ВооЦоммерце Ревиев – Зашто то узети у обзир за вашу Интернет продавницу?

01.06.2020
Чланци и више ... 'ВооЦоммерце Ревиев – Зашто то узети у обзир за вашу Интернет продавницу?
0 12 мин.

вооцоммерце-преглед


Да је пре 10 година неко размишљао о стварању интернет продавнице, сасвим је сигурно да не би одабрао ВордПресс. Највише се користи за стварање блогова и једноставних веб локација. Али све се драстично променило.

Ових дана можете направити своје интернет тржиште користећи само ВордПресс. Зашто је то? Зато што добијате један од најбољих алата који ће вам помоћи у развоју продавнице: ВооЦоммерце додатак. Али зашто се ВооЦоммерце толико користи и постоје ли њени недостаци? Хајде да сазнамо!

Прво ћемо видети предности коришћења овог додатка. Постоје неке велике предности у коришћењу ВооЦоммерце-а:

 1. Вреће хиљаде продавница.
 2. Савршено се интегрише са ВордПрессом
 3. То је Опен-Соурце
 4. Можете га продати било шта користећи га (буквално)
 5. Пуно проширења
 6. Интегрисано блогање (велики плус)

ВооЦоммерце је поуздан

Ово је заиста важно када размишљате о томе да направите своју нову продавницу. Да ли бисте одабрали нешто за шта многи сумњају да то ради? Ако одаберете ВооЦоммерце, спремни сте за сјајан почетак. Само проверите ове бројеве:

 • Више од 35% – ово је број веб локација за е-трговину којима се управља широм света
 • Више од 7 милиона преузимања
 • Преко 2.241.106 – број веб страница који га користе у фебруару 2018. (број расте)
 • Хиљаде инсталација сваког месеца.

Савршено се интегрише са ВордПрессом

Пошто користите ВордПресс као ЦМС, требало би да одаберете онај додатак који се са њим једноставно уклапа. ВооЦоммерце је тај додатак.

Овде је у питању перформансе ваше веб локације. Да ли сте знали да 40% људи напушта оне веб локације којима је потребно превише времена за учитавање (више од 3 секунде)? А 47% посетилаца очекује да се сајт учита за 2 секунде или мање.

Због тога је ВооЦоммерце тако добар. То неће успорити вашу продавницу и вјероватно је да ће потенцијални клијенти који посете веб локацију нешто купити. Напокон, то је разлог због којег сте га поставили.

Али важно је имати на уму једно: редовно ажурирани додатак је обавезан. ВооЦоммерце није овде разлика.

Програмери који стоје иза овог алата раде дању и ноћу како би побољшали квалитет и перформансе додатка. Ако не ажурирате ВооЦоммерце редовно, веб локација ће морати да пати и, на крају, ваше пословање.

Коришћење ВооЦоммерце-а са ВордПресс-ом има још један велики плус: непрестано добијате безбедносне исправке. Ако још не користите безбедносна проширења која пружа, онда боље наставите. Ваша продавница ће бити заштићена од познатих претњи и других рањивости које би је могле срушити.

Зато не заборавите: ВооЦоммерце помаже вашој продавници да има боље перформансе и буде заштићена, али све док будете сигурни да ћете бити у току.

ВооЦоммерце је Опен-Соурце

Још један велики плус је што је ВооЦоммерце додатак отвореног кода. То значи да га можете прилагодити највишем нивоу како би одговарао вашим потребама. Могућност прилагођавања је бескрајна.

Можете чак и персонализовати изворни код или затражити од програмера да то уради. Ово је нешто што већини људи са интернетском трговином треба ако сваки мјесец надмаши одређени број посјетилаца. Продавница ће радити ефикасније и осигурати вам боље перформансе током времена.

Будући да је опен-соурце алат, можете да креирате сопствене теме за то. То омогућава много професионалнији изглед ваше продавнице. Истакнути ћете се из гомиле и бити уочљивији. Изградња сопственог бренда биће много лакша.

Опен-соурце значи да продавница коју сте направили није везана за једну одређену платформу. Ово је заиста корисно за све који имају сајт.

На почетку немате превише посетилаца или купаца на својој веб локацији, што је потпуно нормално. Али с временом, како вам се јавност повећава, добит ћете више посетилаца и евентуално купаца. Хостинг који сте одабрали можда неће дозволити више посетилаца од одређеног броја.

Али с обзиром да је ВооЦоммерце Опен-Соурце алат, можете лако да преместите своју продавницу у било који други хостинг сервис који ће омогућити вашем пословању даље ширење. На овај начин не правите никакве компромисе. Потрошили смо месеце на тестирању више веб хостинг компанија и направили топ листу најбољих домаћина ВооЦоммерце.

Не морате чак да поново креирате читаву листу производа јер ВордПресс подржава већина хостинг платформи тамо. Све пребаците на нови сервер и добро је да кренете.

Отворени код може имати своје недостатке, али о њима ћемо говорити у овом посту.

Продајте буквално било шта са ВооЦоммерце

Радите од куће, правите наруквице на продају. Ви сте графички дизајнер и имате много дизајна за продају. Креирали сте курс на мрежи и желите да га продате. Сваки од ових случајева има једно заједничко. Да, погодили сте: желе нешто да продају.

Није важно шта продајете: физички или дигитални производи. Можете користити ВооЦоммерце за било који од њих. Ово заиста проширује ваше поље.

ВооЦоммерце је такође савршен алат ако сте придружени продавац / продавац. Много је веб локација направљених да продају нечије производе преко партнерског маркетинга. И у овом случају можете продати било шта: традиционалне производе, дигиталне производе / услуге, или чак чланарине и претплате.

Много ВооЦоммерце проширења

Када покрећете интернетску трговину, морате имати много различитих могућности које дозвољава одабрана платформа. ВооЦоммерце је сјајна у овом одељку. Проширења која можете да инсталирате у њега ће вам јако помоћи.

Они раде оно што додаци раде и за сам ВордПресс. Проширења додају додатну функционалност ВооЦоммерце-у.

Али можда је застрашујуће приликом првог постављања продавнице размишљати о било којем продужетку који би вам могао затребати. У том случају на званичном сајту ВооЦоммерце можете видети листу са сваким наставком. Само одаберите оне који најбоље одговарају вашој продавници.

Ово су само неке од ствари које можете да користите користећи ВооЦоммерце додаци:

 • Једноставно и брзо подешавање
 • Једноставно додајте нове производе
 • Радите са унапред инсталираним начинима плаћања
 • СЕО
 • Побољшано управљање поруџбинама
 • Прорачун за корпу
 • Менаџмент отпреме

бесплатна проширења-вооцоммерце-проширења

Хајде да детаљније проверимо следеће:

Управљање поруџбинама је вероватно један од најважнијих делова при избору додатка за е-трговину. ВооЦоммерце не разочара у овој области. Има сјајног менаџера са многим функцијама уграђеним у њега. Ово омогућава бржу обраду наруџби, што доводи до бољих резултата.

Изврсна карактеристика ВооЦоммерце-а је чињеница да не морате бринути о инсталирању свих врста начина плаћања. Додатак се испоручује са већ унапред инсталираним начинима плаћања, попут банковног банковног пријеноса, плаћања готовином, ПаиПал, Трг, Стрипе или чак Чек плаћања.

ВооЦоммерце има сјајно проширење које вам омогућава да прегледате производе на својој веб локацији (бесплатно). Зове се Иотпо Социал Ревиевс. То вам чак омогућава да креирате К&Је да помогнете својим клијентима.

ВооЦоммерце такође нуди неколико лепих екстензија за испоруку и доставу. Један врло популаран избор зове се Схиппо. Бесплатна је регистрација, али плаћате 0,05 УСД по налепници. Помаже вам да будете у контакту са 15+ превозника, укључујући ДХЛ, УПС, ФедЕк и још много тога.

Када ваше интернет тржиште прима купце, изузетно је важно да останете у контакту с њима. Највернији начин да се то постигне је креирање билтена или листе за слање.

Добра ствар је да ВооЦоммерце долази и са екстензијом за Маил Цхимп. Ако већ имате Маил Цхимп налог, лако га можете повезати са својом продавницом помоћу овог додатка (који је слободан за употребу).

Добијање клијената на вашој веб страници је добар осећај, али задржати их и осигурати да се врате није тако лако као што звучи..

Која је још једна предност која вам може помоћи да то учините? Интегрисани систем блогања који има ВооЦоммерце.

Интегрисано блогирање

Ако желите да будете прави професионалац у својој ниши, добро је имати блог на својој веб локацији. Али можете питати ” Зашто? Ја нисам писац. Продајем ствари. ” И то је можда тачно.

Али размислите о овоме: предузећа која блогирају 55% ​​су вероватнија да се врате промет на њихове веб странице, што значи и веће шансе за продају. Пошто је ВооЦоммерце додатак за ВордПресс, има уграђене функције за блогање.

Стварањем садржаја који се појављује на вашој веб локацији можете постићи много боље рангирање на Гоогле-у. Рецимо да имате продавницу у којој продајете Блуетоотх звучнике. Људи заинтересовани за ову тему често претражују чланке у вези с таквим говорницима.

А шта се догађа ако немате чланак о њима? Ови потенцијални клијенти пролазе поред, никад не примећујући вашу веб локацију.

Али ако редовно објављујете постове о новим Блуетоотх звучницима, други ће вам бити лакши на Гоогле-у. А пошто су управо стигли на вашу веб страницу, можда ће од вас купити нови звучник.

Посетиоци који стигну на вашу вебину ће вам веровати више јер могу видети да знате о чему говорите. Полако ћете развијати властити бренд и бити професионалац у својој ниши.

Па шта ти мислиш? Да ли је вредно створити страницу за блогање поред трговине? Као што рекох, то није обавезно, али то би могло постати прави ток прихода ако у њега уложите неки посао. А пошто је ВооЦоммерце већ уградио то, зашто не пробати?

Хиљаде тема ВооЦоммерце

Већ сам напоменуо да можете направити властите теме за ВооЦоммерце. Али то не морате. ВооЦоммерце долази са много лепих тема одмах ван оквира.

Можда размишљате да већ имате лепу тему из ВордПресс-а, која врло добро функционише. Али заиста бисте требали размотрити ажурирање на тему ВооЦоммерце приликом прављења ваше трговине. Зашто?

Ово је сјајан потез с ваше стране, јер су теме ВооЦоммерце креиране специјално за мрежна тржишта. Од почетка, ове теме су развијене тако да се добро уклапају у вашу мрежну продавницу.

Добро је што су многе теме направљене за одређене продавнице. На пример, ако ће ваша продавница продавати електронику (телефони, таблети, слушалице, итд.), Можете одабрати између оне која је креирана посебно за то.

Добро место за почетак тражења је ВооЦоммерце продавница тема. Овде можете потражити било коју тему о којој бисте могли да се сјетите. Али ако тражите нешто мало више премије, можете провјерити ТхемеФорест.

премиум-вооцоммерце-теме

Имају највећу колекцију тема ВордПресс-а на вебу. Због тога их продају многе премиум теме ВооЦоммерце. Иако је важно истаћи, већина њих није слободна.

Добар савет: ако је ваша продавница првих дана, требало би да добијете бесплатну тему. ВооЦоммерце добро функционише и са њима. Када на сајту добијете више посетилаца и купаца, можете надоградити на премиум тему прилично једноставно.

Када тражите најбољу тему за своју продавницу, важно је да проверите неке чињенице пре него што одаберете једну. Најважније је сазнати је ли се тема често ажурира. Ако то уради, ваша продавница ће бити сигурнија. Такође је мања вероватноћа да ћете се сукобити са другим деловима веб локације.

Са друге стране, требало би да обратите пажњу на оцене за ту тему. Као и сваки други производ, ако тема има високу оцену, бићете сигурни да ради оно што тврди. Читање неких рецензија о томе још је боље.

Озбиљност у одабиру праве теме осигурава вам да извучете максимум из онога што ВооЦоммерце може да понуди.

Наставимо о ономе о чему смо разговарали до овог тренутка:

 1. Видели смо да је ВооЦоммерце поуздан додатак који користе хиљаде продавница широм света, што му даје огроман плус.
 2. Још једна погодност је чињеница да се она беспрекорно интегрише са ВордПресс-ом. Ово олакшава процес сигурног и ефикасног пословања на мрежи.
 3. ВооЦоммерце као додатак отвореног кода олакшава премештање ваше продавнице на други сервер или хостинг провајдер када он прерасте стари. Такође омогућава бољу персонализацију продавнице.
 4. Проширења за ВооЦоммерце ће вам олакшати живот приликом управљања продавницом.
 5. Интегрисани систем блогања је сјајан за постизање нових посетилаца који ће остати у контакту с вама захваљујући додатку за Маил Цхимп.
 6. Још један позитиван резултат је ВооЦоммерце тематска продавница (алтернативно ТхемеФорест) како би пронашли тему која ће повећати ваше тржиште изнад ваших очекивања.

Али на почетку поста сам рекао да ћу и ја покрити недостатке. Па, идемо сада до њих:

Да ли сте особа која воли технологију? На неки начин то раде сви. Али која је разлика између некога ко сам креира веб страницу и некога ко плаћа особи да то уради за њега? Разлика је у знању о развоју веб страница.

Ово је један од проблема овде. Ако нисте баш толико у технологији, можда ће требати мало времена да научите све почетнике и недостатке услуге ВооЦоммерце. Као што сам већ рекао, потпуно је могуће. Али ако нисте навикли да такво нешто радите сами, можда бисте желели да затражите помоћ.

А кад је продавница постављена и радила, морате да управљате њом. Пошто је ВооЦоммерце додатак отвореног кода, морате обавити сав помоћни рад. Код плаћених платформи то је другачије.

Ако идете на другу платформу, на пример, Схопифи, они ће се побринути за све. Не морате да бринете о томе да се веб локација поквари или не ради. Ако постоји било какав проблем, особље ће то размотрити и пронаћи начин да то реши.

Али ако постоји проблем са ВооЦоммерцеом, то морате решити сами. У сретнијој ситуацији, одговор ћете пронаћи на веб локацији у заједници. Или би требало да ангажујете програмера да посао уради за вас. Али свака од ових ситуација могла би одузети драгоцено време далеко од тржишта.

Још једна од недостатака је учесталост ажурирања. ВордПресс добија ажурирања веома често. Али понекад се додаци, у овом случају ВооЦоммерце, не прилагођавају брзо новим стандардима. Али то ће се решити за време.

ВооЦоммерце може коштати и нешто новца. То многи сматрају негативним. Многобројне теме које користи ВооЦоммерце имају цену. Ако желите надоградити своју продавницу новом бољом темом, можда бисте потрошили нешто новца на ово.

Проширења која користи ВооЦоммерце су веома корисна. Али многи од њих долазе и по цени. Те ствари требало би узети у обзир приликом планирања ваше продавнице.

Закључак

Закључно, ВооЦоммерце је снажан и модеран додатак који ће вам помоћи да направите интернетску продавницу. Као што смо видели, постоји много предности ако одлучите да развијете своју продавницу користећи је. Једна од најистакнутијих је огромна могућност прилагођавања и моћна безбедност која долази са најновијим исправкама.

Као и све, има и неких недостатака. Ако баш нисте упознати са технологијом, можда ће вам бити тешко да направите и управљате својом продавницом помоћу овог алата. У овом случају би вам плаћена платформа могла бити бољи избор.

Али, ако желите снажну, перформансну и модерну интернет продавницу и спремни сте да у њу уложите неки посао, чак и учите одоздо према горе како то да урадите, топло препоручујем да испробате ВооЦоммерце.

Про професионалци могу заиста надмашити предности ако говоримо о ВооЦоммерце.

Као што сам рекао у уводном делу, пре 10 година, многи људи не би помислили да направе интернет продавницу користећи ВордПресс. Али као што сте видели кроз овај чланак, ВооЦоммерце може бити одличан алат који ће вам помоћи да то постигнете.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector