Рецензија ССЛ-а – Осигурајте своју веб страницу ССЛ сертификатом

01.06.2020
Чланци и више ... 'Рецензија ССЛ-а – Осигурајте своју веб страницу ССЛ сертификатом
0 8 мин.

ссл цом ревиев


Када се осетљиве информације попут података о кредитној картици, лозинке, корисничка имена и других приватних података шаљу путем интернета, ССЛ (Сецуре Соцкетс Лаиер) се користи као начин за обезбеђивање и шифровање приватних података. Веб странице које користе ССЛ сертификате садрже ХТТПС у УРЛ-у веб локације, као и симбол катанца.

ССЛ.цом је водећи ауторитет у ССЛ сертификатима и овај ССЛ.цом преглед ће вам пружити користан преглед дигиталних сертификата које можете да купите од њих, функција које долазе уз ове сертификате и других аспеката њихових услуга, укључујући познавање корисничке подршке..

Осигурајте своју веб страницу СССС-ом!

ССЛ.цом Преглед компаније

ССЛ.цом је са седиштем у Хјустону, Тексас, САД, а основан је 2002. године. На њега се ослањају организације и владе у преко 120 земаља. ССЛ.цом пружа дигиталне цертификате за широк спектар случајева коришћења, укључујући ССЛ / ТСЛ сертификате, потписивање кода за потпис документа и С / МИМЕ сертификате е-поште. Они су ауторитет сертификата са 5 звездица са изванредном подршком која се протеже и ван издавања сертификата, укључујући и подршку у вези са инсталирањем и конфигурацијом..

У овом прегледу ССЛ.цом, фокусираћемо се на врсте ССЛ сертификата које нуди ова компанија и функције које су стандардно уз ове производе.

ССЛ.цом Планс & Цене

Они на тржишту за ССЛ сертификате имају 7 понављања ССЛ сертификата које могу да одаберу. Да видимо који је случај употребе сваки сертификат осмишљен да служи и колико се очекује да платите за годишње планове или планове са дужим трајањем.

ссл цом планира одређивање цена

Основни ССЛ

Основни ССЛ сертификат издаје се за једно, потпуно квалификовано име домена (нпр. Домаин.цом или маил.домаин.цом) користећи наменску ИП адресу. Може се користити на више сервера истовремено. Након успешне провере, ССЛ сертификат издаје се у року од 5 минута. Басиц ССЛ ће такође заштитити ввв. верзију домена (ввв.домаин.цом или ввв.маил.домаин.цом) и можете да је купите у трајању до 5 година, а у том случају се очекује да платите 183,75 УСД (36,75 УСД годишње). Ако купујете Басиц ССЛ у трајању од 1 године, цена је 49 УСД годишње. Основни ССЛ сертификат такође укључује неограничено поновно издавање уколико се било шта догоди вашем ССЛ сертификату током његовог животног века.

Сертификат долази са гаранцијом од 10.000 УСД, подржава потписивање 2048+ Бит сертификата и користи СХА2 алгоритам хасхинг.

Премиум ССЛ

ССЛот-ов Премиум ССЛ креиран је да задовољи потребе мањих предузећа, обезбедиће до 3 поддомене које деле примарно име домена, подржава Мицрософт Екцханге Аутодисцовер услугу, може се користити на више сервера истовремено и неограничено је поновно издавање и приватни кључеви. Премиум ССЛ сертификат укључује гаранцију од 10.000 УСД.

Откупна цена у трајању до 5 година излази на укупно 371,25 УСД (74,25 УСД годишње), што је уштеда од 25% у поређењу са ценом од 99 УСД / год ако је купите само током једне године.

ССЛ високе поузданости

Овај ССЛ сертификат високе гаранције омогућава вам да се ваше предузеће појави у детаљима вашег ССЛ сертификата. Пружа заштиту за потпуно квалификовано име домена, укључујући и његову ввв варијанту, и има исте карактеристике као Премиум ССЛ.

Сертификат кошта 242 долара за 5 година (48,40 УСД годишње) или 69 долара ако га купите из године у годину.

Вилдцард ССЛ

Вилдцард ССЛ дизајниран је да штити коријенски домен и било који број поддомена једним рјешењем и захтијева провјеру организације.

Овај сертификат је одличан за хостинг и виртуелне хостове јер се може користити на неограниченим ИП адресама са вишеструким, истовременим приватним кључевима и попут основног ССЛ сертификата, може се истовремено користити на више сервера.

Гаранција која долази уз овај сертификат износи 1,250,000 УСД. Овај сертификат можете да купите у трајању до 5 година, коштајући 1121,25 УСД (224,25 УСД годишње), што ће вам омогућити да уштедите 25% за разлику од куповине у трајању од само 1 године, што кошта 299 УСД.

САН / УЦЦ ССЛ

Овај сертификат је креиран да задовољи потребе клијента и делује са разним Мицрософт Екцханге услугама.

Један УЦЦ / САН сертификат обезбедиће сигурност за више домена (до 2.000 јединствених домена и / или поддомена) на дељеној ИП адреси.

САН / УЦЦ сертификат долази са неограниченим лиценцама сервера и неограниченим поновним издавањем и паровима кључева. Гаранција осигурања за овај план износи 1.250.000 УСД.

Куповином УЦЦ / САН сертификата у трајању од 5 година продават ћете се у износу од 141,60 УСД годишње (или 177 УСД ако је одабрано трајање 1 година) или 708 УСД наплаћених сваких 5 година. Ово укључује САН сертификат за 3 нон-вилдцард домена. Сваки додатни домен који не садржи вилдцард враћа вам се 196 УСД. Ако одлучите да додате вилдцард домену, то ће вас коштати 645 долара.

ЕВ ССЛ

Ако тражите највишу доступну потврду, ССЛ.цом-ов цертификат за продужену валидацију предузећа (ЕВ) пружа сигурност идентитета водећег у индустрији. Да би вам се издао ЕВ ССЛ, ваша компанија је темељно проверавана изван стандардних метода провере домена. Ова врста ССЛ сертификата аутоматски омогућава зелену адресну траку, а детаљи цертификата приказат ће ваше податке о организацији.

ЕВ ССЛ сертификат обезбеђује потпуно квалификовано име домена, укључујући и ввв варијанту тог домена, може се користити на више сервера истовремено, можете неограничено поновно издавање током његовог животног века, и добија гаранцију од 2.000.000 УСД.

Овај сертификат можете да купите у трајању до две године, што кошта укупно 479 УСД (239,50 УСД годишње) или можете да га купите у трајању од једне године, што кошта 299 УСД.

ЕВ УЦЦ / САН ССЛ

ЕВ УЦЦ / САН ССЛ нуди ССЛ заштиту са већим бројем места која ће омогућити да се у адресној траци појављују зелена трака и назив ваше компаније. Погодно је за предузећа која желе да заштите више веб локација и домена.

Овај сертификат је погодан за осигурање потпуно квалификованих имена домена и кошта 638,40 УСД за прва 3 домена (206,40 $ сваки домен после 3.) ако га купите за 2 године (1 година кошта 399 УСД / год за прва 3 домена, 129 УСД сваки домен после 3. ).

Бесплатни ССЛ

ССЛ.цом такође има бесплатан ССЛ сертификат, који је у основи пробна верзија у трајању од 90 дана основног ССЛ сертификата. Ово ће вам пружити довољно времена да видите предности ССЛ сертификата у акцији (бољи СЕО, веће стопе конверзије, боља сигурност, пословна веродостојност итд.).

ССЛ.цом функције & Вредност

ССЛ.цом открива скуп функција које су стандардне за све ССЛ.цом цертификате:

 • Компатибилност са 99% свих претраживача;
 • Симбол за закључавање и домен „хттпс“;
 • 256-битна СХА2 хттпс АЕС енкрипција;
 • Испуњавање ХИПАА и ПЦИ усаглашености;
 • Бесплатно неограничено поновно издавање сертификата током радног века сертификата;
 • Потпуна подршка за мобилне уређаје;
 • 30-дневна гаранција поврата новца без трошења;
 • Бесплатно ССЛ.цом Сите Сеал;
 • 24/7 подршка за е-пошту, телефон и цхат;
 • Усер-фриендли Аццоунт Манагер.

ССЛ.цом печат странице који се активира са свим ССЛ сертификатима сигнализира купцима или посетиоцима да је ваша веб локација безбедна, што ће повећати задржавање посетилаца и стопе конверзије. ССЛ сертификат ће такође побољшати рангирање веб локација на претраживачима.

Нису сви добављачи дигиталних цертификата подржани неограничено поновно издавање сертификата или нуде подршку за инсталирање или конфигурирање цертификата. ССЛ.цом такође има предност што је угледна и препознатљива марка.

Корисничка подршка на ССЛ.цом

ссл цом онлине корисничка подршка

Корисничкој подршци можете контактирати на три канала – телефон, систем улазница и ливе цхат. Сви канали су отворени 24 сата дневно.

ССЛ.цом купци су истакли корисничку подршку компаније као изванредну, стручну и врло корисну.

Веб локација компаније такође одржава базу знања која помаже корисницима да пронађу одговоре на основна и напредна питања о ССЛ сертификатима, њиховој инсталацији и конфигурацији..

Штавише, корисници имају могућност да постављају питања или решења на ССЛ.цом ИТ Сецурити К&Веб локација која је бесплатна за сваког посетиоца.

Прос & Цонс фор ССЛ.цом

Будући да је ССЛ.цом такав ауторитет у пејзажу дигиталних цертификата, тешко је да се надмеће са њим или да погреши у својим сервисима. Ипак, погледајмо предности и недостатке ССЛ.цом-а:

Прос

 • Брза и ефикасна подршка;
 • Више врста ССЛ сертификата;
 • 30-дневно јамство за поврат новца без питања;
 • Једноставан за употребу интерфејс.

Цонс

 • Више цене од оних које наплаћују неки конкуренти.

ССЛ.цом је мало скупље од неких његових конкурената, али ССЛ.цом нуди пуно звона и звиждука с њиховим услугама, укључујући најбољу подршку у класи коју купци топло препоручују. Будући да су у послу већ дуже од многих својих конкурената, ССЛ.цом је такође познатија и поузданија марка.

ССЛ.цом Преглед закључка

ССЛ.цом омогућава прелазак на „хттпс“ достижан у неколико једноставних корака. Они линију великог броја ССЛ сертификата намеравају да одговоре на потребе различитих купаца из малих предузећа који морају да обезбеде једно потпуно квалификовано име домена до великих предузећа којима је потребна ССЛ заштита на више места. Издавање изабраног потврде дешава се у року од неколико минута након успешне верификације или потврде.

Помоћу мантре „ХТТПС свуда“, Гоогле одлучно прелази на еру сигурних интернетских комуникација, прво обележавајући сајтове који и даље прихватају лозинке и податке о кредитној картици путем ХТТП-а као небезбедне. Ако желите да будете у складу са безбедносним променама које је увео Гоогле, коришћење ХТТПС са једним од ССЛ.цомових дигиталних сертификата ће осигурати да ваши домени буду заштићени.

Набавите ССЛ / ТСЛ цертификат одмах!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector