Како пронаћи најбољег јефтиног пружатеља услуга Магенто хостинга?

најбоље-јефтино-магенто хостинг


Постоји пуно решења за избор када је у питању изградња интернетске продавнице. То можете учинити са Схопифи, ВооЦоммерце (ВордПресс додатак), БигЦоммерце, Волусион и тако даље. Иако су све то сјајне платформе, Магенто такође је врло добро решење за изградњу интернет продавнице.

Магенто је платформа е-трговине са отвореним кодом која трговцима пружа све што им је потребно за покретање интернет продавнице. Дизајниран је за људе који немају вештине за развој веба и такође има корисну заједницу која вам помаже ако тражите решење за нешто.

Власник радње може навести само неколико или чак десетине хиљада производа у својој продавници. Велики број тема и додатака омогућава корисницима да прилагоде своју продавницу у складу са својим жељама. Магенто нуди веома робустан систем са којим можете да се бавите основним рачунарским знањем. Можете је проширити и додати прилагођене функционалности, мада је то тачка када је потребно знање кодирања. За то би морали ангажовати програмера који разуме како Магенто ради.

Али ако само желите да поставите интернетску продавницу, то можете учинити. Лако је преузети и инсталирати распореде и додатке који одговарају вашој продавници. Једном када га инсталирате на свој сервер, имаћете одмах приступ робусној листи функција. Ако сте потпуни почетник, понекад ће постати збуњујући и захтева значајну криву учења.

Магенто је веома моћно решење за е-трговину које се не може заиста упоредити са другима, јер нуди безброј могућности и могућности ако га знате користити. Из тог разлога, управљање Магенто сајтом може бити веома скупо.

Иако се може користити бесплатно и има кориснички интерфејс с којим средњи корисници лако могу да се баве, најчешће га користе велике, продавнице високог буџета. Постоји више верзија које можете изабрати. Можете бесплатно преузети Цоммунити Едитион, а можете користити и бесплатну демонстрацију Ентерприсе плана ако се на њега пријавите.

Када појединац или група појединаца намерава да оснује велику продавницу, они често ангажују програмера или веб гуруа који ће управљати инсталирањем система за њих. Тако Магенто углавном користе људи који имају професионално искуство у веб развоју. Ако немате искуства са веб развојем и даље желите да сами поставите веб локацију, најбоље је ако нађете другачије решење.

Изградња ваше Интернет продавнице

Једном када покренете овај систем, можете направити готово све што се тиче стварања Интернет продавнице. Прилагођени алати за дизајн омогућавају корисницима да креирају тачан дизајн и изглед који имају на уму. Такође постоји велики број унапред изграђених шаблона које можете да одаберете, попут оних на ТхемеФорест-у.

Магенто је све у једном пакету е-трговине, тако да не морате заиста да користите друге алате да бисте се бавили маркетингом. Једном када га покренете, СЕО ће се аутоматски конфигурирати; мораћете да се потучете само ако то желите.

Преглед & Преузмите Цоццинелле Магенто тему

Наравно, са плаћањем се поступа са апсолутном лакоћом. Магенто врши плаћање једним кликом, отпрему на адресе, одјаву госта и друге ствари у складу са захтевима. Такође интегрише око 50 мрежних система плаћања.

Систем има прилично јаку сигурност за заштиту информација корисника и компаније. Магенто такође нуди прилично скупу (1.000 УСД) услугу за решавање било каквих проблема који могу имати вашу веб локацију.

Такође имате јаку подршку. На њиховој веб локацији постоје све врсте ресурса који могу много да помогну.

За и против употребе Магенто-а

Као и сваки други систем, и ништа није беспрекорно. Магенто је веома моћан софтвер за корпоративни ниво који је одличан, у то нема никакве сумње. Али има много других фактора за размишљање због којих ово можда неће бити привлачно у другој мисли. Општи проблем Магенто-а је у томе што ће његово коришћење у пуном капацитету вероватно захтевати много времена и новца. Важно је да се осврнете на предности и недостатке пре скока у систем, чак и ако је врло обећавајући. Али не морам да вам кажем, зато сте овде.

Прос

 • Флексибилност – Будући да је опен соурце платформа, лако можете пронаћи и додати предлошке и додатке који вам помажу да креирате веб локацију која вам је дража. Такође можете да прилагодите ове шаблоне, па чак и Магентов изворни код. Бити тако флексибилан једна је од највећих снага Магенто-а.
 • Пуно функција – Магенто се може похвалити многим функцијама које другим платформама једноставно недостају. Имплементација система са више валута, више локација, више језика може бити тешко учинити са другим системима, док Магенто то може лако.
 • Верзија заједнице је бесплатна – Мала и средња предузећа могу имати велику корист од тога, јер могу смањити много својих трошкова.
 • Високо одзиван – Данас је оптимизација ваше веб локације за мобилне уређаје кључна компонента успеха. Корисници мобилних уређаја повећавају се са сваком годином која пролази, а купују много куповину са својих ручних уређаја. Магенто вас је покривао, јер вам омогућава лако прављење мобилних веб локација које корисницима пружају солидно искуство.
 • Јака и корисна заједница – Будући да је међу најпопуларнијим платформама за е-трговину у свету, Магенто има јаку и подржавајућу заједницу којој се можете обратити. Захваљујући томе имамо брзу подршку и таква велика заједница увек ради на стварању додатних екстензија. Такође су инспирисали мноштво већ постојећих тема и додатака. Ако имате било каквих питања или питања, увек можете пронаћи некога ко се вероватно раније сусрео и решио.

Цонс

 • Скупо – Као што рекох, Магенто је софтвер за ниво предузећа. Наравно, верзију заједнице можете бесплатно преузети, што је одлично, али Ентерприсе верзија кошта више од 15.000 долара годишње. Усмерен је ка великим предузећима која то могу да приуште. Ово је вероватно највећи недостатак ове веома популарне платформе за е-трговину.
 • Високи захтеви за становањем – Магенто захтева наменски сервер који је специјализован за њега. Већина нормалних стамбених платформи не може се заиста користити за његово домаћинство. Такође би требало да имате програмера да га конфигурише на серверу, што такође кошта новац. Кућиште Магенто долази са својим ограничењима, јер је велико и захтева пуно оптимизације. Ваше веб локације могу се лако срушити ако нису правилно изведене.
 • Развојне програме је тешко пронаћи – Магенто програмери су прилично оскудни на тржишту, чак и ако их пронађете, они наплаћују много. Постоји неколико аутентичних програмера који истински разумеју како Магенто функционише. Систем се такође може похвалити невероватно великом базом података тако да му је потребан неко ко то може да поднесе.
 • Дуготрајан – Без обзира на то колико сте вешти, прилагођавање вам захтева много времена. Магенто се пуни полако што би многима могло бити одличан искорак. Ово је проблем само ако користите верзију заједнице; Ентерприсе Премиум верзија има прилично велике брзине учитавања.

Изградите своју продавницу са Магентом

Постављање одговарајућег веб сајта Магенто компанији може трајати од 50 до 500 сати. Постоји неколико важних питања на која бисте требали одговорити прије него што скочите у акцију. Зависно од вашег одговора, вријеме потребно за овај поступак се може преполовити или може бити двоструко.

 1. Какву бисте тему / изглед желели да имате? Желите ли имплементирати унапријед изграђену или имате властиту прилагођену тему?
 2. Да ли желите да користите задану линију функција које Магенто нуди или бисте желели да имају неке прилагођене за вас?
 3. Имате ли јасну, добро заокружену представу о томе како треба да изгледа и функционише ваша веб локација?

Одговори на ова три питања поставиће вас на прави пут и чак ћете добити бољу представу о буџету који ће бити потребан за креирање веб локације.

Још једна кључна компонента израде веб страница са Магенто је хостинг. Мораћете да знате који је хостинг потребан за веб локацију коју имате на уму. Постоје неки од најбољих играча у веб хостингу који нуде услуге које су вам потребне и о њима ћемо говорити у следећем одељку.

Како да изаберете правог хостинг провајдера за Магенто

Магенто је гладна звер, па му је потребна одређена снага за рад и за то ћете морати да одаберете правог домаћина.

Баш као и кад правите веб страницу, што боље имате идеју шта желите и како треба да функционише, лакше је одабрати праву услугу. Написали смо овај водич који ће вам помоћи у одабиру правог домаћина и такође ћемо препоручити наш најбољи избор за Магенто веб хостинг.

Кад тражите домаћина, имајте на уму следеће факторе:

 • Општи учинак ваше веб локације
 • Колико производа ћете имати
 • Просечан месечни саобраћај
 • Да ли ће то бити мала или велика радња?

Спецификације хардвера су такође важне. Одабир сервера за вашу веб локацију сличан је одабиру рачунара за себе. За почетак бисте требали одабрати машину са ВПС сервером, четверојезгреним процесорима (4 језгре), 8 ГБ РАМ-а (или више). ССД чврсти дискови ће такође увелике повећати брзину учитавања, тако да првенствено одредите машине које их имају.

Врсте хостинга

Можете да користите управљане сервере или сервере за самопослуживање.

Ако одаберете хостинг самопослуживање, мораћете све да урадите сами. Мораћете да покренете сервер, инсталирате софтвер и обрађујете компликовану администрацију. Али можете и унајмити професионалца да то уради за вас. Ако више волите да имате више слободе и да сами решавате проблеме, онда сте је добили.

Ако одлучите хостинг-хостинг, ваш провајдер веб хостинга преузеће одговорност за многе ствари. Они ће преселити вашу веб локацију на њихов сервер ако вам затреба, решиће било који проблем везан за хостинг који може доћи. У основи, имат ћете тим професионалаца који брину о вашој веб локацији. ХостГатор, на пример, одлично ради у томе и њихови сервери имају пуну подршку за Магенто.

Постоји много веб домаћина који нуде хостинг-хостинг по ниској цени. Можете користити ХостГатор, БлуеХост или ИнМотион да бисте себи имали солидну хостинг услугу на коју се можете ослонити. ХостГатор има планове који подржавају Магенто почевши од само 2,95 долара месечно. Наравно, цене варирају у зависности од добављача и који планирате да одаберете, али лако ћете наћи ону која вам одговара.

Врсте хостинга за Магенто

Дељено гостовање – Ово је најјефтинији план хостинга који можете пронаћи. Иако је одличан почетак за изградњу ваше Мангето еЦоммерце трговине, али неће дугорочно радити. Магенто захтева велику количину ресурса сервера, што дељеном хостингу недостаје. Сигурност је такође главна брига код заједничког хостинга.

ВПС хостинг – Ови сервери коштају много мање него наменски сервери. То је зато што сервер делите са бројним другим веб локацијама. Можете инсталирати готово сваки софтвер и подесити његову брзину. Једини проблем је што брзина пуњења и укупне перформансе машине могу зависити и од суседних веб локација.

Наменски сервери – Намењени сервери су прилично скупи, али добићете максималан учинак на серверу. Не морате делити собу ни са ким и имати читаву машину за себе. Ако желите да се ваше странице учитају што је брже могуће, са тим бисте требали радити.

Препоручени домаћини

 • У покрету – Они нуде врло солидну услугу за кориснике на било ком нивоу вештина и имају оптималан избор за мала предузећа. Повер услуга долази од 5,39 УСД месечно, што је идеално ако желите да покренете интернет продавницу. Нуди једноставну инсталацију, ССД тврде дискове и поуздан тим за подршку који можете позвати да вам помогне.
 • ХостГатор – Овај провајдер нуди аутоматски Магенто инсталатер, тако да га можете покренути на свом наменском серверу једним кликом. Такође можете да купите њихов пословни план који доноси додатне погодности.
 • БлуеХост – БлуеХост такође има аутоматски Магенто инсталацијски програм који вам омогућава да га подесите једним кликом. Имају вам леђа с подршком 24/7. Више од два милиона вебмастера верује у своју услугу из добрих разлога. Њихова месечна цена почиње од 2,95 долара, што је невероватно с обзиром на све доброте које нуде.

Иако ће Магенто радити добро на дељеном, јефтином хостинг програму, једном када ваша веб локација почне да посећује посетиоце, морат ћете надоградити на ВПС план. ВПС хостинг пружа вам више флексибилности и више ресурса од заједничког хостинга.

Закључак

Магенто иде директно у ономе што је наумио. Компанија има за циљ да понуди најбоље решење за е-трговину. Већ имају тржиште и то из врло доброг разлога. Магенто је чврст и поуздан када је у питању покретање ваше веб продавнице.

Већ је прилично јасно да је овај систем усмјерен према великим предузећима, а не према просјечним корисницима. Ако радите соло, вероватно ће вам бити боље ако користите другу услугу попут Схопифи, ВооЦоммерце или Волусион.

Иако Магенто захтева много бриге, труда и ресурса, добро ће вам послужити заузврат. Ако ова платформа за е-трговину звучи као да вам је оно што вам треба и што бисте управљали, тада вам је само неколико кликова потребно за употребу.

Надам се да вам је овај чланак помогао да имате детаљнију представу о томе шта је Магенто и да сте пронашли правог веб домаћина за своју веб локацију!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map