15 cei mai buni furnizori de baze de date MySQL, furnizori de găzduire web

Cel mai bun-hosting-MySQL-bază de date-2019


De ce ai nevoie de găzduire MySQL? Cum să îl găsești pe cel mai bun?

Proprietarii de site-uri web care rulează site-uri uriașe se bazează de obicei pe baze de date. Acestea fac mult mai ușor să te ocupi de sutele sau mii de conținut de pagini web disponibile. În acest fel, nu este necesară deschiderea fiecărei pagini pentru a actualiza conținutul și aspectul rămâne la fel. Acestea se numesc site-uri web dinamice sau site-uri web bazate pe baze de date unde datele sunt trase direct din baza de date de fiecare dată când un utilizator deschide o pagină web.

Fiecare informație poate fi accesată într-un singur loc și puteți avea chiar o echipă întreagă care lucrează la aceeași bază de date împreună. Pentru aceste sarcini, puteți utiliza MySQL, care este una dintre cele mai populare baze de date în acest moment. Este un software open-source și îl puteți obține gratuit. Planurile de găzduire web despre care vom vorbi mai jos acceptă MySQL și oferă, de asemenea, aplicații și scripturi compatibile cu baza de date.

Acum vom analiza MySQL mai întâi, doar pentru a explica de ce este o alegere atât de grozavă când vine vorba de baze de date relaționale. Vă vom arăta, de asemenea, toate informațiile esențiale pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a alege un plan de găzduire web care acceptă MySQL.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să utilizați MySQL

Desigur, MySQL nu este singura opțiune pe care o veți găsi atunci când căutați planul perfect de găzduire web. Există și alte baze de date populare, cum ar fi:

 • PostgreSQL – o bază de date open-source și relațională de obiecte disponibilă pentru Linux și Windows
 • Microsoft SQL – o bază de date relațională, proprietară de către Microsoft, compatibilă cu Linux și Windows
 • MS Access – o bază de date relațională, proprietară, cu o interfață grafică grafică, parte din suita Microsoft Office. Se poate rula doar pe Windows
 • Oracle – o bază de date cu mai multe modele, proprietare dezvoltată de Oracle Corporation, care poate fi rulată și pe Windows și Linux

Dacă aruncăm o privire la compatibilitatea multiplă dintre fiecare opțiune a bazei de date, se dovedește că MySQL este cea mai versatilă. Pe lângă Microsoft și Linux, MySQL poate rula pe FreeBSD, macOS și Solaris. Acest lucru conferă bazei de date un avantaj uriaș, deoarece îl puteți rula pe aproape toate planurile de găzduire pentru mașini și web. În plus, vă oferă o gamă largă de funcții care vă permit să vă executați activitățile în mod eficient, păstrând datele în siguranță prin fiecare pas..

MySQL este o soluție puternică atunci când doriți să lucrați pe seturi de date uriașe. Este utilizat pe scară largă de companiile mari care trebuie să gestioneze tone de conținut pe site-urile lor web. Deși este o bază de date bine rotunjită, este totuși destul de ușor de utilizat, ceea ce face o alegere excelentă pentru cei care nu au prea multă experiență în lucrul cu bazele de date..

Dacă performanța este unul dintre principalele aspecte de care ai nevoie într-o bază de date, atunci MySQL este alegerea perfectă pentru tine. Este conceput într-un mod care să asigure o utilizare de mare viteză, în special pentru cei care își rulează site-urile web pe un plan de gazduire web partajat. La urma urmei, nu doriți să așteptați acele perioade de încărcare când miza este mare.

Unul dintre cele mai mari lucruri despre MySQL este că puteți utiliza Apache, PHP și alte alte limbi. Acestea sunt de obicei incluse în majoritatea pachetelor atunci când alegeți un plan de găzduire web Linux. De fapt, peste 100 de milioane de utilizatori au descărcat MySQL doar pentru că aceste componente sunt acceptate. Practic, puteți avea unele dintre cele mai puternice instrumente, toate la un loc.

Povestea MySQL

Cel mai bun-mysql-web-hosting-furnizori deMySQL a apărut în 1996, deci este cu siguranță una dintre cele mai vechi dintre opțiunile bazei de date existente. Este creat de o echipă de dezvoltatori format din trei bărbați, iar apoi unul dintre ei, Michael Widenius a dat bazei de date numele My, care era și numele fiicei sale. L-au creat din sistemul de gestionare a bazelor de date mult mai simplu numit mSQL (Mini SQL) și intenționau să-l folosească ca instrument propriu.

mSQL a fost bazat pe limbajul ISAM, care a fost dezvoltat de IBM. Întreaga structură a mSQL a fost mult prea lentă și inflexibilă, așa că programatorii au decis să creeze una nouă care să-și rezolve problemele în moduri mai bune. Apoi, pe măsură ce MySQL a apărut, a început să ruleze sub Licența publică generală, ceea ce înseamnă că fiecare utilizator a putut modifica codul sursă.

Un lucru minunat în ceea ce privește MySQL este că au păstrat API-ul (Application Programming Interface) al mSQL, ceea ce a permis dezvoltatorilor din toată lumea să treacă cu ușurință la această nouă bază de date. Compania care a finanțat și deținut MySQL a fost una suedeză numită MySQL AB. Apoi, în 2008, Sun a decis să cumpere compania pentru un miliard de dolari. Au avut-o doar până în 2010, când Sun a transmis MySQL către Oracle Corporation, actualul proprietar al bazei de date.

Preturi si caracteristici MySQL

Puteți descărca întotdeauna versiunea gratuită a MySQL pe care multe companii și persoane o folosesc pentru bazele de date. Se numește ediția MySQL Community, cea mai utilizată bază de date open-source din lume. Majoritatea planurilor de găzduire web nu necesită nici măcar descărcarea, deoarece de obicei este inclus în pachetul lor ca bonus.

Versiunea gratuită este suficientă de cele mai multe ori, însă, în cazul în care compania dvs. are anumite nevoi specifice, puteți face upgrade și la o versiune premium. Există Ediția Standard pentru 2000 $, Enterprise pentru 5000 $ și Cluster Carrier Grade pentru 10.000 USD. Toate acestea vă oferă o listă extinsă de instrumente și funcții utile, în timp ce veți beneficia de asistență și întreținere premium.

Obțineți tot ceea ce aveți nevoie pentru gestionarea bazelor de date și sarcinile de interogare. Chiar dacă lucrați cu cantități uriașe de date, nu vă puteți pierde niciodată, deoarece MySQL vă permite să efectuați căutări extrem de eficiente. Există, de asemenea, o schemă de informații care vă ajută să înțelegeți structura datelor dvs..

MySQL este soluția perfectă dacă aveți nevoie de o bază de date pentru noua dvs. aplicație. Practic, trebuie doar să configurați baza de date, să creați un cont și apoi puteți lăsa astfel. Va fi o resursă stabilă pentru aplicația dvs., cu un script care rulează pe ea. Nici nu necesită să-l verificați atâta timp cât acesta rulează continuu în fundal.

Singurul lucru care poate încetini o bază de date MySQL este o alegere slabă a hard disk-ului. Ar trebui să mergeți întotdeauna pentru un furnizor de găzduire web care rulează serverul pe hard disk-uri SSD. Acesta garantează viteza fulgerului cu accesul instant oferit de unitățile de stare solidă. Cu toate acestea, dacă alegeți un plan de găzduire web care se bazează pe SSD-uri, veți avea nevoie și de un plan de rezervă. Cu hard disk-urile SSD, este mai probabil să se confrunte cu erori care v-ar putea deteriora datele.

Deși majoritatea utilizatorilor utilizează interfața liniei de comandă în MySQL, este posibil să nu fie potrivită pentru toată lumea. Începătorii care nu au experiență în lucrul cu bazele de date ar putea fi dificil de gestionat. Din fericire, această problemă poate fi rezolvată prin instalarea uneia dintre interfața grafică MySQL (interfață grafică de utilizator), ceea ce face mult mai simplă utilizarea bazei de date.

Găsirea gazdei Web MySQL perfecte

În zilele noastre, nu este greu să găsești un furnizor de găzduire web care să ofere MySQL în pachetele lor. Majoritatea dintre acestea acceptă această bază de date și multe alte soluții din care puteți alege. În timp ce navigați pe serviciile de găzduire web pe Internet, veți vedea că acestea furnizează cel puțin unele dintre bazele de date populare pe care le-am menționat anterior, mai ales când vine vorba de planuri de găzduire partajate. Înainte de a alege unul, aceștia sunt cei mai importanți doi factori de care trebuie să țineți cont: stocarea și performanța.

Pentru majoritatea proprietarilor de site-uri, o singură bază de date MySQL este suficientă. Planurile de găzduire web vin de obicei cu o singură instanță de MySQL, dar în cazul în care sunteți pe punctul de a începe un proiect mai mare, poate fi necesar să adăugați mai multe baze de date. În acest caz, alegeți pur și simplu un pachet de găzduire web care include baze de date nelimitate. De asemenea, dacă doriți să vă conectați și să gestionați corect bazele de date, va trebui să accesați PHP. Cu toate acestea, cu greu puteți găsi un furnizor de găzduire web care nu acceptă această limbă.

Nu în ultimul rând, ar trebui să vă asigurați că fie cPanel, fie Plesk este instalat. Aceste panouri de control vă permit să creați baze de date și să le ștergeți sau să le gestionați pe cele existente. cPanel oferă chiar și un asistent pentru baze de date pentru MySQL, care vă ghidează pe întregul proces de a face cu bazele de date. Vom vedea acum recenziile despre cei 15 furnizori de găzduire web pe care îi recomandăm mai ales!

