5 cele mai bune servere dedicate care găzduiesc Australia

01.06.2020
Cel mai bun gazduire '5 cele mai bune servere dedicate care găzduiesc Australia
0 14 мин.


Ca administrator al unui site web mare sau al unuia care salută trafic semnificativ, aveți nevoie de un manager de găzduire care să fie fiabil și rapid. Într-o epocă în care majoritatea oamenilor interacționează foarte mult pe platformele online, ai nevoie de un site care să nu coboare în momentele cruciale. În timp ce găzduirea partajată este accesibilă pentru majoritatea proprietarilor de site-uri web, găzduirea dedicată oferă cel mai mult control și flexibilitate. Site-ul dvs. Web va avea propriul server într-o platformă dedicată de găzduire, împreună cu alocări RAM, stocare și lățime de bandă. Principalii furnizori de hosting dedicat serverului din Australia includ:

1. Gazduire WP

wphosting-best-dedicat-server-Australia

Gazduire WP

WP Hosting folosește servere performante pentru a furniza servicii de calitate administratorilor web. Are trei pachete cu Dedicated Basic începând de la 89 USD / lună. Acest plan alocă 2 Cores CPU, 2 GB memorie, 40 GB stocare SDD și transfer nelimitat de date. Planul Dedicat Advanced începe de la 149 USD pe lună cu 4 nuclee de procesor, 4 GB memorie și stocare SSD de 80 GB..

Pachetul Dedicat Extreme începe de la 299 USD / lună cu 8 nuclee de procesor, 8 GB memorie și stocare SSD de 160 GB. Toate pachetele oferă acces la Centrul de date australian, unde veți găsi informații care se adresează oricărei latențe de rețea și întrebări de suveranitate a datelor pe care le puteți avea.

WP Hosting are planuri de găzduire specifice pentru WordPress. Pachetul Startup este perfect pentru începători, deoarece obțineți stocare SSD de 5 GB la 19 USD / lună. Planul de afaceri furnizează stocare SSD de 10 GB la 29 USD / lună, în timp ce categoria Corporate oferă stocare SSD de 20 GB pentru 49 $ / lună. Dezvoltatorii și inginerii de la WP Hosting au studiat pe larg sistemele WordPress, astfel încât problemele dvs. vor fi satisfăcute. Puteți accesa acești experți prin chat live, telefon și e-mail.

Această echipă este 100% australiană și fiecare dezvoltator cu care vorbești este local, deoarece există întotdeauna pericolul ca ceva să se piardă în traducere atunci când interacționezi cu o persoană străină. Pachetele WordPress includ protecția DDOS „Întotdeauna pornit”, iar scanările obișnuite de virus păstrează site-ul dvs. fără amenințări. WP Hosting vă va muta în plus site-ul dvs. WordPress care rulează deja în serviciul de găzduire fără a fi oprit.

2. Gazda IT Dream

dreamit-dedicat-server-Australia

IT IT de vis

DreamIT Host a început să funcționeze în 2014 cu scopul de a fi o gazdă web cunoscută pentru valoarea excepțională, performanța ridicată și serviciul extraordinar. Compania are trei opțiuni accesibile. Planul Essentials începe de la AUD 4,95 / lună, unde primiți 5 GB stocare, 2 GB memorie și 100 de e-mailuri orare maxime. Gazduirea web Economy începe de la AUD 9,95 / lună cu stocare de 15 GB, 4 GB memorie și 150 de e-mailuri orare maxime. Planul de afaceri începe de la AUD 19,95 / lună cu 50 GB stocare, 6 GB memorie și 300 de e-mailuri orare maxime.

Toate planurile conțin conturi de e-mail nelimitate și lățime de bandă și zece domenii suplimentare. Serverele dedicate sunt alimentate de cPanel, CloudLinux și LiteSpeed.LiteSpeed ​​este incredibil de rapid, motiv pentru care site-urile web de pe platformă se încarcă foarte rapid. Noile servere web de pe DreamIT sunt furnizate cu NVMe, care este de 12 ori mai rapid decât un server SSD.

Există mai mult de 400 de aplicații concepute să funcționeze bine cu DreamIT, inclusiv WordPress, Magento și Drupal. Rularea unui site de încredere este esențială pentru a nu pierde potențialii cumpărători sau vizitatori. Garanția de funcționare a rețelei de 99,95% din rețea asigură că site-ul dvs. este mereu în funcțiune.

Serverele sunt optimizate în continuare pentru a funcționa bine cu site-urile web cu trafic ridicat, care sunt în special ideale pentru platformele de comerț electronic. Echipa de asistență își are baza în Melbourne și este rapid să răspundă și să asiste la orice întrebări. Hardware-ul serverului este situat și găzduit în Australia, ceea ce înseamnă că site-urile web Aussie vor avea cele mai mari rate de performanță.

3. Streamline Servers

Streamline-servere-dedicat-Australia

Simplificați serverele

Streamline Servers a fost lansat în 2007 cu viziunea de a oferi servicii inovatoare în industria de gazduire web. Produsele firmei variază de la jocuri, voce, servere VPS dedicate, marketing afiliat și găzduire web. Serverele lor dedicate sunt disponibile proprietarilor de web din Australia, Singapore și Noua Zeelandă.

Clienții sunt deserviți de numeroase centre de date din Perth, Melbourne și Sydney. Serverele lor sunt alimentate de Intel și variază în prețuri. Planul de bază din Sydney, de exemplu, începe de la 80 USD / lună și oferă 8 GB RAM, 250 GB SSD și 3000 GB. Rețeaua este protejată DDOS ceea ce înseamnă că toate pachetele destinate site-ului dvs. web sunt scanate pentru amenințări în timp real.

Personalul cu cunoștințe este disponibil 24 de ore din 24 Serviciile Streamline oferă suplimentar furnizarea automată unde serverul dvs. va fi furnizat automat în cele 15 minute ulterioare după plată. Serverele au interfețe prietenoase pentru a permite controlul complet pentru clienții lor. Veți putea evalua utilizarea datelor dvs. și automatizați instalările sistemelor de operare.

4. Pacificul digital

digitalpacific-dedicat-server-Australia

Digital Pacific

Digital Pacific a început să funcționeze în 2000 ca gazdă web neutră de carbon în Australia. De la baza din Sydney, compania se concentrează pe satisfacția clienților și pe servicii de calitate. Valorile acestora includ stabilirea unor relații îndelungate și pe termen lung cu clienții, oferirea de produse de gazduire intuitive la prețuri de valoare și înțelegerea nevoilor clienților.

Cele 15 ani de experiență ale companiei o fac cunoscută în mod excepțional pe piața australiană de găzduire web. Are un sistem de rezervă de siguranță care vă salvează fișierele de e-mail, site-ul și baza de date de trei ori pe zi. Firma folosește hardware-ul Dell și unitățile sale oglindite sporesc fiabilitatea serverului.

Firma oferă găzduire partajată, dedicată și VPS. Planurile dedicate încep de la 99 USD și sunteți eligibil pentru configurarea rapidă și asistență și pentru cele mai recente hardware Dell. Principalul centru de server al Digital Pacific este în Sydney. Digital Pacific este, în orice caz, o gazdă web standard și oferă suficiente resurse pentru un site mic.

Lipsa găzduirii dedicate WordPress este un dezavantaj pentru mulți proprietari de web care își administrează site-urile pe platformă. Timpurile de oprire și de funcționare ale acestora sunt destul de standard și nu ar fi ideale pentru site-urile cu trafic ridicat. Dacă sunteți conștient de mediu, veți aprecia cât de curată și verde este rețeaua.

5. SiteGround

Siteground-dedicat-server-Australia

SiteGround

SiteGround nu are servere în Australia, dar au centre de date în Singapore, care oferă performanțe puternice, uptime și conexiune. Timpul de utilizare al firmei de 99,99% a atras într-un flux constant de administratori web. Este atât de încrezător în această garanție, încât promite compensații dacă serverele lor nu pot atinge acest timp.

Planul de intrare începe de la 269 USD / lună cu 4 nuclee CPU, 8 fire CPU, 16 GB RAM și 480 GB SSD. Pachetul Power pornește de la 349 USD / lună cu un RAM actualizat de 32 GB și un SSD de 960 GB. Gazda web Super Power are un preț de 729 USD / lună are 12 nuclee de procesor și 64 GB RAM.

SiteGround este optimizat pentru WordPress, iar echipa de asistență a experților vă va ajuta la îngrijorările dvs. De asemenea, proprietarii de site-uri vor aprecia cât de ușor este să integrați WooCommerce. Firma garantează un timp de reținere zero atât în ​​chat-ul live cât și în interacțiunile telefonice. Panoul lor de administrare este suficient de simplu pentru ca și începătorii să navigheze și să-l folosească.

Cum să alegeți un server dedicat?

Dacă sunteți în căutarea unei gazde web dedicate excelente, va trebui să evaluați câteva considerente importante, inclusiv:

Cerinte de performanta

Câte servere ar răspunde în mod adecvat cerințelor tale? Câți vizitatori așteptați? În general, puteți selecta numărul de nuclee și procesoare dintr-un server. Numărul va depinde de aplicațiile pe care le executați. O altă considerație este performanța de bază definită în viteza de ceas (MHz). Furnizorul software-ului sau echipa care administrează aplicația este mai potrivit pentru a sugera procesorul ideal sau numărul de nuclee.

Cu cât un procesor are mai multe nuclee și cu atât este mai rapid, cu atât mai multe opțiuni de RAM sunt disponibile pentru un administrator. Dacă nu sunteți sigur cu privire la cerințele dvs. de RAM, optați pentru un pachet care să permită memorie RAM suplimentară.

Când vine vorba de hard disk-uri, cel mai bun pariu este o configurare RAID care vă protejează site-ul împotriva vulnerabilităților unui singur hard disk. Sistemul dvs. va continua să funcționeze până când instalați un înlocuitor de hard disk, deși va prezenta o anumită pierdere de performanță. Aveți mai multe opțiuni de hard disk cu un server mare. Unitățile SATA oferă un volum mare, dar performanța este destul de scăzută. SAS are performanțe mai bune decât SATA, dar este mai scump și are o capacitate mai mică. SAS a fost înlocuit de SSD, care are o performanță de 50 până la 100 de ori mai bună decât SATA.

Scalabilitatea aplicației

Va trebui să luați în considerare cât de bine cântăriți aplicația. Unele aplicații se dovedesc a fi dificil de adaptat la numeroase dispozitive. Asigurarea faptului că o bază de date rulează pe mai multe servere este dificilă, deoarece trebuie sincronizată pe servere. S-ar dovedi chiar mai ușor să comutați la un server cu mai multă memorie RAM, capacitate de stocare și procesare.

Efectul timpului de oprire

Ar trebui să evaluați impactul asupra afacerii oricărei perioade de oprire a serverului. Este posibil să nu partajați resursele alocate într-un plan dedicat de găzduire, dar există mai des decât o singură locație de eșec într-un singur server. Dacă utilizați o platformă de comerț electronic, orice timp de oprire se poate dovedi costisitor, deoarece clienții dvs. pot abandona site-ul dvs. sau pot dezvolta o imagine negativă a afacerii dvs..

Calitatea rețelei

Majoritatea furnizorilor de hosting vă oferă posibilitatea de a alege locația serverului. Cu cât este mai apropiat un centru de date, cu atât este mai rapidă livrarea datelor. Calitatea hardware și software va determina, de asemenea, viteze de încărcare.

Când aveți nevoie de un server dedicat?

Avantajele unui server dedicat depășesc cu mult pe cele ale găzduirii web partajate. Este posibil să vă întrebați dacă veți culege beneficiile maxime ale găzduirii dedicate a serverului. Mai jos este prezentat un ghid:

 • Dimensiunea companiei: Gazduirea dedicată funcționează cel mai bine cu companii medii-mari. Sunt stocate și transferate mai multe informații în comparație cu o companie mică. Dacă compania dvs. a progresat până la punctul în care primiți numere în șase cifre, este posibil să fie momentul să treceți la un plan dedicat. Traficul ridicat poate declanșa întreruperi de servicii care pot fi dezastruoase pentru marca dvs..
 • Timp de încărcare a paginii: Aveți în jur de 2 secunde pentru a face o impresie. Multe platforme adună atenția utilizatorilor pe internet, ceea ce a făcut vizitatorii nerăbdători și obișnuiți cu viteze mari. Dacă descoperiți că site-ul dvs. se încarcă încet sau există întârzieri dese, este timpul să luați în considerare un server dedicat. Motoarele de căutare clasează de asemenea favorabil site-urile rapide.
 • Sensibilitatea informațiilor: În găzduirea partajată, mai multe site-uri partajează un server. Dacă există o încălcare a securității pe un alt site web, este posibil ca amenințarea să își găsească calea către platforma dvs. Baza de date de pe site-ul dvs. va fi ulterior compromisă. Acest risc este deosebit de important în magazinele de comerț electronic unde informațiile sunt sensibile, inclusiv datele și adresele cardului de credit. Astfel de magazine ar avea nevoie de caracteristicile de securitate actualizate care vin cu găzduire dedicată.
 • Când sunteți mai condimentat: Succesul unui site pe un plan de găzduire depinde în totalitate de eforturile administratorului. Un server neadministrat depinde de proprietarul web pentru întreținere și va trebui să știți mai multe despre sistemele de server decât un începător. Există însă o opțiune gestionată, unde o echipă furnizată de managerul gazdă va ajuta la configurare.

Beneficiile utilizării unui server dedicat

Un server dedicat este o întreagă mașină doar pentru site-ul dvs. web. Avantajele care vin cu acest aranjament sunt:

Control și personalizare

Cu un server dedicat, aveți alocația pentru a adăuga aplicațiile dorite. Prin urmare, puteți optimiza site-ul dvs. pentru a funcționa în modul în care funcționează cel mai bine cu nișa dvs. De la specificațiile hardware la sistemul de operare și alocație, aveți un control deplin asupra site-ului dvs. web. Puteți actualiza sau închide site-ul dvs. în orice moment, fără să vă faceți griji pentru alți utilizatori.

Securitate mai strânsă

Gazduirea partajată face ca site-ul dvs. să fie vulnerabil la activitățile discutabile ale altor utilizatori. Acest risc este inexistent la găzduirea dedicată, deoarece ai un server pentru tine. Puteți instala mai multe straturi de securitate care vă protejează conținutul. Planurile de găzduire dedicate au, de asemenea, caracteristici de securitate modernizate pentru cei din hostingul comun.

Performanță de încredere

Gazduirea dedicată este ideală pentru administratorii web care doresc performanțe stabile și fiabile. Cu acest plan, vi se alocă diferite resurse doar pentru serverul dvs. Atâta timp cât rămâneți în aceste limite, site-ul dvs. va avea performanțe eficiente. Puteți utiliza, de asemenea, un supliment suplimentar-
funcționează ca pluginuri pentru a spori performanța.

Concluzie

Există miliarde de vizitatori online care sunt deosebiți de calitatea conținutului, de viteza de încărcare și de funcționalitatea diferitelor platforme. Prin urmare, este vital ca site-urile web să ofere o experiență premium utilizatorului. Gazduirea dedicată prezintă o serie de avantaje pentru proprietarii de web, inclusiv performanțe ridicate, securitate mai bună, control, flexibilitate și transparență. Site-urile din Australia pot alege între diverși furnizori cu centre de date din orașe precum Melbourne, Sydney și Perth.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector