Где можете добити бесплатну услугу миграције веб локација?

бесплатан сервис за миграцију веб локација


У идеалном случају, ако сте задовољни услугама свог веб домаћина, не бисте требали да се бавите миграцијом веб локација. Идеално. Али многе околности би вас могле натерати да пожелите вашу веб локацију преместити на новог домаћина. А када се то догоди, бесплатне услуге миграције веб локација представљају божји дар, посебно ако немате техничке вештине да сами самостално мигрирате веб локацију..

Власници веб локација обично се одлуче да се преселе на други домаћин када више нису задовољни хостинг услугама које примају, било зато што имају проблема са перформансама или нису задовољни корисничком подршком, или ако њихова веб локација надмаши план хостинга на коме су , а њихов домаћин нема доступне опције надоградње. Бесплатна миграција веб локација на бољи домаћин може бити лако решење било којег од ових проблема.

Али где можете добити бесплатне услуге миграције веб локација уколико ствари не би испале код вашег тренутног веб домаћина? Наш чланак је ту да вас укаже у правом смеру уколико бисте, из било којег разлога, морали да померате домаћине.

Дакле, ако желите да преместите веб локацију на нови хост, али немате техничке вештине да сами преместите веб локацију, погледајте ове три компаније за веб хостинг које нуде бесплатне услуге миграције веб локација:

Хостинг Цомпани
Промо цена
Бесплатне миграције

1инмотион најбољи бесплатни сервис за миграцију веб локација$ 3,49 / месец
2бесплатан пренос веб локација за хостгатор$ 3,95 / месечно
3греенгеекс бесплатна веб миграција$ 3,95 / месечно

ИнМотион хостинг

Посетите сајт “

инмотион хостинг бесплатна миграција веб страница

ИнМотион Хостинг нуди Линук-базиране алл-ССД хостинг планове за појединце, ИТ професионалце или предузећа кроз различите нивое хостинга, од дељеног хостинга до робусних, наменских сервера комерцијалне класе..

Хостинг планови у ИнМотион-у створени су да задовоље широк спектар захтева за хостинг усредсређен на перформансе, бесплатно управљање сервером, пакет бесплатних безбедносних алата (бесплатан ССЛ, прилагођени фиревалл, заштиту од хаке, ДДоС заштиту), једноставно подешавање иако бесплатно повлачење и пад веб странице, програм за инсталирање апликације у 1 клику, бесплатни назив домена, бесплатне сигурносне копије података, 90-дневна гаранција поврата новца и 99,99% мрежне гаранције.

Међу разним невероватним хостинг услугама које се нуде у сваком плану, ИнМотион Хостинг нуди и бесплатан сервис за миграцију веб страница који је намењен онима који желе да промене веб хостере и преселе своју веб локацију на ИнМотион хостинг.

ИнМотион нуди бесплатну услугу веб преноса за 3 до 2 базе података и / или веб локације. За више од 3 ставке ИнМотион наплаћује 10 УСД по ставци, што је такође велика ствар.

Можете да користите бесплатну услугу преноса веб локација ИнМотион без обзира на план хостинга који сте купили и без обзира на ниво ваше вештине.

Услуга миграције веб страница без бриге дизајнирана је тако да обезбеди да ваша веб локација буде премештена на сервере ИнМотион-а без икаквих проблема са губитком података или застоја, тако да можете почети да уживате у услугама свог новог домаћина што је пре могуће..

ХостГатор

Посетите сајт “

бесплатна услуга миграције веб локације хостгатор

Још једна компанија за веб хостинг која нуди бесплатне услуге преноса веб локација је ХостГатор. Ова хостинг компанија је један од најпопуларнијих веб хостова за појединце и мала и средња предузећа, који нуди широк избор хостинг планова по повољним ценама.

Њихови вишеструки хостинг пакети укључују подстицајне планове за Виндовс и Линук. Дељени хостинг, цлоуд хостинг, ВордПресс хостинг, ВПС или наменски сервери представљени су кроз различите планове који се могу похвалити функцијама као што су 99,9% продужење рада, 24/7 корисничка подршка, 45-дневна гаранција поврата новца, једноставна скалабилност, цПанел или Плеск контролна табла, инсталације једним кликом, превлачење и повлачење алата за прављење веб локација, недељне сигурносне копије ван места итд.

ХостГатор има одличну услугу преноса веб локација која се нуди бесплатно на нове налоге у року од 30 дана од регистрације или на ново надограђене налоге (интер-сервер трансфери). Ако је прошло 30 дана од када сте се пријавили за план, још увек можете да тражите ХостГатор за понуду ако желите да преместите своју веб локацију на њих.

Веб локација ХостГатор има детаљну страницу о њиховој услузи преноса веб локација, која нуди детаљне информације о броју трансфера на које имате право, обрасцу који морате да испуните да бисте затражили бесплатан пренос веб локације и начинима да ступите у контакт са њиховим корисничку подршку ако нисте сигурни да ли се квалификујете за бесплатне трансфере.

Број понуђених бесплатних трансфера зависи од врсте хостинг рачуна на којем се налазите. На пример, дељени хостинг рачуни испуњавају услове за пренос са једног места, што може бити ручни пренос или пренос цПанела у цПанел пренос. ВПС и наменски хостинг рачуни испуњавају услове за неограничени пренос цПанел-а и до 10 ручних трансфера за ВПС и до 100 ручних трансфера са наменским рачунима.

ГреенГеекс

Посетите сајт “

греенгеекс бесплатан пренос веб страница

ГреенГеекс је еколошки прихватљив веб домаћин који је зацртао да минимизира њихов утицај на животну средину преласком на обновљиве изворе енергије, вративши се у мрежу три пута од онога што конзумирају..

Поред свог еколошки освешћеног приступа веб хостингу, ГреенГеекс је веб домаћин који нуди заједнички, ВПС, наменски, реселлер и ВордПресс хостинг. Њихове карактеристике хостинга укључују бесплатну Цлоудфларе ЦДН интеграцију, ССД хард дискове, прилагођене технологије кеширања у кући, скенирање у реалном времену, кластерну анализу претњи и надзор безбедности, бешавне надоградње ресурса, 99,9% продуженог времена и 30-дневну гаранцију поврата новца.

Ако желите да преместите веб локацију на ГреенГеекс, можете се пријавити за било који од њихових планова и бесплатно уживати у њиховој услузи преноса веб локација. Једноставно испуните образац за захтјев за миграцију и њихов стручни тим за миграцију веб странице ће се побринути за миграцију ваше веб странице.

На веб локацији ГреенГеекс можете пронаћи све детаље о процесу преноса веб локација, као и списак веб хостова са којих су ГреенГеекс пренели веб локације.

Ако ваш тренутни веб домаћин више не испуњава ваша очекивања или једноставно желите да постане зелен, ГреенГеекс ће вам бесплатно помоћи у процесу промене домаћина.

Закључак

Понекад вам пружатељ веб хостинга можда више не одговара, што значи да је време да пронађете нови дом за своју веб локацију. Међутим, преношење веб локације новом добављачу веб хостинга често је велики изазов за већину купаца, посебно оних који немају вештине да сами изврше овај прелаз.

Срећом, угледни веб домаћини пронашли су начин да додају трансфер веб локација на своју листу бесплатних сервиса и помогну клијентима да се преселе на бољи домаћин без икаквих проблема. ГреенГеекс, ХостГатор и ИнМотион су међу веб домаћинима који не наплаћују преношење веб локација и радо прихватају овај задатак за вас..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map