Како у 5 једноставних корака створити веб локацију која осваја награду

створити награђивану веб страницу


Свако предузеће у ово модерно време мора једноставно имати своју веб страницу. То није нешто што је тешко постићи, а креирање веб странице је вештина коју је релативно лако научити чак и ако немате много техничког знања или искуства.

Постоје платформе које вам омогућавају да направите веб локацију са алаткама за повлачење и повлачење, другима је потребно неко основно знање кодирања, али све узете у обзир, ако знате како да користите рачунар и знате да следите упутства, тада можете да креирате вероватно на веб локацији. Међутим, ако желите да се ваша веб локација истакне међу другима и да вам помогне да надмашите своје конкуренте, онда морате уложити више времена и труда. Стварање награђиваног веб локације није тако једноставна ствар, али свако то може учинити, барем уз одговарајуће смернице.

У овом ћемо вам чланку понудити 5 једноставних корака које морате слиједити ако желите створити награђивану веб страницу. Али пре него што одемо тамо, размотрићемо неке од разлога за добијање награђиване веб странице са пословног становишта..

Зашто вам треба веб локација која награђује награде?

Као што смо већ рекли, живимо у временима технолошке револуције. Све се сада ради преко интернета, а чак и имати сјајну веб локацију добро је за ваше пословање. Имате награђивану веб страницу која може у потпуности да промени ваше пословање на боље:

 • Тхе изглед и функционалност Ваше веб странице одређују утисак који остављате на потенцијалне купце. Одражава вас као власника предузећа. Дакле, ако ваша веб локација изгледа професионално, изгледаћете и професионално. Ваши потенцијални клијенти ће се осећати сигурно и веровати вам јер ће, с обзиром да сте успели да направите награђивану веб страницу, успешни и имате довољно новца, што значи да имате пуно задовољних клијената. Све је у презентацији.
 • Награђивани веб сајт привлачи више пажње. На пример, моћи ћете сигурно да привучете пажњу медија, а то значи већу покривеност и одличну прилику за ширење пословања и повећање прихода. Медијска покривеност ће заузврат повећати пажњу коју добијате од локалних, али и глобалних перспектива.
 • Сви су на мрежи Статистички подаци показују да више од трећине целокупног светског становништва има приступ интернету и да је куповина на мрежи са сваком годином (и већ је довољно велика) све већа. То значи да морате имати присуство на Интернету. А постојање награђиваног вебсајта може увећати и ојачати ту присутност.
 • Можете да побољшате своје СЕО резултате помоћу награђиване веб странице. Да бисте освојили награду за своју веб локацију, мора да буде ефикасно средство за интернет маркетинг који је у стању да повећа промет који добијате. Морате такође да имате оптимизовану веб локацију која је прилагодљива и прилагођена корисницима ако желите да се такмичите за најбоље награде на веб локацији, па је логично да ће ваши СЕО резултати постати бољи ако успете да направите награђивану веб локацију.

Како да направите награђивану веб страницу?

Сада када знате колико је важно имати сјајну веб страницу, посебно са пословног становишта, сада можемо да разговарамо о стварима које можете да учините на побољшању веб странице и да постанете озбиљан конкурент који може да се истакне и освоји награде. Да бисте то учинили, морате да следите наших 5 једноставних корака.

1. Структура и навигација

Имајући добру, чврсту структуру и навигацију на вашој веб локацији може вам помоћи да створите конзистентну, транспарентну и корисничку веб локацију. Ако веб страницу направите превише компликованом за кретање, ваши потенцијални клијенти ће брзо изгубити интересовање и напустити вашу веб локацију. То значи да навигацију требате учинити што једноставнијом, тако да посетиоци могу брзо и без икаквих проблема да иду тамо где желе.

У овом случају, „мање је више“, реално. Једноставност се исплаћује када је у питању дизајн ваше веб странице и морате да будете сигурни да је ваш изглед једноставан и да је навигација лака за употребу. Морате бити сигурни да су ваши производи или услуге јасно видљиви на почетној страници, као и доступни. Ваша навигациона трака мора бити јасна; не желите да посетиоци морају да похађају часове како би научили како да га користе. Такође мора да одговори, без обзира да ли му приступате са мобилног телефона или десктоп рачунара.

Најбољи начин да проверите колико је добро и једноставно употребљивост ваше веб странице тестирање помоћу правила од 3 секунде; Интернет верзија, наравно. Ово правило су развили деведесетих веб дизајнери и сада је прихваћено широм ове заједнице. Ово правило каже да ваша веб локација мора да добије пуну пажњу посетилаца у временском оквиру који није дужи од три секунде. Ако вам треба више времена за бављење вашим изгледима, сигурно ћете их изгубити. Можда нећете изгубити све, али сигурно је већина посетилаца.

Ако желите да будете сигурни да је ваша веб локација довољно добра да прође овај тест, потребно вам је да сав садржај буде јасан и да га лако разумете. Не користите превише квалитетне графике на свакој страници; само неколико њих ће учинити трик. Такође, требало би да покушате да осмислите стратегију која ће скренути пажњу посетилаца на најпопуларније информације које имате на вашој веб локацији. Можете чак и да користите своје пријатеље или чланове породице у експерименту да бисте видели колико времена им је потребно да би се кретали по вашој веб локацији. То вам може дати потребне информације о употребљивости ваше веб странице.

2. Визуелно искуство

Други важан фактор који има доста утицаја на перформансе ваше веб странице, што се додељује наградама, јесте визуелно искуство или, боље речено, визуелни дизајн. Визуелно искуство је много више од тога да имате прелепу почетну страницу. Мора бити врхунског квалитета, релевантан и примерен посетиоцима и порука коју треба да пренесе. Дизајн ваше веб странице омогућава вашим читаоцима да је искусе на специфичан начин и да буду више заинтересовани за ваш садржај.

Да бисте створили визуелни доживљај који ће вам помоћи да привучете посетиоце, веб локација треба да буде глатка, лака за употребу и навигацију и софистицирана. То не значи да се стварање визуелног искуства завршава када дизајнирате веб локацију, али такође подразумева и правилно коришћење белог простора..

Празни простори који прате различите елементе на вашој веб локацији називају се бијели простор. Када користите бели простор онако како треба, моћи ћете да створите елегантну атмосферу и побољшате позиционирање свог бренда. Такође, бели простор може да побољша разумевање садржаја за ваше посетиоце и публику.

Овај приступ је минималистички, естетски и гладак, а ако се правилно користи, биће такође изузетно леп. Почетна страница која је превише препуна садржаја, чак и ако је тај садржај визуелне природе, може учинити да се посетиоци осећају хаотично и збуњено. Зато награђене веб странице у већини случајева користе једноставност и добро користе беле просторе.

3. Садржај

Да би ваша веб локација постала привлачна за вашу публику, морате да креирате одговарајући и квалитетан садржај. Тај садржај мора бити релевантан за ваше посетиоце, али такође мора бити концизан и лаган за разумевање. Садржај који креирате на вашој веб локацији говори о вашој компанији, вашем гледишту и вашем пословном геслу. Требао би бити информативан, користан и атрактиван. Можете је учинити и смешном, што ваше посетиоце оставља добро расположење и увек желе више.

Још једна ствар о којој треба да размислите када размислите о свом садржају су СЕО правила. Ако желите да ваша веб локација добро функционише, морате да се упознате са СЕО-ом и оним што можете учинити да побољшате свој садржај на СЕО-фриендли начин како бисте се боље пласирали на Гоогле и друге претраживаче. То вам можда неће помоћи да освојите награду за своју веб локацију, али сигурно вам може помоћи да повећате приход и побољшате и повећате свој посао.

Када размишљате о свом садржају и како он утиче на популарност и општу перформансу веб локације, морате да размислите о још једном важном начину на који можете побољшати те ствари. Додавање прегледа купаца, као и ексклузивне понуде, могу вам помоћи да учините публику ангажованијом и заинтересованијом за ваше пословање.

Ово је посебно тачно ако имате веб локацију која ради на принципу е-трговине. Приказивање позитивних критика купаца и неколико ексклузивних понуда, кодова купона или било који други облик промоције могу учинити да посетиоци предузму жељени поступак – куповину производа. Ваша стопа конверзије ће имати користи од ових ствари, али сјетите се правила од 3 секунде које смо раније споменули. Све ово мора бити приказано организовано и ангажовано.

4. Брзина и једноставност

О једноставности смо већ говорили када смо говорили о навигацији на вашој веб локацији, али сада ћемо о томе поново говорити у смислу повећања стопе конверзије. Да бисте повећали стопу конверзије, морате имати једноставан и кратак поступак одјаве. Једноставан и јасан поступак одвикавања од помоћи ће многим посетиоцима да купе ваше производе. Добар пример за то је Амазон јер нуде опцију куповине једним кликом поред већ поједностављеног поступка одјаве.

Одмах поред једноставности је брзина када је функционалност ваше веб странице у питању. Не можете имати награђивану веб локацију само захваљујући свом изгледу или дизајну. Значајке функције су важне, а брзина је једна од најважнијих ствари о којој треба да бринете.

Још једном, ово се посебно односи на веб локације са е-трговином. Мала брзина када је у питању учитавање страница, као и проблеми са веб страницом на мобилним телефонима и уређајима ће сигурно негативно утицати на вашу стопу конверзије. То би, наравно, могло негативно да утиче и на ваше укупне корпоративне приходе. Различите статистике показују да скоро половина свих интернет купаца неће чекати више од три секунде да се страница учита и да укупна брзина веб странице игра важну улогу у њиховој верности веб локацији..

Најлакши начин да побољшате своју брзину јесте да се инжењери баве тиме, али постоје неке ствари које можете да учините да повећате и брзину веб странице. Можете користити кеширање претраживача, учинити преусмеравања одредишне странице за кеширање, користити ЦДН, минимизирати преусмеравања, минимизирати своје кодове, избегавати лоше захтеве итд..

5. Користите респонзивни дизајн

Имати одговарајућу веб страницу неопходан је услов да се чак и узму у обзир за сваку врсту награде. Одговарајући дизајн омогућава вам да прикажете свој садржај и изглед на било ком уређају, попут рачунара, мобилних уређаја, е-читача, лаптопа итд..

Израда веб странице са одзивним дизајном је инвестиција која ће се исплатити на више начина. Прво ће оптимизовати начин на који посетиоци комуницирају са вашом веб страницом на многим уређајима. Друго, повећаће саобраћај на вашим претраживачима, што значи и да има позитиван СЕО ефекат. Али највећа предност која долази са одзивним дизајном лежи у једноставним бројевима. Што више уређаја покривате, то ћете имати више посетилаца и то је одлично за посао.

Између осталих предности, истиче се и исплативост респонзивне веб странице. Уместо да морате да направите две одвојене веб странице како бисте обухватили исту публику, то можете да урадите за цену једне веб странице. Такође, трошкови одржавања су врло ниски и то је још један начин да се брзи дизајн дугорочно исплати.

Подесите своју невероватну веб страницу данас!

Изаберите БлуеХост & ВордПресс за изградњу вашег награђиваног веб локације!

Почни сад “

Окончање

Сјетите се само да посједовање награђиване веб странице може бити од користи на тако многим нивоима и може вам помоћи да раст вашег пословања постане успјешнији него што сте икада замислили. У смислу технолошког напретка у којем живимо, имати одличну веб страницу вероватно је још важније од одличног производа. Надамо се да ће вам наши савети и трикови бити корисни када започнете са израдом веб странице и да ћете ускоро завршити награђивану веб страницу.

Садржавана слика Дизајнирао Фреепик

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map