Cel mai rapid WordPress Gazduire – 5 cei mai buni furnizori de gazduire web

01.06.2020
Cel mai bun gazduire 'Cel mai rapid WordPress Gazduire – 5 cei mai buni furnizori de gazduire web
0 29 мин.

cel mai rapid-wordpress-hosting


Este o idee bună să utilizați WordPress pentru site-ul dvs. web, este un sistem de gestionare a conținutului (CMS) rapid, fiabil și deschis, utilizat de peste 30% dintre site-urile web. Nu aveți nevoie de nimic altceva pentru a începe, doar un nume de domeniu și o gazdă web.

Dar o gazdă web bună poate fi mai dificil de găsit, deoarece există zece mii de companii de găzduire pe internet și multe dintre ele folosesc marketing agresiv pentru a vă prinde. Nu este sigur că veți găsi cea mai fiabilă găzduire web făcând clic pe anunțuri Google sau Facebook.

Una dintre cele mai importante atribuții de găzduire este viteza serverului. Cu cât găsiți mai rapid serverul, cu atât va fi mai rapid încărcat site-ul dvs. web. Timpul de încărcare, alături de calitatea conținutului, este factorul cel mai critic în optimizarea motorului de căutare. Viteza site-ului este importantă și pentru Google; consideră site-ul dvs. web mai bun dacă se încarcă mai repede. Iar destinațiile de plasare mai bune pe paginile cu rezultatele căutării Google înseamnă mai mulți vizitatori liberi din motorul de căutare.

De asemenea, vizitatorii dvs. au nevoie de conținut foarte rapid, iar site-ul dvs. va avea doar câteva secunde pentru a le prinde. Dacă site-ul dvs. este mai lent, vizitatorii dvs. vor pleca și le veți pierde. Deci, în câteva cuvinte: viteza site-ului este mai mult decât importantă. Este vital.

În acest articol, vom acoperi toate amenințările care pot încetini site-ul dvs. și vom examina câțiva furnizori de găzduire web WordPress de încredere din care să aleagă.

5 Cel mai bun & Revizuit Rapid gazdă WordPress

Am analizat și testat cei mai buni furnizori de hosting WordPress și iată cele mai bune 5 companii de hosting, care vor oferi site-ului dvs. WordPress cea mai bună viteză și performanță:

Companie de găzduire
Pret de la
Viteză

1hostgator cel mai rapid hosting wordpress2,75 USD / lună481 ms
2Bluehost cel mai rapid hosting wordpress3,95 USD / lună449 ms
3găzduire rapidă de wordpress pentru inmotion3,99 USD / lună476 ms
4sigeround cel mai rapid wordpress hosting3,95 USD / lună534 ms
5a2hosting cel mai rapid hosting wordpress3,92 USD / lună603 ms

Puteți utiliza cele mai bune șabloane WordPress și cereți celor mai talentați programatori să vă facă site-ul, dar nu va fi rapid fără o gazdă bună. A avea o gazdă web WordPress fiabilă este vitală și poate fi confuz să le găsești pe cele mai bune de pe piață.

Așa cum am menționat deja, în cele mai multe cazuri, cele mai grave companii fac cea mai agresivă publicitate pentru a prinde noi clienți. Pentru a nu vă păcăli, ar trebui să faceți și o scurtă cercetare și să citiți recenzii înainte de a cumpăra un pachet. Am compilat lista celor mai bune companii de găzduire web WordPress, evidențiind acele servicii care sunt esențiale pentru un site web care funcționează bine.

1. HostGator

Hostgator-cel mai rapid-WordPress-hosting

HostGator

HostGator a fost fondată în 2002 și are în prezent peste 400.000 de utilizatori și menține peste 9.000.000 de nume de domeniu.

De ce recomandăm HostGator?

