Управљани вс неуправљани ВордПресс хостинг – шта треба да одаберете?

01.06.2020
Чланци и више ... 'Управљани вс неуправљани ВордПресс хостинг – шта треба да одаберете?
0 9 мин.

хостинг-Манагед-вс-унманагед-вордпресс-хостинг


ВордПресс је лако најбољи систем за управљање садржајем за свакога са минималним или напредним техничким знањем. Омогућује вам да брзо, лако покренете веб локацију и направите је тако да учините изванредно присуство на мрежи које желите. Поред тога, потпуно је бесплатно коришћење, што није мали бонус када желите да покренете посао.

ВордПресс вам омогућава да креирате било коју врсту веб странице која вам је потребна, од једноставних веб локација, до блогова, сајтова за друштвено умрежавање, форума, директорија, веб локација за е-трговину и више. Шта год замислите, можете то учинити уз мало техничког знања. Али чак и ако не знате пуно о веб дизајну, и даље можете да имате професионалну веб страницу.

Само пронађите тему која вам привлачи пажњу и која је погодна за ваше пословање, инсталирајте је и након мало прилагођавања имаћете веб страницу професионалног изгледа.

Наравно, нису сви аспекти покретања веб странице бесплатни. Прва цена коју ћете морати да решите је цена хостинга.

Када је у питању ВордПресс, имате две главне опције, једна користи Управљани хостинг, а друга користи Неуправљани хостинг. Обоје имају приличан низ предности и недостатака. Који би требало да одаберете, потпуно је у складу са вашим потребама, па раздвојимо то питање и добићемо вам одговор!

Шта је управљани хостинг?

Управљани хостинг је хостинг услуга или плана који се могу разбити на бројне компоненте. Први је сервер који наравно користите за покретање веб странице. Али сервер обично има инсталиран оперативни систем и разне врсте софтвера који његов рад чине несметаним.

То је основа хост хостинг услуга, али хостинг компаније нуде и додатне услуге. Можете имати корисне функције као што су аутоматизоване сигурносне копије, надгледање статуса, скенирање и уклањање злонамјерног софтвера, сигурносне провере и још много тога. Ово су додатне услуге управљања које делимично врше администратори сервера.

Дакле, хостинг у основи управља додатним услугама управљања које вам скидају тежину са рамена. Морали бисте да надгледате, скенирање злонамјерног софтвера и све остало сами ако идете са неуправљаним планом хостинга.

Управљани хостинг има много више предности, али то варира од компаније до компаније. Врло је корисно имати управљани план хостинга, али кошта и више од обичних услуга.

Шта је неуправљан хостинг?

Неуправљано хостинг је план хостинг рачунара који не нуди додатни софтвер или услуге. Добићете сервер само са инсталираним оперативним системом, тако да ћете морати сами да инсталирате било шта друго што вам је потребно. Не само ВордПресс и Друпал и сличан софтвер, већ основни системски софтвер као што су ПХП и Апацхе.

Због тога се назива неуправљан хостинг, јер хостинг компанија не пружа услуге на које бисте се могли ослонити када се ради о рутинском обављању задатака на серверу. Ако желите нешто да урадите, то ћете морати учинити сами, зато је то тако скупо.

Неуправљан хостинг је сјајна опција ако желите да покренете апликацију која захтева одређена подешавања сервера. Управљање хостингом може да омета оно што покушавате да радите, тако да је најбоље да имате потпуну контролу над сервером.

Такође је одлична опција за све који желе да науче о управљању сервером, јер им омогућава да имају окружење на коме могу да експериментишу. Да све надокнадимо, он је пуно јефтинији, па ћете уштедети много новца са њим.

Ако сте неко кога најмање занима управљање серверима и уштедом готовине од неуправљаног хостинга, показаће се као добра опција.

Избор исправног хостинга за ВордПресс

Планови управљања хостингом долазе у свим облицима и величинама. Ако нисте особа која добро познаје технологију и желите план хостинга који вам чини погодним и помаже вам слободно време, него управљање хостингом дефинитивно је ваш пут.

Овде смо представили три управљана ВордПресс хостинг провајдера за која смо мислили да су најбољи. Можете их одабрати према вашем буџету и потребама.

1. ВП Енгине

впенгине-хостинг-вордпресс хостинг

ВП Енгине

ВП Енгине је популарна ВИП ВордПресс хостинг услуга која зна како олакшати живот својим купцима. Они нуде услуге без хостирања без икаквих робусних сервера и функција. Њихови сервери и особље могу да подносе готово све, због чега имају стопу резолуције од 96%. Надаље, ваша веб страница ће у основи бити хакерска. Ово се углавном захваљује дневним сигурносним копијама, аутоматским безбедносним исправкама, тачкама обнављања једним кликом, аутоматском кеширању, инсценацијском подручју једним кликом и још много тога.

Коришћење услуга ВП Енгине-а је као да имате армију ВордПресс стручњака на својој страни, који имају ваше најбоље интересе. На њих можете рачунати да ће вашу ВордПресс веб страницу брзо и добро одржавати током целе године.

Њихове месечне цене се крећу од 20,42 УСД месечно до 169,17 УСД месечно у току прве године, што је прилично фер посао.

2. Прессидиум

пресидиум-хостинг-вордпресс хостинг

Прессидиум

Прессидиум је један од мање познатих ВордПресс хостинг пружатеља услуга у индустрији, углавном зато што још увек добија напрезање. Међутим, они су већ међу најбољим ВордПресс специјализованим хостинг провајдерима на тржишту, јер нису могли да исклизну из очију стручњака.

Доказали су се као изванредно решење за технолошке стартаппе, универзитете, медијске куће, дигиталне агенције и бројне компаније Фортуне 500. Прессидиум има сервере широм света. Можете угостити своју веб страницу у југоисточној Азији, Европи, Северној Америци, Јапану или Океанији.

Њихово седиште је у Лондону, Уједињено Краљевство, којега можете звати кад год имате проблема са службом. Али то је обично ретко, јер је Прессидиум хостинг услуга заиста добро састављена. Има обиље алата и функција повезаних са сигурношћу, употребљивошћу и функцијама које побољшавају њихову услугу, чинећи је бржим и сигурнијим.

Прессидиум тренутно домаћин 25.000+ веб локација, с тим да тај број расте сваки дан. Они нуде 99,95% продужетка, што је прилично атрактивног квалитета. Без обзира какву веб локацију користите на серверима Прессидиум-а, њихов тим стручњака ће вам увек бити на леђима. Пронашли смо мноштво прегледа задовољних купаца широм света, који су дали зелено светло за ову препоруку.

Услугу управљаног хостинга можете добити од Прессидиум-а за само 24,90 УСД месечно. Такође можете да повећате нешто високог ранга, попут Бизнис плана за 250 долара месечно или да одаберете неки од других планова између.

3. ФлиВхеел

вођење воланским механизмом, вордпресс хостинг

ФлиВхеел

ФлиВхеел нуди импресивне брзине, поуздане перформансе и корисничку подршку која вам је потребна да би ваш ВордПресс сајт несметано радио. Надаље, израда веб странице испочетка је врло једноставна и захваљујући значајкама постављања са једним кликом и бесплатним демо веб локацијама.

ФлиВхеел има много више него што то упада у очи, јер је то хостинг услуга која се углавном продаје за дизајнере и креативне агенције. Они креативним људима олакшавају да раде оно у чему су најбољи и управљање сервером препуштају онима који то могу боље да подносе. Они су такође од велике помоћи и ићи ће вам изнад и даље да вам помогну у било којем питању.

ФлиВхеел има робусну мрежну инфраструктуру која је оптимизована за обим, брзину и сигурност. Њихови планови су богати функцијама као што су аутоматизоване резервне копије, уграђено предмеморирање, аутоматско ажурирање ВордПресс-а, ССЛ подршка, уграђена ЦДН интеграција и још много тога. Поред тога, они ће такође бесплатно преселити вашу веб локацију. Да све надокнадите, можете да испробате њихове услуге 30 дана и да вратите новац ако вам се не свиђа.

На управљани план хостинга можете добити само 14,00 УСД месечно.

Одабир доброг и неуправљаног ВордПресс хостинга

Ако желите да покренете једноставан веб сајт који не захтева превише ресурса сервера и желите да то учините што је јефтиније, имате три веома солидне опције. Можете поставити вашу веб локацију да ради несметано и наплаћује се око 5 УСД месечно, ако изаберете неког од ових неуправљаних хостинг провајдера..

1. БлуеХост

блуехост-унманагед-вордпресс-хостинг

БлуеХост

БлуеХост је један од најбољих препоручених хостинг провајдера на ВордПресс.орг, углавном зато што је специјализован за платформу. БлуеХост је главна дестинација за већину блогера тамо, јер је једна од најјефтинијих и најбржих опција за ВордПресс. Можете започети за сат времена, инсталирати ВордПресс, поставити своју веб локацију и радити брзо током целе године.

Људи воле БлуеХост због његових поузданих перформанси и пристојне корисничке подршке. Иако смо на одговор морали чекати око 20 минута, добили смо га и одговор је био од помоћи. Надаље, представници корисничке подршке заиста добро знају ВордПресс и ажурирају своје знање, јер су знали шта нуде најновије надоградње и додаци платформе.

Све што сам споменуо су солидни разлози да блогери и власници малих предузећа однесу своју веб страницу на БлуеХост. Омогућује им брз јефтин почетак и улагање својих драгоцених долара у друге подухвате који им помажу у развоју пословања.

Ако тражите брз, једноставан и јефтин начин да покренете веб страницу свог блога или професионалног пословања, то можете учинити за само 3,95 УСД месечно.

2. ИнМотион хостинг

инмотион-унманагед-вордпресс хостинг

ИнМотион хостинг

ИнМотион је лако један од најмоћнијих нерегистрованих, дељених хостинг услуга које можете примити. Добили су велику славу због награђене корисничке подршке, јер људи воле када су одговори правовремени и тачни. Тако је било и по нашем искуству, јер нисмо морали да чекамо више од 2 минута да бисмо добили одговор на наш упит.

Њихови сервери се такође муњевито врте као и веб локација коју смо похранили на једном од њих учитава у мање од 500 милисекунди. Поред тога, 99,99% продуженог времена омогућило би било коме да повери своју веб страницу ИнМотион-у током целе године. Постоји врло мало пружатеља услуга хостинга који су толико робусни и поуздани. Скоро свака компанија коју смо проверили добијала је неку врсту жалбе од својих корисника на веб хостинг форумима, али не и ИнМотион. Ми ретко налазимо незадовољног купца ИнМотион, што је знак рекламе да раде нешто како треба.

Инсталирање ВордПресс-а је веома једноставно и имате приступ 310 корисних апликација и других система за управљање садржајем. Ако тражите услугу хостинга која је заиста робусна и пружиће вам тим стручњака са којима можете да се обратите, ИнМотион је покривао вас. Можете се претплатити на њихов пословни план већ сада за 3,99 УСД месечно.

3. ХостГатор

хостгатор-унманагед-вордпресс-хостинг

ХостГатор

ХостГатор нуди највеће брзине за најмање количине готовине. Они су један од великана веб хостинга на тржишту јер постоје већ 20 година. Услуге које нуде су поуздане и њихова корисничка подршка је прилично пристојна према нашем искуству. Међутим, читали смо пуно притужби на форумима и другим веб локацијама за преглед, тако да је најбоље ако испробате њихову корисничку подршку током периода враћања новца од 30 дана. ХостГатор ће вам олакшати покретање ВордПресс-а јер је потребно само да покренете инсталацију и све ће се побринути за себе.

Један од њихових најбољих планова у овом тренутку је заједнички хостинг облака који се муњевитом брзином чини да се веб локација учита у мање од 500 милисекунди. Такође ће вам добити пуно више ресурса него што би већина хостинг планова имала за исту цену. Дефинитивно је хостинг услуга коју вреди испробати, јер кошта само 2,75 долара месечно.

Закључак

Када покрећете велики мрежни бизнис, требат ће вам сва помоћ коју можете добити. Услуге управљања хостингом учиниће тежак посао администрирања вашег сервера, тако да све што требате учинити је покренути веб локацију и забавити се. С друге стране, за неуправљане услуге хостинга потребно је да ажурирате и пажљиво поступате са системом, али не нужно. Ако је контролна табла добро састављена, тада можете управљати већином администрације вашег сервера кроз неколико кликова. На крају дана, ваш избор би требало да зависи од тога колико је извор гладан ваше веб локације или да ли су вам потребна или не прилагођавања сервера за неку апликацију и колико новца сте спремни да платите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector