5 cele mai bune instrumente de construit magazin online pentru a alege

01.06.2020
Cel mai bun gazduire '5 cele mai bune instrumente de construit magazin online pentru a alege
0 18 мин.

cele mai bune on-line-store-constructori-2019


Începerea propriului dvs. site web cu intenția de a vinde ceva poate suna ca un pas uriaș și unul foarte complicat, dar încredere în mine, dacă ascultați ce am de spus, veți putea face acest lucru într-un timp foarte scurt și, cel mai mult important, fă-o bine.

Companie
Pret de la
Încerca

1constructor de magazine wix17,00 USD / lunăLIBER
2constructor de magazine weebly8,00 USD / lunăLIBER
3constructor de magazine de voluziune15,00 USD / lunăLIBER
4constructor de magazine bigcommerce29,95 USD / lunăLIBER
5constructor de magazine web12,99 USD / lunăLIBER

Dacă aveți o companie și doriți să vă extindeți afacerea la internet și să acoperiți o piață mai mare, trebuie să găsiți cel mai bun instrument care să vă ajute să vă construiți magazinul online exact așa cum l-ați proiectat. Există, desigur, opțiunea de a angaja un profesionist pentru a face acest lucru pentru tine, dar dacă nu ai un buget mare sau pur și simplu vrei să economisești niște bani și să înveți cum să faci asta singur, poți. Trebuie doar să alegeți instrumentul de constructor de magazine potrivit pentru dvs. și puteți începe în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, înainte de a alege instrumentul de constructor de magazine pe care îl veți folosi pentru a vă proiecta magazinul online, trebuie să vă gândiți cu atenție la nevoile și cerințele dvs. Asta înseamnă că trebuie să vă concentrați pe anumite lucruri și să le luați în considerare pentru a putea alege cel mai bun instrument de construire a magazinelor pentru dvs. Te voi ajuta cu asta și apoi, voi vorbi despre preferatele mele și, după părerea mea, despre cele mai bune instrumente de construire a magazinelor.

Cum să alegeți un instrument Builder de magazin?

Alegerea celui mai bun instrument pe care să-l folosești atunci când îți proiectezi site-ul este primul, dar și cel mai important pas pe care va trebui să-l faci dacă vrei să te asiguri că magazinul tău online sfârșește să fie atractiv vizual, dar și antrenant și eficient. Deci, înainte de a începe proiectarea site-ului dvs. web cu orice instrument, ar trebui să vă gândiți la ce aveți nevoie și ce constructor vă poate oferi acele lucruri.

Produsul și mărimea stocului

Primul factor pe care trebuie să-l iei în considerare este natura produsului tău. Dacă vă gândiți să creați un magazin online, ar trebui să știți deja ce tip de produs intenționați să vindeți. Acest lucru va avea un impact semnificativ asupra deciziei dvs. când vine vorba de constructorul de magazine pe care ar trebui să îl utilizați, deoarece unele platforme sunt mai bune decât altele pentru vânzarea de produse fizice, în timp ce altele sunt mai bune pentru vânzarea de produse digitale.

Un alt lucru important de luat în considerare este mărimea stocului. Dacă vindeți produse fizice și aveți o cantitate mare de mărfuri pe care doriți să le vindeți, ar trebui să găsiți o platformă care să vă poată răspunde nevoilor.

Buget și preț

Este foarte important să planificați bugetul înainte dacă nu doriți să cheltuiți mai mulți bani decât puteți face față. Chiar dacă s-ar putea să credeți că aveți un buget suficient de mare, trebuie să luați în considerare toate cheltuielile posibile.

Sugestia mea este să căutați instrumente și platforme pentru constructor de magazine care să ia plăți lunare și să evitați acei constructori care iau un procent din vânzarea dvs. S-ar putea să pară un procent mic, dar dacă mutați o mulțime de mărfuri se poate ridica la multe. 

Proiecta

Căutați un instrument de constructor de magazine care să vă permită cea mai mare libertate și flexibilitate atunci când vine vorba de proiectare. Nu uitați, este site-ul dvs. și probabil aveți ideea exactă a modului în care doriți să arate magazinul dvs. online. Crearea unui design atractiv și plăcut vizual vă poate ajuta cu adevărat în vânzările dvs. și poate atrage și noi clienți.

Opțiuni de funcționalitate și personalizare

Trebuie să vă asigurați că magazinul dvs. online este complet funcțional și că toate funcțiile pe care doriți să le includă funcționează ca un farmec. Găsiți platforma care vă va permite să vă personalizați site-ul dvs. atât cât doriți.

Majoritatea instrumentelor de constructor de magazine includ funcționalitatea fundamentală principală și au caracteristici puternice. Cu toate acestea, chiar dacă acest lucru este extrem de important, pur și simplu nu este suficient, mai ales dacă magazinul dvs. funcționează excelent și începe să crească. În acest caz, va trebui să adăugați câteva caracteristici noi pentru a vă extinde afacerea și de aceea opțiunile de personalizare sunt importante.

Sper că acum înțelegeți care sunt unele dintre lucrurile importante pe care trebuie să vă concentrați atunci când alegeți instrumentul dvs. de constructor de magazine online. Cu toate acestea, există multe opțiuni acolo și alegerea celei mai bune nu este ușoară chiar dacă știți ce aveți nevoie. Acesta este motivul pentru care am selectat 5 instrumente de construire a magazinelor, care consider personal că sunt cele mai bune și pot face față aproape orice puteți arunca la ele.

Wix.com

Încearcă-l acum gratis »

wix com cel mai bun producător de magazine online

Prima platformă de construire a site-urilor de pe lista noastră este, de asemenea, una dintre cele mai populare. Wix este folosit de multe companii și nu este doar un instrument de construire a magazinelor. De fapt, pe lângă crearea unui site web de comerț electronic, este și o platformă excelentă pentru fotografii, designeri, muzicieni etc..

Wix este ușor de utilizat?

Wix vă poate oferi peste 500 de șabloane frumoase, multe dintre ele create special pentru comerț electronic. Este o platformă foarte simplă și simplă, care este considerată a fi un instrument de construire a unui magazin de drag and drop pur, ceea ce înseamnă că nu trebuie să știți să codați sau să aveți o experiență vastă de tehnologie pentru a o utiliza și crea un site web uimitor. . De asemenea, Wix vă permite să vindeți mărfuri fizice și digitale, așa că indiferent de afacerea dvs., utilizarea Wix este alegerea potrivită.

Caracteristici Wix.com

Wix este una dintre platformele de constructor care au o listă de funcții impresionantă și cuprinzătoare. De exemplu, puteți utiliza galeriile lor de produse pentru a vă afișa produsele și puteți crea chiar și o pagină de produs pentru fiecare produs în parte. Printre cele mai importante funcții pe care Wix trebuie să le ofere, designul personalizabil cu șabloane de comerț electronic este cel mai semnificativ pentru dvs. dacă doriți să creați un magazin online.

O altă caracteristică excelentă pe care o puteți utiliza este un creator de coduri cu reduceri și puteți include și calcule de expediere sau calcule fiscale. Puteți activa notificările automate de e-mail pentru clienții dvs. și instrumentele de newsletter.

Dacă decideți să vă proiectați magazinul online folosind Wix, veți putea oferi clientului dvs. 12 procesoare de plată diferite, inclusiv PayPal, Stripe și Square ca fiind unele dintre cele mai populare. De asemenea, rețineți că Wix nu percepe nicio taxă de tranzacție, astfel încât orice profit pe care îl faceți este al vostru.

Wix vă permite să creați un magazin mobil cu reacție și vă permite să alegeți dintre numeroase aplicații atunci când vă construiți site-ul. Există multe aplicații de comerț electronic, marketing și business care vă pot ajuta să creați un mediu mai atractiv pentru clienții dvs..

Weebly.com

Încearcă-l acum gratis »

Weebly cel mai bun instrument de construire a magazinelor

Weebly este un alt instrument de constructor de site-uri uimitor și este cu siguranță unul dintre cei mai buni producători de drag and drop disponibile astăzi. De asemenea, este unul dintre cei mai ușori construitori de magazine. Nu trebuie să înveți cum să lucrezi cu acesta, este destul de simplu și pentru că este un constructor de comerț electronic excelent, aproximativ 450.000 de magazine online folosesc în prezent Weebly.

Viteza și simplitatea Weebly

Deoarece Weebly oferă găzduire pentru fiecare site web care a fost construit pe platforma lor, acest lucru le permite să ofere viteze de încărcare mai rapide clienților lor. De asemenea, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la siguranță la fel ca și cu alți constructori, deoarece Weebly are grijă de securitate împotriva spammerilor și hackerilor.

Când vine vorba de procesul de construcție, veți putea crea magazinul online în câteva minute. În multe cazuri, arhivați și aruncați constructorii de site-uri web necesită o anumită învățare înainte de a putea proiecta site-ul dvs. web exact așa cum l-ați conceput. Cu Weebly, acesta este diferit și totul funcționează exact așa cum v-ați aștepta. De asemenea, magazinele online construite cu Weebly sunt prietenoase pentru mobil și au designuri responsive.

Caracteristici ale Weebly.com

Când vine vorba de funcții importante pentru site-urile de comerț electronic, Weebly are multe de oferit. Prezentarea produsului este uimitoare și Weebly vă permite să creați o pagină de produs pentru fiecare produs dorit. Acolo puteți adăuga mai multe imagini, mai multe variante de produs, opțiunea de vânzare, descrierea produsului și butoanele de partajare a rețelelor de socializare, printre altele.

Puteți adăuga un coș de cumpărături cu o caracteristică foarte utilă și interesantă – atunci când o persoană iese din magazinul dvs. fără să-și completeze lista de coșuri de cumpărături și să verifice, primește un memento pe e-mailurile sale.

Există numeroase opțiuni pe care le puteți alege atunci când vine vorba de setări de transport și taxe, dar depind și de locul în care se bazează afacerea dvs. Puteți adăuga, de asemenea, coduri promoționale, produse pentru carduri cadou și urmăriți ce articole aveți în stoc.

În ceea ce privește opțiunile de plată, în comparație cu alte platforme de comerț electronic Weebly nu oferă atât de multe opțiuni. Oferă 4 opțiuni de plată (PayPal, Stripe, Square și Authorize.net), care sunt mai mult decât suficiente și acoperă mult teren.

Volusion

Încearcă-l acum gratis »

cel mai bun producător de magazine online

Volumul a crescut foarte mult în ultimii ani și a devenit unul dintre cei mai populari furnizori de platforme de comerț electronic și instrumente de construire a magazinelor. Există multe avantaje cu utilizarea acestei platforme și nu veți regreta alegerea dvs. dacă mergeți cu Volusion pentru crearea site-ului dvs. web pentru comerțul online. Este o platformă de e-commerce bazată pe cloud care are toate funcțiile și funcțiile cele mai importante de care ai putea avea nevoie pentru a dezvolta cel mai bun magazin web posibil.

Software-ul pe care Volusion vă permite să-ți creezi magazinul online fără prea multă problemă și este foarte ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu este la fel de ușor de utilizat ca alte instrumente de construire, așa că va trebui să parcurgeți un ghid pe care îl puteți găsi pe tabloul de bord. Va trebui să urmați instrucțiunile dacă doriți să vă faceți magazinul online exact așa cum v-ați imaginat. De exemplu, dacă doriți să configurați un magazin care să vândă produse digitale descărcabile, va trebui să parcurgeți procedura în mai multe etape pentru a o configura.

Caracteristici și teme de voluzare

Volusion are multe caracteristici utile și se remarcă cu siguranță integrarea cu Amazon și eBay. Cu toate acestea, acesta este doar vârful aisbergului. De exemplu, odată ce vă construiți magazinul online, veți putea adăuga oricâte produse doriți, fără limite. De asemenea, puteți crea carduri cadou, cupoane pentru reduceri, oferte zilnice și multe alte lucruri care vă vor ajuta să atrageți clienți noi și să îi păstrați pe cei care cumpără deja de la dvs. Puteți face prima folosind diferite programe de recompensare a loialității, care este o altă caracteristică excelentă care vine cu utilizarea Volusion.

Există, de asemenea, multe teme din care puteți alege dacă mergeți cu acest constructor de site-uri, dar trebuie să subliniez că doar o mână de teme sunt gratuite. Pe de altă parte, nu există taxe de tranzacție care să vă afecteze profitul.

Asistență clienți Volusion

Unul dintre lucrurile care fac ca Volusion să iasă în evidență printre o concurență atât de acerbă este serviciul lor pentru clienți. Acestea oferă asistență constantă, în orice moment al zilei sau al nopții, și le puteți contacta prin telefon sau prin e-mail. De asemenea, puteți vorbi cu ei pe chat-ul online pe care l-au creat pentru clienții lor.

BigCommerce

Încearcă-l acum gratis »

bigcommerce cel mai bun producător de magazine online

Cu atât de mulți constructori de magazine acolo, nu este ușor să-l alegi pe cel mai bun. Ei bine, BigCommerce merită cu siguranță o șansă și după ce am încercat, pot spune sincer că, cu siguranță, merită un loc și pe lista mea. Dacă o faci, nu vei fi singurul. De fapt, peste 100.000 de magazine online folosesc BigCommerce, care este acum una dintre cele mai populare și cu cea mai rapidă dezvoltare a platformelor de construire de site-uri web din lume.

BigCommerce Ușor de utilizat și scalabilitate

Chiar dacă există multe funcții și opțiuni din care puteți alege dacă utilizați BigCommerce, este totuși un constructor de magazine foarte simplu care nu necesită cunoștințe sau expertiză tehnologică. Desigur, deoarece există numeroase opțiuni, de exemplu cele din setările fiscale, s-ar putea să vă simțiți copleșit uneori.

Un alt mare avantaj al BigCommerce este scalabilitatea. Asta înseamnă că puteți utiliza BigCommerce indiferent de dimensiunea magazinului dvs. online. De asemenea, dacă afacerea dvs. crește mult cu timpul, puteți oricând să extindeți și să actualizați toate funcțiile de care probabil nu aveți nevoie când ați început.

BigCommerce nu oferă un plan gratuit ca alți producători de magazine, dar oferă un proces de 15 zile. Desigur, aceștia nu percep nicio taxă de tranzacție, ceea ce este foarte important pentru persoanele care abia încep.

Caracteristici și teme BigCommerce

BigCommerce vă permite să vă prezentați produsele în atâtea detalii și puteți utiliza, de asemenea, imagini și videoclipuri pentru a vă afișa produsele. Există, de asemenea, diferite funcții de coș pe care le puteți utiliza și diverse opțiuni de plată (carduri de credit, PayPal, Authorize.net, etc.).

Puteți vinde produse fizice și digitale; puteți crea coduri de cupon, carduri cadou, puteți utiliza diverse setări de expediere, precum și setări fiscale și urmăriți inventarul dvs. până la un detaliu minunat.

Un lucru care iese în evidență cu BigCommerce este faptul că oferă un magazin cu temă terță parte. Unele dintre aceste teme sunt gratuite, altele sunt premium și trebuie plătite, dar acest constructor de magazine vă oferă cu siguranță cea mai mare alegere și atât de multe opțiuni.

Webs.com

Încearcă-l acum gratis »

webs com cea mai bună unealtă de constructor de magazine online

Webs.com este unul dintre constructorii de site-uri de lungă durată, care există în jurul anului 2001 și a crescut constant, luptând cu noii concurenți precum Weebly și Wix și ținând pasul cu ei. De fapt, peste 55 de milioane de site-uri web au fost create până în prezent cu Webs și este încă unul dintre cele mai populare instrumente de construire a magazinelor în prezent.

Webs.com este ușor de utilizat?

Webs este unul dintre cei mai simpli constructori de site-uri pe care le puteți găsi. Acestea sunt un instrument de construire WYSIWYG (Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți). Asta înseamnă că proiectați întregul site chiar în fața dvs. și ceea ce vedeți în timp ce construiți este de fapt același lucru care va apărea odată ce ați terminat. Puteți alege între paginile normale și paginile de specialitate, dar ambele opțiuni sunt destul de ușor de utilizat și de înțeles. Puteți combina chiar și pagini normale și de specialitate, așa că există multă flexibilitate la dispoziția dvs. atunci când vă construiți magazinul online cu Webs.

Caracteristici Webs.com

Webs vă oferă toate caracteristicile necesare de care orice magazin online ar putea avea nevoie, cum ar fi inserarea de imagini, prețuri, descrieri ale produselor. Puteți seta diferite opțiuni fiscale și puteți utiliza diverse setări de expediere. Puteți crea versiuni diferite de produse (același produs în diferite culori, dimensiuni etc.).

Există, de asemenea, multe widget-uri pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs. web care vă permit să personalizați în continuare magazinul online. Puteți alege, de asemenea, widget-uri de la terți dacă simțiți că puteți beneficia de ele în plus.

Este, de asemenea, un constructor de site-uri complet mobil și prietenos, care vă permite să partajați site-ul dvs. web pe diverse rețele de socializare. Există, de asemenea, multe instrumente SEO care vă pot ajuta să optimizați site-ul dvs. web pentru Google și alte motoare de căutare. Când vine vorba de opțiuni de plată, puteți utiliza PayPal și Google Checkout. Cu toate acestea, dacă alegeți să integrați magazinul Etsy în site-ul web, puteți utiliza mai multe opțiuni de plată.

Concluzie

Așa cum am spus deja în cerșit, alegerea instrumentului de construire a magazinului potrivit este unul dintre cei mai importanți pași pe care trebuie să îi faceți pentru a vă extinde afacerea pe piața nelimitată care este Internetul. Crearea unui magazin online nu este ușor, dar dacă știi ce ai nevoie și ce să cauți, nu trebuie să fie greu.

Sper că sfaturile mele vă pot ajuta să găsiți cel mai bun instrument de constructor de magazine posibil, care să vă poată răspunde nevoilor și, astfel, vă va ajuta să vă îmbunătățiți afacerea mai mult decât dvs. A merge cu unul dintre aceste 5 instrumente de construire a magazinelor despre care am vorbit în acest articol este o alegere inteligentă.
Imagine prezentată: Proiectat de Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector