Комплетан водич за Софтацулоус – Лако инсталирање ваших омиљених скрипти

потпун водич за софтакулозни инсталатер аутомобила


Софтацулоус је комерцијална скрипта која се користи кроз цПанел која инсталира аутоматске скрипте, управљање садржајем и друге корисне алате за вашу веб локацију користећи базу података и веб простор. Софтацулоус можете видети или на картици Софтацулоус Аппс Инсталлер или на картици Софтваре, а доступан је и преко Плеск-а, Х-Спхере-а, ДирецтАдмин-а и ИнтерВорк-а, у међувремену може инсталирати разне познате ЦМС-ове као што су ВордПресс, Јоомла, ПрестаСхоп, пхпББ, СМФ, ВХМЦС, Магенто и још много тога.

Други слични софтвер попут Софтацулоус су Инсталатрон и Фантастицо, оба аутоматски инсталирају готово исте скрипте и ЦМС, али Софтацулоус је најпопуларнији са више од 380 алата и милион корисника. Такође, Софтацулоус има бесплатну верзију која садржи 55 скрипти попут Отвореног блога, Серендипити, Дотцлеар, Зикула, Гееклог, СМФ, ПрестаСхоп, Моодле 2.6 и других алата.

Поређење између Софтацулоус, Фантастицо и Инсталатрон

Софтацулоус има 387 скрипти које имају доступне оцене, корисничке прегледе и демонстрације за њих, а ту су и ПХП скрипте, Јавасцриптс, Перл скрипте и вишејезичне апликације док Фантастицо има само 50 скрипти без оцена, рецензија, демонстрација, Јавасцриптс, Перл скрипте и Инсталатрон има 83 скрипте доступне само са демонстрацијама и већина је ПХП скрипти или Перл, а само Инсталлатрон такође има вишејезичне апликације.

Помоћу Софтацулоус-а можете да инсталирате апликације користећи хттпс или ИП док Фантастицо нема ову функцију, а Инсталлатрон не користи ИП инсталацију, али има хттпс. Увоз апликација из других аутоинсталатора или ручно инсталираних апликација су једноставни и брзи процеси са Софтацулоус-ом, док Фантастицо не дозвољава те процесе, у међувремену, Инсталлатрон вам омогућава увоз апликација. Инсталација апликације у међународним доменима доступна је за Софтацулоус и Инсталлатрон, док Фантастицо не дозвољава да то урадите заједно са списком задатака, евидентирањем грешака и интерфејсом наредбеног ретка и да креирате и инсталирате прилагођене апликације, карактеристике које и Софтацулоус и Инсталлатрон нуде за своје корисника.

Куке су такође доступне у Софтацулоус-у док су и у Фантастицо-у и у Инсталатрону недоступне заједно са могућношћу креирања планова за кориснике. Међутим, можете деинсталирати апликације у сва три софтвера, док можете надоградити апликацију једним кликом и извршити сигурносну копију / враћање апликација само у Софтацулоус и Инсталлатрон.

Опција поновног брендирања, инсталација у једном кораку и ВХМЦС интеграција наплате доступни су за Софтацулоус и Инсталлатрон, заједно са додавањем скрипти, а измене предложака е-поште су функција доступна само на Софтацулоус.

Контролна табла препродавача, аутоматизовани АПИ-и, вишејезични интерфејс доступни су на Софтацулоус, док у Фантастицо-у нису доступни, а у Инсталатрону су доступни само контролна плоча и вишејезични интерфејс..

Цена за Софтацулоус годишње је 24 УСД док ВПС цена годишње 12 УСД, Фантастицо има следеће цене од 90 до 24 долара, док Инсталатрон кошта 50 и 25 долара.

Софтацулоус Ревиев

Софтацулоус је доступан за говорнике који не говоре енглески, а доступни су целом свету, могу да извршавају сложене функције једним кликом, размештајући читаве веб апликације у неколико минута, на пример, ВордПресс се инсталира за 2 минута користећи прилагођену базу података, таблицу, директоријум, корисничко име, лозинку и е-маил администратора.

Софтацулоус укључује претрагу где можете да пронађете жељене алате и редовно се ажурира најмање месечно нудећи опсежну документацију за нове кориснике, али и за старе.

Софтацулоус се не ажурира само новим алатима, већ надограђује и старије чинећи их бржим, сигурнијим и пријатељски расположенијим, а нуди и могућност увоза скрипти и брзу, сигурну, сигурну и паметну употребу на било ком језику и пре него што их инсталирате можете видети оцене, демонстрације или прочитати рецензије других корисника Софтацулоус-а.

Можете да верујете Софтацулоус-у, не само зато што постоје милиони корисника широм света, већ и зато што постоје хиљаде компанија које пружају веб домаћинима које купују и користе Софтацулоус нудећи га и својим корисницима..

Софтацулоус се може бесплатно користити како би га тестирали, а затим га можете купити ако сте задовољни нудећи прилагођену интеграцију са скоро свим панелима ако не користите уобичајене, чак и ако имате једноставну аутоматизацију за ВХМЦС.

Софтацулоус има пријатељско корисничко сучеље и одличне визуалне елементе, заједно са једноставним и интуитивним дизајном помажући корисницима, омогућавајући корисницима да ставе свој логотип и без потребе за одржавањем, али имају потпуну контролу и такође имају могућност да имају више корисника са различитим дозволама.

Како се користи Софтацулоус

Једном када унесете своју цПанел адресу која је обично нешто као екампле.цом/цпанел, само требате да одете до Софтацулоус-а и унесете на њу.

најбоље оцењиване скрипте

Овде ћете видети скрипте сортиране по ПХП-у, Јавасцриптс и класе, али и по типовима као што су блогови, микро блогови, портали, ЦМС, форуми, галерије слика, викис, друштвено умрежавање, управљање огласима, календари, игре, е-поруке, анкете, анкете, вођење пројеката, е-трговина, ЕРП, књиге гостију, корисничка подршка, оквири, едукативни, ДБ алати, музика и видео.

Можете одабрати категорију, врсту скрипте или један од најбољих скрипти које ћете инсталирати док у подножју ћете видети последње исправке за Софтацулоус. Притиском на дугме „И“ приступићете инсталацијским скриптама у покрету где можете да их доживите уживо, брже и боље правите веб странице и такође видите оцене и критике.

Једном када одаберете скрипту за инсталирање, попут ВордПресс-а, можете је директно инсталирати или видети преглед или демонстрацију са одређеном скрипту, следећи корак је видети функције, снимке екрана и прегледе или чак увести са удаљеног сервера или са истог инсталирате ВордПресс користећи протокол, домену и опционални директоријум.

На картици Преглед можете видети информације о одабраној скрипти, као што су последња верзија, датум последње верзије издатка, опис скрипте, потребан и доступан простор, снимак заслона, веза са веб локацијама за подршку софтвера, тренутне инсталације и сродне скрипте.

У тренутној инсталацији можете било да обришете, измените, дуплирате или преместите апликацију, док на картици инсталације можете одабрати протокол, изабрати домен, можете уписати инсталациони директориј и назив странице, заједно са описом веб локације, такође можете омогућити вишеструку локацију ( ВПМУ), можете одабрати административни налог: корисничко име, лозинку и е-пошту, можете одабрати језик и одабрати додатке.

Постоје и напредне опције за инсталације као што су назив базе података, префикс табеле, аутоматизоване сигурносне копије, ротација резервне копије, аутоматска надоградња, онемогућивање обавештења о ажурирању, аутоматска надоградња ВордПресс додатака и аутоматска надоградња ВордПресс тема. Такође, можете одабрати задану тему и детаље инсталације е-поште. Тако да са Софтацулоус-ом немате само уобичајени инсталацијски програм, већ имате и напредну верзију где можете директно да прилагодите инсталирану верзију ВордПресс-а са заданом одабраном темом од вас и једног или више додатака.

На врху Софтацулоус-а имате мени представљен разним иконама, од којих свака представља начин да одете на свој цПанел, почетну страницу, демо страницу скрипте, оцене скрипти, све инсталације, листу задатака, подешавања поставки, сигурносне копије и враћање, поставке е-поште, синхронизовање са осталим аутоматским инсталатерима, помоћ и подршка, било дугме за одјављивање.

Завршавајући све!

На крају, можете користити Софтацулоус у више сврха као што је тестирање скрипте или ЦМС-а или директно стварање веб локације са феноменалном темом и управљањем садржајем од самог почетка користећи аутоматско одржавање, као што су резервне резервне копије. Добављачи веб хостинга као што су ИнМотион Хостинг или ВебХостингХуб користе Софтацулоус како би омогућили својим клијентима да лако инсталирају своје омиљене скрипте на своју веб локацију.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map