5 cele mai bune găzduire web pentru site-uri de afaceri mici

Cel mai bun-mici-business-site-hosting-2019


Găsirea celui mai bun furnizor de găzduire web pentru afacerea dvs. mică este foarte importantă și trebuie să luați ceva timp pentru a lua decizia corectă. După ce ați creat site-ul sau magazinul web, trebuie să vă asigurați că acesta va funcționa impecabil în orice moment și că gazda dvs. web va putea suporta cantitatea de trafic pe care o puteți genera..

Deoarece vorbim despre o afacere mică, probabil că nu veți avea nevoie de mult spațiu pentru server sau chiar de putere, însă trebuie să vă asigurați că alegeți o gazdă de încredere care să vă poată răspunde nevoilor. În acest articol, vom vorbi despre opțiunile de găzduire partajate și cum să o alegi pe cea potrivită pentru tine și după aceea, mă voi concentra pe unele dintre gazdele mele web preferate și îți voi spune de ce ar trebui să le alegi.

Mai întâi, vă permit să vă arăt lista mea cu cele mai bune găzduire web pentru afaceri mici:

Companie de găzduire
Preț promoțional

1cel mai bun web hosting pentru afaceri mici3,99 USD / lună
2cel mai bun gazduire ieftina pentru afaceri mici1,99 USD / lună
3cel mai bun wordpress pentru afaceri mici3,95 USD / lună
4cea mai bună găzduire web de afaceri3,95 USD / lună
5găzduire fiabilă pentru afaceri mici5,00 USD / lună

Ce sunt planurile de gazduire partajate?

Gazduirea partajată, după cum chiar numele dezvăluie, înseamnă că mai multe site-uri web partajează un singur server. În cele mai multe cazuri, nu vei ști cine sunt vecinii serverului tău și vei primi o anumită cantitate de resurse pe care le vei putea utiliza. Toate acestea sunt definite de pachetul dvs. de găzduire, deoarece există diferite opțiuni, chiar dacă decideți să mergeți cu planuri de găzduire partajate.

explicat găzduire web partajată

avantaje

Există multe avantaje pentru utilizarea unui hosting comun și cel mai evident este prețul. Planurile de găzduire partajate sunt cea mai ieftină opțiune de găzduire, ceea ce este logic, deoarece împărțiți toate costurile cu alte site-uri web.

Aceasta este cea mai bună opțiune și pentru începători, nu doar pentru întreprinderile mici și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la site-ul dvs. web, chiar dacă începeți să generați mai mult trafic decât vă așteptați, deoarece veți putea întotdeauna să vă actualizați planul în puține simple pași. S-ar putea să simți că găzduirea partajată nu îți va oferi suficiente resurse, dar există multe opțiuni care îți vor garanta stabilitatea chiar și atunci când împarți resurse cu alții.

Un alt beneficiu care vine cu utilizarea planurilor de găzduire partajate este faptul că nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu efectuarea de întreținere pe serverul dvs., deoarece acest lucru este de obicei făcut de către compania de găzduire. Nu uitați că beneficiați și de un cPanel încorporat, cel puțin cu majoritatea companiilor de gazdă web, ceea ce va face mult mai ușor pentru newbies să își administreze site-ul, precum și pentru cele care nu au multă tehnologie. experiență sau cunoștințe.

Dezavantaje

Desigur, având în vedere că partajați resursele serverului cu o serie de alți utilizatori, vă puteți aștepta la unele dezavantaje. De exemplu, se va întâmpla adesea ca timpul de încărcare să fie ceva mai lent decât în ​​cazul altor opțiuni de găzduire, cum ar fi planurile dedicate sau VPS. Un alt lucru care s-ar putea întâmpla este ca serverul să fie supraîncărcat și să provoace o performanță mai lentă sau chiar timpul de oprire. Performanțe mai lente s-ar putea întâmpla și dacă crești activitatea pe site-ul tău și începi să generezi mai mult trafic, dar după cum am menționat deja, poți să îți îmbunătățești întotdeauna planul dacă se întâmplă acest lucru.

Un alt defect care vine cu găzduirea partajată este lipsa opțiunilor de personalizare. Cu toate acestea, probabil că aceasta nu este o problemă reală pentru mulți utilizatori, mai ales dacă nu au foarte multe cunoștințe tehnice și, astfel, nu au nevoie de opțiuni de personalizare. De asemenea, s-ar putea să vă faceți griji în privința securității, deoarece nu veți ști cu cine împărtășiți serverul și puteți fi în pericol de vecinii dvs..

Cum să alegeți gazduire web pentru afaceri mici?

Așa cum am spus deja, chiar și atunci când decideți că doriți să mergeți cu un plan de găzduire partajat, trebuie totuși să alegeți cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs. Asta înseamnă că trebuie să luați în considerare anumiți factori care variază de la gazdă web la alta, precum și diferite planuri de găzduire partajate furnizate de o companie de găzduire web.

Fiabilitate

Chiar și atunci când aveți o afacere mică, experimentarea unei perioade de dezactivare a site-ului dvs. web poate ajunge să vă coste mai mult decât vă puteți crede. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă asigurați că furnizorul dvs. de gazdă web este de încredere și are un timp de funcționare de cel puțin 99,5%. Asigurați-vă că verificați revendicările privind timpul de funcționare pentru fiecare gazdă web pe care o considerați.

Relații Clienți

Asistența clienților este foarte importantă, în special pentru întreprinderile mici și proprietarii de site-uri noi care nu au foarte multe cunoștințe tehnice. Trebuie să vă asigurați că gazda web pe care doriți să o utilizați are asistență pentru clienți 24/7 și ar trebui să citiți și comentarii și recenzii ale utilizatorilor dacă doriți să vă asigurați că gazda dvs. web are un suport bun pentru clienți care vă poate ajuta să faceți față probleme care vor apărea probabil.

Opțiuni de upgrade

Așa cum am menționat deja, actualizarea planului dvs. de găzduire ar trebui să fie ușor și simplă și disponibilă oricând. Acesta este cazul majorității gazdelor web, dar totuși trebuie să acordați atenție acestui lucru, deoarece nu știți niciodată cât de mult va crește afacerea dvs. și, dacă va face acest lucru, trebuie să fiți pregătiți și să aveți opțiunea să vă actualizați planul de găzduire pentru a face față trafic crescut.

Caracteristici

Ar trebui să luați în considerare toate caracteristicile pe care le are un plan de găzduire partajat care vă interesează. De exemplu, ar trebui să vă asigurați că veți putea utiliza instalații cu un singur clic al popularului CMS open-source, cum ar fi WordPress, de exemplu, deoarece acest lucru vă va permite să personalizați site-ul dvs. și să-l proiectați așa cum doriți. De asemenea, aruncați o privire despre cum arată panoul de control bazat pe web dacă mergeți cu anumite gazde web. Trebuie să fie simplu și ușor de utilizat, astfel încât să vă puteți gestiona contul fără probleme.

Acum, dacă știi cum să alegi cel mai bun plan de găzduire web pentru nevoile tale, aruncăm o privire la unii dintre cei mai buni furnizori de găzduire web, astfel încât să nu fii nevoit să petreci ore întregi privind diferite opțiuni.

Gazduire InMotion

Viziteaza site-ul “

cel mai bun găzduire pentru afaceri miciInMotion este una dintre cele mai populare gazde independente din întreaga lume. Au fost fondate în 2001 și de atunci au reușit să crească suficient pentru a fi considerate un jucător major al jocului de găzduire web.

Planuri de gazduire partajate

InMotion oferă trei planuri de găzduire partajate – Lansare (7,99 USD / lună), care acceptă două site-uri web și vă permite să aveți până la șase domenii; Putere (9,99 USD / lună), care vă oferă șase site-uri web și până la 26 de domenii; Pro (15,99 USD / lună), care vă permite să aveți cât mai multe site-uri web și domenii doriți. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că prețurile afișate sunt doar pentru un abonament anual. De asemenea, InMotion oferă deseori reduceri. De exemplu, în acest moment, planurile lor de găzduire partajată sunt cu aproximativ 50% reducere, așa că dacă vă gândiți să folosiți găzduire partajată, este posibil să doriți să luați în considerare această oportunitate cât durează.

Caracteristici

Această gazdă web are o mulțime de funcții extrem de utile. De exemplu, puteți configura un magazin de comerț electronic sau un site WordPress cu acestea și vă vor oferi multe opțiuni pentru a vă personaliza site-ul atât cât doriți. De asemenea, aceștia oferă o garanție de returnare de 90 de zile dacă nu vă place serviciul lor, deci este practic o opțiune fără riscuri. Există, de asemenea, multe suplimente gratuite pe care le puteți utiliza și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la performanța lor, deoarece au un timp de funcționare destul de stabil și respectabil, cu 99,99% uptime și fără perioade de oprire majore până în prezent..

Cu toate acestea, deși au o mulțime de funcții și opțiuni grozave din care să aleagă, au și un dezavantaj major – nu oferă planuri de găzduire partajate pentru Windows.

Serviciu clienți

InMotion are grijă de clienții lor și arată în asistența lor pentru clienți. Veți putea vorbi prin telefon cu personalul de asistență pentru clienți sau puteți începe un chat online dacă doriți acest lucru. S-ar putea să fiți nevoit să discutați cu ei atunci când vă activați prima dată contul și, dacă faceți acest lucru, veți vedea că sunt foarte prompte și de ajutor. Desigur, asistența pentru clienți oferită de această gazdă web este disponibilă în permanență, 24/7.

iPage

Viziteaza site-ul “

ipage cel mai bun mic de afaceri pentru găzduireAceastă gazdă web a început să funcționeze încă din 1998. Acum, au birouri în șase locații din lume și servesc mai mult de un milion de site-uri web folosind cele două centre de date aflate în SUA. Acestea au multe avantaje, dar faptul că este unul dintre cei mai ieftini furnizori de gazduire web este probabil cel mai mare dintre ei.

Planuri de gazduire partajate

Nu există multe opțiuni pentru planurile de găzduire partajate furnizate de iPage. De fapt, acestea furnizează doar unul, un plan de găzduire bazat pe Linux, numit Esențial, care are un preț de 11,95 USD pe lună (deși există reduceri pentru acest plan oferit în mai multe momente, în prezent există o ofertă pentru a vă înscrie la acest plan pentru 1,99 USD. / lună (dacă sunteți un client pentru prima dată). De asemenea, iPage nu are opțiuni de plată lunare, puteți achiziționa planurile lor de găzduire numai cu un contract anual.

Acest plan de găzduire, Essential, oferă spațiu de disc și adrese de e-mail nelimitate și transferuri lunare de date. De asemenea, oferă o lățime de bandă scalabilă, baze de date MySQL nelimitate și un domeniu gratuit pentru un an. Există, de asemenea, mai multe instrumente care vă permit să vă construiți site-ul, precum și sute de teme și șabloane. Toate planurile vin cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Securitate și asistență pentru clienți

Un alt domeniu în care iPage se remarcă printre concurență, pe lângă cele mai ieftine prețuri, sunt caracteristicile de securitate. Indiferent de planul de găzduire pe care îl alegeți, veți primi o opțiune de securitate SiteLock care vă poate salva site-ul dvs. de încălcări neașteptate de securitate. Aceasta se face prin scanări periodice care caută probleme potențial dăunătoare cu malware. Unele planuri prevăd, de asemenea, curățarea automată a acestor amenințări rău intenționate, în timp ce altele implică doar o notificare despre posibile probleme. De asemenea, folosesc un firewall care previne posibile scurgeri de securitate, precum și backup-uri zilnice care sunt de obicei încărcate suplimentar cu multe alte gazde web.

iPage oferă asistență clienților pe chat-ul live, prin telefon și prin e-mailuri și sunt foarte eficiente și de ajutor. Ei vor trata întotdeauna toate problemele dvs. în detaliu și mi-au răspuns întotdeauna la toate întrebările fără un sughiț pe parcurs.

BlueHost

Viziteaza site-ul “

Bluehost cel mai bun găzduire pentru afaceri miciAceasta este una dintre cele mai populare companii de găzduire web din lume și nu este o coincidență. Au câteva oferte uimitoare, mai ales când vine vorba de planuri de găzduire partajate pentru proprietarii de afaceri mici.

Planuri de gazduire partajate

BlueHost are trei planuri de găzduire partajate pe care le puteți alege și toate sunt destul de competitive cu alte gazde web din punct de vedere al prețului. Primul plan se numește Planul de bază și are un preț de 3,49 USD / lună. Cu acesta, veți obține un domeniu unic, 50 GB spațiu web și lățime de bandă nelimitată. Următorul plan se numește Plus și costă 5,95 USD / lună. Acest plan vă permite să găzduiți un număr nelimitat de site-uri web și oferă și spațiu web nelimitat și lățime de bandă. Ultimul plan de gazdă partajat pe care BlueHost trebuie să îl ofere este Pro. Acest plan vine cu un IP dedicat și alte avantaje similare, pe lângă numărul nelimitat de domenii și, desigur, spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată. Acest plan costă 13,95 USD / lună.

Securitate

BlueHost are una dintre cele mai fiabile caracteristici de securitate dintre toate gazdele web și acesta este un avantaj avantajos, mai ales dacă dețineți o afacere mică și doriți să vă asigurați că site-ul dvs. este în siguranță. De exemplu, BlueHost are trei instrumente antispam care pot preveni spam-ul pe site-ul dvs., precum și securitatea link-ului rapid. De asemenea, puteți alege și crea propriile filtre pentru e-mail, crea fișiere și foldere protejate prin parolă, faceți lista neagră a adresei IP etc..

Uptime și asistență pentru clienți

Această gazdă web are una dintre cele mai bune înregistrări uptime și este cu adevărat o alegere stabilă și fiabilă. De fapt, în perioada de câteva luni în care am testat-o, am experimentat timp de oprire într-o singură instanță și nu a depășit trei minute.

De asemenea, BlueHost oferă o asistență pentru clienți cu adevărat profesională, pe care o puteți contacta prin telefon, chat online și e-mail. Există, de asemenea, o bază de cunoștințe pe care o puteți naviga dacă doriți să găsiți singur răspunsurile la întrebările dvs..

HostGator

Viziteaza site-ul “

hostgator cel mai bun găzduire de afaceri miciHostGator este o companie de găzduire web înființată în 2002, care a crescut suficient pentru a fi vândută pentru o sumă neoficială de 225 milioane USD în 2012. Astăzi, HostGator este unul dintre gazdele web de top și unul dintre cele mai fiabile..

Planuri de gazduire partajate

Când vine vorba de găzduire partajată, HostGator oferă trei planuri de găzduire partajate atât pentru Linux cât și pentru Windows, ceea ce reprezintă un avantaj uriaș. Primul plan se numește Hatchling și vine cu un spațiu de disc nelimitat, baze de date, adrese de e-mail și lățime de bandă, precum și un domeniu. Prețurile vor varia în funcție de durata contractului. De exemplu, prețul pentru planul Hatchling este de 3,95 USD / lună dacă vă înscrieți timp de trei ani. Planul de găzduire partajat de nivel mediu se numește Baby și este același cu planul Hatchling, cu adăugarea de domenii nelimitate. Acest plan are un preț de 5,95 USD pe lună pentru un contract pe trei ani. Planul de top de la HostGator este Planul de afaceri și veți primi unele funcții adăugate, cum ar fi IP dedicat, SSL privat gratuit, etc. Acest plan costă și 5,95 USD / lună în acest moment..

Uptime

HostGator garantează un timp de funcționare de 99,99% și își îndeplinește pe deplin promisiunea. Le-am urmărit timpul de funcționare timp de o lună și, în acea perioadă, nu au fost niciodată opriți. Chiar dacă acesta este un eșantion relativ mic, combinat cu alte experiențe ale clienților, este sigur să spunem că promisiunea lor de utilizare este cea în care puteți avea încredere..

Serviciu clienți

Această gazdă web oferă asistență non-stop pentru clienți, fie la telefon sau prin chat-ul online online. Indiferent de metoda pe care o alegeți, veți fi întâmpinați de personal prietenos, gata să ofere tot posibilul să răspundă la orice întrebare. Am încercat ambele metode și am rezolvat de îndată problemele mele.

InterServer

Viziteaza site-ul “

cel mai bun mic de afaceri pentru întreprinderiAceasta este o companie de găzduire web care a fost fondată în 1999 și care, la început, a funcționat ca re-vânzător de cont de găzduire virtuală. Cu timpul, au crescut pentru a deveni un jucător de mare succes pe piața internațională de gazduire web. 

Planuri de gazduire partajate

InterServer oferă doar un singur plan de găzduire partajat, care are un preț de 5 $ / lună. Cu toate acestea, acest preț poate fi scăzut dacă semnați un contract mai lung și utilizați coduri promoționale atunci când vă înscrieți. Cu toate acestea, chiar și fără aceste reduceri, acest plan de găzduire partajat este una dintre cele mai ieftine opțiuni disponibile.

Cu acest plan de găzduire partajat, veți obține o mulțime de funcții utile, cum ar fi instalații cu un singur clic și serviciu gratuit de migrare. De asemenea, beneficiați de acces 24/7 la serviciul de asistență pentru clienți. Acest plan include un număr nelimitat de domenii și transfer de date. De asemenea, veți obține o capacitate de stocare nelimitată și un număr nelimitat de e-mailuri. Există câteva avantaje suplimentare cu acest plan de găzduire, cum ar fi optimizarea vitezei, backup-urile săptămânale și garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Relații Clienți

După cum știți deja, asistența pentru clienți poate fi crucială și trebuie să vă asigurați întotdeauna că alegeți o companie de găzduire web care are un suport excelent pentru clienți. Ei bine, cu InterServer, nu poți greși, deoarece au asistență pentru clienți premiată, disponibilă prin intermediul biletelor de e-mail, chat și telefon..

Asistența lor pentru clienți este plăcută și întotdeauna gata să vă ajute cu orice problemă vă confruntați. Am apelat la serviciul de asistență pentru clienți și a fost cu adevărat una dintre cele mai pozitive experiențe de asistență pentru clienți pe care le-am avut vreodată.

Uptime

InterServer promite și livrează o putere de uptime de 100% și o durată de utilizare a rețelei de 99,9%. De asemenea, au o redundanță complet automată, care este salvatoare de viață în multe situații. În plus față de această performanță uimitoare când vine vorba de uptime, InterServer are și mult spațiu de crescut, deoarece serverele lor funcționează în prezent cu o capacitate de 50%.

Concluzie

Fiecare proprietar de afaceri mici are nevoie de un site web pentru a reuși pe această piață competitivă. Cu toate acestea, a avea un site web sau un magazin online nu este suficient în sine. De asemenea, trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. web este bine proiectat, ușor de navigat și, cel mai important, în permanență. Orice probleme de pe site-ul dvs. web pot duce la pierderea veniturilor și, în multe cazuri, la pierderea încrederii din partea clienților.

Toate acestea duc la o concluzie foarte logică – aveți nevoie de cea mai bună gazdă web posibilă. Sper că articolul meu te-a ajutat să înțelegi care sunt cele mai importante lucruri de căutat într-o companie de găzduire web, dacă deții o mică companie. De asemenea, sper că alegerea mea dintre cele mai bune companii de găzduire web care oferă planuri excelente de găzduire pentru afaceri mici v-a salvat ceva timp în timp ce ați căutat gazda web perfectă pentru dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map