5 cele mai bune găzduire web ieftine pentru începători

cel mai bun ieftine-hosting-începători-2019


Dacă tocmai începeți aventura dvs. de a avea propriul dvs. site, atunci trebuie să aflați câteva lucruri despre găzduirea web pentru a alege cea mai bună opțiune. Alegerea unei gazde web poate fi o decizie consumatoare de timp și dificilă, deoarece există atât de multe opțiuni disponibile și există atât de multe gazde web din care puteți alege. Este o piață foarte competitivă și, dacă nu știi ce să cauți, s-ar putea să termini cu o gazdă web care nu îți poate oferi cu adevărat toate lucrurile de care ai nevoie pentru a face site-ul tău evident pentru fiabilitatea, viteza și proiectare.

Așadar, pentru toți începătorii de acolo, voi încerca să ușurez puțin acest întreg proces în acest articol. În primul rând, voi vorbi despre planuri de găzduire partajate, deoarece aceasta este de obicei cea mai bună alegere pentru persoanele care abia încep. După aceea, voi acoperi câțiva dintre cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți furnizorul dvs. de găzduire web. Și până la urmă, doar pentru a face lucrurile cât mai ușor pentru tine, voi vorbi despre gazdele mele web preferate pentru începători.

Înainte de a explica cum să aleg un furnizor de hosting ca începător, vă voi oferi lista companiilor de găzduire web pe care le recomand pentru începători:

Companie de găzduire
Preț promoțional

1cel mai bun gazduire web ieftina1,99 USD / lună
2cel mai bun wordpress web hosting3,95 USD / lună
3cea mai bună găzduire web de afaceri3,95 USD / lună
4cea mai bună găzduire web de afaceri4,99 USD / lună
5cea mai bună găzduire web de afaceri3,95 USD / lună

Gazduire prietenoasă pentru începători: Ce este gazduirea partajată?

Gazduirea partajată înseamnă că partajați serverul și resursele sale cu alți clienți și site-urile lor web. Gazduirea partajată este tipul de gazduire care este cel mai popular și care este utilizat în mod frecvent de începători. Motivele acestui lucru sunt multiple, dar cel mai mare avantaj pe care planurile de găzduire partajate l-au comparat cu alte planuri de găzduire, cum ar fi găzduirea dedicată sau hostingul VPS, este prețul. Gazduirea partajată este cea mai ieftină formă de găzduire și aceasta este foarte importantă pentru începători, deoarece nu știu la ce se pot aștepta exact când vine vorba de cantitatea de trafic pe care site-ul web o va genera..

explicat găzduire web partajată

Pe lângă acest beneficiu, există câteva alte avantaje pe care le oferă utilizatorilor lor de găzduire partajată. De exemplu, găzduirea partajată este excelentă pentru începători, deoarece este extrem de simplă și vă permite să învățați pe măsură ce mergeți. De asemenea, obțineți o mulțime de instalatori cu un singur clic care vă pot ajuta să construiți site-ul dvs. în cel mai rapid și simplu mod posibil.

Un alt avantaj pe care îl are hostingul partajat este ușurința de utilizare, în special întreținerea. Acest lucru este de obicei făcut de către gazda dvs. web, ceea ce vă lasă liber să vă faceți griji pentru alte părți și probabil mai importante ale afacerii dvs..

Desigur, planurile de găzduire partajate vin și cu anumite dezavantaje. Primul și cel mai evident provine din faptul că trebuie să partajați resurse cu alte site-uri web. Asta înseamnă că uneori puteți întâmpina probleme sau chiar timpul de oprire, dacă serverul are prea mult trafic și nu îl puteți descurca. În anumite situații, site-ul dvs. web s-ar putea încărca puțin mai lent.

Un alt defect al planurilor de găzduire partajate este personalizarea, deoarece nu veți primi la fel de multe opțiuni de personalizare pe cât le obțineți cu alte planuri de găzduire mai scumpe. Este posibil să întâmpinați chiar și unele probleme de securitate, deoarece nu știți cu cine partajați serverul, ceea ce înseamnă că unul dintre vecinii dvs. poate reprezenta de fapt o amenințare pentru site-ul dvs. Web.

