5 cei mai buni furnizori de găzduire web pentru dezvoltatori

best-hosting-developers


În calitate de dezvoltator, doriți să construiți site-uri web cu aspect bine, sensibil și sigur. Aptitudinile dvs. de codare sunt cel mai important, dar trebuie să vă asigurați că site-urile dvs. web se bazează pe o bază puternică. Acesta este motivul pentru care trebuie să alegeți o gazdă bună.

Dacă site-ul dvs. web va avea dimensiuni medii sau mari, veți avea nevoie de ceva mai bun decât găzduirea partajată. Gazduirea în comun este bună pentru cele mai de bază site-uri web sau bloguri, dar orice este mai mare decât asta va avea un impact serios asupra performanței. Veți avea nevoie de mai multă putere. Opțiunea premium este un server dedicat, dar, în majoritatea cazurilor, nu numai că va fi scump, dar și prea mult, probabil că nu veți folosi toată această putere. Și având în vedere că sunteți cel mai probabil la buget, veți avea nevoie de o soluție intermediară, și aceasta este găzduirea VPS.

Gazduirea VPS vă oferă tot ce este mai bun din ambele lumi. Este mult mai puternic decât găzduirea partajată, deoarece nu ai atât de mulți alți utilizatori care să-ți fure conexiunea. Dar, este mult mai ieftin decât orice server dedicat. Acesta este motivul pentru care găzduirea VPS este cea mai bună opțiune pentru majoritatea dezvoltatorilor.

În acest articol vă vom explica care sunt atributele cheie ale unui bun plan de gazduire VPS. După aceea, vă vom oferi exemple de furnizori de hosting care considerăm că sunt cei mai buni din afaceri. Până la sfârșitul acestui articol, veți ști cum să alegeți o gazdă pentru site-ul dvs. web.

Companie de găzduire
Preț promoțional

1găzduire inmotionbest pentru dezvoltatori web19,99 USD / lună
2Bluehost cel mai bun hosting pentru dezvoltatorii de wordpress19,99 USD / lună
3hostgator cel mai bun hosting pentru dezvoltatorii de site-uri web29,95 USD / lună
4cea mai bună găzduire a intersectorului pentru programatori6,00 USD / lună
5greengeeks cel mai bun găzduire pentru programatori de computer39,95 USD / lună

Ce trebuie să căutați atunci când alegeți un plan VPS?

Fiecare plan de găzduire VPS trebuie să îndeplinească anumite criterii, care includ:

 • Viteză și fiabilitate – doriți să construiți site-uri care să fie rapide și responsive. Și vrei să fie în permanență. Acesta este motivul pentru care trebuie să alegeți o gazdă cu mare reputație pentru viteză și un record mare de funcționare.
 • Preț și caracteristici – acest lucru este ușor de decis. În primul rând, uită-te la bugetul tău. Acesta vă va oferi o idee despre ceea ce este prea mult, astfel încât să puteți exclude planurile de găzduire care sunt prea scumpe pentru proiectul dvs. Dar nu mergi întotdeauna pentru cea mai ieftină opțiune, fii mai inteligent decât asta. Este întotdeauna plăcut să economisești bani sau să-l folosești pe ceva mai vizibil, dar găzduirea este fundamentul fiecărui site web, este foarte important. Planurile mai scumpe vă oferă mai multe funcții și instrumente, astfel încât să puteți construi un site web mai bun.
 • Securitate și asistență – Construirea de site-uri web sigure este esențială. Nu doriți ca reputația dvs. să sufere, iar dacă site-ul dvs. web este nesigur. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de o gazdă care are un centru de date superb. De asemenea, îți dorești ca aceștia să aibă o echipă de suport excelentă, pentru că nu știi niciodată când vei avea nevoie de ajutor. Și din moment ce planurile VPS au nevoie de întreținere, ar fi ideal dacă găsiți un plan care să includă întreținerea serverului.

Una dintre principalele diferențe dintre un plan partajat și un VPS este că trebuie să alegeți propriul hardware. Fiecare plan VPS vă oferă CPU, RAM, spațiu SSD, iar suma dintre toate acestea este diferența principală între planuri. Desigur, îți dorești cât mai multă putere, dar asta vine și cu un preț de preț, deci alege cu înțelepciune. Nu este necesar să supraestimați site-ul dvs. web, deoarece puteți face upgrade întotdeauna mai târziu, dacă considerați că planul ales este insuficient.

Cele mai bune furnizori de găzduire pentru dezvoltatori

1. Gazduire InMotion

Inmotion-best-profesionale-hosting-dezvoltatori

Gazduire InMotion

InMotion este o companie din SUA, care se află în afacerea de hosting din 2001, astfel încât să o puteți considera veterană. În toți acești ani a fost cunoscut pentru stabilitatea, securitatea și viteza sa.

InMotion are două centre de date mari și ambele sunt de ultimă generație. Investesc milioane de dolari în fiecare an în tehnologia lor, reînnoindu-l doar cu cele mai noi componente ale producătorilor de marcă mare. Aceasta arată rezultate; site-urile web găzduite de InMotion rulează cu 40% mai repede decât concurența. De asemenea, arată în timpul de funcționare garantat 99,99%.

InMotion are multe instrumente utile pentru dezvoltatori. Aceștia acceptă multe scripturi și limbi: ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python și Ruby on Rails. De asemenea, acceptă bazele de date MySQL, PostgreSQL și SQLite. InMotion are și acces SSH. Opțiunile lor ușoare de instalare includ multe platforme populare, cum ar fi b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress și SSL.

InMotion are, de asemenea, o politică excelentă, de rezervă gratuită. Acest lucru este uimitor, deoarece mulți furnizori de hosting acceptă acest lucru foarte mult. Vor face acest lucru automat, cu dimensiunea de până la 10 GB. Dar, dacă vă place să faceți copii de rezervă, acestea vă vor oferi instrumentele necesare.

InMotion oferă 6 planuri VPS, cuprinse între 19,99 și 64,99 USD pe lună. Toate planurile VPS au domenii, site-uri web și e-mailuri nelimitate. De asemenea, toate au spațiu de stocare SSD gratuit, astfel încât site-ul dvs. va rula cu viteză maximă. Toate planurile VPS sunt foarte puternice în comparație cu găzduirea partajată; acestea sunt perfecte pentru dezvoltatori. Chiar și cel mai ieftin plan VPS este destul de puternic; cu 4 GB RAM, 75 GB stocare, 4 TB de lățime de bandă și 3 adrese IP disponibile, poate găzdui majoritatea site-urilor web. Îți poți actualiza planul în orice moment.

Echipa de suport InMotion este una dintre cele mai bune din afaceri. Usor de accesat 24/7, ei te vor ajuta rapid si profesional. Vor oferi chiar o migrare a site-ului gratuit pe serverele lor.

InMotion este un furnizor unic de hosting. Încrezător în calitatea lor, InMotion oferă o garanție generoasă de returnare de 90 de zile.

2. BlueHost

Bluehost-best-vps-planuri-web-developeri

BlueHost

Dacă site-ul dvs. web are vreo legătură cu WordPress, primiți BlueHost. Este compania de gazdă numărul unu recomandată de WordPress de mulți ani. BlueHost este sigur, stabil și rapid, așa că, chiar dacă nu utilizați WordPress, ar trebui să îl considerați în continuare ca fiind furnizorul dvs. de găzduire.

Compania BlueHost face totul 100% în casă. Acest lucru asigură că totul este sub control și oferă o calitate constantă. Își folosesc conexiunile cu fibre proprii și serverele personalizate create de Linux. Toate acestea au ca rezultat o durată de utilizare 99,99%, garantată.

Construirea de site-uri web sigure este importantă, iar BlueHost este cunoscut pentru siguranța sa. Vă vor păstra site-urile web protejate de toate amenințările Internetului modern, cum ar fi atacurile spam și DDOS.

Pentru dezvoltatori, BlueHost are multe de oferit: QuickInstall (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress și SSL), multe scripturi și limbi acceptate (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Baze de date Python, Ruby on Rails), PHPMyAdmin și MySQL.

Au 4 planuri VPS nemaipomenite, de la 19,99 USD pe lună la 59,99 dolari pe lună. Când priviți prețurile, puteți spune că BlueHost este favorabil bugetului. Dar nu vă lăsați păcăliți de prețurile mici, planurile BlueHost au multe de oferit. Cel mai ieftin plan VPS, numit Standard vă oferă 2 nuclee, 2 GB RAM, 30 GB stocare SSD și lățime de bandă nelimitată. Un lucru grozav în ceea ce privește BlueHost este că face întreținerea serverului pentru tine, așa că ai un lucru mai puțin preocupat.

Suportul BlueHost este minunat. Puteți ajunge la ele 24/7 prin e-mail, telefon și chat și folosind baza de cunoștințe extinsă. Echipa lor de ingineri din casă va răspunde la toate întrebările dvs. profesional. BlueHost are și un site web bun, unde puteți găsi tutoriale utile și videoclipuri despre cum să faceți.

Vă interesează BlueHost? Încearcă, oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

3. HostGator

-HostGator de încredere-web-gazdă-developeri

HostGator

HostGator este unul dintre cei mai mari furnizori de hosting din lume. Găzduiește mai mult de 9 milioane de domenii cu succes. Așadar, dacă nu-ți place să joci și vrei o gazdă de încredere care și-a dovedit reputația de-a lungul anilor, alege HostGator.

Deoarece găzduiește atât de multe domenii, HostGator trebuie să se asigure că serverele lor sunt sigure și că acestea rulează tot timpul, deoarece au o reputație de păstrat. Și au făcut exact asta. Centrul lor de date uriaș este monitorizat 24/7 și are instalate cele mai recente sisteme de backup și detectare a incendiilor. Acest lucru vă asigură că păstrează o durată de funcționare garantată de 99,9% și oferă un flux RSS cu statut de server, astfel încât să puteți vedea asta.

HostGator acceptă scripturi și limbi populare, inclusiv: ASP, PHP, Python și Ruby. De asemenea, oferă instalări ușoare pentru Drupal, Joomla, Magneto și WordPress. Aceștia acceptă bazele de date PHPMyAdmin și MySQL, astfel încât toate limbile, platformele și bazele de date principale sunt acoperite.

HostGator este cunoscut pentru prețurile sale rezonabile, iar planurile VPS nu sunt diferite. Au 3 planuri, de la 29,95 USD / lună la 49,95 USD / lună. Întrucât puteți actualiza întotdeauna mai târziu, vă recomandăm să începeți cu planul lor cel mai ieftin, Snappy. S-ar putea să fie ieftin, dar are un pumn. Pentru 29,95 USD / lună veți obține 2 nuclee, 2 GB RAM, 120 GB spațiu SSD și 1,5 TB lățime de bandă.

HostGator are un suport bun și un site web excelent. Echipa lor extrem de pregătită poate fi contactată 24 de ore din 7 și îți va rezolva majoritatea problemelor. Și, dacă vă place să căutați singuri răspunsuri, vă veți bucura să navigați pe forumurile lor vii.

Nu veți greși cu HostGator, este o perioadă de timp și a câștigat încrederea a 9 milioane de domenii. Dacă decideți să o încercați, veți fi protejat de o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile.

4. InterServer

Dezvoltatorii interserver-ieftine-vps-hosting-

InterServer

InterServer a fost în jurul anului 1999. Și, de la început, și-au păstrat toți managerii de bază. Acest lucru dovedește puterea InterServer, deoarece este capabil să crească și să mențină toți angajații-cheie. Și spune o poveste despre etica lor de afaceri. Aceste etici arată și în politica lor onestă. Cu InterServer, nu veți vedea clauze ascunse sau contracte lungi și nedrepte cu taxe de ieșire scumpe. Veți obține pur și simplu ceea ce plătiți.

InterServer și-a construit propriul centru de date de la început. Aceștia pun un embargo asupra componentelor la nivel de desktop și folosesc doar tehnologie de înaltă performanță. Acest lucru le permite să garanteze 99,99% uptime.

Echipa de suport InterServer este una dintre cele mai bune din industrie. Sunt foarte pregătiți și chiar personalul lor cheie răspunde la telefon dacă este nevoie. Vă puteți aștepta ca aceștia să rezolve probleme în cel mai scurt timp. Vă vor oferi, de asemenea, o migrație gratuită de la alte gazde și, odată cu furnizarea instantanee, site-ul dvs. va fi disponibil imediat.

InterServer acceptă toate scripturile și limbile principale (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby pe șine) și oferă o instalare ușoară pentru multe servicii (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, SSL). Acceptă baze de date PHPMyAdmin și MySQL și panouri de control Cpanel, Plesk și WHM.

Secțiunea VPS a site-ului lor web este într-adevăr unică. Veți găsi până la 32 de planuri VPS Windows / Linux, de la doar 6 USD / lună până la 96 USD / lună. Aceasta înseamnă că puteți găsi un plan VPS care răspunde nevoilor site-ului web și se potrivește oricărui buget. Planurile diferă prin putere; numărul de nuclee, cantitatea de RAM și spațiul SSD, cantitatea maximă de transferuri lunare de date.

Dacă căutați varietate și doriți un plan VPS personalizat, InterServer este pentru dvs. Încercați unul dintre planurile dvs., vă oferă o garanție de 30 de zile înapoi.

5. GreenGeeks

greengeeks-calitate-hosting-web-developeri

GreenGeeks

Dacă site-ul dvs. are vreo legătură cu mediul sau ecologia, trebuie să îl găzduiți pe GreenGeeks! Acest furnizor de gazduire reface în rețea de trei ori mai multă putere pe care o folosesc. Și îl pun înapoi cumpărând puncte de energie eoliană! Deci sunt cu adevărat verzi.

Dar GreenGeeks nu-i pasă doar de planeta noastră; le pasă și de clienții lor. Serverele lor mențin timpul de funcționare 99,9%, returnarea banilor garantată. De asemenea, le pasă de securitate. GreenGeeks oferă toate instrumentele moderne pentru a menține site-ul dvs. intact. Acestea includ detectarea forței brute, Spam Assassin, serverul securizat SSL, scanarea securității în timp real și protecția prin parolă. GreenGeeks face și backup-uri nocturne, astfel încât datele dvs. vor fi extrem de sigure.

GreenGeeks acceptă limbile Django, Perl, PHP, Python și Ruby on Rails. De asemenea, au instalare rapidă pentru b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress și SSL. Acest lucru vă va economisi mult timp. PHPMyAdmin și MySQL sunt bazele de date pe care le acceptă.

GreenGeeks are 4 planuri VPS diferite, cuprinse între 39,95 USD și 159,95 USD pe lună. Toate sunt bazate pe patru nuclee, dar specificațiile rămase sunt diferite. Vă recomandăm pachetul de 59,95 USD. Pe lângă 4 nuclee, include 2 GB RAM, 50 GB stocare SSD și 1500 GB lățime de bandă.

GreenGeeks are o echipă de asistență premium. Sunt disponibile 24/7 și le puteți accesa prin telefon, chat live sau bază de cunoștințe. De asemenea, dacă site-ul dvs. este deja găzduit pe un alt server, ei se vor oferi să-l migreze gratuit. Și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținerea serverului, deoarece o vor face pentru voi. Am menționat deja copiile de rezervă de noapte.

Prin politica sa ecologică, GreenGeeks este ceva special. Centrele de date scurg cantități enorme de energie, iar GreenGeeks face tot posibilul pentru atenuarea acestora. Ar trebui să aveți cunoștință de mediu și vă invităm să încercați GreenGeeks, nu veți fi dezamăgiți. De asemenea, nu aveți riscuri, deoarece oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Concluzie

Industria de găzduire web are multe de oferit. În acest articol v-am arătat planurile VPS și furnizorii de găzduire pe care îi considerăm cei mai buni. Puteți merge mare și alege HostGator, puteți merge verde și alegeți GreenGeeks. Dacă recomandările dvs. contează, mergeți cu BlueHost. Dacă varietatea și personalizarea este lucrul tău, alege InterServer și dacă ai nevoie de garanții lungi de returnare, mergi pentru InMotion.

Dar fiți siguri, alegerea oricăreia dintre acestea este o alegere de top. Toate sunt de încredere și au uptime minunate. Sunt sigure, oferind multe straturi de protecție. Toate oferă viteză de vârf și este garantată 100% satisfacție pentru utilizator. Un lucru este sigur, cu toate acestea, calitatea este peste toate celelalte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map