Cei mai buni furnizori MySQL de găzduire web

Deci, înainte de a vă oferi detalii despre companiile pe care le considerăm printre cele mai bune gazde MySQL, aici este lista completă a acestora:

 1. HostGator – $ de la 2,75 USD / lună
 2. BlueHost – de la 3,95 USD / lună
 3. Gazduire InMotion – de la 3,99 USD / lună
 4. A2Hosting – de la 3,92 USD / lună
 5. SiteGround – de la 3,95 USD / lună
 6. iPage – de la 1,99 USD / lună
 7. WebHostingHub – de la 4,99 USD / lună
 8. Vacă grasă – de la 3,15 USD / lună
 9. LiquidWeb – de la 59 USD / lună
 10. GreenGeeks – de la 3,95 USD / lună
 11. Hai tăticu – de la 2,99 USD / lună
 12. HostMonster – de la 4,95 USD / lună
 13. InterServer – de la 5 USD / lună
 14. HostPapa – de la 3,95 USD / lună
 15. JustHost – de la 3,95 USD / lună

Acum să trecem la detalii și să vedem care este furnizorul de găzduire cel mai potrivit pentru bugetul și nevoile dvs. de găzduire.

3. HostGator

Hostgator-best-mysql-hostingHostGator este una dintre cele mai cunoscute companii de găzduire web acum. Oferă planuri de primă clasă pentru găzduire partajată, servere dedicate, VPS și mai ales găzduire pentru revânzători, care este serviciul lor de vânzare de top. Planurile lor sunt utilizate pe scară largă de întreprinderile mari și mici, bloggerii și dezvoltatorii. HostGator s-a înființat în 2002 și a început să vândă servicii bazate pe Linux.

În 2011, și-au dat seama că există o cerere uriașă și pentru Windows și au început să ofere planuri de găzduire web bazate pe sistemul de operare. HostGator găzduiește acum peste 8 milioane de domenii. Unul dintre motivele principale din spatele acestui fapt este gama largă de caracteristici care vin cu fiecare dintre planurile lor. Acest furnizor are, de asemenea, propriul său site web care vă oferă acces la peste 4.000 de șabloane gratuit.

HostGator vă oferă toate instrumentele care vă pot ajuta să creați și să vă mențineți site-urile web. Cu fiecare plan, primiți MySQL pentru gestionarea bazelor de date, domeniu gratuit, planificator de sarcini și alte instrumente de administrare utile. Nu există atât de mulți furnizori care vă pot oferi unele planuri de găzduire Windows cu adevărat de înaltă calitate. Acesta este locul în care HostGator își bate în mare parte competiția, punând în practică câțiva ani din experiența lor în găzduirea Windows.

Dacă nu sunteți mulțumit de planul dvs. de găzduire, puteți primi banii înapoi în 45 de zile, ceea ce reprezintă un interval de timp mai mare decât media. Indiferent de planul pe care îl alegeți, primiți și baze de date MySQL nelimitate și phpMyAdmin. Prețurile planului comun încep de la 2,75 USD pe lună cu planul Hatchling. Dacă doriți un VPS, planul de nivel de intrare vă va costa 29,95 USD, în timp ce cel mai ieftin server dedicat este de 119 USD pe lună.

2. BlueHost

Bluehost-best-mysql-hostingBlueHost a început în 2003 și acum au sute de angajați care lucrează în companie. A devenit un nume uriaș în industrie, oferind utilizatorilor planuri de găzduire web care se bazează pe hardware și software de top. Întreaga lor platformă de găzduire web este open-source, ceea ce o face o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să aprofundeze tehnicile.

Fiind cea mai mare parte a marilor nume dintre companiile de găzduire web, BlueHost oferă și o gamă largă de planuri puternice de găzduire web. Acestea includ cele mai populare planuri, cum ar fi cloud, shared, VPS și hosting dedicat. Cu toate acestea, BlueHost vă permite să alegeți dintre alte două planuri, unul creat pentru utilizatorii WordPress și celălalt pentru proprietarii de site-uri WooCommerce.

Când vine vorba de sprijin, echipa lor de profesioniști este disponibilă toată ziua, în fiecare zi. Puteți ajunge la ele prin chat, telefon, e-mail și au, de asemenea, o bază de cunoștințe extinsă. Fiecare pachet de găzduire vă oferă și SSL și MySQL gratuit.

Acestea garantează că puteți crea și gestiona baze de date cu MySQL într-un mod simplu, folosind phpMyAdmin și multe alte aplicații utile. Dacă doriți să faceți două lucruri simultan, ar trebui să alegeți un plan BlueHost care să ofere un nume de domeniu gratuit. Deoarece nu este necesar să găsiți și să plătiți pentru un registrator de domenii, această alegere vă poate economisi timp și bani.

Acum să parcurgem prețurile pentru VPS și planurile lor dedicate doar pentru a vă arăta cât de accesibil este BlueHost. Au trei planuri de găzduire partajate, începând cu Basic de 3,95 USD pe lună, până la planul Choice Plus pentru 5,95 USD. Prețurile pentru planurile VPS variază de la 19,99 USD până la 59,99 USD pe lună, în timp ce planurile dedicate de găzduire costă de la 79,99 USD până la 119,99 USD în fiecare lună..

3. Gazduire InMotion

Inmotion-best-mysql-hostingLa InMotion Hosting, puteți găsi numeroase planuri de gazduire complete. Acestea includ diverse opțiuni partajate, dedicate, VPS, WordPress și gestionate, asigurându-vă că fiecare firmă și persoană fizică poate găsi serviciul perfect. MySQL este unul dintre suplimentele pe care le oferă cu toate pachetele lor, care vă stabilește pentru crearea de aplicații și site-uri web dinamice.

InMotion Gazduire vă oferă construitori de site-uri web ușor de utilizat, cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal și B2evolution. Compania chiar și-a dezvoltat propriul constructor de site-uri numit Premium Web Builder și l-a pus la dispoziția tuturor celor care s-au abonat la planurile lor. Pentru companiile mari sau echipele care lucrează la proiecte mai mari, alegerea unui plan dedicat la InMotion este o alegere excelentă.

Pachetele dedicate includ cPanel pentru gestionarea ușoară a serverului și a site-urilor prin browser. Ceea ce face ca planurile lor să fie cu adevărat prietenoase pentru începători este suportul MySQL. Veți crea și menține baza de date cu îndrumări complete, asigurându-vă că utilizați limba SQL preferată în mod corect. Nu vor exista probleme de performanță cu baza de date, care este garantată de dispozitivele lor de stocare SSD.

Unul dintre obiectivele principale ale InMotion este de a oferi în permanență hardware de ultimă oră pentru clienții lor. Serviciul lor se bazează pe SSD-urile Samsung și pe cele mai recente servere Dell, astfel încât puteți fi siguri că vizitatorii site-ului dvs. se vor bucura de o experiență de navigare perfectă. La InMotion, prețurile pentru planurile dedicate variază de la 105,69 USD până la 340,99 dolari, cu cinci planuri în total.

Au trei planuri de găzduire VPS, cu cel mai mic preț fiind 27,99 USD și cel mai mare 64,99 USD. Dacă doriți să încercați planurile de găzduire în afaceri comune, puteți alege dintre trei planuri. Există planul Lansare pentru 3,99 USD pe lună, Power pentru 5,99 USD și Pro pentru 13,99 USD lunar, planul Power fiind cea mai populară opțiune.

4. Gazduire A2

a2hosting-best-mysql-hostingCând A2 Hosting a fost fondată în 1999, a fost la început o companie independentă. Initial a fost numit Iniquinet, apoi l-au schimbat in A2 Hosting in 2003. Datorita multor ani de munca grea, au devenit unul dintre numele de frunte din industria de web hosting. Primesc sute de recenzii pozitive și de la utilizatori și site-uri de recenzii populare.

A2 Gazduire oferă o mare diversitate de planuri. Acestea oferă planurile obișnuite dedicate, VPS și partajate cu tone de suplimente utile, funcții gratuite și asistență. Puteți alege între planurile dedicate gestionate și cele neadministrate și cele VPS. Dacă doriți ca MySQL să fie inclus în pachet, sunteți la locul potrivit. A2 Gazduire oferă o mulțime de funcții și software care sunt extrem de benefice pentru dezvoltatori.

Veți obține cea mai recentă versiune, MySQL 5.5 împreună cu phpMyAdmin și SSH. Cu aceste instrumente utile, veți putea lucra în bazele de date în orice moment, de la orice mașină. A2 Gazduire oferă o oportunitate excelentă celor care doresc să lucreze la abilitățile lor. Cu baza lor extinsă de cunoștințe, puteți afla multe despre utilizarea Python și Perl în bazele de date.

La A2 Hosting, prețurile diferă de opțiunile Windows și Linux, dar vom vorbi despre planurile Linux doar pentru a vă face o idee despre prețuri. Puteți obține un plan de găzduire partajat începând de la 3,91 USD, un VPS pentru 5,00 USD și un plan dedicat pentru 9,31 USD. Aceste planuri pot fi amplificate în funcție de nevoile dvs., oferindu-vă tot mai multe caracteristici și beneficii.

5. SiteGround

Siteground-best-mysql-hostingAcesta este încă un nume important în industria de gazduire web. SiteGround este binecunoscut pentru disponibilitatea ridicată și pentru furnizarea serviciilor puternice de găzduire web în întreaga lume. Acest lucru se datorează în principal centrelor sale de date care sunt amplasate în mod inteligent în Singapore, Amsterdam și Chicago, acoperind eficient un număr imens de țări. Strategia lor de marketing este să iasă în evidență din mulțime și să ofere ceva diferit publicului lor. După cum se dovedește, metoda lor este destul de reușită până acum.

La SiteGround, puteți obține orice tip de pachet de găzduire web de care aveți nevoie. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor și-au achiziționat planurile de găzduire partajate sau cloud, care sunt mai puternice decât oferă majoritatea concurenților. Cu aceste două, veți obține și panoul de control cPanel și suport pentru WordPress și Joomla. SiteGround vă asigură un timp de funcționare aproape 100%, deoarece își monitorizează constant serverele și odată ce apare o problemă, pot repara instantaneu.

Un alt lucru minunat al acestui furnizor este că vi se permite să aveți baze de date MySQL nelimitate cu pachetele lor de găzduire. Acestea asigură performanțe ridicate pentru bazele de date stocându-le pe hard disk-uri separate. Puteți lucra cu ușurință pe bazele de date prin phpMyAdmin. Dacă alegeți unul dintre pachetele lor mai scumpe, acestea oferă, de asemenea, memorie în cache, SSL, suport îmbunătățit și conformitate PCI.

Puteți obține un plan de găzduire partajat la SiteGround pentru doar 3,95 USD pe lună, dacă doriți. Cu toate acestea, cel mai bun vânzător al acestora este planul comun CrowBig care costă 5,95 USD pe lună. Planul lor de găzduire cloud la nivel de intrare costă 80 USD pe lună, în timp ce puteți obține un server de intrare pentru 269 USD pe lună dacă doriți un plan server dedicat.

6. iPage

Ipage-best-mysql-hostingÎn prezent, există peste un milion de clienți care au ales iPage ca furnizor de gazduire web. Aceasta este o companie care a alimentat deja site-urile web de un deceniu. În 2011, au început să folosească energia eoliană pentru rularea serverelor lor și folosesc această metodă până în zilele noastre. Planurile lor sunt accesibile și întregul pachet este conceput pentru a fi prietenos pentru începători, motiv pentru care atât de mulți oameni aleg acest furnizor.

Publicul țintă pentru iPage este în principal întreprinderile mici sau persoanele fizice care doresc să înființeze cu ușurință un blog sau un site de portofoliu, apoi să se concentreze pe munca lor. Întrucât ideea principală a acestui furnizor este simplitatea, ei oferă doar un singur plan de găzduire partajat care costă doar 7,99 USD. Cu toate acestea, vine cu tone de caracteristici utile. De exemplu, puteți înregistra un nume de domeniu timp de 3 ani, puteți avea baze de date MySQL nelimitate și o abundență de spațiu de stocare.

Ei au propriul editor de site-uri de drag and drop care vă oferă acces și la mii de șabloane. Desigur, cele mai populare CMS sunt acceptate și primiți suplimente pentru site-ul dvs. web. Acestea includ instrumente pentru blogul dvs., galerii foto și instrumente FTP. Pe lângă MySQL, aveți și cache Varnish și phpMyAdmin pentru asta. Deși nu stochează datele și bazele de date ale site-ului web pe servere separate, datele dvs. vor fi securizate prin copii de rezervă zilnice.

De asemenea, oferă gazduire VPS care începe de la 19,99 USD pe lună, găzduire dedicată de la 119,99 USD pe lună și găzduire WordPress, unde pachetul inițial costă 3,75 USD pe lună..

7. Hub de gazduire web

webhostinghub-best-mysql-hostingWeb Hosting Hub este o companie care a fost înființată în 2010 și care oferă diverse servicii de atunci. Pe lângă găzduirea site-ului dvs. web, le puteți angaja și pentru a vă proiecta site-ul. De asemenea, oferă și alte soluții, precum constructorul de site-uri web, numeroase instrumente de comerț electronic și găzduire web pentru toate CMS-urile populare. Au devenit atât de populari încât peste 40.000 de oameni i-au ales pentru a-și construi și alimenta site-urile web.

Web Hosting Hub este optim pentru cei care doresc găzduire partajată, deoarece este singurul tip de plan pe care îl oferă. VPS, planuri dedicate și alte planuri sunt furnizate de InMotion Hosting, compania lor soră. Având în vedere că oferă doar găzduire partajată, sunt concentrați pe furnizarea celor mai bune trei planuri de găzduire partajate disponibile pe piață. Dacă doriți să începeți un site web ca afacere sau în scopuri individuale, Web Hosting Hub vă permite să îl configurați rapid și eficient.

Puteți alege dintre trei planuri de găzduire partajate: planul Spark pentru 4,99 USD pe lună, Nitro pentru 6,99 USD și planul Dynamo pentru 8,99 USD pe lună. Dacă alegeți planul Nitro, veți putea rula baze de date MySQL nelimitate, domenii sub și parcate, toate limitate în planul de pornire. Al doilea și al treilea plan vă oferă, de asemenea, un discount la serviciul lor de web design.

Toate planurile partajate vă oferă phpMyAdmin ca supliment pentru MySQL. Dacă nu aveți experiență în MySQL, vă puteți baza întotdeauna pe ghidurile lor despre cum să gestionați bazele de date, au o mulțime de ele.

8. FatCow

FatCow-best-mysql-hostingFatCow este unul dintre cei mai mari furnizori de gazduire web care își desfășoară activitatea în domeniul energiei verzi. Acestea oferă un singur plan de găzduire comună numit Planul FatCow Original, care costă doar 3,15 USD pe lună și vă permite să înregistrați un nume de domeniu pentru un an. Ideea lor principală este de a evita oferirea de planuri complicate de găzduire web și de a pune la dispoziție unele mai simple.

Au o echipă de asistență tehnică profesională care promite să răspundă în câteva minute. Achiziționând unul dintre planurile lor, veți avea acces la panoul de control, care este cam la fel ca cPanel, doar arată un pic diferit. Este destul de prietenos pentru începători, cu toate acestea, s-ar putea să vă ia ceva timp pentru a descoperi managerul de fișiere și managerul de fișiere MySQL.

Cu prețurile sale, FatCow este cu siguranță printre cei mai accesibili furnizori de pe piață. Planurile lor sunt utilizate pe scară largă de întreprinderile mici și persoanele personale. La fel ca mulți alți furnizori, au și un constructor de site personalizat, punct-și-clic, care ar putea fi util pentru cei care nu au experiență în dezvoltarea web.

Dacă sunteți interesat de alte planuri, cum ar fi VPS sau servere dedicate, acestea le oferă și pe acestea. FatCow împarte VPS și serviciile dedicate în trei planuri fiecare. Fiecare dintre aceste planuri vă oferă nelimitate baze de date MySQL, domenii, subdomenii și conturi FTP. Planul de nivel de intrare pentru VPS costă 19,99 USD pe lună și puteți avea un server dedicat pentru pornire pentru doar 119,99 USD pe lună..

9. LiquidWeb

liquidweb-best-mysql-hostingAcum, LiquidWeb este furnizorul de gazduire web unde puteți găsi doar cele mai puternice soluții de găzduire. Aceștia nu oferă nici măcar planuri de găzduire partajate, întrucât se concentrează pe oferirea de cele mai bune performanțe pentru dezvoltatorii exigenti. La LiquidWeb, puteți găsi câteva planuri excepționale de găzduire dedicate și VPS, cu o durată de viață garantată de aproape 100%. De asemenea, puteți alege dacă doriți un server bazat pe Linux sau Windows.

Planurile lor de găzduire web nu sunt numai puternice, ci și ușor de utilizat, asigurându-vă că nu trebuie să petreceți mult timp administrându-vă serverul. Ei utilizează cele mai recente hardware, pentru a asigura o funcționare constantă și o viteză ridicată pentru proprietarii de site-uri web. În ultimii ani, au reușit să își mențină timpul de funcționare peste 99,99%, ceea ce este destul de impresionant.

Deși cu greu poți să te confrunți cu probleme folosind LiquidWeb, acestea au echipa lor de asistență profesională pregătită oricând ai nevoie de ele. În cazul în care aveți deja un site web și doriți să treceți la un plan de găzduire LiquidWeb, acestea vă vor ajuta în mod gratuit pentru migrarea datelor. Folosesc hard disk-uri SSD și chiar furnizează echilibrele de încărcare în cazul în care aveți vârfuri de trafic, permițând mai multor servere să vă gestioneze traficul.

Atât planurile dedicate cât și cele VPS acceptă MySQL și numeroase alte soluții de baze de date. Dacă doriți un server dedicat gestionat de LiquidWeb, puteți alege dintre cinci planuri diferite în trei locații. Planul de început costă 199 USD pe lună și vă oferă o listă extinsă de funcții utile. Prețurile lor VPS cloud încep de la 59 USD pe lună, în timp ce cel mai ieftin server dedicat cloud costă 169 USD pe lună.

10. GreenGeeks

greengeeks-best-mysql-hostingGreenGeeks este o companie de găzduire web înființată în urmă cu un deceniu, care are în prezent peste 35.000 de clienți și găzduiește peste 300.000 de site-uri web. După cum îi spune și numele, își alimentează hardware-ul cu energie verde, sau mai precis, energia eoliană, care este mai bună pentru mediu.

Alegând unul dintre planurile lor, veți obține o mulțime de funcții, cum ar fi înregistrarea și transferul gratuit de domenii, constructor de site-uri web, transfer de site-uri, conturi de e-mail sigure și multe altele. GreenGeeks are o echipă dedicată de asistență la care puteți accesa prin chat, telefon și bilete. Ei își rulează serverele doar pe Linux, dar este cel mai popular sistem de operare atunci când vine vorba de găzduire web.

Timpul de funcționare al serverului la GreenGeeks este de asemenea foarte competitiv, deoarece reușesc să-l mențină peste 99,9%. Nu și-au creat propriul panou de control, la fel ca mulți alți furnizori. În schimb, veți primi cPanel care garantează o experiență de utilizator fără probleme pentru fiecare proprietar al site-ului. Dacă aveți deja un site web, îl puteți migra gratuit. Vă permit chiar să adăugați un coș de cumpărături la acesta, care vine și cu pachetul.

La GreenGeeks, găzduirea web costă doar 3,95 USD, în timp ce găzduirea WordPress este de asemenea 3,95 USD. Planurile lor sunt benefice pentru dezvoltatori cu cele mai recente MySQL, suport pentru Python și Perl, versiuni multiple PHP și conturi FTP. Și acesta este doar vârful aisbergului, pentru că obțineți tone de caracteristici grozave care garantează o performanță de top, securitate și suport de comerț electronic. În cazul în care nu sunteți mulțumit de GreenGeeks, puteți recupera banii în termen de 30 de zile.

11. GoDaddy

GoDaddy-best-mysql-hostingGoDaddy este cunoscut ca unul dintre cei mai mari registratori de domenii din lume, cu peste 60 de milioane de nume de domeniu înregistrate până acum. Pe lângă serviciile lor de înregistrare și licitație de domenii, acestea oferă și planuri puternice de găzduire web. Această companie a înființat în 1997 sub numele de Jomax Technologies. După doi ani, au trecut la numele lor actual.

GoDaddy oferă soluții de găzduire web atât pentru persoane fizice, cât și pentru afaceri imense. Acestea oferă diverse planuri dedicate, VPS și partajate la prețuri accesibile. Pe lângă opțiunea Linux obișnuită, puteți obține și servere bazate pe Windows. Există numeroase planuri de găzduire din care puteți alege, în funcție de tipul de site web pe care doriți să-l rulați și de volumul de trafic pe care îl atrageți către acesta.

De asemenea, au un constructor popular de site-uri care este utilizat pe scară largă de utilizatorii fără experiență și de întreprinderile mici care au nevoie de o soluție rapidă și ușoară. Este un constructor drag-and-drop care vă oferă acces la mai mult de 300 de șabloane. Șabloanele sunt deja populate cu conținut; trebuie doar să vă copiați propriul conținut în locurile potrivite și setul său.

Cu combinația de administratori profesioniști, hardware și sisteme de monitorizare de înaltă performanță, ei sunt capabili să mențină constant uptimul serverului peste 99,9%. GoDaddy este furnizorul care are grijă de conținutul dvs. Acestea creează periodic copii de rezervă ale site-ului dvs. web în cazul în care ceva nu merge bine. Puteți obține un plan de găzduire web pentru doar 2,99 USD pe lună. Prețurile pentru planurile lor VPS încep de la 17,99 USD pe lună, în timp ce puteți obține un server dedicat la nivel de intrare pentru 69,99 USD pe lună.

12. HostMonster

HostMonster-best-mysql-hostingLa HostMonster, serviciile și prețurile sunt destul de similare cu cele oferite de BlueHost. Acest lucru se datorează faptului că acestea două sunt companii surori între ele. De asemenea, oferă planuri de găzduire partajate cu prețul de pornire de 4,95 USD pe lună. Este livrat cu o lățime de bandă neschimbată, stocare de 50 GB și vă permite să aveți un site web și un singur nume de domeniu. În total, HostMonster oferă câteva planuri decente de găzduire partajate la prețuri accesibile.

Este perfect pentru persoanele fizice și pentru întreprinderile care tocmai au început să atragă trafic. Pe lângă performanță, veți obține numeroase instrumente utile care pot fi utile pentru site-urile web mai mici. Acestea includ instrumente pentru forumuri și bloguri, coșul de cumpărături, certificatul SSL, scripturile CMS și cele mai recente MySQL. Planul VPS de bază de la HostMonster costă doar 19,99 USD, ceea ce este destul de ieftin acum pe piață. Totuși, cu spațiul liber de 30 GB, procesorul dual core, 2 GB RAM și lățimea de bandă limitată la 1 TB pe lună, este o opțiune puternică pentru preț.

Nu experimentează cu panouri de control personalizate; în schimb, primiți un cPanel care este întotdeauna o soluție eficientă. Puteți obține un server dedicat la prețul de 79,99 USD cu procesoare Intel Xeon cu 4 nuclee, 500 GB RAID1 și 4 GB RAM. Cu HostMonster, vă puteți actualiza planul ori de câte ori aveți nevoie de mai multe performanțe.

Bazele de date partajate vor fi stocate pe un server diferit de celelalte date și veți obține un phpMyAdmin și pentru MySQL. Dacă doriți un plan de găzduire web care să se ocupe corect de interogările SQL, ar trebui să alegeți cu siguranță HostMonster.

13. InterServer

interserver-best-mysql-hostingInterServer este considerat cea mai bună alegere pentru cei care au nevoie de un serviciu de găzduire WordPress, accesibil, dar puternic. Cel mai ieftin plan la InterServer costă doar 5 dolari și primești un certificat SSL, migrare gratuită și stocare, transfer și e-mail nelimitat. De asemenea, vă permit să rulați până la 20 de site-uri web pe serverul lor. De înaltă performanță este garantată de cele mai recente hardware, inclusiv SSD-uri de la 30 GB până la 240 GB.

InterServer se străduiește să își păstreze timpul de funcționare cât mai aproape de acel 100% perfect și se descurcă foarte bine până acum. La acest furnizor, sunt permise doar 100 de utilizatori noi în fiecare zi. Această limită garantează că serverele lor nu vor încetini în mod neașteptat într-o zi aglomerată. Dacă alegeți unul dintre planurile lor VPS, veți avea o mulțime de opțiuni de personalizare. Veți putea alege instrumentele software, panoul de control, sistemul de operare și puterea de procesare care vi se potrivesc cel mai bine.

Dacă alegeți InterServer, nu vor exista taxe de ieșire neașteptate sau niciun fel de contract pe termen lung. În plus, veți primi banii înapoi în 30 de zile, în caz că nu ați fost mulțumit de serviciul lor. Veți putea gestiona bazele de date fără probleme cu ajutorul celor mai recente MySQL și phpMyAdmin.

În ceea ce privește asistența, îi puteți contacta în orice mod, oricând doriți. Asistența InterServer este disponibilă prin telefon, chat, e-mail, în timp ce puteți utiliza baza de cunoștințe și forumul lor extins. Planurile VPS sunt atât de scalabile încât puteți alege dintre 16 variante diferite, cu un preț de pornire de doar 10,00 USD pe lună pentru Windows și 6,00 USD pe lună pentru Linux.

14. HostPapa

Hostpapa-best-mysql-hostingHostPapa este un furnizor de găzduire web direct din Canada, care a fost înființat în 2006. Publicul lor țintă sunt întreprinderile mici, așa cum le precizează pe site-ul lor și prin intermediul reclamelor lor. Ei utilizează energie verde pentru a-și alimenta hardware-ul, care este foarte popular acum în rândul companiilor de găzduire. Față de alți furnizori de gazduire ecologică, prețurile lor sunt destul de mici.

Deși HostPapa nu oferă servere dedicate, planurile lor partajate și VPS sunt destul de puternice. Indiferent de planul pe care îl alegeți, primiți și un constructor de site-uri. Cu toate acestea, puteți actualiza constructorul de site web la unul chiar mai bun, trecând la un plan mai scump. Conturile cPanel și FTP sunt de asemenea incluse în fiecare pachet. Cel mai ieftin plan de găzduire partajat costă 3,95 USD și vă permite să aveți două site-uri web.

Dacă aveți nevoie de VPS, puteți alege dintre 5 planuri diferite în funcție de nevoile dvs. Primul lor plan VPS costă doar 19,99 USD pe lună și primești un procesor cu 4 nuclee, 1,5 GB RAM, spațiu de stocare de 50 GB și transfer de 1 TB. Cu aceste planuri, puteți obține atât servere bazate pe Linux, cât și pe Windows. Când vine vorba de baze de date, primiți MySQL 5 și vă permit să gestionați baze de date nelimitate.

Planurile lor includ instrumentul puternic de administrare phpMyAdmin care vă permite să gestionați cu ușurință cele mai frecvente sarcini MySQL. Dacă sunteți un dezvoltator începător sau webmaster, HostPapa este o alegere perfectă pentru dvs. Cu planurile lor, fiecare instrument care este necesar pentru a configura și menține în mod eficient un site web va fi la îndemână.

15. JustHost

JustHost-best-mysql-hostingLa JustHost, puteți găsi câteva planuri excelente de găzduire pentru companii mici și webmasteri începători. Deși furnizarea de planuri de găzduire partajate fiabile este în mod clar obiectivul lor principal, acestea au, de asemenea, unele VPS decente și planuri dedicate de server. Puteți obține un plan de găzduire partajat cu doar 3,95 USD pe lună, care vă oferă un nume de domeniu, un site web, 50 GB spațiu și alte funcții de bază..

Cu planurile lor de găzduire, veți obține gratuit construitori de site-uri cu șabloane și posibilitatea de a instala o gamă largă de software util cu un singur clic. În pachetul lor software, puteți găsi instrumente pentru blogging, forumuri și comerț electronic. Acestea oferă un pachet generos de pornire pentru baze de date cu cele mai recente MySQL, permițându-vă să aveți 20 de baze de date. Cu toate acestea, dacă treci la un plan mai puternic, devine nelimitat.

Veți putea crea și gestiona baze de date cu phpMyAdmin. Din fericire, JustHost nu stochează bazele de date și celelalte date pe același server. Aceasta este o practică excelentă care a devenit populară printre furnizorii de gazduire web, asigurând stabilitatea clienților lor.

Puteți alege dintre patru planuri VPS cu prețuri cuprinse între 19,99 USD pe lună și 59,99 USD pe lună. Cu primul, veți obține un procesor dual core, 2 GB RAM, 30 GB stocare, lățime de bandă de 1 TB și un nume de domeniu gratuit. De asemenea, oferă trei planuri dedicate de server pe care le puteți gestiona cu cPanel. Primul costă 79,99 USD pe lună și îl puteți adapta la cel mai puternic plan, care costă 119,99 USD pe lună..

Concluzie

Cu siguranță, există și alți furnizori excelenți de hosting care oferă găzduire de baze de date MySQL și care nu sunt enumerate în acest articol. Dacă alegeți una dintre companiile enumerate în pagină, nu puteți greși cu găzduirea și administrarea bazelor de date MySQL.

Dacă aveți întrebări cu privire la aceste companii de găzduire sau aveți sugestii despre acest articol, vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map