20 cele mai bune gazduire ieftine pentru mai multe domenii și site-uri web

cel mai bun web-hosting-multiple-domenii-site-uri web


Găsirea unui serviciu bun de găzduire web pentru site-ul dvs. web este întotdeauna o provocare. Este și mai greu să găsești o companie de găzduire fiabilă la costuri accesibile. În acest articol vă voi arăta cele mai bune companii de hosting ieftine pentru găzduirea mai multor domenii și site-uri web.

Înainte de a intra în detalii, explicându-vă cum să alegeți un furnizor bun de servicii, vreau să vă ofer primele mele 3 companii de hosting preferate pe care le folosesc pentru găzduirea a numeroase site-uri web: HostGator, BlueHost și InMotion Hosting. Sunt un client al acestor gazde de mai bine de 5 ani și sunt mai mult decât mulțumit de serviciul și sprijinul oferit de acestea. Acesta este motivul pentru care le recomand pentru găzduirea mai multor domenii și site-uri web.

Dacă tocmai începeți și doriți să creați un site web, ar trebui să alegeți o gazdă comună. Acest tip de plan de găzduire este cel mai bun pentru începători, este o modalitate excelentă de a învăța modul în care site-ul, găzduirea web și numele domeniului funcționează și nu te va costa mult. De fapt, găzduirea partajată are un preț între 1-10 USD pe lună, în funcție de perioada contractului. Dacă alegeți să plătiți în avans timp de 12 sau mai multe luni, costul găzduirii va scădea, în timp ce plata lunară este cea mai scumpă.

În cele ce urmează, vă voi oferi, de asemenea, câteva sfaturi despre cum puteți crea rapid unul sau mai multe site-uri web fără a fi dezvoltator sau designer web. Există multe instrumente pe care le puteți utiliza pentru a vă facilita munca și acesta este gratuit sau face parte din planul dvs. de găzduire. Puteți utiliza un constructor de site-uri pentru a vă proiecta site-ul sau puteți instala WordPress dacă aveți nevoie de un blog sau de un site web mai bogat în caracteristici și mai dinamic.

Dacă intenționați doar să creați un site web, ar trebui să luați în considerare în continuare alegerea unei gazde web care să ofere mai multe găzduire de domenii, deoarece s-ar putea să vă răzgândiți foarte curând în căutarea construirii unui alt site. Dacă alegeți un plan care permite găzduirea unui singur domeniu, va trebui să actualizați sau să achiziționați un nou plan. În timp ce cu mai multe domenii de planuri de găzduire, puteți adăuga cât mai multe domenii doriți și publicați câte site-uri aveți nevoie.

Atunci când alegeți un plan de găzduire web, prețul nu este prioritar, în schimb asistența online, fiabilitatea și funcțiile sunt cele mai importante. Bineînțeles că prețul urmează pe listă și ar trebui să vă pese de cât cheltuiți pentru găzduire web. În cele ce urmează, vă voi ajuta să găsiți o companie de găzduire de încredere, cu un sprijin deosebit și cu funcțiile de care aveți nevoie, la costul pe care îl puteți permite.

20+ Gazduire ieftină pentru mai multe domenii

Pe scurt, aici sunt cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi recomand pentru găzduirea mai multor domenii:

Companie
Preț promoțional

1 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

HostGator

3,95 USD / lună
2 cele mai bune domenii de găzduire multiple

BlueHost

5,95 USD / lună
3 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

Gazduire InMotion

5,99 USD / lună
4 cea mai bună găzduire pentru mai multe domenii

iPage

1,99 USD / lună
5 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

A2Hosting

4,90 USD / lună
6 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

SiteGround

5,95 USD / lună
7 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

Hostinger

4,84 USD / lună
8 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

Hai tăticu

4,99 USD / lună
9 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

Vacă grasă

3,15 USD / lună
10 găzduire web profesională pentru mai multe site-uri web de domenii

DreamHost

7,95 USD / lună
11 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

HostMonster

6,95 USD / lună
12 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

NameCheap

2,88 USD / lună
13 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

JustHost

6,95 USD / lună
14 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

InterServer

5,00 USD / lună
15 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

WebHostingHub

6,99 USD / lună
16 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

GreenGeeks

2,95 USD / lună
17 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

LunarPages

3,95 USD / lună
18 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

HostPapa

3,95 USD / lună
19 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

NetworkSolutions

9,96 USD / lună
20 cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web

JaguarPC

14,97 USD / lună

Majoritatea companiilor enumerate mai jos oferă un domeniu gratuit, precum și găzduirea domeniilor nelimitate.

AMD Gazduire vă oferă o revizuire mai detaliată a fiecărui furnizor de găzduire web, care oferă servicii de găzduire site-uri web multiple sau nelimitate.

1. HostGator

Hostgator-best-way-gazdă mai multe site-uri web-

HostGator

HostGator este un favorit al persoanelor fizice și al întreprinderilor mici cu buget. Dacă începeți cu un cont de găzduire partajat, vă recomandăm să alegeți planul Baby, care permite domenii nelimitate. Prețul lunar pentru acest plan începe de la 3,95 USD și vă puteți bucura de lățime de bandă și spațiu pe disc, un certificat SSL gratuit, instalații cu un clic și panou de control cPanel..

Dacă sunteți în căutarea de găzduire WordPress pentru mai multe domenii. HostGator v-a acoperit! Chiar dacă nu oferă găzduire nelimitată de domenii cu aceste planuri, acestea vă permit totuși să găzduiți 2 nume de domeniu cu planul lor standard și 3 nume de domeniu cu planul lor de găzduire WordPress WordPress.

Se poate întâmpla să doriți să faceți upgrade de la găzduire cu un singur domeniu la găzduire cu mai multe domenii, dar gazda dvs. actuală nu are această opțiune disponibilă la un preț rezonabil. Ce poți face este să migrezi către o altă gazdă, cum este HostGator, care oferă un serviciu de migrare gratuit special pentru aceste tipuri de situații.

Își înapoi serviciile cu o garanție de returnare de 45 de zile și o promisiune de 99,9%. De asemenea, sunt generoase cu backup-uri, oferind backup-uri săptămânale de date în afara site-ului, monitorizare în rețea 24/7 pentru a vă asigura că totul funcționează la performanțe maxime și asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail.

HostGator este ales de mulți utilizatori pentru prima dată pentru interfața lor simplă care vine cu un instrument de construire a site-urilor pentru o experiență de creare a site-urilor de drag and drop, cu acces la teme gratuite și șabloane pre-construite. Și dacă trebuie să instalați scripturi open-source, puteți instala instantaneu mai mult de 75 de scripturi cu un singur clic.

Începeți cu HostGator »

2. BlueHost

Bluehost-cel mai bun hosting-multiple-WordPress-bloguri-

BlueHost

BlueHost este o companie de găzduire web bine cunoscută și foarte reputație. Sunt în afaceri de web hosting de mai bine de două decenii și alimentează peste 2 milioane de site-uri web în întreaga lume. BlueHost este numărul 1 de gazduire recomandat de WordPress.org din 2005.

BlueHost oferă o gamă largă de planuri și opțiuni de găzduire. Planul de bază începe de la 3,95 USD / lună, însă acest lucru vă limitează la un singur site web. Funcțiile de e-mail sunt limitate și cu acest plan, iar spațiul site-ului este setat la 50 GB.

Dacă doriți să găzduiți mai multe site-uri web, ar trebui să alegeți planul Plus, care începe de la 5,95 USD lunar. Cu toate acestea, acest plan include un nume de domeniu gratuit, nu are limitări la funcțiile de e-mail, lățimea de bandă și spațiul site-ului și permite site-urile web nelimitate și domenii suplimentare.

BlueHost are, de asemenea, un instrument de instalare cu 1 clic, ceea ce vă va ușura să instalați WordPress sau alte CMS cu doar câteva clicuri.

Puteți obține ajutor de la experții specialiști instruiți de BlueHost prin telefon, chat sau e-mail. Suportul lor este disponibil 24/7, plus că au un centru de ajutor robust, plin de ghiduri utile, tutoriale video și multe altele.

Deci, dacă căutați o gazdă web fiabilă, pentru a configura câteva site-uri sau bloguri WordPress, BlueHost ar trebui să se afle în partea de sus a listei dvs..

Începeți cu BlueHost »

3. Gazduire InMotion

InMotion-best-hosting-multiple-site-uri web

Gazduire InMotion

InMotion Hosting este lider în ceea ce privește găzduirea de afaceri. Acestea oferă diferite tipuri de planuri de găzduire web, inclusiv mai multe domenii de găzduire. Toate planurile sunt dotate cu stocare SSD, ceea ce face ca site-ul dvs. web să se încarce de până la 20 de ori mai rapid.

Planul lor de lansare începe de la 3,99 USD / lună, vine cu un spațiu de disc și o lățime de bandă nelimitată, domeniu gratuit, dar permite doar 2 site-uri web. Dacă aveți nevoie de mai mult decât atât, ar trebui să luați în considerare planul Power, care începe de la 5,99 USD lunar. Acest plan vine cu performanțe mai mari. Planul Power are, de asemenea, o limită de până la 6 site-uri web găzduite.

Planul Pro este alegerea potrivită dacă doriți cea mai bună performanță, de până la 4 ori mai rapidă în comparație cu planul Lansare și nu doriți o limită pentru numărul de site-uri web pe care le puteți găzdui.

Instalatorul de 1 cick este disponibil cu toate conturile; puteți alege dintre peste 400 de aplicații, inclusiv WordPress, Joomla, Magento, Drupal și multe altele.

InMotion va face backup site-urile dvs. în mod automat săptămânal. Această caracteristică este inclusă cu fiecare plan gratuit.

Acces SSH este, de asemenea, disponibil cu toate planurile.

Dacă creați site-urile dvs. cu WordPress, poate doriți să încercați BoldGrid, un versatil constructor de site-uri WordPress, care este disponibil numai prin contul dvs. de găzduire InMotion. Puteți afla mai multe despre BoldGrid în recenzia noastră.

Când vine vorba de asistență online, puteți lua legătura cu InMotion Hosting folosind chat-ul lor live, să le sunați la telefon, folosind Skype sau să le trimiteți un bilet de e-mail. Sunt de mare ajutor!

Dacă veniți de la o altă companie, unde aveți deja mai multe site-uri web, puteți solicita InMotion Hosting o migrație gratuită a site-ului. Vă vor transfera rapid fișierele, e-mailurile, bazele de date, setările și înregistrările domeniului, menținând timpul de oprire minim.

InMotion Hosting este puțin mai scump decât concurenții săi, dar este o alegere bună pentru cei care vizează performanță și fiabilitate. Achiziția dvs. este garantată cu o garanție de returnare de 90 de zile.

Începeți cu InMotion Hosting »

4. iPage.com

Ipage-hosting cel mai bun ieftine-multiple-domenii

iPage.com

iPage este unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire web ieftin pe care noi și alte site-uri web le recomandăm. Planul lor de găzduire cu mai multe domenii, numit Planul esențial este ideal pentru utilizatorii care doresc să creeze mai multe site-uri web pe un buget.

Începând de la doar 1,99 USD / lună, puteți crea și găzdui cât mai multe site-uri web de dimensiuni mici până la mijloace pe care doriți, fără a plăti suplimentar pentru transferul de date sau stocarea web. De fapt, iPage nu pune nicio limită la spațiul web sau lățimea de bandă pe care îl utilizați.

De asemenea, oferă un nume de domeniu gratuit pentru fiecare cont. La înregistrare puteți înregistra gratuit un nou domeniu sau, dacă aveți deja un domeniu, îl puteți îndrepta către contul de găzduire. Acest plan vine, de asemenea, cu un constructor de site-uri de drag and drop gratuit, unde puteți alege dintre mii de șabloane gratuite.

Dacă doriți să utilizați WordPress pentru construirea site-ului dvs. web, cu instrumentul de instalare cu 1 clic, puteți configura site-ul dvs. web în doar câteva minute. Dacă WordPress nu este software-ul dvs. preferat, puteți alege să instalați Joomla, Drupal sau alt software open source.

Dacă aveți probleme tehnice cu contul dvs. de găzduire, ceva nu funcționează sau pur și simplu nu vă puteți da seama cum să faceți anumite lucruri; vă puteți baza întotdeauna pe suportul lor online, care este disponibil 24 × 7. Personalul lor bine pregătit vă va ajuta prin telefon, e-mail sau chat live.

În total, dacă sunteți în căutarea unei soluții ieftine pentru găzduirea mai multor domenii și site-uri web, cu iPage nu aveți niciun compromis. În plus, sunteți protejat cu garanția lor de returnare de 30 de zile. Ce poți pierde?

Începeți cu iPage.com »

5. A2Hosting

Planurile a2hosting-best-multi-domeniu-hosting-

A2Hosting

A2Hosting este o alegere solidă pentru orice site web care poate beneficia de uptime, viteză și performanță excelente. Selecția lor variată de planuri de găzduire recomandă A2 ca gazdă pentru toate site-urile, de la mici până la populare site-uri web cu trafic mare. Opțiunile de găzduire Windows și Linux, precum și opțiunile de găzduire gestionate și neadministrate sunt prezentate printre serviciile lor de găzduire.

Și pentru că discutăm mai multe găzduire de site-uri web, planul cu care puteți începe cu A2 în acest scop este planul Swift pentru 4,90 USD lunar. Dacă aveți în vedere versiunea Windows, prețul crește la 5,88 USD lunar, dar rămâne competitiv în comparație cu ofertele similare din industrie.

Pentru prețul planului Swift, puteți găzdui mai multe site-uri WordPress pe un cont optimizat pentru WordPress cu cPanel, SSD și SSL gratuit și o rambursare în orice moment care se aplică și pentru planurile partajate. Opțiunile de găzduire WordPress gestionate pentru mai multe site-uri WordPress încep de la 19,48 USD. Aceste planuri includ copii de rezervă automate, înscenare pe site, CDN gratuit, licență personală gratuită Jetpack și până la 20x mai rapid de găzduire.

Puteți găsi planuri mai solide cu opțiuni Windows și Linux în nivelurile lor VPS și servere dedicate, dintre care unele includ și SSL și SSD, precum și o garanție de returnare a banilor oricând..

A2Hosting ar trebui să se afle în topul dvs. pentru o găzduire multisitabilă fiabilă și performantă, care are un timp de funcționare excelent, politică de returnare a banilor, caracteristici de securitate solide și suport. Unele dintre planurile lor sunt puțin mai scumpe, însă funcțiile și freebies-urile incluse în aceste planuri compensează scăderea prețului.

Începeți cu A2Hosting »

6. SiteGround

Siteground-cel mai bun hosting-multiple-WordPress-site-

SiteGround

SiteGround este o companie populară de găzduire, recomandată de WordPress pentru planurile sale prolifice de găzduire WordPress. Platforma lor servește piețele la nivel mondial și sunt recunoscute în industrie pentru soluțiile de găzduire bine concepute.

În ceea ce privește găzduirea mai multor site-uri web, planul comun pentru SiteGround este un loc comun pentru a începe. Acest plan costă 5,95 USD lunar pe durata primului termen al contractului dvs. și este potrivit pentru până la 25.000 de vizite lunare.

Funcțiile care fac notabilă această categorie de găzduire includ stocarea SSD, cPanel și SSH, SSL gratuit și HTTP / 2, Cloudflare CDN, backup-uri auto zilnice și conformitatea GDPR pentru cele care vizează piețele UE. Planul GoGeek din acest nivel este compatibil cu PCI.

Echivalentul optimizat WordPress al planului GoGeek partajat costă la fel, iar caracteristicile sale de bază sunt aceleași, totuși, acest plan este, de asemenea, ajustat pentru WordPress, cu caracteristici precum WP-CLI, actualizări automate WP, configurare WordPress, SuperCacher cu 3 niveluri de memorie în cache și backup-uri zilnice.

Întreprinderile sau dezvoltatorii care au nevoi dincolo de aceste planuri vor găsi soluții specializate de găzduire în cloud hosting, servere dedicate și opțiuni de revânzători. Cei cu cerințe la nivel de întreprindere pot solicita soluții personalizate.

Migrațiile gratuite, suport 24/7, returnare de bani de 30 de zile, constructor de site-uri gratuite, copii de rezervă gratuite și stocare SSD, precum și accesul cPanel și SSH vin la standard cu toate planurile.

Chiar dacă SiteGround comercializează în sine pentru profesioniștii IT, agenții și întreprinderi, serviciile lor includ și planuri pentru newbies. Unele planuri vă permit să alegeți locația centrului de date cel mai aproape de dvs. și de vizitatorii dvs..

Sperăm că revizuirea noastră aproape exhaustivă a celor mai populare gazde pentru mai multe site-uri web vă va ajuta să găsiți gazda care vă îndeplinește toate cerințele..

Începeți cu SiteGround »

7. Hostinger

hostinger-best-hosting-multiple-site-uri web

Hostinger

Hostinger are o istorie lungă în web hosting, a fost înființată în 2004. Compania se concentrează pe furnizarea unei game largi de planuri de găzduire pentru diverse nevoi. Planul lor cel mai ieftin (Single Shared Hosting) începe de la 2,15 USD / lună, ceea ce permite găzduirea unui singur site web.

Dacă doriți să găzduiți mai multe site-uri web pe un singur cont, puteți alege unul dintre celelalte planuri ale acestora. Planul de găzduire partajat Premium începe de la 4,84 USD / lună și este perfect pentru găzduirea de site-uri web și domenii nelimitate. Are de două ori mai multă putere de procesare și memorie decât planul unic. Acest plan include, de asemenea, copii de rezervă săptămânale.

Pentru mai multă putere, puteți opta pentru planul de Business Shared Hosting, care vine cu toate avantajele oferite de planul Premium, plus câteva elemente suplimentare. Acest plan are copii de zi cu zi, certificat SSL gratuit și de 4 ori mai multă putere de procesare și memorie.

Gazduirea cloud accesibilă este disponibilă și la Hostinger. Ele oferă 3 planuri cloud diferite, care oferă și mai multă putere decât planurile partajate, dar cu aceeași simplitate. Planul Startup începe de la 15,90 USD / lună și permite găzduirea mai multor site-uri web. Acest plan include un IP dedicat, spațiu web de 40 GB, lățime de bandă de 2000 GB, memorie RAM de 3 GB, 2 nuclee de procesor și multe altele.

Dacă creați site-ul dvs. utilizând WordPress sau alt CMS, cu Hostinger îl puteți configura rapid. Instrumentul lor de instalare cu un singur clic vă permite să faceți rapid și ușor site-ul dvs. WordPress online.

Compania oferă 99,9% garanție uptime pentru planurile lor comune, în timp ce planurile cloud au o echipă dedicată de monitorizare a uptime-ului pentru a oferi clienților lor cele mai bune rezultate posibile..

VPS și planuri dedicate sunt, de asemenea, disponibile cu Hostinger.

În general, Hostinger este o opțiune excelentă când vine vorba de găzduirea mai multor site-uri web și gestionarea mai multor domenii. Performanța lor, caracteristicile precum și prețurile sunt foarte competitive.

Începeți cu Hostinger »

8. GoDaddy

hosting-multiple domenii-GoDaddy-ieftine-

Hai tăticu

Deși este posibil să-l recunoașteți drept registratorul de domeniu popular, GoDaddy este, de asemenea, un furnizor global de găzduire web, cu timp de încărcare lider în industrie, 99,9% garanție de funcționare și suport 24/7 din SUA..

Gazduirea mai multor domenii începe de la 4,99 USD / lună cu planul de găzduire partajat Deluxe, care, de fapt, oferă găzduire pentru site-uri web nelimitate. Acest plan este nelimitat în alte caracteristici, precum stocare, subdomenii și lățime de bandă, care nu este modificată.

Ceva pe care s-ar putea să nu-l întâlniți la numeroase gazde bugetare, în special nu în cazul găzduirii partajate, este opțiunea de a selecta între planurile Windows și Linux. Mai mult decât atât, planurile Windows au un preț identic cu planurile Linux, care este unic, deoarece majoritatea gazdelor care le oferă amândoi fac ca planurile Windows să fie mai scumpe.

Și pentru că GoDaddy este cel mai mare registrator de domenii, ei oferă și un nume de domeniu gratuit cu toate planurile lor anuale, așa că dacă doriți să înregistrați un domeniu și să îl găzduiți la GoDaddy, puteți profita de această promoție.

Planurile Linux au cPanel gratuit, în timp ce planurile Windows sunt oferite cu panoul de control Odin Plesk, ambele opțiuni ale panoului de control premium..

Unele dintre planurile de găzduire WordPress gestionate de GoDaddy sunt potrivite și pentru mai multe găzduire de domenii, iar planul care permite găzduirea celor mai multe domenii este planul pentru dezvoltatori la 13,99 USD / lună, care oferă găzduire pentru 5 site-uri web..

Copii de rezervă gratuite zilnice, instrument de migrare cu un singur clic, constructor de site-uri ușor, cu șabloane pre-construite, garanție de returnare de 30 de zile și VPS și servere dedicate pentru momentul în care doriți să faceți upgrade sunt disponibile la GoDaddy.

Începeți cu GoDaddy »

9. FatCow

FatCow-ieftine-hosting-nelimitate-domenii

Vacă grasă

Dacă nu vă familiarizați cu găzduirea web și creați primul dvs. site web, FatCow este cu siguranță o opțiune pe care ar trebui să o consultați. Ei se concentrează pe nevoile novicilor și platforma lor prietenoasă se străduiește să facă gazda ușor de înțeles pentru toată lumea.

FatCow decupează jargonul tehnic pe care îl vedeți atât de des pe site-urile de găzduire și explică caracteristicile fiecăruia dintre planurile lor în termeni hilar legați de agricultură. Cel mai popular plan al acestora este planul original FatCow, care este un plan de găzduire partajat care vă permite să găzduiți domenii nelimitate pe contul dvs..

Pentru primul an de contract, primiți un nume de domeniu gratuit. Alte caracteristici incluse în acest plan de nivel de intrare sunt constructor de site-uri web, credit publicitar gratuit pe Google și Bing, integrare PayPal, SSL partajat, asistență 24/7, filtrare spam, backupuri zilnice ale serverului, rambursare de 30 de zile.

Acest plan începe cu 4,08 USD / lună pentru primul mandat. S-ar putea să credeți că acesta este singurul plan oferit de FatCow, întrucât nu își fac publicitate foarte mare asupra celorlalte planuri, însă catalogul lor de găzduire include și hostingul WordPress cu două planuri, un plan Starter și esențial care se bazează pe planul principal de găzduire, mai multe Planuri VPS și servere dedicate.

Din cele două planuri WordPress, planul Starter este, desigur, mai ieftin, cu 3,75 USD / lună, dar Planul esențial vine cu infrastructura super-viteză bazată pe SSD, un pachet de securitate Deluxe și asistență expertă. Acest plan începe de la 6,95 USD / lună. Ambele planuri permit înregistrarea gratuită a domeniului și ambele prezintă teme și plugin-uri preinstalate.

Dacă nevoile dvs. de găzduire sunt încă minime, dar aveți o atenție pentru creștere, puteți alege cel mai accesibil plan de găzduire partajat la FatCow și, când va veni momentul, puteți trece la un alt plan.

Începeți cu FatCow »

10. DreamHost

DreamHost-multiple-site-uri web-hosting

DreamHost

DreamHost este un alt veteran în afacerea de hosting. Compania este în jur din 1997 și astăzi servește peste 400 de mii de clienți, găzduind peste 1,5 milioane de site-uri pe serverele lor. Jumătate dintre aceste site-uri web funcționează pe WordPress. Datorită planurilor lor optimizate WordPress și WooCommerce, acestea ajung din ce în ce mai mulți clienți.

Pe lângă găzduirea WordPress, DreamHost oferă și diferite planuri de găzduire pentru diverse nevoi. Acestea oferă planuri simple partajate, care permite găzduirea de site-uri web și domenii multiple / nelimitate. Planul lor partajat nelimitat începe de la 7,95 USD / lună și include un domeniu gratuit, găzduire prin email, certificat SSL și stocare și trafic nelimitat. Acest plan este disponibil și la plățile lunare.

Toate planurile DreamHost vin cu un panou de control ușor de utilizat. Nu folosesc cPanel, ci propriul panou de control construit personalizat, care a fost folosit pe platforma lor încă de la început (peste 22 de ani) .

Garanția de 100% uptime este o promisiune grea, deoarece majoritatea concurenților oferă doar o garanție de 99,9%. DreamHost oferă credite gratuite de o zi pentru fiecare oră de oprire sau serviciu întrerupt. O afacere destul de faină, dacă mă întrebi.

DreamHost are un departament de asistență din SUA, câștigător premiat, care este disponibil zi și noapte.

Garanția lor de returnare de 97 de zile este, de asemenea, o ofertă foarte unică în industrie. Cel mai apropiat concurent al acestora este InMotion Hosting, care oferă 90 de zile.

Există o mulțime de alte funcții disponibile, inclusiv un instalator WordPress (și un alt script) cu un clic, SSL gratuit cu Let’s Encrypt, stocare SSD pe toate serverele lor pentru o performanță mai bună, suport pentru PHP 7+, Python, Perl, Rails și multe altele.

Așadar, dacă doriți să găzduiți mai multe site-uri web și aveți nevoie de o găzduire fiabilă, plus că veți dori să plătiți pentru găzduire lunar, DreamHost ar putea fi o alegere bună pentru dvs..

Începeți cu DreamHost »

11. HostMonster

nelimitate-site-uri web HostMonster-bun-hosting-

HostMonster

O altă gazdă web de domenii multiple pe care ai putea să o verifici este HostMonster. De asemenea, acestea se încadrează în categoria gazdă bugetară și categorie de găzduire ușor de utilizat, iar planul care este publicat imediat pe site-ul lor web este planul lor de găzduire partajat de bază, care începe de la 4,95 USD / lună.

Cu toate acestea, acest plan de bază nu include mai multe găzduire de domenii, așa că ar trebui să consultați planul Plus, care vă permite să găzduiți 10 domenii pe același cont sau planul Premium, care are găzduire nelimitată de domenii. Pentru primul termen al contractului dvs., ambele planuri au un preț de 6,95 USD / lună, dar planul Plus se reînnoiește cu o rată mai mare.

Numele standard de domeniu gratuit, 30 de zile înapoi, instalări cu 1 clic, constructor de site-uri gratuite, credite publicitare și suport 24/7 sunt incluse și în aceste planuri..

Dacă veți avea vreodată posibilitatea să faceți upgrade, veți găsi mai multe planuri VPS construite pe tehnologia cloud, care oferă acces root și panou de control cPanel și mai multe servere dedicate, cu stocare în oglindă, memorie în cache și îmbunătățire a cachetei.

Din păcate, HostMonster nu are o garanție de funcționare, iar deși gazdele bugetare nu anunță de obicei una în special cu planurile lor partajate, HostMonster nici nu o include cu planurile lor de găzduire de nivel superior. În schimb, ceea ce oferă ei este o garanție de returnare a banilor fără prostii cu aceste planuri, astfel încât să îți poți anula contul dacă nu ești mulțumit.

Găzduirea optimizată WordPress este, de asemenea, absentă în portofoliul HostMonster, așa că dacă doriți o găzduire specializată pentru site-ul dvs. WordPress, vă încurajăm să alegeți unii dintre ceilalți furnizori de găzduire enumerați în acest articol, care prezintă hosting WordPress.

Începeți cu HostMonster »

12. NumeCheap

NameCheap-ieftin-nelimitat-site-domeniu-hosting

NameCheap

Dacă ați cumpărat vreodată un nume de domeniu înainte, veți găsi cu siguranță NameCheap. Serviciul lor principal, fără îndoială, este înregistrarea domeniilor, dar oferă și gazduire web.

De fapt, NameCheap oferă toate tipurile de găzduire de la servere partajate la dedicate. O veste bună pentru cei aflați în căutare de găzduire care permite mai multe nume de domeniu este că toate planurile partajate la NameCheap vin cu acest avantaj.

Planul Stellar, care este cel mai ieftin din această categorie, la 2,88 USD / lună, vă permite să găzduiți până la 3 site-uri web, în ​​timp ce toate celelalte planuri nu pun o limită la numărul de domenii pe care le puteți găzdui pe un cont..

NameCheap oferă un SLA de funcționare 100%, ceea ce înseamnă că, pentru perioada în care site-ul dvs. este scăzut, vă vor credita contul. O altă garanție oferită de NameCheap este returnarea standardă a banilor pentru 30 de zile și suportul 24/7.

cPanel și WordPress sunt incluse cu fiecare pachet și astfel sunt până la 50 de certificate SSL pozitive gratuite pentru un an.

Cei care doresc să-și construiască site-ul cu WordPress ar putea fi interesați de găzduirea WordPress a lui NameCheap, care este construită pe o platformă cloud performantă și vă permite să fiți gata să publicați în câteva minute. Există un singur plan WP oferit în această categorie, EasyWP începând de la 8,88 USD / lună / site-ul web.

După cum am menționat, NameCheap oferă o gamă completă de planuri de găzduire, astfel încât dacă vă interesează revânzarea domeniului, planurile VPS sau serverele dedicate, veți găsi planuri în fiecare din aceste categorii..

Începeți cu NameCheap »

13. JustHost

JustHost-accesibile-multi-domeniu-hosting

JustHost

O altă gazdă web ușoară care este similară atât în ​​ceea ce privește prețul, cât și funcțiile cu HostMonster și FatCow este JustHost. Și aici, nivelul de hosting distribuit oferă un plan Plus cu găzduire pentru până la 10 site-uri web și un plan Prime cu găzduire nelimitată de site-uri.

Ambele planuri au un preț de 6,95 USD / lună, dar planul Prime este mai scump, deoarece se reînnoiește cu o rată mai mare.

Un domeniu gratuit este inclus cu fiecare plan împreună cu constructor de site-uri gratuit, instalări cu 1 clic și suport 24/7. 200 de dolari în credit publicitar sunt, de asemenea, oferite pentru cei care doresc să își promoveze site-urile în Google și Bing. cPanel este panoul de control inclus în aceste planuri și dacă vă gândiți să vindeți ceva prin site-ul dvs., puteți adăuga diverse soluții pentru coșul de cumpărături cu un singur clic.

Găzduirea optimizată WordPress nu lipsește de la serviciile lor, dar oferă servere VPS și dedicate pentru cei care doresc să facă upgrade sau au nevoie de un pachet de găzduire mai robust.

Deși nu este cuantificat, JustHost promite o disponibilitate ridicată și adoptă o abordare proactivă pentru prevenirea problemelor de întrerupere prin monitorizarea rețelei lor 24 de ore din 24. Pe lângă această garanție, oferă o garanție standard de returnare a banilor de 30 de zile, asistență telefonică și e-mail 24/7 și garanția că, atunci când contactați asistența pentru clienți, problemele dvs. vor fi rezolvate de o persoană reală.

JustHost este o gazdă web fără emoții, ușor de utilizat și atrăgătoare pentru începătorii care au nevoie de instrumentele de bază și de asistență necesare pentru a lansa unul sau mai multe site-uri web la buget..

Începeți cu JustHost »

14. InterServer

interserver-hosting-multiple-site-același cont

InterServer

InterServer deține în mod privat și operează propriile centre de date și oferă soluții de găzduire pentru o varietate de nevoi, cu planuri pentru fiecare punct de preț. Oferă cloud, partajat & VPS, servere dedicate și găzduire colocație.

Pachetul standard de găzduire web InterServer începe de la 5 dolari / lună și este completat de funcții, inclusiv găzduire nelimitată de domenii dacă căutați să găzduiți mai multe site-uri web. De asemenea, sunt incluse stocări nelimitate și transfer de date.

Acest pachet este livrat cu servere de memorie cache SSD, backupuri săptămânale, garanție uptime de 99,9%, garanție de blocare a prețurilor, asistență 24/7 și garanție standard de returnare de 30 de zile. SSL, cPanel, optimizarea WordPress gratuită sunt de asemenea incluse în acest plan.

Spre deosebire de alte gazde web, InterServer vă permite să alegeți facturarea lunară în loc să plătiți mai mulți ani în avans. Cu toate acestea, dacă decideți să vă angajați, vă puteți bucura de reduceri.

Dacă aveți nevoie de găzduire web ASP.NET, vă puteți bucura de aceleași caracteristici la același preț cu pachetul standard de găzduire web.

InterServer nu oferă înregistrare gratuită a unui domeniu, dar puteți înregistra un domeniu la un preț redus (1,99 USD).

Planurile VPS și serverele dedicate sunt configurabile, ceea ce înseamnă că puteți alege procesorul, stocarea, transferul, sistemul de operare, panoul de control etc., sau puteți merge cu opțiunile preconfigurate.

Această gazdă oferă, de asemenea, găzduire de colocare pentru întreprinderile care nu doresc să-și păstreze serverele interne. Toate planurile din această categorie beneficiază de acces biometric 24/7 la serverele dvs., garanție de funcționare a puterii de 100% și suport 24/7.

Având o experiență de două decenii, InterServer oferă găzduire fiabilă cu mai multe planuri în întregul spectru, care ar trebui să fie cu siguranță pe radarul tău.

Începeți cu InterServer »

15. WebHostingHub

webhostinghub-ieftine-multiple-bloguri-hosting

WebHostingHub

WebHostingHub este o gazdă web verde specializată în găzduire partajată și oferă mai multe hostinguri de domenii cu fiecare dintre planurile lor. Planurile lor bogate în caracteristici, orientate către începători, sunt o alegere potrivită pentru orice afacere individuală sau mică, în căutarea găzduirii de încredere.

Cu excepția planului inițial Spark, care este conceput pentru a găzdui până la 2 site-uri web, celelalte două pachete partajate includ găzduire nelimitată de domeniu. Toate planurile, inclusiv Spark, oferă înregistrare gratuită a domeniului, SSL gratuit, stocare și lățime de bandă nelimitate și credit publicitar.

Alte caracteristici de remarcat sunt SSD-ul gratuit oferit cu fiecare plan, acces cPanel și SSH, un constructor de site-uri premium, transfer de site-uri de inactivitate zero. Planurile Nitro și Dynamo vă permit chiar și alegerea unui centru de date. WHH sunt atât de încrezători în serviciile lor, încât includ chiar și o garanție de returnare de 90 de zile cu fiecare plan.

Cele trei planuri partajate oferite de WHH pot fi personalizate în scopuri specifice, cum ar fi dacă doriți să găzduiți un blog, puteți instala cu ușurință WordPress cu un singur clic și puteți alege dintre teme gratuite personalizabile. De asemenea, dacă doriți un site web mic de comerț electronic, puteți folosi mai multe instrumente de comerț electronic, cum ar fi coșul de cumpărături gratuit cu un clic (PrestaShop, Magento, OpenCart) și vă asigurați site-ul dvs. cu SSL-uri gratuite.

WHH este excelent pentru găzduirea site-urilor personale de afaceri mici și mijlocii, dar nu și pentru site-urile mari, cu trafic. Cu toate acestea, dacă vă încadrați în prima categorie, site-ul dvs. se va bucura de performanțe îmbunătățite SSD, 99.9% uptime și funcții excelente care acoperă toate nevoile site-ului dvs. web.

Începeți cu WebHostingHub »

16. GreenGeeks

greengeeks-top-nelimitat-site-hosting

GreenGeeks

GreenGeeks este una dintre cele mai importante gazde web de energie verde ale căror servicii de găzduire se extind la servere partajate, revânzători, VPS și dedicate. Oferă găzduire compatibilă PCI și puteți alege chiar și din mai multe locații ale centrelor de date (Phoenix, Chicago, Toronto, Montreal și Amsterdam).

Singurele lor planuri de găzduire partajate sunt un pachet all-inclusive, care începe de la 3,95 USD / lună. Deși singular în categoria sa, acest plan permite domenii nelimitate pe 1 cont. De asemenea, este nelimitat spațiul web SSD și transferul de date.

La fel ca în cazul altor planuri de găzduire partajate discutate în acest articol, acest lucru vine și cu elementele de bază: constructor de site-uri web, serviciu de transfer gratuit, 99,9% uptime, asistență tehnică 24/7 și garanție de returnare de 30 de zile..

Totuși, ceea ce este special în acest plan este capacitățile sale de comerț electronic, și anume conformitatea PCI, certificatul SSL gratuit și SSL-ul Encrypt Wildcard gratuit. Magazinul dvs. de comerț electronic va fi sigur și conform cu cerințele industriei pentru procesarea plăților.

Acest același pachet este inclus într-o versiune optimizată de WordPress, precum și instalarea WordPress cu 1 clic, actualizări automate, securitate sporită, asistență expertă, WP-CLI, implementare CDN și backupuri zilnice..

Deși GreenGeeks oferă un plan comun uimitor, categoria lor de găzduire VPS oferă cele mai multe planuri, cu prețuri începând de la 39,95 USD / lună. Serverele dedicate sunt, de asemenea, prezente cu prețuri începând de la 169 USD / lună. De asemenea, furnizează mai multe pachete de distribuitori cu prețuri cuprinse între 19,95 USD / lună și 59,95 USD / lună.

Dacă găzduirea ecologică este importantă pentru dvs. și doriți un furnizor cu experiență care oferă soluții de găzduire scalabile, GreenGeeks este o alegere sigură în siguranță, indiferent dacă căutați o soluție de găzduire partajată sau mai multe opțiuni premium.

Începeți cu GreenGeeks »

17. LunarPages

Lunarpages-hosting-multiple-site-uri web-un server

LunarPages

În calitate de furnizor de soluții de hosting de înaltă calitate, LunarPages își orientează serviciile către dezvoltatori, companii și agenții. Aceasta nu este o găzduire pentru începători sau începători, ci servește mai bine celor care au nevoie de soluții specializate de găzduire care îndeplinesc cerințe complexe de scalabilitate și performanță..

Mai multe planuri de găzduire de domenii încep de la 3,95 USD pe lună, care este prețul pentru pachetul de bază de gazduire Linux. Există, de asemenea, o versiune Windows a acestui plan personal de găzduire partajată, care costă 9,95 USD / lună. Ambele planuri oferă spații de stocare nelimitate și un domeniu gratuit, însă, în timp ce planul Windows include Plesk gratuit, planul Linux îl face disponibil pentru o taxă suplimentară de 2 USD / lună..

Soluțiile de găzduire partajată de afaceri sunt la sfârșitul mai scump al spectrului, cu planuri începând de la 22,95 USD / lună. Găzduirea VPS în cloud scalabilă, hostingul cloud privat, serverele dedicate Windows și Linux și planurile de revânzări ale dezvoltatorilor sunt celelalte opțiuni de găzduire din care puteți selecta.

Clienții care au nevoie de soluții de găzduire personalizate pot alege opțiunea privată de găzduire în cloud, care vă permite să alegeți totul din resursele exacte de care aveți nevoie până la tipul de sistem de operare dorit.

Găzduirea conform PCI este disponibilă și aici, ceea ce este o cerință în multe industrii. Alte funcții de găzduire prezente aici includ și stocarea SSD, înregistrarea gratuită a domeniului, 99,9% uptime, credite publicitare, asistență 24/7 și monitorizare a rețelei, returnare de 30 de zile, constructor de site-uri web, protecție DDoS, etc..

Găzduirea la LunarPages nu este ieftină, dar este o marcă de găzduire premium, care satisface nevoile clienților high-end care au nevoie de planuri de înaltă scalabilitate și de încredere.

Începeți cu LunarPages »

18. HostPapa

Hostpapa-low-cost-multi-domeniu-hosting

HostPapa

HostPapa este o gazdă web inteligentă care depășește kilometrul suplimentar pentru a-și face serviciile accesibile tuturor nu numai din punct de vedere al prețurilor, dar și atunci când vine vorba de utilizare. Gazduirea pentru mai multe domenii este disponibilă de la 3,95 USD / lună cu planul de găzduire comună Business, care vine și cu stocare și lățime de bandă nelimitate..

Pachetele partajate, VPS, WordPress și revânzători ale HostPapa sunt concepute pentru persoanele fizice și pentru întreprinderile mici care doresc să obțină on-line, dar care nu au abilități sau un buget mare pentru a face acest lucru. Din fericire, cu HostPapa nu trebuie să obțineți unul sau chiar mai multe site-uri online.

Caracteristicile fiecărui plan sunt clar expuse și explicate, astfel încât să puteți vedea ce obțineți pentru banii dvs. Unele dintre funcțiile pe care le așteptați de la o gazdă web bună, cum ar fi numele de domeniu gratuit, 99,9% uptime, instrument de construire site-uri, găzduire pregătită pentru WordPress, etc., sunt prezentate și în planurile HostPapa..

Extrasele oferite de HostPapa se concentrează pe creșterea și protejarea site-ului dvs. web, astfel, unele dintre planurile lor vin cu performanțe îmbunătățite SSD, protecție SiteLock care scanează automat site-ul dvs. pentru malware, SSC premium Wildcard, backup automat și restaurare.

Dacă aveți un domeniu sau un site web existent, dar nu sunteți nemulțumit de gazda dvs. actuală, puteți profita de serviciul gratuit de transfer HostPapa.

Pachetele optimizate WordPress oferă, de asemenea, mai multe domenii sau găzduire nelimitată de domeniu cu unele planuri. Prețurile din această categorie încep de la 3,95 USD / lună și oferă și experiență optimizată WordPress, care se concentrează pe performanță și securitate prin memorie îmbunătățită de memorie în cache, CDN, firewall avansat, backup-uri automatizate WordPress și detecție automată și eliminare de malware.

Începeți cu HostPapa »

19. Soluții de rețea

NetworkSolutions-multiple-domenii-hosting

Soluții de rețea

După cum sugerează și numele său, Network Solutions oferă diverse servicii de soluții web, care variază de la înregistrarea domeniului, securitate, marketing online până la găzduire web. Acestea oferă două tipuri de hosting – VPS partajat și.

Nivelul de găzduire partajat prezintă trei planuri cu mai multe hostinguri de domenii, nume de domeniu gratuit și scanare malware pe toate planurile. Planul inițial costă 8,94 USD / lună și toate celelalte planuri partajate se bazează pe această adăugare de funcții suplimentare, precum spațiu nelimitat pe disc, eliminarea automată de malware și prevenirea hack-urilor și SSL.

Cu excepția pachetului WP for Entrepreneurs, toate celelalte planuri WordPress NetworkSolution permit găzduirea mai multor domenii. Backup cloud la cerere, SSL inclus și managementul multisite sunt incluse în fiecare plan. Prețurile pentru mai multe site-uri de găzduire WordPress încep de la 12,55 USD / lună.

Pentru cei care au nevoie de mai multe resurse și securitate decât cele oferite cu pachete partajate sau WordPress, NetSol are două planuri VPS care verifică toate aceste puncte.

NetSol garantează o autonomie de 99,9%, asistență 24/7 pentru clienți reali și acces complementar la un consilier tehnic.

Interfața NetSol nu este deosebit de ușor de utilizat, astfel încât novicii ar putea avea mai greu timp cu ea.

Dacă ați verificat prețul celorlalte gazde web din acest articol, probabil că ați observat o diferență marcantă de preț între prețurile NetSol și prețurile pentru planuri similare la diferite gazde. Un motiv este că spre deosebire de alte gazde web, NetSol nu oferă prețuri introductive de promovare cu planurile lor, dar chiar și așa, în comparație cu ratele de reînnoire ale celorlalte gazde, NetSol este mai scump, deși planurile lor nu au caracteristicile oferite de alții..

Începeți cu NetworkSolutions »

20. JaguarPC

multiple-domenii jaguarpc-gestionate-hosting

PC Januar

JaguarPC este unul dintre cei mai vechi furnizori de hosting, fiind în afaceri de mai bine de 20 de ani. Compania oferă diverse planuri de găzduire, cum ar fi distribuite, revânzători, cloud VPS și dedicate. JaguarPC oferă găzduire pentru peste 500.000 de domenii și are centre de date în Atlanta, Chicago, Huston și în Regatul Unit.

„Lite”, cel mai ieftin plan de găzduire, care începe de la 3,96 USD / lună, permite găzduirea unui singur site web. Dacă doriți să găzduiți mai multe site-uri web, trebuie să faceți upgrade la planul „Pro”, care permite până la 3 site-uri web. Acest plan este publicizat ca un plan de gazduire semi-dedicat, care are 3 nuclee de procesare alocate.

Planurile lor de găzduire partajate au unele limitări, comparativ cu concurența sa. Găzduirea nelimitată a site-urilor web este permisă doar pe VPS sau în planurile dedicate.

„Standardul VPS” este un plan gestionat, care include WHM / cPanel și nu are nicio limitare la numărul de site-uri web și domenii găzduite..

JaguarPC oferă asistență pentru mutarea site-urilor dvs. web pe serverul lor. Dacă schimbați gazda web și doriți să vă mutați contul în JaguarPC, o vor face gratuit.

Peste 450 de aplicații sunt disponibile prin instrumentul de instalare cu un singur clic al companiei. Acest lucru face ușor instalarea WordPress, Drupal, Joomla, Magento sau alte programe open source pe site-ul dvs..

Începeți cu JaguarPC »

Sfaturi pentru gestionarea ușoară a mai multor domenii

Dacă aveți doar câteva domenii, nu este foarte greu să țineți cont de datele de reînnoire și de înregistratori. Cu toate acestea, dacă dețineți zeci sau sute de nume de domeniu, va trebui să găsiți o modalitate de a gestiona, reînnoi și ține evidența fiecărui domeniu cu un efort minim. În cele ce urmează, vă voi oferi câteva sfaturi despre cum să vă gestionați domeniile.

Utilizați un instrument de gestionare a domeniului care vă permite să urmăriți data registrului, data expirării, adresa IP, serverul de nume, registratorul și multe altele. Iată o listă de software gratuit și comercial care vă poate ajuta:

Când vă înregistrați domeniile, utilizați o adresă de e-mail pe care o veți verifica zilnic. Registratorii de domenii sunt obligați prin lege să vă trimită o notificare despre starea domeniului dvs. De obicei, veți primi o adresă de e-mail 30, 7 și cu o zi înainte ca domeniul dvs. să expire. Dacă vă verificați e-mailul zilnic, nu veți rata nicio reînnoire.

Setați reînnoirile la modul automat. În acest fel, nu va trebui să procesați fiecare reînnoire a domeniului manual. Asigurați-vă că aveți suficiente fonduri pentru contul dvs. bancar sau PayPal, astfel încât plata va fi procesată și nu vă veți pierde domeniul.

Asigurați-vă că pe un registrator diferit aveți nume de utilizator diferite și parole puternice pe care nu le utilizați niciun alt site web. Acest lucru este foarte important, deoarece furtul de domenii devine din ce în ce mai popular. Deși registratorul de domenii depune eforturi imense pentru securizarea domeniilor clienților lor, se poate întâmpla ca o persoană neautorizată să acceseze contul dvs. Probabil că nu doriți să vă pierdeți domeniile valoroase.

Înveliți totul

Mai sus v-am arătat cele mai bune companii de găzduire care vă permit să găzduiți mai multe domenii și site-uri web. Cu siguranță, puteți găzdui mai multe domenii pe un cont VPS, dar acest lucru vă va costa mult mai mult. Un plan de server privat virtual începe de la 20 de dolari lunar, dar dacă aveți nevoie de servicii gestionate, acest preț va crește. Un server virtual este mai fiabil și vă poate oferi o mai mare securitate, precum și mai multă putere de găzduire, dar cu costuri suplimentare. Deci, dacă aveți nevoie de o soluție ieftină pentru a vă găzdui site-urile dvs., vă recomandăm companiile menționate mai sus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map