5 cei mai buni furnizori de gazduire ieftine din Marea Britanie

01.06.2020
Cel mai bun gazduire '5 cei mai buni furnizori de gazduire ieftine din Marea Britanie
0 12 мин.

cel mai bun ieftine-uk-web-hosting-2019


Dacă configurați un magazin în Marea Britanie sau doriți să vizați publicul britanic exclusiv prin intermediul site-ului dvs. web .co.uk, va trebui să găsiți un furnizor de servicii de hosting din Marea Britanie. Pentru cei care caută o gazdă web încercată și testată din Marea Britanie, am adunat cei mai buni 5 furnizori de găzduire din Marea Britanie cunoscuți pentru serviciile de găzduire de încredere, infrastructura centrată în Marea Britanie și asistența din Marea Britanie..

Dar mai întâi, de ce să mergi pentru o gazdă web din Marea Britanie, când prețurile pot fi mai mici la furnizorii de găzduire în străinătate?

De ce să luăm în considerare alegerea unui gazdă din Marea Britanie?

În mod tradițional, prețurile de găzduire web la gazdele web din străinătate au fost mai mici decât cele ale furnizorilor de gazduire din Marea Britanie. Totuși, dacă clienții dvs. țintă sunt în Marea Britanie, vă sfătuim să alegeți o gazdă din Marea Britanie, în ciuda ofertelor mai ieftine de la furnizori străini de găzduire.

Dar, înainte de a intra în detalii cu privire la motivul pentru care ar trebui să alegeți un furnizor de hosting din Marea Britanie, vă oferim lista noastră:

Companie de găzduire
Pret de inceput

1Hai tăticu2,99 £ / lună
2eukhost3,33 £ / lună
3123 reg£ 1,00 / lună
4internet cardiac£ 2,66 / lună
5web hosting uk com2,49 GBP / lună

* Unele prețuri menționate în tabelul de mai sus și această pagină sunt supuse TVA.

Iată câteva argumente pentru care considerăm că ar trebui să ia în considerare alegerea unei gazde britanice dacă intenționați să vizați o bază de clienți din Marea Britanie:

 • Locația serverului: cu serverele din Marea Britanie sau Europa, veți beneficia de conexiuni mai rapide și de timpi de răspuns mai buni. Alegeți o gazdă ale cărei servere sunt situate într-o altă parte a lumii și veți avea de-a face cu conexiuni mai lente, care pot face toată diferența în experiența utilizatorului și în clasamentul motorului de căutare;
 • Ore de serviciu și asistență: în timp ce suportul 24/7 este standard până acum, se pot aplica ore diferite de serviciu pentru diferite canale de asistență. Acum, dacă gazda dvs. web se află în Marea Britanie sau chiar în Europa, este mai puțin probabil să întâlniți diferențe de fus orar, ceea ce ar fi cazul să alegeți o gazdă web bazată pe SUA, de exemplu;
 • Asistență vorbitor de limbă internă: în afară de disponibilitatea asistenței, asistența în limba engleză internă este importantă și la gestionarea problemelor de găzduire;
 • Legi și reglementări: în funcție de activitatea dvs. și în funcție de cerințele specifice industriei, este posibil să nu aveți voie să aveți servere în altă parte decât în ​​Regatul Unit, dacă operați o afacere în Marea Britanie (de exemplu, legi privind jocurile de noroc);
 • Servicii localizate: în afară de a primi asistență din partea personalului britanic, veți putea efectua plăți în lire și beneficiați de alte servicii sau vă puteți conforma politicilor specifice industriei de găzduire din Marea Britanie.

Deși poate fi tentant să mergi pentru un furnizor ieftin de găzduire din SUA, poți pierde din mai multe dintre beneficiile de care te poți bucura, având site-ul tău găzduit la un furnizor de hosting din Marea Britanie.

5 cei mai buni furnizori de gazduire din Marea Britanie

Am ales să listăm numai furnizorii de hosting care sunt fie bazați din Marea Britanie, fie oferă servicii de găzduire specializate pentru clienții din Marea Britanie.

1. GoDaddy Marea Britanie

Viziteaza site-ul “

godaddy best hosting web din Marea BritanieGoDaddy este un gigant de găzduire web și unul dintre cei mai mari înregistratori de domenii din lume. Au peste 17 milioane de clienți și 6000 de angajați în întreaga lume și gestionează peste 71 de milioane de domenii. Locațiile serverului lor sunt dispersate în Europa, SUA, India și Asia.

Începând cu aprilie 2017, GoDaddy a achiziționat Host Europe Group, unul dintre gazdele web lider din Europa care servește peste 1,7 milioane de clienți și intenționează să-și integreze serviciile în GoDaddy EMEA. HEG menține facilități și centre de date în Marea Britanie, Germania, Spania, Franța, România și Bulgaria.

În ceea ce privește planurile de găzduire disponibile la GoDaddy UK, veți găsi planuri de găzduire partajate începând de la 2,99 GBP / lună, găzduirea WordPress administrată începând de la 2,99 GBP / lună, găzduirea VPS începând de la 19,99 £ / lună și serverele dedicate începând de la 55,99 GBP. /lună. Există o mulțime de planuri de găzduire în fiecare categorie care oferă o mulțime de resurse și oferă asistență 24/7 pe mai multe canale de asistență.

GoDaddy Marea Britanie lansează, de asemenea, funcții excelente cu planurile lor de găzduire, cum ar fi posibilitatea de a alege între planurile de găzduire Linux și Windows, un domeniu gratuit inclus cu toate planurile anuale, posibilitatea de a alege nivelurile de administrare a serverului, certificate SSL gratuite și IP-uri dedicate oferite cu unele planuri, cPanel gratuit, CDN gratuit preinstalat în contul de găzduire, precum și alte instrumente de securitate și performanță a site-ului.

2. eUKhost.com

Viziteaza site-ul “

eukhost cel mai bun gazduire web din Marea BritanieeUKhost.com a fost fondată în 2001 și este una dintre cele mai importante gazde web din Regatul Unit. Centrele de date ale acestora sunt situate în Wakefield, Maidenhead și Nottingham, iar compania operează în Leeds, Marea Britanie. eUKhost Ltd administrează peste 150.000 de domenii și peste 35.000 de clienți.

Serviciile lor de găzduire web includ planuri cPanel partajate cu Linux începând cu 3,33 GBP / lună, planuri Windows partajate cu Plesk începând cu 3,33 GBP / lună. Planurile de găzduire Windows VPS încep de la 15,99 GBP / lună, în timp ce planurile de găzduire Linux VPS încep de la 12,99 GBP / lună. Aceste planuri sunt gestionate complet 24/7, furnizează stocare rapidă a SSD, procesoare Intel Xeon, domeniu gratuit, SSL gratuit, lățime de bandă neschimbată etc..

Pachetele de găzduire în cloud sunt dotate cu SLA uptime 100%, alegerea sistemului de operare, alegerea panoului de control, alegerea planului de monitorizare și opțiunea de backup la distanță. Prețurile pentru gazduirea cloud încep de la 38,32 GBP / lună.

eUKHost a gestionat, de asemenea, servere dedicate cu stocare SSD, viteză port 1Gbit, Plesk Web Pro gratuit, serviciu gratuit de migrare, opțiuni de stocare HDD sau SSD, firewall opțional Fortigate cu prevenire împotriva intruziunilor, protecție DDoS, protecție antivirus și eliminare de malware.

eUKhost.com este printre cei mai buni furnizori de gazduire din Marea Britanie care răspund nevoilor site-urilor mici și ale site-urilor web la nivel de întreprindere.

3. 123-reg.co.uk

Viziteaza site-ul “

123reg best uk web hosting123 Reg este cel mai mare registrator de domenii din Marea Britanie care pretinde că găzduiește 1 din fiecare 5 site-uri web co.uk active. Serviciile lor de înregistrare a domeniilor sunt completate de construirea site-urilor web, comerț electronic, securitate web și alte instrumente online. Platforma lor găzduiește peste 3 milioane de nume de domeniu și peste 17 milioane de site-uri web.

Prețul pentru pachetele de găzduire partajate de 123 Reg începe de la 3,49 GBP / lună. Planurile de găzduire partajate conțin până la 3 domenii incluse, găzduire pentru 1 până la domenii nelimitate, până la 100 GB spațiu web și lățime de bandă nelimitată.

Gazduirea optimizată pentru WordPress, Joomla și Drupal începe de la 3,99 GBP / lună. Serverele private virtuale încep cu 9,99 lire sterline / lună cu sistemul de operare Windows sau Linux și panoul de control cPanel sau Plesk. 1 Serverele virtuale private ale Reg oferă un acces administrativ complet, permițându-vă să rulați orice aplicație și să personalizați mediul de găzduire, dincolo de restricțiile de găzduire web clasică.

Serverele administrate premium la 123 Reg costă între 29,99 GBP / lună și 119,99 GBP / lună. Aceste planuri oferă găzduire nelimitată a site-ului, 100 GB stocare nelimitată și trafic neschimbat. SSL-ul gratuit și IP-ul dedicat sunt incluse și, datorită tehnologiei cloud grupate, utilizată de 123 Reg, acestea pot garanta o autonomie de 99,99%.

123 Reg evită să externalizeze oricare dintre serviciile lor, astfel încât totul, de la infrastructură până la asistența clienților, are sediul în Marea Britanie.

4. HeartInternet

Viziteaza site-ul “

heartinternet cel mai bun gazduire web din Marea BritanieHeartInternet este un brand al Grupului Host Europe, o companie de top privată pe piața europeană. HeartInternet a fost fondată în 2014 și este cunoscută ca cel mai mare distribuitor de hosting din Marea Britanie. Serviciile generale de găzduire web, găzduirea prin e-mail, înregistrarea domeniilor și securitatea web fac parte, de asemenea, din paleta de servicii HeartInternet.

Serviciile lor de găzduire web constau în găzduire Linux și Windows bazate pe cloud cu 5 GB la spațiu web nelimitat, 30 GB la lățime de bandă lunară nelimitată, instalează un singur clic pe WordPress, începând de la 2,99 GBP / lună.

Utilizatorii cu site-uri web solicitante pot opta pentru planurile de găzduire premium HeartInternet care oferă resurse dedicate și performanță la nivel de server. Costurile pentru aceste planuri variază între 29,99 GBP / lună și 119,99 GBP / lună. Acestea oferă între 50 GB spațiu pe disc SSD și spațiu pe disc nelimitat SSD, iar acestea sunt susținute de un SLA uptime de 99,99%..

Planurile de găzduire WordPress încep de la 9,49 GBP / lună, în timp ce planurile de găzduire VPS încep de la 9,99 GBP / lună pentru un plan VPS de bază cu stocare HDD și 14,99 GBP / lună pentru un plan VPS de bază cu stocare SSD. Există 6 planuri VPS configurabile, care vă permit să vă alegeți sistemul de operare, nivelul de gestionare a serverului, panoul de control etc.

Serverele dedicate sunt disponibile în configurații de bază în gama de prețuri de 69- £ 129 / lună. Aveți opțiunea de a adăuga mai multe resurse, de a adăuga certificate SSL și de mai multe alte suplimente precum Plesk sau cPanel.

HeartInternet este o gazdă web centrată în Marea Britanie, cu asistență internă disponibilă 24/7.

5. WebHosting.uk.com

Viziteaza site-ul “

webhostingukcom cel mai bun serviciu de gazduire webFondată în 2001, Web Hosting UK (WHUK) este unul dintre cei mai vechi furnizori de găzduire web din Marea Britanie. Ele servesc o bază de clienți de peste 35.000 și sunt specializați în soluții de gazduire în cloud, găzduire de aplicații, găzduire Windows și soluții de găzduire Linux.

Planurile de găzduire cloud încep de la 2,49 GBP / lună, oferă stocare SSD, înregistrare gratuită a domeniului cu toate planurile anuale, Plesk sau cPanel, backup-uri zilnice în afara locului și 99,95% garanție uptime..

Pachetele de găzduire cloud de tip WordPress prezintă, de asemenea, stocare SSD, precum și mai multe plugin-uri și teme specifice WordPress. În fiecare pachet sunt de asemenea incluse copii de zi cu zi, instrumente avansate de securitate, WordPress Toolkit și asistență expertă 24/7. Prețul începe cu doar 0,99 GBP / lună.

În afară de găzduirea optimizată de WordPress, o altă găzduire specifică pentru aplicații disponibilă este găzduirea Magento, care începe la 12,99 GBP / lună și include conformitatea PCI, mediul serverului personalizabil, alegerea Plesk Onyx sau cPanel și diverse instrumente de securitate web..

Serverele VPS Linux și Windows vin cu adrese IP gratuite, stocare SSD, lățime de bandă nelimitată și încep de la 12,99 GBP / lună. Site-urile critice pentru misiune pot opta pentru servere cloud de înaltă configurație Enterprise începând de la 25 GBP / lună.

Serverele dedicate sunt disponibile de la 69,99 GBP / lună, cu opțiunea de a alege între stocarea SSD și HDD; Modele de procesoare Intel Xeon E3, E5 sau E5 ST; Windows sau Linux OS; panoul de control cPanel sau Plesk. Aceste planuri au conexiuni de 1Gbit și mai multe instrumente de securitate și monitorizare a serverului.

Web Hosting Marea Britanie este un serviciu de găzduire premium cu o multitudine de planuri și funcții pentru a răspunde fiecărei solicitări de găzduire de la site-uri web simple către aplicații complexe și site-uri web la nivel de întreprindere.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea de a găzdui site-ul dvs. cu o gazdă din Marea Britanie, gazdele web prezentate în acest articol sunt cele mai mari în rândul furnizorilor de gazduire din Marea Britanie. Găzduirea cu o gazdă din Marea Britanie va asigura timpi de răspuns mai buni și conexiuni mai rapide pentru clienții dvs. din Marea Britanie, va elimina orice problemă de conformitate specifică industriei dvs. și vă va permite să vă bucurați de servicii localizate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector