5 cei mai buni furnizori de gazduire prin e-mail ieftine

01.06.2020
Cel mai bun gazduire '5 cei mai buni furnizori de gazduire prin e-mail ieftine
0 17 мин.

cel mai bun ieftine la e-mail-hosting-2019


E-mailul este și a fost modalitatea numărul unu de a comunica și distribui informația pe internet de mulți ani. Întreprinderile au identificat e-mailurile ca un instrument de marketing excelent de mai mult timp. Acesta este motivul pentru care este esențial ca toate întreprinderile și site-urile web potențiale și inițiale să învețe cum să profite de toată puterea pe care o oferă e-mailurile atunci când vine vorba de creșterea site-ului sau a afacerilor dvs. și de a comercializa produsele dvs. către public..

Cu peste un miliard de utilizatori din întreaga lume, e-mail a depășit telefonul și și-a cimentat poziția ca instrument de comunicare numărul unu pentru a răspândi informații. Iar e-mailul va rămâne în această poziție mulți ani următori. Eficiența și popularitatea e-mailurilor au dus la o cerere din ce în ce mai mare de găzduire prin e-mail pentru toate tipurile de site-uri web, întreprinderi și antreprenori.

Unul dintre principalele motive pentru care e-mailul a devenit un serviciu atât de vital pentru site-urile web și întreprinderile este utilizarea sa în serviciul pentru clienți. De asemenea, e-mailul se poate dovedi a fi foarte important în alte aspecte de comunicare, cum ar fi marketingul și alte obiective. Cerințele furnizorilor de găzduire prin e-mail au crescut, odată cu avansările tehnologice, infrastructura mai bună, calitatea fără compromisuri și timpul de funcționare non-stop au devenit cruciale pentru orice serviciu de găzduire prin email.

În acest articol, vom încerca să vă ajutăm să decideți cel mai bun furnizor de hosting de e-mail pentru nevoile dvs. Vom analiza planurile de găzduire prin e-mailuri partajate ieftine, în special, deoarece sunt de departe cea mai bună opțiune pentru bugetul dvs. Vom analiza câteva domenii și caracteristici cheie despre care trebuie să fiți informați atunci când judecați și alegeți furnizorul de găzduire de e-mail potrivit pentru site-ul dvs. web și vom analiza, de asemenea, câteva planuri de găzduire de e-mail partajate cu atenție, selectate cu atenție, pe care le-am analizat doar pentru dvs..

Cum să alegeți un furnizor bun de e-mail

Există multe planuri diferite de găzduire disponibile când vine vorba de găzduire prin e-mail. Toate oferă capacități de bază, precum și unele funcții și opțiuni avansate. Există prea multe dintre care să alegeți, așadar, începem identificând principalele caracteristici și domenii de care trebuie să țineți cont cu atenție atunci când alegeți furnizorul potrivit de găzduire de e-mailuri pentru nevoile site-ului dvs. web sau de afaceri..

Dacă bugetul dvs. de găzduire prin e-mail este subțire sau dacă începeți pur și simplu să vă orientați spre construirea unui site web sau a unei afaceri de succes, planurile ieftine de găzduire prin e-mailuri sunt cu siguranță calea de urmat. Aceste planuri partajate sunt capabile să ofere un serviciu decent la o calitate excelentă, prin împărtășirea resurselor unui server pentru mulți clienți diferiți. Ele sunt cea mai eficientă opțiune din punct de vedere al costurilor, însă, dacă site-ul sau afacerea dvs. crește suficient de mare și aceste planuri de mărunțire nu pot oferi nevoile dvs. de e-mail extinse, ar trebui să vă uitați și să actualizați planul dvs. de găzduire prin e-mail la un pachet mai avansat și mai scump..

Funcția numărul unu la care ați dori să vă așteptați de la furnizorul dvs. de găzduire e-mail este să aveți o opțiune de adresă de e-mail personalizabilă care poate fi schimbată în propriul dvs. domeniu. Dacă aveți un domeniu propriu pe adresa dvs. de e-mail, crește legitimitatea și aspectul profesional al site-ului sau afacerii dvs. O altă caracteristică importantă la care trebuie să vă așteptați de la furnizorul dvs. de găzduire e-mail este furnizarea de capabilități de e-mail bazate pe web. Acest lucru vă ajută să puteți verifica e-mailul dvs. oriunde v-ați afla în lume.

Expediere prin e-mail

Transmiterea prin e-mail este o caracteristică foarte importantă și foarte utilă de care ar trebui să poți profita. În timpul mandatului dvs. de site web sau proprietar de afaceri, veți crea, probabil, mai mult de o adresă de e-mail pentru nevoile dvs. Redirecționarea prin e-mail este un instrument foarte important care vă permite să redirecționați automat e-mailurile de la o adresă la alta.

autoresponder

Un Autoresponder este un instrument ușor diferit, dar la fel de vital pe care trebuie să îl așteptați de la furnizorul dvs. de găzduire de email. Aceste instrumente de răspuns vă permit să răspundeți automat la e-mailurile trimise cu un răspuns predefinit. Acest lucru este util în special dacă site-ul sau sistemul dvs. au un proces de înregistrare și, cu siguranță, veți avea nevoie de un instrument de răspuns automat pentru a putea verifica adresele de e-mail ale solicitanților dvs..

Filtru de spam

Spamul va fi o mare problemă ori de câte ori utilizați adrese de e-mail. Este foarte recomandat să luați în considerare foarte atent măsurile și instrumentele anti-spam atunci când alegeți furnizorul dvs. de găzduire email. Instrumentele anti-spam sunt obligatorii, dar filtrele de spam personalizabile sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a reduce cantitatea de spam livrată la adresa dvs. de e-mail.

O mulțime de adware, malware și virusuri diferite sunt trimise prin e-mail. Cele mai răspândite viruși și troieni au fost răspândiți în întreaga lume cu ajutorul e-mailului. Acesta este motivul pentru care este foarte important pentru furnizorul dvs. de găzduire email să dispună de instrumente și funcții de verificare a virusului și de eliminare a virusului. Căutați furnizori de găzduire prin e-mail care au scanări automate de virus.

Acum, că sunteți familiarizați cu cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți un furnizor de găzduire de e-mailuri, este timpul să vă uitați la unii dintre cei mai buni furnizori de găzduire de e-mailuri pe care le-am ales special pentru dvs. datorită fiabilității lor , accesibilitate și calitate.

iPage

Vizitați gazda »

IpageÎncepând de la doar 1,99 USD pe lună, iPage reușește să ofere unul dintre cele mai ieftine servicii de hosting de e-mailuri partajate, fără a reduce caracteristicile și opțiunile pe care le oferă. Unele dintre caracteristicile de bază pe care iPage trebuie să le ofere fiecărui client este un spațiu de disc nelimitat, care este foarte important pentru găzduirea prin e-mail, precum și lățimea de bandă nelimitată și nici o limită pentru cantitatea de nume de domeniu diferite care pot fi utilizate. De asemenea, sunt disponibile baze de date nelimitate MySQL.

Veți putea monitoriza cu ușurință site-ul și activitățile dvs. de e-mail cu ajutorul unor instrumente importante, cum ar fi managerii de fișiere, managerii de transfer de date FTP, software-ul de backup automat, precum și monitoarele de utilizare care vă ajută să urmăriți lățimea de bandă, precum și utilizarea discului. iPage are una dintre cele mai bine stabilite infrastructuri de găzduire și care le permite să garanteze funcționare neîntreruptă, viteză și fiabilitate deosebite.

Când vine vorba de caracteristicile cele mai relevante pentru trimiterea și primirea e-mailului, iPage vă oferă o adresă de e-mail personalizabilă, pe care o puteți configura cu propriul site web sau domeniu de afaceri. În plus, puteți utiliza software-ul WebMail care vă va oferi o capacitate excelentă de e-mail web pentru a verifica e-mailurile dvs. indiferent de locul în care vă aflați..

De asemenea, iPage trebuie să ofere instrumente cu răspuns automat, precum și opțiuni de trimitere prin e-mail. Veți putea să configurați cu ușurință și rapiditate o redirecționare prin e-mail care poate transmite automat e-mailuri trimise de la o adresă de e-mail la o altă adresă de e-mail pe care o dețineți. Autoresponderul vă va ajuta să răspundeți automat la anumite tipuri de e-mail cu un răspuns pre-proiectat.

Aspectul final care face din acest furnizor de găzduire de e-mailuri o alegere excelentă de luat în considerare atunci când alegeți un furnizor de găzduire prin e-mail pentru nevoile dvs., este asistența clienților. iPage oferă asistență profesională 24 de ore din 24 și 7, la care se poate accesa prin telefon sau chat. Există, de asemenea, un centru de ajutor detaliat, precum și un sistem de ticketing. Pentru începători, există tutoriale video foarte utile care vă pot informa și învăța despre multe caracteristici și instrumente pe care le oferă acest anumit serviciu de găzduire prin e-mail.

Vacă grasă

Vizitați gazda »

vacă grasăFatCow este un alt furnizor excelent de găzduire prin e-mail care oferă câteva caracteristici cheie de găzduire prin e-mail, precum și câteva funcții și funcții unice pe care alți furnizori nu le vor putea asorta. Veți putea crea cât mai multe căsuțe poștale POP și IMAP, sau doriți, ceea ce vă permite practic să aveți adrese de e-mail nelimitate. De asemenea, veți avea la dispoziție un domeniu gratuit pentru primul an al pachetului de găzduire.

Acest furnizor excelent de găzduire e-mail vă permite, de asemenea, să aveți spațiu nelimitat pe disc, care poate fi foarte util atunci când utilizați o mulțime de adrese de e-mail diferite. De asemenea, veți avea acces la instrumente care vă permit să vă gestionați și să monitorizați rapid și ușor fișierele și e-mailurile.

Nu există absolut nicio limită la lățimea de bandă cu furnizorul de găzduire de e-mail FatCow și infrastructura lor puternică și modernă este construită pentru a suporta chiar și cantități mari de trafic pe serverele sale. Planurile de găzduire partajate de care ne interesează cel mai mult acest articol folosesc o arhitectură comună pentru a oferi cea mai mare cantitate de găzduire clienților săi, păstrând, de asemenea, prețurile la prețuri accesibile.

Acest lucru înseamnă, totuși, că, dacă afacerea sau site-ul dvs. web crește suficient de mare și e-mailul dvs. trebuie să depășească capacitățile planurilor de găzduire partajate, va trebui să vă uitați la unele pachete de hosting mai avansate, cum ar fi găzduirea serverului privat virtual sau găzduirea serverului dedicat.

În plus, FatCow oferă tuturor clienților lor un client WebMail pentru a vă accesa e-mailul, precum și un instrument avansat și puternic de filtrare a spamului și un instrument de gestionare a newsletter-ului care vă permite să configurați un newsletter pe site-ul dvs. care vă poate fi de ajutor atunci când construiți audiența și crearea listelor de e-mailuri proprii.

Pe lângă asistența profesională 24/7 disponibilă pentru fiecare client, există o bibliotecă completă de întrebări frecvente, precum și multe instrucțiuni informative pas cu pas care vă pot învăța despre configurarea site-ului, e-mailului sau orice altceva ar putea avea nevoie. ajutor cu acest lucru este relevant pentru găzduire web și e-mail.

JustHost

Vizitați gazda »

JustHostDeși JustHost este un pic scump în comparație cu alți furnizori de găzduire de e-mailuri partajate cu prețul său de 3,95 USD pe lună, se echilibrează cu concurența oferind tone de funcții excelente și unele funcții unice pe care competiția nu le poate asorta..

Cu planul de găzduire partajat al JustHost, veți avea găzduire nelimitată de domeniu și spațiu de disc nelimitat. Veți avea, de asemenea, capacitatea de a configura nume de domeniu internațional, precum și de a avea acces complet la trei clienți WebMail diferiți care vă permit să vă accesați conturile de e-mail oriunde v-ați afla în lume.

Conturile dvs. de e-mail vor fi securizate de securitatea POP3, precum și de Secure IMAP. Veți putea să configurați redirecționarea pe oricare dintre conturile dvs. de e-mail și chiar să setați domenii adăugate și parcate, precum și subdomenii pentru adresele de e-mail. Toate aceste funcții pot fi accesate ușor și rapid prin intermediul puternicului panou de control al contului cPanel.

Pentru a vă proteja de masajele spam-uri enervante și potențial dăunătoare, veți avea acces la software-ul Spam Assassin. Infrastructurile pe care sunt construite serviciile de găzduire JustHost sunt cu adevărat de nivel mondial. Uptime-ul non-stop este garantat și puteți, de asemenea, să aveți monitorizare completă a rețelei non-stop pentru site-urile dvs. și adresele de e-mail. Dacă aveți nevoie, puteți face și copii de rezervă automate.

BlueHost

Vizitați gazda »

BluehostBlueHost este unul dintre cei mai mari și mai de încredere furnizori de hosting de pe piață. Pachetele de găzduire partajate pe care trebuie să le ofere acest anumit furnizor de hosting sunt destul de ieftine și oferă multe funcții și instrumente excelente și puternice care vă pot ajuta în gestionarea site-ului și a e-mailului.

Chiar și cu cele mai de bază pachete de găzduire partajate, veți avea acces la conturi de e-mail nelimitate de bandă, nelimitate disponibile pentru a fi create, precum și acces la până la 5 domenii parcate și până la 25 de subdomenii pe care le puteți utiliza. Adresele dvs. de e-mail vor rămâne în siguranță și sigure cu ajutorul funcțiilor Secure POP3 și Secure IMAP.

Unele dintre caracteristicile avansate disponibile în toate pachetele de găzduire partajate furnizate de BlueHost sunt suportul de redirecționare prin e-mail care vă oferă un control complet asupra modului în care definiți regulile de redirecționare a e-mailurilor. În plus, puteți configura filtre de cont, precum și răspunsuri automate pentru adresele de e-mail.

Veți avea, de asemenea, acces la protecție și controale împotriva spamului și acces la conturi de utilizator unice. Pentru o mai mare siguranță și fiabilitate, acest furnizor special de găzduire realizează copii de rezervă automate zilnic, astfel încât vei avea oricând posibilitatea de a restabili o copie de rezervă anterioară, în cazul în care vei termina să înșurnezi ceva..

Cel mai mare avantaj al planurilor de găzduire partajate de BlueHost este caracteristica excelentă de protecție a resurselor. Această caracteristică uimitoare recunoaște clienții care găzduiesc care utilizează lățimea de bandă excesivă sau alte resurse de server și, în loc să-și taie găzduirea, le reasignă pe servere izolate speciale pentru a nu reduce performanța și calitatea serviciilor pentru alți utilizatori care împart serverul.

Asistența pentru clienți BlueHost este foarte profesională, utilă și disponibilă 24/7 prin telefon, chat, e-mail sau bilete. Funcțiile utile suplimentare includ scalabilitatea tehnologică care se potrivește nevoilor site-ului dvs. web și e-mailului pe măsură ce evoluează și crește un instrument profesional cPanel îmbunătățit care oferă instrumente și opțiuni suplimentare pentru a vă ajuta să vă gestionați e-mailul, site-ul, domeniile și multe altele.

Gazduire InMotion

Vizitați gazda »

găzduire de imobilePe lângă faptul că oferă un driver SSD gratuit și un domeniu gratuit tuturor clienților lor, planul de găzduire partajat InMotion oferă, de asemenea, backup-uri de date gratuite și un acces securizat IMAP prin e-mail, care vă permite să accesați și să sincronizați e-mailul pe diferite dispozitive oriunde v-ați afla. Există, de asemenea, integrarea completă a aplicațiilor Google, precum și backup-uri de date complet gratuite disponibile pentru fiecare client.

Cu InMotion, veți avea un număr nelimitat de conturi de e-mail disponibile, precum și spațiu nelimitat pe disc, stocare e-mail și transferuri lunare. Acest lucru permite acestui mare furnizor de găzduire să se potrivească nevoilor oricărui client care necesită găzduire extinsă de e-mail.

Veți avea acces la 6 domenii parcate, precum și la 25 de subdomenii disponibile pe care le puteți utiliza cu pachetul de găzduire partajat pe care îl oferă InMotion. Adresele dvs. de e-mail vor fi complet securizate cu software-ul de e-mail SPAM Safe. InMotion stabilește, de asemenea, adrese de e-mail cu platforma IMAP, care vă permite să accesați și să sincronizați adresele de e-mail prin diferite platforme și dispozitive.

Echipa profesională de asistență pentru clienți vă este disponibilă 24/7 prin telefon sau chat. Există, de asemenea, o garanție de returnare de 90 de zile în cazul în care InMotion nu oferă ceea ce promite. În sfârșit, există o protecție vastă și profesională împotriva malware împotriva tuturor adreselor de e-mail.

Concluzie

Alegerea unui pachet de găzduire de e-mailuri partajat adecvat pentru dvs. poate fi o sarcină foarte lungă și complicată. Acest lucru se datorează în special numărului mare de furnizori de hosting care concurează într-un domeniu destul de saturat. Toți vor oferi pachete diferite și variate, cu instrumente, opțiuni și prețuri diferite.

Sperăm că am reușit să vă informăm cu privire la cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luați în considerare cu atenție atunci când alegeți furnizorul de hosting de e-mailuri partajat care vă va putea satisface nevoile de găzduire prin email.

De asemenea, am analizat cu atenție numeroși furnizori de găzduire de e-mailuri diferite pentru a găsi cele mai bune pentru dvs. Acești furnizori de găzduire au fost apreciați după eficiența, fiabilitatea, prețul și caracteristicile pe care le au de oferit. Toate vor fi destul de ieftine și o opțiune bugetară excelentă datorită capacităților de găzduire partajate. Unele vor fi mai scumpe, dar vor trebui să ofere câteva instrumente și caracteristici avansate pentru a le folosi.

Sperăm că acest articol a fost util și vă garantăm că oricare dintre furnizorii de hosting de e-mailuri partajate veți ajunge să alegeți din această listă, nu veți regreta decizia dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector