6 cele mai bune furnizori de găzduire de site web pentru fotografie

01.06.2020
Cel mai bun gazduire '6 cele mai bune furnizori de găzduire de site web pentru fotografie
0 15 мин.

Cel mai bun-Fotografie-site-hosting


Fotografia nu presupune doar captarea de fotografii incredibile, deoarece trebuie să creezi și să afișezi și portofoliul. Un portofoliu online este un mod solid de atragere de noi clienți. Un site web de fotografie poate începe de mici și să crească împreună cu meseria ta. Gazdele site-urilor sunt foarte multe, iar platformele lor sunt ușor de utilizat. Selectarea furnizorului potrivit de găzduire vă va maximiza prezența online, va atrage multe oportunități de afaceri și va afișa un portofoliu de calitate.

Dacă sunteți novici la construirea unui site web și marketing online, puteți opta pentru construitori de site-uri gestionate precum Wix și Squarespace. Unii fotografi, însă, doresc libertatea creativă de a-și croi site-urile și optează pentru site-uri populare precum WordPress. Unele dintre cele mai importante platforme de luat în considerare sunt:

1. SmugMug

SmugMug-Fotografie-site-hosting

SmugMug

Serviciul de partajare foto SmugMug este destul de popular în rândul fotografilor profesioniști. Platforma dispune de șabloane frumos proiectate care fac imagini să pară incredibile. Șabloanele răspund în plus de mobil, astfel încât portofoliul dvs. va arăta bine de la orice dispozitiv cu care se conectează un utilizator. Un alt avantaj al SmugMug este ușurința de utilizare. Puteți publica prima galerie în puțin mai puțin de o oră, folosind șabloanele implicite.

Există, de asemenea, mai multe opțiuni de comerț electronic pentru activitatea dvs..

SmugMug oferă o probă gratuită de două săptămâni, după care un utilizator va trebui să treacă la un abonament plătit. Există patru niveluri de pachete, cu cel de bază oferit la 4 dolari pe lună. Pachetul care are cele mai multe caracteristici începe de la 40 de dolari în fiecare lună, în care un fotograf poate oferi liste de prețuri pentru artă fină, tipărit și imprimeuri digitale. Puteți conecta un domeniu pe care îl dețineți deja sau puteți achiziționa unul prin intermediul platformei. Puteți utiliza, de asemenea, unul folosind numele SmugMug care va fi www.yourpreferredname.smugmug.

SmugMug este alimentat cu mândrie de Amazon Web Services, una dintre soluțiile de top din sectorul web corporativ. Funcțiile suplimentare vă permit să decideți ce lucrări veți folosi publicului. Centrul excelent de asistență de la SmugMug este, de asemenea, o mișcare câștigătoare pentru site.

2. Weebly

Weebly-Fotografie-site-hosting

Weebly

Platforma Weebly este un constructor de site-uri de drag and drop ușor de utilizat. Temele medii sunt ideale pentru modelele standard de afaceri, precum caritabile și hobby-uri. Fotografia este totuși destul de detaliată și ai nevoie de ceva care să atragă atenția. Șabloanele premium sunt soluția perfectă pentru fotografii profesioniști. Aveți opțiunea de a vă proiecta propriul șablon dacă sunteți familiarizat cu codificarea sau dacă utilizați serviciile unui dezvoltator. Weebly oferă acestor utilizatori accesul la codurile HTML / CSS pentru a curata site-urile web care le apelează. Puteți cumpăra un șablon premium pe Weebly care sunt concepute pentru a arăta profesioniste și unice. Aceste șabloane variază între 35 $ și 50 $ și sunt achiziționate o dată fără taxe recurente.

Weebly este apreciat pentru interfața sa simplă de utilizator, care nu este plină de caracteristici. Magazinul de aplicații al platformei este printre cele mai bune de pe piață și vă vor ajuta să vă extindeți site-ul la funcționalitatea sa maximă. Fotografii sunt atrași de stocarea nelimitată a lui Weebly, care le permite să-și extindă continuu colecțiile. Nu impune limitări de dimensiune pentru fotografiile încărcate, astfel încât fotografiile dvs. nu vor fi redimensionate. Weebly și-a îmbunătățit design-ul în ultimii ani pentru a-l face mai atrăgător pentru fotografi.

3. Wix

Wix-Fotografie-site-hosting

Wix

Wix are numeroase oferte pentru fotografi profesioniști, ceea ce îl face unul dintre cei mai mari producători de site-uri de fotografie. Site-ul web are un plan gratuit pentru utilizatorii care folosesc subdomeniul Wix. Acești utilizatori permit, de asemenea, reclame Wix afișate pe site-urile lor. Un plan premium vă permite să utilizați un domeniu personalizat cuplat cu funcționalitate completă. Funcțiile gratuite ale site-ului includ monetizarea, suportul 24/7, optimizarea motorului de căutare, mai multe limbi, optimizarea mobilului și magazinul online de comerț electronic. Cu planul premium, primiți în plus 500MB de stocare, găzduire gratuită, asistență premium și Google Analytics.

Wix oferă peste 500 de șabloane proiectate profesional, iar peste 30 dintre acestea sunt destinate fotografilor. Numeroase galerii variază de la minimalist la creativ și urban. Puteți adăuga conexiuni la social media și formulare de contact pe pagina dvs. Un plan de comerț electronic sau un pachet VIP vă va ușura vânzarea produselor. Puteți chiar integra astfel de platforme precum Etsy. Platforma are funcții utile de editare pentru o rezolvare rapidă, iar viteza de încărcare a fotografiilor este la fel de uimitoare. Wix a dezvăluit o „Inteligență de proiectare artificială” însărcinată să se ocupe de cea mai mare parte a lucrărilor manuale ale șantierului cu un algoritm.

Servicii de gazduire WordPress pentru fotografi

Fotografii doresc ca imaginile lor să se încarce rapid pe site-urile lor web și doresc, de asemenea, optimizarea SEO, backup-uri, actualizări și asistență. Aceste motive fac ca WordPress să se distingă de concurența sa. Există trei niveluri pentru un site web WordPress. Puteți obține un cont WordPress gratuit pe WordPress.com, care va fi gestionat în totalitate de către platformă. Veți fi liber de orice decizie de gestionare, inclusiv copii de rezervă și actualizări.

Puteți opta pentru un cont WordPress găzduit pe o gazdă neadministrată. În acest caz, veți cumpăra găzduire web de la o companie și vă configurați instalațiile pe WordPress. Opțiunea mai nepricepută este găzduirea de sine stătătoare pe o gazdă administrată. Aceste gazde vor gestiona diverse aspecte ale site-ului dvs., cum ar fi optimizările de performanță, backup și restaurare. Cei mai buni manageri de hosting includ:

4. HostGator

Hostgator-Fotografie-site-hosting

HostGator

HostGator găzduiește milioane de site-uri web pentru a face parte dintre cele mai importante platforme din industrie. Este unul dintre cei mai ieftini manageri de hosting pentru WordPress și puteți opta pentru oricare dintre mai multe planuri ale acestora. Oferă servicii de migrare gratuite pentru noii utilizatori în cursul primei luni de la înregistrare.

Un fotograf are nevoie de un site web rapid, deoarece este un indicator major al satisfacției vizitatorilor. Întârzierile pot reduce vizualizările paginii și pot declanșa clasamente SEO scăzute. Timpul de răspuns al serverului pentru HostGator este satisfăcător la mai puțin de o secundă. De asemenea, garantează uptime de 99,9%, care este impresionant de fiabil pentru un site web creativ. Asistența HostGator este disponibilă 24/7, atât pentru chat live cât și pentru telefon, în timp ce tabloul de bord de găzduire are un portal de asistență pentru interogări comune. Puteți selecta planul care vă atrage atunci când optați pentru HostGator.

5. BlueHost

Bluehost-Fotografie-site-hosting

BlueHost

BlueHost se află pe lista recomandată de furnizorii de găzduire de către WordPress din 2005. Fiecare pachet de găzduire include un domeniu gratuit timp de un an, copii de rezervă și actualizări automate, instalări instantanee WordPress și lățime de bandă nelimitată. Puteți selecta cu ușurință teme și pluginuri pentru site-ul dvs. pentru a crea un aspect profesional. Există o varietate de asistență și baze de date disponibile odată cu achiziția dvs..

Timpul de utilizare al site-ului pe site este de aproximativ 99,9%, care este unul dintre motivele pentru care este favorizat de utilizatorii WordPress. Vitezele sale de server sunt, de asemenea, suficiente, astfel încât site-ul dvs. fotografic să se încarce în câteva secunde.
Cel mai ieftin produs oferit de BlueHost este găzduirea partajată cuprinsă între 7,99 și 14,99 USD pe lună. Cu această opțiune există planuri de bază, plus și alegere plus. Există, de asemenea, o opțiune optimizată WordPress începând cu 39,99 USD în fiecare lună. Puteți opta pentru găzduire în cloud la 9,99 USD pe lună. Un avantaj cu BlueHost este că vă permite să vă extindeți site-ul pe măsură ce progresați în fotografie. Costurile și agitația furnizorilor de hosting de comutare pot fi copleșitoare și cel mai bine este să lucrați cu același manager. Un dezavantaj comun este însă că te vei confrunta cu creșteri ale prețurilor de reînnoire.

6. Gazduire InMotion

Inmotion-Fotografie-site-hosting

Gazduire InMotion

InMotion este una dintre cele mai mari companii de găzduire web și a rămas independentă de la înființarea sa în anul 2001. Compania este recunoscută ca fiind printre firmele stabile de dimensiunea sa care nu sunt deținute de Endurance International. Are o durată medie de utilizare de 99,9%, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru ca site-ul dvs. să nu fie de încredere. De asemenea, InMotion se clasează foarte mult cu viteze rapide de server.

Planul de găzduire WordPress al InMotion este conceput pentru a oferi performanțe și securitate superioare. Pachetul include șase opțiuni diferite, cu prețuri proprii. Cel de bază este WP-1000S, ideal pentru blogurile mici. Începe de la 8,99 USD pe lună și include un domeniu gratuit, un singur site web, 40 GB stocare SSD și conturi de e-mail și lățime de bandă nelimitate. Bloggerii pot opta pentru WP-2000S, care se va potrivi cu 50.000 de vizitatori lunari și o stocare modernizată de 80 GB stocare la 12,99 dolari pe lună.

WP-5000S suportă zece site-uri web la 74,99 dolari pe lună și este perfect pentru un site mare cu un trafic de 600.000 de vizitatori în fiecare lună. De asemenea, disponibil cu acest plan este stocarea SSD de 200 GB. WP-6000S începe de la 142,99 USD și acceptă 20 de site-uri web. Este potrivit pentru site-urile web cu utilizatori în valoare totală de 1,2 milioane în fiecare lună.

Cum să alegeți un site web pentru fotografii?

Alegerea unei gazde web bune este crucială pentru un fotograf, deoarece este locul în care vă va afișa portofoliul. Nu toate găzduirea este creată egală, cu toate acestea, în curând veți învăța. Platformele clasează diferit în aspecte precum stocare, securitate, optimizare SEO, actualizări și copii de rezervă și timp de încărcare. Iată care sunt principalele considerente pentru orice fotograf aflat în căutare de găzduire:

Depozitare

Fotografia depinde de fișiere și fișiere de imagini. Veți avea nevoie de un furnizor cu suficient spațiu de stocare pentru toate galeriile clientului și fotografiile din portofoliu. Un site web de fotografie este bazat pe imagini, ceea ce înseamnă că utilizatorii dvs. vor fi cei mai interesați de această mare parte a site-ului dvs. web. Nu doriți să comprimați imagini pentru a maximiza stocarea inadecvată și, ulterior, oferiți vizitatorilor imagini de calitate scăzută.

Înainte de a selecta găzduirea de site-uri web, întrebați-vă de câte galerii de portofoliu veți avea nevoie. Aveți nevoie de galerii de verificare a clienților? Câte dintre aceste galerii veți găzdui potențial în fiecare an? Puteți găzdui galeriile de client pe termen nelimitat pe site-ul dvs.? Multe companii se reclama ca ofera stocare nelimitata, desi impun capace si clapete. Realitatea este că spațiul de stocare este costisitor și puteți începe cu un plan de prețuri mai mic, cum ar fi 50 GB sau 100 GB și faceți upgrade în timp.

Viteză & Fiabilitate

Scalabilitatea se bazează pe performanță și viteză și doriți un site fără probleme de rețea. Este puțin probabil să detectați vreo problemă când publicați inițial site-ul dvs., dar puteți întâmpina probleme de fiabilitate pe măsură ce site-ul dvs. web crește. Căutați informații despre garanții de utilizare, centre de date, servicii și recenzii ale rețelei de către utilizatori.

Site-urile fotografice sunt centrate în jurul imaginilor, motiv pentru care trebuie să vă gândiți la gazda site-ului ales. Vizitatorii și clienții sunt frustrați de viteza de încărcare lentă și este posibil să pierdeți potențiali clienți din această cauză.

Backup

Cel mai probabil veți dedica mult timp creării site-ului dvs. web, iar ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să îl recreezi din nou în cazul în care datele se pierd. O facilitate de backup și restaurare a datelor este imperativă pentru un furnizor de găzduire web. Unii furnizori vor avea nevoie de dvs. pentru a declanșa backup-ul manual, în timp ce alții au setări automate. Această funcționalitate vă va oferi liniște sufletească în timp ce lucrați pentru afișarea portofoliului.

Prețuri

Problema construirii unui site web de fotografie gratuită este aruncată în jurul valorii de multe. Cu toate acestea, se reduce la obiectiv și ar trebui să luați în considerare de ce porniți site-ul. Dacă este un loc de desfacere pentru un hobby, atunci o gazdă de site gratuit va face acest lucru. Cu toate acestea, o întreprindere de fotografie durabilă va avea nevoie de caracteristici suplimentare care să vină cu un plan plătit. Pentru a începe, puteți opta pentru un pachet de bază și să creșteți o scară pe măsură ce veți obține mai experimentat în afaceri.

A sustine

Cei mai mulți fotografi nu sunt specialiști IT, motiv pentru care ajută să ai o echipă de suport tehnic. În mod ideal, asistența ar trebui să fie disponibilă 24/7 și ar trebui să fie oferită printr-o serie de platforme precum chat-ul live, telefonul și biletul. Timpul mediu de asistență este, de asemenea, un bun indicator al calității ajutorului unui anumit furnizor.

Optimizarea fotografiilor pentru Web

Optimizarea imaginilor pentru internet presupune includerea imaginilor în dimensiunea, formatul și rezoluția potrivite, menținând totodată cea mai mică dimensiune posibilă. Imaginile sunt vinovați frecvent atunci când vine vorba de viteze de încărcare lente. Utilizatorii abandonează rapid site-urile web care necesită mult timp la încărcare, motiv pentru care optimizarea imaginii este esențială. Practica va îmbunătăți viteza de încărcare a paginii și va îmbunătăți clasamentul SEO. Motoarele de căutare nu sunt, de asemenea, fani ai site-urilor web lente și prețuiesc viteze mari. Clasamentele SEO afectează în mod direct vizibilitatea online a site-ului dvs. Imaginile optimizate îmbunătățesc, de asemenea, implicarea vizitatorilor cu site-urile web.

Există o mulțime de instrumente de optimizare a imaginilor pe care le puteți utiliza, inclusiv Adobe Photoshop, Gimp, FileOptimizer, Affinity Photo și Trimage. Pluginurile de optimizare a imaginilor sunt disponibile și în platforme precum WordPress. Imaginile JPEG sunt ideale pentru fotografie care prezintă oameni, lucruri și locuri. Formatul PNG are o calitate mai bună, dar are o dimensiune mai mare a fișierului. Pentru a comprima imaginile, cel mai bun instrument este compresia avansată a imaginilor cu pierderi disponibilă în majoritatea instrumentelor de editare.

Concluzie

Site-urile web sunt mai mult decât puncte de vânzare creative, deoarece afișează portofoliul unui individ sau al unei mărci. Pentru un fotograf, site-urile web sunt platforme pentru a ieși în evidență de mulțime și pentru a fi angajați. Gazduirea web se numără printre alegerile pe care le veți face atunci când stabiliți un site și se va baza pe factori precum suport, prețuri, stocare, fiabilitate și scalabilitate. Fotografii vor trebui, de asemenea, să își optimizeze munca pentru internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector