Cel mai bun gazduire pentru site-urile WordPress cu 5000 de vizitatori zilnici

cel mai bun WordPress-hosting-5000-zilnic vizitatori


Căutați un plan bun de găzduire care să corespundă nevoilor site-ului dvs. web? Dacă dețineți un site web, unul care utilizează WordPress, citiți articolul potrivit. Aici, vom vorbi despre 3 dintre cele mai bune planuri de găzduire pentru site-uri WordPress care au aproximativ 5000 de vizitatori zilnic.

După cum vedeți, acest articol nu este destinat pentru site-urile web starter, care au mult mai puțini vizitatori. Dacă abia începeți, este mai bine dacă verificați alte surse pentru planuri de găzduire care merg bine cu site-uri web mai mici.

Acum, primul lucru pe care trebuie să-l știm, este ce fel de găzduire merge cel mai bine cu un site web care are în jur de 5000 de vizitatori zilnici?

 1. In miscare – VPS 1000HA-S
 2. HostGator – Snappy 4000 VPS
 3. BlueHost – VPS îmbunătățit

Serviciu de găzduire ideal pentru un site WordPress cu trafic ridicat

Există multe posibilități de găzduire online, din care ai putea alege. De exemplu, aici sunt doar câteva dintre acestea: găzduire partajată, găzduire VPS, găzduire dedicată, găzduire WP gestionată, găzduire pentru distribuitori și alte versiuni prea.

Cel mai popular serviciu de găzduire care îi place majorității oamenilor se numește hosting comun. Fiecare companie de găzduire oferă acest serviciu. Dar este bine pentru nevoile tale? Răspunsul scurt este NU. Citiți mai departe, pentru a ști de ce este cazul.

Gazduirea partajată este bună pentru site-urile web mai mici care nu au prea mulți vizitatori zilnici. Dacă aveți în jur de 5000 de vizite zilnice pe site-ul dvs., găzduirea partajată nu va reuși cu greu să se ocupe de ea. Motivul din spatele acestui lucru este procesul utilizat de găzduirea partajată pentru gestionarea unui site web.

Practic, fiecare site web care utilizează găzduire partajată, folosește resurse limitate. Acest lucru se datorează faptului că, un site web găzduit partajat este partajarea resurselor disponibile cu alte site-uri web pe același server web. Mai simplu spus: resursele disponibile sunt împărțite între utilizatorii unui singur server web. Și din această cauză, este greu de gestionat 5000 de vizitatori zilnici pentru un site web.

Dar acum că știți de ce găzduirea partajată nu vă este bine (pentru un site mai mare), ce serviciu de găzduire ar trebui să alegeți? Ar putea exista multe opțiuni, dar cel mai bun se numește hosting VPS. Acum, vom vedea de ce:

ce-este-hosting-VPS-WordPress

Ce este VPS Hosting?

VPS înseamnă Virtual Private Server. Numele vorbește de la sine: practic ai propriul tău server virtual privat pentru a fi folosit doar pentru site-ul tău. Nu trebuie să partajați resursele cu alții, cum ar fi cu versiunea anterioară de găzduire.

Dar asta înseamnă că ai un server întreg doar pentru tine? Nu, nu merge așa. Cu hostingul VPS, practic închiriați o parte din server doar pentru dvs.. Pentru un site WP care are în jur de 5000 de vizitatori zilnici, acesta este tot ce ai nevoie.

Gazduirea dedicată este ceea ce vă oferă un server întreg doar pentru uz personal. Dar, în acest moment, nu aveți nevoie de astfel de resurse. VPS este suficient. Mai târziu veți vedea de ce.

Am menționat că vom vorbi despre 3 dintre cele mai bune planuri de găzduire pentru site-urile WP cu 5000 de vizitatori zilnici. Toate cele 3 dintre aceste planuri vor fi gestionate servicii de găzduire VPS. Vom acoperi 1 pentru 3 companii diferite, pentru a vă oferi o șansă bună de a alege candidatul potrivit, având în vedere nevoile dvs..

Este important să fie gestionate planifică, deoarece în acest fel, toată gestionarea serverului (backend work) este realizată de companie. În acest fel, nu trebuie să dețineți multe cunoștințe tehnice pentru a vă putea găzdui site-ul.

Fără altceva de subliniat, să mergem mai departe și să vorbim despre primul nostru candidat numit InMotion Hosting:

1. Gazduire InMotion

Inmotion-cel mai bun hosting-WordPress-5000-vizitatori

Gazduire InMotion

InMotion este o companie lider de găzduire web care oferă multe funcții de găzduire. Dar în acest articol, vom vedea doar ce fel de găzduire VPS oferă.

La fel ca majoritatea altor companii, InMotion pune la dispoziție și 3 planuri diferite de găzduire VPS gestionate. În primul rând, voi enumera câteva dintre funcțiile incluse, indiferent de planul pe care îl alegeți:

 • cPanel – acesta este panoul de control standard al industriei utilizat pentru găzduirea unui site web. Este bine să știți că InMotion funcționează cu acesta, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru gestionarea complicată a site-ului web.
 • Asistență pentru multe aplicații web precum WordPress și Magento. Aceasta este o veste excelentă, deoarece dețineți un site web bazat pe WP.
 • Fără timp de întrerupere în timpul transferului site-ului. Deoarece ai un site cu mii de vizitatori, este important să fii atent.
 • Unități SSD pentru toate serverele. Acest lucru este de cea mai mare importanță atunci când vorbim despre găzduire web, indiferent de tipul acestuia. Stocarea SSD este chiar de 10 și 20 de ori mai rapidă decât stocarea HDD tradițională. Dacă doriți timp de încărcare rapidă, trebuie să căutați o gazdă web care oferă această caracteristică.
 • Configurații WordPress optimizate pentru mai mult trafic și pentru o performanță mai bună a site-ului.

Acum, să aruncăm o privire la unul dintre planurile VPS pe care le oferă:

VPS – 1000HA-S: Acesta este primul și cel mai accesibil plan de găzduire VPS de la InMotion. Prețul este de 27,99 USD / lună, dacă plătiți timp de 2 ani în avans. Lunar, costă 39,99 USD. Ce veți obține pentru acest preț? Permiteți-mi să vă spun, că o mulțime de funcții și resurse sunt incluse în acest pachet. Dar haideți să dezvoltăm puțin:

 • În primul rând, primiți 75 GB stocare SSD doar pentru site-ul dvs. web.
 • Pentru a face să funcționeze rapid și eficient, vă oferă 4 GB RAM și 4 TB de lățime de bandă. Această lățime de bandă vă va permite cu ușurință să lucrați cu 5000 de vizitatori zilnici.
 • Un certificat SSL gratuit este inclus și din motive de siguranță.
 • Nume de domeniu gratuit, dacă plătiți cu cel puțin 6 luni înainte.
 • Conturi de e-mail nelimitate.
 • 3 adrese IP dedicate.
 • Asistență pentru site-uri web nelimitate.

Al doilea și al treilea plan vă vor oferi și mai multe resurse, dar pentru 5000 de vizitatori zilnici, acest lucru este mai mult decât suficient.

2. HostGator

Hostgator-best-WordPress-hosting-mare trafic-5000

HostGator

HostGator este o companie americană binecunoscută pentru serviciile sale de găzduire la scară internațională. Se comercializează ca un furnizor de hosting ieftin, cu servicii excelente. Și asta este complet adevărat. Acestea au prețuri foarte competitive pentru multe planuri de găzduire (în special de hosting comun), care vin cu caracteristici utile.

Acum, vom arunca o privire la găzduirea VPS pe care o pun la dispoziție. La fel ca și anteriorul nostru candidat, InMotion, HostGator vine și cu 3 planuri separate de găzduire VPS. Dar în cazul acestei companii, vom acoperi ceea ce al doilea planul trebuie să ofere (nu primul). Al doilea plan este cel mai bun dacă vă uitați la prețuri și caracteristici, cu alte cuvinte este cel mai rezonabil din cele 3 planuri.

Acest plan se numește Snappy 4000 și este cea recomandată chiar de HostGator. Îl puteți achiziționa pentru o taxă lunară de 39,95 USD. Ce vă oferă pentru acest preț? Vom vedea chiar mai jos:

 • Pentru a stoca toate datele de pe site-ul dvs. web, acestea vă oferă 165 GB de stocare SSD.
 • Pentru procesarea rapidă și eficientă a fiecărei solicitări, în pachet sunt incluse și 2 nuclee CPU și 4 GB RAM.
 • Pentru 5000 de vizitatori zilnici aveți nevoie și de o lățime mare de bandă, pe care acest plan vă oferă: 2 TB pentru lățimea de bandă.
 • 2 adrese IP sunt adăugate și aici.
 • Acces complet la rădăcină cu suport pentru MySQL, PHP, Perl, Python și Ruby.
 • Firewall VPS și protecție DDoS.
 • Personalizare completă folosind cPanel pentru gestionarea site-ului.
 • Instalări cu 1 clic pentru diverse aplicații web, cum ar fi WordPress și alte sisteme de gestionare a conținutului (CMS). Aceasta este o opțiune la îndemână, deoarece utilizați WordPress pentru site-ul dvs. web.
 • Copii de rezervă automate săptămânale făcute de gazdă pentru a vă asigura că site-ul dvs. este în siguranță dacă se întâmplă ceva.

După cum am spus, acest plan VPS este cel mai popular în oferta HostGator. Puteți să vă uitați la celelalte 2 dacă doriți, dar Snappy 4000 ar trebui să aibă grijă de toate nevoile dvs..

3. BlueHost

Bluehost-cel mai bun hosting-WordPress-site-ul imens-trafic

BlueHost

Bluehost este unul dintre cei mai notabili jucători din business hosting. Milioane de site-uri web sunt găzduite folosind unul dintre serviciile lor. La fel ca mulți dintre concurenții săi, Bluehost pune la dispoziție, de asemenea, multe tipuri de găzduire web, cele mai populare fiind găzduirea partajată.

Dar VPS care găzduiește de la Bluehost este, de asemenea, foarte popular. Pentru a ști de ce, vom arunca o privire la ce oferă ei. La fel ca și celelalte două alegeri ale noastre din această listă, Bluehost vine și cu 3 planuri diferite de găzduire VPS. Cel pe care îl vom verifica, este cel de-al doilea apel Îmbunătățit.

Acest plan costă 29,99 USD / lună și vă permite să utilizați tot ceea ce este necesar pentru a gestiona un site web cu aproximativ 5000 de vizitatori zilnici. De exemplu, obțineți toate avantajele următoare:

 • 60 GB spațiu de stocare SSD.
 • 2 nuclee de procesor cu 4 GB memorie RAM disponibilă pentru a procesa toate solicitările de pe server.
 • Vă oferă 2 TB de lățime de bandă pentru a lucra cu 5000 de vizitatori zilnici simultan.
 • În domeniu se adaugă și un domeniu gratuit pentru un an întreg.
 • 2 adrese IP.
 • Certificat SSL gratuit pentru securizarea site-ului dvs. web.
 • Suport 24/7. Suportul de la Bluehost este binecunoscut pentru eficiență și rapiditate. Dacă acest lucru trebuie să ai, atunci Bluehost nu va dezamăgi.
 • 30 de zile garanție înapoi.

Concluzie

Acum că am ajuns la sfârșitul articolului nostru, ar trebui să aveți o idee bună, despre ce tip de găzduire este cel mai potrivit pentru a lucra cu 5000 de vizitatori zilnici pe un site WP.

Singurul pas care rămâne este să alegeți un plan de găzduire VPS din lista noastră. Indiferent care dintre ele alegi, nu ar trebui să eșuezi. Toți 3 candidații noștri sunt gazde VPS de top, utilizate de milioane de oameni din întreaga lume.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map