Cum să alegi gazduire web pentru începători?

Așa cum am menționat deja, va trebui să luați în considerare câteva lucruri înainte de a lua decizia și să mergeți cu o singură gazdă web. Există mulți factori care ar putea influența alegerea dvs. și voi acoperi unii dintre cei mai de bază de care toți începătorii trebuie să fie conștienți.

Spațiu Web

Da, există diferite planuri de găzduire partajate care oferă diverse cantități de spațiu server pentru site-ul dvs. web. Dacă sunteți începători, asta înseamnă, de obicei, că nu veți avea nevoie de terabyte de spațiu sau chiar mult mai puțin de atât, deci trebuie să luați în considerare și să calculați cu atenție ceea ce este suficient pentru nevoile dvs., astfel încât să nu vă plătiți excesiv planurile obține spațiul pe care nici măcar nu îl vei folosi.

Fiabilitate

Încrederea este un factor extrem de important atunci când vine vorba de găzduire web, deoarece acest termen acoperă practic două lucruri cele mai importante pentru gazduire web – viteza și timpul de funcționare. În primul rând, trebuie să vă asigurați că furnizorul de găzduire web pe care îl luați în considerare este rapid, astfel încât site-ul dvs. web să nu se încarce prea încet. În al doilea rând, trebuie să verificați timpul de funcționare al gazdei web pe care doriți să-l utilizați, deoarece site-ul dvs. Web ar putea experimenta perioade de oprire. Ambele lucruri pot duce la pierderea audienței și a clienților, ducând la pierderea de bani, așa că faceți cercetarea și asigurați-vă că acest lucru nu se va întâmpla.

Limitări de transfer de date

Acesta este un alt lucru important pentru a lua în considerare și pentru a ști cât de mare este o limită de care aveți nevoie atunci când vă gândiți la datele pe care intenționați să le publicați pe site-ul dvs. web. Cu toate acestea, puteți actualiza întotdeauna limitele de transfer, deci nu ar trebui să îl plătiți prea mult la început. Mergeți cu o estimare mai conservatoare în schimb.

Relații Clienți

Întrucât sunteți doar un începător, trebuie să vă asigurați că gazda dvs. web are un suport excelent pentru clienți. Având în vedere statutul tău de novice, probabil că va trebui să folosești asistența pentru clienți de mai multe ori și trebuie să primești cele mai bune sfaturi și ajutor pentru a putea depăși orice problemă cu care te-ai confrunta..

Planuri & Preț

Ultimul, dar nu cel mai puțin, este prețul. Costul planurilor de găzduire partajate nu ar trebui să fie principala preocupare, dar ar trebui să fie luate în considerare, mai ales dacă aveți un buget restrâns. Trebuie doar să vă asigurați că găsiți echilibrul corect între cel mai mic preț posibil și resursele de care aveți nevoie. Căutați cea mai bună opțiune posibilă care să acopere toate cerințele dvs., dar care nu este prea scump în același timp.

Acum că știți ce lucruri trebuie să țineți cont atunci când alegeți cel mai bun furnizor de găzduire web pentru nevoile dvs., putem lua ceva timp pentru a discuta despre cele mai bune opțiuni de acolo, cel puțin în propria mea experiență și opinie.

1. iPage

Viziteaza site-ul “

ipage cel mai bun începător de găzduire webAcest furnizor de găzduire web este înconjurător începând din 1998 și, în acest timp, au reușit să devină una dintre cele mai fiabile și respectabile companii de găzduire web din lume, cu milioane de clienți și site-uri web.

Planuri de gazduire partajate

Chiar dacă iPage este un furnizor excelent de găzduire web, acestea nu excelează cu adevărat atunci când vine vorba de planuri de găzduire partajate, deoarece oferă doar un singur plan, iar acest plan este disponibil doar pentru clienții Linux. Cu toate acestea, dacă nu vă pasă de sistemul de operare al serverului și Linux este bine pentru dvs. și doriți să primiți un hosting comun, Planul esențial de la iPage are totul. Planul lor de găzduire partajat este excelent pentru începători și îl puteți obține la prețul de până la 1,99 USD / lună cu oferta promoțională curentă. Prețul normal pentru acest plan este de 7,99 USD pe lună și trebuie să cântați un contract pentru cel puțin un an.

Acest plan de găzduire vă oferă spațiu de stocare nelimitat și nu are limită de transfer de date. De asemenea, vine cu un număr nelimitat de adrese de e-mail și baze de date MySQL. De asemenea, veți obține un domeniu gratuit pe întregul an și posibilitatea de a utiliza nenumărate teme și șabloane pentru a vă proiecta site-ul exact așa cum doriți.

Uptime

Această gazdă web este una dintre cele mai bune atunci când vine vorba de uptime și pentru perioada în care le-am testat, care a fost de două luni, am experimentat doar de două ori oprirea și a fost de cel puțin 3-5 minute de fiecare dată. , deci este sigur să spunem că iPage este o gazdă web fiabilă pentru începători.

Securitate

iPage are câteva caracteristici uimitoare de securitate și vă pot ajuta să rămâneți în siguranță în orice moment. Una dintre aceste caracteristici este SiteLock care oferă protecție împotriva încălcărilor de siguranță. Acest lucru se realizează prin scanarea regulată a site-ului și serverului dvs. pentru a găsi eventuale probleme și amenințări cu malware. În plus, primiți și un firewall care împiedică eventualele scurgeri de siguranță și doar în cazul în care ceva nu merge bine, iPage face copii de zi cu zi pentru toate datele dvs., astfel încât să puteți ridica locul în care ați părăsit un eveniment nefericit..

2. BlueHost

Viziteaza site-ul “

bluehost cel mai bun wordpress care găzduiește începătoriBlueHost este în afaceri de mai bine de 20 de ani, o companie care deține multe companii de găzduire. Aceasta garantează calitatea și fiabilitatea și BlueHost se potrivește perfect profilului.

Planuri de gazduire partajate

Spre deosebire de intrarea anterioară din lista noastră, BlueHost oferă mai multe planuri de găzduire partajate. Aceste prețuri pentru planurile de găzduire încep de la doar 3,95 USD pe lună. Toate planurile de găzduire includ un nume de domeniu gratuit, lățimea de bandă neschimbată, unele planuri includ spațiu nelimitat de site-uri web, mai multe conturi de e-mail, opțiunea de a găzdui mai multe site-uri pe același cont, practic tot ce ar avea nevoie un începător pentru a începe online.

BlueHost este excelent pentru începători, deoarece vine cu numeroase caracteristici și opțiuni ușor de utilizat. Oferiți un clic pe instalarea WordPress, astfel încât dacă doriți să vă construiți site-ul dvs. utilizând WordPress, nu există nicio configurare a site-ului. Panoul lor de control ce găzduiește cPanel este foarte intuitiv, ușor de utilizat și prietenos pentru începători. Deci, chiar dacă nu ai folosit niciodată un serviciu de găzduire înainte, este ușor să te obișnuiești cu el. BlueHost oferă, de asemenea, garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât nu există niciun risc din partea ta.

Relații Clienți

Judecând după propria experiență cu BlueHost, asistența lor pentru clienți este destul de solidă. Prima dată când le-am sunat am așteptat un pic mai mult decât mi-aș fi dorit; undeva în jur de zece minute, dar a doua oară m-am conectat în două minute. În ambele ocazii angajații lor au fost plăcuți și de ajutor și foarte, foarte profesioniști. Au putut să-mi răspundă la toate întrebările și să mă ajute cu problemele mele, așa că primesc o notă puternică de la mine. Puteți contacta asistența pentru clienți prin e-mail, telefon sau chat live. De asemenea, au o bază de cunoștințe disponibilă pentru oricine dorește să investigheze pe cont propriu.

Caracteristici

Există multe caracteristici de securitate care ajută site-ul dvs. să rămână în siguranță cu BlueHost. Ei furnizeaza SSL securitate pentru date cu caracter personal și monitorizare constantă a rețelei. Deși BlueHost nu oferă nicio garanție privind timpul de funcționare, testul nostru a dus la peste 99,9% uptime pe o perioadă de 30 de zile, ceea ce este foarte bun pentru un plan de găzduire partajat. Acesta este un furnizor excelent de găzduire web pentru începători și o alegere foarte inteligentă, deoarece puteți actualiza planurile partajate oricând, dacă este posibil să aveți nevoie de mai multe resurse de server sau o mai mare securitate.

3. HostGator

Viziteaza site-ul “

cel mai bun site de găzduire pentru începătoriHostGator este o altă companie de hosting de încredere și de încredere, care poate ajuta orice începător să înceapă cu propriul site web. Ele sunt una dintre cele mai ieftine opțiuni de pe piața de găzduire web, dar acesta este doar unul dintre numeroasele avantaje ale acestora.

Planuri de gazduire partajate

HostGator oferă mai multe planuri de găzduire partajate, precum și o gamă largă de opțiuni pentru upgrade. Cele mai ieftine planuri de găzduire încep de la 3,95 USD / lună și permite găzduirea unui singur domeniu, include lățimea de bandă nemodificată și instalarea cu un singur clic a diverselor scripturi precum WordPress, Joomla și alte programe open source.

Fiecare plan comun include un constructor gratuit de site-uri HostGator, cu peste 100 de șabloane mobile pentru telefon. De asemenea, oferă asistență gratuită pentru transfer de site-uri, transfer de domenii, precum și baze de date și transfer de scripturi. În plus, veți primi o ofertă Google Adwrods de 100 $ și un credit de reclame Bing de 100 USD.

Ei folosesc cea mai recentă versiune a cPanel ca panou de control de găzduire web, care este ușor de utilizat chiar și de către începători.

Caracteristici

HostGator oferă o garanție pentru timpul de funcționare revendicat de 99,9%, precum și o garanție de înapoiere de 45 de zile. Un alt lucru minunat despre HostGator este backup-urile săptămânale care sunt efectuate pe toate serverele lor. Ei fac întreaga întreținere, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru asta.

De asemenea, oferă un număr mare de instrumente de creare a site-urilor, care sunt ușor de utilizat și vă permit să personalizați site-ul dvs. până la cele mai mici detalii, fără a fi necesară scrierea unui cod.

Relații Clienți

Asistența pentru clienți este unul dintre cele mai mari motive pentru a alege HostGator. Și-au câștigat o reputație respectabilă pentru serviciul de asistență pentru clienți, care vă este disponibil la telefon sau chat online, precum și prin e-mail, toate lucrând 24/7. De asemenea, au multe tutoriale, în formă video și scrisă, și o enormă bază de cunoștințe care îi ajută pe utilizatori să învețe cum să folosească contul de găzduire web

4. WebHostingHub

Viziteaza site-ul “

webhostinghub cel mai bun blog care găzduiește începătoriWebHostingHub este în afaceri din 2001. Nu sunt cea mai populară gazdă web, cu toate acestea, cresc rapid datorită găzduirii lor ieftine și a mai multor planuri comune care acoperă toate lucrurile pe care orice începător sau întreprindere mică le-ar putea avea nevoie..

Planuri de gazduire partajate

După cum am menționat deja, acest furnizor de găzduire web are 3 planuri de găzduire. Prima dintre ele are un preț de 4,99 USD pe lună și vine cu un domeniu gratuit, găzduire nelimitată și permite găzduirea a două site-uri web. Fiecare plan include SSL gratuit, stocare SSD gratuită (ceea ce este excelent pentru creșterea vitezei site-ului web, cu până la 20 de ori mai rapid decât spațiul de stocare HDD obișnuit), instalatorul cu 1 clic pentru WordPress sau alte CMS. Copie de rezervă automată este disponibilă pentru fiecare plan pentru o sumă suplimentară de 1 USD / lună.

Creditele de publicitate gratuite variază între 75 și 250 USD, în funcție de planul ales.

Dacă decideți să folosiți WordPress pentru construirea site-ului dvs. web, puteți instala un instrument gratuit de construire a paginilor numit BoldGrid pe site-ul dvs. WordPress. BoldGrid este un dezvoltator de pagini bine dezvoltat, care vă va ajuta să personalizați site-ul dvs. în cele mai mici detalii.

Relații Clienți

Satisfacția clienților și asistența tehnică au fost întotdeauna o prioritate la WebHostingHub. Acestea garantează să răspundă la apelul dvs. în mai puțin de 2 minute și îndeplinesc pe deplin această promisiune, așa cum am fost dovedit în mai multe rânduri. Acestea sunt disponibile prin e-mail, chat live sau telefon și orice alegeți; veți fi întâmpinați într-o manieră prietenoasă și profesională.

WebHostingHub are, de asemenea, nenumărate tutoriale detaliate pentru începători și începători în Centrul de ajutor, obținându-le ajutorul atât de necesar pentru crearea și rularea unui site web sau blog.

Uptime și performanță

WebHostingHub garantează uptime de 99.9% și în puțin mai puțin de două luni pe care le-am testat, nu au fost niciodată scăzuți. Nu numai că, oferă și garanție de returnare a banilor de 90 de zile. Dezavantajul este că această companie de găzduire oferă doar planuri de găzduire partajate, ceea ce nu este o veste grozavă pentru toți cei care trebuie să-și extindă planurile de găzduire. Cu toate acestea, pentru un începător, este un loc minunat pentru a începe.

5. JustHost

Viziteaza site-ul “

justhost cele mai bune începătoare de gazduire ieftineJustHost este o companie renumită care oferă servicii de găzduire web din 2008. Sunt unul dintre cei mai recunoscuți furnizori de găzduire web din lume datorită prețurilor accesibile și numeroaselor funcții suplimentare care vă permit să vă îmbogățiți site-ul dvs. web.

Planuri de gazduire partajate

Există trei planuri diferite de găzduire partajată bazate pe Linux, disponibile la JustHost. Primul, planul Starter, are un preț de 5,99 USD pe lună și vă oferă 100 de e-mailuri, transferuri nelimitate de date, 100 GB spațiu de stocare și un domeniu gratuit timp de un an. Cu toate acestea, veți obține și o rezervă de bază a site-ului. Al doilea plan se numește Plus și costă 9,99 USD / lună. Acest plan oferă tot ceea ce face Starter-ul cu un număr nelimitat de e-mailuri, domenii și spațiu de stocare nelimitat. Ultimul plan de la JustHost este planul Business Pro, care are un preț de 19,99 USD pe lună și vine cu un contract pe un an. Acest plan are aceleași caracteristici ca și planul Plus și înregistrare de domenii gratuite pentru anunțuri pentru totdeauna, precum și certificat SSL gratuit.

Securitate

Această gazdă web are numeroase caracteristici de securitate care vă pot ajuta să vă protejați site-ul dvs. de diverse amenințări. Există un plan de rezervă de bază pentru toate planurile, în timp ce planul Business Pro oferă și copie de rezervă pentru dosare și fișiere individuale. Există, de asemenea, o opțiune de a cumpăra certificate SSL care vă vor permite să efectuați tranzacții sigure. Un alt lucru pe care îl puteți achiziționa este SiteLock care oferă scanarea malware și apoi eliminarea eventualelor amenințări.

Relații Clienți

JustHost are unul dintre cele mai fiabile servicii de asistență pentru clienți pe care le puteți găsi în lumea de găzduire web. Sunt prietenoși, profesioniști și cunoscuți. Le-am sunat clienții de trei ori și nu am așteptat niciodată mai mult de trei minute (de fapt, doar o dată m-au lăsat în așteptarea puțin mai mult de două minute). În plus față de linia lor telefonică 24/7, îi puteți contacta și utilizând chat-ul lor Web live.

Concluzie

Există multe lucruri la care trebuie să vă gândiți cu atenție când începeți cu propriul dvs. site web și să căutați găzduire web pentru începători. Sper că articolul meu te-a ajutat să înțelegi unii dintre cei mai importanți factori și funcții pe care ar trebui să le cauți într-un furnizor de găzduire web și că lista mea cu cele mai bune gazde web pentru începători te-a ajutat, cel puțin într-o oarecare măsură, să investești mai puțin timp și efortul de a găsi gazda web perfectă pentru nevoile dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map