10 cei mai buni furnizori de servicii de comerț electronic pentru întreprinderile mici

cel mai bun comerț electronic-hosting-mici-business


Una dintre cele mai strălucite perspective pentru o persoană în aceste zile este demararea unei afaceri online. Este modalitatea perfectă de a scăpa de rasa de șobolani sau de a duce afacerea deja existentă la un nivel cu totul nou. Începerea unei afaceri de comerț electronic este o încercare și o testare de milioane, astfel încât există o mulțime de informații și o mulțime de cazuri din care puteți afla.

Mai mult, există numeroase piețe online și platforme de comerț electronic pe care le puteți utiliza pentru a vă construi site-ul de la zero. Nu trebuie să înveți să faci coduri și nici alte abilități bazate pe tehnologie. Cu toate acestea, este imposibil să o faci fără să înveți ceva nou. Va trebui să înveți cum să folosești platforma de comerț electronic la alegere, marketing online și administrarea serverului tău de găzduire. În timp ce primele două abilități ar necesita două articole masive pentru a vă începe, vă putem ajuta să faceți o alegere inițială care vă va facilita munca. În acest articol, vom vorbi despre cele mai bune companii de găzduire pentru administrarea unei mici afaceri online.

Înainte de a intra în detalii despre cum să alegeți o gazdă bună pentru afacerea dvs. de comerț electronic, aici este lista celor mai buni furnizori de găzduire eCommerce pe care vă recomandăm:

 1. HostGator
 2. Gazduire InMotion
 3. BlueHost
 4. SiteGround
 5. A2Hosting
 6. Hostinger
 7. GreenGeeks
 8. StableHost
 9. NameCheap
 10. InterServer

Alegerea planului de găzduire corect pentru comerț electronic

Un site web de afaceri este o bestie complet diferită decât un blog simplu sau un site de portofoliu. Necesită mai multă putere și mai multă atenție pentru experiența utilizatorului. Utilizarea rapidă și lină a site-ului dvs. va influența ratele de conversie și cât timp petrec utilizatorii pe site-ul dvs. Vrei să te asiguri că este rapid, robust și are o navigare lină.

Numeroase studii au dovedit că viteza site-ului dvs. web este în corelație directă cu ratele de conversie. Site-urile lente s-au dovedit a scădea ratele de conversie cu 20%. Această corelație există pur și simplu pentru că oamenii nu vor aștepta mai mult de 2 secunde pentru a se încărca o pagină de produs și vor ajunge chiar până la anularea achiziției lor cu impuls. Așadar, veți dori să vă asigurați că fiecare pagină a site-ului dvs. web se încarcă mai repede decât 1 secundă sau chiar mai bine, mai rapid decât 1 secundă. Dar pentru asta, va trebui să alegeți planul de găzduire potrivit. În plus, site-ul dvs. web trebuie să fie disponibil în fiecare secundă a anului. Pentru ca acest lucru să se întâmple, va trebui să-ți creezi site-ul web pe o bază care să fie stabilă și fiabilă. Acea bază este planul de găzduire pe care îl alegeți.

Acesta este motivul pentru care dorim să vă prezentăm printre cei mai importanți factori ai unui plan de găzduire. Fii atent la acești factori și vei face alegerea corectă pentru afacerea ta.

Factorii de bază ai unui bun serviciu de găzduire web

alegerea-bun-web-hosting-service

Serviciu bun de găzduire web

Există 5 factori principali care fac un plan de găzduire în ceea ce este. Păstrând cu fermitate acești parametri și asigurându-vă că îndeplinesc anumite standarde, puteți face o alegere care vă va ajuta să vă construiți afacerea online pe o bază solidă.

Server Uptime

În primul rând, nu trebuie să luați în considerare nici un furnizor de hosting care nu are cel puțin 99,97% uptime. Veți dori ca site-ul dvs. să poată fi accesat pe tot parcursul întregului an, fără a eșua, deoarece doriți ca magazinul dvs. să fie deschis pe tot parcursul anului. Așadar, asigurați-vă că timpul de funcționare este corect.

Viteza serverului

După cum am menționat, viteza de încărcare a site-ului dvs. este cea care menține activitatea dvs. în mișcare. Furnizorii de găzduire se îmbunătățesc continuu pentru a satisface cele mai noi standarde ale World Wide Web. Viteza standard de încărcare a paginii este de 1200 milisecunde (1,2 secunde). Cu toate acestea, există numeroși furnizori de hosting care oferă jumătate din asta și în mod constant. Mai mult, unii ajung până la un număr cât mai mic de 350 de milisecunde, ceea ce este destul de rapid.

Deci, asigurați-vă că verificați întotdeauna viteza de încărcare a furnizorului dvs. de găzduire în perspectivă. Dacă este sub o secundă, faceți o afacere bună.

Relații Clienți

hosting-client-suport on-line

Relații Clienți

A treia piesă cea mai importantă a puzzle-ului este asistența pentru clienți, oamenii din spatele serviciului pe care îl primiți. Vrei să ai pe cineva pe care te poți baza întotdeauna, pe cineva pe care poți apela în miez de noapte când site-ul tău are o zi proastă. Acești oameni sunt aceștia care să utilizeze un serviciu de găzduire special pe termen lung.

Deci, este important să auzim părerile oamenilor care au lucrat cu ei. Puteți găsi astfel de opinii în recenziile noastre de gazduire sau în recenziile clienților pe diverse forumuri și alte site-uri web ale comunității.

Bonusuri de găzduire

Multe companii oferă „bonusuri”, dar ar trebui să ai un concept clar despre bonusurile reale. Majoritatea companiilor vor face reclamă că oferă software de securitate, migrație gratuită și alte aplicații. Dar adevărul este că aceste lucruri sunt întotdeauna în pachet, deoarece niciun serviciu de găzduire nu ar putea fi numit decent fără ele. Adevăratele bonusuri sunt lucruri pe care ceilalți furnizori de hosting sau companii de software de securitate vă solicită să le plătiți, la fel faceți și cercetarea dvs. Copii de rezervă gratuite automate și software de securitate premium sunt astfel. În plus, orice serviciu furnizat prin asistență umană este întotdeauna binevenit.

Prețuri & Taxe ascunse

Piesa finală care decide dacă sunteți cumpărător sau nu și companiile de găzduire știu acest lucru. De aceea, 9 din 10 furnizori de hosting vor face reclamă la prețuri impresionant de mici și chiar vor semna un contract cu dvs. cu aceleași prețuri pe aceștia. Cu toate acestea, știu că veți ezita să le lăsați după un sau doi ani de utilizare. Deci, nu vor fi timizi să te enerveze și să ceară chiar și 300% din prețul plăților inițiale, odată ce primul contract se încheie. Prin urmare, analizați întotdeauna recenzii care indică cât vor crește prețurile după prima perioadă.

Desigur, ar trebui să luați în considerare și bugetul dvs. și dacă considerați că prețul serviciului este justificat de calitate sau bonusuri.

Cele mai bune furnizori de găzduire pentru comerț electronic

Acum că știți ce ar trebui să căutați, iată 10 companii care îl furnizează. Cu siguranță, veți găsi aceste aspecte în timpul căutării unui plan de găzduire, deoarece sunt foarte populare. Însă am examinat unele care nu au atâta faimă, dar încă împachetează funcții impresionante de performanță și comerț electronic. Deci, să le vedem!

1. HostGator

Hostgator-best-hosting-mici-business-comerț electronic

HostGator

HostGator este unul dintre cei mai buni de pe piață pentru cei care abia încep. Indiferent dacă executați doar un site web de portofoliu sau începeți o afacere online, HostGator are ceva special. Este planul lor de găzduire în cloud.

Cloud Hosting este încă oarecum nouă și există o mulțime de mituri în întreaga lume, dar conceptul principal este destul de simplu. Gazduirea în cloud nu se bazează pe un singur server de găzduire pentru a gestiona site-ul dvs. web. Se bazează pe o rețea întreagă de servere pentru a-l gestiona și dacă unul se va opri, altul va lua locul său. Acest lucru vă asigură că veți obține un timp de funcționare de 100% și o viteză de încărcare constantă de 500 milisecunde. Este destul de sigur și minunat în interiorul și în tot. De asemenea, am fost mulțumiți de asta, deși asistența clienților HostGator nu s-a descurcat la fel de bine cum ne așteptam.

Au răspuns la apelul nostru, dar le-a fost nevoie de aproximativ o oră. S-ar putea să fi fost pentru că erau ocupați sau un alt motiv printre mulți. Dar ne place să obținem răspunsuri cât mai repede și credem că și tu. Sunt de încredere; doar nu vă așteptați să se aprindă repede.

De asemenea, sunteți nou în a rula un site web și a gestiona un server, veți fi fericiți să știți că HostGator face lucrurile incredibil de ușoare. Au unul dintre cele mai prietenoase panouri de control pe care le-am văzut și au, de asemenea, diverse instrumente de construire a site-urilor web. Puteți crea un site minunat trăgând și aruncând elementele sale împreună.

Obțineți mai multe informații despre planurile HostGator pe site-ul lor oficial.

2. Gazduire InMotion

Inmotion-best-hosting de comert electronic-

Gazduire InMotion

Dacă fiabilitatea este prioritatea ta, decât InMotion are ceva special pentru tine. Aceștia sunt unul dintre foarte puținii furnizori de hosting pentru care putem beneficia. Asistența clientului lider în industria InMotion este întotdeauna la îndemână, iar serviciile lor de găzduire sunt foarte robuste. Au hardware foarte bun pentru găzduirea site-ului dvs. web și vor face mult mai multe în acest proces.

InMotion este un câine bătrân din industria de găzduire, de vreme ce compania este în jur de mai bine de 10 ani. În prezent, sunt acasă la mai mult de 400.000 de domenii și continuă să crească în fiecare zi, deoarece reușesc în permanență să satisfacă clienții.

Timpul lor de utilizare este de 99,98% în medie, ceea ce va asigura că site-ul dvs. nu va vedea nicio perioadă de oprire. Site-ul nostru a scăzut doar 38 de minute pe parcursul întregului an, ceea ce este de înțeles. Doar arhitectura de gazduire cloud poate continua fără o secundă de oprire.

Când vine vorba de viteză, InMotion are lucrurile în vigoare cu o viteză de încărcare de 660 până la 800 milisecunde. Este destul de rapid pentru a gestiona un magazin online fără nicio problemă. De asemenea, va oferi utilizatorilor dvs. o experiență de înaltă calitate. Chiar dacă alegeți cel mai elementar plan de găzduire partajat, nu puteți greși cu acesta.

Există foarte puține companii de găzduire care echipa de asistență a clienților se poate compara cu InMotion. Această companie este lider în sprijinul clienților și a câștigat numeroase premii pentru aceasta. Compania susține că are cei mai prietenoși oameni de pe planetă și această teorie s-a dovedit a fi adevărată atunci când am pus-o la încercare. A durat reprezentantul lor aproximativ un minut să se conecteze cu noi pe chat-ul live și să ne dea toate răspunsurile de care aveam nevoie. Ea a mers chiar departe pentru a ne oferi câteva alte sfaturi despre cum putem profita la maximum de serviciile lor și pentru a stimula viteza site-ului nostru.

Îmbunătățirea serviciilor InMotion este și mai bună reprezintă bonusurile reale pe care le oferă împreună cu serviciile sale principale. În primul rând, veți primi copii de rezervă gratuite automate, ceea ce este destul de uimitor. HostGator și aproximativ 90% dintre furnizorii de găzduire de pe piață percep o taxă lunară pentru a vă oferi copii de rezervă gratuite. În plus, beneficiați și de funcții de securitate premium, care fac o muncă mult mai bună la protejarea site-ului dvs. decât măsurile obișnuite de securitate pe care le iau furnizorii de găzduire. Dacă executați site-ul dvs. de afaceri pe WordPress, puteți utiliza gratuit pluginul Sucuri gratuit. Prețul real este cuprins între 199,99 USD pe an și 499,99 USD pe an. Dar InMotion oferă acces gratuit la acest plugin, ceea ce este o valoare uimitoare.

Dacă sunteți interesat să utilizați serviciile de găzduire ale InMotion, vă puteți abona imediat. Planul lor de afaceri (găzduire partajată) începe de la 3,99 USD pe lună, ceea ce reprezintă un preț uimitor. Puteți decide dacă InMotion funcționează pentru dvs. în perioada de garanție de returnare de 90 de zile.

3. BlueHost

Bluehost-ieftine-comerț electronic-hosting

BlueHost

BlueHost este cea mai bună alegere pentru oricine caută un plan ieftin de găzduire. Bloggerii, proprietarii de afaceri mici și oricine are un site web pe serverele lor s-au îndrăgit de această companie destul de repede. Acesta este motivul pentru care BlueHost găzduiește în prezent 2 milioane de site-uri web și este recomandat de WordPress.

Compania este în jur de 22 de ani (din 1996), dar a început doar cu câțiva membri ai personalului. Acum BlueHost are peste 750 de persoane care se ocupă de serviciile sale de găzduire 24/7. Au toată forța de muncă și tot hardware-ul necesar pentru a rula un serviciu de gazduire de înaltă calitate. Ei chiar și-au modernizat serverele nu cu mult timp în urmă, pentru a putea depăși standardul de utilizare a vitezei și a vitezei. Site-ul web pe care l-am folosit pentru a testa serverele BlueHost a avut un uptime de 99,99%, ceea ce este pură treabă. Ne-au impresionat și timpul de încărcare, întrucât a fost întotdeauna între 400 și 500 de milisecunde, de 2,2 ori mai rapid decât standardul industriei.

Își îmbunătățesc serviciul cu ajutorul clienților de calitate pe care te poți baza. În timpul experimentelor noastre, reprezentantul BlueHost s-a conectat cu noi după aproximativ 6 minute, ceea ce este destul de bun. Răspunsurile la întrebările noastre au fost corecte, așa că nu prea avem de ce să ne plângem. Cu toate acestea, am găsit câteva comentarii negative pe forumurile pe care le-am verificat, astfel încât răspunsurile lor în timp util ar putea fi incoerente.

Puteți începe să utilizați un plan de găzduire partajat pentru 3,95 USD doar pe lună, ceea ce face ca BlueHost să ofere cel mai ieftin din această listă. Puteți încerca BlueHost chiar acum și puteți decide dacă este opțiunea potrivită pentru dvs. în perioada de garanție de returnare de 30 de zile.

4. SiteGround

Siteground-fiabile-comerț electronic-hosting-mici-business

SiteGround

SiteGround nu este la fel de popular ca furnizorii pe care i-am menționat mai sus, dar ei cu siguranță ungă jocul de găzduire web. Aceștia se numără printre cei mai populari furnizori de găzduire pe cele mai populare trei site-uri web de sisteme de gestionare a contendentelor. Aceste sisteme de gestionare a conținutului sunt WordPress, Drupal și Joomla. Auzi de ei?

Mai mult, SiteGround găzduiește peste 800.000 de nume de domeniu și pentru un motiv întemeiat. Găzduirea lor este rapidă și fiabilă, ceea ce este practic ceea ce toată lumea caută. Obișnuit de 99,9% uptime pe care l-au anunțat și promisiunea lor s-a dovedit adevărată atunci când am încercat serviciul lor. În timpul testului nostru de 6 luni, am constatat că viteza de încărcare a site-ului lor a fost de 700 de milisecunde. Aceasta este aproximativ viteza de care aveți nevoie pentru a putea concura în World Wide Web astăzi. Deci va fi minunat și pentru o afacere mică online.

Asistența excelentă a clienților SiteGround îmbunătățește lucrurile, deoarece este menținută în viață cu numeroși angajați de ajutor. Cu toate acestea, acestea nu sunt cele mai rapide, din moment ce a trebuit să așteptăm 27 de minute pentru a le testa. Indiferent, răspunsul pe care l-am primit a fost la acest punct, iar reprezentantul cu care am vorbit a fost extrem de util.

Dacă vă gândiți să încercați SiteGround, veți fi bucuros să știți că serviciile SiteGround costă doar 3,95 USD pe lună. Pentru această sumă, primiți 10 GB spațiu de stocare și o lățime de bandă suficientă pentru 10.000 de vizitatori pe lună. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de mai mult, poți oricând să te duci la un plan mai mare care să se potrivească mai bine nevoilor tale. Pentru mai multe informații despre planurile SiteGround, consultați site-ul lor oficial.

5. A2Hosting

a2hosting-profesional-comerț electronic-mici-business

A2Hosting

Dacă doriți să zdrobiți concurența cu o experiență uimitor de rapidă de utilizator, atunci una dintre cele mai bune opțiuni dvs. este A2Hosting. Aceștia susțin că sunt de 20 de ori mai rapide decât concurența, lucru imposibil de negat pentru nicio persoană sensibilă. Cu toate acestea, am ales să le încercăm și să ne vedem singuri.

A2Hosting este înconjurător din 2001, dar numele lor era Iniquinet în acea vreme. Ei au luat o decizie inteligentă, cu rebranding-o. De atunci, au fost pe un traseu drept pentru a fi printre cei mai buni din afaceri. Cu siguranță au o arhitectură de server puternică pentru asta. De fapt, au scos ceva ce nimeni altcineva nu putea, o viteză de încărcare de 357 milisecunde. De asemenea, A2Hosting are un 99,96%, uptime care asigură că utilizatorii site-ului dvs. au acces constant la site-ul dvs. pe tot parcursul anului..

Această viteză incredibilă va crea cu siguranță o bază pentru noua dvs. aventură online. Utilizatorilor adoră viteza, astfel încât îți vei crește cu siguranță ratele de conversie. De asemenea, vă puteți baza pe asistența clienților SiteGround pentru a vă ajuta atunci când ați rămas cu ceva. Ne-au ajutat cu siguranță la problemele noastre și au avut nevoie de doar 10 minute pentru a ne întoarce la noi după ce le-am ajuns la chat live. Conform promoțiilor lor, puteți contacta reprezentanții de asistență a clienților A2Hosting 24/7/365, ceea ce înseamnă că sunt disponibili chiar și în vacanțe.

Cu toate acestea, singura problemă cu A2Hosting este că nu veți beneficia la maxim de planurile de găzduire la nivel de intrare. Va trebui să cumpărați cel mai scump plan de găzduire partajat pentru 9,31 USD pe lună pentru a obține viteza maximă din serviciul dvs. Cu toate acestea, este încă o afacere decentă, dar numai dacă veți avea un site web cu resurse mari.

Pentru mai multe informații despre planurile A2Hosting, consultați site-ul lor oficial!

6. Hostinger

hostinger-foarte-ieftin-comerț electronic-hosting

Hostinger

Hostinger este în jur de 14 ani și au făcut ceva pe care foarte puțini furnizori de găzduire ar putea-o. Aceștia au bătut cu siguranță cei trei dintre cei mai importanți factori, timpul de funcționare, viteza și asistența clienților de calitate. Au 29 de milioane de clienți în 178 de țări. În plus, au aproximativ 20.000 de clienți noi care se înscriu în serviciul lor în fiecare zi, așa că trebuie să facă ceva corect.

După cum o vedem, Hostinger este printre primii 3 jucători din industria de găzduire web când vine vorba de viteză. Este nevoie de doar 384 de milisecunde pentru a încărca un site web, ceea ce va face pentru o experiență de utilizator ucigaș. Nimeni nu îi place să aștepte și dacă site-ul dvs. este la Hostinger, nimeni nu va trebui să aștepte ca site-ul dvs. să se încarce.

Uptime-ul nu se opune nici el. Vă puteți aștepta ca site-ul dvs. web să fie online pe toată perioada 99,97% a anului fără nicio atingere. În cazul în care aveți probleme cu site-ul sau serverul dvs., veți fi bucuros să știți că asistența clienților Hostinger este uimitor de fiabilă. Le-am testat și am așteptat aproximativ 10 minute ca un agent de asistență pentru clienți să ne revină. Este destul de rezonabil, din moment ce ne-a răspuns la întrebările noastre. Destul de miraculos, am constatat că alți utilizatori Hostinger nu au nimic de care să se plângă. Am citit numeroase postări pe forum și nici nu am avut nimic extrem de negativ de spus. Se pare că această companie parcurge kilometrul suplimentar pentru a se asigura că niciunul dintre clienții săi nu face față.

Ceea ce face ca Hostinger să fie și mai bun este faptul că oferă planul său de găzduire comună unică pentru doar 0,80 USD. Acest lucru este nebun ieftin și îl puteți utiliza pentru a găzdui un singur site web, un singur cont de e-mail, 100 GB lățime de bandă, împreună cu o unitate de procesare și memorie. Probabil nu este un plan pe care ai alege să-ți găzduiești afacerea, dar este excelent pentru testare. Dacă doriți să găzduiți un site web de comerț electronic, aveți planul Premium Hosting Share pentru 3,49 USD și Business Shared Hosting pentru 7,95 USD, care oferă spațiu nelimitat, backupuri zilnice, viteză uimitoare și multe altele.

Dacă doriți ceva mai serios, puteți merge la unul dintre planurile de gazduire cloud de la Hostinger. Nivelul de intrare costă 15 dolari pe lună.

7. GreenGeeks

greengeeks-eco-friendly-comerț electronic-hosting

GreenGeeks

Hangarile uriașe pline de servere scurg electricitatea așa cum foarte puține unități o fac. De aceea, GreenGeeks a venit cu ideea uimitoare de a folosi energia regenerabilă pentru a-și alimenta serverele. Compania este în jur din 2008 și deservesc 300.000 de clienți mulțumiți. Deci, ce vă puteți aștepta de la acest serviciu de găzduire cu energie eoliană în termeni de funcționare, viteză și suport?

Când vine vorba de timpul de funcționare, GreenGeeks are lucrurile care merg foarte bine. La testare, am constatat că timpul de funcționare a acestora a fost de 100% pe tot parcursul anului, cu excepția lunii august, când a fost 99,55%. Acest lucru nu este catastrofal, dar trebuie menționat ceva. Viteza lor de încărcare a site-ului este destul de solidă, întrucât se deplasează între 380 milisecunde și 600 milisecunde. Acest lucru este de două ori mai rapid decât standardul industriei, deci va face ca site-ul dvs. de afaceri să funcționeze cu viteza dorită.

Asistența clienților GreenGeek este bună și pentru că am fost conectați cu un agent în decurs de 1 minut. Recenziile și opiniile pe care le-am văzut pe forumuri au fost destul de consistente, dar nu există o singură problemă. Agenții de asistență pentru clienți de GreenGeek au o engleză defectuoasă. Nu am avut nicio problemă în comunicare, dar am observat câteva greșeli de ortografie care ar putea deranja pentru unii dintre voi.

Puteți începe cu 2,95 USD la GreenGeeks și vă puteți bucura de planul lor de gazduire partajată cu stocare SSD. Pentru mai multe informații despre GreenGeeks, consultați site-ul lor oficial.

8. StableHost

stablehost-ieftine-on-magazin-hosting

StableHost

Aproape fiecare furnizor de servicii de hosting încearcă să ademenească în proprietarii de afaceri fără experiență și aproape oricine este nou în gestionarea unei întreprinderi online. Este ieftin să ofere planuri de găzduire partajate și destul de des, o companie de găzduire nu este suficient de decentă pentru a vă asigura că oferă calitate utilizatorilor.

În calitate de recenzori, am ajuns să apreciem o companie care este prealabilă și onestă și cu intenții bune. Companiile respective sunt cele mai rare și știm una când vedem una. Acesta este exact motivul pentru care StableHost a intrat în această listă. Au înțeles lucrurile atât în ​​ceea ce privește calitatea, cât și în ceea ce privește îngrijirea clienților.

StableHost oferă planuri de găzduire partajate cu spațiu de disc nelimitat, lățime de bandă nelimitată, nuclee complete de procesor și suport excelent. În plus, durata de funcționare a acestora este de 99,97% pe tot parcursul anului, deci este de încredere. Când vine vorba de viteză, StableHost nu este cel mai rapid, dar păstrează un timp constant de încărcare de 500 milisecunde, de unde și numele StableHost.

Dacă doriți să utilizați o alegere mai puternică precum VPS sau hosting dedicat, puteți face acest lucru. Cu toate acestea, aceste opțiuni nu sunt gestionate, așa că va trebui să aveți abilități de administrare a serverului sau să angajați un expert care să o facă pentru dvs. Există foarte puține opțiuni gestionate și profesionale disponibile, dar sunt o alegere excelentă dacă nu știți cum să gestionați un VPS sau un server dedicat. Dacă nu aveți încă un site web, puteți pune unul împreună cu constructorul Site.Pro. Face lucrurile incredibil de ușor cu caracteristicile de drag and drop.

Dacă aveți în vedere să cumpărați un simplu plan de găzduire partajat, acesta vă va costa doar 3,50 USD pe lună. Dar dacă mergeți pentru un serviciu la nivel de întreprindere, acesta va costa 28,50 USD pe lună. Aceasta este o diferență uriașă, dar este justificată, deoarece este într-adevăr plin de servicii premium suplimentare care facilitează administrarea unei afaceri de comerț electronic..

9. NumeCheap

NameCheap-best-on-shop-hosting

NameCheap

NameCheap este un registrator independent de nume de domeniu acreditat de ICANN, care există în jurul anului 2000. Nu doar înregistrează nume de domeniu, dar oferă servicii de găzduire destul de solide. De obicei, nu ne așteptăm prea mult de la un registru de domeniu transformat în furnizor de hosting, dar NameCheap este într-adevăr legitim. Are recenzii bune ale terților și se pare că satisfacția generală a clienților este foarte mare.

Cu toate acestea, există o singură problemă cu serviciul, așa că ar trebui să începem cu asta. Timpul scăzut scade de la 99,8% din când în când, ceea ce nu este prea rău, dar este important de menționat. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. web va fi redus pentru aproximativ 1,5 ore pe tot parcursul anului.

Când vine vorba de viteza de încărcare a site-ului, NameCheap funcționează destul de admirabil. Viteza medie de încărcare se deplasează între 600 milisecunde și 1100 milisecunde. Puteți obține unul dintre cele trei planuri de găzduire partajate și încercați-l timp de 30 de zile. În cazul în care nu vă place, îl puteți abandona și primi banii înapoi. Serviciile vin în trei niveluri: planul Stellar pentru 2,88 USD, plus Stellar pentru 4,88 USD și Stellar Business pentru 8,88 USD pe lună. Pentru mai multe informații despre aceste planuri, consultați site-ul oficial al lui NameCheap!

10. InterServer

interserver-on-magazin-mici-business-hosting

InterServer

InterServer nu este un furnizor de gazduire foarte cunoscut, deși sunt în activitate din 1999. InterServer are o reputație foarte bună, având un rating A + pe BBB. Acestea oferă o gamă largă de planuri de găzduire atât pe platformele Linux cât și pe cele Windows: partajate, vps, dedicate, cloud, precum și planuri de distribuitori.

Din testările noastre au rezultat că au o durată de funcționare foarte bună, în medie 99,99%. Performanțele serverelor lor sunt de asemenea foarte bune, având un timp de răspuns de 300ms în medie. Acestea sunt numere foarte promițătoare, având în vedere că am efectuat testele pe planul lor de găzduire partajat de 5 USD / lună.

Deci, dacă intenționați să porniți un site web de comerț electronic utilizând InterServer, vă pot promite că sunteți acoperiți. Planul lor standard de găzduire partajat este complet. Acest plan este livrat cu stocare SSD nelimitată, constructor de site-uri web, conturi de e-mail nelimitate, securitate prin Intershield Protection, memorie în cache pentru conținut mai rapid prin CloudFlare Virtual DNS, certificat SSL gratuit și multe altele.

InterServer utilizează cele mai noi tehnologii hardware (SSD) și software (cPanel) pentru a oferi cel mai bun serviciu clienților lor. Vă sugerez să consultați site-ul lor oficial pentru a afla mai multe informații despre planurile și serviciile lor.

O mai bună găzduire de comerț electronic

Planurile de găzduire partajate sunt minunate pentru a începe o afacere de comerț electronic. Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. începe să crească, veți avea probleme legate de performanță. După ce veți câștiga bani buni de pe site-ul dvs. de comerț electronic, veți ști că este timpul să faceți upgrade de la hostingul comun. Dacă alegeți unul dintre furnizorii menționați mai sus, veți putea trece rapid și simplu la un plan VPS.

Cu planuri de găzduire partajate, partajați spațiu și resurse pentru server cu alți utilizatori. Însă, cu hostingul VPS, aveți resurse dedicate, care vă asigură că site-ul dvs. web rulează rapid și fără probleme, indiferent de situație. Puteți seta serverul pentru a se potrivi cu nevoile dvs. exacte sau puteți configura o echipă de experți pentru dvs..

Puteți găsi, de asemenea, diverse opțiuni de comerț electronic care au fost orientate special către proprietarii de afaceri mici. Acestea fac mult mai ușor pentru începători să-și înceapă propriul magazin online. De obicei, trebuie să te ocupi de un pic de administrare, schimbarea textelor și a imaginilor. În plus, aceste planuri vă oferă acces la funcțiile exclusiv de comerț electronic care vă facilitează configurarea și gestionarea magazinului dvs. online minunat.

Așadar, dacă aveți în vedere să obțineți un plan de găzduire mai puternic chiar de la început pentru site-ul dvs. de afaceri de comerț electronic, iată câteva opțiuni de luat în considerare:

HostGator VPS

HostGator are în magazin câteva planuri VPS minunate care sunt perfecte pentru a rula un site mare de comerț electronic și multe altele. Cu fiecare dintre planurile VPS, veți obține o sumă setată de resurse pe care puteți rula site-ul dvs. web. Veți găsi că planurile lor sunt destul de ieftine și că vor face treaba destul de bine.

Primul plan VPS de la HostGator, Snappy 2000 vă va oferi 2 GB RAM, 2 nuclee CPU, 1,5 TB lățime de bandă și 120 GB stocare SSD. Dacă aveți nevoie de mai multe resurse, trebuie doar să treceți la planul Snappy 4000. Oferă 4 GB RAM, 2 nuclee de procesor, 160 GB de stocare SSD, împreună cu 2 TB de lățime de bandă premium. Costă 29,95 USD pe lună, ceea ce este o afacere minunată. În cele din urmă, dacă trebuie să ieșiți cu totul, Snappy 8000 vă va oferi 4 nuclee de procesor, 8 GB RAM și 3 TB de lățime de bandă. Este cel mai puternic plan VPS pe care HostGator îl poate oferi și va face cu siguranță orice site web de afaceri.

InMotion VPS

După cum am menționat, InMotion este unul dintre cei mai de încredere jucători în afacerea de hosting. Oferă calitate și consistență, împreună cu varietatea. Serviciul lor extraordinar pentru clienți face apel la toată lumea care îl folosește, astfel încât această companie este cu siguranță un câștig.

Planurile lor de găzduire VPS sunt solide, la fel ca restul serviciilor lor, astfel încât toate planurile lor se vor ocupa de aproape orice fel de site web de comerț electronic pe care îl ai în magazin. Primul plan VPS costă 29,99 USD pe lună, ceea ce vă va oferi 4 GB RAM, 4 TB lățime de bandă premium, 75 GB stocare SSD, dar doar o singură adresă IP. Veți avea un control deplin asupra acestor resurse și le veți gestiona așa cum se potrivește cel mai bine site-ului dvs. web.

Cel de-al doilea plan al lui InMotion costă mai mult și mai are multe de oferit. Pentru 49,99 USD pe lună, veți primi 6 GB RAM, 150 GB stocare SSD și 6 TB lățime de bandă premium. Ceea ce o face și mai bună este că oferă 5 adrese IP.

În cele din urmă, cel mai puternic plan VPS al InMotion costă 74,99 USD pe lună și vă va oferi 8 GB RAM, 260 GB stocare SSD, 6 TB de lățime de bandă premium și acces la 5 adrese IP..

Lucrul bun despre InMotion este că nu trebuie să vă asumați responsabilitatea de a administra serverul singur. Puteți avea echipa de experți InMotion care vă gestionează serverul și chiar site-ul dvs. web, dacă aveți nevoie.

BlueHost WooCommerce

BlueHost este una dintre cele mai populare opțiuni pentru utilizatorii WordPress, deoarece le face munca infinit mai ușoară. Arhitectura serverului lor este optimizată pentru acest sistem de gestionare a conținutului, iar angajații lor știu și fiecare nod și o mulțime. BlueHost oferă un serviciu numit WooCommerce Hosting pentru 6,95 USD pe lună.

WooCommerce este un plugin de eCommerce pentru WordPress, care vă permite să creați un magazin online cu o ușurință relativă. Planul BlueHost îl face și mai bun, oferind o selecție largă de teme și oferind ajutorul reprezentanților lor de asistență pentru clienți. O temă WooCommerce costă de obicei aproximativ 60 de dolari, dar la BlueHost, le puteți obține pe toate gratuit. Planul în sine costă mai mult decât de obicei, dar plătește prin numeroasele opțiuni gratuite de comerț electronic pe care nu ar trebui să le plătiți pentru altfel.

Cu acest plan, veți obține 100 GB stocare de care aveți nevoie cu siguranță. Necesită mult spațiu pentru a stoca tot conținutul necesar pentru afișarea produselor și adăugarea de noi ori de câte ori doriți. Acesta este motivul pentru care veți avea 100 GB spațiu de stocare. În plus, puteți avea 1 domeniu parcat, 5 subdomenii, 5 conturi de e-mail, 50 USD credit PPC.

Dar dacă preferați să aveți mai mult control, cu mai multe resurse de server, este posibil să doriți să optați pentru planurile de găzduire VPS BlueHost. De exemplu: puteți obține un plan VPS cu 2 nuclee de procesor, 30 GB stocare SSD, 1 TB de lățime de bandă premium, împreună cu 1 domeniu și 1 adresă IP pentru 19,99 USD pe lună. Este o ofertă decentă pentru un plan de găzduire decent și vă puteți asigura, de asemenea, că aveți experții BlueHost în spatele dvs..

SiteGround WooCommerce

Există și alte companii care oferă opțiuni excelente de găzduire a comerțului electronic și cărora le merită cu siguranță să le oferiți. SiteGround este unul dintre ele. De fapt, acestea oferă găzduire premium WooCommerce la un preț mult mai mic decât toate celelalte. Cu toate acestea, nu există nimic nou în acest sens.

Veți putea începe site-ul dvs. de afaceri mult mai repede, deoarece veți avea WooCommerce și o temă preinstalată. Puteți schimba tema în oricare dintre celelalte disponibile. Ceea ce fac acest serviciu mai benefic sunt numeroasele funcții premium de comerț electronic pe care le oferă, cum ar fi un certificat SSL gratuit, software SEO, împreună cu un management mai ușor. Nu trebuie să interacționați prea mult, deoarece puteți avea experți care să gestioneze site-ul dvs. WordPress, să instalați actualizări, să creeze copii de zi cu zi și multe altele. Întreaga ta afacere poate fi la îndemâna ta fără ca tu să fii nevoit să pierzi timpul prețios în administrarea sau orice altceva cu privire la site-ul tău..

În ceea ce privește hardware-ul, obțineți aproape același pachet pe care l-ați obține din planul de găzduire partajat de bază al SiteGround. Chiar și prețul prețului este similar la 3,95 € (4,58 USD) pe lună, ceea ce face cu siguranță că merită luat în considerare.

Dar este posibil să doriți să optați pentru unul dintre planurile lor de găzduire în cloud dacă site-ul dvs. web va folosi o mulțime de spațiu hardware sau dacă doriți să vă extindeți traficul într-un mod extrem de rapid. Gazduirea în cloud a SiteGround este mai fiabilă decât orice alt plan VPS de pe web, dar este și mai scump. Planul de nivel de intrare costă 64,00 € pe lună (74,26 USD) și oferă 2 nuclee de procesor, 4 GB RAM, 40 GB spațiu SSD și 5 TB de lățime de bandă premium. Nu veți suferi timp de oprire, iar viteza de încărcare a site-ului dvs. va fi incredibil de rapidă și constantă pe tot parcursul anului.

InterServer VPS

Dacă site-ul dvs. web are nevoie de puterea unui plan de găzduire VPS, dar nu doriți să treceți peste bord cu taxele lunare, InterServer are modalitatea perfectă de a-l gestiona. Puteți modifica prețul și resursele serviciului dvs. printr-un sistem cu niveluri. Fiecare nivel costă 6 dolari și puteți ridica sau reduce dimensiunea oricând doriți. În plus, nu există nicio taxă de anulare, astfel încât să plătiți doar suma stabilită pentru dvs., nimic mai mult.

De exemplu, dacă alegeți să plătiți doar 6 USD pe lună, veți primi 1 nucleu de procesor, 1 GB RAM, 1 lățime de bandă TB și 25 GB spațiu de stocare. Dar la al 4-lea nivel, veți primi 4 GB RAM, 1 nucleu procesor, 4 TB lățime de bandă și 100 GB stocare, ceea ce vă va costa doar 24,00 USD pe lună..

Timpul de funcționare al InterServer este de 100% și oferă o viteză de încărcare a paginii de 200-300 de milisecunde. Este rapid, iar site-ul dvs. web nu va fi niciodată declinat. Dacă căutați un plan de găzduire VPS de care aveți controlul deplin, InterServer se va dovedi perfect.

Concluzie

Opțiunile de găzduire web în zilele noastre sunt mult prea vaste și niciun articol nu ar fi suficient de lung pentru a le acoperi pe toate. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de găzduirea unui site web de comerț electronic, acestea sunt cele care funcționează cel mai bine, așa că de ce să nu le oferiți unuia dintre ele?

Sper că v-a plăcut să citiți acest articol și că ați găsit un plan de găzduire care să funcționeze bine pentru site-ul de afaceri pe care doriți să îl lansați în curând.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map