5 cei mai buni furnizori WordPress de găzduire

cele mai bune WordPress-hosting


WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului de pe planeta noastră chiar acum. A început ca o platformă de blogging, încă din 2001 și s-a depășit ca fiind CMS puternic și eficient pe care îl cunoaștem astăzi.

Există peste 75 de milioane de site-uri care se bazează pe WordPress. Aproximativ fiecare al patrulea site web este construit cu WordPress, deci este inutil să spunem că este un CMS foarte popular.

Există doar câteva alte sisteme de gestionare a conținutului care oferă o ușurință de utilizare similară și multe opțiuni de personalizare. Există peste 40 000 de plugin-uri disponibile și mii de teme cu aspect profesionist. WordPress vă oferă posibilitatea de a crea aspectul perfect pentru site-ul dvs. web cu instrumente simple de drag and drop. Funcționează bine atât pentru utilizatorii pentru prima dată, cât și pentru dezvoltatori.

Cei care știu un pic de HTML, CSS sau PHP pot juca cu codul; creați funcții și teme personalizate care se potrivesc nevoilor lor prin fiecare biț.

Ceea ce o face și mai bună este că nu trebuie să depuneți niciun efort suplimentar pentru ca site-ul dvs. să răspundă, deoarece va fi mobil prietenos chiar din cutie.

Este o platformă incredibil de stabilă și de încredere, motiv pentru care marile mărci o folosesc. Blogurile CNN, Wall Street Journal, Mashable, Forbes, New Yorker și Sony Music sunt toate construite pe WordPress.

Este o platformă de excepție care economisește multă muncă pentru cei care încearcă să construiască și să întrețină site-uri web. Adăugarea, crearea și gestionarea diferitelor tipuri de conținut este incredibil de ușor și de simplu. Puteți pune în funcțiune un site web în câteva zile și puteți programa cu ușurință toate postările dvs. după bunul plac.

Cum să alegeți site-ul Web Gazduire WordPress?

WordPress are un script de întreținere redus pe care îl pot gestiona majoritatea serverelor, dar nu ar trebui să alegeți doar o gazdă. Căutați un furnizor bun care să înțeleagă nevoile exacte ale WordPress și care oferă serviciile sale la un preț rezonabil. Serviciul de găzduire pe care îl alegeți are un efect asupra performanței site-ului și SEO. Deci doriți să utilizați cel mai de top serviciu pe care vi-l puteți permite.

Viteza paginii contează foarte mult deoarece determină satisfacția utilizatorului. Cei mai mulți utilizatori nu au răbdare să aștepte mai mult de 2 secunde pentru ca un site să se încarce complet, așa că veți dori să mergeți sub cât mai mult posibil.

Chiar și o întârziere de o secundă se dovedește a fi o scădere de 7% a conversiilor, după cum arată cercetările grupului Aberdeen. Așadar, dacă conduceți o afacere online, este esențial să alegeți cel mai rapid serviciu de găzduire disponibil.

Însă nu uitați că, chiar dacă alegeți un serviciu de găzduire puternic, va trebui să aveți pluginuri și teme bune pentru a-l însoți, de asemenea, deoarece codul slab scris poate încetini foarte mult performanța site-ului dvs..

Dispunerea de instrumente utile de gestionare a site-ului și de marketing care însoțesc serviciul dvs. de găzduire este întotdeauna un plus avantajos atunci când alegeți o gazdă, așa că asigurați-vă că vă veți păstra cu ochii și pentru cei.

Gazduire comună comună

Cu o găzduire tradițională partajată, vi se va oferi spațiul serverului, tehnologia și un anumit nivel de asistență necesar pentru rularea unui site Web WordPress. Puteți obține un serviciu tradițional de găzduire tradițional și la un preț rezonabil, dar va necesita mai multă atenție.

Va trebui să vă configurați accesul de găzduire și să instalați WordPress, împreună cu gestionarea tuturor celorlalte detalii tehnice, cum ar fi actualizarea WordPress Core, plugin-uri etc. întâmpla.

Dacă sunteți dezvoltator, aceste sarcini nu sunt nimic nou, însă cei care doresc doar funcționarea site-ului lor web și funcționează cu o intervenție minimă, sunt mai bine să utilizeze un hosting WordPress gestionat.

Gazduire optimizată și gestionată

Dacă doriți să aveți profesioniști care să aibă grijă de site-ul dvs. 24/7, puteți alege întotdeauna să vă abonați la un plan de hosting gestionat sau optimizat WordPress. În acest fel, gazda își va asuma responsabilitatea pentru îndeplinirea sarcinilor menționate mai sus și rezolvarea oricărei probleme pe care le-ați putea întâmpina.

În funcție de ce tip de utilizator sunteți și cât de multe cunoștințe aveți, puteți alege între aceste două opțiuni.

Cele mai bune furnizori de găzduire web pentru WordPress

Mai jos veți găsi cele mai bune companii de hosting WordPress. Toți acești furnizori de găzduire oferă atât planuri de hosting web partajate cât și WordPress optimizate. Deci, dacă sunteți în căutarea unui tip specific de plan de găzduire WordPress, sunteți acoperit cu oricare dintre aceste firme de găzduire.

1. HostGator

Hostgator-best-WordPress-nor-hosting

Probabil că ați auzit deja despre HostGator, deoarece este una dintre cele mai mari companii de găzduire web, având peste 9 milioane de nume de domeniu înregistrate. De asemenea, are parteneriate cu Linux și Cisco. Compania are în jur de 15 ani și a avut mulți clienți mulțumiți de atunci.

Au valori uptime solide care se deplasează între 99,97% și 99,90%. Site-urile se încarcă în 800 de milisecunde, ceea ce este de asemenea destul de bun, dar ar fi mai bine cu 200 de milisecunde mai puțin. Cu toate acestea, puteți atinge viteze mai mari dacă aveți un site web „mai ușor”.

Interfața de utilizator și serviciul complet de găzduire este foarte prietenos pentru începători. Există multe ghiduri, tutoriale și pagini de întrebări frecvente pe care puteți pune mâna pe acestea care vă spun cum să gestionați diverse setări pas cu pas.

Veți avea, de asemenea, o echipă excelentă de asistență care se ocupă de fiecare nevoie. Au nevoie de mai puțin de 20 de minute pentru a vă răspunde în chat, astfel încât puteți fi sigur că veți avea probleme rezolvate într-un interval de timp fix..

HostGator oferă și un bonus mare. Vor muta gratuit site-ul dvs. web existent pe serverele lor. Veți obține, de asemenea, eliminarea automată a programelor malware, astfel încât site-ul dvs. web să fie stocat într-un mediu sigur. Dacă doriți să faceți copii de rezervă ale site-ului dvs. web, puteți face acest lucru prin intermediul cPanel. Copiile de rezervă complet automatizate costă 15,95 USD anual.

Prețurile pentru serviciile lor încep de la 3,95 USD pe lună, pentru planul Hatchling, care oferă stocare nelimitată, nume de domeniu și lățime de bandă. Planul pentru copii acceptă, de asemenea, totul nelimitat, cu câteva suplimente pentru 5,95 USD pe lună. În sfârșit, Planul de afaceri vine la același preț, suportând nume de domeniu nelimitate, spațiu de stocare și lățime de bandă cu un plus suplimentar de un IP dedicat gratuit, un număr fără taxă și un certificat SSL pentru 5,95 USD pe lună..

Înregistrarea la serviciile lor se poate face în câțiva pași și puteți solicita rambursarea în termen de 45 de zile.

2. BlueHost

Bluehost-best-WordPress-hosting-furnizor

BlueHost are un parteneriat cu WordPress, astfel încât acestea sunt, în mod evident, potrivite pentru a găzdui un site WordPress. Este unul dintre serviciile de găzduire recomandate pe WordPress.org. De asemenea, aceștia oferă o ofertă specială pentru utilizatorii WordPress, oferind 2,95 USD / lună, lucru minunat pentru oricine dorește să-și găzduiască site-ul web la un cost redus.

BlueHost oferă tot ceea ce este necesar pentru rularea perfectă a unui site web WordPress. Vei fi într-o situație mai bună, având acces la o mulțime de instrumente de securitate grozave, precum Spam Hammer, Spam Experts, Spam Assassin și CloudFlare, pentru a preveni atacurile DDoS care ar putea prăbuși site-ul..

Timpul lor de funcționare este cuprins între 99,99% și 99,89%, ceea ce înseamnă că sunt fiabile pe tot parcursul anului. Încărcarea paginilor WordPress nu este întotdeauna la fel de rapidă ca fulgerul, deoarece cantitățile excesive de cod pe care trebuie să le proceseze serverul. Site-urile WordPress găzduite pe BlueHost, au o durată de încărcare de 1000ms. Ceea ce poate părea nesatisfăcător la prima vedere, dar în realitate nu îl vei observa.

Serviciul clienți durează aproximativ o jumătate de oră pentru a răspunde și există o mulțime de conținut pe care îl puteți utiliza pentru a vă ajuta să învățați să vă gestionați site-ul. Aveți acces la o mulțime de videoclipuri tutorial care oferă ghiduri pas cu pas și o mulțime de informații.

Primul pachet al Bluehost, planul de bază începe de la 3,49 USD / lună, ceea ce necesită un abonament de trei ani. În caz contrar, costă 4,95 USD pe lună cu un abonament de 12 luni. Astfel, veți obține 50 GB de stocare, 10 site-uri web, lățime de bandă nelimitată și 5 conturi de e-mail cu 100 MB de stocare pentru fiecare. Planul Plus costă 5,95 USD pe lună, care oferă 10 site-uri web, 100 de conturi de e-mail cu 500 MB de spațiu, 150 GB de stocare și lățime de bandă nelimitată

În cele din urmă, aveți planul Business Pro, care este cel mai mare plan comun, care costă 13,95 USD pe lună. Are lățimea de bandă nelimitată, stocare, site-uri web și conturi de e-mail.

De asemenea, este important să rețineți că nu oferă migrație gratuită a site-ului, așa că dacă aveți un site web deja existent doriți să migreze, vă vor percepe o taxă de 149,99 USD..

Dacă doriți să găzduiți un site web WordPress simplu, cu câteva funcții, BlueHost este o opțiune solidă, dar dacă doriți să găzduiți un site web de comerț electronic mare, s-ar putea să fie cam lent.

3. Gazduire InMotion

Inmotion-best-business-WordPress-hosting

Probabil cel mai complet serviciu de găzduire din această listă. InMotion susține că este mult mai bună decât concurența sa și până acum compania a reușit să demonstreze această afirmație. Serviciile lor sunt rapide, fiabile și solide în toate aspectele. Sunt cu aproximativ 40% mai bune decât majoritatea concurenței.

Site-urile găzduite pe serverele InMotion se încarcă cu o viteză incredibilă de 560ms, în timp ce unele gazde cu aceeași preț de preț își încarcă site-urile web cu viteza de 800-1000 de milisecunde. De asemenea, sunt foarte fiabile, întrucât timpul lor de funcționare este de 100% și scade doar la 99,95%. Încă o dată, este solid!

Singurul dezavantaj al InMotion este că orice site web cu dimensiunea de peste 10 GB nu va fi salvat. Va trebui să plătiți o taxă de 49 de dolari pentru ca un site de această dimensiune să fie rezervat în mod regulat. Dar oferă backup-uri automate gratuite și restaurări de site-uri pentru orice alt site web sub 10 GB.

Pentru a-și pune la dispoziție serviciile puternice, au o echipă de asistență pentru clienți de talie mondială, care este întotdeauna gata să îți satisfacă fiecare nevoie. Aceștia necesită mai puțin de 20 de minute pentru a răspunde și îți vor rezolva problemele destul de rapid.

Totul despre InMotion reușește să fie atât de convingător și exact așa vor să fie. Aceștia oferă aceste servicii la același preț ca și alte camere de internet comerciale, începând de la 3,49 USD pe lună pentru planul lor de lansare. Suporta 6 site-uri web, 26 de domenii parcate, 6 baze de date MySQL împreună cu 100 de subdomenii și 26 de domenii parcate.

Planul Power costă 4,49 USD pe lună și oferă aceleași servicii ca și planul Lansare, cu câteva suplimente.

În sfârșit, planul Pro costă 7,49 USD pe lună, ceea ce acceptă tot nelimitatul! Gazduirea lor WordPress este aceeași ca oricare dintre celelalte planuri menționate aici și susțin și gestionează perfect orice site web construit în acest CMS.

4. WebHostingHub

webhostinghub-best-WordPress-blog-hosting

WebHostingHub oferă serviciile sale cu o declarație foarte provocatoare, spunând că sunt de 20 de ori mai rapide decât concurența lor.

Deși nu au o viteză de 20 de ori mai rapid, sunt printre cele mai rapide webhost-uri pe care le-am analizat până acum, cu viteze de încărcare de 580 de milisecunde. Vitezele de încărcare a paginilor sunt suficient de rapide pentru a rula un site web de comerț electronic.

Toate unitățile SSD puternice fac lucrurile și mai bune, deoarece datele sunt citite de 20 de ori mai rapid decât de pe un hard disk obișnuit.

De asemenea, sunt destul de fiabile pe tot parcursul anului, cu 99,99% uptimes care scad până la 99,88% într-un caz cel mai rău.

Dacă sunteți un începător care nu are prea multă experiență cu tehnologia web, WebHostingHub va fi mai mult decât excelent pentru dvs. Ei păstrează lucrurile extrem de simplu cu un proces de înregistrare în câteva etape și o configurare ușoară a site-ului. Fiecare pachet de găzduire vine cu software gratuit pentru constructor de site-uri web.

Puteți selecta să aveți WordPress instalat pe serverul dvs. chiar din pagina de înregistrare. Puteți selecta, de asemenea, alte sisteme de gestionare a conținutului.

WebHostingHub oferă și o mulțime de servicii gratuite. Acestea oferă posibilitatea de a transfera trei site-uri web împreună cu bazele de date pe serverele lor, complet gratuit. De asemenea, ei promit un proces de inactivitate zero, ceea ce îl face o ofertă și mai convingătoare. Pentru a finaliza totul, veți obține, de asemenea, un nume de domeniu gratuit.

Cu toate acestea, backup-urile și securitatea adăugată costă bani în plus. Acestea sunt funcții de securitate foarte utile, chiar esențiale pe care nu le veți obține gratuit.

Primul lor plan, planul Spark începe de la 4,99 USD pe lună, ceea ce necesită un abonament de 3 ani. Dacă alegeți opțiunea de 12 luni, prețul se ridică la 6,99 USD pe lună. Are suport pentru 2 site-uri web, 25 de subdomenii și 10 baze de date MySQL.

Planul Nitro costă 6,99 USD pe lună și acceptă un număr nelimitat de site-uri web, subdomenii și baze de date MySQL.

Planul Dynamo, de asemenea, face totul nelimitat prin adăugarea mai multor resurse de server pe care le puteți folosi. Acest serviciu este excelent pentru site-urile web foarte traficate.

Dacă vă place cum sună serviciile WebHostingHub, vă puteți abona la serviciul lor în câțiva pași simpli.

5. InterServer

interserver-best-optimizat-WordPress-hosting

InterServer este pe piață încă din 1999, dar nu tot atât de mulți oameni știu despre asta, cum fac despre alte gazde comerciale. Este un furnizor foarte bugetar, care are 17 ani de muncă și milioane de utilizatori mulțumiți în spatele lor.

Au tot ce este necesar pentru ca site-ul dvs. WordPress să funcționeze perfect. Aproximativ 80% din toate mărturiile lor sunt scrise cu voce foarte pozitivă. Majoritatea clienților lor sunt foarte mulțumiți de serviciile pe care le primesc.

Orarul lor scade rar de la 100% la 99,99%, astfel încât sunt cu adevărat de încredere pe tot parcursul anului. Ceea ce le face și mai impresionante este faptul că site-urile web găzduite pe serverele lor au un timp de răspuns de 300ms.

Au o durată de lucru solidă, o echipă de asistență pentru clienți prietenoasă și foarte receptivă, care este gata constant să rezolve orice problemă referitoare la site-ul dvs..

Pentru cei care nu doresc să păteze prea mult cu site-ul lor WordPress și cei care doresc să-l funcționeze pe tot parcursul anului fără probleme, pot utiliza un plan de găzduire gestionat pentru 5 $ pe lună. Serviciile lor includ, de asemenea, o mulțime de instalări cu un singur clic și o migrare gratuită a site-ului.

Puteți obține, de asemenea, câteva reduceri grozave cu un contract pe termen lung și faceți ca prețul să scadă la 3,88 USD / lună. Aveți o lățime de bandă nelimitată, spațiu de stocare și site-uri web cu acest pachet. Dar este important de menționat că niciun site web nu are voie să utilizeze mai mult de 20% din resursele serverului lor.

Totuși, InterServer este foarte simplu, fără niciun fel de limitări pe care serviciile lor le impun și vă vor anunța despre tot ce este în afara liliacului, fără capturi sau taxe ascunse..

InterServer nu este încă o gazdă principală și compensează acest lucru oferind un serviciu minunat tuturor utilizatorilor lor. Dacă sunteți în căutarea unei gazde web de încredere, care să vă țină minte interesele, InterServer este un pas!

Concluzie

Alegerea unei gazde web nesigure pentru site-ul sau blogul dvs. WordPress poate provoca foarte multe dureri de cap. Nu este necesar să încercați diverse companii, pentru că v-am oferit o listă cu cei mai buni furnizori de hosting WordPress. Le-am testat pe toate și le folosesc în prezent pentru clienți sau proiecte mai mici de site-uri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map