5 cei mai buni furnizori de găzduire WooCommerce

01.06.2020
Cel mai bun gazduire '5 cei mai buni furnizori de găzduire WooCommerce
0 10 мин.

cei mai buni furnizori de hosting de woocommerce


WooCommerce este privit ca cea mai bună platformă de comerț electronic pentru WordPress și este utilizat de peste 40% a magazinelor online de pe web, devenind astfel și cea mai populară platformă pentru construirea unui magazin online.

Datorită naturii sale open-source și personalizării ridicate prin sute de extensii gratuite și plătite, WooCommerce permite dezvoltatorilor și comercianților online să construiască magazine online care îndeplinesc toate cerințele tehnice, logistice și de proiectare. Nucleul WooCommerce vine cu o serie de caracteristici utile de la gateway-uri de plată preinstalate și asistență geo-locație până la gestionarea stocurilor și CRM unelte.

Platforma se integrează perfect cu WordPress, respectând standardele de scalabilitate, stabilitate și securitate pe care le reprezintă WordPress. Cei care doresc să apeleze la un număr tot mai mare de cumpărători de telefonie mobilă pot face acest lucru cu ușurință, deoarece această platformă este concepută pentru a vă asigura că produsele dvs. arată la fel de bine pe mobil ca și pe computerele de pe clienții dvs..

woocommerce statistici de utilizare internet întregDeși WordPress funcționează bine pe un plan de găzduire partajat, un plan de găzduire VPS este mai potrivit pentru WooCommerce, deoarece platforma necesită mai multe resurse decât ceea ce poate oferi un simplu plan partajat, dar și datorită cerințelor speciale ale site-urilor de comerț electronic. În multe cazuri, aceste cerințe speciale decurg din necesitatea creării unui mediu compatibil cu industria cardurilor de plată (PCI), în care datele sensibile ale clienților să poată fi transmise în siguranță. Dincolo de cerința securității antiglonț, site-urile de comerț electronic trebuie să poată rezista la încărcări mai mari de vizitatori. Acest lucru face imperativ să alegeți un plan de găzduire suficient de stabil și scalabil pentru a răspunde acestei solicitări, iar gazduirea VPS este planul potrivit pentru job.

Prezentare generală a celor mai bune 5 furnizori de găzduire WooCommerce

Dacă lansați un magazin online WooCommerce alimentat online în 2018, aici sunt cei mai buni furnizori de găzduire WooCommerce optimizați și VPS, pe care ar trebui să îi luați în considerare pentru viitorul dvs. proiect:

Web Host
Pret de la

1cel mai bun hosting de woocommerce6,95 USD / lună
2excelent găzduire wordpress și woocommerce19,99 USD / lună
3găzduire puternică pentru woocommerce19,95 USD / lună
4companie de găzduire woocommerce la prețuri accesibile19,99 USD / lună
5cel mai bun furnizor de hosting de woocommerce verde39,95 USD / lună

Cum să alegeți cel mai bun gazduire WooCommerce?

Începerea unei afaceri de comerț electronic este ceva mai complexă decât construirea unui site simplu. Când construiți un magazin online, trebuie să acordați o atenție deosebită unor detalii pe care le-ați ignora altfel. Dacă doriți să identificați cel mai bun plan de găzduire WooCommerce, vă rugăm să luați în considerare lista de control de mai jos:

 • Certificat SSL pentru criptarea tranzacțiilor și îmbunătățirea securității
 • Adresa IP dedicată pentru instalarea certificatului SSL
 • Performanță excelentă a serverului și înregistrare de funcționare
 • Asistență online profesională pentru a te baza oricând
 • Conform PCI server web
 • Copii de rezervă obișnuite pe server (zilnic ar fi ideal)

Mai jos puteți găsi o prezentare rapidă a companiilor de găzduire, vă recomandăm să vă găzduiți magazinul WooCommerce.

# 1 BlueHost – Cel mai bun Gazduire WooCommerce

bluehost cel mai bun hosting de woocommerceBlueHost este un furnizor de hosting foarte apreciat, care cuprinde o gamă largă de servicii de hosting. Selecția lor de planuri de găzduire orientate către WordPress este recunoscută în întreaga industrie ca planuri de acces la site-urile WordPress, în timp ce VPS și planurile de găzduire dedicate oferă infrastructuri robuste și folosesc tehnologii avansate.

BlueHost oferă 3 planuri optimizate WooCommerce, cuprinse între 6,95 și 12,95 USD pe lună (preț promoțional). Planul Starter WooCommerce include 1 IP dedicat, SSL pozitiv pentru securitatea comerțului electronic, spațiu web de 100 GB, transfer de date neschimbat, nume de domeniu gratuit, 100 de credite de marketing. Pe de altă parte, planul Pro WooCommerce vine cu Comodo SSL, 300 de credite de marketing, filtrul de spam SpamExperts, confidențialitatea domeniului și SiteBackup pro, un instrument de backup pentru site-uri premium. Dacă acest lucru nu este suficient sau dacă aveți nevoie de mai mult control asupra setărilor dvs., puteți opta pentru un plan VPS.

Planurile VPS de genul viitor BlueHost sunt bazate pe tehnologia cloud care oferă putere, stabilitate și scalabilitate sporite site-ului dvs. web. Cele 4 planuri VPS disponibile la BlueHost variază între 19,99 USD / lună și 59,99 USD / lună. Puteți obține un plan VPS cu până la 4 nuclee CPU, 240 GB SAN, 8 GB RAM, lățime de bandă 4 TB, 1 domenii incluse și 2 adrese IP. În afară de aceste planuri, acest furnizor de hosting are și un plan de găzduire optimizat WooCommerce, care are deja integrate WordPress și WooCommerce. Planurile costă 11,95 USD / lună și include un certificat SSL și un IP dedicat, astfel încât să te bucuri de o mai bună securitate.

Planurile VPS bine echipate și scalabile ale BlueHost sunt capabile să gestioneze perfect vârfurile de trafic și să ofere securitatea cerută de site-urile de comerț electronic..

# 2 InMotion Hosting – Marea alegere pentru WooCommerce

găzduire de tip woocommerceInMotion Hosting este un furnizor de hosting complet de servicii de renume, ale cărui servere Linux SSD VPS de hosting sunt alimentate de cloud pentru o viteză suplimentară și performanță. InMotion este un furnizor de hosting mai orientat către afaceri, care reușește să creeze planuri de găzduire care să fie un echilibru perfect între accesibilitate și putere.

Planurile lor de găzduire 3 VPS sunt echipate cu un arsenal de caracteristici, inclusiv licență gratuită cPanel, CentOS cu stivă LAMP, unități SSD gratuite, clustere hardware redundante, acces SSH și root, instrumente de comerț electronic, servere gestionate, copii de rezervă gratuite, nuclee de procesare deblocate, până la 5 adrese IP dedicate, domeniu gratuit, până la 260 GB disc-tolerant la erori, până la 6 TB transfer lunar și până la 8 GB RAM. Planurile VPS la InMotion variază între 29,99 USD / lună și 74,99 USD / lună. Aceste planuri sunt, de asemenea, susținute de o garanție de returnare de 90 de zile, care este cu mult peste standardul industriei.

Având o infrastructură care nu oferă aproape niciun timp de inactivitate și performanțe ridicate, planurile VPS de InMotion Hosting sunt o alegere potrivită pentru orice proiect legat de WooCommerce.

# 3 HostGator – Puternic & Gazduire scalabilă pentru WooCommerce

hostgator woocommerce hostingHostGator a fost întotdeauna o alegere de top pentru multe nevoi de găzduire, datorită gamei accesibile de servicii de găzduire. Planurile lor de găzduire partajate și planurile optimizate WordPress sunt câteva dintre cele mai populare planuri ale acestora. Cu toate acestea, planurile VPS de HostGator vin, de asemenea, cu puterea musculară și caracteristicile utile pentru a corespunde nevoilor dvs. specifice de găzduire WooCommerce.

HostGator vă oferă posibilitatea de a alege între găzduirea VPS complet administrată și semi-administrată, permițându-vă să alegeți planul care se potrivește nivelului dvs. de expertiză. Spre deosebire de planurile gestionate integral, planurile de găzduire semi-administrate nu includ cPanel, dar includ suport pentru hardware, sistem de operare și probleme de configurare de bază..

Planurile VPS gestionate integral sunt dotate cu cPanel inclus, acces complet la rădăcină, CentOS Linux, hardware de ultimă oră pentru server, garanție de returnare a banilor de 45 de zile, certificare Safe Harbor, backupuri off-site gratuite, până la 8 GB RAM, 4 nuclee CPU , Spațiu pe disc de 240 GB și lățime de bandă de 3TB. Prețurile variază de la 19,95 USD / lună la 39,95 USD / lună.

# 4 iPage – Gazduire WooCommerce la prețuri accesibile

găzduire ipocommerceiPage este pe piața de găzduire web din 1998. Angajamentul lor pentru servicii de calitate și fiabile i-a ajutat să se poziționeze ca lideri în industria de hosting. Cei care caută planuri VPS cu configurații personalizabile și suport complet gestionat, ar trebui să țină seama de planurile VPS ale iPage.

Cele trei planuri VPS (Basic, Business și Optimum) furnizate de această companie de găzduire au avantajul flexibilității bazate pe cloud, vin cu cPanel, o selecție largă de scripturi preinstalate (de exemplu, Ruby on Rails, Image Magick, Perl, etc. .), înregistrare de domeniu gratuită, credite de marketing gratuite, suport 24/7, stocare SAN cu o viteză mare de oglindire, furnizare instantanee de resurse, etc. La iPage, puteți obține până la 4 nuclee CPU, 8 GB RAM, 120 GB stocare, și 4 lățime de bandă TB. Prețurile pentru planurile VPS sunt situate între 19,99 USD / lună și 79,99 USD / lună.

iPage asigură afacerii dvs. online flexibilitatea de care are nevoie chiar și când cererile dvs. cresc sau se schimbă în timp, astfel încât să vă puteți concentra pe vânzarea cu succes a produselor online.

# 5 GreenGeeks – Cel mai bun gazduire verde pentru WooCommerce

greengeeks woocommerce hostingLista noastră de furnizori de găzduire WooCommerce de înaltă calitate include, de asemenea, GreenGeeks, care este o companie de găzduire a energiei verzi cu sediul în SUA. Compania de gazduire cu energie ecologică a fost o atenție nu numai datorită serviciilor lor de găzduire curate, ci și datorită bogăției caracteristice a planurilor lor de găzduire.

Planurile lor de găzduire VPS vin cu SSD și cPanel / WHM incluse, precum și alte caracteristici care atestă fiabilitatea și flexibilitatea serviciilor lor. Ca atare, GreenGeeks oferă planuri VPS în 5 configurații diferite, cu stocare SSD RAID-10 de până la 125 GB, lățime de bandă de 3.000 GB, procesor cu 4 nuclee, backupuri de noapte, interfață proprie de administrare VPS, IP-uri fără listă neagră, furnizare rapidă gratuită, serviciu gratuit de migrare și garanții de funcționare solide. Prețurile pentru planurile VPS de la GreenGeeks variază între 39,95 USD / lună și 159,95 USD / lună, oferind astfel planuri VPS pentru fiecare buget și nevoie.

Indiferent dacă lansați un site alimentat cu WooCommerce sau orice alt site de comerț electronic, aceste planuri VPS vă oferă infrastructura și flexibilitatea necesară pentru a răspunde cerințelor afacerii dvs. online.

Concluzie

O găzduire VPS bună va pune bazele solide pentru site-ul dvs. WooCommerce, permițându-vă să vă concentrați asupra furnizării unui serviciu de calitate și a unei experiențe de cumpărături sigure clienților. Vă va permite, de asemenea, să vă extindeți fără probleme resursele și să vă confruntați cu ușurință cu noile cerințe, indiferent dacă sunt impuse de standardele industriei sau de numărul dvs. tot mai mare de clienți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector