Како пронаћи најбољег ПХП веб хостинг провајдера?

01.06.2020
Чланци и више ... 'Како пронаћи најбољег ПХП веб хостинг провајдера?
0 5 мин.

пронаћи најбољег пхп веб хостинг провајдера


У складу са Википедијом, ПХП је најпопуларнији програмски језик на страни сервера са којим се граде веб странице. У октобру 2010. око 75% свих веб локација и у фебруару 2014. више од 82% је користило ПХП. Овај популарни програмски језик отвореног кода користи се од малих корита до великих, велике сложености и веб саобраћајних веб локација као што су Фацебоок, Википедиа и други.

Најпопуларнији систем за управљање садржајем као што су ВордПресс, Јоомла, Друпал такође је изграђен са ПХП-ом. ОпенЦарт, осЦоммерце и друге познате скрипте за куповину отворених кода такође користе ПХП језик.

# 1 ИнМотион Бест ПХП хостинг

ИнМотион нуди хостинг бизнис класе за ПХП скрипте, веб локације и апликације. Такође су доступни и заједнички, ВПС и наменски планови који почињу са 4,19 УСД месечно.

детаљније овде … »

Пошто је ПХП толико распрострањен, многи програмери одлучују да науче ПХП као свој први програмски језик. Вјеровали или не, сви провајдери веб хостинга имају подршку за ПХП. Дакле, ако желите да објавите веб страницу или скрипту ПХП-а на мрежи, буквално сваки домаћин може обавити посао. Међутим, постоји неколико ствари које треба узети у обзир приликом куповине ПХП веб хостинг услуга.

Имати тако велики број провајдера који нуде ПХП хостинг може довести крајњег корисника у неизвесну позицију. Процена карактеристика сваке компаније, пхп подешавања, цене и подршке је бескрајан задатак. Да бих вам уштедио време, направио сам листу главних аспеката које треба узети у обзир за веб локацију ПХП; Саставио сам и листу најбољих провајдера за ПХП хостинг које користим.

Препознавање добре компаније за ПХП хостинг

Избор ПХП домаћина не разликује се много од избора редовног хостинга веб локација. Прво, морате знати своје потребе. Шта је важно за ваш пројекат и шта очекујете од веб домаћина? По мом мишљењу, ваш потенцијални хостинг провајдер треба да одговори на следећа питања:

 • Које су верзије ПХП-а доступне на њиховим серверима?
 • Која су проширења доступна, постоји ли могућност додавања других?
 • Колико често се раде резервне копије?
 • Да ли домаћин нуди подршку за ПХП?
 • Да ли је хостинг пакет приступачан?

Ако је хостинг провајдер који тврди да је добар ПХП домаћин, али не даје довољно информација на горња питања, вероватно бисте требали кренути даље. Сада анализирамо свако појединачно питање и сазнаћемо зашто је важно знати о ПХП верзији, додацима, резервној копији, подршци и цени?

пронађите пхп веб хостинг провајдера

ПХП верзија: домаћин са којим ћете радити требало би да нуди више пхп верзија, тако да можете одлучити која ће се користити на вашем налогу. Важно је имати могућност ажурирања и на најновију ПХП верзију. Хостинг компанија која нуди само старије верзије ПХП-а није добар домаћин. Ажурирања су веома важна, не само за сигурност, већ и за побољшање перформанси. Такође је добро знати када компанија врши ажурирање верзије на својим серверима, јер ако користите скрипте старијих верзија, ажурирање може довести до грешака у ПХП-у и то желите да избегнете ажурирањем кода.

ПХП екстензије: сваки хостинг провајдер нуди низ ПХП додатака. Али да ли инсталирају нове екстензије када их корисник захтева? Ако је потребна скрипта или веб локација да би се покренуо, проверите да ли је инсталиран ваш потенцијални домаћин. Редовни корисници то не занимају, а вероватно се додаци не налазе на промоцији. Ако не можете да пронађете информације о одређеном ПХП проширењу, обратите се техничкој подршци домаћина. Ако не знају о чему говорите, не мучите се с тим домаћином.

Сигурносне копије: увек бисте требали да имате резервне копије веб локације и скрипти. Чак и ако хостинг компанија нуди дневне сигурносне копије, на крају би требало да имате и копију ПХП скрипти и базе података. Резервне копије су добре, јер можете брзо повратити улогу ако се нешто догоди са вашом веб страницом.

ПХП подршка: обично редовни налог рачунара није дозвољен за инсталирање нових екстензија или нових пхп верзија, па је важно имати интернетску подршку која ће вам помоћи у томе. Да бисте тестирали своје способности и вештине у ПХП-у, само им поставите питања у вези са ПХП-ом пре него што се пријавите. Ако знају одговоре, бит ћете у добрим рукама.

Цена: када одаберете план хостинга, цена није најважнији пресудни елемент, али у неком тренутку би требало да узмете у обзир и трошкове вашег хостинг пакета. Ако ћете купити заједнички план хостинга, цијена би требала бити негдје између 5-10 УСД мјесечно. Неке хостинг компаније као што су ИнМотион или БлуеХост нуде попусте за нове купце, тако да можете искористити и ове предности. Трошкови ВПС хостинг плана почињу од 20 УСД који се плаћају месечно, док наменски ПХП сервер може коштати 150 УСД месечно. Имајте на уму да у индустрији хостинга виша цена не значи и бољу услугу, у ствари је повраћај.

Закључак и препорука доброг ПХП хостинга

Вероватно ћете имати више питања да поставите свом потенцијалном домаћину. Немојте се устручавати да то учините, потрудите се да вас хостинг компанија опслужи на било који могући начин; ви сте купац и изабрали сте их с разлогом, тако да би требали да осигурају.

# 1 ИнМотион Топ ПХП Веб Хост

ИнМотион је добар избор за било који ПХП пројекат, њихов заједнички пословни хостинг план почиње од 4,19 УСД месечно, а нуде и ВПС и наменске сервере.

детаљније овде … »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector