10 Алат за предлагање домена за проналажење најбољег имена домена

најбољи алати за предлагање имена домена


Људи обично користе своју креативност и жеље да створе име домена које одговара њиховој веб локацији, али често не схватају да долазе са необичним именима домена која нису најбољи избор, а такође не знају да постоје пуно алата за предлагање домена за проналажење најбољег имена домена са додатним функцијама.

Најбољи алати за предлагање домена за проналажење најбољег имена домена у зависности од ваше мрежне активности, али и који вам помажу да створите нови бренд су:

Леан Сеарцх Домаин

претрага леан-домаинЛеан Сеарцх Домаин Алат за предлоге за имена веб домена помаже вам да пронађете претраживач за вашу веб локацију помоћу претраживача где можете да унесете реч коју ће ваше име домена укључити. На располагању је и више од 30 најпопуларнијих предлога и ако ваш предлог буде популаран наћи ћете га на списку. Након што сте написали реч, можете сортирати резултате по популарности, дужини или абецедном реду, али и по филтерима термина, као што су домени који почињу са појмом за претрагу, а завршавају са појмом за претрагу или свим резултатима.

Мотор вам показује број доступних домена, а реч коју сте унели садржи хиљаде предлога, тако да за израз „кућа“ добијете 733 резултата, а све домене имају .цом екстензију. Резултати су категорисани по бојама: зелена, што значи да су доступна за регистрацију, црвена која је већ регистрована и жута су омиљене.

Домен можете да означите као омиљени и можете одмах да проверите његову доступност алатком за проверу доступности са веб локације. У доњем десном углу странице с резултатима можете пронаћи и статистику у вези са својим појмом, тако да је у овом случају „кућа“ 51. најпопуларнија тема на Интернету по броју домена, а затим „злато“ на 52 и „оглас“ на 50.

Овај алат за предлоге омогућава вам да копирате листу у међуспремник и такође да видите своју историју претраге. Можете прочитати и друге изјаве о овом алату на страници сведочења од СЕОМОЗ, ТНВ и тако даље.

Намебои

имењакМожете користити Намебои за проналажење одговарајућег имена домена за вашу веб локацију користећи примарне кључне речи, као што су назив града и секундарне кључне речи, као што је реч за опис. Обе кључне речи се додају у одвојеним пољима, а секундарно је опционо, док за прво имате опцију коришћења цртица и риме ако желите.

На страници са резултатима добијате обавештење да су у називима домена дозвољена само слова, бројеви и цртице, а такође добијате и легенду, тако да за црвене резултате знате да је домен узет, али ипак можете да понудите или повратак наручите, за беле резултате којима требате да проверите расположивост, за плаве требате да их региструјете са намемедиа.цом, а зелени су доступни само треба да потврдите оквир и кликните да додате ова имена у корпу за куповину за само 15 долара. Домене имају различита проширења као што су .цом, .нет, .орг и .инфо.

Можете да користите дугме Нова претрага за нову претрагу, а чак можете да региструјете изабрани домен помоћу алата за креирање налога и додавање у вашу корпу са доменима.

Такође можете да обновите домене који се налазе у главном менију веб локације у Обнови домену где ћете бити послани да платите порез на обнављање..

Доступне су и неке бета алате као што је Радио Тест који проналази звучно сличне речи и фразе и Ген који генерише енглеске звуче нове речи.

Име Месх

наме-месхИме Месх Алат има дугин дизајн са различитим бојама и саветима као што је зелена где можете да прочитате о провери расположивости за најчешће тлдс, светло зелена да проверите алтернативе, наранџаста за проверу расположивости за нове гтлдс, црвена где можете да проверите неке СЕО савете, роза где вам саветују да креирате кратка имена домена, љубичаста вам говори да користите забавне и креативне технике за називе домена, тамноплава и светлоплава су о популарним тлд-овима и популарним суфиксима.

Изнад ових уређаја и боја легенде можете пронаћи различите изјаве других корисника који су власници веб страница, веб програмери, веб дизајнери, менаџери веб страница и тако даље.

Овај алат такође користи претраживач где можете да унесете сугестивну кључну реч или групу кључних речи, као што су музички видео, нека буде и тако даље, постоји више од 6 милиона речи и више од 20 генератора.

Добијате и савет где читате о томе како претрага најбоље функционише, као што је коришћење 2 или 3 кључне речи раздвојених простором.

Страница резултата открива вам поставке ресетовања ако поставите различите опције као што су проширења: .цом, .ио, .цо и .нет; компаније регистрар имена: ГоДадди, БлуеХост, Унитед Домаинс, ивантминаме, 1анд1, Домаин.цом, НамеЦхеап или 123-рег.цо.ук. Такође можете да сакријете регистровани домен или да поставите максималну дужину или чак да означите домен као омиљен.

Овај алат има додатну функцију за Стартуп Намес генерисање најбољих имена за вашу врсту пословања.

Име Тумблер

Са овај алат можете користити кључну реч и комбиновати је са придевима, основним речима, животињама, зградама, местима, пословним именицама, пословним глаголима, уобичајеним предметима, речима које се завршавају у различитим суфиксима као што су –ер, ерс, есс, фулл, инг, исм, ист мање, или, орс, оус, сложене речи, рачунарски појмови, земље, шифре земаља, финансијски појмови, поља учења, храна повезана, велики амерички градови, презимена, националности, именице, спорт, игре, државне скраћенице, државе, горње енглеске речи или глаголи. Такође, можете поставити претрагу да започне или заврши писаном кључном речју, али такође ако желите да користите цртице и ако претражујете одређене екстензије попут .цом, .асиа, .вс, .нет и тако даље.

На страници са резултатима видећете различите сугестивне домене и можете их копирати залепити у међуспремник и затим проверити њихову доступност помоћу регистратора са листе као што су Унирегистри, Домаин.цом, Дотстер.цом, МиДомаин.цом или Регистер.цом.

Овај алат не нуди основне опције као што је постављање домена као омиљеног или провера доступности без одласка на веб локацију регистра.

Немогућност

немогућностНемогућност има веб локацију веб дизајна на којој можете проверити имена домена на сличан начин као што је Тумблер имена додајући на крају или на почетку кључних речи 4, 5 или 6 слова придјева, именица или глагола, чак и мешајући их ако то заиста желите.

Постоји страница за коментаре на којој можете писати сопствене повратне информације о овом алату и ту је и одељак са ФАК-ом.

На страници са резултатима добићете грешку ако нисте унели само слова и бројеве тако да нису дозвољени размак, цртице и други посебни симболи. Сваки домен можете видети ако је доступан, а чак имате и линкове за ГоДадди и НамеЦхеап да бисте регистровали домен који желите.

Овај алат нуди само око 20 резултата и буго је, па ако нисте унели реч, можете добити грешку, али такође требате да освежите страницу да бисте радили, исти проблеми ће се појавити ако напишете неке бројеве или групу речи раздвојених размаком или другим симболима.

Име станице

наме-статионИме станице је алат где можете пронаћи сјајне домене помоћу кључних речи и тренутне провере расположивости. Можете или користити стандардну претрагу тамо где само уносите кључне речи или можете користити напредну претрагу која вам на располагању ставља 2 листе са којих можете одабрати било популарне префиксе, првих 1000 кључних речи и слично, али и екстензију ако желите да скратите имена, цртице, језике и тако даље. У овом случају морате отворити налог или се пријавити на Фацебоок и можете покренути и конкурс за имена јавног имена.

Имајући налог имате приступ напредној контролној табли са доменима, надметањима имена која кошта 35 УСД, картицама кључних речи и људима на располагању. Међутим, постоје 2 плана налога, један основни бесплатни пробни период где можете само потражити 10 домена дневно са сваким генератором имена и 20 домена по страници, те једнократно плаћање које кошта 24 долара током 60 дана и има функције као што су неограничене претраге домена. , 200 домена по страници, комбинујте преко 200 спискова речи, предлоге кључних речи, 18 генератора имена.

За сваки доступни домен имате везу да бисте га регистровали на ГоДадди и друге занимљиве опције.

Име Сталл

застој именаАт НамеСталл, можете пронаћи још једно популарно средство за проналажење најбољег имена домена које има претраживач где можете било да напишете кључну реч, изаберете 3 или четворо слово комбинација, употребите реч реч и тако даље. Можете одабрати проширење: .цом, .нет, .орг или .инфо, користити цртице, бројеве, две или три речи или видети имена која се могу брендирати.

Страница резултата показује вам да ли су домене преузете или бесплатне за сва четири проширења, али и остале детаље повезане са доменом.

Овај алат можете да користите за Вхоис упите, али и за напредно претраживање имена домена ако креирате налог који се месечно претплаћује за 10 УСД или годишње за 100 УСД.

Домен Пуззлер

загонетка доменаСа Домен Пуззлер  можете видети напредну претрагу са различитим екстензијама као што су .цом, .нет, .орг, .се, .ну, .дк, .ес, .ук.нет, .еу, .ме, .биз ,Л.цом,. информације, .тв, .ук, .ук.цом и тако даље. Имате цхат подршку у случају да вам треба и можете кренути на једноставну претрагу или напредну претрагу где комбинујете изабрана имена домена са другим речима, магична претрага где ће се одабрана имена домена комбиновати са популарним речима или претраживањем ранг странице.

При свакој врсти претраживања можете да користите зарез и размак за одвајање речи, а одабрани домени биће упоређени једни са другима.

На страници са резултатима видећете само 10 домена са доступним или недоступним статусом и рангом Гоогле странице. Доступни можете купити помоћу кошарице или их можете омиљено и делити тако што ћете е-пошту послати себи или некој особи.

Дот-о-матор

дотоматорСа Дот-о-матор, можете пронаћи савете за именовање домена или користити апликацију за иПхоне или интернетску верзију за Веб 2.0 Генератор имена. Можете помешати почетке и завршетке користећи речи, једноставне боје, маштовите боје, игре, технологију, малене, веб 2.0 листе речи за почетни део или усеве, куће, бродове, аутомобиле и тако даље за завршавање листа комбинујући их у једној домени. Можете користити више речи истовремено да бисте добили више резултата.

У случају да користите своје речи, можете видети само неколико резултата и да бисте их видели потребно је да унесете на посебну страницу алата на којој ћете добити додатне информације о домену. На страници са резултатима имате статус доступног или узетог и оквир за грешке у који можете написати листу имена свог домена.

Вордоид

вордоидСа Вордоид можете да креирате речи високог, средњег или ниског квалитета на енглеском, шпанском, француском, италијанском или немачком језику, почевши од речи коју напишете или завршавате дужином од 5 до 15 знакова.

Алат вам нуди резултате помоћу..

Који вам је алат најдражи?

Вероватно постоји још неколико алата за сугестију домена које вреди поменути, али одлучујем да представим врх који ми се највише свиђа. Очито користим само један или два од ових алата, али увек је добро имати алтернативе.

Који вам је алат за предлагање имена домена најдражи? Јавите ми у коментарима!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map