Преглед ВооЗоне ВооЦооммерце Амазон Аффилиате ВордПресс Плугин Преглед

воозоне преглед


Аффилиате маркетинг један је од најуноснијих начина зарађивања новца путем интернета. Постоји на хиљаде партнерских мрежа преко којих можете продавати туђе производе, али Амазон је из очигледних разлога најпопуларнији. То је највећа интернет продавница на свету са милионима различитих производа. Због тога многи људи желе да их продају путем своје веб странице ВордПресс. Да бисте то учинили, морате користити праве додатке.

Прављење листе Амазон производа и њихово постављање на вашу веб локацију захтева много рада и пажње, али на срећу имамо одличне додатке за Амазон Аффилиате који ће нам помоћи.

Додатак Амазон Аффилиате повлачи целе производе из Амазона. Они издвајају слике, цене и опис производа, чинећи ваш посао много лакшим. Уштедећете пуно времена и моћи ћете да се више фокусирате на повећање прихода.

Данас прегледавамо нови, популарни додатак Амазон Аффилиате под називом ВооЗоне. Тренутно је један од најбољих додатака који се удружују с ВооЦоммерце-ом и олакшава живот учесницима Амазон Ассоциатес-а много лакшим.

Преглед & Преузимање

ВооЗоне ВооЦоммерце Амазон подружнице

ВооЗоне је потпуно опремљени додатак Амазон Аффилиате који обрађује све детаље повезане са излагањем придружених производа. Кошта 42 долара за једну веб локацију, што је сасвим разумно с обзиром на просечну цену додатака и изванредну услугу коју пружа. Али које су то ствари због којих ваш новац вреди?

Упаравањем овог додатка са вашом ВордПресс ВооЦоммерце веб страницом, можете да направите потпуно нову продавницу од почетка. ВооЗоне ће повући производе из Амазона и показати их на вашој веб локацији. Користиће ваше партнерске везе, тако да ако неко купи производ, провизије ће отићи на ваш налог.

надзорна плоча воозоне амазон аффилиате додатак

Можете га користити без нереда и интегрисано у ваш систем. ВооЗоне је у потпуности компатибилан са било којом темом ВооЦоммерце или ВордПресс. Такође можете да објавите своје производе уз производе Амазон Аффилиате, а да нико не примети разлику.

Све што требате да урадите је да наведете кључну реч, као критеријум за тражење, подесите број страница које желите да увезете и започнете поступак! Лако је то, уштедјети сате рада. Овај процес можете и аутоматизовати, а ВооЗоне редовно повлачити производе.

Када то учините, имат ћете све слике, информације, прегледе и описе било којих производа који су повучени. Можете одабрати колико слика желите да увезете за сваки од производа. Такође можете да окрећете било који садржај који сте повукли помоћу функције центрифуге садржаја.

Амазон опис производа садржај предио

Нова функција потврђује да ли су одређени производи доступни на свим локацијама Амазона, што може бити врло корисно. Ваши купци ће дефинитивно знати да ли је производ доступан или не.

Имаћете своју сопствену веб продавницу која изгледа као правилна веб локација за е-трговину, али купци ће на одјављивање довести страницу Амазон Аффилиате производа..

Али ВооЦоммерце не повлачи само производе, а остатак остављате вама. Бави се свим детаљима повезаним са њима.

Купите ВооЗоне само за 42 УСД!

Значајке додатка ВооЗоне

 • 90 дана колачић – Овом функцијом, производ преко којег је корисник отишао до Амазона, биће додан у корпу и такође ће додати колачић од 90 дана. Нормални колачић са Амазоновим подружницама траје само 24 сата.
 • На сајту – Корисници могу додати више производа у корпу за куповину на вашој веб локацији и затим извршити поступак наплате путем Амазоновог система.
 • АСИН Граббер – Можете преузети стотине АСИН-ова из Амазона и увести их преко ЦСВ датотеке.
 • Аналитика – Стално можете пратити колико сте продали и колико конверзија имали. Овај модул се зове ВооЗоне Репорт, који је посебно осмишљен како би задржао све производе које имате од Амазона. Такође вам може слати извештаје е-поштом, што је заиста супер!
 • Модул напредне претраге и увоза – Само унесите кључну реч. Потражите производе и увезите их на своју веб локацију. Можете увести и све надређене категорије и подкатегорије.
 • Опционо није приказ производа који се продају.
 • Модул за синхронизацију – Не морате стално провјеравати цијене производа и залихе. Можете стално ажурирати УРЛ-ове, описе, наслове и цене!
 • Ауто увоз – Производе можете аутоматски увести само пружањем кључне речи и броја страница које желите да прикажете.
 • Инсане Импорт – Овај модул пружа велику контролу над процесом увоза. Омогућава вам да увезете 50 одједном на општу претрагу и 100 производа према претраживању категорије / подкатегорије.,
 • Модул статистике производа – Можете видети статистику сваког свог производа и погледати колико су хитова добили и колико их је људи додало у своју корпу. Такође можете да пратите колико је људи преусмерено на амазон. На овај начин можете знати који су производи популарнији.
 • Гео-циљање – Помоћу ГЕО циљања можете преусмерити кориснике директно на Амазон, без обзира одакле су.
 • Доступност испоруке – Корисници ће знати да ли је њихов изабрани производ доступан за отпрему до њихове локације или не. Они ће такође знати да ли је бесплатан или не.
 • Невероватна СЕО страница – Сви производи које увезете морају да индексирају претраживачи. Срећом, ВооЗоне узима све податке са страница производа и оптимизује их на вашој веб локацији стављајући их у свој прилагођени оквир АА тима.

ВооЗоне је такође направио пуно нових и корисних промена. Напредна претрага коју смо споменули знатно олакшава живот, али постоје и други. Корисници сада могу бирати између различитих варијација производа, попут величине, боје, цене, дизајна и многих других.

Такође можете да користите купоне Амазон и дајте корисницима толико жељене попусте.

Окончање

То је то! Један од најбољих додатака Амазон Аффилиате-а за ВордПресс, који ће вашу веб локацију претворити у машину за прављење профита. Није сваки додатак толико робустан и пун функција, због чега га толико волимо.

ВооЗоне је робустан додатак који посао обавља што једноставније и ефикасније. Ако желите да зарадите нешто добро са придруженим маркетингом, ВооЗоне је одлично место за покретање вашег интернет пословања!

Набавите овај додатак одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map