6 cei mai buni furnizori de găzduire web ecologică

Cele mai bune-verde-hosting-furnizori de-2019


Cu toții știm foarte bine că epuizăm resursele naturale ale pământului mai mult ca niciodată. A lăsat unele schimbări serioase de mediu și căutăm să ne confruntăm mai mult pe viitor. Trebuie chiar să ne întrebăm ce fel de Pământ vom lăsa pentru copiii noștri în viitor. Deci trebuie să trecem la alternative verzi și să trăim mai eficient oriunde putem. Unul dintre aceste domenii este cu care alegem să ne alimentăm tehnologia.

Gazduirea web este o afacere masivă, iar consumul său de energie este la fel de masiv. Companiile mari au hangare pline de servere care rozează, care doar ard prin putere pentru a continua. Rețineți că pentru ca site-ul dvs. web să fie disponibil toată ziua, serverul trebuie să funcționeze toată ziua. Un server mediu folosește aproximativ 20,4 kilowati pe zi. Marile companii de găzduire web au cel puțin 1000 de servere pe toată ziua, ceea ce face ca consumul lor zilnic de energie să fie de 20.400 kilowati. Acest lucru poate alimenta câteva cartiere și multe altele. Puterea necesară pentru a rula toate serverele din Statele Unite este egală cu suma pe care 5 centrale nucleare le-ar putea produce. Așadar, este destul de ușor să înțelegem cât de multe daune aduse internetului cu adevărat asupra mediului nostru.

Chiar dacă a merge verde este o expresie populară în aceste zile, are unele efecte grave asupra mediului. A merge verde este o alegere pe care o putem face pentru a avea un impact pozitiv asupra mediului. Dar ce schimbări aduce cu adevărat? Mai important, ce beneficii directe are de oferit? Căutăm să răspundem la aceste întrebări și să vedem ce altceva are această formă durabilă de găzduire web. Așadar, fără alte detalii, să trecem la asta!

Puteți produce un impact puternic asupra mediului

Să începem cu primul și cel mai evident beneficiu al alegerii de web hosting ecologic. A merge verde este ceva ce poți face pentru a-ți lua partea în protejarea mediului. Așa cum am menționat mai sus, site-ul dvs. web își elimină constant resursele de mediu. Gazduirea ecologică vă asigură că toată energia pe care serverele companiei trebuie să găzduiască site-urile web furnizează o sursă regenerabilă. Deci, alegând-o, alegeți să mergeți cu ușurință în mediu.

Beneficiază pentru reputația și marketingul companiei tale

Orice lucru verde are asociații pozitive cu acesta și creează o imagine publică bună pentru compania dvs. Vă puteți îmbunătăți imaginea publică simplu și ușor, obținând acreditări verzi. O companie care lucrează pentru a face schimbări și pentru a reduce impactul pe care îl au asupra mediului este de obicei mai populară, care la rândul lor le câștigă clienți și clienți mai conștienți de mediu.

A merge verde este incredibil de popular în acest moment, așa că devine și o alegere și în marketing. Dacă faceți publicitate faptul că compania dvs. investește și sprijină soluții ecologice, veți atrage mai multe persoane. Definind clar de ce lucrați pentru a proteja mediul, este foarte probabil să apelați la o audiență conștientă de mediu la care nu ați fi apelat altfel.

Este, de asemenea, adevărat că numeroși clienți sunt dispuși să plătească un pic în plus, dacă știu că cumpără servicii „verzi”. Așadar, gazduirea ecologică are cu siguranță potențialul de a vă îmbunătăți marja de profit atrăgând mai mulți clienți și permițându-vă să vă ridicați ușor prețurile.

Este mai accesibil

Fără o companie de servicii de plată pentru energia pe care o consumă site-ul dvs. web, este instantaneu mult mai ușor în portofel. Atunci când companiile își produc propria energie din surse regenerabile, cum ar fi energia eoliană și panourile solare, acestea au mult mai puține cheltuieli. Ele pot economisi mulți bani, chiar dacă necesită o investiție avansată asociată cu o sursă de energie verde. Gazduirea ecologică este fie mai ieftină, fie costă același preț ca și găzduirea obișnuită. Deci, clientul poate beneficia și de toți banii economisiți. Nu numai că vă plasați compania într-o imagine bună, câștigați încrederea clienților și economisiți mediul, dar și faceți o alegere financiară înțeleaptă.

Cum să alegi un furnizor de gazduire ecologică

Dacă doriți să optați pentru o soluție de gazduire ecologică, sunteți la locul potrivit. Există numeroase companii care s-au consacrat deja ca niște prestatori de servicii uimitori și merg susținători ecologici. Alegerea unui furnizor de hosting verde funcționează la fel ca alegerea unui furnizor obișnuit. Trebuie doar să știți bugetul și calitatea serviciilor pe care le veți obține. Cea de-a doua este o întrebare mai complexă decât ultima, așa că vom răspunde în primul rând. Există câteva caracteristici de bază de care trebuie să fii atent pentru a putea alege o alegere de care să fii mulțumit pe termen lung.

 • Uptime – Site-ul dvs. web trebuie să fie disponibil pe tot parcursul anului. Dacă serverele se opresc chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, nimeni nu vă poate accesa site-ul, ceea ce înseamnă că veți pierde afacerea pentru acel moment. Majoritatea companiilor afirmă că au o rată de lucru solidă de 99%, dar de ce nu ar fi? Ar trebui să ai încredere în propriul intestin și să citești câteva recenzii despre ele. Site-urile bune de evaluare a găzduirilor măsoară timpul de funcționare al unei companii la fel ca noi. Așadar, uitați-vă întotdeauna la o recenzie înainte să aveți încredere în ceea ce spune o companie despre timpul lor de funcționare.
 • Viteza de încărcare a paginii – După ce site-ul dvs. este în funcțiune, trebuie să fie rapid. Viteza de încărcare a paginilor este un factor de clasare independent pentru Google și incredibil de importantă din punct de vedere al experienței utilizatorului. Oamenii nu se vor bloca pe site-ul dvs. web dacă durează mai mult de 2 secunde. De fapt, ar trebui să aveți un furnizor de găzduire care vă permite să vă încărcați site-ul dvs. în 1 secundă. În acest fel, vă puteți asigura că utilizatorii dvs. au o experiență cu adevărat satisfăcătoare. Puteți vedea cât de rapid sunt serverele unei companii la fel cum le-ați face cu uptime. Citind o recenzie și analizând măsurătorile.
 • Relații Clienți – Rularea unui site web poate fi uneori problematică, mai ales dacă nu sunteți obișnuit cu serviciul de găzduire pe care îl utilizați. S-ar putea să vă confruntați cu probleme și veți dori să aveți pe cineva care să vă ajute să îl rezolvați. Că cineva ar trebui să fie unul dintre reprezentanții de asistență a clienților dvs. Cea mai mare parte a frustrărilor implicate de găzduirea web provine de la asistența clientului rău sau inexistent. Ar trebui să vă asigurați că experimentați cel mai bun suport pentru clienți, la fel faceți cercetarea. Vedeți ce spun oamenii pe forumuri și în secțiunile de comentarii. O experiență onestă a utilizatorului este cel mai bun ghid al dvs. atunci când încercați să aflați ce fel de asistență are o companie de găzduire.
 • Freebies – O companie bună de găzduire nu vă oferă doar un serviciu bun și o asistență bună pentru clienți, ci și o ofertă bună. Numeroase servicii sunt costisitoare și vă cer mai mulți bani dacă doriți să utilizați caracteristici și servicii de bază. Dacă puteți, alegeți o companie care oferă migrații gratuite ale site-ului, copii de rezervă gratuite, împreună cu funcții de securitate gratuite și protecție împotriva spamului. Cu cât obțineți mai multe lucruri gratuite, cu atât mai bine va fi afacerea dvs., evident. Rețineți că companiile de găzduire de înaltă calitate, într-adevăr, depășesc kilometrul suplimentar pentru a vă satisface cu numeroase servicii gratuite. În timp ce alții încearcă doar să îți obțină banii și doar îți dau ceva pentru a continua să plătești.
 • Aplicații și funcții – Veți dori ca sistemele de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress și Drupal, să fie ușor accesibile și instalate într-un singur clic. Un serviciu de găzduire adecvat cu cPanel va fi ușor de navigat și de utilizat. Asigurați-vă, așadar, că ceea ce cumpărați poate fi gestionat prin intermediul cPanel open source.

Cele mai bune servicii de gazduire ecologică

Ca în orice lucru, există unele companii care și-au întrecut concurența. În prezent oferă cele mai bune servicii de gazduire web ecologică. Iată 6 cei mai buni jucători din domeniul furnizorilor de gazduire web ecologică.

GreenGeeks

Vizitați gazda »

GreenGeeks este unul dintre cele mai populare nume din industria de gazduire web verde. Ei au o misiune de a furniza servicii minunate de găzduire web, care sunt pur alimentate de soare și vânt. Compania a fost lansată în 2008 și acum găzduiește peste 300.000 de site-uri web. Aceștia fac pretenții îndrăznețe precum 99,99% uptime și 100% satisfacție pentru clienți. Oferă cu adevărat calitatea pentru a susține aceste afirmații? Ei bine, să aflăm!

Afirmația îndrăzneață despre timpul lor de funcționare sună cam drept. Acestea oferă un nivel de uptime de 99,91% solid pe toată durata anului. Acest lucru vă va asigura că site-ul dvs. web este constant disponibil și pregătit pentru afaceri. Te poți baza pe el fără să fii nevoit să te îngrijorezi de lucruri stupide precum eșecul serverului.

În ceea ce privește viteza de încărcare a site-urilor web, lucrurile nu sunt la fel de pline de farmec. Dar în niciun caz nu sunt rele. Serverele GreenGeeks sunt puțin mai lente decât mă așteptam. Vitezele lor de încărcare a site-ului web se deplasează între 600 și 1200 milisecunde, ceea ce poate fi considerat mediu.

Asistența lor pentru clienți este de asemenea excelentă, ceea ce susține în continuare declarația. Nu a durat mai mult de un minut să ne conectăm cu un agent de asistență pentru clienți și am primit întrebările noastre într-adevăr rapide. Răspunsurile lor au fost, de asemenea, corecte și de ajutor. Agentul a fost prietenos până la capăt. Dar, chiar dacă am experimentat toată această pozitivitate, am observat o ușoară problemă. Am observat câteva greșeli gramaticale și unele dintre propoziții nu erau complet cuprinzătoare. Acest lucru se datorează faptului că sprijinul lor a fost probabil externalizat vorbitorilor de limba engleză non-nativi, deoarece le permite să economisească mulți bani. Ar putea fi și lucrul care permite GreenGeeks să aibă astfel de răspunsuri rapide. Deoarece, cu mai mulți reprezentanți ai asistenței clienți, sunt șanse mai mari ca cineva să răspundă la întrebarea dvs. în câteva secunde.

Pe lângă echipa de asistență de încredere a clienților la care puteți ajunge întotdeauna, GreenGeeks are și o bază de cunoștințe destul de vastă. Acolo puteți găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări și probleme pe care le puteți întâmpina în momentul în care configurați site-ul. Dacă doriți să descoperiți problemele singuri decât este o opțiune excelentă. Puteți găsi răspunsuri la întrebări cu privire la găzduire generală, găzduire VPS, facturare, găzduire revânzători și multe altele. De asemenea, au numeroase tutoriale video pe care le puteți utiliza.

Când vine vorba de freebies, GreenGeeks are lucrurile la dispoziție. Acestea oferă un nume de domeniu gratuit și o migrație gratuită a site-ului. Acest lucru vă poate economisi mulți bani dacă aveți deja un site web. Dar dacă nu, reduceți puțin costurile inițiale. GreenGeeks oferă, de asemenea, copii de rezervă gratuite în fiecare seară. Astfel, puteți fi sigur că toate datele dvs. sunt sigure și solide și puteți reveni întotdeauna la una dintre versiunile anterioare ale site-ului dvs. web în cazul în care se întâmplă ceva. În plus, primiți și măsuri de securitate, cum ar fi Spam Assassin și SSL, astfel încât sunteți destul de setat cu tot ce aveți nevoie.

GreenGeeks urmărește, de asemenea, trucurile obișnuite de manipulare a prețurilor în cadrul industriei. Anunțează un preț inițial de 3,95 USD pe lună, dar va trebui să semnați un contract pe trei ani pentru acesta. Dacă nu, prețul va crește instantaneu până la 9,95 USD pe lună. Este de aproape trei ori mai mult.

Lucrul amuzant este că există o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. Puteți salva oricând, dar dacă le-ați preluat oferta pentru înregistrarea gratuită a domeniului, va trebui să o plătiți. Taxa de înregistrare a domeniului vă va costa 24,95 USD. Așadar, se pare că GreenGeeks este aplecat să ia bani.

Chiar dacă GreenGeeks nu este perfect, acesta va menține site-ul dvs. rulează destul de decent. Acestea au un timp de funcționare solid și o asistență client foarte bună pe care vă puteți baza. Vitezele de încărcare a site-urilor web nu sunt atât de rapide, dar sunt totuși destul de rapide pentru a face site-ul dvs. web să respecte standardele de astăzi. Pentru mai multe informații, consultați site-ul oficial al Green Geek!

iPage

Vizitați gazda »

iPage a devenit foarte popular în spațiul de blog și în rândul persoanelor care caută să-și înceapă site-urile cât mai ieftin. Sunt neplăcut ieftin, deoarece oferă planuri la fel de ieftine ca 1,99 USD pe lună. Este deținut de Endurance International Group, care este o companie care deține numeroase alte companii de găzduire, cum ar fi BlueHost, VPSLink, FatCow ș.a..

iPage merge ușor atât în ​​portofel, cât și în mediul în același timp. Puteți avea prețuri introductive mici de 1,99 USD pe lună pentru doar un abonament de 12 luni. Acest lucru este foarte interesant pentru mine, deoarece prețurile sunt în mod onest și onest că industria de găzduire web are mare nevoie în acest moment. Este destul de decent, dar vă sugerez să vă abonați pentru o durată mai lungă dacă mergeți pentru iPage. Nu pentru că veți face afaceri mai bune pentru ei, ci pentru că prețul dvs. lunar va crește până la 8 $, ceea ce reprezintă un salt de preț de 350%. Probabil că veți dori să o evitați cât mai mult timp. În afară de acest vechi truc de preț, iPage este destul de decent.

Durata de utilizare a serverului este de 99,96%, ceea ce vă va asigura că site-ul dvs. web rulează în siguranță și în mod constant pe tot parcursul anului. Vitezele lor de încărcare a paginii sunt de 884 milisecunde. Este suficient de rapid pentru ca paginile web să se încarce instantaneu, cu excepția cazului în care căutați să rulați un site mare de comerț electronic. Așadar, iPage are practic cerințele serverului. Dar despre restul?

Ei bine, asistența clienților iPage ar putea folosi puțin. Nu sunt rele în niciun fel, deoarece timpul de răspuns de 20 de minute este destul de solid în comparație cu altele care necesită ore și zile pentru a răspunde. După 20 de minute au răspuns cu întrebările noastre, dar asta nu m-a convins pe deplin. În principal, deoarece există o mulțime de recenzii inconsistente despre asistența clienților iPage pe internet. Unii și-au rezolvat problemele fără nicio problemă sau au fost nevoiți să aștepte prea mult, în timp ce alții și-au scris recenziile din cauza nemulțumirilor sale. Prin urmare, este mai bine să te uiți în jur și să vezi ce găsești înainte să mergi mai departe și să cumperi serviciul.

Dacă sunteți pasionat de gazduire web verde, asigurați-vă că iPage este un partener EPA Green Power, deoarece serverele web și centrele de date care fac ca serviciile iPage să funcționeze cu energie eoliană. Compania achiziționează atât de multă energie regenerabilă, încât compensează consumul de energie cu 200%! Așadar, veți face planeta o favoare și dacă lucrați cu iPage.

Alături de un preț foarte bun, iPage oferă și o mulțime de freebies pentru a îndulci afacerea. Veți obține opțiuni de securitate îmbunătățite de la unul dintre partenerii companiei SiteLock. Software-ul lor ajută la consolidarea site-ului dvs. web pentru a preveni orice încălcare a securității. Îl va scana în mod regulat pentru a găsi malware și alte programe software dăunătoare. Pentru a face și mai bine, iPage oferă și copii de rezervă gratuite, care este cea mai bună măsură de securitate pe care ai putea-o face pentru site-ul tău. Majoritatea companiilor percep o taxă suplimentară, așa că este extraordinar să o ai complet gratuit.

De asemenea, serviciile lor se joacă bine cu alte aplicații terțe și platforme de comerț electronic. Aveți integrări pentru gateway-uri de plată precum PayPal, Google Apps și multe altele. În sfârșit, veți obține și credite de marketing în valoare de 200 $ pe care le puteți cheltui pe Google AdWords, Bing sau Yahoo! pentru a vă comercializa site-ul.

Deși totul pare foarte dulce, iPage mai are câteva surprize neplăcute. Unul fiind faptul că folosesc vDeck în loc de cPanel. vDeck este o alternativă mai puțin cunoscută, utilizată pentru gestionarea serverelor, cu care vă puteți obișnui. Dar nu este la fel de bun și cuprinzător ca cPanel.

În general, iPage este o alegere solidă pentru oricine caută un serviciu de găzduire stabil, în timp ce merge încă ușor pe portofel și pe mediul lor. Pentru mai multe informații despre serviciile iPage, consultați site-ul lor oficial!

Gazduire InMotion

Vizitați gazda »

InMotion este compania mea preferată de găzduire, cu mâinile în jos. Deci, părerea mea ar putea fi puțin părtinitoare, dar o voi păstra întemeiată în realitate.

InMotion este de peste 10 ani și oferă acasă mai mult de 300.000 de domenii. Acestea sunt din ce în ce mai populare datorită calității constante a serviciilor lor și pentru că oferă câteva oferte incredibile. InMotion a devenit preferatul meu, deoarece este o companie care a reușit să evite numeroase trucuri de prețuri pe care întreaga industrie le folosește. În schimb, operează pe baza unei structuri de prețuri avansate, pe care le place tuturor.

InMotion a făcut investiții mari pentru a face ecologii. Au un întreg centru de date care se bazează exclusiv pe energia verde și lucrează pentru a le converti și pe celelalte. De asemenea, au politici minunate în cadrul birourilor companiei lor. Aceasta implică reducerea deșeurilor și punerea accentului pe nefolosirea multor produse din hârtie și reciclarea tuturor gunoiului lor.

InMotion are în vedere tehnicile unei afaceri adecvate de găzduire web. Indiferent de planul pe care alegeți să îl cumpărați la InMotion, puteți fi sigur că se va ocupa de site-ul dvs. fără probleme. Acesta va fi accesibil pe tot parcursul anului și va rula cu viteză mare. Acest lucru se datorează faptului că serverele InMotion au un timp de funcționare între 100% și 99,97%, astfel încât acestea sunt disponibile aproape în fiecare secundă a anului. Dar nu numai asta, au și timpuri de încărcare scurte. Te poți aștepta ca pagina ta să încarce între 460 și 700 de milisecunde, ceea ce este remarcabil.

Adăugarea la viteză și stabilitate este faptul că toate datele dvs. vor fi stocate într-o arhitectură SSD. Majoritatea furnizorilor de hosting solicită o taxă lunară suplimentară pentru a vă stoca site-ul web pe SSD-uri, însă InMotion îl oferă gratuit.

Pentru a îmbunătăți afacerea, InMotion are o mulțime de freebies pentru a arunca și în tranzacție. De exemplu, dacă doriți să mutați site-ul dvs. web existent deja pe unul dintre centrele de date verzi ale InMotion, îl vor face gratuit. Veți avea acces pentru câteva ore și vor face migrarea site-ului pentru dvs. De asemenea, vă puteți aștepta să aveți copii de rezervă regulate gratuite. Obținerea unei copii de rezervă a site-ului dvs. zilnic este cea mai mare măsură de securitate pe care o puteți face. De asemenea, pentru a vă fortifica complet site-ul dvs. cu măsuri de securitate, InMotion oferă și pluginul Sucuri gratuit. Este un plugin uimitor care scanează în permanență site-ul dvs. web pentru eventuale riscuri și exploatări de care hackerii ar putea profita. Ați plăti 16,66 USD pe lună pentru acest plugin, dar aici îl primiți gratuit.

În plus, InMotion are o echipă de asistență pentru clienți câștigătoare. Ei se numesc cei mai prietenoși oameni de pe pământ și asta rămâne a fi adevărat, din câte îmi dau seama. Apelarea echipei de asistență pentru ajutor este o explozie. Vă conectați la un reprezentant de asistență în termen de 2 minute într-un chat live și ei vă răspund la întrebare sau vă înțelegeți corect la rezolvarea problemei. InMotion are cel mai bun suport pentru clienți dintre toți furnizorii de hosting pe care i-am revizuit până acum. Este ceva ce foarte puține companii au dreptate de fapt.

InMotion are tot ce ți-ai dori de la o companie de găzduire. De asemenea, este consecvent și de încredere, așa că puteți fi siguri că vor avea spatele în permanență. Deși planurile lor de găzduire partajate nu sunt cele mai ieftine, ele merită foarte bine banii lor. Puteți pune mâna pe planul lor de găzduire partajat de bază pentru 5,99 USD pe lună. Este o afacere destul de decentă, luând în considerare toate ofertele InMotion. Puteți afla mai multe despre asta pe site-ul oficial!

Vacă grasă

Vizitați gazda »

FatCow are un nume neașteptat pentru un webhost și este destul de creativ și. Însă FatCow nu este în niciun caz printre cele mai bune de pe piață. Acest lucru se întâmplă pur și simplu pentru că unele dintre serviciile lor respectă numele companiei. Sunt la fel de lente ca o vacă grasă. Cu toate acestea, FatCow este încă umplut cu numeroase surprize pozitive, care fac să merite să li se alăture.

Acest FatCow trăiește în viață și lovește din 1998 și performează admirabil încă de atunci. Compania nu va câștiga medalii pentru viteză, dar abordarea lentă și constantă a funcționat bine și pentru ei.

FatCow este, de asemenea, un partener EPA, ceea ce presupune că toate centrele lor de date sunt alimentate de energie eoliană. Dar nu pot spune asta cu siguranță, dacă nu o vizitez vreodată personal. A fi partener EPA înseamnă că sunt destul de legitimi.

Mi-a plăcut abordarea FatCow în ceea ce privește prețurile, deoarece este simplă și onestă. Majoritatea companiilor le lipsește, așa că este întotdeauna minunat să îl vezi. Puteți pune mâna pe planul lor de bază pentru un cost anual de 49 de dolari, ceea ce este foarte bun. FatCow are multe pentru ei în ceea ce privește prețul. Acest plan simplificat de găzduire costă 4,83 USD pe lună, dar nu este în niciun caz permanent. După ce îți reînnoiești planul după perioada introductivă, prețul va crește până la 10,99 USD pe lună. Ceea ce este un salt nebunesc de 250%. Acesta este în continuare 131,88 USD anual, dar este încă prea mult dacă luați în considerare că puteți avea un plan de 6 $ InMotion care face o treabă mult mai bună.

Dar marea surpriză este că FatCow oferă și cel mai ieftin plan de găzduire, probabil în întregul spațiu de găzduire web. Costă 0,75 USD pe lună, ceea ce te va costa 9 dolari anual! Este nebun. Chiar dacă reînnoiți acest plan, acesta va costa 20 de dolari pe an. Așadar, dacă doriți să testați doar anumite lucruri sau aveți un site web simplu de portofoliu, acest plan va face treaba cu costuri minime.

Când vine vorba de detalii tehnice, FatCow are stabilitate, dar îi lipsește viteza. Cu o durată de utilizare de 99,90%, vă puteți baza pe acesta pentru a rula site-ul dvs., dar va fi destul de lent. Viteza medie de încărcare a paginilor pe serverele FatCow este de 1500 de milisecunde. Este destul de lent.

În sfârșit, asistența pentru clienți FatCow este destul de decentă în experiența noastră, dar par inconsistent când ne uităm la recenziile trimise de utilizator. Acestea oferă chat live și vă vor răspunde în câteva minute sau vă vor face să așteptați aproximativ o oră. De asemenea, puteți privi baza de cunoștințe care vă oferă numeroase tutoriale și cele mai frecvente întrebări. Știi, lucrurile de bază.

În general, dacă sunteți în căutarea a ceva ridicol de ieftin care va duce la bun sfârșit treaba, FatCow este bine. Oferă o opțiune de a cheltui 9 $ pe an pentru planul dvs. de găzduire, ceea ce este uimitor. Dar dacă doriți să optați pentru ceva mai puternic, atunci cel mai bine este să vă uitați la ce au alte companii.

Pentru mai multe informații despre serviciile FatCow, consultați site-ul lor oficial!

HostGator

Vizitați gazda »

HostGator alimentează acum 1,3 milioane de site-uri web cu puterea vântului din Texas. Sunt una dintre cele mai mari companii de găzduire web din lume și cresc în continuare destul de repede. Este bine să știți că cea mai mare parte a acestei creșteri este susținută cu energie verde, deoarece găzduirea site-ului dvs. web cu acestea este mult mai convingătoare când știți că nu va dăuna Pământului. Dar HostGator are și alte lucruri grozave. Ei au unele servicii foarte bune pe care ar trebui să le verificați.

HostGator oferă cel mai accesibil plan de gazduire Cloud pe piață chiar acum. Este mai ieftin decât majoritatea planului de găzduire partajat, dar de două ori mai rapid. Vă puteți abona la acesta pentru 2,99 USD pe lună și puteți culege beneficii, cum ar fi un timp de uptime de 99,99% și o viteză de încărcare rapidă de 520 milisecunde. Serviciile HostGator sunt mai mult decât suficiente pentru a rula site-ul dvs. web într-un mod rentabil și incredibil de eficient.

Asistența clienților HostGator este, de asemenea, destul de decentă, dar utilizatorii au avut multe opinii inconsistente cu privire la aceasta. Ni s-a părut bine. A durat aproximativ 5-10 minute ca agentul lor de asistență să răspundă la întrebările noastre. Dar nu-mi lua cuvântul pentru asta. Având în vedere că HostGator are zeci de mii de clienți, merită să faceți o cercetare minuțioasă a serviciilor lor de asistență înainte de a cumpăra.

HostGator oferă, de asemenea, lucruri bune gratuite, cum ar fi migrația gratuită a site-ului și măsuri puternice de securitate. Veți avea acces gratuit la eliminarea automată a programelor malware, la backup-urile automate ale site-ului web, la protecția împotriva atacurilor DDoS cu fiecare plan premium. Deci, este evident că HostGator și-a ieșit din calea lor pentru a vă oferi o afacere solidă. Puteți pune mâna pe hostingul cloud la un preț nesăbuit și vă puteți bucura de un serviciu consistent abonându-vă la HostGator. Pentru mai multe informații, consultați site-ul lor oficial.

HostPapa

Vizitați gazda »

HostPapa este o companie de succes de găzduire web care furnizează peste 500.000 de site-uri web. Ei operează în SUA și Canada, dar au și mii de clienți în Europa. Au înregistrat o creștere rapidă în ultimii 10 ani și este interesant să analizăm ce a contribuit la succesul lor. Poate este faptul că oferă asistență telefonică vorbitorilor nativi din numeroase limbi, inclusiv germană, engleză, franceză și spaniolă. HostPapa se mândrește și cu investițiile în energie regenerabilă. Acestea se numără printre procentul mic de companii care găzduiesc care își alimentează arhitectura prin surse de energie regenerabilă, astfel că degetele mari sunt în acest sens. Se descurcă destul de bine pentru ei înșiși, cu siguranță, dar să vedem exact cum au ajuns aici și ce oferă.

După ce v-ați înscris prin procesul ușor în doi pași, veți fi primit cu opțiuni de asistență din care să alegeți, dintre care foarte puțini dacă oferă orice altă companie de găzduire. După ce ați setat, este timpul să testați serverele lor.

Stabilitatea vine pe primul loc, iar HostPapa este în vigoare. Serverele lor au o durată de utilizare 99,99% pe tot parcursul anului. Chiar și unii dintre câinii de top din afacerea de găzduire nu pot spune acest lucru despre ei înșiși. HostPapa este cu adevărat de încredere în menținerea și funcționarea site-ului dvs. web, fără a se opri nici măcar pentru o secundă.

Viteza medie de încărcare a paginilor nu este însă atât de excepțională. Este cel mai bun în medie. Vă puteți aștepta la un timp de încărcare de 900 de milisecunde, care poate ajunge uneori până la 1500 de milisecunde. Deci nu se aprinde rapid, dar va încărca fără probleme un site web.

Când vine vorba de asistență pentru clienți, este greu să spui ceva rău despre HostPapa, care este cu siguranță unul dintre factorii care contribuie la succesul lor. Oferă asistență telefonică în 18 țări și în 4 limbi diferite, ceea ce apelează cu siguranță la o gamă largă de oameni. Pentru a-l finaliza, oferă și propria lor caracteristică unică de asistență. O sesiune cu un „Papa Squad Expert”, care este cea mai mare formă de strângere de mână pe care am văzut-o vreodată. Ei ghidează oamenii prin probleme și procese specifice prin videochat sau telefon. Este destul de uimitor.

De asemenea, am primit un răspuns de la unul dintre reprezentanții lor de asistență pentru clienți în mai puțin de 4 minute. Reprezentantul serviciului a răspuns la toate întrebările noastre în cel mai scurt timp și conversația pe care am avut-o părea reală. Nu a fost robotizat în niciun fel. HostPapa merită într-adevăr un cookie pentru a avea o echipă de suport excepțional.

HostPapa are și câteva freebies minunate. Cu planurile lor de găzduire partajate, veți obține protecție anti-spam, firewall pentru server, detectare și monitorizare a intruziunilor. Acestea sunt caracteristici de securitate destul de solide care vă vor proteja site-ul.

Prețurile HostPapa au ceva ce nu am apreciat. Aceleași trucuri vechi de prețuri pe care le folosește orice altă companie. Va trebui să vă înscrieți timp de trei ani pentru a obține prețul redus de 3,95 USD pe lună. Nimic nou în acest sens, dar este încă o rușine. Deoarece prețul va crește până la 4,95 USD dacă alegeți perioada de 24 de luni sau 12 luni. Însă, este mai bine să vă înscrieți la una din ofertele lor pe termen lung, deoarece veți dori să vă asigurați că reînnoirea planului dvs. va ajunge cât mai târziu. Cu toate acestea, atunci când va veni, prețul va crește până la mai mult de 6 USD pe lună. Este vorba despre o reducere de prețuri de 150% până la 200% din ceea ce vă așteptați inițial.

Mai este. Aveți o perioadă dificilă de garantare a înapoierii de 30 de zile ca la orice alt furnizor de hosting. Problema este că nu veți scăpa gratuit chiar dacă anulați în acele 30 de zile. Dacă v-au configurat site-ul pentru dvs., vă vor percepe o taxă de configurare de 29,95 USD atunci când anulați.

Chiar și cu aceste finanțe în minte, HostPapa poate fi destul de decent. Dar este important să fii sigur că vei putea să le ții cu ele cel puțin un an și că nu vei avea nicio problemă cu prețul inițial dublat la reînnoire. Pentru că mai poți coborî destul de ieftin. Pentru mai multe informații, consultați site-ul oficial al HostPapa.

Concluzie

Dacă sunteți gata să faceți o alegere conștientă pentru mediul înconjurător pentru găzduirea site-ului dvs. web, unul dintre acestea va merge bine. Fiecare dintre aceste companii face tot posibilul pentru a-și minimaliza amprenta de carbon pe planetă. Dar, deși toate fac bine pentru mediu, nu le-aș recomanda tuturor pentru găzduirea site-ului dvs. web. Cei mai buni cu care ai putea merge sunt InMotion și HostGator. Ambele sunt companii de renume care sunt ieftine și oferă un serviciu de înaltă calitate clienților lor. Sper că v-a plăcut să citiți acest articol și că v-am ajutat să învățați ceva nou astăzi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map