10 cei mai buni furnizori de hosting care oferă certificat SSL gratuit

cel mai bun web-hosting-free-ssl


După ce ați finalizat crearea unui site web, următorul pas este să alegeți o companie de găzduire în care să o publicați online. În acest articol vă vom prezenta cei mai buni furnizori de hosting unde vă puteți găzdui site-ul dvs. web și care oferă SSL gratuit.

Securitatea este foarte importantă, mai ales în această lume digitalizată. Cea mai populară și ușor de utilizat o caracteristică care permite o navigare sigură pe site este un certificat SSL.

În acest articol vom trece în revistă gazdele de top care oferă SSL gratuit și vă vor ajuta să înțelegeți de ce aveți nevoie și de certificatul SSL. Dar mai întâi, aici este lista celor mai apreciați furnizori de hosting:

Top 10 servicii de găzduire care oferă SSL gratuit

Companiile de găzduire pe care le vom revizui în acest articol sunt următoarele:

 1. HostGator – de la 2,75 USD / lună
 2. BlueHost – de la 3,95 USD / lună
 3. In miscare – de la 3,99 USD / lună
 4. iPage.com – de la 1,99 USD / lună
 5. A2Hosting – de la 3,92 USD / lună
 6. SiteGround – de la 3,95 USD / lună
 7. GreenGeeks – de la 2,95 USD / lună
 8. Hostinger – de la 0,80 USD / lună
 9. DreamHost – de la 2,59 USD / lună
 10. Cloudways – de la 10 USD / lună

Dar este posibil să vă întrebați care este un certificat SSL și de ce aveți nevoie de unul pentru a vă asigura site-ul?

Pe lângă recenziile de găzduire, în acest articol vom acoperi și următoarele subiecte:

 1. Ce este un certificat SSL?
 2. Cum functioneazã?
 3. Cat costa?
 4. Top 10 servicii de hosting care oferă SSL gratuit.

Când ajungem la sfârșitul acestui articol, veți înțelege bine ce este un SSL, cum este folosit și de unde puteți obține unul pentru bani mai puțini sau gratuit. Dar acum, să începem cu prima parte:

Ce este un certificat SSL și de ce ai nevoie de unul?

Practic, un certificat SSL este un instrument care face ca fiecare site web care îl folosește, să fie mai sigur și mai gata dacă cineva ar putea încerca să-l deturneze. Dar haideți să dezvoltăm aici puțin.

În aceste zile, Google va afișa orice site web care NU folosește un certificat SSL, deoarece NU ESTE SECUR. Nu doriți să fiți unul dintre acei care dețin un astfel de site web. Există șansele ca nimic să nu meargă greșit în timp ce site-ul dvs. este online. Dar reputația ta va trebui să sufere.

Toți sau majoritatea vizitatorilor dvs. se vor simți inconfortabil atunci când utilizați site-ul. Și asta poate duce la alte probleme, cum ar fi pierderea potențialului de trafic. Acest lucru nu ar dori orice proprietar de site-ul web să se întâmple.

Și chiar vrei să îți faci șansa ca nimic rău să nu se întâmple? Aceasta este o declarație îndrăzneață. Deci, cel mai bine este dacă aveți un SSL instalat pe site-ul dvs. web.

Dar cum poate cineva spune dacă aveți un SSL instalat sau nu? Este destul de simplu. Orice site web care NU are SSL instalat, apare cu protocolul HTTP în bara URL.

Dacă site-ul dvs. folosește un certificat SSL, atunci HTTPS protocolul va fi folosit în bara de adrese. Deci, oricine poate spune cu ușurință diferența, doar căutând adresa URL a site-ului specific.

Există încă un motiv, de ce un SSL poate fi important. Aceasta nu are legătură cu securitatea, dar ar putea fi important dacă doriți ca site-ul dvs. să prospere. De asemenea, Google și alte motoare de căutare vor clasifica mai mult acele site-uri web care utilizează SSL. Dacă îți lipsește utilizarea, clasamentul și traficul online trebuie să sufere.

Acum că știți ce este un SSL și de ce este important pentru orice site web, să vedem cum funcționează:

Cum funcționează un SSL?

Fiecare SSL se concentrează pe criptarea datelor. Ideea de bază este să criptați fiecare schimb de date / informații pe care un vizitator îl face cu un anumit site web. Acest lucru este foarte important mai ales dacă dețineți un site web care funcționează conectându-vă cu date sensibile. Un alt tip dacă site-urile web care se bazează foarte mult pe SSL sunt site-urile de comerț electronic (magazine / piețe online).

Pentru a vă ajuta să înțelegeți cum funcționează acest proces, să ne imaginăm un scenariu format: să spunem că sunteți proprietarul unui magazin online care vinde piese de calculator.

Știți cum funcționează procesul de cumpărare a ceva online, așa că, în acest exemplu, ne vom concentra pe gestionarea plăților. Aici intră într-adevăr SSL-ul.

Deci, unul dintre clienții tăi decide să cumpere un mouse. Dar înainte de a primi obiectul, trebuie să îl plătească. Acesta este procesul standard pentru majoritatea magazinelor web. Ar putea exista multe metode pentru el de a efectua plata, dar, deocamdată, vom respecta binecunoscuta metodă de plată cu cardul de credit / debit..

Pentru a putea plăti prețul mouse-ului, clientul trebuie să introducă mai întâi informațiile cardului de credit într-un formular de solicitare care apare pe pagina de checkout. Când îl intră și apasă butonul de plată, clientul este încheiat cu achiziția.

Dar cum vă puteți asigura că nimeni nu se află între site-ul dvs. web și serverul destinație (care se ocupă de plată) va accesa aceste date sensibile ale cardului de credit? Acesta este locul în care certificatul SSL intră. Toate datele introduse vor fi criptate de SSL la îndemână. În acest fel, nimeni în afară de tine (magazinul) și procesatorul de plată nu vor putea accesa sau deturna aceste informații importante.

Acest proces este același pentru orice alt tip de schimb de date, pentru detalii de autentificare. Dar s-ar putea să vă întrebați dacă nu dețineți un site web care are nevoie de detalii de autentificare sau nu vindeți nimic, mai aveți nevoie de un certificat SSL?

Răspunsul este: Da, da! De ce? Unele dintre motivele care au stat la baza acestui lucru au fost enumerate mai sus în titlul precedent, dar, pe lângă acestea, orice site trebuie să aibă un SSL, deoarece fiecare site va face la un moment dat un fel de transfer de date. Acesta este pur și simplu modul în care funcționează web-ul. Deci, un SSL nu vă va răni site-ul. Îl va ajuta să crească și mai departe.

Cât costă un SSL?

În cele mai multe cazuri, pentru a obține un certificat SSL, trebuie să plătiți un abonament lunar. Aceasta ar putea costa de la oriunde între 50 $ și 200 $ în fiecare an. Există versiuni care costă și mai mult.

Întrucât în ​​acest articol vorbim despre certificate SSL gratuite care vin cu un serviciu de găzduire, vom enumera cele mai bune 10 companii de hosting care oferă certificate SSL gratuite.

Nu orice plan de găzduire vă oferă acces la un certificat SSL gratuit, dar fiecare companie din acest articol are un tip de hosting care face acest lucru. Vom vorbi, așadar, despre planurile de găzduire care oferă SSL gratuit.

Revizuirea celor mai bune gazde cu SSL gratuit

Mai jos veți găsi revizuirea detaliată a fiecărei companii de hosting care oferă certificat SSL gratuit cu unele dintre planurile lor de găzduire.

1. HostGator

Hostgator-free-ssl-certificat

HostGator

HostGator este o companie din SUA, care se comercializează în mare parte ca serviciu de gazduire la prețuri mici. Și asta este exact adevărat. Serviciile oferite vin la prețuri foarte mici, unele dintre cele mai mici din acest articol în rândul celorlalte companii. Întrebarea este însă: merită dacă este ieftin? Pentru a răspunde imediat la acest lucru: DA, merită. De ce? Vom vedea chiar mai jos:

Pentru a începe, HostGator, la fel ca celelalte companii din această listă, pune la dispoziție și găzduire partajată în 3 pachete separate. Vestea bună este că toate 3 includ un certificat SSL gratuit.

Primul plan numit Hatchling Plan costă 2,75 USD / lună. Vă permite să găzduiți un site web pentru acest preț. După cum am menționat, un SSL este inclus gratuit în acest plan, la fel ca în celelalte 2 planuri. Lățimea de bandă nu este modificată pentru a permite mulți vizitatori în același timp.

Baby Plan este al doilea pachet. Acesta vine pentru un cost lunar de 3,95 USD. Obțineți un domeniu nelimitat pentru găzduire împreună cu lățimea de bandă și stocare neschimbată.

Cel mai scump plan, Planul de afaceri, costă lunar 5,95 USD. Dacă o alegeți pe aceasta, veți primi o adresă IP dedicată și instrumente SEO gratuite pentru a vă ajuta să poziționați site-ul dvs. mai sus în rezultatele căutării.

Cel mai bun lucru despre acest plan este capacitatea de a face upgrade la un SSL pozitiv. Ce inseamna asta? Dacă utilizați această opțiune, un logo sigiliu site va fi afișat pe aspectul site-ului dvs. web, pentru ca vizitatorii dvs. să știe, se află într-un mediu sigur. Această caracteristică este susținută și de o garanție de 10 K $. Deoarece aveți nevoie de un gazdă care vine cu SSL gratuit, HostGator este un candidat bun, având în vedere această caracteristică excelentă care vine gratuit.

3. BlueHost

Bluehost-free-ssl-certificat

BlueHost

BlueHost este una dintre cele mai notabile companii de găzduire fondate vreodată. Există o mare șansă că ați văzut deja un anunț sau un fel de material de marketing care a fost legat de BlueHost. O mulțime de oameni și organizații le recomandă ca furnizor de hosting pentru site-uri web mici și mari. Să vedem ce oferă:

Dacă vorbim despre găzduire, te-au acoperit în mai multe moduri. De exemplu, aceștia oferă găzduire partajată (cele mai populare), VPS, găzduire, găzduire server dedicat, găzduire WordPress etc. Deocamdată, vom vorbi despre planurile de găzduire partajate care funcționează pentru majoritatea utilizatorilor. Acestea vin în 3 planuri separate. În articol veți observa că acest lucru este destul de comun.

De bază: Acesta este primul plan de găzduire partajat și se ridică la 3,95 USD în fiecare lună. Acceptă găzduire pentru 1 singur site web La acest pachet sunt adăugate următoarele caracteristici: 50 Gb de spațiu de stocare SSD, lățime de bandă neschimbată, performanță standard, 1 nume de domeniu gratuit, 25 de subdomenii și 5 domenii parcate. Și da, se adaugă aici și un certificat SSL gratuit. De fapt, un SSL este prezent în toate cele 3 planuri de găzduire partajate.

La care se adauga: Acesta este cel de-al doilea plan care costă 5,95 USD / lună, iar funcțiile sunt actualizate de la primul plan. Obțineți acces pentru a găzdui un număr nelimitat de site-uri web cu spațiu de stocare SSD nelimitat. Domeniile parcate și subdomeniile sunt, de asemenea, nelimitate pentru a fi adăugate în cont.

Acest plan vă oferă și altceva. Veți primi 200 USD pentru credite publicitare în scopuri de marketing. Dacă doriți să comercializați site-ul dvs. într-un mod mai eficient și mai rapid, aceste 200 de dolari de credite vă vor fi de mare ajutor.

Choice Plus: Al treilea și ultimul plan de găzduire partajat de la BlueHost se ridică la 5,95 USD lunar. Da, acesta este prețul, nu există nicio eroare. S-ar putea să credeți că al treilea plan ar trebui să coste mai mult decât al doilea, nu? Ei bine, în cazul BlueHost, acest lucru nu este adevărat. Acest plan vine la același preț ca și precedentul, dar cu unele completări noi.

Dacă verificați pagina oficială, veți vedea că acesta este planul recomandat folosit de majoritatea oamenilor. Și asta este pentru un motiv bun. Pe lângă toate caracteristicile din planurile anterioare, mai primiți 1 SpamExperts, 1 funcție de confidențialitate pentru domenii și 1 CodeGuard Basic. Care sunt aceste completări noi?

Desigur, SpamExperts este un instrument anti-spam pentru e-mail. Confidențialitatea domeniului se va asigura că informațiile dvs. personale legate de site-ul dvs. web sunt ascunse de pe web. Chiar nu doriți informații personale acolo. CodeGuard este un instrument care are grijă de backup-urile automate zilnice și le salvează ca versiuni diferite. Acest lucru vă va permite să restaurați un site web la o versiune mai veche în cel mai scurt timp.

Cel mai bun și rezonabil plan de la BlueHost este al treilea plan numit Choice Plus. La același preț ca al doilea pachet, obțineți câteva opțiuni suplimentare și o găzduire eficientă.

3. Gazduire InMotion

Inmotion-hosting-free-ssl-certificat

Gazduire InMotion

InMotion Hosting este o companie din SUA care a fost fondată pentru prima dată în 2001 de 2 profesioniști. A devenit rapid o alegere populară pentru cei care au nevoie de servicii de gazduire web simple, dar eficiente.

InMotion oferă servicii excelente de găzduire partajate care sunt împărțite în 3 planuri separate. Acestea vin pentru următoarele prețuri:

 • Lansare: 3,99 USD / lună. Acesta este primul plan de bază, dar oferă funcții excelente pentru site-uri web noi: nume de domeniu gratuit, asistență pentru 2 site-uri web, spațiu pe disc nelimitat, lățime de bandă și conturi de e-mail și alte funcții.
 • Putere: 5,99 USD / lună. Acest plan acceptă 6 site-uri web într-un singur cont și vă oferă 2x performanță în comparație cu primul plan. Restul este la fel.
 • Pro: 13,99 USD / lună. Planul cu cel mai înalt nivel vă permite să găzduiți un număr nelimitat de site-uri web într-un singur cont și, de asemenea, vine cu suport pro-nivel și 4x performanța primului plan.

Dar poate vă gândiți, unde este certificatul SSL? Aceasta este cea mai bună parte despre InMotion Hosting: fiecare plan de găzduire partajat, chiar și cel de bază, vă oferă acces gratuit la un certificat SSL. Nu trebuie să plătiți nimic în plus față de prețul pachetului de găzduire.

Ideea este că, pentru o sumă lunară de 3,99 USD, veți primi un serviciu excelent de găzduire web, împreună cu certificate SSL gratuite pentru 2 site-uri web. Aceasta este o afacere bună, pe care majoritatea oamenilor o iau în considerare atunci când aleg InMotion față de alte companii de hosting.

4. iPage

Ipage-free-ssl-certificat

iPage.com

iPage este puțin diferit de celelalte companii din această listă. În loc să împărțiți găzduirea în 3 planuri separate, iPage oferă 1 plan care să se potrivească tuturor nevoilor. Aceasta este o abordare diferită, dar funcționează bine. Planul costă doar 1,99 USD / lună dacă plătiți cu cel puțin un an înainte.

Ce veți obține pentru acest preț? Aproape tot ceea ce ar putea fi nevoie pentru a găzdui un site web. Pentru detalii, consultați această listă de mai jos:

 • Spațiu nelimitat pe disc folosind SSD
 • Lățime de bandă scalabilă, în funcție de nevoile dvs..
 • Nume de domeniu nelimitate, ceea ce înseamnă site-uri web nelimitate pentru găzduire.
 • Nume de domeniu gratuit, dacă plătiți timp de 1 an în avans.
 • Certificat SSL gratuit – exact ceea ce aveți nevoie.
 • Generator gratuit de site-uri web: un instrument drag-and-drop care vă permite să creați site-uri web în câteva minute. Vine cu șabloane optimizate pentru utilizare mobilă.
 • 1 clic pe instalarea WordPress.
 • Funcții de comerț electronic incluse (integrare PayPal, coș de cumpărături etc.)
 • Panou de control personalizat.
 • Tutoriale pentru a vă ajuta să începeți.
 • Sistem de asistență pentru clienți de top, prin telefon și chat.
 • Alte opțiuni, lista continuă.

Acestea sunt cele mai importante caracteristici pe care vi le va oferi iPage pentru prețul menționat mai sus.

Merită menționat faptul că iPage vinde și certificate SSD Comodo pentru 35,99 USD / an. Prețul obișnuit variază între 50 și 200 USD pentru un an.

Planul de găzduire partajat de IPage este cel mai bun pentru cei care au nevoie de servicii pentru site-uri web mici și mijlocii. Caracteristicile pe care le oferă sunt excelente pentru astfel de site-uri. Dar dacă aveți un site web deja mare și popular, cu sute de mii de vizitatori (sau chiar mai mulți), cel mai bine ar fi să căutați un plan de găzduire mai complex.

De asemenea, oferă servicii dedicate și VPS de găzduire cu multe resurse pentru prețuri rezonabile. Securitatea este asigurată și aici, certificatele SSL fiind disponibile gratuit cu aceste planuri.

5. A2Hosting

a2hosting-free-ssl-certificat

A2Hosting

A2Hosting este o alegere populară printre proprietarii de site-uri web. Nu este cel mai notabil jucător al afacerii, dar merită menționat, deoarece vine cu planuri minunate de găzduire la prețuri destul de ieftine. Principalul obiectiv cu A2Hosting este de a oferi un serviciu de găzduire rapidă pentru oricine.

Această companie oferă următoarele tipuri de servicii de găzduire:

 • Gazduire partajată – cea mai populară versiune aici.
 • Găzduire WordPress administrată – un plus deosebit. Popular pentru site-urile web bazate pe WP.
 • Gazduire pentru distribuitori – similar cu hostingul distribuit, dar cu posibilitatea de a avea proprii clienți.
 • Gazduire dedicata
 • Gazduire VPS

Planurile de găzduire partajate sunt cele mai utilizate servicii, deci vom vorbi despre acest tip de găzduire.

Fiecare plan include un certificat SSL gratuit inclus în pachet. Deci, indiferent de planurile pe care le-ați alege, securitatea site-ului dvs. web va fi asigurată.

Voi vorbi despre al doilea plan pe care îl oferă A2Hosting. Acesta este planul lor cel mai popular și dintr-un motiv bun. Se numește Swift și costă 4,90 USD / lună. Da, este destul de ieftin. Dar ce veți primi pentru acest preț?

De exemplu, acestea vă oferă acces la site-uri web nelimitate pentru găzduire într-un singur cont, cu stocare nelimitată și transfer de date. Aceasta este susținută de unitățile SSD moderne pentru o viteză mai rapidă de încărcare a site-ului.

Panoul de control pe care îl oferă este tradiționalul cPanel. Acesta este un aspect bun, deoarece dacă l-ați folosit în trecut (ceea ce este posibil), nu trebuie să învățați de la zero un nou panou de control. Deși acesta este un avantaj, ținând cont doar de ceea ce ai nevoie. Cu alte companii, un panou de comandă personalizat ar putea fi mai bun. Deci, depinde cu adevărat de gustul cuiva.

În comparație cu alte companii, A2Hosting are o altă opțiune excelentă inclusă în orice plan, nu doar acesta: Oricând garanție de înapoiere. Așa este, puteți opta pentru o rambursare oricând, nu doar în primele 30 de zile, ca în cazul majorității serviciilor.

6. SiteGround

Siteground-free-ssl-certificat

SiteGround

SiteGround este o companie de găzduire care a crescut în ultimii ani. La fel ca multe alte opțiuni din această listă, SiteGround vă permite, de asemenea, să alegeți între mai multe tipuri de servicii de găzduire: găzduire partajată, găzduire VPS, găzduire dedicată, găzduire revânzători, găzduire întreprindere și chiar găzduire WooCommerce pentru magazine online.

Planurile de găzduire partajate SiteGround sunt cele mai potrivite pentru site-urile web de mici și mijlocii. Aceasta deoarece spațiul de stocare este limitat și potrivit pentru un anumit număr de vizitatori lunari. Dar chiar și așa, găzduirea partajată are tot ce ar putea avea nevoie de un site web de dimensiuni mai mici sau mijlocii. Să vedem de ce.

Pentru început, toate planurile pe care le oferă oferă câteva caracteristici esențiale. Acestea constau în următoarele elemente:

 • Asistență 24 × 7 pentru clienți
 • Trafic nemodificat și baze de date MySQL nelimitate
 • Acces cPanel și SSH pentru a putea lucra la distanță pe site-ul dvs.
 • Copii de rezervă gratuite zilnice
 • CDN gratuit Cloudflare pentru mai multă securitate
 • Conturi de e-mail profesionale gratuite
 • Și nu în ultimul rând: certificat SSL gratuit pentru toate site-urile web găzduite cu SiteGround

Cele 3 planuri de găzduire partajate sunt împărțite astfel:

 1. StartUp: 3,95 USD / lună – potrivit pentru aproximativ 10.000 de vizitatori lunari
 2. GrowBig: 5,95 USD / lună – făcut pentru a lucra cu 25.000 de vizitatori lunari
 3. GoGeek: 11,95 USD / lună – acceptă 100 000 de vizitatori lunari

Fiecare plan, indiferent dacă găzduiești partajat sau nu, vine cu un constructor de site-uri gratuit pentru cei care au nevoie de un mod rapid și ușor de a crea site-uri web. A2Hosting promite un timp de funcționare de 99,99% pentru toate site-urile găzduite pe oricare dintre planurile lor. Aceasta este o necesitate pentru toate serviciile moderne de găzduire web.

7. GreenGeeks

greengeeks-free-ssl-certificat

GreenGeeks

Aceasta este a șaptea opțiune din lista noastră cu primele 10 servicii de hosting care oferă SSL gratuit. La fel ca și opțiunile noastre anterioare, această companie răspunde, de asemenea, la nevoia de SSL gratuit. Fiecare plan de găzduire pe care GreenGeeks îl oferă include în certificat un certificat SSL gratuit. Planurile de nivel mai ridicat vă permit, de asemenea, să utilizați un SSL cu caracter wildcard Let’s Encrypt.

Această versiune a certificatului SSL este furnizată de Let’s Encrypt, o autoritate de certificare gratuită și open-source. Funcționează cel mai bine cu site-urile personale mai mici, care au mai puțini vizitatori. Dar pentru astfel de site-uri, este foarte eficient.

GreenGeeks oferă și certificate tradiționale SSL, cu sigilii de încredere și garanții. Alegerea este a ta pe care este cea mai potrivită pentru tine. Pentru site-urile web mai mari, SSL-ul premium este mai bun, deoarece este susținut de o valoare de 10 K $ garanție. Această valoare poate crește în funcție de cazul dvs. specific.

Cel mai bun plan de găzduire pe care vi-l oferă GreenGeeks se numește Ecosite Starter. Acest plan costă lunar 2,95 USD. Este primul plan de găzduire partajat, dar cea mai bună valoare pentru banii tăi. Include toate aceste caracteristici:

 • Spațiu nelimitat de stocare SSD.
 • Lățime de bandă nelimitată.
 • Conturi de e-mail nelimitate.
 • Domenii nelimitate pentru găzduire (da, în pachetul de pornire)
 • Certificat SSL și CDN gratuit.
 • Instrument gratuit pentru constructor de site-uri.
 • Transfer gratuit de site-uri și copii de rezervă.
 • Baze de date MySQL nelimitate pentru o gestionare mai eficientă a datelor.
 • cPanel și Softaculous (software care vă permite să instalați cu ușurință toate tipurile de aplicații web pe site-urile dvs. web)
 • Conformitate PCI Acest lucru este foarte util dacă intenționați să lansați un magazin online.

8. Hostinger

hostinger-free-ssl-certificat

Hostinger

Aceasta este o companie cu sediul european care oferă prețuri mici pentru funcțiile de înaltă calitate. Ceva care iese în evidență cu Hostinger este suportul pentru clienți. Acestea pun la dispoziție asistență standard prin e-mail prin intermediul biletelor, precum și prin chat live și asistență telefonică.

Echipa care se ocupă de asta este cea mai bună. Acestea vă răspund în câteva minute (cel mai rău caz) și știu tot ce există despre găzduire web și serviciile Hostinger. În cele mai multe cazuri, în câteva minute pot găsi o soluție la o anumită problemă. Fiecare client este foarte mulțumit de această problemă.

Dar ce zici de securitatea platformei? Hostinger oferă găzduire partajată la fel ca majoritatea companiilor de acolo. Singurul plan (plan de găzduire partajat) care oferă certificate SSL gratuite este cel de-al treilea numit Business. S-ar putea să credeți că aceasta nu este cea mai bună ofertă atunci. Dar permiteți-mi să vă spun care este prețul pentru acest plan: 3,95 USD / lună. Da, acesta este cel de-al treilea plan de gazduire partajat și cel mai mare și este foarte ieftin.

Alături de un certificat SSL gratuit, beneficiați de următoarele caracteristici:

 • Spațiu pe disc nelimitat cu unități SSD
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Baze de date MySQL nelimitate
 • Numele de domeniu gratuit ca supliment
 • Copii de rezervă gratuite zilnice + copii de rezervă săptămânale
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Constructor modern de site-uri ușor de utilizat
 • Suport de top 24 × 7
 • Panou de control ușor de utilizat, personalizat
 • Management DNS
 • Domenii parcate nelimitate și 100 de subdomenii pe cont
 • FTP peste SSL – o metodă mai sigură de transfer de fișiere
 • 1-clic pe instalator pentru mai mult de 100 de aplicații
 • Găzduire WordPress gestionată
 • Și alți avantaje … (nu le enumerez pe toate)

Ceva ce face foarte bine Hostinger, este de a ajuta noii săi utilizatori să înțeleagă cum funcționează managementul site-ului. Au un site specific, unde puteți găsi tot felul de postări pe blog și tutoriale (chiar videoclipuri) despre modul în care vă puteți gestiona mai eficient site-ul. De exemplu, videoclipurile despre cum să utilizați WordPress (sau alte CMS) pentru a vă crește site-ul și pentru a crea o afacere online durabilă.

9. DreamHost

DreamHost-free-ssl-certificat

DreamHost

Această companie este cunoscută pentru capacitățile sale de găzduire WordPress. Da, obiectivul principal pentru acest serviciu este să oferim cele mai bune hostinguri WordPress pe care le puteți găsi online. Nu uitați doar la toate serviciile de găzduire pe care le au:

 • Gazduire partajată pentru WordPress
 • Găzduire WordPress gestionată
 • Gazduire WooCommerce (pe baza WP)
 • Gazduire simplă partajată
 • Gazduire VPS
 • Gazduire dedicata
 • Gazduire cloud

Deocamdată, vom analiza capacitățile tradiționale de găzduire partajate pe care le oferă. Vă veți bucura să aflați că ambele planuri de găzduire partajate pe care DreamHost le pune la dispoziție oferă un certificat SSL gratuit. Cel mai bun plan este al doilea numit Shared Unlimited.

Aceasta costă 7,95 USD / lună. Este un pic mai scump decât oferă alte companii, dar merită prețul. De exemplu, primiți site-uri web nelimitate în contul de găzduire. Acest plan vă oferă, de asemenea, un singur nume de domeniu gratuit inclus în preț.

Spațiul de stocare este gestionat cu unități SSD, care este nelimitat împreună cu traficul acceptat. WordPress este preinstalat dacă aveți nevoie. Acest plan este plătibil și anual și lunar. În acest fel, dacă doriți, puteți plăti timp de o lună pentru a încerca serviciul și, dacă nu vă place, vă oferă o garanție de înapoiere de 97 de zile.

În total, tot ce ai putea avea nevoie este inclus în acest plan de găzduire partajat.

10. Cloudways

cloudways-free-ssl-certificat

Cloudways

Cloudways este o companie de găzduire care funcționează bine și pentru site-urile mici și mari. Au o mare varietate de pachete de găzduire, dar ne vom concentra pe cele mai populare din această imagine de ansamblu.

Deoarece vorbim despre găzduire pentru persoane individuale, voi acoperi primele 2 planuri din Cloudways: DO1GB și DO2GB.

Primul plan costă lunar 10 USD și primești toate următoarele caracteristici: 25 GB stocare SSD, 1 TB lățime de bandă, tablou de bord pentru administrarea contului, CDN, suport 24 × 7 și 1 GB RAM. Pentru un site web de început, acest lucru este mai mult decât suficient.

Al doilea plan vine pentru 22 $ / lună. Resursele sunt actualizate în comparație cu primul plan. Obțineți 2 GB RAM, 2 TB lățime de bandă, 50 GB stocare și celelalte funcții din primul pachet.

Cea mai importantă întrebare este însă: Cloudways oferă certificate SSL gratuite? Răspunsul scurt este Da, da. Folosește Let’s Encrypt SSL gratuit pentru fiecare plan de găzduire, ceea ce înseamnă că orice certificat este complet gratuit.

Am trecut prin toate companiile de găzduire de pe lista noastră. După cum vedeți, toate acestea vă vor oferi un certificat SSL gratuit.

Concluzie

Să recapitulăm rapid despre ce am vorbit:

 1. Știți care este un certificat SSL și de ce este important să aveți unul instalat pe site-ul dvs. web, indiferent de tipul de site pe care îl aveți.
 2. După aceea, puteți afla cum funcționează un SSL pe orice site web. Pentru a înțelege mai ușor, v-am oferit un mic exemplu în care un magazin online profită de certificatul SSL.
 3. Următoarea parte a fost să vorbim despre toate cele mai bune 10 servicii de găzduire care vă oferă acces la un certificat SSL gratuit.

Următorul pas este al tău. Pentru a decide ce companie de găzduire este cea mai potrivită pentru tine, trebuie să te gândești la anumite nevoi pe care le are site-ul tău. De exemplu, un site mai mic poate folosi un plan de găzduire mai simplu, cu mai puține funcții. Dar un site web mai complex, care are mulți vizitatori lunari, are nevoie de un plan de nivel superior, cu mai multe resurse.

Altceva la care trebuie să vă gândiți este obiectivul site-ului dvs. web. Dacă știți acest lucru, veți fi într-o situație mai bună pentru a găsi cel mai bun serviciu de găzduire care vine cu un certificat SSL gratuit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map