5 cele mai bune gazduire web din Canada

01.06.2020
Cel mai bun gazduire '5 cele mai bune gazduire web din Canada
0 11 мин.

cel mai bun web-hosting-Canada-2019


Dacă lansați un site web pentru o audiență canadiană, cel mai bine este să vă obțineți găzduirea de la un furnizor de găzduire canadian sau o gazdă web care are și locații de server în Canada. Deoarece suntem experți în găzduire web, am cercetat și am selectat cele mai bune companii de găzduire web din Canada care merită atenția dvs..

Mai jos puteți citi recenziile noastre rapide despre aceste companii, dar mai întâi, să luăm în considerare avantajele pe care le aveți serverele dvs. situate în Canada, dacă site-ul dvs. web vizează sau se adresează unui public predominant canadian..

De ce să alegi o gazdă web canadiană?

Dacă publicul principal al site-ului dvs. web este canadian, există câteva argumente în favoarea găzduirii cu un furnizor situat acolo:

 • Conexiune mai rapidă & timpi de răspuns: Dacă serverele dvs. sunt situate mai aproape de publicul țintă, vă puteți bucura de timpi de răspuns mai buni decât să aveți serverele de peste mări;
 • A sustine: Achiziționarea de găzduire web de la companii situate în zone orare diferite sau din țări diferite poate veni cu ore de muncă diferite de asistență și asistență externalizată către țări care nu vorbesc foarte bine engleza. Acest lucru poate pune în considerare în timp util comunicarea și soluționarea problemelor;
 • Industrie-cerință: Pentru unele industrii, este necesar să existe servere localizate în țara în care o companie își operează activitatea;
 • Litigiile legale: În cazul litigiilor legale, este mai ușor să acțiuni în justiție împotriva sau să medieze litigiile între rezidenții aceleiași țări;
 • Localizare: A avea servicii localizate înseamnă a plăti în moneda țării tale, a te bucura de servicii care respectă legislația specifică țării și a avea acces la asistență cu sediul în Canada;
 • Gazduire ecologica: Companiile de găzduire cu reputație din Canada sunt toate angajate pentru mediul înconjurător și depun eforturi pentru a fi alimentate cu energie curată.

Bucurarea de conexiuni mai rapide, accesul la servicii și asistență localizate sunt principalele motive pentru care întreprinderile sau persoanele al căror site-uri web vizează un public canadian vor alege să-și găzduiască site-ul web la o gazdă web canadiană.

Dacă sunteți curios despre ce gazde web sunt cele mai bune, citiți recenziile de mai jos despre primele 5 gazde web din Canada:

GreenGeeks

Viziteaza site-ul “

greengeeksGreenGeeks este o companie de găzduire cu prezență globală, ale cărei centre de date sunt situate în Statele Unite, Europa și bineînțeles Canada. După cum sugerează atât de elocvent, această companie este o companie ecologică angajată să reducă impactul lor asupra mediului. Acestea fac acest lucru înlocuind de 3 ori cantitatea de energie pe care o folosesc cu energia eoliană.

GreenGeeks le permite clienților să aleagă centrul de date în care sunt furnizați. Canadienii pot alege să fie furnizați în centrul de date situat în Montreal sau Toronto.

Pe lângă faptul că este o platformă responsabilă cu mediul înconjurător pentru site-ul dvs. web, GreenGeeks se angajează, de asemenea, să încânte viteza, securitatea și fiabilitatea sporite.

Folosind cea mai recentă tehnologie de viteză, cum ar fi unitățile SSD, tehnologia de memorie în cache personalizată, CDN-ul gratuit încorporat, serverele de baze de date rapide și baze de date și PHP 7 activat pe toate serverele, GreenGeeks poate garanta încărcări rapide ale paginilor..

În ceea ce privește securitatea, acestea oferă scanare de securitate în timp real, analiză avansată a amenințărilor în grup și monitorizare proactivă a serverului, permițându-le să mențină un uptime de 99,9%.

În ceea ce privește planurile de găzduire, prețurile încep cu 3,95 USD / lună pentru găzduire partajată, dar gazduirea VPS, serverele dedicate, găzduirea WordPress și pachetele de distribuitori au, de asemenea, un preț competitiv și se bucură de un număr mare de funcții precum înregistrarea gratuită a domeniului, migrația gratuită a site-ului web, site-ul gratuit constructor, suport 24/7, copii de rezervă gratuite, licență cPanel / WHM, garanție de returnare de 30 de zile, securitate superioară, etc..

GreenGeeks este o alegere excelentă pentru un site web canadian care apreciază energia regenerabilă, pachetele excelente de găzduire și angajamentul față de cele mai recente și mai bune soluții de găzduire.

HostPapa

Viziteaza site-ul “

HostpapaHostPapa este o companie de găzduire canadiană cu capital independent, fondată în 2006. La fel ca GreenGeeks, acestea sunt și o gazdă web verde cu centre de date din SUA și Canada.

Această gazdă web oferă planuri de găzduire accesibile la mai multe categorii de găzduire, inclusiv hostinguri partajate, WordPress, VPS și revânzători. Ei se marchează ca găzduire pentru începători și mici companii care doresc un partener de găzduire puternic și de încredere.

Chiar dacă au sediul în Canada, HostPapa nu se teme să țintească și piețele globale. În acest scop, oferă asistență în mai multe limbi, unități SSD îmbunătățite, CloudFlare CDN, suport 24/7, o garanție de uptime de 99,9% și centre de date de ultimă generație..

Copii de rezervă automate și scanare malware, certificate SSL gratuite, migrație gratuită a site-ului web, garanție fără riscuri de 30 de zile sunt doar câteva dintre celelalte funcții de găzduire de care vă puteți bucura la HostPapa.

Pachetele de găzduire partajate pot fi achiziționate cu prețul de până la 3,95 USD / lună. Planurile de găzduire partajată pentru afaceri împachetează mai multe resurse decât pachetul de început, dar toate planurile din acest nivel includ înregistrare gratuită de domeniu, panou de control cPanel, acces la mai mult de 400 de aplicații, instruire individuală gratuită, gratis Encrypt SSL, constructor de site-uri și CDN gratuit.

Vă recomandăm HostPapa dacă nu aveți experiență anterioară în ceea ce privește găzduirea și construirea site-urilor web, deoarece sunt o companie prietenoasă și orientată către utilizatori, care își propune să ajute la crearea și dezvoltarea afacerii dvs. online.

HawkHost

hawkhostÎnființată în 2004, HawkHost este o gazdă web globală cu 7 centre de date din Europa, Asia, SUA și Canada.

HawkHost oferă servicii de migrare gratuite, găzduire prin SSD, 99,9% uptime SLA, suport 24/7 și 30 de zile garanție de returnare a banilor. Portofoliul lor de găzduire include servere partajate, cloud, semi-dedicate, conturi VPS și distribuitori.

În pagina fiecărui plan, veți găsi o descriere detaliată a software-ului și specificațiile tehnice prezentate pentru fiecare plan.

Pachetul lor de hosting partajat la nivel de acces este cel mai accesibil, chiar și în comparație cu celelalte gazde web menționate mai sus, iar prețul pornește de la 2,99 USD / lună. Acest plan este limitat doar în ceea ce privește resursele de spațiu pe disc, care este limitat la 10.000 MB. Celălalt plan de găzduire partajat, Professional este mult mai scump la 7,99 USD / lună, dar vine cu spațiu nelimitat pe disc SSD.

Următoarea categorie de găzduire la HawkHost sunt serverele cloud, care prezintă cinci planuri diferite, de la 5 USD / lună la 80 USD / lună. Aceste planuri vin cu acces complet la rădăcină, sunt alimentate SSD și complet scalabile. Serverele semi-dedicate prezintă două planuri, în timp ce VPS prezintă trei planuri.

Deși planurile au un preț competitiv, iar resursele sunt abundente și scalabile, cPanel nu este inclus în mod gratuit pentru fiecare plan și este disponibil numai cu taxă suplimentară. Pe de altă parte, toate planurile au certificate SSL nelimitate gratuite.

Fie că lansați primul dvs. site web sau căutați să migrați către o altă gazdă, HawkHost este o alegere fiabilă și accesibilă.

OVHcloud

nor norOVH Cloud este un furnizor de găzduire de afaceri cu locații de server din Europa și Coasta de Est a Canadei, care este specializat în soluții de hosting hibrid-cloud. Acestea vizează agenții și companii IT și oferă găzduire compatibilă cu PCI (nivel PCI-DSS nivel 1).

Serverele metalice goale, cloud privat și soluțiile cloud publice ale OVHCloud sunt o alegere excelentă pentru orice companii care doresc să construiască o infrastructură scalabilă, sigură și agilă care să răspundă provocărilor proiectelor lor.

Serverele de metale libere sunt disponibile de la 249 USD / lună și sunt clasificate în funcție de anumite obiective. De exemplu, dacă sunteți un editor de jocuri care caută servere de jocuri, există o categorie dedicată pentru soluțiile de server de jocuri. Alte familii dedicate de server includ Infrastructură, Disponibilitate ridicată, stocare și GPU.

Dacă sunteți în căutarea de soluții pentru a face față sarcinilor de lucru la nivel de întreprindere, soluțiile de cloud private găzduite de OVHCloud oferă medii cloud izolate fizic, cu un singur locatar, cu flexibilitate, consecvență operațională și performanțe excelente..

Cu soluțiile publice de cloud oferite de OVHcloud, veți beneficia de cea mai mare disponibilitate, securitate și performanță. Resursele sunt 100% ale voastre 100% din timp și veți folosi 100% din resurse fără supralocare. Indiferent dacă căutați spații de stocare în cloud nelimitate, stocare de arhivă, blocare de stocare sau instanțe cloud publice, OVH v-a acoperit.

Această gazdă nu oferă soluții de găzduire pentru începători, iar soluțiile lor de găzduire sunt concepute pentru clienții high-end care caută performanțe și securitate maximă.

iWeb.com

iWebCu sediul în Montreal și alimentat cu 98% din hidroelectricitate, iWeb este o altă soluție de găzduire de afaceri ecologice care oferă hosting dedicat și cloud. Pe lângă Montreal, iWeb are o prezență globală care se extinde și în Europa, Asia și America.

Serverele dedicate pentru un singur procesor încep de la 110 USD / lună, dar puteți alege dintre cât mai multe 19 configurații de server dedicate, inclusiv servere cu procesor dual sau servere construite pentru performanță sau stocare. Printre acestea, veți găsi servere compatibile cu PCI, servere cu stocare SSD și servere de lățime de bandă neschimbate.

Centrele de date redundante ale iWeb permit 100% putere și SLA de rețea. În ceea ce privește securitatea, protecția DDoS, opțiunile de backup la distanță și firewall sunt disponibile.

Opțiunile serverului cloud de tip pay-as-go sunt disponibile cu Windows sau Linux și stocare SSD, prețurile încep de la 0,04 USD / h.

În afară de găzduire, iWeb oferă și soluții de stocare (stocare în rețea, stocare în bloc, stocare de rezervă și backup cloud), precum și servicii de rețea (CDN, firewall, securitate) și gestionare server.

Soluțiile de găzduire ale iWeb sunt potrivite pentru profesioniști IT, companii și întreprinderi.

Concluzie

Indiferent care ar fi nevoile dvs. de găzduire – orice, de la simple soluții de găzduire partajate până la soluții de cloud computing – companiile de găzduire analizate în acest articol sunt cele mai bune din categoriile respective. Sunt toate gazdele cu energie ecologică, cu o prezență globală și un catalog variat de servicii care depășesc găzduirea tradițională și care pot concura foarte bine cu alte mărci de hosting din SUA și Europene.

Dacă sunteți în căutarea de găzduire în Canada, asigurați-vă că le verificați!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector