5 cele mai bune furnizori ieftine de găzduire cPanel

Cel mai bun-cPanel-hosting-2019


cPanel este cel mai popular și puternic panou de control admin disponibil pe piață. De-a lungul anilor, acest instrument a devenit o parte esențială a fiecărui proprietar al site-ului. software cPanel vă permite să configurați automatizarea completă a fiecărui aspect al site-ului dvs. web. Acest lucru poate fi obținut atât din partea clientului, cât și din partea serverului într-o manieră prietenoasă și rapidă pentru începători.

Aceasta este lista noastră de top cu cei mai buni furnizori de hosting cPanel cu buget:

Companie
Pret de la
Bani înapoi

1gazdă de afaceri ieftină cu agenții de inmotion3,49 USD / lună90 zile
2găzduire bluehost cpanel ieftin3,95 USD / lună30 zile
3gazdă găzduire cpanel profesionist3,95 USD / lună45 zile
41 și 1 site-ul meu web4,95 USD / lună30 zile
5justhost găzduire ieftină cPanel3,95 USD / lună30 zile

Când vorbim cPanel hosting, ne referim de fapt la serviciile relevante pentru înregistrarea care sunt alimentate cu software-ul panoului de control cPanel. Soluțiile de găzduire care sunt disponibile pentru instrumentul cPanel vă permit să aveți un control și o supraveghere deplină asupra majorității, dacă nu toate aspectele legate de gestionarea propriului dvs. site web. Instrumentul cPanel este deosebit de util în a vă ajuta să configurați rapid și ușor baze de date pentru a gestiona fișierele, configurați conturi de e-mail, precum și instalarea de aplicații software din partea serverului.

Ce este cPanel? – Prezentare detaliată a software-ului panoului de control cPanel Web Hosting

Vă va plăcea absolut cât de complicate și avansate sunt sarcinile legate de gestionarea site-ului web ușor, rapid și complet automatizat cu ajutorul soluțiilor de găzduire cPanel pentru site-ul dvs. web. Toate sarcinile complicate sunt făcute foarte simplu datorită puterii uriașe pe care panoul de control cPanel instrumentul se utilizează într-o interfață foarte simplă și prietenoasă pentru începători.

Cum să alegeți cel mai bun găzduire cPanel?

Există tone de diferiți furnizori de găzduire cPanel disponibili în prezent pe piață. Toate oferă diverse pachete diferite, cu funcții și opțiuni diferite, la prețuri diferite. Și deși unele dintre pachete sunt multifuncționale, există multe pachete personalizate care sunt concepute special pentru nevoile speciale ale site-urilor web. Acest lucru poate face ca procesul de alegere a furnizorului de găzduire cPanel potrivit să fie o sarcină foarte dificilă și complicată.

Este important ca primul pas să identificați planurile pe termen scurt și lung pentru site-ul dvs. web pentru a evalua și identifica corect nevoile site-ului dvs. web care vor trebui să fie acoperite de furnizorul de hosting de cPanel pe care îl finalizați să alegeți. În acest articol, presupunem că acum porniți în noua voastră călătorie către un site web de succes și, prin urmare, aveți un buget mic pentru găzduire. Aici s-a împărtășit cPanel planuri de găzduire și pachetele intră în joc.

Planurile de găzduire partajate sunt de departe cele mai ieftine și cele mai bune opțiuni bugetare disponibile pe piață. Furnizorii de găzduire reușesc să ofere aceste prețuri scăzute prin împărțirea serverelor de găzduire în mai multe părți mai mici, care sunt apoi folosite pentru a oferi gazduire partajată pentru mulți clienți diferiți. Aceste planuri și pachete comune de găzduire cPanel sunt ideale atunci când îți începi călătoria către un site web de succes; cu toate acestea, dacă site-ul dvs. web va crește suficient de mare în viitor, va trebui să începeți să căutați planuri de găzduire mai avansate.

Câteva aspecte cheie care determină dacă a Pachetul de hosting cPanel este bun sau nu include posibilitatea de a vizualiza și de a genera rapoarte despre mai multe statistici diferite ale site-ului web direct prin partea frontală a site-ului. De asemenea, faptul că aveți capacitatea de a activa și utiliza FrontPage și alte extensii de proprietăți și plug-in-uri în mod automat pe un cronometru este o caracteristică foarte utilă și importantă pe care doriți ca furnizorul dvs. de găzduire cPanel să o aibă.

Unul dintre punctele forte ale instrumentului de administrare cPanel este capacitatea de a automatiza complet toate sarcinile care sunt conectate la administrarea serverului. Trebuie să vă asigurați că furnizorul dvs. de găzduire cPanel are toate caracteristicile și opțiunile necesare care vă permit să configurați ușor și rapid upgrade-uri automate. Există, de asemenea, sarcini web foarte importante, cum ar fi sistemele de baze de date MySQL, serverul Web în sine și programarea PHP. Acest lucru este util în special pentru începători care nu au o mulțime de experiență cu cunoștințele de codificare necesare pentru aceste sarcini.

Un alt aspect important al oricărui furnizor de găzduire cPanel de care trebuie să fii atent este software-ul managerului de gazdă web. Trebuie să vă asigurați că această aplicație importantă este încorporată în pachet, deoarece vă permite să aveți capacitate deplină și control asupra gestionării și creării de conturi de găzduire web pe serverul dvs. Web. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să alocați caracteristici specifice către potențialii dvs. clienți.

În cele din urmă, este foarte important să rețineți că caracteristicile și opțiunile cPanel de fișiere pe care le oferă furnizorul dvs. de găzduire sunt puternice și extinse, dar nu trebuie să uitați de importanța ușurinței în utilizare și a ușurinței de acces pe care acest instrument de panou le oferă utilizatorilor săi . Acum, să mergem mai departe și să analizăm unele dintre cele mai bune pachete de hosting cPanel partajate disponibile în prezent pe piață.

Gazduire InMotion

Începeți cu InMotion »

inmotion gazduieste cel mai bun business cpanel hosting

Următorul furnizor de hosting de cPanel partajat la care vom analiza provine de la InMotion. Cu fiecare pachet de găzduire partajat, acestea vă oferă o versiune extinsă a instrumentului panoului de control cPanel, alături de multe alte funcții, instrumente și opțiuni utile pentru site-ul dvs. web. De asemenea, vă oferă o unitate SSD gratuită, precum și un domeniu gratuit pe care îl puteți utiliza pentru site-ul dvs. web.

Pachetele de găzduire partajate InMotion sunt capabile să vă ofere o lățime de bandă nelimitată, un număr nelimitat de conturi de e-mail, precum și spațiu disc neregulat și nereglementat, stocare e-mail, precum și transferuri alocate lunar. Acest lucru face ca acest furnizor de hosting special să fie una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață pentru noii proprietari de site-uri web care au nevoie de un furnizor de hosting care să se potrivească tuturor nevoilor lor.

Cu mediul de găzduire cPanel partajat pe care acest furnizor îl oferă, veți avea întreaga capacitate de a gestiona și instala cu ușurință cadre și software importante pentru site-urile dvs. web. Caracteristicile includ sisteme de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal și multe altele. De asemenea, aveți capacitatea de a configura rapid și ușor căruțele pentru cumpărături, propriul magazin online, sisteme de gestionare pentru conținutul dvs. și multe altele.

Dintre toate funcțiile extinse pe care instrumentul cPanel trebuie să vi le ofere, unele caracteristici și opțiuni cheie sunt legate de gestionarea domeniului, cum ar fi domeniile parcate, subdomeniile și gestionarea redirecției domeniului. Funcțiile suplimentare cPanel care sunt incluse în pachetul de hosting cPanel partajat InMotion sunt expeditorii de e-mail, filtrarea spamului, gestionarea și configurarea pentru fișiere și protocoale de transfer de fișiere, directoare protejate prin parolă și multe altele.

În cazul în care aveți nevoie de ajutor sau de a întâmpina vreo problemă cu furnizorul de găzduire InMotion, puteți contacta în orice moment echipa de asistență a clienților, fie prin chat online sau telefon. Și pe lângă documentația online și tutorialele extinse disponibile pentru toți clienții, există și un software foarte puternic de protecție împotriva malware, care este utilizat.

BlueHost

Începeți cu BlueHost »

bluehost cel mai bun hosting profesional cpanel

Niciun articol despre cei mai buni și mai ieftini furnizori de hosting nu este niciodată finalizat sau completat fără a menționa BlueHost. BlueHost a fost de foarte mult timp cel mai mare și mai de încredere furnizor de hosting din întreaga lume. Acestea oferă tone de pachete diferite pentru nevoile site-urilor diferite, dar în contextul acestui articol special, ne vom concentra pe pachetele de hosting cPanel partajate pe care trebuie să le ofere.

În ciuda faptului că oferă pachete de găzduire partajate foarte ieftine și accesibile, BlueHost este în continuare în măsură să furnizeze tone de funcții, instrumente și opțiuni utile și puternice diferite, care vin cu serviciul de găzduire. Suportul și compatibilitatea completă cu adăugarea instrumentului cPanel permite o mulțime de flexibilitate și automatizare atunci când vine vorba de sarcini legate de gestionarea e-mailului și de gestionarea site-urilor web.

Celelalte aspecte majore ale pachetelor de găzduire partajate pe care le oferă BlueHost sunt lățimea de bandă nelimitată și nemodificată, precum și capacitatea de a crea și gestiona un număr nelimitat de conturi de e-mail. Funcții suplimentare puternice pe care pachetele de găzduire cPanel partajate ale BlueHost trebuie să le ofere sunt controlul complet asupra redirecționării prin e-mail, precum și posibilitatea de a configura responderi de e-mail automate.

Spre deosebire de alți furnizori de găzduire acolo, BlueHost nu vă va remedia lățimea de bandă sau vă va încheia contul în cazul în care utilizați resursele de lățime de bandă ale serverului care v-au fost alocate prin pachetul de hosting comun. În schimb, în ​​cazul utilizării excesive a lățimii de bandă, este pur și simplu reasignat unui server special izolat pentru a oferi cele mai bune performanțe posibile pentru site-ul dvs. web..

Instrumentul cPanel pe care îl oferă pachetul de găzduire partajat BlueHost este îmbunătățit cu funcții, instrumente și opțiuni suplimentare, care vă vor ajuta să configurați și să gestionați sarcini dificile de gestionare a site-urilor web, precum e-mailuri, domenii și multe altele. Și dacă ajungeți să întâmpinați o problemă sau o problemă cu ceva legat de site-ul dvs. web, echipa de asistență profesională pentru clienți vă este disponibilă pentru a răspunde la toate întrebările dvs..

HostGator

Începeți cu HostGator »

hostgator cel mai bun gazduire web cpanel

HostGator este unul dintre cei mai fiabili și mai ieftini furnizori de hosting acolo. Acestea sunt capabile să ofere un serviciu de găzduire cPanel partajat foarte ieftin, oferind în același timp tone de funcții extinse, instrumente puternice și multe opțiuni de modificare pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbogăți site-ul. Adăugarea gratuită a instrumentului cPanel este unul dintre numeroasele mari motive pentru care ar trebui să alegeți acest furnizor de găzduire partajat.

Serviciile de găzduire cPanel partajate sunt împărțite în 3 pachete diferite și distincte. Toate sunt destul de accesibile și bugetare, în același timp, conțin diferite caracteristici și instrumente suplimentare diferite pentru a face site-ul și gestionarea e-mailului mult mai ușoare. Cea mai ieftină opțiune din cele 3 pachete de găzduire cPanel partajate disponibile este Planul Hatchling care vă poate oferi un domeniu gratuit pentru site-ul dvs. web, în ​​timp ce celelalte 2 pachete vă oferă domenii nelimitate și conturi de e-mail..

Pe lângă domeniul gratuit și instrumentul cPanel, veți obține, de asemenea, lățime de bandă nelimitată pentru site-ul dvs., precum și spațiu nelimitat pe disc, care sunt foarte importante. Funcții suplimentare suplimentare pe care HostGator trebuie să le ofere în comparație cu alți furnizori de hosting partajat de pe piață sunt adresa IP dedicată pe care o puteți utiliza, precum și SSL privat gratuit.

Suportul și compatibilitatea deplină cu instrumentul cPanel permite pachetelor de găzduire HostGator să vă ofere ajutor extins atunci când vine vorba de gestionarea și actualizarea bazelor de date MySQL, precum și de a vă ajuta la configurarea unui site web WordPress și a găzduirii prin email. Există, de asemenea, caracteristici avansate, cum ar fi configurarea și gestionarea trimiterii automate de e-mail, precum și configurarea și gestionarea răspunsurilor automate de e-mail. În sfârșit, backup-urile gratuite automate și regulate ale site-ului pe care acest mare furnizor de hosting le oferă este un alt motiv important pentru care ar trebui să le luați în considerare pentru nevoile dvs. de găzduire.

Timpul garantat pe care îl oferă furnizorul de hosting hosting HostGator cPanel este una dintre principalele dovezi ale fiabilității și profesionalismului lor. Și dacă ajungeți să aveți probleme sau probleme legate de găzduirea site-urilor dvs. web, echipa de asistență pentru clienți va putea ajuta cu orice problemă sau întrebare pe care o puteți avea. (Consultați cele mai recente coduri cupon HostGator dacă doriți să cumpărați hosting mai ieftin.)

HostMonster

Începeți cu HostMonster »

hostmonster furnizor de servicii de cpanel ieftin

HostMonster este ultimul furnizor de găzduire cPanel partajat pe care l-am ales manual. Nu numai că oferă acces gratuit la panoul de control complet al contului cPanel, dar vă oferă și stocare nelimitată de disc, lățime de bandă nelimitată, precum și găzduire nelimitată de domeniu la un preț accesibil. Adăugarea constructorului de site-uri drag-and-drop puternic și ușor de utilizat este utilă în special creatorilor de site-uri noi și fără experiență.

Instrumentul cPanel care este disponibil cu pachetele de găzduire partajate ale HostMonster vă oferă câteva caracteristici foarte importante, inclusiv redirecționarea contului de e-mail, POP3 și asistența de e-mail securizată IMAP, acces complet la protocolul de transfer de fișiere, gestionarea domeniului pentru domenii, precum și subdomenii, un important manager de fișiere web și multe altele.

În plus față de toate aceste caracteristici minunate, furnizorul de hosting de hosting HostMonster vă oferă o mulțime de scripturi site-uri utile gratuit cu pachetul dvs. de găzduire partajat. Aceste scripturi pot fi utilizate pentru a configura forumuri de mesaje și discuții, a configura liste de corespondență și sondaje de opinie, precum și pentru a instala software și cadre importante pentru site-urile dvs. precum WordPress, Joomla, Drupal și multe altele.

Serverele și infrastructura generală pe care le utilizează furnizorul de hosting HostMonster se bazează pe cele mai noi și bune tehnologii de nivel mondial. Serverele garantează uptime și performanțe optime prin utilizarea serverelor cu procesor dual quad și serverul web personalizat special Apache. Veți avea, de asemenea, acces la rețeaua non-stop și la monitorizarea statistică, precum și la copii de rezervă regulate ale site-ului web.

eHost.com

eHost nu mai acceptă clienți noi și își întrerup serviciul, de aceea vă recomandăm JustHost ca o alternativă bună pentru găzduirea ieftină a cPanel.

ehost cel mai bun hosting ieftin pentru cpanel

Având un preț de doar 2,75 USD pe lună, eHost este cu siguranță unul dintre cele mai ieftine și prietenoase furnizori de găzduire cPanel partajat disponibile pe piață. Și deși pachetele cPanel partajate sunt concentrate pe a fi economice și ieftine, acestea oferă totuși o multitudine de funcții și opțiuni utile și puternice diferite pentru site-ul dvs. web. Și având compatibilitate și suport complet pentru instrumentul cPanel, acestea sunt cu siguranță una dintre opțiunile de top ale furnizorului pe care trebuie să le luați în considerare pentru site-ul dvs. web.

eHost vă oferă un domeniu gratuit pentru site-ul dvs. web, care este cu adevărat important pentru proprietarii de site-uri web, care sunt strânse de numerar. Nu numai că acest mare furnizor de hosting de cPanel partajat oferă multe funcții importante și puternice legate de instrumentul cPanel, dar oferă și multe soluții și instrumente care vă vor ajuta să vă configurați cu ușurință și rapid site-ul propriu WordPress. Instrumentul cPanel, asociat cu constructorul de site-uri drag-and-drop, precum și expertul de configurare a blogului face ca sarcina de a configura site-ul și afacerea dvs. ideală să fie o procedură foarte simplă și simplă.

Și dacă utilizarea instrumentului cPanel împreună cu asistentul site-ului Web nu a fost suficient de ușor și simplu pentru a crea și începe călătoria dvs. ca administrator de site-uri, eHost vă oferă, de asemenea, tone de ghiduri diferite și documentație online care vă pot ajuta cu orice problemă s-ar putea întâlni. De asemenea, instrumentul cPanel are capacitatea de a vă ajuta să configurați ușor și rapid propriul dvs. magazin online sau pachete de abonamente pentru site-ul dvs. web.

Un aspect foarte important al oricărui furnizor de hosting de cPanel partajat care trebuie abordat cu atenție este cu siguranță asistența clienților. Cu eHost, veți avea acces complet 24 de ore și 7 zile pe săptămână la echipa de asistență profesională pentru clienți, care vă poate ajuta cu orice întrebare pe care o puteți întâmpina cu privire la orice problemă pe care o puteți întâmpina. Există, de asemenea, câteva tutoriale foarte utile pentru toți clienții care vă ghidează în procesul de utilizare a instrumentului cPanel pentru crearea și gestionarea propriului dvs. site web.

Concluzie

Sperăm că acest articol v-a ajutat să învățați și să vă informați despre importanța și utilitatea instrumentului uimitor panou de control cPanel. Știm că alegerea furnizorului de găzduire potrivit pentru nevoile dvs. specifice de site-ul dvs. web poate fi o sarcină foarte grea și consumatoare de timp și sperăm că acest articol v-a ajutat să identificați și să alegeți un furnizor de hosting găzduit partajat care utilizează eficient instrumentul cPanel.

Furnizorii de găzduire cPanel partajați pe care i-am ales pentru a le examina au fost selectați special pe baza mai multor criterii diferite. Nu numai că am decis să revizuim unele dintre cele mai ieftine și mai prietenoase pachete de găzduire partajate disponibile pe piață, dar ne-am asigurat că toate aceste pachete conțin cele mai importante și esențiale funcții, opțiuni și instrumente care vă vor ajuta mai ușor și configurați și gestionați rapid propriul dvs. site și afacerea dvs..

Indiferent de furnizorul de hosting de cPanel partajat pe care îl termini să alegi din lista noastră, nu vei ajunge să regreți decizia ta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map