15 cei mai buni furnizori Java de găzduire web

best-java-hosting-furnizori de-2019


În acest articol, vom analiza serviciile de găzduire web Java care vă pot oferi cea mai mare valoare pentru preț. Aceasta va fi o resursă excelentă pentru dezvoltatorii care caută planuri puternice de găzduire pe care se pot baza pe deplin. Veți putea afla despre cele mai mari nume din industrie și caracteristicile, suportul și hardware-ul pe care le oferă.

În continuare, vom explica ce este Java, de ce oamenii îl folosesc și câteva fapte interesante. În a doua jumătate a articolului nostru, vom trece în revistă 15 din cei mai buni furnizori Java de găzduire web În opinia noastră. Vom evidenția unele dintre caracteristicile cheie ale fiecărui furnizor și serviciile la care sunt deosebit de buni. Fără alte detalii, să începem!

Ce este Java și de ce ar trebui să îl utilizați?

Java este unul dintre cele mai populare limbaje de programare. Conceptul principal al Java este că nu necesită să scrieți coduri numerice deloc. Puteți scrie un program întreg doar folosind cuvinte din engleză ca comenzi. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că este mult mai ușor pentru utilizatori să scrie și să citească limba în comparație cu alte limbaje de programare.

Deoarece trebuie să vorbim în conformitate cu regulile de gramatică, programatorii Java trebuie să urmeze un set de reguli în timp ce scriu programul. Aceasta este ceea ce numim sintaxa. Desigur, setul de comenzi scrise de utilizator nu este forma finală a programului. Înainte de a fi gata de rulare, Java trebuie să-l transpună în coduri numerice, astfel încât aparatul să îl poată prelucra.

Povestea Java

hosting-furnizori de cele mai bune-java-Chiar prima versiune de Java a fost rezultatul unui proiect din 1991, iar numele său era Oak. James Gosling a fost liderul echipei de la Sun Microsystems și a avut un birou de stejar în biroul său, ceea ce a primit numele limbii. Pe măsură ce au continuat să lucreze la aceasta, s-au schimbat mai întâi la Green, apoi în final la Java. Ideea principală din spatele Java a fost dezvoltarea unei metode de furnizare a televiziunii interactive pentru public. Cu toate acestea, sa dovedit că limba era prea avansată pentru industria de televiziune prin cablu digitală de atunci.

Prima versiune a Java a apărut în 1996 și au început să o folosească pe Internet. A devenit un instrument pe care oamenii îl foloseau pentru a-și face site-ul interactiv prin adăugarea de animații în pagini. Java a fost distribuit de Sun Microsystems până în 2010, când Oracle a achiziționat compania. Numeroase actualizări au apărut de la prima lansare a Java, ultima fiind Java SE 10. În prezent, este atât de popular încât, practic, nu puteți atinge un subiect de informatică și nu auziți nimic despre Java..

Acesta este motivul pentru care ar trebui să utilizați Java

La Sun Microsystems și mai târziu la Oracle s-au concentrat întotdeauna în câteva principii cheie. Au vrut să creeze ceva prietenos pentru începători, portabil, bine structurat și sigur. Drept urmare, prima și următoarea versiune a Java a satisfăcut toate aceste idei principale și a atras și mai mulți utilizatori de fiecare dată la acest limbaj de programare. Principalele motive pentru care ar trebui să utilizați Java sunt următoarele:

 • Este de încredere – Greșelile făcute de programator duc în mod evident la erori. Cu toate acestea, aceste erori pot fi reduse prin îmbunătățirea limbajului de programare. Java a decis să adauge programarea orientată pe obiect la ecuație, ceea ce a dus la rezultate mult mai bune.
 • Securitate de top – Unul dintre planurile dezvoltatorului cu Java a fost să îl facă popular în rândul utilizatorilor de dispozitive mobile. Dacă doriți ca Java să funcționeze pe dispozitive mobile, trebuie să le permiteți să trimită și să primească date prin rețele. Aceste tipuri de procese necesită securitate de vârf, astfel încât datele să nu poată fi pierdute. Drept urmare, Java a ajuns să fie unul dintre cele mai sigure limbaje de programare din lume.
 • Nu depinde de platformă – Puteți rula Java pe orice dispozitiv, inclusiv pe dispozitive mari și mici, ceea ce îl face un limbaj de programare complet portabil. Poate fi instalat pe orice sistem de operare; Java nu depinde deloc de mediul software sau hardware.
 • Limbaj prietenos pentru începători – Java se bazează în principal pe limbajul de programare C ++. Desigur, C ++ este mult mai complicat decât Java, dar este încă cu adevărat puternic. Au dorit să creeze ceva care să păstreze și să îmbunătățească în continuare punctele forte ale C ++, în timp ce este încă ușor de utilizat.

Furnizori de găzduire web și Java

Deși Java este susținută de cei mai mulți furnizori de găzduire web astăzi, mulți dintre ei nu o includ în pachetele lor de găzduire partajate. S-ar putea să fie nevoie să apelați la un VPS sau chiar la un plan de server dedicat și ambele costuri sunt mai mult decât un plan de hosting comun. După ce găsiți planul de găzduire web care se potrivește cel mai mult nevoilor dvs., veți putea să vă configurați site-ul web bazat pe Java în cel mai scurt timp.

Dacă o companie de găzduire web oferă Java în pachetul lor, înseamnă practic că primești un serviciu de găzduire obișnuit, cu toate aplicațiile Java necesare. Chiar dacă găsiți un furnizor care acceptă Java în planurile lor de găzduire web partajate, este mai bine să mergeți pentru opțiunea VPS. Orice dezvoltator cu experiență vă poate spune că aplicațiile Java necesită de obicei o mulțime de resurse.

În loc să ezitați între găzduirea partajată și VPS, ar trebui să o luați la următorul nivel și să alegeți fie VPS, fie găzduire dedicată. Deoarece vorbim despre un limbaj de programare extrem de popular, există o cerere mare de planuri puternice de găzduire Java. Poate dura mult timp pentru a alege în cazul în care nu aveți cei mai puternici furnizori de găzduire web examinați la un loc.

Din fericire, am examinat cu atenție 15 din cei mai buni furnizori de găzduire Java aici în articolul nostru. Continuați să citiți și vă vom ajuta să decideți care dintre dvs. se potrivește cel mai mult nevoilor dvs.! Dar înainte de a intra în detalii, iată lista completă a celor mai bune companii de găzduire Java:

 1. InMotion Gazduire – de la 29,19 USD / lună
 2. BlueHost – de la 19,99 USD / lună
 3. HostGator – de la 29,95 USD / lună
 4. A2Hosting – de la 5 USD / lună
 5. InterServer – de la 6 USD / lună
 6. iPage – de la 19,99 USD / lună
 7. LiquidWeb – de la 59 USD / lună
 8. SiteGround – de la 269 USD / lună
 9. FatCow – de la 19,99 USD / lună
 10. DreamHost – de la 13,75 USD / lună
 11. Hostinger – de la 8,16 USD / lună
 12. Găzduire TMD – de la 19,97 USD / lună
 13. Host1Plus – de la 15 USD / lună
 14. GreenGeeks – de la 39,95 USD / lună
 15. FastComet – de la 59,95 USD / lună

Acum să vedem în detaliu fiecare furnizor de găzduire Java:

1. Gazduire InMotion

Inmotion-best-java-hostingGazduirea InMotion nu are un set specific de planuri disponibile strict pentru găzduirea Java, cu toate acestea, puteți alege unul dintre planurile lor puternice de găzduire VPS. Ei acceptă doar Java cu cele trei planuri VPS disponibile, astfel încât să puteți uita planurile lor de găzduire partajate sau dedicate. Pentru început, puteți alege planul lor VPS-1000 care costă doar 29,19 USD pe lună. Este livrat cu 4 GB RAM, stocare 75 GB, lățime de bandă 4TB și SSL gratuit.

Deși primiți câteva accesorii împreună cu Java, cum ar fi Tomcat și JPS, totuși nu veți putea solicita asistența tehnică cu privire la aceste lucruri. Cu toate acestea, au o mare experiență în toate celelalte părți ale serviciului de găzduire web și le puteți contacta în orice moment. Înscriindu-vă la unul dintre planurile lor VPS, primiți și cPanel pentru gestionarea serverului.

InMotion vă asigură că sunteți complet protejat împotriva atacurilor DDoS. Performanța înaltă este garantată de cele mai recente hardware, inclusiv de hard disk-urile SSD. Datele site-ului și ale aplicației pot ajunge să fie deteriorate sau pierdute în cazul în care apare o problemă, dar acesta este motivul pentru care sunt inventate copii de rezervă. InMotion oferă backup-uri și instantanee gratuite, ceea ce vă permite să vă întoarceți în timp și să vă recuperați datele oricând doriți.

Puteți crea instantanee o dată în fiecare zi, ceea ce este recomandat mai ales înainte de a face modificări pe server sau pe site-ul web. Copiile de rezervă gratuite sunt automate și creează o copie a datelor dvs. aproximativ în fiecare zi. Acest furnizor vă oferă 90 de zile pentru a încerca unul dintre planurile lor, care este destul de mult timp pentru a decide dacă doriți sau nu serviciul.

2. BlueHost

Bluehost-best-java-hostingCu toate acestea, un alt furnizor versatil de găzduire web care oferă planuri de top pentru companii și persoane fizice. La BlueHost, puteți găsi cel puțin trei opțiuni pentru fiecare tip de serviciu de găzduire web, inclusiv hostinguri partajate, cloud, dedicate sau VPS. Dintre acestea, numai VPS-urile și planurile lor dedicate acceptă paginile Java și web care se bazează pe JSP.

Pentru începători, planul VPS Standard pentru 19,99 USD pe lună ar putea fi o idee bună. Cel mai recomandat plan de BlueHost este cel de-al doilea plan VPS îmbunătățit, care costă 29,99 USD pe lună. Deși toate cele trei planuri vin cu o mulțime de caracteristici utile, trebuie să vă asigurați că planul de găzduire oferă performanțe suficiente pentru nevoile dvs. Dacă aveți nevoie de ceva chiar mai puternic decât aceste trei, puteți merge și pentru un server dedicat.

De la cel mai ieftin plan VPS la cel mai scump server dedicat, costurile diferă în mod egal. Puteți obține un server dedicat pentru doar 79,99 USD pe lună, în timp ce planul VPS Ultimate costă 59,99 USD. Vizitând baza de cunoștințe BlueHost și citind instrucțiunile, puteți configura rapid Java în trei pași simpli. Vei încheia cu versiunea 1.8 a Java, cea mai recentă versiune open-source.

Cu planurile VPS, veți obține, de asemenea, o versiune îmbunătățită a panoului de control cPanel și câteva instrumente suplimentare care facilitează gestionarea VPS și controlul WHM. Au o echipă de asistență profesională la care se poate contacta oricând. Îi puteți apela dacă aveți o problemă sau în cazul în care doriți ajutor cu sarcini legate de serverul sau site-ul dvs. web. În total, BlueHost este complet compatibil cu Java și recomandat foarte mult oricărui dezvoltator sau proprietar de site-uri.

3. HostGator

Hostgator-best-java-hostingHostGator este una dintre cele mai mari și cele mai publicitate companii chiar acum în industria de gazduire web. Acestea oferă tot felul de planuri de găzduire web și nume de domeniu. Oamenii își folosesc pe scară largă serviciile pentru crearea de bloguri, site-uri de portofoliu, magazine online și alte site-uri web ale companiei. Acestea oferă soluții puternice pentru găzduirea Java, sprijinind Tomcat pe toate planurile dedicate sau VPS de găzduire web.

La HostGator, sunt disponibile atât servere bazate pe Windows cât și pe Linux. Dacă sunteți utilizator Linux, veți putea adăuga Tomcat la panoul dvs. de control cPanel. În cazul în care alegeți Windows în schimb, atunci veți primi un panou de control Plesk care acceptă și Tomcat. Echipa lor nu vă poate oferi niciun suport pentru configurarea aplicațiilor dvs. Java, astfel că depinde de dvs..

Cu toate acestea, ei pot instala fie versiunea 5.5, fie cea a 7 a Tomcat pentru dvs. și puteți solicita Tomcat prin telefon sau chat. Acest serviciu este complet gratuit. Cu fiecare dintre planurile lor VPS, primiți 2 adrese IP dedicate, în timp ce planurile lor dedicate de server vin cu 3-5 adrese IP IPv4 dedicate. Puteți avea acces root pentru server dacă doriți să instalați scripturi sau aplicații.

Dacă aveți probleme, puteți contacta în orice moment asistența lor premiată. Acestea pot fi contactate prin telefon, bilet sau chat. HostGator are, de asemenea, o listă frumoasă de tutoriale video în care puteți găsi imediat soluția pentru multe dintre problemele dvs. Nu există nicio cale ca datele dvs. să se piardă, deoarece creează copii de rezervă automate săptămânale care sunt întotdeauna acolo pentru cazuri de urgență.

4. Gazduire A2

a2hosting-best-java-hostingNu contează dacă doriți un site web pentru uz personal sau pentru o întreagă companie; A2 Gazduire are cu siguranță un plan de găzduire web care se potrivește nevoilor tale. Ele nu numai că au opțiunile obișnuite dedicate, VPS și de distribuire partajată, dar puteți alege și din tone de soluții specifice software-ului. Alege doar software-ul de care ai nevoie pentru munca ta și îți vor arăta planurile de găzduire web potrivite pentru job.

De exemplu, au trei opțiuni diferite de găzduire Java la prețuri accesibile. Pachetul de intrare costă 5 dolari pe lună, planul Mid este de 10 USD pe lună, în timp ce puteți obține planul Elite pentru doar 15 USD. Dacă doriți cea mai bună performanță pentru valoare, ar trebui să alegeți planul Mid care vă oferă 30 GB spațiu de stocare, transfer de 2TB și 1 GB RAM.

La A2 Hosting, performanța este întotdeauna garantată, ceea ce înseamnă că aplicațiile și site-urile dvs. bazate pe Java vor rula mai repede decât vântul. Deși este un standard acum în rândul furnizorilor de găzduire web, A2 Hosting se străduiește, de asemenea, să își păstreze timpul de funcționare peste 99,9%. Planurile lor VPS vin cu un instrument numit Webuzo care are grijă de configurarea Java cu un singur clic.

În cazul în care apare o nouă versiune de Java, primiți instant un e-mail cu un link care vă permite să aplicați actualizarea. Un alt lucru benefic pentru un dezvoltator este faptul că A2 Gazduire vă oferă acces root la serverele lor. Aceasta înseamnă că puteți gestiona fișierele de pe serverul dvs. în orice moment. Și acestea au fost doar câteva dintre cantitatea uriașă de suplimente oferite de furnizor.

5. InterServer

interserver-best-java-hostingLa InterServer, puteți alege dintre 16 planuri de găzduire VPS diferite, în funcție de cantitatea de nuclee CPU, stocare, RAM și transfer pe care doriți să le utilizați. Aceste planuri sunt disponibile pentru Linux și Windows, precum și o diferență semnificativă în cele două prețuri. De exemplu, primul plan pentru Linux costă 6 USD pe lună, în timp ce pentru Windows este de 10 dolari pe lună. InterServer acceptă sute de software, inclusiv Java cu instrumente și containere suplimentare.

Obțineți o mulțime de funcții cu un plan InterServer, dar dacă doriți să adăugați mai multe, le puteți cumpăra una câte una în secțiunea Actualizări. După ce ai făcut cumpărăturile acolo, suplimentele pe care le-ai ales vor fi active în 15 minute. Acestea oferă un panou de control prietenos cu începătorii, împreună cu pachetul. Când vine vorba de asistență pentru clienți, aceștia au o echipă de experți premiată. Le puteți apela oricând vă confruntați cu o problemă sau doriți doar sfaturi legate de găzduire sau site-ul dvs. Web.

Cu interfața de administrare InterServer, puteți gestiona în mod liber instantanee și puteți solicita backup pentru ca datele dvs. să rămână în siguranță. Au creat un sistem puternic, care își menține timpul de funcționare peste 99,9%, ceea ce face din InterServer un furnizor absolut de încredere. În cazul în care întâmpinați vreun timp de oprire, aceștia vă vor da banii înapoi. Pe lângă Java, acceptă o mulțime de alte limbaje de programare care pot fi utile pentru dezvoltatori. Multe dintre ele vor fi deja instalate după ce vă alăturați unuia dintre planurile lor. De asemenea, obțineți acces root la server, ceea ce înseamnă că puteți adăuga software de instalare și configurare oricând doriți.

6. iPage

Ipage-best-java-hostingAceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune oferte pe care le puteți găsi pe Web, deoarece iPage nu numai că oferă planuri accesibile, dar sunt recunoscute și ca unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire Java din industrie. Desigur, la fel ca majoritatea furnizorilor bazați pe Java, acesta acceptă, de asemenea, limbajul de programare cu VPS puternic și planuri dedicate de găzduire. În plus, primiți scripturi JSP preinstalate, astfel încât să vă puteți concentra pe munca cât mai curând posibil.

Până în prezent, există numeroase recenzii ale utilizatorilor care laudă iPage ca una dintre cele mai bune opțiuni pentru site-urile și aplicațiile bazate pe Java. Puteți încerca întotdeauna planul VPS de bază pentru 19,99 USD pe lună și puteți vedea cum funcționează serviciul dvs. pentru a vă ajuta să faceți un plan care să se potrivească perfect nevoilor dvs. Este livrat cu un procesor cu 1 nucleu, 1 GB RAM și 40 GB spațiu pe disc și lățime de bandă de 1 TB. Toate cele trei planuri VPS includ un panou de control cPanel, asistență gestionată și puteți solicita accesul root la server în orice moment.

Costurile lor scăzute ar putea să vă confunde, dar iPage are o mare reputație în ceea ce privește performanțele de găzduire web. Dacă aveți nevoie de mai mult decât cele mai puternice planuri VPS ale acestora, puteți merge pentru un plan dedicat. Planul Starter costă doar 119,99 USD pe lună cu un procesor cu 2 nuclee, 4 GB RAM, 500 GB spațiu pe disc și lățime de bandă de 5 TB. Atât VPS, cât și planurile dedicate sunt extrem de flexibile și sunt dotate cu tone de caracteristici care te pot ajuta să crești. Planurile de la iPage pot fi amplificate ori de câte ori simțiți că site-ul sau aplicația dvs. are nevoie de mai multă putere.

7. LiquidWeb

liquidweb-best-java-hostingLiquidWeb este creat pentru dezvoltatori și companii care au nevoie de o soluție puternică de găzduire Java, care nu este neapărat ieftină. Prețul mai mare înseamnă, de asemenea, că echipa lor este pregătită să vă ajute cu tot ceea ce vă va facilita munca. Există o gamă largă de funcții și software acceptat disponibile în toate planurile lor de găzduire. LiquidWeb este foarte recomandat celor care doresc să lucreze fără probleme pe site-uri web complexe bazate pe Java.

Au o echipă de asistență tehnică utilă, care este pregătită să vă ajute să remediați problemele. De asemenea, îi puteți contacta dacă nu sunteți sigur care dintre planurile lor de găzduire web se potrivește cel mai mult nevoilor dvs. Vă vor alimenta site-urile și aplicațiile cu cele mai recente hardware, stocând datele dvs. pe hard disk-uri SSD de mare viteză. Nu contează dacă site-ul dvs. web este bazat pe Java sau pe un alt limbaj de programare, vizitatorii dvs. vor experimenta aceleași timpi de încărcare de mare viteză.

Performanțele de top oferite de LiquidWeb vă vor ajuta să ieșiți în fața concurenței dvs. și să vă îmbunătățiți considerabil clasamentul SEO. Puteți alege dintre cinci planuri dedicate și VPS de găzduire care garantează o performanță excelentă pentru site-urile și aplicațiile Java. Acestea vă permit să treceți la un plan mai puternic dacă este necesar sau să solicitați o soluție personalizată care să se potrivească perfect afacerii dvs..

Prețurile pentru planurile lor VPS cloud încep de la 59 USD pe lună, ceea ce vă oferă 40 GB SSD, 2 GB RAM, 5 TB lățime de bandă și un procesor cu 2 nuclee. Dacă doriți un server dedicat, puteți obține unul cu prețul de până la 199 $ pe lună cu procesorul Intel Xeon cu 4 nuclee, 16 GB RAM, SSD de 500 GB și lățimea de bandă de 5 TB. Desigur, cPanel și Plesk sunt incluse în toate planurile.

8. SiteGround

Siteground-best-java-hostingSiteGround este cunoscut ca unul dintre cei mai versatili furnizori de găzduire web acum. Au soluții puternice și pentru companii, dezvoltatori și persoane fizice. Cu toate acestea, când vine vorba de găzduire Java, aceasta este una dintre companiile care oferă cea mai mică cantitate de opțiuni. Dacă doriți ca Java să fie inclus în pachet, trebuie să alegeți unul dintre planurile lor dedicate de server.

După ce v-ați înscris la unul dintre planurile lor dedicate, acestea vă oferă acces root și puteți configura complet Java pentru activitatea dvs. Nu vor exista unelte, scripturi sau ceva de genul preinstalat. De asemenea, dacă doriți ca echipa lor de asistență tehnică să vă ajute cu Java, va trebui să plătiți un preț suplimentar pentru acest serviciu. Planurile lor de găzduire costă mai mult decât planul mediu de găzduire Java de pe piață, chiar dacă nu ai nevoie de serviciile lor suplimentare.

Merita? Dacă doriți un serviciu de găzduire web de încredere care să ofere site-ului dvs. web performanțe de top, cu siguranță. Nu sunt concentrați pe găzduirea Java, totuși vă permit totuși să instalați tot ce doriți. În plus, obțineți o sumă extinsă de funcții. Planurile lor de găzduire web se bazează pe cele mai noi hardware.

În cazul în care aveți probleme cu privire la serviciul de găzduire sau site-ul dvs. web, le puteți contacta în orice moment prin telefon, e-mail sau chat. Intrarea lor dedicată costă 269 USD pe lună și obțineți procesor Intel Xeon cu 4 nuclee, 16 GB DDR3 RAM, 480 GB SSD și lățime de bandă de 10TB..

9. FatCow

FatCow-best-java-hostingFatCow este popular printre toate tipurile de companii și persoane fizice, dar și în rândul celor care doresc găzduire Java fiabilă. Nu oferă planuri de găzduire web care sunt optimizate special pentru Java, dar este unul dintre limbajele de programare acceptate în VPS și planurile dedicate. De fapt, veți avea JSP preinstalat pe server odată ce v-ați înscris la una dintre cele două alternative, astfel încât să puteți începe să lucrați rapid la prima aplicație.

Alăturarea unui plan de găzduire FatCow vine cu tone de beneficii. Obțineți cPanel care vă permite să gestionați cu ușurință site-ul dvs. web și planul de găzduire și accesul root la server. În cazul în care site-ul dvs. web necesită mai multă putere, puteți extinde performanța imediat. Pe lângă acestea, aveți o mulțime de scripturi preinstalate, caracteristici utile pentru cPanel, domenii nelimitate, conturi FTP și baze de date MySQL.

Ca de obicei, veți începe planul cu o înregistrare gratuită a domeniului. Au o echipă de asistență pregătită să vă răspundă la întrebări și să vă rezolve problemele 24/7 de care utilizatorii sunt destul de mulțumiți până acum. Planul VPS de bază cu un procesor cu un singur nucleu, 1 GB RAM, stocare de 40 GB și lățime de bandă de 1 TB costă doar 19,99 USD pe lună..

Dacă preferați să alegeți un server dedicat, puteți alege planul lor de pornire pentru 119,99 USD pe lună cu un procesor cu 2 nuclee, 4 GB RAM și 500 GB stocare și lățime de bandă de 5 TB. Acesta este foarte recomandat pentru întreprinderile mici, dar în creștere rapidă, care au nevoie de un plan fiabil pe termen lung. Puteți încerca serviciul lor și, dacă nu sunteți mulțumit, puteți primi banii înapoi în prima lună.

10. DreamHost

DreamHost-best-java-hostingO mare varietate de companii și persoane fizice aleg DreamHost atunci când caută găzduire web de înaltă calitate pentru site-ul lor web. Serviciul lor se bazează pe cea mai recentă tehnologie hardware și software, permițându-vă să aveți o experiență perfectă de lucru pe site-ul dvs. Java. După cum a spus DreamHost, Java vine preinstalat pe toate serverele lor.

Cu toate acestea, dacă doriți ca toate funcțiile să fie disponibile, atunci va trebui să le configurați alegând unul dintre planurile dedicate sau VPS. Puteți configura Java Servlets pe planuri dedicate și VPS, în timp ce JSP și Tomcat vor funcționa doar la planuri dedicate. Fiecare plan DreamHost vă oferă o abundență de caracteristici și instrumente care vă pot ajuta să obțineți online rapid și eficient.

Stochează toate site-urile web și aplicațiile pe hard disk-urile SSD, păstrând performanța la cel mai înalt nivel posibil. Există 4 planuri VPS diferite pentru a alege. Planul lor de bază costă doar 13,75 USD pe lună, ceea ce este cu siguranță unul dintre cele mai ieftine planuri VPS pe care le puteți găsi. Pachetul include 1 GB RAM, 30 GB stocare, lățime de bandă nelimitată și domenii.

Cu planurile VPS, veți obține un panou de control, RAM și spațiu de stocare prietenoase pentru începători, care poate fi extins oricând și 1-clic SSL. Dacă aveți nevoie de un server dedicat, prețurile lor încep de la 169 USD pe lună. Planurile lor dedicate includ protecția DDoS, accesul complet la rădăcină, stocarea RAID 1, monitorizarea serverului și multe altele. Deoarece DreamHost este foarte încrezător în serviciile lor, acestea garantează un nivel de funcționare de 100%. Planurile lor de găzduire VPS sunt gata să alimenteze site-uri web și aplicații de toate dimensiunile.

11. Hostinger

hostinger-best-java-hostingHostinger este cu siguranță printre furnizorii de gazduire web care oferă planuri puternice pentru prețuri ieftine. Dacă doriți să fiți rentabili, ar trebui să luați în considerare să vă înscrieți la unul dintre planurile lor comune sau VPS. Cu toate acestea, rețineți că doar planurile lor VPS acceptă Applets Java sau JSP, în timp ce planurile lor comune acceptă doar JavaScript. Cu toate acestea, veți avea o mulțime de opțiuni, având în vedere că Hostinger oferă 6 planuri de găzduire VPS diferite.

Fiecare dintre planuri este conceput pentru a vă oferi valoarea maximă pentru preț. Planurile lor VPS se bazează pe servere Linux și vă oferă rădăcină SSH completă ca un server dedicat. Dacă îl comparați cu cele mai partajate prețuri de găzduire web de pe Web, se dovedește că Hostinger are aproape aceleași prețuri stabilite pentru planurile VPS. Primul plan costă doar 8,16 USD pe lună și vine cu SSD de 20 GB, 1 GB RAM, procesor de 2,4 GHz și lățime de bandă de 1 TB..

Îl puteți scalare până la 8 GB RAM, 160 GB SSD, lățime de bandă 6TB și procesor 14,4 GHz, care costă 65,56 USD pe lună. Acestea sunt prețuri imbatabile și fiecare plan vă oferă și tone de caracteristici utile. Echipa lor de asistență este întotdeauna acolo când ai nevoie de ajutor, încercând tot posibilul, chiar dacă te-ai înscris pentru un plan neadministrat. Tot ce are legătură cu infrastructura și serviciul de găzduire web poate fi solicitat 24 de ore pe 24, prin chat live. Hostinger vă asigură că vă puteți restaura datele ori de câte ori este necesar, permițându-vă să creați și să gestionați copii de rezervă prin cPanel.

12. Gazduire TMD

tmdhosting-best-java-hostingLa TMD Hosting, puteți găsi câteva opțiuni pentru toate tipurile de soluții de găzduire web la prețuri accesibile. Dacă doriți un furnizor de găzduire Java fiabil, nu puteți greși cu acesta. Trebuie doar să alegeți planul care oferă suficiente resurse pentru site-ul dvs. web și puteți începe să lucrați cu Java. Planurile de găzduire TMD care beneficiază în mare parte de utilizatorii Java sunt soluțiile lor de găzduire VPS.

Dacă alegeți un plan VPS, primiți găzduire virtuală Tomcat care rulează pe hard disk-uri SSD. În plus, datele vor fi stocate într-un mediu separat pe serverele lor, asigurându-vă că site-ul dvs. web rulează cu viteză fulger. Puteți alege dintre cinci planuri VPS diferite, în funcție de performanțele dorite. Pe măsură ce site-ul dvs. web crește, este posibil să începeți să utilizați mai mult resursele. Această problemă poate fi rezolvată cu ușurință, deoarece vă permit să treceți la următorul plan în orice moment.

Cu fiecare plan VPS, primiți un nume de domeniu gratuit. TMD Gazduire este specializată în planuri VPS gestionate complet, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la actualizări sau la orice alte chestii tehnice incluse în pachet. Ca mulți dintre concurenții săi, acest furnizor vă oferă și panoul de control cPanel odată ce v-ați înscris. Când vine vorba de siguranța datelor, puteți configura copii de rezervă pentru dvs. sau puteți solicita echipa de asistență în acest sens.

La TDM Hosting, puteți obține un VPS cu prețul de până la 19,97 USD pe lună cu SSD de 40 GB, lățime de bandă de 3 TB, procesor cu 2 nuclee, 2 GB RAM DDR4 și o mulțime de funcții utile..

13. Host1Plus

host1plus-best-java-hostingDeși Host1Plus nu este considerat unul dintre cele mai mari nume din industria de găzduire web, are câteva planuri cu adevărat puternice de oferit. După ce începeți să utilizați serviciile lor, vă veți da seama cât de mult se concentrează pe furnizarea de găzduire web cu caracteristici complete și fiabile. Printre suplimentele lor, acestea oferă, de asemenea, găzduire Java la prețuri accesibile cu planurile lor VPS.

Dacă doriți găzduire Java fiabilă în timp ce economisiți bani, ar trebui să alegeți unul dintre planurile lor pe termen lung. Puteți obține o mică reducere chiar dacă alegeți un plan VPS pentru mai mult de 3 luni. Dacă decideți să vă plasați cu serviciul lor timp de 24 de luni, puteți beneficia de reducere maximă de 20%. Pachetele lor VPS încep cu planul Amber care costă doar 15,00 USD pe lună.

Aceasta vine cu un procesor cu 2 nuclee, 2 GB RAM și 40 GB spațiu pe disc și lățime de bandă de 1 TB. Planurile VPS pot fi adaptate la planul Gold, care costă 66,00 USD pe lună sau puteți, de asemenea, să vă creați propriul plan personalizat de găzduire web. Fiecare afacere are nevoi diferite, trebuie doar să faceți clic pe opțiunea Chat Now și să vă alăturați noul plan cu personalul lor.

Cu toate acestea, nu poți greși niciodată cu planul lor de bronz, care este cel mai popular plan al lor în acest moment. Oferă un procesor cu 2 nuclee, 4 GB RAM, 60 GB spațiu pe disc și lățime de bandă de 1 TB. Acest lucru este de obicei suficient pentru companii și poți oricând să-l faci la scară dacă vrei. Host1Plus vă permite să urmăriți resursele pe care le utilizați și să primiți alerte în cazul în care împingeți limitele.

14. GreenGeeks

greengeeks-best-java-hostingGreenGeeks este compania de găzduire web care alimentează toate site-urile și aplicațiile cu energie eoliană. Dacă doriți un plan de găzduire puternic pentru site-ul dvs. bazat pe Java și să protejați mediul în același timp, ar trebui să verificați cu siguranță ce au de oferit. Energia verde nu este numai bună pentru marketingul lor, dar aceeași idee vă poate stimula și traficul.

Cu garanția lor de returnare de 30 de zile, veți avea destul timp pentru a vă da seama dacă serviciile lor sunt suficient de bune pentru dvs. sau nu. Când vine vorba de VPS și de planuri dedicate de server, veți avea numeroase opțiuni. Există 5 planuri VPS diferite din care puteți alege, începând cu planul RAM de 1 GB care costă 39,95 USD. Acesta include o stocare SSD de 25 GB, lățime de bandă de 1 TB și un procesor cu 4 nuclee.

Dacă alegeți un plan VPS GreenGeeks, obțineți popularul panou de control cPanel cu WHM, copii de rezervă pe noapte și migrare gratuită în cazul în care aveți deja un site web. Furnizarea rapidă a acestora garantează că, odată ce vă înscrieți la planul său, acesta va fi disponibil și va funcționa într-un minut. Dacă doriți un server dedicat, puteți alege dintre 4 planuri.

Prețul pentru Serverul de intrare este de doar 169 USD pe lună cu Intel Atom 330, 2 GB DDR3, 500 GB SATA, transfer de 10TB și 5 adrese IP. Dacă nu sunteți sigur ce server dedicat se potrivește cel mai mult nevoilor dvs., puteți oricând să contactați experții lor prin telefon sau chat și să cereți o sugestie. În cazul în care aveți nevoie să actualizați fie serverul dvs. dedicat, fie VPS, îl puteți face oricând.

15. FastComet

fastcomet-best-java-hostingFastComet are o mare reputație ca unul dintre cei mai fiabili și mai prietenoși furnizori de găzduire web acolo. Este gata să ofere performanțe de top pentru site-urile și aplicațiile dvs. bazate pe Java. De fapt, se străduiesc să se îmbunătățească în fiecare an, iar recenziile utilizatorilor vorbesc de la sine. Acum, au peste 10.000 de clienți mulțumiți în 70 de țări. Acestea nu numai că sunt excelente în alimentarea site-urilor web, dar puteți, de asemenea, să înregistrați nume de domeniu folosind site-ul lor.

La FastComet, puteți alege între două opțiuni de rezervă. Acestea pot crea copii de rezervă săptămânal sau zilnic pentru a vă asigura datele. În funcție de furnizor și de tone de feedback ale utilizatorilor, aceștia își păstrează cu succes operațiunea serverului peste 99,99%, ceea ce este destul de impresionant dacă îl comparați cu alți furnizori. Acest lucru este cu siguranță excelent pentru oricine dorește să înceapă un site web de afaceri cu unul dintre planurile lor.

FastComet oferă și cPanel, cel mai bun instrument pentru administrarea domeniilor, găzduirii și conturilor. Puteți pur și simplu să descărcați aplicația pentru telefon și să vă controlați complet serviciul de găzduire web de oriunde. Au o echipă puternică de asistență pentru clienți, care este gata să răspundă rapid în orice moment. Le puteți contacta prin chat live, telefon, sistem de bilete și e-mail.

Cel mai ieftin plan VPS cloud costă 59,95 USD pe lună și include un procesor de 2,50 GHz, 2 GB de memorie RAM, 50 GB SSD și lățime de bandă de 2 TB. Apoi, dacă începeți să rămâneți fără resurse, puteți face upgrade prin încă 3 niveluri. Dacă doriți în schimb un server dedicat, puteți încerca primul plan care costă 139 USD pe lună. Include un procesor Intel Xeon cu 4 nuclee, 8 GB RAM, 160 GB SSD și lățime de bandă de 5 TB. Desigur, acestea includ și cPanel în pachet.

Concluzie

Sper cu adevărat, asta din astea companii de găzduire Java de top ați putut găsi cel puțin unul care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră. Dacă aveți experiență cu unele dintre aceste companii enumerate pe această pagină sau cu orice alt furnizor de hosting Java și doriți să vă împărtășiți gândurile, vă rugăm să lăsați un comentariu mai jos.

De asemenea, lăsați un comentariu mai jos, dacă mai aveți întrebări cu privire la acești furnizori.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map