7 Cel mai bun gazduire de site pentru fotografie pentru adulți

cel mai bun adult-Fotografie-site-hosting


Site-urile de fotografie pentru adulți includ conținut matur, iar serviciile lor sunt restricționate cu vârste de 18 sau 21 de ani. Conexiunile rapide au facilitat lansarea unui site web de fotografie pentru adulți. Aceste site-uri web includ cele care se ocupă de boudoir și pornografie. Ca administrator al unui astfel de site, veți avea nevoie de un furnizor de hosting care să găzduiască conținutul pentru adulți.

Cei mai mulți furnizori se abțin de la conținutul adulților și oficializează această limitare în termenii acordurilor de servicii la care clienții vor trebui să respecte odată ce vor fi de acord cu spațiul serverului. Există numeroase legi statale și federale, precum și reglementări internaționale care reglementează achiziționarea și distribuirea conținutului pentru adulți. Mulți furnizori de hosting sunt atenți de aceste legi și de implicațiile morale ale găzduirii conținutului matur.

Unele gazde servesc această industrie inclusiv, în timp ce altele vă permit să lansați site-ul dvs. web, fără riscul de a fi redus în jos. Cel mai bun site de web hosting pentru fotografii include:

Companie de găzduire
Pornire

1cel mai bun site de web hosting pentru fotografie2,75 USD / lună
2cel mai bun site de web hosting pentru fotografie2,95 USD / lună
3cel mai bun site de web hosting pentru fotografie5 USD / lună
4cel mai bun site de web hosting pentru fotografie4,95 USD / lună
5cel mai bun site de web hosting pentru fotografie2,95 USD / lună
6cel mai bun site de web hosting pentru fotografie3,99 USD / lună
7cel mai bun site de web hosting pentru fotografie5,69 USD / lună

Acum să aruncăm o privire mai atentă fiecărei gazde, în special. Vă rugăm să citiți mai jos recenziile noastre despre cele mai bune fotografii pentru adulți:

1. HostGator

Hostgator-adult-Fotografie-site-hosting

HostGator

HostGator a fost dezvăluit pentru prima dată în 2002 de Brent Oxley, care lua cursuri la Universitatea Atlantic Atlantic. A fost achiziționată de Endurance International în 2012 și găzduiește peste 9 milioane de site-uri web. O parte din popularitatea sa este creditată pe serverele sale rapide și de încredere. Viteza rapidă de servere este una dintre modalitățile prin care HostGator este capabil să-și elimine concurența. O altă strategie câștigătoare folosită de HostGator este oferirea de planuri de cazare ieftină. Gazduirea web partajată reprezintă cele mai accesibile niveluri ale pachetelor site-ului și include planurile Hatchling, Baby și Business, începând cu 2,75 USD până la 5,95 USD în fiecare lună..

HostGator oferă găzduire pentru site-uri web pe platforma WordPress. Planul de pornire este convenabil pentru traficul de vizitatori de 100k în fiecare lună și începe de la 5,95 USD. Există un plan de afaceri pentru 500 de vizitatori în fiecare lună, care începe de la 9,95 USD. O ofertă de migrare gratuită cu acest plan va transfera site-ul dvs. web pe serverele HostGator de la furnizorul dvs. actual de găzduire.

HostGator oferă performanțe excelente pentru unele dintre cele mai mici prețuri de pe piață. Veți obține spațiu pe disc nemeritat, adrese de e-mail nelimitate și instalare WordPress cu un singur clic. Puteți achiziționa un nume de domeniu prin intermediul site-ului sau puteți utiliza unul existent.

HostGator are, de asemenea, suport 24/7 suficient, oferit prin telefon, chaturi online și ticketing. Forumurile de asistență și tutorialele video vin la îndemână atunci când vă înscrieți la gazduirea HostGator. Timpul de funcționare 99,9% al site-ului este solid și de încredere. Prețurile reînnoirilor se pot dovedi însă costisitoare.

2. FastComet

fastcomet-adult-Fotografie-site-hosting

FastComet

FastComet are sediul central în San Francisco, cu opt baze de server în orașe precum Amsterdam, Tokyo, Chicago și Singapore. Este printre puținele firme private de pe piața de găzduire și, prin urmare, este mai mică decât unele dintre alternativele majore. Acest factor funcționează în avantajul firmei. Echipa FastComet este capabilă să ofere un fel de servicii rapide și prietenoase, care sunt mai bune decât concurența.

Comutarea furnizorilor de hosting nu este o plimbare în parc și poate fi incredibil de perturbatoare. Și mai rău este să afli că furnizorul la care ai apelat nu este tot ceea ce pretind că este și că trebuie să te întorci. Cu FastComet, primiți 45 de zile de verificare a acestora și veți primi banii înapoi dacă serviciile lor nu sunt atrăgătoare. Această perioadă este mai lungă decât timpul obișnuit acordat de alte companii de hosting.

Compania oferă copii de rezervă gratuite zilnice, care sunt stocate în afara site-ului timp de o lună. FastComet ajută, de asemenea, utilizatorii să restaureze versiunile mai vechi ale site-ului lor cu un singur clic. Toate pachetele firmei includ un domeniu gratuit pe viață. Majoritatea celorlalte platforme de găzduire percep taxe de reînnoire pentru numele de domenii vândute utilizatorilor lor.

Pachetul StartSmart pornește de la 2,95 USD pe lună și include un singur site web, trafic nemodificat și 15 GB stocare. Planul ScaleRight include mai multe site-uri și 25 GB spațiu la 5,95 USD pe lună. Pentru a obține 35 GB stocare, puteți achiziționa pachetul SpeedUp începând de la 9,95 USD pe lună.

3. DigitalOcean

digitalocean-adult-Fotografie-site-hosting

DigitalOcean

DigitalOcean își are baza în New York, cu 8 centre de date din întreaga lume. Firma oferă numeroase funcții prietenoase pentru dezvoltatori. Pentru administratorul site-ului neexperimentat, puteți opta pentru aplicații cu clic-uri precum WordPress și personalizați-le după bunul plac.

Pachetul de pornire pornește de la 5 USD cu 1 TB trafic, 25 GB stocare, 1 GB RAM și un vCPU. DigitalOcean are 20 de planuri Droplets cu cantități de resurse. Picăturile sunt incluse în nivelurile standard, de scop general și optimizate de procesor. Utilizatorii de energie vor aprecia planurile bazei de date gestionate concepute pentru a oferi performanțe optime pentru site-urile web. Alte caracteristici disponibile odată cu achiziționarea de picături sunt IPS plutitoare și echilibrele de încărcare. Puteți scalta picăturile pe măsură ce site-ul dvs. crește sau chiar reduce un plan.

DigitalOcean are unele dintre cele mai rapide viteze de încărcare din industrie, precum și un timp de funcționare câștigător de 99,9%. Utilizatorii experimentați care solicită calitatea de găzduire de care au nevoie vor iubi DigitalOcean. Între picături, spații și Kubernetes, DigitalOcean se angajează să ofere găzduire profesională. Un alt avantaj al DigitalOcean este prețul personalizat, unde puteți alege diferite planuri de prețuri pentru aspecte de găzduire precum memorie, bază de date, lățime de bandă și stocare. Firma are backupuri zilnice, care sunt un pariu sigur pentru site-ul dvs. web.

4. StableHost

stablehost-adult-Fotografie-site-hosting

StableHost

StableHost ocupă afacerea de găzduire din 2009 și are o echipă mică de profesioniști dedicați implementării de soluții eficiente. Garanția de disponibilitate este de 99,9%, ceea ce este mai mult decât fiabil pentru un site web de fotografie pentru adulți. Serviciile furnizate de StableHost sunt construirea site-urilor, serverul dedicat, VPS-ul, găzduirea partajată și găzduirea revânzătorilor. Serviciile firmei funcționează pe CPU dual, rețea SSD și 96 GB RAM. Acest echipament de calitate este garantat pentru a oferi servicii stabile și fiabile.

În plus, firma include lățimea de bandă nelimitată cu planurile lor de găzduire web. Compania are pachete Starter, Pro și Enterprise începând de la 4,95 USD, respectiv 8,95 USD și respectiv 29,95 USD. Pachetele Pro și Enterprise au domenii nelimitate, în timp ce toate planurile includ stocare nelimitată, lățime de bandă și e-mailuri. Planurile de gazduire VPS încep de la 9,95 USD la 119,95 USD și sunt ideale pentru utilizatorii pretențioși.

StableHost folosește cea mai recentă versiune a cPanel, care va veni la îndemână atunci când configurați site-ul dvs. web. Serverele sale sunt grupate în Amsterdam, Chicago, Stockholm și Phoenix. O rată de utilizare de 99,9% se încadrează în standardul industriei și, dacă nu reușește, rambursează creditul unei luni întregi în contul unui utilizator. Pentru a-și îmbunătăți timpii de încărcare, StableHost utilizează servere web Litespeed, recunoscute pentru performanțele rapide și eficiente. Când vă stabiliți site-ul pentru prima dată, diferența dintre servere nu va fi observată imediat, dar veți afla că este un atribut vital pe măsură ce site-ul dvs. crește. Abordarea principală a StableHost în ceea ce privește găzduirea este unul dintre avantajele sale majore.

5. Gazduire TMD

tmdhosting-adult-Fotografie-site-hosting

Găzduire TMD

TMD Hosting a intrat în scena de găzduire în 2007, făcându-l un jucător relativ nou în industrie. Gama sa de produse acoperă VPS, WordPress gestionat, hostingul cloud și partajat și găzduirea revânzătorilor. Locațiile sale de găzduire sunt răspândite în Marea Britanie, SUA, Japonia, Australia și Singapore. Ofertele de asistență ale firmei variază de la instalarea aplicațiilor precum WordPress, șabloanele acestora și actualizări gratuite. Echipa de asistență citează, în general, un răspuns de bilet sub 15 minute.

Puteți începe cu 2,95 USD în fiecare lună pentru un singur site web, adrese de e-mail nelimitate, un domeniu gratuit, un constructor de site-uri (Weebly) și lățime de bandă nelimitată și spațiu SSD. Planul nelimitat poate fi achiziționat cu 5,85 USD pe lună și are domenii nelimitate. TMD oferă cinci pachete VPS. Nivelul de jos oferă 40 GB spațiu, 128 MB de memorie RAM, 2000 GB trafic și 1 GB RAM pentru 35,95 USD pe lună. La nivelul de jos se află VPS 5 la 116 dolari pe lună, care oferă 4 GB RAM, 7.000 GB trafic, 150 GB spațiu și 1024 MB memorie explozată..

TMD nu este cu siguranță cel mai ieftin furnizor de hosting, dar se situează printre cei mai buni. Indemnizația de returnare de 60 de zile este, de asemenea, mai bună decât cea a majorității companiilor care aleg să o aibă la 30 de zile. Asistența echipei companiei, disponibilă 24/7, oferă profesioniști de hosting rapid și informați. Pachetele de găzduire în cloud ale TMD sunt perfecte pentru utilizatorii care doresc flexibilitate cu site-urile lor web și încep de la 49,95 USD.

6. Hostinger

hostinger-adult-Fotografie-site-hosting

Hostinger

Hostinger a fost început în 2004 și și-au construit singuri o reputație solidă în peisajul de găzduire. Se bucură de prezență în peste 170 de țări cu milioane de clienți. Ofera solutii de gazduire web partajate si solutii VPS. Cea mai mare parte a bazei sale de utilizator optează pentru pachetele de hosting partajate.

La nivel de bază, aveți planul de bază, care este limitat, dar este suficient pentru un site web de început. La 3,99 USD pe lună, veți primi un cont de e-mail, un site web, 100 GB lățime de bandă, 10 GB stocare și 1 utilizator FTP. Limitarea e-mailului poate fi un plan puțin dificil pentru a lucra și este posibil să aveți nevoie de planuri mai complete. Planul premium este aproape de două ori mai mare decât prețul pachetului de bază și oferă un număr nelimitat de site-uri web și spațiu de disc SSD nelimitat, lățime de bandă și utilizatori FTP. Planul premium este perfect pentru utilizatorii cu mai multe site-uri care primesc mii de utilizatori zilnic. Planul este optimizat suplimentar pentru WordPress, unde veți obține de trei ori viteza de încărcare prevăzută în planul de bază. În plus, include un nume de domeniu fără taxe de reînnoire. Cea mai cuprinzătoare ofertă este Planul de afaceri cu alocarea dublă a procesorului și RAM a prevederilor Planului Premium.

Hostinger are o bază de cunoștințe vastă, cu tone de tutoriale care abordează diverse probleme pe care le puteți întâmpina pe măsură ce găzduiți site-ul dvs. web. Se pare că este o afacere bună între preț și performanță, deoarece este la fel de ieftină pe cât o primește gazduirea web. Hostinger este ideal pentru blogurile hobbyiste și pentru întreprinderile mici.

7. Soluții de rețea

NetworkSolutions-adult-Fotografie-site-hosting

NetworkSolutions

NetworkSolutions ocupă locul al 4-lea cel mai mare registrator de domenii. În plus, oferă servicii de găzduire web, pachete de e-mail, servicii de marketing online și instrumente de design web. Locațiile sale fizice sunt în Florida și Virginia.

Serviciul principal de găzduire al firmei este hostingul cloud, cu rate începând de la 5,69 USD pe lună. Există patru planuri în funcție de spațiul și site-urile web de care ai nevoie. Pachetele mai avansate oferă certificate SSL și apartamente de securitate. Planurile sunt optimizate pentru a funcționa cu o serie de tehnologii și aplicații precum WordPress, Perl, Drupal, Joomla și Python. Utilizatorii WordPress pot, totuși, să opteze pentru un plan mai specializat, conceput pentru antreprenori, oameni de afaceri și profesioniști, la 7,99 USD, respectiv 13,98 USD și respectiv 18,98 USD. O soluție de comerț electronic este de asemenea disponibilă, care include toate funcțiile de găzduire optimizate pentru activitățile de comerț electronic.

NetworkSolution are diferite pachete de e-mail în funcție de nevoile dvs. Planul profesional are 10 GB stocare partajată de fișiere și 15 GB spațiu de stocare. Professional Plan Plus îmbunătățește această ofertă la 30 GB spațiu de stocare partajat și 20 GB spațiu de stocare. Garanțiile de funcționare depind de sistemul de operare selectat. O soluție Windows garantează un timp de funcționare de 99,9% și 99,99% pentru o soluție Linux. Puteți opta, de asemenea, pentru producătorii de site-uri ale companiei dacă vă creați site-ul dvs. personal. Acest constructor oferă o bibliotecă de imagini stoc și mii de șabloane.

Cum să alegi gazduirea pentru site-ul web pentru adulți?

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de găzduire pentru fotografia dvs. pentru adulți, ar trebui să optați pentru spațiul de stocare și lățimea de bandă maximă la nivelul bugetului. Unii factori de luat în considerare sunt:

 • Depozitare: Fotografii au nevoie de mult spațiu, iar ultimul scenariu dorit este o limită a numărului de fișiere pe care le puteți reține pe site-ul dvs. Multe dintre firmele mari oferă capacitate nelimitată cu planurile lor de găzduire. Dacă optați pentru serviciile unei companii mai mici, ar trebui să fiți conștienți de nevoile lor de date. Găzduirea în cloud este un plan bun pentru fotografi cu o galerie extinsă, pe măsură ce plătiți pentru funcțiile pe care le aveți nevoie.
 • Viteză: Viteza de încărcare este cel mai important factor atunci când este vorba de menținerea spectatorilor lipiți pe site-ul dvs. Totuși, vizitatorii nu sunt cei mai pacienți și vor pleca de îndată ce vor experimenta un nivel de întârziere. Un site web de fotografie pentru adulți este foarte greu de imaginat, iar imaginile tind să afecteze viteza de încărcare. Te descurci mai bine cu o platformă care garantează viteze rapide și timp de funcționare ridicat.
 • Asigurați-vă că conținutul dvs. este permis: Diferiți furnizori de găzduire au interpretări diferite ale conținutului pentru adulți. Unele firme, de exemplu, se potrivesc cu imagini boudoir, cu condiția ca subiecții să nu fie nude. Alte companii au avertizări severe împotriva materialelor explicite. Cercetarea condițiilor de serviciu ale diferitelor companii de găzduire pentru a alege cea care vă va permite felul de conținut.

Concluzie

Conținutul erotic de pe platformele online generează miliarde de dolari în fiecare an, ceea ce îl face o aventură destul de profitabilă. În calitate de fotograf adult, doriți un site web optimizat pentru a profita de clienții din industrie. O gazdă de încredere cu oferte tehnice fiabile vă va ajuta să lansați un site web sensibil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map