5 cele mai bune gazduire pentru site-uri de fitness

cel mai bun site-hosting-fitness-blog-2019


Popularitatea site-urilor de fitness și a blogurilor de antrenament a luat amploare datorită interesului din ce în ce mai mare al oamenilor de a se înscrie și de a se menține în formă. Dacă sunteți un guru de fitness care caută să vă împărtășiți cunoștințele cu milioane de oameni pregătiți pentru o revizuire a stilului de viață, lansarea unui blog sau a unui site de fitness este una dintre cele mai eficiente metode de a ajunge la pasionații de sănătate din întreaga lume.

Dar înainte de a putea face toate acestea, va trebui să luați în considerare câteva lucruri precum:

 • găsirea unui site de găzduire adecvat;
 • alegerea platformei potrivite pentru a vă angaja cu publicul dvs.;
 • și identificarea instrumentelor de marketing pe care le puteți utiliza pentru a vă construi audiența.

Construirea site-ului dvs. de fitness

Gazduirea web este un bloc important de construcție necesar pentru a lansa orice site web, iar tipul de site web pe care doriți să îl lansați va determina tipul de platformă și chiar tipul de găzduire web de care aveți nevoie..

Ca antrenor de fitness, s-ar putea să doriți să partajați videoclipuri cu exerciții de antrenament și infografie cu sfaturi de dietă și planuri de antrenament. Sau poate doriți să vă monetizați site-ul, să aveți un blog, să permiteți utilizatorilor să se înscrie la buletine informative, să posteze mărturii sau să posteze recenzii despre produse, să le permită adepților tăi să posteze întrebări sau să le permită să se angajeze între ei într-un forum, de exemplu..

Pentru a realiza toate acestea, veți avea nevoie de o platformă găzduită de dvs. care să poată satisface oricare dintre cerințele dvs. specifice. În acest sens, vă recomandăm să mergeți cu WordPress, care este regina incontestabilă a platformelor de site-uri web care oferă cel mai mult în ceea ce privește controlul, flexibilitatea și funcționalitatea..

Spre deosebire de platformele găzduite (de exemplu, Wix), cu WordPress puteți alege propriul dvs. de găzduire, să vă monetizați site-ul oricum doriți și să controlați complet tot ce poate face.

Găsirea de găzduire pentru site-ul dvs. de fitness

Iată lista noastră de top a furnizorilor de găzduire web pentru site-urile de fitness:

Companie de găzduire
Pret de inceput

1Ipage1,99 USD / lună
2Hostgator2,75 USD / lună
3găzduire de imobile2,95 USD / lună
4Bluehost3,95 USD / lună
5Hai tăticu2,99 USD / lună

Când vine vorba de găzduire, vă recomandăm să începeți cu un plan de găzduire partajat pe care îl puteți actualiza ulterior, dacă este necesar. S-ar putea să fie dificil să te analizezi de la resurse de cât de multe resurse va avea nevoie de site-ul tău, așa că începeți mici și faceți upgrade mai târziu.

Gazduirea în comun este cea mai accesibilă și prietenoasă pentru începători și multe gazde oferă planuri de găzduire partajate optimizate pentru site-urile WordPress. Unele dintre aceste caracteristici dispun de un clic pe instalarea WordPress, asistență WordPress expertă, optimizare a vitezei, constructor de site-uri WordPress etc.

Găzduirea WordPress administrată va avea, de asemenea, grijă de sarcinile de întreținere a serverului, permițându-vă să vă concentrați exclusiv pe crearea de conținut și comercializarea site-ului dvs..

În ceea ce privește recomandările noastre pentru cele mai bune hostinguri WordPress pentru site-urile de fitness, aici sunt cele mai bune companii de hosting care ar trebui să verificați cu siguranță:

1. iPage

ipage cele mai bune site-uri web de fitnessiPage are unul dintre cele mai mici prețuri introductive la toate categoriile de găzduire, dar cel mai accesibil plan este planul Starter, care este un plan de gazdă partajat nelimitat, care include înregistrarea gratuită a domeniului, instrumentul pentru construirea site-urilor web, integrarea PayPal, monitorizarea rețelei 24/7 și asistență online, instrumente de marketing gratuite și instalare WordPress cu 1 clic.

Dacă doriți un plan mai orientat către WordPress, iPage oferă găzduire WordPress prin planurile WP Starter și WP Essential. Acestea sunt, de asemenea, planuri de găzduire partajate, cu o lățime de bandă și o lățime de bandă nelimitate și o înregistrare gratuită a domeniului, dar oferă avantajul suplimentar al unui panou de control personalizat, teme și plugin-uri preinstalate, iar planul WP Essential include și suport expert WordPress, eliminarea automată de malware și suita de securitate SiteLock.

Serverele private virtuale și serverele dedicate sunt, de asemenea, printre planurile de găzduire oferite de iPage, care ar putea deveni relevante pentru dvs. dacă blogul sau site-ul dvs. de fitness primește mai mult trafic și depășește planul de găzduire partajat.

Serviciile de găzduire web și de înregistrare a domeniilor iPage sunt completate și de mai multe servicii de marketing online, cum ar fi optimizarea motoarelor de căutare și publicitatea plată pe clic..

Un alt avantaj important al înregistrării cu iPage este accesul la suport online 24/7 prin chat live, e-mail sau telefon.

2. HostGator

hostgator cele mai bune site-uri web de fitness de găzduireUrmătorul comentariu al celor mai bune gazde pentru site-urile de fitness este HostGator, o gazdă bugetară cu planuri de găzduire accesibile și ușor de utilizat. Compania oferă toate tipurile de găzduire, dar în scopul acestui articol, ne vom concentra pe planurile lor comune și WordPress.

Categoria de plan partajat oferă trei pachete de găzduire care toate au lățimea de bandă nemodificată, o garanție de uptime de 99,9%, o rambursare de 45 de zile, cPanel, constructor de site-uri web, coș de cumpărături instant și instalare de scripturi open-source, credite publicitare gratuite și opțiune automată săptămânală. -site backup-uri.

În categoria optimizată WordPress, veți găsi trei planuri, toate bazate pe tehnologia cloud care oferă timp de încărcare mai rapid pentru site-ul dvs. web. Planurile WordPress HostGator sunt configurate cu mai multe straturi de memorie cache și o rețea de livrare de conținut încorporată, toate cu scopul de a crește performanța și fiabilitatea.

Alte caracteristici includ backup-ul automat cu restaurări cu un singur clic pentru a vă proteja datele, scalabilitatea cu un clic pentru a gestiona picurile bruște ale traficului, creditul Google AdWords, eliminarea automată a malware-ului și migrația gratuită a website-ului 100%, dacă vă gândiți să transferați site-ul dvs. de la altul. gazdă.

Pe lângă aceste două tipuri de găzduire, HostGator are o selecție bună de servere dedicate administrate și semi-administrate, precum și VPS și planuri de revânzare.

3. Gazduire InMotion

inmotion cele mai bune site-uri web de fitnessInMotion este una dintre cele mai competente și foarte apreciate gazde web cu pachete concepute pentru a răspunde nevoilor freelancerilor, agențiilor și întreprinderilor. Deși pot părea orientate doar către profesioniști și afaceri, planurile lor de hosting partajat și planurile de găzduire WordPress sunt potrivite pentru toate nivelurile de abilități.

Dacă comparați planurile partajate ale InMotion cu planurile partajate ale celorlalte companii de găzduire discutate aici, veți vedea o creștere a prețurilor, care se datorează unităților SSD oferite de InMotion, care oferă o performanță și o fiabilitate mai bune în comparație cu unitățile HDD. Toate planurile InMotion au unități SSD.

Planurile partajate oferite de InMotion au câteva caracteristici excelente, cum ar fi backup-uri de date gratuite, înregistrare gratuită a domeniului, constructor gratuit de site-uri BoldGrid, panou de control cPanel, protecție împotriva malware, acces SSH, roll-back pentru aplicații, preinstalare WordPress, suport 24/7, 90 -garantie de returnare a banilor si multe alte caracteristici care ar putea fi utile pentru orice tip de site web.

În ceea ce privește planurile de găzduire optimizate de WordPress, aveți opțiunea de a alege dintre șase planuri WordPress diferite. Toate planurile sunt incluse cu teme și plugin-uri preinstalate, domeniu gratuit, constructor de site-uri de drag and drop, suport complet pentru design și hosting, instrumente de comerț electronic și securitate și o garanție de returnare a banilor de 90 de zile..

Deși pe partea de preț, serviciile InMotion sunt concepute pentru cei care doresc cele mai noi tehnologii, cu performanțe și securitate supreme..

4. BlueHost

bluehost cele mai bune site-uri web de fitnessBlueHost este o altă companie de găzduire pe care o puteți lua în considerare pentru site-ul dvs. de fitness. Acestea vin foarte recomandate datorită aprobării continue a WordPress din 2005.

De asemenea, aceștia oferă un plan de găzduire partajat WordPress la nivel de intrare, cu domeniu gratuit, constructor de site-uri gratuit, instalare WordPress cu 1 clic, certificat SSL gratuit și suport 24/7, dar oferă, de asemenea, planuri de găzduire optimizate WordPress construite pe servere VPS. Aceste planuri sunt potrivite pentru site-urile cu un volum mai mare de trafic.

Pe lângă o creștere semnificativă a resurselor serverului, aceste planuri VPS includ și backup-uri automate, cPanel îmbunătățit, certificat SSL gratuit, instrumente avansate de securitate CDN și SiteLock. Puteți instala scripturi, pluginuri și alte instrumente simple pe piața MOJO și chiar puteți adăuga resurse suplimentare cu un singur clic. Dacă site-ul dvs. de fitness depășește contul de găzduire partajat cu care începeți, puteți actualiza cu ușurință la unul dintre pachetele premium BlueHost WordPress.

Serverele dedicate și pachetele de găzduire a distribuitorilor sunt, de asemenea, printre serviciile de găzduire oferite de BlueHost.

Mare lucru despre BlueHost este că asistența lor internă este specializată în găzduirea WordPress, astfel încât este ușor să obții asistență de expert ori de câte ori ai nevoie. Echipa de asistență poate fi contactată prin chat live, sistem de ticketing sau poștă.

5. GoDaddy

godaddy cele mai bune site-uri web de fitnessGoDaddy este un gigant de găzduire web care oferă o selecție impresionantă de servicii online, inclusiv înregistrarea numelor de domeniu, securitatea web, marketingul online și mai multe planuri de găzduire web care acoperă cele mai multe nevoi de găzduire.

Dacă vă gândiți să vă găzduiți cu GoDaddy și sunteți un novice complet, GoDaddy a creat o foaie de parcurs pentru crearea unui site web care vă va ghida prin fiecare pas în crearea unui site web.

Planurile lor de găzduire partajate oferă un nume de domeniu gratuit, cu planuri anuale, instalarea cu 1 clic a mai mult de 125 de software-uri open-source, monitorizarea securității 24/7 și protecția DDoS, cPanel, suport bazat pe SUA și o capacitate de 99,9%. garanție.

Planurile de găzduire WordPress GoDaddy variază de la planuri la nivel de intrare concepute pentru începători până la planuri create pentru designeri și dezvoltatori. Aceste planuri sunt create pentru performanța WordPress datorită încărcării serverelor echilibrate, SSD-urilor și scalării ușoare.

Toate planurile indiferent de nivelul de abilitate includ site-uri pre-construite și glisare & editor de picături, actualizări automate de bază și software de bază pentru WordPress, teme și pluginuri gratuite, copii de rezervă gratuite zilnice cu restaurare cu 1 clic, promisiune uptime de 99,9% și nume de domeniu gratuit.

Asistența la GoDaddy este oferită prin telefon 24/7 sau chat live în timpul programului de lucru.

Sfaturi de marketing pentru blogul sau site-ul dvs. de fitness

Dacă sunteți un expert în fitness, probabil că aveți deja o clientelă formată din cei care frecventează sala de sport locală, dar dacă doriți un public mai mare, trebuie să identificați alte modalități de a vă comercializa. Iată câteva căi de marketing pe care le poți încerca să-ți crești audiența:

 • Creați un canal YouTube în care împărtășiți videoclipuri de antrenament, tehnici de antrenament și sfaturi dietetice;
 • Creați o prezență pe rețelele de socializare pe platforme precum Instagram sau Facebook, permițând oamenilor să vă urmărească pe aceste platforme;
 • Permiteți persoanelor să se înscrie la buletinele și actualizările dvs. pe blogul dvs.;
 • Creați conținut cu care publicul dvs. se poate implica sau descărca (de exemplu, infografie cu provocări de antrenament, aplicații de progres pentru antrenament, sfaturi de planificare a mesei etc.).

Acum că știți ce platformă să alegeți pentru site-ul dvs. web, ce instrumente de marketing puteți utiliza pentru a vă promova și care companii de hosting oferă cea mai bună găzduire pentru site-uri de fitness, puteți lansa cu succes un site web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map