Рецензија Медиа.нет за издаваче – Да ли је Медиа.нет добра АдСенсе алтернатива?

преглед медија-нет-а


Адсенсе је одличан алат за маркетинг садржаја, али неколико других избора за исти могу вам помоћи да добијете највише вредности. Приликом одабира огласне мреже, одлуку треба да обавести ваша ниша, локација, врста публике и други фактори.

Иако постоји много различитих врста рекламних мрежа које испоручују огласе у безброј формата, укључујући скочне прозоре, банере и мобилне огласе, један добављач који се у неким аспектима ближи или чак постиже боље од Адсенсе-а је Медиа.нет.

Шта је платформа за контекстуалне огласе?

Овај израз се односи на огласне мреже које постављају огласе на вашу страницу у зависности од контекста садржаја. Ако пишете или сте објавили пост о туристичким дестинацијама, на пример, посетиоцима ће се приказати огласи који се односе на хотелске понуде, авионске понуде и туристичке агенције. Дигитални предузетници често сматрају да су контекстуални огласи ефикаснији од свих осталих врста реклама. Они су релевантни и остварују боље од огласа који су насумично постављени на нерелевантном садржају.

Шта је Медиа.нет?

Медиа.Нет је на другом месту у Адсенсеу у контекстуалном оглашавању. Бивши се хвали ВИП приступом Иахоо-овом базену оглашивача. То значи да издавачи који користе Медиа.Нет могу очекивати да ће претраживати више од 6 милијарди долара. Чак и ако је ваша ниша мала, Медиа.нет ће имати оглашиваче великог буџета који желе да користе ваше странице са садржајем.

командна табла медија-нет-издавача

Надзорна плоча медија Публисхер

Прос оф Медиа.нет

 • Опсежан базен оглашивача из Иахоо-а и Бинга

Врхунски издавачи попут Реутерса, Форбеса, Киплингера, Елле и Цосмополитана, између осталог, раде с Медиа.Нет-ом. Креатори садржаја довољно добро знају да су велике снимке у контекстуалном оглашавању Иахоо-Бинг, Фацебоок и Гоогле. Ваш успех као предузетнички стваралац садржаја или блогер по том питању зависи од рада са једном од ових платформи. Медиа.Нет пружа клијентима из два претраживача који су спојени као један.

 • Боља плата

Како би одржао високе стандарде и испунио очекивања, медиа.нет има ригорозан процес, осигуравајући да прихвати једину веб локацију која има премиум садржај. Поврати који се могу очекивати на крају пута оправдавају тражени квалитет. Отприлике је једнак и понекад већи од онога што Адсенсе плаћа издавачима. Стога је сигурно рећи да је Медиа.нет одлична алтернатива Гоогле Адсенсе-у.

 • Релевантни огласи

Иако сте као блогер могли радити са било којом врстом реклама за угађање светла, небитни огласи могу вам урушити шансе да се икада пробијете. Ако се корисници на силу рекламирају о стварима о којима их ништа не занима, вероватно ће се осећати одвојеним чак и од вашег садржаја. Медиа.нет приказује веома релевантне огласе који су синхронизовани са вашим садржајем. То помаже у побољшању корисничког искуства на вашој веб локацији.

 • Нативни формати

медиа-нет-нативе-адс

медиа.нет Нативе Адс

Проблем који постоји током рада са многим огласним мрежама је тај што постављају огласе који ометају видљивост и употребљивост вашег садржаја. За блогере, ова ситуација може бити убица у каријери. Најбоља ствар код коришћења Медиа.нет-а је та што они дизајнирају своје огласе како би одговарали формату ваше веб странице. Најаве су такође компатибилне са мобилношћу ваше веб локације.

 • Лако прилагођавање

Медиа.нет као огласна платформа блогерима и издавачима даје слободу да прилагоде начин приказивања огласа. Корисници могу да креирају прилагођене облике огласа који су само ексклузивно могући помоћу ове огласне мреже. Поред подешавања боја и облика, можете бирати између безброј опција као што су прикључени мобилни уређаји, садржајни или међупросторни огласи.

 • Компатибилно је са другим огласним мрежама

Када радите са медиа.нет, можете одабрати да радите и са другим огласним мрежама. Компатибилност медија.нет превазилази уређаје који обухватају друге системе, што је фактор који вам може помоћи да удвостручите приходе као издавач. Такву слободу је ретко пронаћи код других система.

 • Дежурни менаџер рачуна

Издавачима је често потребна прилагођена подршка када је реч о оптимизацији огласа и подешавању налога. Уз правилне смернице, чак и нови блогер може одмах започети стварање атрактивног садржаја за који брендови могу да буду вредни. Такву подршку можете добити у било које време са медиа.нет, само тако што ћете им испустити емаил. Сви издавачи додељују менаџеру рачуна који иде изван свог начина да осигура да све тече без проблема.

 • Није потребан вирусни саобраћај

Медиа.нет ради на другачијем пословном моделу (цена по 1000 приказивања) у поређењу с другим огласним мрежама. Издавачи могу бити плаћени чак и ако имају малу количину промета. То је добра вест за блогере на нивоу нивоа, јер је саобраћај често дисквалификација за многе који се покушавају придружити Гоогле Адсенсе-у.

Против медиа.нет

 • Плаћања у јединственој валути

Без обзира из којег света долазите, медиа.нет ће подразумевати да прихватате плаћања у америчким доларима. За издаваче у САД-у то је у реду. Међутим, блогери који долазе из других делова света могу лако да пате од непријатељских курсева.

 • Намењено земљама првог реда

Осим што користи јединствену валуту, платформа је јако концентрисана и на земље првог реда. Овај термин се генерално односи на земље са већом куповином моћи. То значи да ако ваш садржај није циљан на публику у економски моћним земљама, можете претрпети мали ток прихода.

 • Статични огласи

Огласи Медиа.нет нису живи, што значи да нису одговорили. Са мрежама попут Адсенсе-а, њихове рекламе мењају облик и положај док корисник комуницира са веб страницом. То често помаже да се повећа видљивост и интерактивност огласа. Формат статичких огласа можда не даје најбоље резултате на мобилним платформама.

Да ли је Медиа.нет добар за блогере?

медиа-нет-добро-за блогере

У поређењу са Гоогле-овим Адсенсе-ом, Иахоо-Бинг-ов медиа.нет је боља платформа за блогере. Ако тражите начине како да зарадите додатни новац од блогања, медиа.нет руши све препреке у индустрији за вас. Морате писати само сјајан садржај и одржавати сајт уредним и свежим.

Поново, приход од оглашавања на медиа.нет-у је већи од зараде Адсенсе-а. Плаћаће вам се овисно о вашој ниши и броју појављивања медија.нет огласа на вашој веб локацији. Стопе саобраћаја се овде не рачунају. Мрежа плаћа нето-30 са прагом зараде од 100 УСД. Средства можете добити путем Паипала и банковног пријеноса.
Издавачима се такође свиђа чињеница да се плаћања врше брзо. Заједно са 24-сатном подршком и прилагођавањем огласа, медиа.нет се појављује као најбоља огласна мрежа за блогере.

Да ли је Медиа.нет добра АдСенсе алтернатива?

Веб локација може да буде одлична по садржају и саобраћају, али Гоогле Адсенсе ипак може одбити вашу апликацију. То не би требао бити крај вашег сна да зарадите новац од блогања. Постоји много других алтернатива Гоогле Адсенсе-у, а Медиа.нет је најбоља алтернатива. Затим можете користити и Гоогле Адсенсе и Медиа.нет да бисте повећали проток прихода. Обе су изузетно компатибилне.

Медиа.нет просијава вашу веб локацију да одлучи које кључне речи треба да циљају за огласе из базе података Бинг и Иахоо оглашивача. Временом ће мрежа научити који огласи најбоље делују за вашу врсту садржаја како би створили највише појављивања. Програм често препоручује да се њихови огласи приказују на вашој веб локацији најмање 15 дана. У том времену алгоритми мрежа ће зарадити да оптимизирају ваш садржај и поставе интуитивне огласе који ће вам донијети највећи приход.

Који је саобраћај најбољи за Медиа.нет огласну мрежу?

За разлику од Гоогле-овог Адсенсе-а, медиа.нет не занима густину саобраћаја. Начин плаћања Цена по миљи значи да блогери могу бити плаћени по појављивањима. Из тог разлога, ове мреже се истичу као функционална алтернатива Адсенсе-у за мале блогере.

Све док имате саобраћај из развијених земаља, без обзира колико велики или мали, а имате одличну веб локацију блога, можете добити одобрење за мрежу. Медиа.нет није огласна мрежа са плаћањем по перформансама, па омогућава издавачима да зарађују на основу утисака које огласи остављају на својим страницама са садржајем.

Не постоје одређени минимални саобраћајни захтеви за подобност за медиа.нет, али генерално сте у бољој позицији ако на вашој веб страници дневно добијете између 100 и 200 посетилаца углавном из развијених земаља.

Квалитет садржаја и дизајн веб страница

медиа-нет-дисплаи-огласи

медиа.нет Дисплаи Адс

Медиа.нет је боље плаћена контекстуална огласна мрежа са врхунским перформансама .Медиа.нет од издавача захтева да објављују садржај највишег квалитета на својим веб локацијама. Није платформа за оне који желе брзо да зараде са блога неквалитетног квалитета.

Мрежа има јасне смернице за све издаваче које треба да поштују како би били прихваћени у програм. Испод је приказ неких захтева за садржај у погледу мреже.

 • Садржај ваше веб странице мора бити на енглеском језику
 • Ваш саобраћај мора бити углавном из САД-а, Велике Британије и Канаде
 • Садржај треба да буде без плагијата
 • Садржај треба редовно ажурирати
 • Веб локација не треба да садржи ништа што крши права интелектуалне својине
 • Морате имати стални број посетилаца који свакодневно прате локацију
 • Дизајн веб странице треба да буде једноставан за употребу и једноставан за навигацију

Тхе Такеаваи

Примарни начин на који блогери зарађују новац је уновчавањем својих блогова како би створили приход од њих. Обично много зараде од вашег пензмана зависи од тога да ли радите са правим огласним мрежама. Иако је Гоогле Адсенсе и даље најбоља огласна мрежа; има много црвених врпци које многе издаваче блокирају у њиховим приходима. Медиа.нет је подједнако интуитивна и високо ефикасна платформа коју можете испробати. Приступање је бесплатно и лако.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map