5 cele mai bune instrumente de creare a site-urilor web pentru începători

best-site-ul constructori-2019


Pentru a începe o afacere sau pentru a vă auzi vocea pe Internet, de multe ori o prezență în rețeaua de socializare nu este aproape suficientă pentru a realiza asta. Și deși platformele de social media precum Facebook, Twitter, Pinterest și altele sunt o modalitate excelentă de a vă conecta și de a construi o audiență; dacă doriți o prezență online adevărată și relevantă, va trebui să vă construiți propriul site web la un moment dat.

Acestea sunt primii 5 producători de site-uri pe care îi recomandăm:

Companie
Pret de la
Încerca

1wix.com constructor de site-uri gratuit5,00 USD / lunăLIBER
2Weebly.com constructor de site-uri gratuit8,00 USD / lunăLIBER
3site-ul webbuilder.com încercare gratuită5,99 USD / lunăLIBER
4site web site web gratuit5,99 USD / lunăLIBER
51 și 1 site-ul meu web6,99 USD / lună30 de zile înapoi bani

Principalul avantaj al creării și gestionării propriului dvs. site web este că veți avea un control absolut și total asupra modului în care este afișat conținutul dvs., precum și designul vizual și prezentarea site-ului dvs. web. Acesta este probabil cel mai crucial pas dacă doriți să creați credibilitate și încredere în audiență, indiferent dacă sunteți doar un blogger, un brand personal, o organizație sau o afacere.

Având în vedere îmbunătățirile și progresele tehnologice majore pe care le-a gestionat sfera de internet în ultimii ani, procesul de găzduire, configurare și administrare a propriului dvs. site nu a fost niciodată mai ușor și mai simplu. Veți putea utiliza unele dintre numeroasele instrumente, caracteristici și opțiuni puternice pentru a nu numai să vă construiți ușor și rapid site-ul de la zero, ci și să creșteți în mod semnificativ funcționalitatea și estetica site-ului dvs..

Aici intră în joc instrumentele de creare a site-urilor web. Pentru acei proprietari de site-uri care nu au cunoștințe sau experiență de codificare prealabilă, unele sarcini legate de crearea și gestionarea site-urilor web pot părea complicate și dificile. Instrumentele de creare a site-urilor vă ajută să profitați de toate funcțiile oferite și vă permit să vă proiectați site-ul în funcție de opțiunile și opțiunile pe care le veți avea la dispoziție. Acest lucru este posibil cu o interfață de utilizator ușor de utilizat și utilă și funcții special concepute care fac întregul proces foarte ușor și rapid.

Cum să alegeți cel mai bun instrument de constructor de site-uri web

În trecut, configurarea propriului site web de la zero a trebuit, de obicei, fie să plătească pe cineva să-l facă pentru tine, fie să aibă cunoștințe sau experiență extinsă atunci când lucrezi cu HTML, PHP, JavaScript, cunoștințe despre cum funcționează serverele, precum și experiență cu diferite web-uri servicii de gazduire Instrumentele de creare a site-urilor web oferă aproape toate aceste servicii gratuit.

Dacă începeți un site web pentru afacerea dvs., este absolut crucial să alegeți un instrument de construire a site-urilor care are multe caracteristici, instrumente și opțiuni de marketing online importante. Acestea sunt cu adevărat importante atunci când vine vorba de creșterea rentabilității site-ului dvs. web prin utilizarea link-urilor înapoi, coșuri de cumpărături, magazine online și alte opțiuni utile pentru a face bani din site-ul dvs..

Deoarece vă interesează utilizarea unui instrument de construire a site-urilor pentru a vă ajuta să vă configurați site-ul, cel mai probabil doriți ca instrumentul de creare a site-urilor să aibă o interfață de utilizator foarte simplă și ușor de utilizat. Acesta este motivul pentru care ar trebui să aveți grijă să alegeți instrumentul de creare a site-urilor web care utilizează o interfață drag and drop, care vă va permite să vă construiți site-ul de la zero ușor și rapid.

Unele funcții și servicii suplimentare care sunt foarte utile pentru site-ul dvs. web sunt lucruri precum butoanele de interacțiune cu rețelele de socializare, cum ar fi butonul de partajare, bloguri și formulare de contact, galerii, precum și video și alte playere media. Dacă doriți acest lucru, puteți alege să utilizați un instrument de construire a site-urilor care permite protejarea parolei pentru anumite conținuturi pe site-ul dvs. web, care este util la configurarea pachetelor de abonamente pentru site-ul dvs..

Un alt element cheie pe care trebuie să-l iei în considerare sunt șabloanele. Un instrument excelent de creare a site-urilor web trebuie să vă ofere întotdeauna un număr foarte mare de diferite șabloane disponibile, care să se potrivească nevoilor site-ului dvs. web. Încercați să alegeți un instrument de construire a site-urilor care oferă șabloane direcționate bazate pe unele dintre cele mai populare nișe de site-uri.

Orice proprietar serios de site care dorește ca un site web să crească și să aibă succes ar trebui să-l facă prioritatea absolută pentru a se asigura că site-ul este bine proiectat și compatibil cu navigarea mobilă. Un procent foarte mare din tot traficul de internet provine în prezent din telefoanele mobile și alte dispozitive portabile. Dacă site-ul dvs. web nu are un design receptiv mobil, puteți pierde din traficul și clienții potențiali.

Imaginile, galeriile și alte suporturi media sunt o modalitate foarte frumoasă și plăcută de afișare a conținutului pe site-ul dvs. web. Trebuie să vă asigurați că instrumentul de creare a site-urilor pe care alegeți să-l utilizați pentru site-ul dvs. web oferă un grad extins de opțiuni și funcții de afișare pentru fotografii, videoclipuri și galerii. Și dacă instrumentul de creare a site-urilor vă oferă instrumente de editare, astfel încât să puteți recolta, tăia și adăuga filtre cu ușurință la fotografii și galerii, acest lucru este și mai bun.

Interacțiunea social media nu trebuie niciodată subestimată. Vă puteți conecta la un public foarte mare profitând de unele dintre numeroasele caracteristici și opțiuni de rețea de socializare pe care instrumentele de constructor de site-uri trebuie să le ofere. Puteți configura butoane astfel încât oamenii să vă poată partaja conținutul pe diverse platforme de social media, precum și să setați butoane pentru like-urile Facebook și urmează Twitter. Acum că ați fost informat despre cele mai importante lucruri la care trebuie să aveți grijă atunci când alegeți ce instrument de construire a site-urilor să utilizați, să mergem mai departe și să examinăm unele dintre cele mai bune instrumente de construire a site-urilor disponibile pe piață..

Wix.com

Încearcă-l acum gratis »

constructor de site-uri wix

Cel mai impresionant lucru despre instrumentul de construire a site-urilor Wix.com este capacitatea sa de a face crearea site-ului web să pară fără efort și fără probleme. Este echipat cu cele mai intuitive și mai ușor de utilizat interfețe pe care le-am văzut vreodată, precum și alimentat cu câteva funcții, opțiuni și servicii foarte puternice. De asemenea, Wix vă oferă acces la tone de gadgeturi terțe pe care le puteți utiliza pentru a crește funcționalitatea site-ului dvs. web.

Unele dintre cele mai importante caracteristici deosebite pe care instrumentul de construire a site-ului web Wix trebuie să le ofere sunt animațiile de titlu, integrarea aplicațiilor mobile, stocarea online nelimitată pentru site-ul dvs. web, fundaluri video cool și moderne și multe altele. Există, de asemenea, o mulțime de funcții de bloguri diferite, precum și funcții de comerț electronic care vă pot ajuta să generați conținutul de pe site-ul dvs. web.

Cele mai multe dintre serviciile și funcțiile pe care instrumentul de construire a site-ului web Wix oferă o completitate gratuită, dar având în vedere caracteristicile și instrumentele avansate pentru care trebuie să plătiți, sunt disponibile la un preț foarte accesibil și bugetar. Și având în vedere toate opțiunile și instrumentele uimitoare pe care Wix trebuie să le ofere, prețul va fi o investiție foarte înțeleaptă.

Șabloanele pe care trebuie să le ofere acest instrument de constructor de site-uri premium sunt foarte moderne și bine concepute. Interfața drag-and-drop ușor de utilizat a instrumentului de construire a site-ului Wix vă permite să adăugați și să editați cu ușurință elemente de site, precum și să folosiți și să personalizați text, widget-uri de social media, butoane, forme și toate celelalte elemente..

Opțiunile de modificare și personalizare sunt aproape interminabile. Veți putea modifica, modifica și modifica aproape fiecare aspect al site-ului dvs. web. Puteți schimba chestii precum numărul de coloane din pagină, dimensiunea acestor coloane, precum și modul de aliniere. Puteți configura cu ușurință și rapiditate o ierarhie de navigație foarte compactă prin simpla glisare și plasare a noilor pagini.

Pe lângă toate aceste caracteristici uimitoare, Wix oferă și o mulțime de opțiuni și capabilități pentru marketing online, monetizare a site-urilor web, blogging, fotografii, videoclipuri și alte materiale media și multe altele. Dacă sunteți în căutarea unui instrument de construire a site-urilor multifuncțional simplu și ușor de utilizat, Wix este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață.

Weebly.com

Încearcă-l acum gratis »

constructor de site-uri web

Instrumentul de creare a site-urilor Weebly este un serviciu foarte puternic, intuitiv și ușor de utilizat, care vă permite să creați site-uri web frumoase și interesante, fără a fi nevoie de codificare de cunoștințe sau experiență. Toate temele și șabloanele disponibile cu Weebly sunt foarte atractive și răspund complet atunci când sunt răsfoite de pe telefoane mobile, laptopuri și alte dispozitive.

Acest instrument excelent de construire a site-urilor web este complet adăugat și îmbunătățit prin actualizarea constantă a interfeței editorului, obținând o mai bună integrare pentru comerțul electronic, precum și îmbunătățind capabilitățile de marketing online și interacțiune cu social media. Noi teme și șabloane sunt, de asemenea, adăugate în mod regulat, cu funcții noi și interesante, cum ar fi fundaluri video și secțiuni de pagini personalizate personalizate.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării Weebly ca instrument de construire a site-urilor dvs. este că vă permite să schimbați tema șablonului site-ului dvs. web, fără a fi nevoie să vă reconstruiți complet site-ul. Interfața editorului este cu adevărat ușor de utilizat și prietenoasă pentru începători, permițându-vă să construiți rapid și ușor site-ul dorit prin simpla glisare și plasare a diferitelor elemente pe pagina dvs..

Centrul de aplicații pe care instrumentul constructor de site-uri Weebly trebuie să îl ofere este livrat cu un număr mare de diferite widget-uri terțe și puternice. Puteți utiliza aceste widget-uri pentru a îmbunătăți drastic aspectul site-ului dvs. web, pentru a îmbunătăți modul în care este afișat conținutul dvs., precum și pentru a crește funcționalitatea site-ului dvs. web. Cu toate acestea, este important de reținut, unele dintre widget-uri sunt disponibile gratuit, în timp ce altele necesită o taxă foarte mică pentru a putea fi utilizate.

Proprietarii de site-uri web care decid să utilizeze caracteristicile premium ale Weebly, au acces la un număr mare de instrumente și funcții foarte puternice pentru comerț electronic și marketing online. Aceste caracteristici vă permit să conectați direct produsele de pe unele dintre cele mai mari piețe de pe internet, precum și să vă permită să primiți plățile de pe cele mai mari platforme bancare online, cum ar fi PayPal și altele. Există, de asemenea, capacități și suport pentru AdSense, precum și optimizarea motorului de căutare.

WebsiteBuilder.com

Încearcă-l acum gratis »

site-ul webbuilder gratuit

WebsiteBuilder este unul dintre cele mai flexibile și polivalente instrumente de construire a site-urilor disponibile pe piață. Unul dintre lucrurile care sunt foarte impresionante cu privire la acest instrument de constructor de site-uri este acela că oferă mii de șabloane diferite, teme și site-uri de pagini. Puteți fi sigur că, indiferent de site-ul dvs. și de nișa dvs. ar fi, WebsiteBuilder va avea un șablon pregătit doar pentru nevoile dvs..

Fiecare șablon disponibil cu acest instrument de construire a site-urilor web a fost creat special pentru utilizatorii de telefonie mobilă. Șabloanele sunt complet responsive, retina gata și vor arăta și funcționa perfect atunci când sunt răsfoite de toate tipurile de telefoane mobile diferite și alte dispozitive. Un alt lucru excelent despre acest instrument de constructor de site-uri web este posibilitatea de a configura cu ușurință și rapiditate un site de blog și de a-l menține în cadrul site-ului.

Gazduirea web furnizată tuturor utilizatorilor WebsiteBuilder este foarte fiabilă și sigură. De asemenea, puteți utiliza domeniul gratuit pentru clienți pentru a face site-ul dvs. web să iasă în evidență și mai mult de concurență. Un alt aspect foarte important pe care acest instrument de constructor de site-uri web îl utilizează corect este integrarea social media. Există tone de funcții și opțiuni diferite disponibile pentru a vă conecta site-ul dvs. la publicul dvs. de socializare.

Folosind unele dintre instrumentele și funcțiile premium de comerț electronic și marketing online, puteți configura foarte ușor și rapid propriul magazin online și coșul de cumpărături pentru a vă monetiza site-ul mai eficient. Toate site-urile web create cu instrumentul de creare a site-urilor WebsiteBuilder vor fi optimizate pentru a fi indexate și clasate de motoarele de căutare la cele mai bune abilități ale acestora..

Webs.com

Încearcă-l acum gratis »

webs com constructor de site-uri web

Webs este unul dintre cele mai vechi și mai fiabile instrumente de construire a site-urilor disponibile pe piață. Acesta oferă o gamă impresionantă de funcții și opțiuni gratuite, precum și câteva funcții premium avansate pentru clienții plătitori, cum ar fi capacitatea excelentă de a personaliza complet versiunea mobilă a site-ului dvs. web. Fiecare site web creat cu instrumentul de construire a site-urilor Webs este garantat să răspundă complet utilizatorilor de telefonie mobilă.

Unul dintre aspectele pe care le veți observa despre Webs este numărul mare de șabloane specifice care sunt disponibile pentru toți utilizatorii. Există tone de șabloane specifice aplicației, șabloane specifice nișei și multe altele. Un aspect deosebit de util al acestui instrument de construire a site-urilor este numărul mare de șabloane categorice pentru site-urile web de afaceri.

Puteți alege să creați de la zero un site web complet gratuit; cu toate acestea, funcțiile disponibile pentru clienții neplătitori sunt destul de limitate. În cazul în care doriți să profitați pe deplin de ceea ce oferă instrumentul de constructor de site-uri Webs, puteți plăti pentru unele dintre pachetele ieftine de site-uri premium disponibile.

Interfața drag-and-drop a acestui constructor de site-uri este destul de unică într-un mod bun. Puteți găsi rapid elementele exacte de pagină și butoanele pe care doriți să le integrați pe site-ul dvs. navigând prin categoriile disponibile în orice moment în interfață. După aceea, este o sarcină simplă de a trage și arunca elementele pentru a vă alătura cu ușurință propriul site web.

1&1 site-ul meu Web

Încearcă-l acum »

1and1 constructor de site-uri web

1&1 MyWe Site este instrumentul de construire a site-urilor web care vă va examina. Acesta oferă câteva funcții foarte impresionante, cum ar fi un număr nelimitat de pagini pentru site-ul dvs., precum și o colecție uriașă de fotografii de stoc și galerii pe care le puteți utiliza și tone de diferite widget-uri terțe care pot crește funcționalitatea și frumusețea site-ului dvs..

Serviciile premium ale acestui excelent instrument de construire a site-urilor web sunt foarte ieftine și ar trebui profitate. Toate paginile care vor fi create cu ajutorul acestui instrument de construire a site-urilor vor răspunde pe deplin și vor arăta foarte bine pe toate tipurile de telefoane mobile diferite și alte dispozitive.

O caracteristică foarte utilă și unică care 1&1 MyWe Website oferă clienților săi posibilitatea de a trăi șabloane de previzualizare în direct pentru a vedea cum vor arăta pe telefoanele mobile înainte de a aplica șablonul pe site-ul dvs. web. După alegerea șablonului ales, puteți utiliza un constructor de site-uri drag-and-drop foarte intuitiv și foarte puternic pentru a adăuga sau edita elemente în paginile dvs. Instrumentul de creare a site-urilor web care 1&1 Utilizează site-ul meu Web este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut pe piață.

Există, de asemenea, câteva caracteristici excelente care sunt conectate cu fotografii, videoclipuri și alte suporturi media. Veți avea posibilitatea de a încărca în mai multe imagini, de a le salva în dosarele personalizate, precum și de a le modifica. De asemenea, puteți deveni creativ creând galerii frumoase și antrenante cu grile personalizate sau prezentări de diapozitive. De asemenea, puteți adăuga rapid și ușor informații pentru toate suporturile dvs. media, precum legendele, textul și hyperlinkurile.

Concluzie

Instrumentele de creare a site-urilor Web sunt un mod foarte eficient și ieftin de a vă ajuta să vă configurați site-ul de la zero în câteva minute. Puteți crea rapid și ușor site-uri web profesionale cu tone de widget-uri utile, opțiuni de monetizare a site-urilor web și rețele de socializare. Utilizarea acestui instrument de construire a site-urilor vă va ajuta cu siguranță să economisiți zile, poate chiar săptămâni și tone de bani pe care altfel le-ați irosit încercând să vă configurați site-ul dvs..

Sperăm că acest articol v-a ajutat să învățați să identificați și să măsurați cele mai importante aspecte și funcții de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți cel mai bun instrument de construire a site-urilor pentru dvs. De asemenea, am ales și am revizuit unele dintre cele mai bune instrumente de construire a site-urilor disponibile pe piață și vă garantăm că nu veți greși dacă alegeți să utilizați unul dintre aceste cinci pe care le-am menționat.

Imagine de Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map