5 Cel mai bun gazduire pentru muzicieni, cântăreți, trupe, artiști și DJ

01.06.2020
Cel mai bun gazduire '5 Cel mai bun gazduire pentru muzicieni, cântăreți, trupe, artiști și DJ
0 13 мин.

cel mai bun web hosting pentru muzicieni


A fi muzician este important să ai un site web. În acest articol vă voi arăta cum să construiți un site web singur și, de asemenea, cum să alegeți cea mai bună găzduire pentru site-ul muzicienilor.

Dacă sunteți tipul de persoană căruia îi place să facă lucrurile de la sine, probabil doriți și să vă construiți propriul site. Deci sunteți priceput la muzică, dar nu aveți niciun indiciu despre cum să începeți un site web. Asta e ok. Dacă aveți voința de a învăța cum să vă creați propriul site de muzică sau un site web pentru marca dvs., citiți prin această pagină, vă voi explica tot ce este mai jos.

Există câțiva furnizori de găzduire web specializați în furnizarea de instrumente pentru crearea de site-uri de muzicieni. Am ales să nu le includ în listă, deoarece sunt scumpe, iar funcționalitatea instrumentelor lor este limitată. În schimb, am să vă prezint 5 dintre cele mai bune companii de găzduire partajate, care pot fi folosite pentru a construi un site web de muzicieni profesioniști pentru mai puțin.

Când construiți un site web și nu sunteți dezvoltator, aveți o serie de opțiuni din care să alegeți. Puteți utiliza un script de site web care este construit pentru muzicieni sau puteți utiliza un software mai versatil, cum ar fi WordPress. WordPress are toate instrumentele necesare pentru construirea unui site de muzică unic și bogat în funcții. Pe deasupra, Beyonce și alți muzicieni își rulează site-ul pe WordPress.

Dacă doriți să creați un site web simplu pentru trupa dvs., puteți opta pentru un constructor de site-uri, pe care nu îl susțin prea mult.

Marele lucru despre utilizarea WordPress sau a unui software de construire a site-ului pentru site-ul dvs. este că nu trebuie să știți nicio codare. Deci, fără a fi nevoie să cunoașteți limbile HTML, CSS, JS sau PHP, puteți construi întregul site web singur.

Dacă alegeți să vă creați site-ul folosind WordPress, aveți nevoie de un web hosting bun pentru acesta.

Cele mai bune 5 gazde pentru site-urile muzicale

Iată lista primilor 5 furnizori de găzduire pe care îi recomand pentru site-urile web de muzică:

 • iPage – de la 1,99 USD / lună
 • BlueHost – de la 3,95 USD / lună
 • In miscare – de la 3,99 USD / lună
 • HostGator – de la 3,95 USD / lună
 • Hai tăticu – de la 2,99 USD / lună

În cele ce urmează, voi intra în detalii despre fiecare companie de găzduire pe care o recomand.

iPage – Faceți un site web pentru Banda dvs. de muzică

Ipage-cei mai buni muzicieni hosting-iPage este una dintre cele mai bune și ieftine prețuri pentru a crea singur un site de muzicieni simplu. Compania oferă constructor de site-uri drag-and-drop, cu o mulțime de funcționalități încorporate și opțiuni de personalizare. Puteți alege dintre sute de șabloane gata făcute (inclusiv modele legate de muzică) și să le personalizați pentru cerințele dvs. Editarea unei teme pre-create vă ajută să vă creați site-ul mai rapid.

Dacă doriți mai multă flexibilitate și decideți să creați site-ul dvs. muzical cu WordPress, iPage este o opțiune excelentă și pentru acest lucru. Acestea oferă un instrument de instalare WordPress cu un singur clic, care vă permite să începeți rapid și ușor.

Planul esențial este perfect pentru pornirea unui site web pentru trupa dvs. de muzică, cu toate acestea puteți face upgrade oricând la un plan de găzduire cu nivel superior, dacă este necesar.

BlueHost – Creați un site web pentru muzică

Bluehost-cei mai buni muzicieni hosting-BlueHost are și un software de construire a site-urilor web, dar acest instrument permite doar crearea a până la 6 pagini. În opinia mea, ar trebui să optezi pentru BlueHost dacă vrei să-ți creezi site-ul web folosind WordPress. Sunt foarte puternici în găzduirea site-urilor web WordPress. BlueHost a fost recomandat de comunitatea WordPress și site-ul oficial WordPress.org de foarte mult timp.

BlueHost este una dintre cele mai bune companii de hosting WordPress și au mai multe planuri de găzduire din care să aleagă. Pentru un site WordPress muzician inițial, puteți utiliza unul dintre planurile lor comune. Mai târziu, puteți face upgrade la un plan de găzduire mai puternic, pe măsură ce site-ul dvs. web crește și, deoarece necesită mai multe resurse de server.

WordPress este unul dintre cele mai bune software cu care să construiți un site web. Funcționalitatea sa principală este foarte standard (permite publicarea de articole, încărcarea de imagini, crearea de machete personalizate cu ușurință), nu este special creată pentru muzicieni, ci mai degrabă pentru bloggeri și site-uri web pentru afaceri mici. Cu toate acestea, folosind pluginuri speciale și teme personalizate, puteți transforma WordPress în orice tip de site web (inclusiv site-ul web al profilului muzicianului, trupa de muzică, site-ul pentru DJ sau site-ul magazinului de muzică).

Deci, dacă doriți un serviciu de găzduire fiabil pentru site-ul dvs. WordPress, BlueHost este alegerea potrivită.

InMotion Gazduire – Porniți site-ul dvs. de muzician

Inmotion-best-muzicieni hostingInMotion Gazduire este o altă opțiune excelentă dacă alegeți WordPress pentru site-ul dvs. web. Oferiți un instrument de constructor de site-uri foarte unic, care se integrează cu WordPress; se numește BoldGrid. Acesta este de fapt un set de plugin-uri care sunt disponibile pentru instalare cu fiecare cont de găzduire InMotion. BoldGrid este liber de utilizat, dar pentru a avea acces la această extensie puternică WordPress, trebuie să achiziționați un plan de găzduire.

BoldGrid este perfect pentru începători, care nu au cunoștințe de programare sau deloc, dar doresc să creeze singuri un site web. Dacă sunteți interesat de acest plugin, puteți afla mai multe despre el pe pagina noastră de recenzie BoldGrid. Pe scurt, BoldGrid este un constructor de pagini complex și puternic pentru WordPress, care permite utilizatorilor să creeze ușor pagini de destinație (build-and-drop builder) și să insereze formulare, hărți, imagini cu apăsarea unui buton.

Puteți avea site-ul dvs. WordPress pornit și funcționat imediat după activarea contului. În pagina de checkout, va trebui să optați pentru „WordPress pre-instalat” pentru instalare automată. Acest lucru nu vă va costa în plus, este inclus gratuit. Aceasta este o caracteristică excelentă dacă doriți să porniți rapid site-ul dvs. de muzică.

HostGator – Configurați și creșteți site-ul dvs. de muzică

Hostgator-best-muzicieni hostingHostGator este o „bestie” când vine vorba de găzduire web. Diferite industrii aleg HostGator pentru găzduirea site-urilor lor web mici și mari. Mulți muzicieni, trupe de muzică, DJ și artiști aleg, de asemenea, această companie de găzduire, deoarece este de încredere și oferă suport tehnic foarte bun.

HostGator oferă, de asemenea, un instrument de instalare cu un singur clic care face utilizatorilor să-și configureze rapid și ușor site-ul de muzică WordPress. La HostGator vă puteți actualiza planul de găzduire pe măsură ce site-ul dvs. crește.

Alegeți unul dintre planurile lor comune pentru a începe și trece la hostingul cloud sau VPS odată ce site-ul dvs. web va avea mai mult trafic sau va avea nevoie de securitate mai mare.

Dacă nu doriți să utilizați WordPress pentru construirea site-ului dvs., puteți utiliza glisorul Gator & renunță la constructorul de site-uri web. Personal, nu-mi plac prea mult constructorii de site-uri, dar dacă doriți să finalizați treaba rapid, acest instrument poate fi opțiunea perfectă pentru dvs..

GoDaddy – Construiți un site Web pentru muzicieni

GoDaddy-cei mai buni muzicieni hosting-GoDaddy este o alegere excelentă pentru newbies și pentru găzduirea site-urilor web cu trafic mic și mediu. GoDaddy este versatilă atunci când vine vorba de construirea site-ului dvs. web: puteți alege constructorul de site-uri oferit de GoDaddy sau puteți opta pentru un plan de găzduire unde puteți configura site-ul dvs. cu WordPress sau cu un alt instrument pe care îl puteți utiliza pentru crearea site-ului dvs..

Site Builder va oferi un mod ușor de a crea, edita și publica un site web. Puteți alege dintre sute de șabloane gratuite și personalizați-le pentru nevoile dvs. Există zeci de modele care sunt special create pentru site-urile web legate de muzică. Fiecare parte a designului poate fi modificată: puteți înlocui imaginile de eșantion cu dvs., puteți schimba sigla, adăuga și elimina pagini care sărute în întregime partea de programare.

Site Builder oferă multe opțiuni și widget pentru ca site-ul dvs. să fie profesional și aspectuos. Puteți adăuga cu ușurință galerii de imagini și video, file, cutii, implementați un blog sau puteți activa funcția de comerț electronic.

Dacă alegeți să creați site-ul web folosind WordPress, vă recomand să consultați tutorialul legat. Dacă alegeți una dintre opțiunile de găzduire cPanel ale GoDaddy, veți putea să instalați un singur clic pe WordPress pe domeniul dvs. și să începeți să vă construiți site-ul imediat..

Treaba ta va fi să adaugi o temă, să instalezi pluginurile necesare, să adaugi pagini și postări; care sunt foarte ușor de făcut. La sfârșitul acestei pagini vă va oferi o listă de recomandări pentru pluginurile și temele pe care le puteți utiliza pentru construirea unui site web de muzicieni profesionisti cu WordPress.

Ce gazdă ar trebui să alegeți pentru un site web de muzică?

Am enumerat primele 5 gazde pe care le considerăm cele mai bune pentru găzduirea unui site web de muzică. Fiecare furnizor de găzduire are pro și contra, deci trebuie să alegeți compania care este cea mai potrivită pentru nevoile dvs. După părerea mea, iPage este cea mai bună opțiune pentru site-urile web cu muzică de pornire. Pentru site-urile create cu WordPress, vă recomand BlueHost, InMotion și HostGator. GoDaddy este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru găzduirea unui site web de muzică.

Puteți afla mai multe despre fiecare companie de găzduire citind recenziile noastre detaliate.

Acum aruncăm o privire asupra modului de a crea un site web de muzică cu WordPress.

Plugin-uri utile WordPress pentru site-ul muzical

După cum am raportat mai sus, WordPress-ul principal nu are suficiente funcții pentru a crea un site web cu muzică. Cu ajutorul unor pluginuri speciale, veți putea adăuga playere muzicale, un magazin, o bibliotecă de muzică sau alte funcții grozave. Tot ce trebuie să faceți este să răsfoiți Depozitul de plugin-uri WordPress și cauta muzica.

În rezultate veți găsi toate pluginurile necesare de care aveți nevoie și acestea pot fi instalate gratuit pe site-ul dvs. web. Iată câteva plugin-uri utile pentru un site web de muzică:

Wordpress simplu widget de muzicăPluginul Music Simple Widget vă permite opțiunea de a afișa un player de muzică ca widget, cu opțiunea de a adăuga numele artistului, melodia, albumul, descrierea scurtă și imaginea de copertă la fiecare piesă. Acest widget va funcționa pe toate browserele care acceptă elementul HTML5. Este cu siguranță un widget minunat pe care îl aveți pe site-ul dvs. web dacă doriți să permiteți vizitatorilor să asculte muzica dvs. înainte de a o achiziționa.

galeria gmedia gestionează playlistul fișierelor de muzicăUn alt plugin minunat este Galeria Gmedia, care este și un manager media all-in-one. Acest plugin funcționează ca o bibliotecă, oferind o interfață cuprinzătoare pentru gestionarea nu numai a imaginilor, dar și a fișierelor audio. Cu ajutorul acestui instrument puteți încărca cât mai multe fotografii și fișiere de muzică doriți și să le aranjați în grupuri, liste de redare și albume. Este un plugin foarte util care ar putea merita instalat pe orice site de muzică.

Ați menționat doar două pluginuri, dar există sute din care puteți alege. Când selectați un plugin, verificați întotdeauna evaluările și ultima actualizare a pluginului. Nu doriți să instalați plugin-uri învechite pe site-ul dvs. web. Evitați cele care nu au fost actualizate de ani de zile.

Site-uri de muzică de top construite pe WordPress

Există mulți muzicieni, cântăreți, DJ, trupe și artiști care aleg WordPress pentru site-ul lor. Iată o listă cu cele mai populare:

Cele mai bune teme WordPress pentru site-ul muzician

Așadar, dacă ați decis să creați site-ul cu WordPress, iată câteva teme premium pe care le puteți utiliza pentru a face site-ul dvs. unic și remarcabil.

muzică vocală tema wordpress

Demo / Descărcare

tema de sesioan jam pentru site-urile web de muzică

Demo / Descărcare

site-ul muzicii beatheaven tema wordpress

Demo / Descărcare

Altceva?

Cred că am oferit toate informațiile de care aveți nevoie pentru pornirea site-ului dvs. web și sper cu adevărat că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun furnizor de hosting de muzicieni. Dacă mai aveți întrebări, utilizați sistemul de comentarii de mai jos. Voi încerca să răspund la toate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector