15 Cel mai bun WordPress Gazduire Australia

01.06.2020
Cel mai bun gazduire '15 Cel mai bun WordPress Gazduire Australia
0 39 мин.

cel mai bun WordPress-hosting-Australia-2019


Australia este un loc al multor minuni. Este faimos pentru o mulțime de lucruri, dar când vine vorba de găzduire web, nici măcar nu a reușit să-l înregistreze. A avea un site web găzduit la o gazdă din Australia este obligat să încetinească sau chiar să-ți omoare afacerea. Nu este de mirare, deoarece Australia este destul de izolată de restul lumii, cablurile submarine asigurând o conexiune stabilă.

Este firesc să doriți să susțineți o afacere australiană de găzduire web dacă locuiți în Australia. Dar poate că aceasta nu este cea mai bună opțiune pentru afacerea dvs. Nu îți poți permite să lipsească atât de mult în viteză încât clienții tăi s-ar abate de la tine. Dar pentru a face mai clar de ce o afacere de hosting exclusiv din Australia nu este o alegere bună. Continuați să citiți mai jos.

De ce o gazdă australiană nu o taie

Trăim într-o epocă în care totul este fără fir, totuși internetul este în mare parte dependent de cablurile de submarină. Aceste cabluri conectează continentele și Insulele, permițându-ne să avem conectivitatea globală de care ne bucurăm astăzi.

Fiecare videoclip pe care îl transmiteți, jucați sau jucați un articol pe care îl citiți, vine prin cabluri submarine care pot transmite terabyte de date cu viteză de iluminare. Din păcate, Australia este continentul cel mai puțin conectat la restul lumii.

Australia este conectată în prezent cu 21 de cabluri submarine, dar 11 dintre aceștia nu funcționează. Deci, am rămas cu 10, care sunt vechi și sunt încă predispuse la daune. Dacă oricare dintre ele se deteriorează, poate provoca crize majore. Nu contează dacă este un oraș mare sau afacerea dvs., va fi în afara comisiei dacă cablul submarin marcat va deteriora.

Modul în care o întrerupere a cablurilor submarine vă poate afecta afacerea online

Dacă viteza de încărcare a Amazon-ului ar scădea cu doar 1 secundă, aceasta se va întâmpla ar putea pierde 1,6 miliarde USD în venituri în fiecare an. Aceeași situație se aplică afacerii dvs. dacă site-ul dvs. web suferă dezactivare. Vă doare fiabilitatea, încrederea clienților, fără a menționa că nu veți putea să faceți o vânzare.

submarin cabluri-Australia

Sursa: submarinecablemap.com

Mai mult, îți afectezi clienții într-un mod despre care poate nu știi. Nu vă vor spune câteva lucruri, cum ar fi:

 • Sunt nesiguri – La o mulțime de oameni, cumpărăturile online implică totuși mult risc, pentru că dați bani unei persoane necunoscute într-un loc necunoscut. Dacă simt chiar și pentru o secundă că nu ești de încredere, aceasta îți va afecta reputația. Totul despre marca dvs. ar trebui să reflecte încrederea.
 • Primele afișări sunt importante – Majoritatea opiniilor clienților dvs. sunt formate în timpul primei interacțiuni cu marca dvs. Primele câteva secunde petrecute pe site-ul dvs. vor afecta modul în care vă văd marca. Dacă site-ul dvs. web este prea lent, se vor simți nemulțumiți, ceea ce va rămâne cu ei pentru totdeauna.
 • Oamenii se plictisesc destul de repede – Nimanui nu îi place să aștepte, mai ales când nu știu exact ce așteaptă. Dacă site-ul dvs. se încarcă rapid, vor fi mulțumiți de navigarea în continuare. Dacă nu se va întâmpla, îl vor închide fără o a doua gândire.

Cât de rapidă vă afectează site-ul

Toată lumea știe că trăim într-o epocă în care oamenii sunt mai nerăbdători ca niciodată. Dacă doresc orice fel de informații, vor să-l poată accesa instantaneu. Nu numai asta, ci site-ul dvs. web viteza afectează SEO-ul său de asemenea. Pagina de încărcare a fiecărei pagini este un factor SEO independent în sine. Robotul Google măsoară exact cât durează fiecare încărcare a fiecărei pagini.

Viteza este unul dintre cei mai importanți factori pentru orice afacere online, iar dacă afacerea dvs. rulează pe web hosting australian, s-ar putea să fie mai lent decât puteți tolera. De fapt, veți pierde clienți dacă site-ul dvs. nu se încarcă în mai puțin de 2 secunde. Oamenii sunt nerăbdători când vine vorba de navigare și cumpărături online. Vor face clic dacă site-ul dvs. nu se încarcă atât de repede așa cum se așteaptă.

Dacă conduceți o afacere online și doriți să vizați și restul lumii, nu doar Australia, veți avea nevoie de un furnizor de găzduire adecvat care să vă ajute să o faceți. Acesta este motivul pentru care am compus unele dintre cele mai bune planuri care vă vor ajuta să vă derulați afacerea cu viteză mare, chiar dacă este bazată în Australia sau dacă Australia este ținta dvs. principală.

Cât de rapid ar trebui să fie site-ul dvs.?

Standardul industriei pentru o viteză de încărcare a unui site este de 1,2 secunde, dar majoritatea furnizorilor de găzduire oferă viteze mult mai bune. Vă puteți aștepta să găsiți un furnizor care vă va oferi viteze între 181 milisecunde și 841 milisecunde. Veți dori ca viteza de încărcare a site-ului dvs. web să fie între aceste mărci, deoarece se va încărca cât de repede vizitatorii site-ului dvs..

Chiar dacă vă aflați în Australia, puteți găsi numeroși furnizori de hosting care au servere localizate în întreaga lume. Acestea vă pot oferi viteza de care aveți nevoie indiferent dacă este vizitatorul site-ului dvs. În plus, dacă alegeți cloud hosting, lucrurile se vor îmbunătăți și mai bine. Gazduirea în cloud este și mai dinamică și oferă mai multă viteză și fiabilitate decât orice până acum.

Top 15 furnizori de găzduire WordPress pentru australieni

Mai jos veți găsi acești furnizori de găzduire împreună cu planurile lor. Fiecare are propriul set unic de beneficii cu prețuri. Vei fi surprins ce planuri minunate poți găsi și cât de ieftin.

Am testat o mulțime de gazde web și toate sunt lovituri, cu timpul maxim de încărcare de 800 de milisecunde.

 1. SiteGround
 2. A2Hosting
 3. Hostinger
 4. StableHost
 5. CloudWays
 6. Gazduire WP
 7. DigitalPacific
 8. Panthur
 9. Crucial
 10. Ventraip
 11. BlueHost
 12. HostGator
 13. In miscare
 14. GreenGeeks
 15. DreamHost

Așadar, fără alte detalii, să trecem la ele!

1. SiteGround

Siteground-best-WordPress-hosting-Australia

SiteGround

SiteGround este cu ușurință unul dintre cei mai buni furnizori de hosting de pe piață. Aproape toate site-urile noastre sunt găzduite pe serverele SiteGround. Este firesc să fim părtinitori față de ei și asta doar pentru că au cele mai bune oferte în ceea ce privește viteza și valoarea în acest moment..

SiteGround găzduiește 800.000 de nume de domeniu și sunt obligate să obțină și mai multe. Sunt complet de încredere cu un timp de funcționare de 99,98%, astfel încât site-ul dvs. este întotdeauna în siguranță cu acestea.

Am găzduit site-ul nostru de testare în centrul de date din Singapore și am testat performanțele lor. S-au comportat admirabil, încărcând site-ul nostru în decurs de 730 de milisecunde. SiteGround are servere în toată lumea și aduc o viteză de funcționare și încărcare constantă. Au un cloud scalabil scalabil care va funcționa bine pentru dvs., indiferent de locul în care vă aflați. Mai mult, SiteGround oferă un serviciu complet gestionat pentru site-urile WordpPress. Puteți lansa site-ul dvs. fără să vă faceți griji pentru setările serverului.

În plus, veți avea o echipă VIP de asistență pentru clienți care vă va ajuta cu orice probleme. În timpul unuia dintre testele noastre, acestea au arătat un timp de răspuns de 10 minute și am obținut răspunsul pe care îl așteptăm. Mai mult, reprezentantul de asistență pentru clienți a fost prietenos și a practicat o engleză bună, așa că cu siguranță a meritat să vorbească.

Toate aceste fapte explică motivul pentru care SiteGround este recomandat de toate cele trei dintre cele mai populare sisteme de gestionare a conținutului, cum ar fi Drupal, WordPress și Joomla. Pur și simplu realizează ceea ce plătiți. Indiferent de ce parte a lumii am fi, SiteGround ne-a acoperit.

2. A2Hosting

a2hosting-cel mai bun hosting-Australia-

A2Hosting

Chiar dacă sunteți la sfârșitul lumii, A2Hosting vă va oferi totuși viteza de care aveți nevoie. Este unul dintre cei mai uimitori furnizori de găzduire pe care i-am găsit, pentru că ei sunt într-adevăr rapid și de încredere. Pentru început, timpul lor de funcționare este de 99,99% sau 99,98% pe tot parcursul anului. 100% este foarte rar, așa că nu ar trebui să vă așteptați prea mult indiferent de furnizorul de hosting.

A2Hosting a făcut-o să devină una dintre puținele mărci de hosting de top de pe piață, mai ales când vine vorba de grija de planeta noastră. Au început să se desfășoare o campare bună, iar acum sunt 100% neutre din carbon. Acesta este un amprent biologic mai puțin pe planeta Pământ.

Am încercat planul lor Swift care costă 6,95 AUD pe lună și ne-a oferit toate funcțiile de care aveam nevoie. Speedy SSD, stocare și PHP7 asigură că WordPress funcționează la maxim. Compania are 3 centre de date distribuite în diferite regiuni; cel mai apropiat de Australia fiind cel din Singapore. Desigur, le-am testat centrul de date din Singapore, iar rezultatele au fost interesante. Ping-urile au revenit la 329 de milisecunde, ceea ce nu este deloc rău. Aceasta este, de asemenea, media la nivel mondial la care vă puteți aștepta, așa că A2 Hosting este destul de de încredere când vine vorba de viteză. Este într-adevăr un furnizor de găzduire partajată cu post, deoarece este cu 50% mai rapid decât media.

A2Hosting are chiar și un suport uimitor pentru clienți. Tipul de experiență obținut de la o gazdă web este mai important decât viteza de încărcare. A2 are o mulțime de reprezentanți de asistență din SUA, de ajutor. Le puteți contacta 24/7/365 prin telefon, chat, e-mail sau printr-un sistem de depunere a biletelor.

Totuși, dacă publicul dvs. principal se află în Australia, A2 Gazduire ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru dvs. Există o mulțime de furnizori de găzduire din Australia care oferă viteze mai bune pe continent. Cu toate acestea, dacă publicul dvs. este răspândit pe tot globul, decât A2Hosting merită cu siguranță să încercați.

3. Hostinger

hostinger-ieftine-hosting-Australia

Hostinger

Hostinger a reușit să ne uimească mai mult decât orice alt furnizor de hosting de acolo, pur și simplu pentru că oferă o calitate superioară la un preț scăzut. Timpii lor de încărcare sunt în mod constant de 384 milisecunde, ceea ce este destul de uimitor. Acesta vă va servi publicul bine și va primi cu siguranță acele conversii atât de necesare. Ceea ce face ca Hostinger să fie și mai consecvent și mai fiabil este faptul că folosesc tehnologii cloud.

Cu hostingul în cloud, puteți uita de perioadele de oprire, care au o suprasarcină de trafic sau viteze de încărcare inconsecvente. Acest lucru se datorează arhitecturii sale indestructibile. Dacă un server defecționează sau este supraîncărcat cu traficul, altul își va lua locul, asigurând performanțe deosebite pe întregul serviciu. Puteți începe cu un plan de găzduire partajat unic pentru 0,80 USD / lună sau puteți merge cu un plan mai extins pentru 3,49 USD / lună și 7,95 USD / lună. Cu toate acestea, dacă mergeți la cloud hosting, veți primi un serviciu mult mai puternic, cu mai multe caracteristici de securitate, dar vă va costa 15,90 USD / lună. Veți obține un certificat SSL, acces la un manager de cache, integrare CloudFlare pentru securitate și multe altele. Cu planul de găzduire în cloud, veți obține 2 nuclee de procesor, 40 GB de stocare SSD și 3 GB RAM. De asemenea, primiți un constructor de site gratuit și un nume de domeniu în plan, deci este o afacere destul de bună.

În sfârșit, asistența clienților Hostinger este, de asemenea, consecventă. Am găsit tot felul de comentarii pozitive pe forumurile de găzduire, iar experiența noastră a fost destul de satisfăcătoare. Reprezentantul de asistență al clienților Hostinger a avut nevoie de 10 minute să ne răspundă la chat-ul live și ne-a oferit o mulțime de informații utile. Era în cunoștință de cauză și avea multe de spus despre cum am putea profita la maxim din planul nostru. Deci, din 10 în opinia noastră, este 10.

Dacă doriți să începeți site-ul dvs. web de la mic, dar doriți să obțineți un serviciu de calitate, Hostinger are soluția perfectă pentru dvs..

4. StableHost

-Australienii stablehost-profesional-WordPress-hosting

StableHost

Ceea ce ne-a plăcut despre StableHost nu se referă la calitatea serviciilor lor, ci la moralitatea lor. Aproape fiecare furnizor de găzduire acolo face tot posibilul pentru a-și atrage clienții, pentru a le vinde un plan și apoi pentru a le dezvolta. Destul de des, nu fac ceea ce este necesar pentru a oferi un serviciu de calitate. Acesta este motivul pentru care apreciem cu adevărat atunci când un furnizor de hosting este cu adevărat avansat și onest. Sunt cele mai rare.

StableHost are tot ce ai nevoie pentru a rula un site web rapid. Cu fiecare plan, veți obține spațiu de disc și lățime de bandă, împreună cu nuclee complete de procesor și o echipă de asistență excelentă în spatele dvs. La testare, am constatat că timpul de funcționare al serverului lor este de 99,97% pe parcursul întregului an, iar timpul de încărcare este constant de aproximativ 500 de milisecunde. Avea sens să numim această companie StableHost. Performanța lor este cu siguranță stabilă pe tot parcursul anului.

Puteți fi oriunde în lume, iar site-ul dvs. va păstra viteza de încărcare de 500 milisecunde, indiferent de situație. Nu veți pierde niciun vizitator cu această viteză, cu siguranță.

StableHost are și VPS și servicii de găzduire dedicate. În plus, dacă nu doriți să jucați prea mult cu site-ul dvs. WordPress, puteți să le gestionați pentru dvs. Trebuie doar să gestionați conținutul site-ului și câteva lucruri din panoul de control. Este o alegere excelentă în cazul în care doriți să economisiți timp și energie și să o investiți în dezvoltarea afacerii dvs..

Dacă mergeți pentru cel mai simplu plan de găzduire partajat, vă va costa doar 3,50 USD pe lună. Este o opțiune excelentă dacă căutați să găzduiți un simplu blog sau un site web care nu are o mare nevoie de resurse. Cu toate acestea, dacă mergeți pentru un site de comerț electronic sau ceva mai mare, veți avea nevoie de un plan la nivel de întreprindere care să coste 28,50 USD pe lună. Chiar dacă acest lucru este mult mai mult decât vă așteptați, veți primi toate instrumentele și sprijinul de care aveți nevoie pentru a conduce o afacere online.

Pentru mai multe informații, consultați site-ul oficial al StableHost.

5. Cloudways

cloudways-gestionat-nor-hosting-Australia

CloudWays

Furnizori de găzduire localizați doar în Australia

Dacă audiența dvs. principală este localizată în Australia, atunci este normal să funcționeze în cel mai bun caz dacă utilizați un furnizor de găzduire australian. În acest fel, vă puteți asigura că toate datele ajung la vizitatorii australieni cât mai rapid.

Furnizorii de găzduire pe care i-am menționat mai sus sunt destul de ușor de găsit, deoarece apelează la un public global. Dar este mult mai greu să găsești furnizori australieni de găzduire care oferă un serviciu de calitate. Acesta este motivul pentru care am testat cei mai buni furnizori australieni de hosting pentru dumneavoastră.

6. Gazduire WP

wphosting-best-WordPress-hosting-Australia

Gazduire WP

WP Hosting, așa cum indică numele său, este o companie care se concentrează în principal pe furnizarea de servicii de găzduire WordPress de înaltă calitate. Dacă doriți un pachet cu caracteristici complete optimizate pentru CMS, atunci ar trebui să consultați planurile lor. WP Hosting este în prezent cel mai popular furnizor de găzduire din Australia. Ceea ce face ca serviciile lor să devină cu adevărat benefice pentru utilizatorii WordPress este faptul că oferă backupuri zilnice, scripturi de instalare cu un singur clic și securitate de top pentru clienții lor.

Întrucât compania s-a înființat în Australia, a fost convenabil pentru ei să își plaseze principalul centru de date acolo. Există o cerere uriașă în acest moment pentru găzduire web de calitate pe întregul continent, iar WP Hosting a prins instantaneu ocazia. Securitatea este una dintre apartamentele lor puternice. Acestea previn timpul dezactivare al serverului prin monitorizarea infrastructurii 24/7. De asemenea, prin implementarea copiilor de rezervă zilnice, ei se asigură că niciuna dintre datele dvs. nu se pierde.

Google pune deja prioritate pe site-urile web care au certificate SSL, iar serviciul de găzduire WP este bine cunoscut. Acestea oferă certificate SSL împreună cu pachetele lor și un software suplimentar de filtrare spam care împiedică utilizatorii să genereze conținut inutil pe site-ul dvs. Dacă accesați WP Hosting și faceți clic pe secțiunea lor de Gazduire WordPress, puteți vedea că oferă trei planuri diferite: Startup, Business și Corporate. Indiferent de ce alegeți, beneficiați de transfer nelimitat de date, copii de rezervă zilnice și protecție DDoS.

Primul plan vă oferă un SSD de 5 GB care poate fi scalat până la 20 GB dacă alegeți planul Corporate. Combinația de unități SSD și transferul nelimitat de date asigură timp de încărcare rapidă a paginii pentru site-ul dvs. web. De asemenea, vă puteți înscrie la una dintre cele trei opțiuni dedicate serverului. Acolo, prețurile pot varia în funcție de funcțiile suplimentare pe care le doriți. Puteți adăuga un panou de control, copii de rezervă și Total Care pentru fiecare plan dedicat.

Pachetul lor Total Care vă oferă asistență premium, monitorizare server, securitate la nivel înalt și configurare firewall. WP Hosting are un personal de încredere de asistență pentru clienți la care se poate contacta prin chat-uri live, telefon și e-mail.

7. DigitalPacific

digitale-Pacific-domeniu-hosting-Australia

DigitalPacific

DigitalPacific este o companie care oferă toate tipurile de servicii legate de găzduire și site-uri web. Acestea includ VPS, servere partajate și dedicate, înregistrare de domenii, găzduire revânzători, certificate SSL și o gamă largă de funcții suplimentare. Dacă doriți o soluție completă pentru nevoile dvs. de găzduire web, cu siguranță ar trebui să consultați DigitalPacific. Ei își rulează toate pachetele de găzduire pe serverele Dell de top și veți fi mai mult decât mulțumit de valoarea pe care o obțineți pentru banii dvs..

Ele oferă doar funcțiile și aplicațiile care funcționează cu adevărat. De exemplu, utilizatorii primesc cPanel, cel mai popular și ușor de utilizat panou de control și Softaculous. Acesta din urmă vă permite să găsiți și să instalați cele mai utile aplicații pentru site-ul dvs. web cu metoda cu un singur clic. La DigitalPacific, rutina este de a crea copii de rezervă pentru toți clienții de trei ori pe zi. Când ceva nu merge bine cu datele site-ului dvs. web, puteți reveni la versiunea salvată anterior în orice moment.

Compania asigură un timp de funcționare de 99,99% pentru VPS, cloud și pachete dedicate de găzduire. Dacă doriți să porniți propriul site web de comerț electronic, să generați trafic și să vindeți produse online, atunci uptime-ul lor peste medie va beneficia foarte mult. Dacă doriți mai degrabă să vă înscrieți la unul dintre pachetele lor de distribuire sau de hosting distribuite, nu este nevoie să vă faceți griji. Acestea garantează un nivel de funcționare de 99,9% pentru acele planuri de nivel inferior, care este, de asemenea, foarte mare.

Aveți la dispoziție mult timp pentru a încerca planurile lor de distribuire și distribuire, deoarece oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru aceste pachete. Cu toate acestea, dacă doriți să vă înscrieți la serviciile lor de cloud, VPS sau hosting dedicat, atunci trebuie să rețineți că aveți doar o perioadă de 10 zile de returnare a banilor. DigitalPacific are o echipă utilă de profesioniști la care se poate contacta prin bilete, e-mail și telefon. Chiar dacă nu răspund imediat, veți primi răspuns în cel mult 3 ore.

8. Panthur

panthur-australiano-web-hosting-companie

Panthur

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor australian de găzduire web ieftin, dar totuși sigur, atunci ar trebui să încercați Panthur. Recomandăm această alternativă și pentru începători și utilizatori mai experimentați în tehnologie. Au investit mult în hardware-ul de top, inclusiv în unitățile de stocare SSD care asigură un flux rapid de date. În plus, Panthur garantează protecția DDoS și CloudFare CDN pentru toți clienții lor. Dacă doriți să vă înscrieți la unul dintre planurile lor, dar aveți deja un site web găzduit în altă parte, nu este nevoie să vă faceți griji.

Panthur va transfera datele site-ului dvs. pe serverul lor și nu va trebui să plătiți niciun ban. Se străduiesc să-și păstreze timpul de funcționare al serverului peste 99,9%, asigurându-se că site-urile de comerț electronic găzduite pe serverele lor suferă puțin sau fără pierderi de venituri. Furnizorul permite utilizatorilor săi să creeze cât mai multe conturi de e-mail și baze de date SQL. Singura limită cu care trebuie să vă confruntați va fi dimensiunea stocării SSD. Ca mulți dintre concurenții săi, Panthur oferă și o licență cPanel și o mulțime de aplicații pe care le puteți instala cu un singur clic.

Acestea oferă numeroase instrumente care fac mult mai ușoară gestionarea și personalizarea site-ului. Panthur aplică un nivel ridicat de securitate pe site-urile dvs. web, prin separarea de alți utilizatori de pe server cu CloudLinux. În timp ce site-ul dvs. web crește, acesta va fi scanat în mod constant de malware și protejat împotriva atacurilor DDoS. În plus, veți putea instala software-ul de care aveți nevoie pentru munca dvs. prin accesul rădăcină SSH.

În cazul în care ceva nu merge bine, puteți întotdeauna să reveniți la una dintre copiile de rezervă pe care le puteți crea gratuit. Nu este necesar să vă cheltuiți banii într-un certificat SSL, deoarece Panthur înmânează gratuit un certificat fiecărui utilizator. În cazul în care aveți nevoie de ajutor, puteți contacta oricând echipa de asistență a clienților prin bilete, e-mail și telefon. Au diferite numere de telefon disponibile pentru Australia, Noua Zeelandă și unul care este disponibil pentru toate celelalte țări, astfel încât să le puteți obține rapid la telefon în funcție de locația dvs..

9. Crucial

cruciale-business-hosting-Australia

Crucial

Crucial este una dintre acele companii australiene de găzduire web acum, care sunt foarte populare în regiune. Ei ies în evidență oferind un serviciu de mare viteză și o experiență de asistență pentru clienți peste medie. Principalul obiectiv al Crucial este de a ajuta întreprinderile australiene să crească și, într-adevăr, multe companii mari sunt satisfăcute de serviciile lor. Acestea oferă un puternic pachet de găzduire partajat care include 50 GB spațiu de stocare, 10 nume de domeniu, conturi de e-mail nelimitate și transfer nelimitat de date pentru doar 19,90 USD pe lună.

Limitând anumite resurse, Crucial se asigură că site-urile dvs. vor funcționa perfect fără nicio inconsistență în performanță. Aceste limite nu permit pur și simplu altor utilizatori de pe server să vă afecteze site-urile în niciun fel. Aceasta face din Crucial una dintre alternativele mai bune atunci când vine vorba de găzduire partajată. Multe alte companii își externalizează serverele și utilizatorii ajung să încetinească unul pe celălalt atunci când se confruntă cu vârfuri de trafic.

Crucial a investit mult în îmbunătățirea vitezei serverelor lor. Conform recenziilor clienților, pachetele lor de găzduire web oferă mai mult decât suficiente resurse pentru proprietarii de site-uri care doresc să ajungă internațional. Până în prezent, acestea servesc peste 50.000 de site-uri web, iar numărul crește zi de zi. Dacă sunteți un proprietar de afaceri care dorește să obțină online și să înceapă să vândă pentru australieni, atunci veți fi sigur mulțumit de ping-ul mediu de 2 ms din zonă. Un lucru care încă mai reduce puțin viteza este că Crucial folosește PHP5 și 6 în acest moment.

Ar fi mult mai bine dacă s-ar trece la PHP7, dar probabil că se va întâmpla în viitorul apropiat, deoarece competiția o va cere. De asemenea, Crucial are grijă de mediu, reducând amprenta de carbon pe cât posibil. De asemenea, apreciază foarte mult frumusețea naturală a Australiei, așa că este un alt lucru în care investesc mulți bani. În total, Crucial este un furnizor decent de găzduire web, mai ales dacă publicul dvs. țintă sunt oameni din Australia.

10. Ventraip

ventraip-Australia-web-hosting

Ventraip

Ventraip este o companie australiană de încredere, care are aproape o decadă de experiență în industrie. S-a înființat în 2010 și a devenit unul dintre cei mai fiabili furnizori de hosting din regiune, oferind diverse pachete puternice. Puteți să-l utilizați ca registrator de domenii, să vă înscrieți la unul dintre planurile lor de revânzători sau să mergeți pentru pachetele partajate sau VPS. Există o gamă largă de opțiuni din care să alegeți. După cum puteți vedea chiar pe pagina principală, Ventraip se afirmă ca o companie de găzduire 100% australiană, ceea ce este adevărat.

Motivul pentru care oamenii aleg acest furnizor se datorează în principal faptului că oferă alternative de hosting VPS destul de puternic gestionate. Pachetele lor de găzduire partajate sunt deosebit de bune pentru utilizatorii WordPress și Magento, deoarece sunt complet optimizați pentru cele două CMS. Puteți alege dintre numeroase softuri populare care pot fi instalate cu un singur clic. Scopul lor principal este de a oferi un serviciu extraordinar pentru utilizatorii neexperimentați care doresc să-și aducă online compania sau site-ul personal.

Când vine vorba de asistență pentru clienți, acesta are un număr copleșitor de recenzii pozitive. Serverele lor sunt destul de optimizate prin WordPress, dar nu contează că serviciul beneficiază doar de site-uri web mai mici. Dacă doriți să începeți un magazin online mai mare și să generați trafic uriaș, nu veți întâmpina probleme de performanță. Ventraip are un record de succes al menținerii uptime-ului serverului peste o medie de 99,9%. Dacă vă înscrieți la unul dintre pachetele de găzduire de la Ventraip, nu va trebui să cumpărați SSL separat.

Furnizorul eliberează certificate SSL gratuite tuturor celor care se înregistrează în planurile sale. Acestea sunt foarte serioase cu privire la siguranța datelor dvs., creând copii de rezervă pe oră. Dacă ceva nu merge bine, puteți să vă întoarceți instantaneu la versiunea veche de o oră a site-ului dvs. web și să continuați de acolo. Site-ul dvs. web va fi rapid, cu lățimea de bandă fără restricții și unitățile SSD Samsung. În loc de 30, Ventraip vă oferă 45 de zile pentru a încerca serviciile și funcțiile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți întoarce întotdeauna banii în acest interval de timp.

Alte soluții excelente de găzduire pentru australieni

Toate site-urile menționate mai sus sunt potrivite pentru a funcționa site-ul dvs., cu toate acestea, poate doriți să aveți alte funcții sau prețuri mai bune. Furnizorii de găzduire pe care îi menționez aici sunt ceva mai ieftini și au câteva caracteristici unice. Cu toate acestea, chiar dacă au un preț mai mic, serviciul lor este în continuare de cea mai bună calitate.

11. BlueHost

Bluehost-Australia-WordPress-hosting-furnizor

BlueHost

Micii proprietari de site-uri web și bloggeri se adună în spatele BlueHost, deoarece este unul dintre cei mai accesibili furnizori de găzduire de pe web. BlueHost este, de asemenea, unul dintre furnizorii de găzduire recomandat de WordPress, astfel încât nu puteți greși cu găzduirea site-ului dvs. WP pe serverele lor. În prezent, au 2 milioane de site-uri web găzduite pe serverele lor și puteți fi sigur că mai multe sunt mereu pe drum.

Acum, că BlueHost și-a modernizat arhitectura serverului și și-a dublat performanța în câteva luni. Serverele BlueHost au acum un timp de funcționare de 99,99% și o viteză de încărcare de 600 milisecunde. Este de două ori mai rapid decât standardul industriei și veți putea să vă bucurați de el chiar dacă vă aflați în Australia.

Asistența clienților BlueHost pare a fi satisfăcătoare pentru majoritatea utilizatorilor săi, în funcție de postările forumului și de recenziile clienților pe care le citim. Au fost foarte puține reclamații în legătură cu răspunsurile lente, dar fiecare furnizor de găzduire alunecă din când în când. Am așteptat 18 minute pentru a primi un răspuns de la un agent de asistență pentru clienți când i-am contactat pentru prima dată. Nu este super-rapid, dar este decent. Ne-au răspuns corect la întrebări și ne-au ajutat să facem mici ajustări la panoul nostru de control.

Probabil cel mai bun lucru despre BlueHost este faptul că puteți obține serviciul de calitate la un preț introductiv nesăbuit. Costă doar 2,95 USD pe lună.

12. HostGator

Hostgator-puternic-web-hosting-Australia

HostGator

Dacă ați făcut chiar o singură căutare de furnizori de hosting, HostGator nu va fi unul care să vă scape din atenție. Este una dintre cele mai mari companii de găzduire de pe web cu peste 9 milioane de site-uri găzduite. Probabil au cel mai mare buget de marketing și asta arată cu adevărat dacă navighezi doar prin videoclipuri YouTube; reclamele lor apar foarte des.

Cu toate acestea, achiziția de clienți nu este singurul lucru la care este bun HostGator. De asemenea, compania oferă un serviciu de găzduire solid, cu o mulțime de avantaje. Pentru început, aceștia oferă, de asemenea, cloud hosting, care este mai stabil și mult mai rapid decât un simplu serviciu de găzduire partajat. Se asigură că, chiar dacă vă aflați în Australia, site-ul dvs. se va încărca cu o viteză constantă de 560 de milisecunde. Este suficient de rapid pentru a rula un magazin online și a câștiga noi clienți. Mai mult, va avea un nivel de funcționare de 100%; mai ales că arhitectura de găzduire de cloud este foarte robustă. Chiar dacă un server nu reușește, acesta va fi doar înlocuit cu altul, iar spectacolul va continua. Pentru a vă asigura că vizitatorul site-ului dvs. obține viteza maximă, acesta se va încărca de la cel mai apropiat server.

Și sprijinul lor este decent, deși un pic inconsistent. Am avut o experiență pozitivă cu ei și am așteptat doar aproximativ 14 minute pentru a primi un răspuns. Cu toate acestea, câteva postări pe forum afirmă că agenții HostGator i-au lăsat agățați. Nu există asistență pentru clienți care să nu facă o greșeală, deci este oarecum acceptabilă. Cu toate acestea, există cu siguranță furnizori de găzduire care oferă un serviciu mai bun de asistență pentru clienți.

Panoul de control al HostGator este una dintre cele mai prietenoase platforme pe care le-am văzut la furnizorii de găzduire. Oferă instalări simple cu un singur clic, numeroase integrări de aplicații, un constructor de site-uri gratuit și multe altele.

Dacă credeți că planul de găzduire în cloud al HostGator va satisface nevoile dvs., veți fi fericit să știți că costă doar 5 USD pe lună.!

13. Gazduire InMotion

-Hosting Inmotion-business-australiană-web-hosting

Gazduire InMotion

Când examinăm furnizorii de hosting, una dintre prioritățile noastre este să vedem cât de fiabilă și cât de sus și onestă este furnizorul de hosting. Până la urmă, veți lucra cu un serviciu pe care oamenii îl oferă și cel mai bine este dacă sunteți interesat de persoanele cu care alegeți să lucrați. Acestea fac diferența în calitatea serviciului, motiv pentru care putem beneficia de InMotion.

InMotion a fost în jur de mai bine de 10 ani, oferind acasă pentru mai mult de 400.000 de domenii. În plus, are o realizare strălucitoare. Un serviciu de asistență pentru clienți lider în industrie. InMotion se anunță ca având unii dintre cei mai prietenoși oameni de pe planetă. Este o declarație pe care am putea să o confirmăm în 2 minute. Acesta a durat cât am ajuns să ajungem la un agent de asistență pentru clienți și să obținem un răspuns bine informat și bine scris. Calitatea oamenilor a strălucit cu adevărat.

Dar un serviciu excelent de asistență pentru clienți nu este despre ce înseamnă InMotion. De asemenea, au o arhitectură puternică și un serviciu de găzduire de înaltă calitate. Durata medie de utilizare a acestora este de 99,98%, ceea ce însumează doar 38 de minute de întrerupere de-a lungul anului. Este de înțeles, dar au, de asemenea, un serviciu de găzduire în cloud care are zero perioade de oprire. Puteți alege și asta, deoarece va veni cu o viteză suplimentară și o mulțime de suplimente.

În ceea ce privește viteza de încărcare, InMotion se descurcă admirabil și va încărca un site web în intervalul 660 – 800 milisecunde. Vă vor oferi această viteză pe parcursul întregului an, ceea ce vă va permite site-ul dvs. web să funcționeze fără probleme, indiferent de ce parte a lumii este afișată.

Cea mai simplă opțiune este să mergi cu un plan de găzduire partajat, care costă 4,89 USD pe lună. Este destul de puternic și vă va oferi numeroase funcții premium. Pentru început, veți primi pluginul Sucuri WordPress premium, care ar costa 240 USD pe lună. Este un serviciu complet de securitate care vă protejează de încălcări, atacuri DDoS și malware. Veți obține, de asemenea, copii de rezervă automate gratuite, ceea ce un alt furnizor de hosting nu oferă gratuit. Majoritatea furnizorilor de găzduire percep o taxă anuală sau lunară pentru aceasta. Astfel, veți obține mult mai mult cu planul simplu, ieftin de găzduire InMotion pe care îl achiziționați.

Dacă doriți să încercați cum funcționează InMotion pentru dvs. sau doriți să aflați mai multe despre gama completă a serviciilor lor, consultați site-ul lor oficial.

14. GreenGeeks

greengeeks-eco-friendly-gazdă australiană

GreenGeeks

Când vine vorba de soluții de găzduire durabile pentru mediu, nicio altă companie nu face o treabă bună așa cum o face GreenGeeks. Nu numai că centrele lor de date sunt complet solare și eoliene, dar oferă și un serviciu excelent pentru clienți. Acestea promit un timp de funcționare de 99,99% și o satisfacție a clienților 100%. Dar au tot ce au nevoie pentru a-l sprijini?

Ei bine, se dovedește că o fac. GreenGeeks are o durată medie de utilizare 99,91% pe toată durata unui an. În timpul testelor noastre nu am observat nicio perioadă de oprire și suntem siguri că niciun alt utilizator nu va suferi niciun timp de oprire. Cu toate acestea, viteza de încărcare a site-ului nu este la fel de strălucitoare ca orice altceva din serviciul GreenGeek. Se deplasează între 600 de milisecunde și 1000 de milisecunde, ceea ce este încă în limita industriei, dar unii furnizori de găzduire performează mai bine.

GreenGeeks are o mulțime de oameni buni care își servesc clienții cu asistență clienți de calitate. La testare, nu a fost nevoie de mai mult de 17 minute pentru a primi un răspuns de la unul dintre agenții lor de asistență pentru clienți. A fost cunoscută, a răspuns întrebărilor noastre și a făcut setările pe care i-am cerut-o. A fost chiar mai prietenoasă decât ne-am fi așteptat, așa că nu prea avem de ce să ne plângem, cu excepția unui lucru.

Se pare că echipele de asistență pentru clienți ale GreenGeeks sunt externalizate unor vorbitori de limba engleză nativ, deoarece le permite să economisească mulți bani. Numeroasele greșeli de ortografie pe care le-am văzut au dat un indiciu puternic. Acest lucru ar putea explica și modul în care GreenGeeks este capabil să ofere astfel de răspunsuri rapide. Este mai ușor să gestionați o bază mare de utilizatori cu numeroși agenți clienți.

Dacă doriți să rezolvați singuri o problemă, aveți toate informațiile de care aveți nevoie. Baza de cunoștințe a GreenGeeks este bine stabilită. Vei găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care le-ai putea avea.

GreenGeeks îmbunătățește tranzacția cu numeroase jocuri gratuite. Veți primi un nume de domeniu cu taxă, o migrație gratuită a site-ului, aplicații gratuite, copii de rezervă gratuite, un certificat SSL gratuit, CloudFlare CDN și multe altele. Veți economisi o mulțime de bani destul de ușor. Planul Ecosite Starter de GreenGeek costă doar 3,95 USD pe lună, ceea ce îl face un serviciu extrem de accesibil.

Pentru mai multe informații, consultați site-ul oficial al GreenGeeks.

15. DreamHost

DreamHost-rapid-securizat-Australia-web-hosting

DreamHost

DreamHost este un adevărat dinozaur al industriei de găzduire web și oferă acasă pentru peste 1,5 milioane de site-uri web. Compania a fost fondată în 1996, de doar câțiva studenți studenți de la Claremont College, California. Dar, deși este vechi, este în viață și dă cu piciorul.

Pentru început, timpul de funcționare al DreamHost este mai mult decât decent, dar uneori este un pic cutremurător. În unele luni este de 100%, dar în unele luni scade până la 99,75%, ceea ce nu este rău, dar se observă. Se adaugă până la foarte puține perioade de oprire pe parcursul anului, ceea ce este probabil să nu producă niciun prejudiciu afacerii tale.

Acolo unde DreamHost excelează, este timpul de încărcare a paginii. Site-ul dvs. va încărca între 778 și 560 de milisecunde, ceea ce este destul de uimitor. Vă puteți aștepta ca și timpul de încărcare în Australia.

Unul dintre lucrurile pe care le-am iubit cu adevărat este faptul că DreamHost oferă într-adevăr lățime de bandă nelimitată. Cei mai mulți furnizori de găzduire fac doar promisiuni false despre asta și știți asta doar dacă citiți scrisorile minuscule. Dar DreamHost a ieșit din calea sa și și-a îndepărtat utilizatorii de asemenea limitări.

Când vine vorba de colaborarea cu oamenii, DreamHost știe lucrurile sale. Are o mulțime de agenți prietenoși de asistență pentru clienți, care sunt destul de informați și nu au nicio problemă cu răspunsuri detaliate în 5 minute. Testul nostru a fost rapid și plăcut, așa că le putem recomanda din toată inima. Puteți accesa asistența clientului DreamHost prin chat, dar nu prin telefon. DreamHost este foarte accesibil, atât din punct de vedere al utilizabilității, cât și al prețului. Puteți începe să utilizați planul Shared Starter pentru 2,59 USD pe lună, ceea ce vă va oferi sprijin complet pentru un singur site web. Există planuri mai extinse, cum ar fi Planul Partajat Unlimited care oferă găzduire pentru un număr nelimitat de site-uri web pentru doar 7,95 USD pe lună. Dacă doriți să-l încercați, există multe altele pe site-ul lor oficial.

DreamHost este chiar neutru de carbon, ceea ce este un lucru important de spus pentru un furnizor de hosting. Această companie a neutralizat 29298 de tone de gaze cu efect de seră. Așadar, DreamHost este, de asemenea, o alegere solidă de afaceri și o soluție ecologică.

Pentru mai multe informații despre DreamHost și planurile sale, consultați site-ul oficial.

Concluzie

Nu există niciun motiv să permiteți ca afacerea dvs. să fie reținută de locația sa geologică. Chiar dacă aveți sediul în Australia, puteți rula cu ușurință un site web de mare viteză fără nicio limită. Acum aveți 15 opțiuni pentru a alege și pentru a le permite să profite la maxim de noua dvs. afacere online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector