5 најбољих еХост алтернатива

01.06.2020
Чланци и више ... '5 најбољих еХост алтернатива
0 12 мин.

алтернативе-ехост-алтернативе


еХост је био провајдер веб хостинга; пословао је између 1996. и 2017. Прекинут је након поновног покретања и сви постојећи купци су се проширили на различите компаније.

Ако тражите најбоље еХост алтернативе, само наставите читати, јер ћемо их прегледати у овом чланку. Будући да већина блогера и власника веб локација тражи најбољу вриједност која се нуди, фокусираћемо се на услуге заједничког хостинга на нивоу нивоа и споменимо само оне најнапредније, попут Реселлер хостинга, ВПС хостинга или намјенског послужитеља хостинга.

1. Хостинг ИнМотион

инмотион-хостинг-бест-ехост-алтернативе

ИнМотион у власништву запослених послује од 2001. године и тренутно управља са више од 300.000 имена домена. Нуди пословни хостинг, ВордПресс хостинг, реселлер хостинг, ВПС хостинг и наменски сервер хостинг.

Зашто препоручујемо ИнМотион:

 • бесплатно име домена + ССЛ
 • неограничено складиштење и пропусност за дељене хостинг пакете
 • цПанел
 • 7/24 корисничка подршка
 • 90-дневна гаранција поврата новца
 • најјефтинија понуда доступна је од 6,39 УСД месечно

Пословни хостинг и ВордПресс хостинг

Услуга хостинга улазног нивоа услуге ИнМотион назива се Бусинесс Хостинг и омогућава вам горе поменуто неограничено складиштење и пропусни опсег, плус бесплатно име домена у сва три пакета:

 1. Лансирање: Овај пакет је погодан за до 2 веб странице, омогућава вам израду веб страница и рекламне кредите. Почиње од 6,39 УСД месечно.
 2. Снага: Средњи пакет може бити дом до 6 веб локација и пружа 2 пута више ресурса сервера од првог. Такође садржи већи сет маркетиншких алата за почетну цену од 8,49 УСД месечно.
 3. Про: Про пакет вам омогућава да додате неограничен број веб локација и долази са 4 пута више ресурса и подршком на професионалном нивоу. Почиње од 14,71 УСД месечно.

Тхе ВордПресс хостинг посебно је намењена оним купцима који желе да покрену ВордПресс. Понуда се заснива на дељеном хостингу, али је такође додато неколико сервиса који се односе на ВП, попут унапред инсталираног софтвера ВордПресс, бесплатних тема и аутоматског прављења резервних копија, опционих аутоматских исправки. Иза доњих приказаних 6 пакета постоји већа снага, а употреба пропусне ширине је такође неограничена:

 1. ВП-1000С: Најмањи пакет је за једну локацију са до 20 000 посетилаца месечно. Долази са 40 ГБ складиштења за почетну цену од 7,26 УСД / месец.
 2. ВП-2000С: Овај хостинг пакет може да опслужи две веб странице са до 50 000 укупних посетилаца месечно. Укључено је и 80 ГБ простора за складиштење, као и бесплатна Јетпацк Персонал лиценца (вредност од 39 УСД годишње). Понуда почиње од 11,38 УСД месечно.
 3. ВП-3000С: Овај пакет је поново мало већи, а одређен је за до 3 локације са до 125.000 укупних месечних посетилаца. Укључено је складиште од 120 ГБ плус горе наведена лиценца Јетпацк Персонал. Почетна цена: 11,38 УСД месечно.
 4. ВП-4000С: Четврти пакет може да опслужи до 6 веб локација са до 300.000 укупних посетилаца месечно. Овој понуди је додато још имовине, укључујући складиштење капацитета 160 ГБ, бесплатну наменску ИП адресу и лиценцу Јетпацк Профессионал у вредности од 299 долара годишње. Пакет почиње од 31,10 УСД месечно.
 5. ВП-5000С: Овај пакет може бити дом до 10 веб локација са до 600.000 укупних месечних посетилаца. Садржи исте ресурсе као и четврти пакет, али складиште је повећано на 200 ГБ. Његова почетна цена је 62,24 УСД месечно
 6. ВП-6000С: Највећи ВордПресс хостинг пакет може да опслужи до 20 веб локација са до 1.200.000 укупних месечних посетилаца и такође има исте предности као и претходна два пакета. Овој понуди је додат мало складишни простор од 240 ГБ и доступан је од 119,28 УСД месечно.

Реселлер Хостинг, ВПС хостинг и намјенски сервер хостинг

Тхе Хостинг продавача ИнМотион-а покрећу 3 заједничка хостинга и 3 ВПС хостинг пакета. Најмањи почиње од 15,39 УСД месечно и пружа 80 ГБ простора, 800 ГБ пропусног опсега, бесплатну наменску ИП адресу и неограничене цПанел инстанце за ваше клијенте.

ВПС пакети доступни су и у управљаној и у управљаној верзији. Најмањи пакет садржи 4 ГБ РАМ-а, 75 ГБ ССД меморије и 4 ТБ пропусне ширине. Неуправљана верзија почиње од 21.04 УСД месечно и даје вам додатне 3 бесплатне ИП адресе, док је управљана верзија доступна од 29.19 УСД месечно.

Намјенски сервер хостинг пакети су још робуснији, најмањи је доступан од 105,69 долара месечно. Омогућава вам 3,4 ГХз 4Ц / 4Т ЦПУ, 8 ГБ РАМ-а, 500 ГБ ССД или 1 ТБ класичне меморије, пропусни опсег 6 ТБ, 2 сата управљања и 5 бесплатних ИП адреса.

2. ХостГатор

хостгатор-најбоља-ехост-алтернатива

ХостГатор је основан 2002. године у спаваоници, од тада је стабилан члан индустрије хостинга. Данас управља Ендуранце Интернатионал Гроуп. Компанија пружа веб хостинг, цлоуд хостинг, ВордПресс хостинг, реселлер хостинг, ВПС хостинг и наменски сервер хостинг хостинг пакете.

Зашто препоручујемо ХостГатор:

 • неограничена употреба пропусне ширине
 • бесплатна ССЛ сертификација
 • 7/24 подршка
 • 45-дневна гаранција поврата новца
 • најјефтинија понуда доступна је од 2,75 УСД месечно

Веб хостинг, цлоуд хостинг и ВордПресс хостинг

ХостГатор је креирао прилично једноставне планове за веб хостинг, почетни, неограничени и други са додацима:

 1. Хатцхлинг план: Овај пакет је за једну веб локацију и креће се од 2,75 УСД месечно.
 2. Баби План: Овај пакет може бити дом неограниченог броја веб локација и доступан је од 3,95 УСД месечно.
 3. Бизнис план: Највећи пакет даје бесплатну надоградњу на Позитивни ССЛ сертификат, бесплатну наменску ИП адресу и СЕО пакет у вредности од 50 долара годишње. Ова понуда је доступна од 5,95 УСД месечно.

Према ХостГатор-у Цлоуд Хостинг пакети су 2 пута бржи, због бољег кеширања и сервера. У овој понуди су и 3 пакета:

 1. Хатцхлинг Цлоуд: Долази са 2 ГБ РАМ-а, 2 језгре ЦПУ-а и на њега можете додати једну веб локацију. Пакет почиње од 4,95 УСД месечно.
 2. Баби Цлоуд: Можете да додате неограничен број веб локација у овај пакет и он вам даје 4 ГБ меморије и 4 ЦПУ језгре за почетну цену од 7,95 УСД месечно.
 3. Пословни облак: Овај пакет је такође за неограничен број веб локација, али вам даје већу снагу. 6 ГБ РАМ-а, 6 језгара ЦПУ-а, бесплатна надоградња на Позитивни ССЛ, бесплатна наменска ИП адреса и СЕО пакет такође је укључен за почетну цену од 9,95 УСД / месечно.

Тхе ВордПресс хостинг пакети су и даље бржи од класичног дељеног хостинга, а ако већ имате ВП страницу, професионалци ХостГатор бесплатно ће вам их донијети у нову меморију. Доступна су 3 пакета:

 1. Стартер план: Погодан је за 1 сајт до 100 000 посета месечно и долази са 1 ГБ резервног простора за почетну цену од 5,95 УСД месечно.
 2. Стандардни план: Ресурси су удвостручени у овом пакету; одређен је за послуживање до 2 локације до 200.000 укупних месечних посетилаца. Даје вам 2 ГБ резервног простора за похрану и стартује од 7,95 УСД мјесечно.
 3. Бизнис план: Овом пакету можете додати до 3 локације и опслуживати до 500 000 месечних посетилаца. Резервна меморија је велика 3 ГБ, а почетна цена је 9,95 УСД месечно у овој понуди.

Реселлер Хостинг, ВПС хостинг и намјенски сервер хостинг

Тхе Хостинг продавача пакети су доступни у 3 верзије и сви вам пружају бесплатан ССЛ, а можете додати и неограничен број имена домена. Најјефтинији пакет, Алуминијум креће од 19,95 УСД месечно и пружа вам 60 ГБ складиштења са опсегом од 600 ГБ.

Тхе ВПС хостинг цене су такође јасне и лако разумљиве. Можете добити свој део виртуелног сервера већ од 29,95 УСД месечно. За овај износ можете купити најмањи ВПС пакет, зван Снаппи 2000 и имати погодности од 2 ГБ РАМ-а, 2 језгра ЦПУ-а, 120 ГБ меморије и 1,5 ТБ пропусне ширине..

ХостГатор’с Намјенски сервер хостинг услуга такође долази са 3 пакета, где се најмањи зове Валуе Сервер и доступан је од 119 УСД месечно. Омогућава Интел Ксеон Д процесор са 4 језгре и 8 навоја, 8 ГБ РАМ-а, 1 ТБ меморије и неограниченим коришћењем пропусне ширине. Можете одабрати Линук или Виндовс за ваш оперативни систем сервера.

3. СитеГроунд

ситегроунд-бест-ехост-алтернативе

СитеГроунд је 2004. основало неколико бугарских студената и од тада је компанија постала један од највећих играча у индустрији веб хостинга. Данас служи више од 1.700.000 имена домена.

Компанија има разноврстан асортиман производа, укључујући веб хостинг, цлоуд хостинг, реселлер хостинг, Ентерприсе хостинг и наменски сервер хостинг. Постоји неколико пакета везаних за ВордПресс и ВооЦоммерце, покрићемо их заједно са пакетима за веб хостинг.

Зашто препоручујемо СитеГроунд:

 • једноставна инсталација ЦМС-а
 • бесплатни ССЛ
 • неограничена употреба пропусне ширине у заједничким хостинг плановима
 • 24/7 подршка
 • 30-дневна гаранција поврата новца
 • најјефтинија понуда доступна је од 3,95 УСД месечно

Веб хостинг, ВордПресс хостинг, ВооЦоммерце хостинг

Зове се дељени хостинг на нивоу улазног нивоа Веб хостинг у СитеГроунд-у и исте услуге користе ВордПресс и ВооЦоммерце хостинг. Потоњи нуде исте ресурсе и исте цене, тако да ћемо заједно прегледати све три услуге.

Постоје 3 пакета веб хостинга (ВордПресс хостинг, ВооЦоммерце хостинг):

 1. СтартУп: Овај пакет намењен је једној веб локацији до 10.000 посетилаца месечно. Долази с 10 ГБ простора и неколико додатака, укључујући бесплатне дневне сигурносне копије и цПанел. Почиње од 3,95 УСД месечно.
 2. ГровБиг: Овај пакет већ може да прихвати више од једне веб странице, до 25.000 укупних месечних посетилаца. Простор за похрану од 20 ГБ, бесплатна обнова из сигурносних копија, приоритетна подршка и проширена кеш меморија. Пакет је доступан од 5,95 долара месечно.
 3. ГоГеек: У овој понуди можете добити већи простор за складиштење простора, 30 ГБ и можете да опслужујете до 100 000 укупних месечних посетилаца са својих веб локација. Пакет укључује неколико геек услуга, попут рачунара са грозницом на серверу, ГИТ репо или ВордПресс или Јоомла инсценације. Почиње од 11,95 УСД месечно.

Цлоуд хостинг, реселлер хостинг, Ентерприсе хостинг, намјенски сервер хостинг

Цлоуд Хостинг Покрећу га потпуно управљани сервери и додаване СитеГроунд ССД јединице за складиштење, дневне сигурносне копије и бесплатна мрежа за испоруку садржаја на њега. У овој понуди су 4 пакета, а најјефтинији креће од 80 УСД месечно. Омогућава 2 ЦПУ језгре, 4 ГБ РАМ-а, 40 ГБ простора за похрану и 5 ТБ пропусног опсега.

Ентерприсе Хостинг је креирана за Ентерприсе клијенте и нема пакете. Одабиром ове услуге управитељ рачуна ће вам бити додељен. Он или она ће вам помоћи да кажете компанији ваше тачне потребе и биће понуђено решење за хостинг да их реши. Ово је најфлексибилнији начин савршеног решења за складиштење.

Намјенски сервер хостинг опслужују 3 различите локације података. СитеГроунд има центре података и у САД-у, Европи и Азији. Цене су различите; сервери за податке у САД и Европи су значајно јефтинији од азијских, тако да ћемо покрити прве.

Најјефтинији пакет намјенског послужитеља зове се Ентри Сервер и доступан је по цијени од 269 УСД мјесечно. Омогућава вам Интел Ксеон Кс3 процесор са 4 језгре и 8 навоја, 16 ГБ РАМ-а, 480 ГБ ССД меморија и 10 ТБ пропусног опсега.

4. А2Хостинг

а2хостинг-бест-ехост-алтернативе

А2Хостинг је независна веб хостинг компанија од 2001. године која има центре података широм света, такође у САД-у, Европи и Азији. Нуди заједнички хостинг, ВПС хостинг, реселлер хостинг и наменски сервер хостинг.

Зашто препоручујемо А2Хостинг:

 • неограничено складиштење и пропусност у заједничким хостинг плановима
 • Виндовс и Линук хостинг – Плеск / цПанел
 • 24/7 подршка
 • било када гаранција поврата новца
 • најјефтинија понуда доступна је од 3,92 УСД месечно

Дељени хостинг и реселлер хостинг

И Заједнички и Реселлер хостинг доступан је у верзијама за Линук и Виндовс. Ресурси су исти иза њих, разликују се само средства која се односе на оперативни систем. На пример, Линук пакети долазе са цПанел док Виндовс пакети долазе са Плеском. Постоје 3 пакета за заједнички хостинг:

 1. Лите: Овај пакет је погодан за једну локацију са до 5 база података. Почиње од 3,92 УСД месечно (Линук) и 4,90 УСД месечно (Виндовс).
 2. Свифт: Можете да додате неограничен број веб локација за ово складиште и можете да добијете и 2 пута више ресурса сервера. Његова почетна цена је 4,90 УСД месечно (Линук) и 5,88 долара месечно (Виндовс).
 3. Турбо: Овај пакет садржи иста средства као и Свифт, али је такође добио и А2 Сите Аццелератор. Садржи решења за сервер и кеш меморију тако да ваша веб локација може бити до 20 пута бржа. Почиње од 9,31 УСД / месец (Линук) и 10,78 УСД / месец (Виндовс).

Хостинг продавача добио 4 пакета; најмањи вам омогућава складиштење од 30 ГБ, пренос 400 ГБ, 40 корисничких налога и ВХМ контролну таблу. Почиње од 13,19 УСД месечно у Линуку и 14,51 УСД месечно у Виндовс верзији.

ВПС хостинг и намјенски сервер хостинг

Тхе Линук ВПС услуга је доступна у различитим верзијама. Најмањи неуправљан пакет вам омогућава роот приступ, 20 ГБ простора за похрану, 2 ТБ трансфера, 512 МБ РАМ-а и 1 ЦПУ језгра за почетну цијену од 5 УСД / мјесечно. Линук управљани пакет је снажнији, најмањи долази са меморијом од 75 ГБ, 2 ТБ преноса, 4 ГБ РАМ-а и 4 вЦПУ-а за почетну цену од 32,99 УСД месечно.

Виндовс ВПС доступан је само у управљаној верзији, а најмањи пакет креће се од 36,29 УСД месечно. Садржи 6 ГБ РАМ-а, 100 ГБ меморије, 3 ТБ преноса, 6 вЦПУ-а и Плеск.

Тхе Намјенски сервер хостинг такође је свестран, постоји такозвана Семи-Дедицатед Сервер понуда од 9,31 УСД месечно, али није прави сервер. Први прави пакет наменског сервера пружа вам 2 × 500 ГБ складишта, 10 ТБ трансфера, 8 ГБ РАМ-а и 2 ЦПУ језгре. Почиње од 99,59 УСД месечно у неуправљеној верзији и 141,09 УСД месечно у управљаној верзији. Потоњи се може купити и са опционим приступом роот-у.

5. Хостингер

хостингер-бест-ехост-алтернатива

Хостингер је још једна америчка компанија у индустрији веб хостинга и позната је по супер ниским ценама. Најјефтинија понуда доступна је од 0,80 УСД месечно; стога није чудо што компанија има преко 29 милиона корисника.

Зашто препоручујемо Хостингер:

 • 24/7 подршка
 • 30-дневна гаранција поврата новца
 • најјефтинија понуда доступна је од 0,80 УСД месечно

Веб хостинг и цлоуд хостинг

Пакети веб хостинга за хостинг су прилично једноставни и лако разумљиви. Постоје 3:

 1. Сингле Схаред Хостинг: Пакет је погодан за једну веб локацију и можете му доделити један рачун е-поште. Употреба пропусне ширине од 100 ГБ такође је укључена за почетну цену од 0,80 УСД месечно.
 2. Премијум Дељени хостинг: Средњи пакет може да служи неограничен број веб локација, а можете добити и неограничен број налога за пошту. Такође су укључена 2 пута више ресурса сервера и недељне резервне копије. Почиње од 3,49 УСД месечно.
 3. Пословни заједнички хостинг: Највећи пакет има све предности као Премиум, а такође су додани и бесплатни ССЛ сертификат, дневно резервне копије и 4 пута више ресурса. Почиње од 7,95 УСД месечно.

Постоје 3 робуснија Цлоуд Хостинг пакети у линији производа; они вам дају више снаге него једноставнији Веб хостинг пакети. Најмањи Цлоуд Хостинг план зове се Цлоуд Стартуп и почиње од 15,90 УСД мјесечно. Омогућава наменску ИП адресу, 40 ГБ меморије, 2 ТБ опсега, 3 ГБ РАМ-а и 2 ЦПУ језгре.

ВПС хостинг

Будући да Хостингер не нуди наменске сервере, најсавременија врста хостинга је ВПС хостинг. Постоји 6 ВПС пакета које можете изабрати, а најслабији почиње од 4,99 УСД месечно.

Омогућава вам 1 ГБ меморије, 2,4 ГХз ЦПУ-а, 20 ГБ простора за похрану и 1 ТБ пропусног опсега.

Закључак

Дошли сте до краја овог чланка. Покрили смо најбоље еХост алтернативе и фокусирали се на најприкладније типове хостинга за блогере и власнике веб локација. Сада можете одабрати свог омиљеног добављача и његов најбољи пакет, који ће имати добар и поуздан домаћин дугорочно.

Не оклевајте да купите дужи период, годишњи или полугодишњи планови често имају повољније цене за корисника. Након што је складишни простор спреман, можете се фокусирати на свој блог или посао!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector