7 cel mai bun găzduire WooCommerce Australia

Cel mai bun-woocommerce-hosting-Australia


Dacă sunteți în căutarea unei găzduire WooCommerce de încredere, suntem aici pentru a vă ajuta să luați decizia corectă. Ca un plugin gratuit de eCommerce WordPress, WooCommerce vă poate ajuta să vindeți produsele online ușor și rapid, fără probleme tehnice.

Aparent, această platformă vă permite să gestionați și să rulați diferite aspecte ale unui magazin online, cum ar fi facturile clienților, categoriile de produse și inventarul stocurilor, printre altele. Toate aceste caracteristici sunt integrate perfect, făcând din pluginul WooCommerce o platformă sigură și convenabilă pentru cei care doresc să construiască un nou magazin WooCommerce sau, mai degrabă, să își extindă site-ul existent folosind cea mai bună soluție de comerț electronic WordPress..

Există o gamă largă de platforme de găzduire web pentru magazinul dvs. WooCommerce și fiecare are propriile sale caracteristici unice pe care le veți considera de dorit. Nu contează dacă tocmai începeți sau sunteți un profesionist în acest domeniu, selecția noastră dintre cele mai bune 7 WooCommerce Hosting Australia vă va ajuta să faceți un pas în creșterea afacerii online. Aflați mai multe despre gazdele noastre de top selectate în următoarea recenzie:

Furnizorii de gazduire WooCommerce de top pentru clienții australieni

Mai jos veți găsi recenzii ale celor mai buni furnizori de găzduire web care oferă servicii de găzduire WooCommerce. Recomandăm toate aceste companii de găzduire web pentru clienții din Australia.

1. A2Hosting

a2hosting-woocommerce-Australia

A2Hosting

A2Hosting are un slogan care spune: „Viteza noastră, succesul nostru” și, într-adevăr, acest furnizor de găzduire web a parcurs un drum lung pentru a apărea ca soluția australiană de găzduire web. Această platformă este bine reglată, rapidă și întotdeauna gata pentru tine. Acesta este motivul pentru care vi se recomandă să alegeți un pachet de mare viteză, adaptat la cerințele dvs..

Începând cu Găzduirea partajată, veți partaja doar cu 3,93 USD pe lună pentru a vă bucura de găzduirea blogului sau site-ului dvs. personal cu Joomla, Drupal sau WordPress optimizat. Gazda utilizează servere Turbo care au o viteză de până la 20 de ori mai rapidă decât ceilalți concurenți de pe piață. Acest plan este ușor de utilizat și vă permite să aveți un transfer gratuit de site-uri.

Planul de gazduire VPS din cadrul acestei gazde este de 5,00 USD pe lună, oferindu-vă mai multă putere decât gazduirea partajată. Ceea ce te va face să îți placă cel mai mult este viteza, securitatea și faptul că este dezvoltator prietenos. Pe lângă faptul că vă oferă o opțiune de transfer gratuit a site-ului, veți avea, de asemenea, o opțiune de a alege nivelul dvs. de management care să se potrivească nevoilor dvs. online.

Pentru pachetul Reseller, vă va costa 13,19 USD pe lună pentru a vă găzdui proprii clienți. În plus, veți avea conturi de găzduire ușor de configurare, panou de control WHM de etichetă albă, complet clasificat și sistem de facturare gratuit.

La 99,59 USD lunar, Gazduire dedicată permite site-ului dvs. web să aibă nevoi intense de afaceri, unde veți putea personaliza resursele serverului dvs., veți avea o izolare completă, alegeți nivelul managerial dorit și beneficiați de un transfer gratuit de site-uri.

2. SiteGround

Siteground-woocommerce-hosting-Australia

SiteGround

SiteGround este unul dintre gazdele WooCommerce cu cele patru centre de date din Chicago (SUA), Londra (Marea Britanie), Amsterdam (Olanda) și Singapore. SiteGround vă oferă câteva opțiuni, în funcție de faptul că sunteți un starter, un profesionist sau doar extindeți-vă site-urile. Acest furnizor de găzduire web este adaptat succesului companiei dvs. sau al site-urilor dvs. personale.

Pentru începători, SiteGround oferă un pachet StartUp care este conceput pentru a vă permite să creați un site web excelent. Pachetul vă va costa 3,94 USD pe lună și, în schimb, veți putea găzdui un singur site web, veți putea primi spațiu web de 10 GB și gestiona în fiecare lună până la 10.000 de vizitatori. Caracteristicile esențiale pentru acest pachet includ un SiteBuilder gratuit, conturi de e-mail gratuite, CloudFlare CDN gratuit și suport 24/7, printre altele.

Pachetul GrowBig este conceput pentru creșterea site-ului dvs. web și costă 5,95 USD pe lună pentru a vă permite să găzduiți site-uri web nelimitate, să aveți 20 GB de spațiu web și 25.000 de vizite în fiecare lună. Alte caracteristici esențiale includ un SiteBuilder gratuit, HTTPS gratuit & SSL, conturi de e-mail gratuite, copii de rezervă gratuite zilnice, asistență pentru clienți 24/7 și așa mai departe.

Când vine vorba de pachetul GoGeek, acesta vă va costa 11,95 USD pe lună pentru a găzdui site-uri web nelimitate, pentru a obține spațiu web de 30 GB uimitor și pentru a putea genera 100.000 de vizite în fiecare lună. În plus, veți avea funcții, cum ar fi asistență prioritară avansată, mai multă putere a serverului, servere compatibile PCI și 1 clic pe Git Rep Creation, pe lângă toate celelalte funcții din celelalte două pachete..

3. CloudWays

cloudways-gestionat-woocommerce-hosting-Australia

CloudWays

CloudWays are reputația de a fi o platformă de hosting de cloud gestionată orientată către client, cu 4 noi centre de date din Japonia, Mumbai, Oregon și Singapore, pentru a contribui la extinderea acesteia la majoritatea țărilor din Asia și la regiunile americane. CloudWays este cunoscut pentru a facilita o experiență completă de găzduire WooCommerce care are drept scop optimizarea magazinelor online, îmbunătățirea ratelor de conversie și generarea de mai multe vânzări..

Această platformă are caracteristici care acoperă fiecare aspect al unei găzduiri de e-commerce bine gestionate. Aceste caracteristici includ găzduire rapidă WooCommerce bazată pe SSD, care vă permite să aveți un control complet asupra tuturor serverelor WooCommerce, Cache avansat pentru viteza rapidă WooCommerce, Stack optimizat cuprinzând Nginx, Apache, PHP, MySQL și FPM pentru accelerarea timpului de încărcare, PHP -7 Servere gata, CloudWays CDN și, în sfârșit, pluginul gratuit pentru cache WordPress pentru o performanță mai bună.

Acest furnizor de găzduire vine la îndemână cu o soluție de găzduire funcțională pentru comerțul electronic pentru a îndeplini toate cerințele de găzduire WooCommerce. În acest caz, veți găsi o soluție pentru dezvoltatori, soluție pentru IMM-uri, soluție pentru agenții și soluție pentru start-up-uri..

4. StableHost

stablehost-woocommerce-hosting-Australia

StableHost

StableHost se mândrește cu oferirea a 6 locații diferite pentru a alege pentru gazda dvs. Aceste locații se găsesc în Phoenix (Arizona), Chicago (Illinois), Amsterdam (Olanda), Singapore, Stockholm (Suedia) și Valencia (Spania).

Când vine vorba de planurile de găzduire, StableHost are cele mai bune. Pentru început, există WordPress Gazduire care percepe 1,75 USD pe lună pentru începători, 3,75 USD pe lună pentru profesioniști și 28,50 USD lunar pentru pachetul de platină. În plus, WordPress vine cu peste 10.000 de teme gratuite, instalarea site-ului Web cu un clic și un HTML personalizabil.

Gazduirea partajată în acest sens costă 1,75 dolari pe lună pentru începători, 3,75 USD lunar pentru profesioniști și 28,50 dolari taxe lunare pentru pachetul Platinum. În plus, veți avea spațiu nelimitat pe disc, lățime de bandă nelimitată, asistență pentru clienți 27/7/365 și așa mai departe. Alte planuri de găzduire web care sunt incluse în StableHost includ Enterprise Web Hosting, Web Hosting nelimitat, Reseller Gazduire și Virtual Private Servers (VPS).

5. Hostinger

hostinger-woocommerce-hosting-Australia

Hostinger

Hostinger este unul dintre cele șapte WooCommerce care găzduiește Australia pe care vă puteți baza. Acest furnizor de găzduire web are o durată de utilizare bună de aproximativ 99,88 la sută și acest lucru înseamnă că această gazdă are performanțe destul de bune. Cu un timp de încărcare rapidă de 385 ms, Hostinger vă oferă asigurarea unei încărcări rapide a paginilor pentru site-ul dvs. web, care vă ajută să generați trafic de internet pe site-ul dvs., ceea ce duce la o mai bună clasare a motorului de căutare.

Acest lucru se datorează faptului că Hostinger are servere în Asia, Europa și SUA care sunt conectate la un 1000Mbs pentru a se asigura că timpul de încărcare este stabil tot timpul. De asemenea, compania vă oferă o garanție de restituire a banilor de 30 de zile, precum și asistență multilingvă pentru clienți, pentru a vă menține stabilitatea afacerii online.

Alte caracteristici notabile pe care le veți considera destul de impresionante cu Hostinger sunt numele de domeniu gratuit și constructorul gratuit de site-uri web, funcționalități ușor de utilizat, nelimitate, care vin atât cu planuri premium, cât și cu planuri de afaceri, trucuri de preț standard pentru industrie care îl fac ușor disponibil și accesibil. Planurile de găzduire includ Gazduire Web Partajată, Cloud hosting și VPS Hosting.

6. DigitalOcean

digitalocean-nor-woocommerce-hosting-Australia

DigitalOcean

DigitalOcean este o gazdă WooCommerce perfectă pe care o puteți folosi pentru a vă îmbunătăți afacerile online. Platforma vine cu o gamă largă de funcții care sunt utile pentru afacerea dvs..

În primul rând, această găzduire are prețuri previzibile. Aceasta înseamnă că va trebui să uitați de celelalte structuri complexe de stabilire a prețurilor și să vă acordați atenție structurilor lunare de plată și ale liderilor din industrie ale DigitalOcean. Totuși, structura comună cuprinde picături standard, picături cu scop general și picături optimizate de procesor.

Gazduirea DigitalOcean se mândrește cu un serviciu de clasă mondială, care este gratuit tot timpul. Serviciile se concentrează în principal pe suport tehnic pentru a vă asigura că afacerea dvs. online funcționează fără probleme. În afară de asta, DigitalOcean iese clar ca o platformă de încredere pentru gazda dvs. WooCommerce.

Acest furnizor de găzduire de site-uri web are peste 100.000 de echipe dedicate de dezvoltatori din întreaga lume pentru a vă asigura că veți primi asistență la timp pentru afacerea dvs. online. În plus, această platformă vă promite un SLA uptime de 99,99 la sută în serviciile sale de găzduire.

7. Gazduire WP

wphosting-woocommerce-hosting-Australia

Gazduire WP

Dacă doriți să vă păstrați conținutul în siguranță și bine gestionat, atunci alegerea dvs. de o gazdă WooCommerce ar trebui să fie WP Hosting. Indiferent dacă faceți bloguri, vindeți bunuri sau gestionați doar portofoliul online, WP Hosting v-a acoperit. De fapt, face totul foarte ușor atunci când configurați site-ul.

Dar cel mai semnificativ pas de făcut este să vă asigurați că aveți un plan dedicat de gazdă web pentru a vă păstra conținutul online în siguranță. Pe de altă parte, această platformă de găzduire nu vă va oferi un moment dificil în instalarea ei, deoarece nu există un proces de instalare complicat. Tot ce trebuie să faceți este să faceți câteva clicuri și totul va cădea în loc.

De fapt, WP Gazduire este o opțiune perfectă pentru dvs. dacă sunteți în căutarea celui mai simplu gestionat WordPress hosting pentru afacerea dvs. WP Gazduire vine cu trei pachete. Primul este cel mai ieftin și este denumit în mod obișnuit Standard Hosting, apoi urmat de Pro Hosting și, în final, Premium Gazduire.

Cum să alegeți o bună gazdă australiană WooCommerce?

Când vine vorba de alegerea unei bune gazde australiene WooCommerce, există factori de luat în considerare. Aceasta înseamnă că performanța acestei platforme este determinată de o serie de factori, dintre care unii sunt evidențiați mai jos:

Cât de repede afectează SEO și experiența utilizatorului

Viteza este o componentă esențială care face ca orice WooCommerce Host să fie eficient și eficient. Cu o viteză excelentă de funcționare și de încărcare a paginilor, puteți fi sigur că magazinul dvs. online va răspunde cerințelor dvs. și nevoilor clienților dvs..

În mod normal, viteza ajută la generarea traficului pe site-ul dvs., iar acest lucru este avantajos atunci când vine vorba de optimizarea motoarelor de căutare (SEO). Când site-ul dvs. primește mai mulți vizitatori, motorul de căutare îl va clasifica mai mare decât site-urile dvs. concurente, iar în acest proces, va îmbunătăți experiența utilizatorului. Prin urmare, atunci când alegeți o gazdă pentru WooCommerce-ul australian, asigurați-vă că are cea mai bună funcționare și viteză.

Cabluri submarine care conectează Australia la restul lumii

Australia are 21 de conexiuni de cabluri submarine cu 10 dintre cele dezafectate, 11 care nu funcționează și 1 în construcție. În mod clar, acest lucru vă spune că Australia nu este bine conectată la cablurile submarine, iar câteva care sunt în funcțiune sunt vechi și predispuse la întreruperi ocazionale. Ce inseamna asta? În mod normal, cablurile submarine transmit terabyte de date de la un capăt la celălalt la o viteză a luminii. Dar, când problema întreruperilor de cablu submarine devine evidentă, internetul este încetinit și, în acest proces, site-ul încetinește..

Această situație este dăunătoare în special celor cu întreprinderi mici online, ale căror gazde sunt situate în Australia. Pentru a le menține în afaceri, aceste gazde vor avea nevoie de funcționare permanentă. Vitezele lente de încărcare pot fi frustrante și, în cele din urmă, pot încetini afacerea. Ca atare, se recomandă să luați în considerare găzduirea site-urilor dvs. cu gazde web internaționale fiabile și eficiente.

Prețurile serviciului de găzduire australian

Celălalt factor care trebuie luat în considerare atunci când alegeți un WooCommerce australian bun este costul serviciilor de găzduire. Având în vedere că Australia nu este conectată suficient de bine cu cablurile submarine, nevoia unei viteze și eficiențe bune a internetului nu se pune problema dacă doriți cu adevărat să rămâneți la plutire cu afacerea dvs. online. De aceea, serviciile de găzduire în Australia sunt costisitoare în comparație cu alte locații. Cu caracteristicile fantastice, prețuri competitive, viteze super rapide și o echipă eficientă de servicii pentru clienți, furnizorii de hosting de mai sus vor funcționa cu siguranță pentru dvs. în Australia.

Concluzie

Înainte de a vă stabili cu gazda dvs. ideală WooCommerce din Australia, este important să verificați care planuri de găzduire sunt potrivite pentru dvs. din punct de vedere al caracteristicilor și eficienței. Pentru a atinge acest obiectiv, va trebui să luați în considerare câțiva factori explicați mai sus înainte de a lua decizia finală asupra a ceea ce doriți. WooCommerce care găzduiește Australia poate schimba într-adevăr modul în care îți desfășori afacerea online și pe termen lung, veți obține cu siguranță mari avantaje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map