5 cele mai bune gazduire ieftine pentru site-urile pentru adulți

cel mai bun adult-site-hosting-2019


După cum știați deja, nișa site-ului pentru adulți este un domeniu foarte saturat și concurențial, și trebuie să ieșiți în evidență de restul competiției pentru a vă strădui și a reuși. Aceste site-uri web pentru adulți au potențialul de a atrage și de a aduna cantități foarte mari de trafic. Acesta este motivul pentru care unul dintre cele mai importante aspecte ale unui site web de succes pentru adulți este găzduirea. În acest articol, vom analiza câteva sfaturi și trucuri, precum și cele mai bune pachete de găzduire disponibile de la unii dintre cei mai fiabili furnizori de hosting.

Companie
Pret de la
Bani înapoi

1găzduire de încredere hostgator pentru site-uri web pentru adulți în creștere2,75 USD / lună45 zile
2cel mai bun hosting pentru vicetemple pentru site-uri web pentru adulți5 USD / lună30 zile
3tmdhosting găzduire de site-uri web ieftine pentru adulți2,95 USD / lună60 de zile
4gazduire buget digitalocean pentru site-uri web pentru adulti5,00 USD / lunăÎncercare gratuită
5soluții de rețea găzduire de site-uri profesionale pentru adulți5,69 USD / lună30 zile

Obiectivul principal al acestui articol va fi planurile de găzduire web partajate. Aceste planuri de găzduire partajate reprezintă o opțiune excelentă din punct de vedere economic și bugetar pentru site-urile web care încep și încearcă să își construiască businessul sau brandul. Aceste planuri vă permit să aveți o găzduire ieftină, fiabilă, care poate tolera chiar și cantități foarte mari de trafic web pe site-ul dvs. web.

Ceea ce înseamnă găzduire partajată înseamnă practic că un server web este împărțit în zeci, uneori chiar sute de clienți și site-uri web diferite. Acest lucru permite ca aceste planuri să fie foarte ieftine și accesibile. Aceasta este opțiunea absolută de găzduire perfectă pentru creatorii de site-uri amatori, proprietarii de afaceri mici și bloguri. Dacă te uiți să pornești de la un site web mic la o afacere mare, cu siguranță ar trebui să obții un bun plan de găzduire partajat.

Cum să alegi gazduire web pentru site-uri web pentru adulți?

Există o mare varietate de planuri și pachete de găzduire partajate disponibile pentru clienți. Acest lucru face ca decizia pe care plan să alegă tocmai destul de dificil. În special, începătorii ar putea lupta cu atât de multe opțiuni diferite disponibile. Dar, sperăm, această secțiune a articolului vă va ajuta cu procesul de selecție, informându-vă cu privire la toate caracteristicile și opțiunile de care aveți nevoie pentru a urmări, precum și cum să identificați corect nevoile de găzduire ale site-ului dvs. adult.

Site-urile pentru adulți sunt foarte specifice când vine vorba de nevoile de găzduire. Ca proprietar și întreținător al unui site web pentru adulți, probabil că veți găzdui un număr foarte mare de videoclipuri pentru adulți sau un număr foarte mare de imagini pentru adulți pe site-ul dvs. web, sau ambele. Acesta este motivul pentru care vom examina și vom prezenta doar furnizorii de găzduire care s-au dovedit a fi capabili să gestioneze traficul de streaming video fără probleme sau sughițe..

În afară de un non-stop timpul de funcționare precum și performanța de vârf, un alt aspect foarte important pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când alegeți un furnizor de găzduire este cu siguranță suportul clienților. Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre configurarea site-ului dvs. web, dacă aveți nevoie de ajutor pentru utilizarea unor instrumente și funcții oferite de furnizorul dvs. de găzduire sau dacă întâmpinați o problemă cu serviciul de găzduire, doriți ca furnizorul dvs. de hosting aveți asistență profesională pentru clienți disponibilă zi și noapte și gata și dispus să vă ajute cu orice problemă ar putea fi.

Un aspect pe care niciun proprietar de site nu ar trebui să-l uite este optimizarea motoarelor de căutare. Un site web foarte bine optimizat poate permite site-urilor să se plaseze mai sus pe motoarele de căutare și să fie indexat mai repede și mai ușor. Unii furnizori de găzduire vin cu instrumente și funcții integrate de optimizare a motoarelor de căutare. Performanțele bune ale furnizorului dvs. de găzduire, precum și timpul de funcționare non-stop ajută într-adevăr site-urile mici cu optimizarea motorului de căutare.

Dacă paginile site-ului dvs. web se încarcă încet sau nu răspund, traficul dvs. va avea de suferit, iar vizitatorii dvs. vor renunța la site-ul dvs. web. Timpurile de încărcare lente sunt de fapt primul motiv pentru care întreprinderile potențiale ale site-urilor nu reușesc. Una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că site-ul dvs. web se încarcă rapid din orice parte a lumii este să vă asigurați că furnizorul de hosting pe care îl alegeți utilizează rețelele CDN sau rețelele de livrare de conținut. Rețeaua de livrare de conținut este o serie de servere din întreaga lume care ajută la rutarea și transferul de date.

Planurile de găzduire partajate sunt o potrivire perfectă pentru fiecare nou proprietar de site-uri care dorește să înceapă rapid, ușor și cu succes cu un buget mic. Vă garantăm că funcțiile, planurile și opțiunile pe care trebuie să le ofere aceste pachete de găzduire partajate vor fi mai mult decât suficiente pentru nevoile site-ului dvs. web în timp ce porniți în călătoria dvs. web. Am ales manual cei mai buni furnizori de hosting partajat, care sunt liderii de pe piață.

În viitor, odată ce site-ul dvs. web va crește suficient de mult, odată ce începeți să vedeți numere de trafic foarte mari pe site-ul dvs. web, odată ce bugetul dvs. pentru găzduire va crește, va fi probabil să vă gândiți să vă actualizați planul de găzduire partajat la un pachet mai scump, dar sofisticat. . Unele exemple ale acestor soluții de găzduire mai avansate sunt VPS sau opțiunea de găzduire a serverului privat virtual, precum și opțiunea de găzduire a serverului dedicat. Acestea includ, de asemenea, câteva instrumente și opțiuni de administrare și panou foarte puternice și importante care vă pot oferi funcții avansate pentru a duce site-ul dvs. web pentru adulți la nivelul următor..

Acum că știți ce ar trebui să priviți atunci când alegeți un plan de găzduire partajat pentru site-ul dvs. pentru adulți, să ne uităm la unii furnizori de hosting care vă pot oferi cele mai bune soluții de găzduire partajate absolut pentru site-ul dvs. adult.

HostGator

Vizitați gazda »

găzduire de încredere pentru site-uri web pentru adulți

HostGator este un alt furnizor de găzduire excelent pe care trebuie să-l aveți în vedere atunci când alegeți planurile de găzduire partajate pentru site-ul dvs. adult Acest furnizor special de găzduire funcționează și furnizează servicii de găzduire de mulți, mulți ani și are un istoric excelent în ceea ce privește fiabilitatea și accesibilitatea. De asemenea, vine cu tone de caracteristici, instrumente și opțiuni utile care vă pot ajuta să creați și să porniți propriul dvs. site web pentru adulți.

Există trei pachete diferite disponibile pentru găzduirea site-urilor partajate cu HostGator. Acestea sunt planul Hatchling, planul Baby și, în sfârșit, planul de afaceri. Planul Hatchling este cel mai ieftin și oferă câteva caracteristici de bază, dar esențiale pentru crearea și găzduirea de site-uri web. De asemenea, este de departe cel mai ieftin. Acest plan special oferă lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc, care este foarte important pentru site-urile web pentru adulți care ar putea încărca tone de conținut video și imagine..

Principala diferență între planul Hatchling și planul Baby este numărul de domenii care sunt permise cu pachetul special de găzduire. Planul Hatchling oferă doar 1 domeniu gratuit, în timp ce planul Baby oferă domenii nelimitate. Domeniile nu sunt scumpe, dar puteți economisi bani pe termen lung obținând planul Baby și folosind domeniile gratuite disponibile dacă alegeți să creați mai multe site-uri web. Planul de afaceri vine cu toate caracteristicile menționate anterior, dar oferă și o adresă IP dedicată, precum și un SSL privat gratuit.

Funcțiile suplimentare ale furnizorului de găzduire HostGator, care sunt disponibile pentru toate cele trei pachete de găzduire partajate, includ hostingul WordPress, bazele de date MySQL, găzduirea prin e-mail, redirecționarea prin poștă și răspunsurile automate. Există, de asemenea, puternicul instrument de administrare cPanel care include o mare varietate de opțiuni și modificări importante, astfel încât să puteți să ajustați site-ul dvs. adult.

Unul dintre punctele forte ale furnizorului de hosting HostGator este, de asemenea, uptime și asistența profesională fiabilă pentru clienți. HostGator garantează cel puțin 99,99% din timpul de funcționare pentru site-ul dvs. web și are chiar o garanție de înapoiere de 45 de zile ca asigurare pentru calitatea și fiabilitatea serviciului lor de găzduire. De asemenea, oferă o configurare rapidă și gratuită pentru site-ul dvs. web, backup-uri automate, precum și asistență non-stop pentru clienți, disponibilă zi și noapte.

NetworkSolutions

Vizitați gazda »

soluții de rețea găzduire de site-uri profesionale pentru adulți

NetworkSolutions este un furnizor de găzduire destul de unic care oferă pachete de hosting ușor diferite decât majoritatea altor furnizori de hosting. Cel mai unic aspect al acestui furnizor de hosting special este că fiecare client are acces complet la un consilier tehnic profesionist care vă poate ajuta cu lucruri importante de gestionare a site-urilor web, cum ar fi acces FTP, transfer de fișiere și multe alte lucruri.

Opțiunea de a obține găzduire pe termen lung pentru site-ul dvs. pentru adulți vă poate ajuta cu adevărat să economisiți fonduri pe termen lung. NetworkSolutions oferă pachete de găzduire partajate pe termen lung, ceea ce înseamnă că, deși plătiți un an întreg de găzduire, înseamnă, de asemenea, că puteți primi găzduire la un preț ridicol de scăzut. Cel mai de bază pachet de partajare site web oferit de NetworkSolutions are un preț de 9,96 de dolari pe an. Acest lucru este mult mai ieftin decât orice alt pachet de web hosting partajat pe care îl oferă alți furnizori de hosting.

Există, de asemenea, pachetul Professional Hosting, precum și pachetul Professional Plus, care, deși este mai ieftin decât pachetul de bază de hosting, oferă câteva instrumente foarte puternice și utile pentru site-ul dvs. pentru adulți. În timp ce pachetul de găzduire partajat de bază este livrat cu 300 GB spațiu de stocare, un nume de domeniu gratuit și instrumente gratuite de scanare malware, pachetele profesionale oferă spații de stocare și domenii nelimitate, precum și timp de încărcare ultra-rapid pentru site-ul dvs. adult cu ajutorul livrării de conținut rețele.

Dacă doriți o opțiune de găzduire partajată foarte ieftină, care oferă anumite specificații tehnice foarte impresionante, NetworkSolutions este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață. De asemenea, vine cu asistență profesională și utilă pentru clienți, care vă este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în cazul în care aveți probleme sau probleme cu site-ul dvs. adult sau cu serviciile de găzduire.

Avertizare: eHost, HostClear și IdeaHost nu mai acceptă clienți noi!

eHost

cel mai bun furnizor de hosting de site-uri pentru adulți

Când vine vorba de furnizori de găzduire comună cu buget economic, eHost este printre cei mai buni. Este opțiunea perfectă pentru dvs. dacă doriți să reduceți taxele de găzduire, obținând totuși un serviciu de găzduire de încredere și de încredere pentru site-ul dvs. web pentru adulți. Cu un preț de doar 2,75 de dolari pe lună, care nu are taxe și contracte secrete, oferindu-vă, de asemenea, un domeniu gratuit pe care îl puteți utiliza pentru site-ul dvs. adult, atât timp cât utilizați serviciile lor de găzduire, eHost este cu adevărat accesul la furnizor de găzduire dacă sunteți strâns de numerar.

Unul dintre cele mai mari avantaje și puncte forte ale eHost sunt mai multe instrumente și caracteristici pe care le oferă care vă permit să configurați rapid și ușor site-urile WordPress. Acesta include un constructor de site-uri de drag and drop foarte ușor de utilizat, cu mii de șabloane diferite unice disponibile pentru utilizare. Aceste caracteristici asociate cu expertul de configurare a blogului fac ca configurarea primului dvs. site web pentru adulți să fie o sarcină foarte ușoară. Creatorul de site-uri drag and drop este deosebit de util și important pentru creatorii de site-uri începători care nu au cunoștințe și experiență de codificare.

A câștiga bani din site-ul dvs. pentru adulți este, de asemenea, ușor cu eHost datorită unor caracteristici foarte utile pe care le oferă. Nu numai că veți avea acces complet la numeroase ghiduri care vă învață și vă informează despre marketingul online, dar prin intermediul administrației cPanel veți putea să vă configurați cu ușurință propriul magazin online sau modelul de abonament pentru site-ul dvs. pentru adulți. De asemenea, puteți integra coșurile de cumpărături și PayPal pe site-ul dvs. adult.

Asistența profesională și fiabilă a clienților este unul dintre aspectele cheie pentru orice furnizor de hosting. eHost vă oferă un centru de asistență online, cu capacități foarte extinse, precum și un serviciu de asistență 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, prin e-mail, bilete de asistență, chat și telefon. Există, de asemenea, câteva tutoriale foarte educaționale disponibile pentru toți clienții care au un program pas cu pas conceput pentru a vă ajuta cu toate aspectele legate de crearea și menținerea site-ului web.

IdeaHost

idehost plan de gazduire site-uri ieftine pentru adulti

Atracția principală cu furnizorul de găzduire IdeaHost este concentrarea lor pe simplitate și accesibilitate. Pachetul lor de găzduire partajat are un preț de doar 2,99 dolari pe lună, ceea ce îl face una dintre cele mai ieftine opțiuni de pe piața de hosting. Acest pachet de găzduire este livrat cu o lățime de bandă nelimitată și nedeterminată, capacitate de stocare nelimitată, precum și un domeniu gratuit care trebuie utilizat.

Configurarea site-ului dvs. de la zero se face foarte ușor cu ajutorul instrumentelor și funcțiilor pe care vi le oferă IdeaHost. Creatorul de site-uri puternic și ușor de utilizat este foarte important, dar există și asistenți de configurare pentru bloguri și galerii de imagini. Puteți utiliza, de asemenea, unul dintre miile de șabloane gratuite disponibile pentru a accelera și mai mult crearea site-ului.

Există suport și integrare deplină pentru platforme de site-uri precum WordPress, Joomla și multe altele. Există, de asemenea, funcții de marketing și magazin online, care vă permit să configurați ușor magazine online cu coșuri de cumpărături pe site-ul dvs. web. Instrumentul de administrare cPanel vine de asemenea cu câteva funcții și opțiuni de optimizare foarte bune de marketing și motorizare de căutare pentru a ajuta site-ul dvs. adult să se poziționeze cât mai sus pe motoarele de căutare.

Asistența profesională și utilă pentru clienți vă va fi disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Puteți cere ajutor sau puteți trimite întrebări și întrebări prin e-mail, chat sau chiar prin telefon. Centrul de asistență oferit de IdeaHost este foarte util și există tutoriale informative pas cu pas detaliate despre aproape fiecare subiect conectat la crearea site-ului web și alte subiecte.

HostClear

gazduire site-uri web cu buget hostclear pentru adulti

HostClear este o altă opțiune excelentă de găzduire a site-urilor web cu un preț ieftin de 2,99 dolari pe lună, precum și o multitudine de caracteristici și instrumente utile și utile care vă pot ajuta să începeți în călătoria dvs. pentru adulți. Pachetul de găzduire partajat al acestui anumit furnizor de găzduire vă oferă o lățime de bandă și un spațiu de stocare nelimitat și nemișcat. Un lucru minunat este că obțineți și domenii nelimitate și baze de date MySQL nelimitate, chiar și cu pachetul de găzduire partajat de bază, caracteristici care fac ca acest furnizor de hosting să fie unic și foarte rentabil pentru cei care caută opțiuni de găzduire bugetară..

Infrastructura furnizorului de găzduire HostClear este de primă clasă care garantează performanțe de top și un timp de funcționare neîntrerupt pentru site-ul dvs. adult. Această companie de găzduire utilizează tehnologie de clasă mondială și oferă cele mai noi panouri de control de găzduire web, precum și instrumente integrate care permit monitorizarea rețelei 24/7 și raportarea traficului atunci când vine vorba de statistici ale vizitatorilor site-ului web.

Vei putea să-ți configurezi ușor și rapid propriul site web pentru adulți de la zero, folosind instrumentul gratuit de creare a site-urilor de drag and drop care vine cu pachetul de găzduire partajat HostClear. Veți obține, de asemenea, un nume de domeniu personalizat, precum și un expert de configurare a blogului în cazul în care aveți nevoie. Crearea propriului site web pentru adulți este chiar mai ușoară cu miile de șabloane diferite de site-uri unice pe care le puteți utiliza.

Funcțiile suplimentare includ opțiunile de e-mail web, cum ar fi răspunsurile automate, posibilitatea de a transmite prin e-mail automat, precum și verificatorii de virus și filtrele de spam. Există, de asemenea, caracteristici legate de marketing, cum ar fi magazinul online cPanel, integrarea PayPal, posibilitatea de a configura un coș de cumpărături pe site-ul dvs. adult și multe altele. Și dacă sunteți un începător total atunci când vine vorba de marketingul site-urilor web, puteți citi unele dintre numeroasele ghiduri informative și educative de marketing online oferite de HostClear.

Concluzie

Acum că v-ați familiarizat cu găzduirea partajată și acum că ați aflat cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când alegeți un pachet de găzduire partajat pentru site-ul dvs. pentru adulți, este timpul să luați o decizie. Vă garantăm că indiferent de furnizorul de hosting pe care îl alegeți dintre cele 5 pe care le-am prezentat în acest articol, nu veți regreta această decizie.

Nu uitați să luați în considerare cu atenție ce are de oferit fiecare furnizor de găzduire, pentru a compara funcțiile, instrumentele, serviciul pentru clienți cu prețul pachetului de găzduire pentru a beneficia la maxim de bugetul dvs. de găzduire. Vă dorim mult noroc în călătoria dvs. către crearea unui site web pentru adulți de mare succes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map