Cele mai bune furnizori de găzduire VPS de lățime de bandă nelimitați

Cel mai bun-nelimitat-lățime de bandă-hosting-VPS-2019


Astăzi, oamenii agăță mult pe internet, caută ceva divertisment, învață lucruri noi sau cumpărături. Acestea fac acest lucru pe toate dispozitivele care au acces la internet, dar în principal pe telefoane mobile și computere desktop. Datele curg constant și cu cât curg mai repede, cu atât mai bine. Oamenii o urăsc atunci când o imagine nu se afișează sau un videoclip păstrează buffering-ul și este de obicei legat de lățime de bandă redusă.

Dacă doriți să vă configurați propriul site web și să oferiți conținut de calitate, cu siguranță aveți nevoie de o companie de găzduire VPS fiabilă, cu o lățime de bandă care să satisfacă vizitatorii dvs. Acesta este primul lucru pe care ar trebui să-l caute bloggerii, magazinele online și companiile înainte de a-și crea site-ul. Nu există o lățime de bandă nelimitată, doar că furnizorul de găzduire web nu a specificat destul de multă lățime de bandă.

În mod nelimitat, înseamnă că lățimea de bandă pe care o furnizează va răspunde cel mai probabil așteptărilor dvs., deoarece nu veți atinge nici măcar limita superioară. Diferențele dintre furnizorii de găzduire VPS pot fi semnificative și trebuie să cunoașteți principalele cerințe pentru ca site-ul dvs. să funcționeze fără probleme înainte de a alege unul.

Pentru a simplifica lucrurile pentru dvs., vă vom ghida prin diferitele tipuri de VPS și motivele pentru care ar trebui să alegeți un VPS nelimitat. Apoi, puteți utiliza aceste cunoștințe pentru a alege unul dintre cei 3 furnizori de hosting VPS pe care i-am revizuit, cu o lățime de bandă care se potrivește în cea mai mare parte afacerii dvs..

Cum să alegeți un VPS?

Atunci când alegeți găzduirea VPS pentru afacerea dvs., este esențial să faceți unele cercetări. Mai întâi trebuie să-ți dai seama de nevoile tale. După ce știi ce ai nevoie și cât ești dispus să plătești pentru asta, poți merge mai departe și vei găsi câteva companii care oferă ceea ce ai nevoie. Înainte de a face achiziția, faceți unele cercetări, întrebați forumuri sau social media, citiți recenzii și analizați-le. Iată câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi un plan VPS și o companie de găzduire:

Planuri VPS gestionate și neadministrate

Nu trebuie să vă ocupați de gestionarea serverului ca utilizator de hosting comun, dar când vine vorba de planurile de găzduire VPS, este o poveste complet diferită. Un plan VPS vă oferă un control complet, deci trebuie să aveți experiență în efectuarea întreținerilor, urmărirea performanțelor și actualizările software.

Ca începător sau cineva care este prea ocupat pentru a face față gestiunii serverului, nu ai decât o singură alegere. Trebuie să optați pentru un plan VPS gestionat, pe care tot mai mulți furnizori îl oferă astăzi. Pentru un preț mai mare, veți obține planul VPS și un expert de încredere, care va avea grijă de toate sarcinile. Nu mai trebuie să fii profesionist dacă vrei să treci la un VPS.

Cât costă un VPS?

Reputația fiecărei companii și prețurile planurilor de găzduire web vor juca atât un rol imens în decizia pe care o alegeți pentru găzduirea VPS. În funcție de specificațiile și caracteristicile oferite de gama largă de planuri VPS diferite, prețurile pot varia foarte mult.

Dar, deoarece există o concurență uriașă între marile nume din industria de gazduire web, vă vom spune cât costă în medie un pachet de hosting VPS. Dacă luăm în considerare un plan de găzduire VPS cu specificații hardware media și poate câteva suplimente pe care se pot baza majoritatea site-urilor web, acesta va costa între 8 și 15 dolari pe lună. Pentru această gamă de prețuri, puteți obține, de obicei, 20 GB spațiu pe disc și 1 GB RAM.

Planuri convenționale și bazate pe cloud

Mulți furnizori își promovează planurile VPS bazate pe cloud, dar încă nu toată lumea știe cum se diferențiază de VPS convenționale. Să lămurim aceste două tipuri diferite, arătând de unde fiecare își extrage resursele și cum funcționează.

 • A VPS convențional este atunci când un server este împărțit în părți – pentru că nu toată lumea are nevoie de un server întreg pentru site-ul său web, ar fi o pierdere de resurse. Așadar, abonându-vă la un plan VPS convențional, practic închiriați o parte mai mică a unui server din centrul de date al furnizorului. Există numeroase conturi VPS în cadrul unui singur server, care setează un anumit spațiu de stocare, lățime de bandă și limită de memorie pentru fiecare utilizator.
 • A VPS bazat pe cloud serviciul este ceva mai complicat. În acest sistem, mai multe servere fizice sunt tăiate în părți virtuale care sunt conectate împreună. Fiecare cont rulează pe un server cloud care este conectat la mai multe servere fizice și își folosește resursele.

Deoarece există mai multe servere prezente în ecuație – nu doar un server care limitează resursele – un VPS bazat pe Cloud poate oferi resurse mult mai multe decât unul convențional. Dacă doriți mai multe resurse, puteți actualiza instantaneu, în timp ce site-ul dvs. web nu va suferi nicio perioadă de oprire.

Relații Clienți

Să presupunem că ați găsit planul de găzduire VPS cu resursele și funcțiile perfecte. Poate părea o afacere excepțională, dar încă nu trebuie să uitați un lucru: să vă asigurați că compania oferă asistență fiabilă pentru clienți. Nu este nimic mai rău decât să te confrunți cu o problemă pe care nu o poți rezolva și nu este nimeni de contactat.

Trebuie să alegeți un furnizor cu un feedback pozitiv asupra asistenței tehnice. Trebuie să fie o echipă de profesioniști care să fie disponibilă 24/7 pe mai multe canale diferite. Dacă site-ul dvs. web nu funcționează corespunzător o perioadă semnificativă de timp, traficul dvs. ar putea începe să scadă.

Întreprinderile pot pierde mii de dolari în astfel de ocazii. Puteți încerca, de asemenea, un furnizor de găzduire și puteți testa suportul tehnic, deoarece mulți dintre ei oferă o garanție de returnare a banilor dacă clienții lor nu sunt mulțumiți.

De ce să alegeți VPS cu lățime de bandă nelimitată

În primul rând, care este exact lățimea de bandă? Lățimea de bandă a rețelei site-ului dvs. web este ceea ce specifică cantitatea de date care pot fi încărcate și descărcate pe site-ul dvs. în timp. Alegând un plan VPS cu lățime de bandă nelimitat, site-ul dvs. web va putea gestiona cantități uriașe de trafic cu o mulțime de vizitatori care descarcă paginile dvs. web și fișierele în același timp.

Dacă site-ul dvs. web atinge o limită a lățimii de bandă, datorită unui vârf de trafic, înseamnă că nu se pot vizita mai multe site-uri în acest moment. Nu se va încărca și site-ul dvs. web poate chiar să se prăbușească. Pe de altă parte, este costisitor să treci la un plan VPS mai puternic ori de câte ori afacerea ta crește. Nu numai că costă mai mult decât precedentul, dar unele dintre celelalte caracteristici pot chiar depăși cerințele dvs..

Acestea fiind spuse, este esențial să vă abonați la un plan nelimitat de găzduire VPS pentru întreprinderile în creștere. La un moment dat, va exista întotdeauna o revărsare de clienți care nu vă pot vizita site-ul dvs. web din cauza limitărilor de lățime de bandă, ceea ce duce la o scădere imensă a clienților potențiali și a veniturilor.

Lățimea de bandă limitată înseamnă uneori și performanță scăzută dacă există un volum mare de trafic. Trebuie să reduceți calitatea conținutului, cum ar fi imagini, elemente de proiectare sau videoclipuri pe site-ul dvs. web, pentru a-l comprima.

Cu cât mai puțini date trebuie să le descarce, cu atât mai rapid site-ul și mai mulți dintre ei se pot alătura în același timp. Cu toate acestea, alegând opțiunea VPS cu lățime de bandă nelimitată, nu există niciun motiv să vă faceți griji.

Cele mai bune furnizori de găzduire VPS cu lățime de bandă nelimitată

Mai jos puteți găsi o imagine de ansamblu a primilor 3 furnizori de hosting VPS care oferă lățime de bandă nelimitată.

1. BlueHost

Bluehost-best-nelimitate-lățime de bandă-hosting-vpsBlueHost este unul dintre cele mai mari nume atunci când vine vorba de servicii de găzduire Linux. Planurile lor VPS Linux sunt disponibile începând cu 2013 și au obținut o mulțime de feedback pozitiv de-a lungul anilor. La BlueHost, puteți găsi doar pachete de găzduire bazate pe cele mai noi tehnologii cloud, cum ar fi KVM și OpenStack.

Deoarece toate planurile lor sunt complete și accesibile, acestea sunt alegerea preferată a tuturor tipurilor de afaceri. BlueHost știe că site-ul dvs. web trebuie să funcționeze cât mai repede posibil, astfel încât să vă configurați serverul VPS nelimitat în momentul în care v-ați abonat. Și-au îmbunătățit interfața de administrare cPanel cu instrumente utile pentru controlul WHM, gestionarea serverului și accesul CentOS.

BlueHost oferă numai servicii VPS gestionate complet, ceea ce înseamnă că sunt responsabile pentru gestionarea serverului. Echipa lor are grijă de toate, cum ar fi actualizările serverului, timpul de funcționare și securitatea. În plus, sunt pregătiți să răspundă gratuit oricărei întrebări tehnice. Indiferent de planul de găzduire pe care îl alegeți, datele dvs. vor fi protejate împotriva atacurilor DDoS și a spamului.

În cazul în care traficul începe să crească pe site-ul dvs. web, puteți actualiza specificațiile planului dvs. VPS și nu va cauza nicio perioadă de oprire. BlueHost are o echipă puternică de asistență pentru clienți care vă poate ajuta în tot ceea ce ține de gestionarea serverului și Linux. Le puteți contacta în orice moment prin e-mail, chat live și telefon.

Au trei planuri VPS disponibile cu stocare SSD garantată pentru o putere crescută. Planul lor standard costă 19,99 dolari pe lună cu o stocare de 30 GB, 2 GB RAM și o adresă IP. Apoi, există planul îmbunătățit, care este cel mai recomandat plan pentru 29,99 dolari, cu specificații de stocare de 60 GB, 4 GB RAM și două adrese IP..

Al treilea pentru 59,99 USD îți îmbunătățește nucleele procesorului la 4 și îți oferă stocare de 120 GB, 8 GB RAM și 2 adrese IP. Cu fiecare plan nelimitat VPS, obțineți un singur domeniu și garanția lor de returnare a sumelor de 30 de zile.

2. GoDaddy

GoDaddy-best-nelimitate-lățime de bandă-vps-hostingGoDaddy este probabil cea mai populară companie printre înregistrătorii de nume de domeniu, dar a devenit și un nume uriaș ca furnizor de gazduire web. Oferă servicii de găzduire web de înaltă calitate, mai ales când vine vorba de pachete VPS. Acum vă vom arăta de ce GoDaddy este unul dintre cei mai mari furnizori dacă aveți nevoie de lățime de bandă nelimitată.

Abonându-vă la unul dintre planurile lor, veți putea utiliza o mulțime de sisteme de operare, inclusiv CentOS 6 și 7, Fedora, Windows și Ubuntu. Întrucât nu fiecare proprietar de site se alătură cu aceleași abilități tehnice, vă puteți gestiona VPS-ul în 3 moduri diferite:

 • Dacă sunteți expert în gestionarea serverului, puteți opta pentru serviciul lor autogestionat, care vă oferă acces linie de comandă și acces RDP (Remote Desktop Protocol)
 • Pentru cei care nu au experiență, există serviciul gestionat unde utilizatorii pot lucra într-un panou de control admin (cPanel sau Plesk) în timp ce se ocupă de toate monitorizările, corecțiile și copiile de rezervă.
 • Serviciul lor complet gestionat înseamnă că nu aveți nicio obligație, administratorii serverului de la GoDaddy se vor ocupa de fiecare sarcină

GoDaddy a investit mult în hardware-ul premium, astfel încât fiecare site web de pe serverele lor se încarcă într-o clipă. În prezent, există 9 centre de date disponibile în toată lumea. Echipa lor de asistență pentru clienți este foarte utilă și sunt pregătiți să vă rezolve problemele și să vă răspundă la întrebări.

Acestea oferă planuri de gazduire VPS nelimitate de vârf, cu prețuri cuprinse între 27,99 USD pe lună până la 49,99 USD. Chiar și primul este destul de puternic cu 2 GB de RAM și 40 GB spațiu pe disc. Acest lucru poate fi redus până la o cantitate de 8 GB RAM și o stocare de 240 GB. De asemenea, obțineți un certificat SSL de un an și 3 IP-uri dedicate cu planurile VPS.

3. eUKHost

eukhost-best-nelimitate-lățime de bandă-hosting-vpseUKHost a început să ofere servicii de găzduire web încă din 2001 și acum are o bază imensă de clienți de peste 40.000 de webmasteri și mai mult de 160.000 de domenii. În Marea Britanie, aceștia se numără printre furnizorii de top din industrie, cu planuri VPS nelimitate restante.

Aceste planuri VPS sunt gestionate integral, ceea ce înseamnă că eUKHost are grijă de actualizări, configurare, instalări software și aplicații și securitate pe servere. După abonarea la unul dintre planurile lor, puteți alege între o interfață Plesk sau cPanel ca panoul de control al admin. Odată ce au primit plata, contul VPS va fi în funcțiune în următoarele 3-4 ore în medie.

Cu VPS-ul tău nelimitat, primești și o echipă de asistență utilă, care este disponibilă 24/7 prin chat, telefon și e-mail. La eUKHost, acestea garantează să răspundă la e-mailul dvs. în 15-20 de minute. Acestea vă oferă acces complet de administrator, care vă permite să aplicați aplicații personalizate la VPS.

Nu este nevoie să cumpărați instantaneu planul lor VPS nelimitat, îl puteți încerca și timp de 30 de zile și apoi cereți banii înapoi. eUKHost garantează un timp de funcționare de 100% și chiar dacă apare o defecțiune a serverului, acestea iau măsuri imediate. Acum să vedem prețurile și specificațiile planurilor lor VPS nelimitate.

Au 4 planuri VPS diferite. Planul Starter costă 12,99 GBP pe lună cu 2 nuclee de procesor, 3 GB RAM și 60 GB stocare. Planul lor cel mai vândut este VPS-ul standard cu 4 nuclee de procesor, 6 GB RAM, stocare de 120 GB și SSL de domeniu gratuit pentru 19,99 GBP lunar. Cel mai puternic plan este Enterprise cu 6 nuclee CPU, 16 GB RAM, 480 GB spațiu pe disc și Domain Wildcard SSL pentru 33,99 GBP pe lună..

Aveți 2 IP-uri dedicate gratuit cu fiecare plan. Toate cele patru planuri se bazează pe hardware-ul de ultimă generație, inclusiv cele mai recente procesoare Intel Xeon, unități SSD și memorie DDR4.

Concluzie

Acum că cunoașteți mai multe despre trei dintre cei mai mari furnizori de găzduire web VPS, ar trebui să fie mai ușor să alegeți unul care se potrivește mai ales afacerii dvs. Dacă doriți o soluție mai puternică, dar compania dvs. nu este pregătită pentru un plan bazat pe cloud sau un server dedicat, atunci nu puteți greși cu un plan VPS nelimitat.

VPS este foarte similar cu un server dedicat, cu flexibilitate, dar nu necesită un buget atât de mare. Pe de altă parte, planurile de găzduire partajate sunt minunate pentru început. Dar, pe măsură ce afacerea dvs. începe să crească, puteți ajunge rapid la limitele superioare și vă puteți afla nevoia să faceți upgrade la un plan de găzduire web cu mai multe resurse. Deoarece un plan nelimitat de găzduire VPS poate gestiona mult trafic mult timp, aceasta este cea mai populară alegere pentru majoritatea utilizatorilor.

În timp ce căutați furnizorul VPS perfect, primul lucru pe care ar trebui să îl analizați sunt funcțiile de performanță. Apoi, se recomandă să aruncați o privire la HDD, lățimea de bandă, CPU și RAM furnizate atât de planurile dedicate, cât și de VPS, astfel încât să puteți face o comparație și să decideți care este mai bine pentru obiectivul dvs..

Alegând un plan VPS nelimitat care se potrivește în cea mai mare parte site-ului dvs., vă asigurați o experiență de navigare perfectă pentru vizitatorii dvs. în timp ce primiți un serviciu de găzduire web puternic la un preț accesibil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map