 • mai mult de 16 ani în afaceri de găzduire
 • toate pachetele de găzduire vin cu o lățime de bandă nelimitată
 • puteți adăuga subdomenii nelimitate, conturi FTP și conturi de e-mail
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Suport 7/24

HostGator oferă 3 tipuri de pachete ieftine de găzduire WordPress:

 1. Planul Hatchling este cel mai mic pachet al companiei și este ideal pentru un singur site web. Este disponibil de la 2,75 USD / lună.
 2. Baby Plan este pachetul economic în care puteți adăuga un număr nelimitat de site-uri web, pentru un preț de pornire de 3,95 USD / lună.
 3. Planul de afaceri vă oferă mai mult decât Hatchling și Baby Plans. Poate servi un număr nelimitat de site-uri web și oferă un SSL privat gratuit & IP și o adresă IP dedicată gratuită. Este disponibil de la 5,95 USD / lună.

Planurile enumerate mai sus sunt potrivite pentru site-urile mici WordPress. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de mai multă viteză și performanțe mai bune, ar trebui să optați pentru unul dintre planurile WordPress Cloud Gazduire oferite de HostGator:

 • Starter Plan este o alegere bună pentru găzduirea unui site WordPress cu până la 3.300 de vizitatori zilnici (100k / lună). Aceste planuri includ spațiu de rezervă de 1 GB, precum și certificat SSL gratuit.
 • Planul standard permite găzduirea a două site-uri WordPress, însumând un număr total de vizite zilnice de aproximativ 6.500 (200k / mo). Este livrat cu spațiu de rezervă de 2 GB și SSL gratuit, la fel ca planul anterior.
 • Planul de afaceri este similar cu celelalte două, cu diferența de a se potrivi până la 17.000 de vizitatori zilnici (500k lunar) la 3 site-uri web găzduite.

Planurile de cloud WordPress oferă o viteză de 2,5 ori mai mare decât planurile partajate. Dacă intenționați să mutați site-ul dvs. web de la o altă gazdă la HostGator, ei vă vor ajuta cu migrarea, oferind servicii de migrare gratuită.

2. BlueHost

Bluehost-cel mai rapid-WordPress-hosting

BlueHost

BlueHost a fost fondată în 2003 și găzduiește peste 2 milioane de site-uri web. Proprietarii companiei sunt mari fani ai WordPress și puteți găsi o adevărată echipă de asistență profesională pentru întrebările dvs..

De ce recomandăm BlueHost?

 • mai mult de 15 ani de experiență în găzduire
 • Depozite SSD super rapide în loc de hard disk-uri clasice
 • toate pachetele WordPress conțin un nume de domeniu gratuit și o adresă IP
 • nicio limită în utilizarea lățimii de bandă
 • Asistență 24/7 și garanție de returnare de 30 de zile

BlueHost oferă următoarele pachete WordPress gestionate:

 1. WP Standard este ideal pentru a efectua până la 100 de milioane de vizite pe lună. Vă oferă 30 GB stocare, 2 GB memorie și 30 GB stocare pentru copii de rezervă. Pachetul este disponibil de la 19,99 USD / lună.
 2. WP Enhanced poate fi bun pentru site-urile web care au până la 300 de milioane de vizite pe lună. Este livrat cu 60 GB spațiu web, 60 GB stocare de rezervă și 4 GB memorie. Prețul său de pornire este de 29,99 USD pe lună.
 3. WP Premium poate servi până la 600 de milioane de vizite lunar și oferă stocare de 120 GB, backup de 120 GB și 6 GB memorie. Este disponibil de la 39,99 USD / lună.
 4. WP Ultimate este potrivit pentru dvs., dacă doriți să oferiți vizualizări nelimitate cu site-urile dvs. web. Cel mai mare pachet vă oferă 240 de stocare web, 240 GB spațiu de rezervă și 8 GB memorie. Prețul pachetului începe de la 49,99 USD / lună.

BlueHost are, de asemenea, planuri de găzduire WordPress neadministrate cu următoarele specificații:

 • Basic este excelent pentru pornirea primelor dvs. site-uri WordPress. Acest plan permite găzduirea unui singur site web, este livrat cu certificat SSL gratuit, stocare SSD de 50 GB și oferă o viteză foarte bună pentru site-urile WordPress. Planul de bază costă 3,95 USD / lună cu un abonament de 3 ani.
 • Plus este similar cu Planul de bază, deși acest lucru permite găzduirea mai multor domenii și are stocare SSD nelimitată. În ceea ce privește viteza și performanța, veți obține aceleași rezultate ca în planul precedent. Planul Baisc începe de la 5,95 USD cu un plan de găzduire de 3 ani.
 • Choice Plus este similar planului Plus în ceea ce privește viteza, fiabilitatea și performanța. Acest plan este livrat cu backup de bază CodeGuard inclus, care este foarte util pentru a face backup site-ului dvs. web în mod regulat pe pilonul automat. Planul Choice Plus nu este disponibil la preț redus, la doar 5,95 USD / lună (la fel ca planul Plus) cu un contract de 3 ani.

Pentru un site WordPress cu trafic ridicat, poate fi necesar să optați pentru serviciul de găzduire gestionat, dar pentru site-uri WordPres mai mici, planurile partajate vă vor oferi viteză și performanță suficientă pentru a vă bucura vizitatorii..

3. Gazduire InMotion

Inmotion-cel mai rapid-WordPress-hosting

Gazduire InMotion

InMotion activează încă din 2001, începând cu servicii de găzduire partajate. Și-a dat seama că există o mare nevoie de pachete WordPress, așa că au introdus oferte de hosting WordPress personalizate foarte bine.

De ce recomandăm InMotion?

 • mai mult de 17 ani în afaceri
 • toate pachetele WordPress vin cu un nume de domeniu gratuit
 • utilizarea nelimitată a lățimii de bandă
 • număr nelimitat de conturi de e-mail alocate
 • stocare SSD super rapidă
 • Garanție de returnare de 90 de zile
 • Suport 7/24

InMotion oferă 6 pachete de găzduire WordPress:

 1. WP-1000S este cel mai mic pachet, deci ideal pentru un singur site web cu până la 20.000 de vizitatori lunari. Îți oferă stocare de 40 GB pentru un preț de pornire de 4,99 USD / lună.
 2. WP-2000S poate fi o casă de 2 site-uri web, până la 50.000 de vizitatori lunari generali. Pachetul conține 80 GB și o licență personală Jetpack în valoare de 39 USD / an. Îl puteți cumpăra de la 8,99 USD / lună.
 3. WP-3000S este ideal pentru până la 3 site-uri web, cu maximum 125.000 de vizitatori lunari. Veți obține stocare web de 120 GB și licența Jetpack Personal pentru un preț de pornire de 11,99 USD / lună.
 4. WP-4000S este și mai mare; puteți adăuga 6 site-uri web la acest pachet și puteți servi până la 600.000 de vizitatori lunar. Spațiul de stocare este de 160 GB, iar suplimentele includ și un IP dedicat gratuit. În locul Jetpack Personal, veți obține o licență Jetpack Professional în valoare de 299 USD / an. Prețul pachetului începe de la 29,99 USD / lună.
 5. WP-5000S poate servi 10 site-uri web cu 600.000 de vizitatori generali lunar și vă oferă 200 GB stocare. Acest pachet conține și licența IP gratuită și Jetpack Professional. Este disponibil de la 59,99 USD / lună.
 6. WP-6000S este cel mai mare pachet WordPress și poate fi o casă de 20 de site-uri web, care oferă până la 1.200.000 de vizitatori lunari generali. Veți obține și licența IP gratuită și Jetpack Professional; pachetul este disponibil de la 114,99 USD / lună.

Puteți configura un site web WordPress pe planurile de găzduire de afaceri ale InMotion. Aceste planuri vă vor oferi și performanțe foarte bune, deși nu sunt gestionate planuri de găzduire WordPress:

 • Lansarea este planul standard de găzduire web oferit de InMotion Hosting, care vine cu un nume de domeniu gratuit, spațiu pe disc și lățime de bandă nelimitate, e-mailuri nelimitate, SSL gratuit și multe altele. Acest plan permite găzduirea a două site-uri web. Costă 3,99 USD / lună cu un contract de 2 ani.
 • Puterea este planul lor de găzduire partajat la nivelul următor. Difera semnificativ de planul Lansare, deoarece permite gazduirea a 6 site-uri web si ofera de doua ori performanta. De asemenea, costul este mai mare, începând de la 5,99 USD pe lună, cu un abonament de 2 ani.
 • PRO este anunțat drept „cea mai bună valoare”. Este similar planului Power, cu diferența de 4 ori mai mare decât performanța și accesul la nivel de Pro Pro Support. Acest plan este disponibil la un cost mai mare, începând de la 13,99 USD / lună, cu o perioadă de abonament de un an.

Planurile de afaceri ale InMotion sunt excelente pentru găzduirea site-urilor WordPress mai mici, păstrând un echilibru bun între cost și performanța site-ului web.

4. SiteGround

Siteground-cel mai rapid-WordPress-hosting

SiteGround

SiteGround a fost lansat în 2004 și găzduiește în prezent peste 1.600.000 de nume de domeniu. Povestea sa a început într-un dormitor și a devenit unul dintre cei mai mari membri ai industriei.

De ce recomandăm SiteGround?

 • mai mult de 14 ani în afaceri de găzduire
 • utilizarea nelimitată a lățimii de bandă
 • subdomenii nelimitate și conturi de e-mail
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Depozite SSD super-rapide
 • peste standardul de activitate 99.99% uptime al serverului
 • Suport 7/24

SiteGround oferă 3 pachete de găzduire web WordPress:

 1. StartUp este cel mai mic pachet și potrivit pentru un singur site web cu până la 10.000 de vizite pe lună. Este livrat cu spațiu de 10 GB și un pachet de servicii WordPress pentru un preț de pornire de 3,95 USD / lună.
 2. GrowBig este ideal dacă doriți să adăugați mai mult de un site web la pachetul dvs. de găzduire. Oferă stocare web de 20 GB și poate servi până la 25.000 de vizitatori lunari în total. Pachetul de servicii WordPress a fost extins cu funcții premium, pachetul fiind disponibil de la 5,95 USD / lună.
 3. GoGeek este cel mai mare pachet WordPress, desemnat pentru geek-uri reale. Poate fi, de asemenea, o casă de mai multe site-uri web, cu maximum 100.000 de vizite lunare. Spațiul de stocare de 30 GB vă oferă mai mult spațiu și caracteristicile WordPress geeky înseamnă alte suplimente la precedentele 2 service-uri WordPress. Este disponibil de la 11,95 USD / lună.

5. A2Hosting

a2hosting-cel mai rapid-WordPress-hosting

A2Hosting

A2Hosting a fost fondată în 2003 și este un mare fan al soluțiilor de protecție a mediului. Se concentrează pe servicii puternice și oferă cel mai actual mediu de server, chiar și pentru dezvoltatori.

De ce recomandăm A2Hosting?

 • mai mult de 15 ani în afaceri
 • spațiu web nelimitat
 • utilizarea nelimitată a lățimii de bandă
 • Depozite SSD super-rapide
 • oricând garanție de returnare a banilor
 • Suport 7/24
 • până la 20x mediu de rulare mai rapid pentru pachete mai mari

A2Hosting are 4 pachete de găzduire web WordPress:

 1. Lite este cel mai mic pachet și ideal pentru un singur site web. Puteți adăuga până la 5 baze de date și accesa site-ul dvs. prin intermediul serviciului SSL gratuit. Este disponibil de la 3,92 USD / lună.
 2. Pachetul Swift a fost conceput pentru servirea unui număr nelimitat de site-uri web și nu există nicio limită pentru numărul de baze de date folosite. De 2 ori mai multe resurse de server oferă mai multă putere, pentru doar un preț de pornire de 4,90 USD.
 3. Turbo este cel mai mare pachet WordPress neadministrat și vine cu resurse de server nelimitate. Accelerația site-ului A2 poate accelera site-ul dvs. de până la 20 de ori, folosind site-ul, memoria și alte tipuri de cache Este disponibil de la 9,31 USD / lună.
 4. Pachetul gestionat înseamnă găzduire WordPress gestionată și este disponibil cu diferiți parametri de servicii. Mărimea de stocare variază de la 10 GB la nelimitat, iar serviciile suplimentare includ și o licență gratuită Jetpack Personal. Elementul principal al acestui pachet este gestionarea completă a WordPress. Prețul de pornire este de 12,97 USD / lună.

Cum să accelereze site-urile WordPress

Dacă ați ales cu succes furnizorul de hosting WordPress, atunci putem trece la alte elemente vitale ale unui site web rapid.

Accelerați WordPress cu o rețea de livrare de conținut

Rețeaua de livrare a conținutului (CDN) este o soluție tehnică pentru a accelera afișarea site-ului dvs. web pentru vizitatori. Folosește un singur fapt fizic; distanțele mai scurte pot fi luate mai repede.

Pe măsură ce site-ul dvs. web crește, veți avea vizitatori în întreaga lume. Unele dintre acestea vor trăi departe de locația fizică a serverului dvs. de web, iar datele de pe server vor avea nevoie de ceva timp pentru a ajunge la computerul acelor vizitatori. Este adevărat că datele electronice se mișcă rapid pe Internet, dar totuși, va trebui ceva timp pentru a ajunge la computerul țintă.

Această problemă a fost rezolvată prin utilizarea rețelelor de livrare de conținut, unde diferite servere au fost plasate în diferite locații ale lumii. Dacă utilizați un CDN, conținutul serverului dvs. va fi copiat pe serverele membre din întreaga lume și site-ul dvs. sau părțile statice ale acestuia vor fi vii în multe cazuri. Data viitoare când un vizitator de departe vizită site-ul dvs., nu serverul original va servi datele, ci cel mai apropiat server CDN de locația vizitatorului. De exemplu, dacă serverul dvs. este în Europa, acesta va servi site-ul dvs. web pentru vizitatorii europeni. Dacă CDN-ul dvs. are un server în Asia, atunci serverul CDN va servi site-ul dvs. web pentru vizitatorii asiatici. Si asa mai departe.

CDN este disponibil pentru o taxă mică, așa că merită să îl utilizați. Majoritatea furnizorilor de găzduire web WordPress vă oferă și soluții CDN, prin parteneriat cu cele mai mari rețele de pe piață. Nu veți avea sarcini suplimentare achiziționând un serviciu CDN, deoarece totul este automatizat. Serverele membre ale rețelei de livrare a conținutului sincronizează datele între ele și serverul original, astfel vizitatorii dvs. vor fi furnizați cu versiunea actualizată a site-ului dvs..

Folosiți doar câteva plugin-uri WordPress, dar fiabile

WordPress este un gigant armat fără plug-uri, aceste suplimente de cod oferă aceste accesorii software-ului original de gestionare a conținutului care ne place cel mai mult. Există zece mii de pluginuri pe piață, deci poate fi confuz să le alegi pe cele mai bune.

De asemenea, unii proprietari de site-uri WordPress instalează zeci de pluginuri pe site-urile lor, dar ar trebui să evitați un astfel de comportament. Există multe dezavantaje de a utiliza multe pluginuri fără control:

Plugin-urile pot utiliza prea multe resurse

Întrucât pluginurile sunt piese de cod, resursele serverului sunt necesare pentru procesarea și executarea acestora. Funcțiile PHP ar trebui interpretate și ieșirea HTML a acestora trebuie utilizată pe site. Nu vedeți aceste procese, dar mii de acțiuni au fost realizate în fundal de CPU și memoria pachetului dvs. de server.

Dacă utilizați prea multe pluginuri, acestea vor utiliza mai mult procesor sau memorie decât aveți în pachetul dvs. de găzduire WordPress, iar serverul va arunca o eroare. Este posibil ca site-ul dvs. să nu mai funcționeze, iar vizitatorii dvs. vor vedea doar un spațiu alb gol sau un mesaj de eroare.

Plugin-urile pot intra în conflict

Plugin-urile folosesc aceleași zone de memorie și de disc, iar procesele citesc în mod continuu acele părți și scriu unele date. Dacă utilizați prea multe pluginuri, mai devreme sau mai târziu, unele dintre ele vor dori să utilizeze aceeași piesă de memorie sau parte de disc și vor intra în conflict între ele.

În astfel de cazuri, acestea pot provoca erori de server și oprirea unui site web. Este, de asemenea, posibil să nu vă puteți recupera site-ul fără asistența tehnică a furnizorului dvs. și va trebui ceva timp.

Lista de plugin-uri esențiale WordPress

Pentru a evita o blocare a site-ului, utilizați doar acele plugin-uri care sunt cruciale. Iată o listă de pluginuri esențiale WordPress, pe baza experienței noastre, pe care să le folosești dacă se potrivesc scopurilor tale:

 • W3 Cache totală: acesta este pluginul final pentru cache WordPress, folosit de milioane
 • jetpack: statistici, instrumente de management și alte active
 • Akismet: pentru protejarea site-ului dvs. împotriva spamului
 • Formular de contact 7: puteți adăuga forme frumoase cu doar câteva clicuri
 • WP Smushit: acest plugin optimizează automat dimensiunea și calitatea imaginilor
 • Yoast SEO: pentru controlul activității tale SEO

Puteți adăuga galerie, carte de oaspeți sau alte pluginuri speciale, dar cele 6 pluginuri menționate mai sus sunt cele pe care fiecare site WordPress trebuie să le aibă.

Utilizați o temă WordPress ușoară bună

Să ai o temă bună este la fel de importantă ca să ai pluginuri performante. Tema este responsabilă de a arăta un aspect plăcut vizitatorilor dvs., de aceea este vital să o alegeți pe una bună. Dar designul nu este singurul lucru observat, ar trebui să fie, de asemenea, rapid și bine codat.

Dacă alegeți o temă lentă, mulți dintre vizitatorii dvs. nu vor aștepta până la încărcarea site-ului dvs. web. De asemenea, nu putem spune de multe ori, Google acordă penalități site-urilor lente, așa că riscați vizitatorii liberi de pe Google cu o temă proastă.

Am revizuit multe teme WordPress până acum, iar una dintre preferatele noastre este Divi din Elegant Themes. Este o temă premium, complet ambalată cu funcții și active suplimentare, plus că este receptivă și super-rapidă. Nu puteți greși alegând-o.

De ce recomandăm Divi?

Vă recomandăm Divi, deoarece funcționează în mod fiabil și este bine – adevărat bun. Vă va economisi mulți bani, efort și timp, deoarece nu va trebui să vă ocupați de problemele care vor fi continuu. În schimb, vă puteți concentra pe munca dvs..

Dacă sunteți curios ce caracteristici sunt adăugate în Divi, le putem evidenția pe cele mai importante pentru dvs.:

Advanced Visual Builder

Puteți adăuga noi elemente pe site-ul dvs., făcând clic pe zona dorită și veți vedea rezultatul în timp real. Divi Builder tocmai a primit o nouă versiune, astfel că acum este și mai avansat. Puteți personaliza cu ușurință întregul aspect, inclusiv tipul de font, culorile, spațiul dintre elemente și multe altele.

Elemente de import și export

După ce ați făcut aspectul perfect, îl puteți exporta pentru alte site-uri. Puteți importa cu ușurință și alte machete și chiar puteți vinde aspectul plăcut altor persoane. Desigur, există designeri profesioniști care și-au făcut deja machete super și le puteți cumpăra și importa doar cu câteva clicuri. 20 de machete suplimentare au fost deja incluse în temă de dezvoltatori, astfel încât să le puteți alege gratuit și pe acestea.

Elemente de conținut

46 de elemente de conținut au fost încorporate în această temă pe care le puteți folosi în mai multe scopuri. Există multe dintre cele mai utilizate pe scară largă, cum ar fi blogul, butonul, apelul la acțiune, formularul de contact, galeria sau glisierele diferite, dar puteți găsi și altele speciale, cum ar fi contorul de bare sau acordeonul. Tipul de elemente arată bine utilizarea polivalentă a Divi, puteți adăuga chiar și un tabel de prețuri, un portofoliu sau un element de magazin..

sensibilitate

Este de la sine înțeles că un șablon modern de WordPress ar trebui să răspundă pe deplin. O altă caracteristică specială care poate fi legată de această funcție; când editați tema și puteți vedea modificările în timp real; veți vedea și previzualizarea receptivă. Ca un plus, puteți adăuga instantaneu puncte de întrerupere mobile la aspectul personalizat, chiar la mijlocul procesului de editare.

Principalele caracteristici acoperite de mai sus arată bine, de ce Divi este o temă modernă. Deoarece Divi este un articol de vânzări de top, programatorii au deja suficiente resurse pentru a afla și coda starea tehnologiei. Creatorul avansat, vizualizarea în timp real în timpul editării, capacitatea de răspuns a instrumentelor sunt ceva ce nu multe alte teme vă pot oferi. Înainte de a lansa Divi, numai programatorii au putut adăuga astfel de active pe site-ul dvs. pentru o sumă mare de bani.

Redimensionați și optimizați imaginile pentru web

Am acoperit deja, de ce viteza site-ului este importantă și nu o vom repeta. De asemenea, deoarece imaginile sunt unul dintre cele mai mari obiecte de pe site-ul dvs., este important să le gestionați cu grijă pentru a nu încetini site-ul. Adăugând prea multe imagini care nu au fost optimizate corespunzător, puteți ucide total timpul de încărcare al site-ului dvs..

După ce ai ales un furnizor bun de găzduire web, folosește o rețea CDN, instalează o temă super rapidă și folosește numai plugin-urile must have, nu lasă imaginile mari să încetinească site-ul tău.

Când ne referim la gestionarea cu atenție a imaginilor, ne referim la câteva măsurători de bază pe care le puteți face cu ușurință:

Alegeți dimensiunea potrivită pentru imaginile dvs.

Camerele digitale moderne realizează imagini foarte mari, deoarece în cazuri speciale, cum ar fi afișele sau panourile publicitare, cumpărătorii au nevoie de ele. Dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să le utilizați așa cum sunt. Dispozitivele moderne folosesc rezoluția Full HD lățime 1920 px lățime, astfel încât dacă nu sunteți un artist care dorește să arate capodoperele în 4K, este suficient să vă arătați imaginile în maximum 1920 pixeli.

Și asta înseamnă deja întreaga lățime a site-ului. Dacă știți că partea web a site-ului dvs. care afișează imagini nu va fi niciodată mai mare decât jumătatea lățimii, puteți pur și simplu să tăiați lățimea Full HD la jumătate. Imaginile cu o lățime de 1000 de px vor însemna date mult mai puține, decât cele 1920 px sau mai mari.

Alegeți tipul potrivit pentru imaginile dvs.

Există multe tipuri de imagini disponibile pe Internet și toate au scopuri diferite. Când vorbim despre pagini web, ar trebui să utilizați numai fișiere .png, .jpg și .gif. În unele cazuri, puteți utiliza și fișiere .ico (de exemplu, pentru preferințe), dar practic ar trebui să utilizați cele 3 tipuri menționate.

 • Fișierele JPG (.jpg) sunt mai mari și sunt ideale pentru a arăta imagini frumoase, cu culori și tonuri grozave. Practic, toate imaginile normale de pe site-ul dvs. ar trebui să fie în JPG.
 • Fișierele PNG sunt mai mari dacă le folosești în loc de JPG, dar în unele cazuri, sunt alegerea ideală. Acest tip de fișier poate conține fundal transparent; JPG nu este transparent, așa că, de fiecare dată când doriți să utilizați fundal transparent, folosiți formatul PNG. În caz contrar, utilizați JPG.
 • Fișierele GIF pot conține elemente de mișcare, așa că dacă doriți să afișați animații, alegeți-le. Animarea înseamnă o dimensiune mai mare a fișierului; prin urmare, multe GIF-uri pot încetini site-ul dvs. Utilizarea tipică bună a fișierelor GIF: emoticoane animate, steaguri sau elemente similare mici, de dimensiuni pictograme pe site.

Subiect puțin legat în secțiunea tipuri de imagini este CSS. Ar trebui să menționăm că în multe cazuri puteți utiliza definiții CSS în loc de imagini. Dacă doriți să afișați un fundal albastru mare pe site-ul dvs., poate fi o imagine mare sau 2 linii de cod CSS. Cea din urmă ar fi de 1000 de ori mai mică.

Optimizați imaginile

După ce tăiați imaginile la dimensiunea perfectă și ați ales cel mai bun tip de fișier pentru ele, ar trebui să faceți și optimizarea imaginii. Este vorba despre imperfecțiunea ochilor umani. Ochii noștri nu pot vedea micile diferențe între o imagine perfectă și o calitate ceva mai proastă. Optimizarea înseamnă procesul atunci când redăm calitatea imaginii până când rezultatul arată în continuare același lucru pentru cititori. Aceste imagini optimizate vor fi fișiere mult mai mici decât imaginile originale.

Puteți optimiza imaginile dvs. una câte una, dar există instrumente care o pot face în loc de voi, în vrac. De exemplu, TinyJPG este un instrument online pentru optimizarea imaginilor JPG sau PNG și puteți adăuga acolo până la 20 de imagini cu câteva clicuri.

Am menționat deja WP Smushit plugin în secțiunea trebuie să aibă plugin-uri din acest articol, vă poate optimiza automat imaginile pe site-ul dvs. WordPress.

Dacă ați utilizat cu succes cele 3 etape menționate mai sus, atunci puteți fi sigur, imaginile dvs. nu vor încetini site-ul dvs. web. Să trecem la cache!

Utilizați un plug-in Caching WordPress

Pe măsură ce site-ul dvs. se dezvoltă, veți obține tot mai mult trafic și va trebui să utilizați mai multe resurse de server. Deoarece adăugarea de resurse mai noi și mai noi la pachetul dvs. de găzduire costă bani, ar trebui să utilizați memoria cache pentru a reduce încărcarea serverului. În acest fel vă puteți servi vizitatorii mai bine și nu trebuie să plătiți mai mult pentru găzduire.

Pe piață există multe plugin-uri de memorie cache, dar W3 Total Cache este unul dintre cele mai bune pentru WordPress. Oferă opțiuni avansate de personalizare și face site-ul dvs. mai rapid:

Memorie în pagină

Când site-ul dvs. este afișat, multe elemente sunt generate dinamic. Acest lucru are nevoie de timp și resurse de server. W3 Total Cache generează o versiune statică a site-ului dvs. și o servește vizitatorilor dvs. Are nevoie de mai puține resurse și când ceva este schimbat pe site-ul dvs., W3 Total Cache actualizează versiunea statică cu modificări.

Minimizarea

W3 Total Cache poate reduce fișierele CSS, HTML și JavaScript. Îndepărtează spațiile albe și toate elementele inutile din cod, astfel pot fi încărcate mai rapid.

Cache de baze de date

Pluginul poate memora în cache și interogările bazei de date, astfel încât site-ul dvs. va utiliza mai puține acțiuni în baza de date.

Toate cele 3 metode menționate pot fi utilizate pe site-ul dvs. web; cu toate acestea, memoria cache a paginilor este ceea ce utilizează majoritatea site-urilor web. Reducerea codului și memorarea în cache a bazelor de date trebuie aplicate cu grijă și asigurați-vă că pentru a crea întotdeauna copii de siguranță ale fișierelor și bazelor de date înainte de a efectua acțiuni cu acestea.

Descărcați W3 Total Cache

Blocați vizitatorii nedoriti

Uneori se întâmplă ca publicul tău să locuiască doar în câteva țări, sau cel puțin, nu vrei să accepți vizitele din unele părți ale lumii. De asemenea, este posibil ca site-ul dvs. Web să fie în atac continuu și sursa atacurilor să poată fi identificată în țări exacte sau intervale de IP.

Dacă doriți să interziceți vizitatorii nedorite să economisească resursele serverului sau să blocați atacurile care ucid site-ul dvs., ar trebui să folosiți o metodă de blocare. Există diferite soluții pentru a face acest lucru, de exemplu, editarea fișierului .htaccess poate fi o idee bună. Cu toate acestea, are nevoie de cunoștințe despre server și ar trebui avut grijă pentru a nu bloca și publicul țintă.

Deoarece utilizați WordPress, puteți utiliza un plugin pentru a face lista de interdicții, unul dintre cele mai bune active pentru această sarcină este WP-Ban. Cu ajutorul acestuia, puteți bloca utilizatorii după adresa IP sau puteți interzice game IP complete, țări sau expeditori.

Descărcați WP Ban

Concluzie

Dacă ați ajuns la secțiunea Concluzii, atunci știți deja că există multe lucruri care vă pot încetini site-ul. Am acoperit toate amenințările posibile și v-am oferit soluții pentru a le evita. Asigurați-vă că utilizați elementele, tehnologiile și produsele menționate mai sus, iar site-ul dvs. web va fi întotdeauna sănătos, servindu-vă vizitatorii rapid!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector