5 Cel mai bun gazduire pentru site-urile cu trafic mare

cel mai bun web-hosting high-trafic-site-2019


Dacă aveți un site web care generează mult trafic, trebuie să vă asigurați că aveți o gazdă web fiabilă dacă doriți să aveți liniște în orice moment. Gazda dvs. web trebuie să poată menține traficul ridicat și trebuie să vă asigurați că nu aveți nicio perioadă de oprire. Cu trafic ridicat, asta vă poate costa foarte mult.

Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să luați în considerare nici măcar să utilizați o găzduire partajată dacă aveți mult trafic. Singura ta alegere ar trebui să fie dacă mergeți cu un plan VPS sau cu un server dedicat. În acest articol, voi acoperi cele mai bune companii de găzduire care au planuri VPS grozave pentru site-uri web cu trafic mare. Cu toate acestea, înainte de a merge acolo, aș dori să discutăm în detaliu planurile VPS, astfel încât să înțelegeți de ce aveți nevoie de găzduire VPS.

Ce este VPS (Virtual Private Server)?

Server privat virtual este un tip de găzduire care este practic ceva între serverele dedicate și serverele partajate. Este un tip oarecum nou de găzduire, dar devine din ce în ce mai popular deoarece are multe avantaje și reușește să acopere unele dintre cele mai bune caracteristici ale altor tipuri de hosting.

Cel mai mare avantaj al VPS constă în faptul că aveți confidențialitate ca într-un server dedicat, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web este singurul pe server, deoarece nu vă împărtășiți sistemul de operare cu nimeni. Asta înseamnă că aveți și propriul sistem de operare, spațiu pe disc și lățime de bandă, care este probabil cel mai important lucru pentru dvs. dacă aveți un site web cu trafic ridicat.

Un alt lucru minunat despre găzduirea VPS sunt opțiunile de personalizare. Deoarece aveți propriul sistem de operare, aveți și propriile instanțe ale tuturor aplicațiilor de pe server, cum ar fi Apache, MySQL și PHP, dar puteți personaliza, de asemenea, oricare dintre aceste servicii pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice.

Cu gazduirea VPS, veți avea cantități dedicate de RAM pe care le puteți utiliza oricând și, deoarece nu partajați un server cu alte site-uri web, sunteți singurul care poate utiliza întreaga memorie RAM. Gazduirea VPS este mult mai puțin costisitoare decât găzduirea dedicată, dar are totuși multe dintre aceleași avantaje. Poate susține traficul ridicat și este o alegere sigură dacă doriți un plan de găzduire fiabil. Cu toate acestea, mai pot fi probleme cu găzduirea VPS. De aceea este foarte important să luați o decizie inteligentă atunci când vă alegeți gazda și faceți o cercetare adecvată a companiei de găzduire. Vă voi ajuta să faceți acest lucru în paragraful următor, unde voi vorbi despre lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți o gazdă web.

Cum să alegeți gazduirea pentru site-urile cu trafic intens?

Acum, știți că doriți găzduire VPS, dar totuși trebuie să decideți ce gazdă este cea mai bună pentru dvs. Există multă concurență în lumea găzduirii web, ceea ce înseamnă că aveți o mulțime de opțiuni. Chiar dacă acesta este un lucru bun, se poate prezenta și a fi un coșmar. Știu că am avut o mulțime de probleme când a trebuit să aleg din cauza asta și a face o cercetare adecvată a necesitat foarte mult timp. De aceea, voi discuta și cu câteva dintre gazdele mele web preferate cu dvs., după ce vă voi spune la ce este important să acordați atenție atunci când alegeți o gazdă web.

Lățime de bandă

Acesta este primul lucru la care trebuie să te uiți dacă ai un site web cu mult trafic, deoarece lățimea de bandă este o măsură care îți spune câți octeți servești într-o anumită perioadă. Pentru site-urile cu trafic redus, lățimea de bandă poate fi scăzută, dar din moment ce aveți un site web cu trafic ridicat, cerințele de lățime de bandă trebuie să fie mai mari.

Recenzii pentru clienți

Efectuați unele cercetări pe gazda web pe care doriți să o utilizați și consultați recenziile utilizatorilor lor, deoarece acesta este un indicator important al serviciului pe care îl oferă. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți că o mulțime de companii angajează oameni pentru a le oferi feedback și recenzii pozitive, așa că ar trebui să citiți mai mult decât câteva dintre ele dacă doriți să obțineți o imagine potrivită.

Fiabilitate

Întrucât aveți un site web cu mult trafic, trebuie să vă asigurați că gazda dvs. web este fiabilă și are un timp de funcționare excelent. Trebuie să știți că nimic mai mic de 99% din timpul de funcționare nu merită luat în considerare. Orice perioadă de oprire pe care o întâmpinați va ajunge să vă coste mult, mai ales că generați mult trafic.

Asistență pentru clienți

Vă doriți o gazdă web care să ofere o asistență excelentă pentru clienți, mai ales că aveți un site web cu trafic ridicat și orice lucru care merge greșit trebuie rezolvat în cel mai scurt timp posibil. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de asistență 24/7 și doriți să aveți diverse opțiuni, așa că căutați gazde care oferă asistență telefonică, asistență prin e-mail și chat online live.

Prețuri și rambursări

Desigur, este întotdeauna inteligent să cauți o opțiune mai ieftină dacă găsești una care să aibă toate lucrurile de care ai nevoie. Cu toate acestea, aveți grijă când priviți prețul. Nu doriți să alegeți o gazdă web fiabilă doar pentru că are opțiuni mai ieftine atunci când vine vorba de planurile VPS. Un alt lucru de căutat este politica de rambursare. Asigurați-vă că gazda dvs. web oferă o rambursare dacă nu sunteți mulțumit de nimic și doriți să schimbați gazda web.

Cele mai bune opțiuni pentru găzduirea site-urilor cu trafic intens

Am acoperit acum toate lucrurile pe care trebuie să le știi când iei decizia ta. Cu toate acestea, există încă problema de a avea prea multe opțiuni. Concurența în web hosting este masivă și v-ar lua mult timp pentru a face o cercetare asupra atâtor companii. De aceea, am ales 5 companii gazdă web care sunt potrivite pentru găzduirea site-urilor web cu trafic ridicat. Mai jos îmi voi împărtăși experiențele mele.

1. HostGator

Viziteaza site-ul “

Hostgator-cel mai bun hosting de mare-trafic-site-HostGator a câștigat multă tracțiune și reputație în doar câțiva ani și este acum una dintre cele mai populare gazde web din lume. De fapt, găzduiesc peste 5.000.000 de domenii! Acestea au obținut acest tip de succes datorită prețurilor accesibile și serviciilor excelente de găzduire.

Gazduire VPS

HostGator are trei planuri VPS pe care le puteți obține:

 • Snappy 2000 – 2 GB RAM, 12 GB spațiu pe disc, 1,5 TB de transferuri lunare de date. Începe de la 79,95 USD / lună, dar îl puteți obține pentru 19,95 USD / lună dacă vă angajați timp de trei ani.
 • Snappy 4000 – 4 GB RAM, 165 GB stocare și 2 TB de transferuri lunare de date începând de la 119,95 USD / lună. Dacă semnați un plan pe trei ani, îl puteți obține pentru 29,95 USD pe lună.
 • Snappy 8000 – 8 GB RAM, 240 GB spațiu pe disc și 3 TB de transferuri lunare de date la 149,95 USD / lună. Dacă mergeți cu un contract pe trei ani, îl puteți avea pentru 39,95 USD / lună.

Serviciu clienți

HostGator are cu adevărat un serviciu fantastic pentru clienți și au primit deja câteva premii pentru nivelurile ridicate de asistență oferite clienților lor. Puteți obține ajutor prin chat și telefon live în orice moment al zilei, inclusiv de sărbători. Ceea ce nu au este un sprijin premium pentru clienții cu plată mare, dar atunci când luați în considerare excelența serviciului lor obișnuit de clienți, aceasta nu este o problemă deloc.

Fiabilitate

HostGator garantează timpul de funcționare de 99,9%, ceea ce este foarte important pentru dvs. dacă aveți mult trafic pe site-ul dvs. web. Au centre de date de nivel superior susținute de hardware-ul serverului cel mai înalt. De asemenea, HostGator are un sistem fantastic de monitorizare. Acest lucru este important și pentru că le permite să-și scaneze serverele și să obțină actualizarea stării în orice moment, ceea ce generează un sistem de avertizare declanșat automat, care trimite avertismente tehnicienilor lor atunci când există o problemă cu serverul.

2. BlueHost

Viziteaza site-ul “

Bluehost-ieftine-hosting-high-trafic-site-uri webAceasta este o gazdă web care este probabil cea mai de renume dintre toate, chiar dacă este o concurență grea. Este o companie care este una dintre opțiunile de top ale WordPress.org și are 5 planuri de găzduire diferite din care puteți alege, în funcție de nevoile dvs. specifice. Vom vorbi despre planurile de găzduire VPS pe care le oferă pentru site-ul dvs. cu trafic ridicat.

Gazduire VPS

Primul lucru de care trebuie să știți este faptul că BlueHost nu are planuri VPS pentru Windows, doar pentru Linux, ceea ce este într-adevăr dezamăgitor. Cu toate acestea, dacă utilizați Linux, atunci veți avea 4 opțiuni diferite pentru a alege – Standard, Enhanced, Premium și Ultimate. Prețurile variază de la 14,99 USD la 59,99 USD pentru prima lună, dar apoi se ridică la 29,99 USD până la 119,99 USD. Acestea sunt prețuri destul de obișnuite, iar pentru ele primești 2 nuclee de procesor pentru primele două planuri și 3 și 4 pentru două mai scumpe. Spațiul de stocare obținut este cuprins între 30 GB și 120 GB, în funcție de plan. RAM variază de la 2 GB la 8 GB, iar lățimea de bandă este nelimitată pentru toate planurile de găzduire. Planul Standard vă va primi o adresă IP, în timp ce alte planuri vă vor primi două adrese IP.

Relații Clienți

Am avut o experiență excelentă cu serviciul pentru clienți pe care BlueHost îl oferă, deși există câteva recenzii mixte. Adică, există atât recenzii pozitive, cât și negative, așa că cred că totul se rezumă la cazuri individuale. Cu toate acestea, trebuie să știți că BlueHost oferă asistență 24/7 pentru clienți pe telefoanele lor, chat-ul live și e-mailul.

Securitate

Unul dintre cele mai puternice avantaje pentru BlueHost este securitatea acestora. Veți obține trei straturi de prevenire a spamului, dar acesta nu este singurul lucru. Această gazdă web oferă, de asemenea, o protecție excelentă pentru inbox-ul dvs. și vă oferă posibilitatea de a bloca accesul la site-ul dvs. și la adresele IP specifice listei negre.

3. Gazduire InMotion

Viziteaza site-ul “

Inmotion-business-hosting-high-trafic-site-uriInMotion este cu adevărat unul dintre giganții lumii de găzduire web. Sunt în jur din 2001 și această experiență înseamnă multe, deoarece știu să abordeze problemele comune în cel mai rapid mod.

Gazduire VPS

InMotion oferă trei tipuri de planuri VPS – VPS-1000, VPS-2000 și VPS-3000. VPS-1000 costă 29,99 USD pe lună, are 4 GB RAM, 60 GB spațiu de stocare, 2 TB lățime de bandă și două adrese IP. VPS-2000s are un preț de 49,99 USD pe lună, vă oferă 6 GB RAM, 130 GB spațiu de stocare, 3 lățime de bandă TB și două adrese IP. VPS-3000s are un preț de 74,99 USD pe lună, vă permite 8 GB RAM, 200 GB spațiu de stocare, 4 TB și trei adrese IP.

Serviciu clienți

Serviciul clienți este unul dintre cele mai puternice costume ale acestei companii de găzduire web. Oferă un serviciu constant și complet. Le puteți contacta la telefon, la chatul live și prin e-mail. Au un personal extrem de prietenos, care se angajează să te ajute să găsești cea mai bună modalitate de a rezolva orice problemă.

De fapt, probabil vor reuși să rezolve chiar și cele mai complexe probleme, deoarece au și suport avansat. Un alt lucru minunat despre InMotion este comunitatea lor extinsă, care este, de asemenea, întotdeauna gata să vă ajute în orice moment. Există un forum în care puteți găsi răspunsurile dvs., precum și multe tutoriale și cursuri online, toate disponibile pe site-ul lor oficial.

Fiabilitate

InMotion elimină timpul de funcționare de 99,9% și am testat acest lucru personal anul trecut cu site-ul meu web cu trafic ridicat. Așa cum am menționat deja, acest lucru este foarte important, deoarece orice timp de întrerupere poate provoca daune grave reputației și veniturilor site-ului. InMotion oferă, de asemenea, memorie explozibilă și memorie dedicată, care este o caracteristică drăguță care le separă de majoritatea celorlalte gazde web.

4. InterServer

Viziteaza site-ul “

-Interserver-accesibile de mare trafic site-hostingInterServer a fost în afacerea de găzduire web din 1999 și este una dintre cele mai rapide creșteri de web care au două centre de date din care oferă un serviciu excepțional. De asemenea, au o rată mare de satisfacție a clienților și o etică de afaceri de renume.

Gazduire VPS

InterServer are un sistem uimitor pentru determinarea planului VPN ideal pentru fiecare client. Acestea oferă planuri VPS personalizate pe care clienții lor le pot alege singure. Acest lucru vă permite să obțineți exact ceea ce aveți nevoie dintr-o mare varietate de opțiuni. Am o experiență excelentă cu InterServer și îmi place acest tip de scalabilitate pe care le oferă clienților lor. Există două tipuri de planuri VPS – bazat pe Linux, care costă 6 USD / lună și Windows bazat pe un preț de 10 USD / lună. Desigur, acestea sunt prețurile pentru cele mai de bază planuri care vă oferă 25 GB spațiu, 1024 MB memorie și 1 TB de transfer de date. Acum, acesta este locul în care lucrurile devin interesante. Puteți adăuga o altă felie, sau mai multe (până la 16) planului de găzduire VPS și fiecare felie adăugată vă va oferi un alt set de funcții menționate anterior. De asemenea, fiecare felie va crește prețul pe care îl plătiți cu 6 USD, pentru Linux, sau 10 USD, pentru Windows.

Puteți alege, de asemenea, dacă doriți să vă plătiți planurile VPS în fiecare lună sau anual. Dacă alegeți să obțineți un plan pe tot parcursul unui an, veți beneficia de o reducere de 10%. Desigur, primiți o garanție de returnare a banilor care durează 30 de zile cu orice plan VPS alegeți.

Caracteristici importante

Această gazdă web are servere extrem de puternice care le permit să garanteze uptime de putere 100% și timp de rețea 99,9%.

InterServer are un instrument excelent și simplu pe care îl puteți utiliza pentru a gestiona planul dvs. de găzduire ușor și fără cunoștințe tehnice.

Când vine vorba de asistență pentru clienți, această gazdă are un personal cu adevărat prietenos, care este, de asemenea, extrem de profesionist și disponibil 24 de ore din 24. Le puteți contacta la telefon, prin e-mail și în chat-ul live.

5. GreenGeeks

Viziteaza site-ul “

greengeeks-premium-hosting-high-trafic-pagini webAceasta este o companie relativ nouă, dar cu siguranță au crescut foarte mult din 2006, când au fost fondate. Acest lucru se datorează faptului că au o distincție clară de alte companii de găzduire web – furnizează web hosting verde. Asta înseamnă că sunt o companie ecologică care lucrează la compensarea producției de carbon de pe serverele lor.

Gazduire VPS

Această companie oferă 5 planuri de găzduire VPS diferite:

 • 39,95 USD / lună – Acest plan VPS vă oferă 1 GB RAM, 25 GB stocare și 1 TB lățime de bandă.
 • 59,95 USD / lună – Acest plan VPS vă oferă 2 GB RAM, 50 GB stocare și 1,5 TB lățime de bandă.
 • 79,95 USD / lună – Acest plan VPS vă oferă 3 GB RAM, 75 GB stocare și 2 TB lățime de bandă.
 • 99,95 USD / lună – Acest plan VPS vă oferă 4 GB RAM, 100 GB stocare și 2,5 TB lățime de bandă.
 • 159,95 USD / lună – Acest plan VPS vă oferă 5 GB RAM, 125 GB stocare și 3 TB lățime de bandă.

Cu fiecare plan VPS disponibil, veți obține, de asemenea, 2 adrese IP și puteți modifica planul pe care îl utilizați în orice moment. De asemenea, există o garanție de returnare de 30 de zile dacă doriți să vă schimbați furnizorul de hosting pentru orice motiv pe care îl aveți.

Uptime

GreenGeeks susține că oferă 99,9% de serviciu, iar pe baza experienței mele, acest lucru este complet adevărat. Au servere puternice care le permit să mențină un timp de funcționare atât de ridicat, dar le permite, de asemenea, să ofere viteză mare tuturor clienților.

Relații Clienți

GreenGeeks are o echipă grozavă de tehnicieni care vă pot ajuta să faceți față oricărei probleme. Puteți contacta în orice moment serviciul de asistență pentru clienți, deoarece oferă asistență 24/7 la telefon, prin e-mail și în chat-ul live. Există, de asemenea, multe tutoriale online pe site-ul lor care vă pot ajuta să faceți față unor probleme fără a contacta asistența.

Concluzie

Există multe companii de găzduire web care pot face față cerințelor dvs. pentru un site web cu trafic ridicat și oricum ar trebui să faceți propriile cercetări, doar pentru a vă asigura că nu ați ratat nicio oportunitate mai bună. Cu toate acestea, în experiența mea, acestea sunt cele mai bune gazde web dacă căutați planuri VPS fiabile și puternice pentru a vă ocupa site-ul și traficul pe care îl generați..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map