Захтеви за веб хостинг за ВооЦоммерце продавнице

вооцоммерце-хостинг-захтеви


Ако имате добру идеју за интернет пословање, морате је покренути што је пре могуће. Међутим, не можете журити, јер тамо се обично догађају грешке. Многи људи не схватају да иако је коришћење ВордПресс-а крајње једноставно, постоји пуно ситница које би могле да доведу до лоших резултата. Ово је посебно тачно ако додате тако масиван додатак као што је ВооЦоммерце.

Дакле, дефинитивно сте паметни ако желите да прихватите разумнији приступ за покретање нове веб локације засноване на ВооЦоммерце. Најбоље је да тачно знате какав ће вам хостинг и подршка требати да бисте могли да покрећете свој нови подухват на мрежи што је лакше и могуће..

Сада, да видимо тачне системске захтеве који су вам потребни и ствари на које бисте требали обратити пажњу и када нађете сервер за хостовање ваше веб локације са ВооЦоммерце-ом.

Минимални захтеви сервера за ВордПресс

Отприлике било која вожња млиновог хостинг сервера функционише за ВордПресс ако испуњава ове захтеве:

 • ПХП верзија 7 или новија
 • МиСКЛ верзија 5.6 или новија ИЛИ МариаДБ верзија 10.0 или новија
 • ХТТПС подршка

Заправо, ВордПресс ће радити на било којој древној верзији ПХП-а, попут „ПХП 5.2.4+ и МиСКЛ 5.0+“, али то није добра идеја. Ове верзије су достигле крај свог живота, али то није главни проблем. Главни проблем је што они могу изложити вашу веб локацију многим безбедносним рањивима. Ово је најважнији део.

Ако користите ВордПресс и ВооЦоммерце да бисте покренули веб локацију за е-трговину која кроз њу пролази новац и пуно личних података, последња ствар коју желите да урадите је да је изложите безбедносним рањивостима.

Иако можете подржати сигурност, ПХП7 има значајне предности којима једноставно не можете да приступите са верзијом 5.2. Да и не спомињем да је много брже и сигурније. Ако не видите неку другу корист у надоградњи на ПХП7, ту је додатна брзина и стабилност.

Званични минимални захтеви сервера за ВооЦоммерце

Званични минимални захтеви ВооЦоммерце-а су следећи:

 • Ограничење ВП меморије од 64 МБ или више (128 МБ или више је боље)
 • МиСКЛ 5.6 или новији
 • ПХП 5.6 или новији
 • ВооЦоммерце 2.5 захтева ВордПресс 4.1+
 • ВооЦоммерце 2.6 захтева ВордПресс 4.4+

Око 90% хостинг провајдера на вебу испуњава ове спецификације, међутим за ВооЦоммерце је потребно мало више како би се покренуло како би требало.

Службени оптимални захтеви сервера за ВооЦоммерце

Сервер за хостинг мора да испуни ове захтеве како би се осигурало да ВооЦоммерце ради „оптимално“. Међутим, многим корисницима ће бити потребне ове заједничке карактеристике.

 • ЦУРЛ или фсоцкопен подршка за ПаиПал ИПН
 • ССЛ сертификат за инсталирање директних пролаза за плаћање
 • СОАП подршка, јер је захтевају бројна проширења
 • Подршка за више бајтова у случају да желите покренути продавницу која није енглеска.
 • За прилично трајне везе са ВордПрессом, требат ће вам и апацхе с мод_реврите (или слично нгинк / ИИС проширење)

Чврста поставка за ВооЦоммерце

Прво, ваша најбоља опција је да користите ЛАМП стацк који покреће ПХП 7+ и МиСКЛ 5.6+ за покретање ваше веб странице.

Користите Апацхе за стабилност и Нгинк за брзину

Комбинована снага ових технологија ће дати вашој веб локацији оптималне перформансе које тражите. Надаље, можете користити Варнисх да бисте конфигурисали брзину, али то обавите пажљиво. Оптимизација је далеко изван граница „минималних захтева“, али дефинитивно се вреди позабавити.

Кеширајте што је чешће могуће

Конфигуришите добар додатак за кеширање за ВордПресс као што је ВП3 Тотал Цацхе, ВП СуперЦацхе или ВП Роцкет. То ће бити лако поставити и ваш систем ће се приближити својим најбољим могућим перформансама.

Добијте тражене Пермалинкс с мод_реврите

Добро изгледају трајне везе важне су за СЕО сврхе. Мораћете да инсталирате мод_реврите и покренете га. Скоро сваки додатак је постављен да користи .хтаццесс датотеке за то у Апацхе хостовима. Тако да је најбоље да то урадите ради једноставнијег управљања. Међутим, такође можете добити више ако то преместите у датотеку хттпд.цонф и не дозволите .хтаццесс датотеке.

Идите на ХТТПС од почетка

ХТТПС је важан и са СЕО и са аспекта сигурности. Зато би требало да одете на опцију хостинга са ССЛ сертификатом и покренете је свуда на својој веб локацији. Морате бити сигурни да на вашој веб локацији нема сломљене иконе локота. Дакле, ниједан ваш веб сајт не сме бити доступан путем ХТТП-а само путем ХТТПС-а. ХТТП верзија би требало само тихо да преусмери све посетиоце ваше веб странице на ХТТПС верзију.

Идите најлакшим путем и користите управљани ВордПресс хостинг

Ако желите да поштедите гњаваже оптимизације, постоји доста хостинг компанија које би то радо урадиле за вас. Можете да плаћате њихове услуге управљања месечно и не морате да бринете о стварима које смо горе споменули, јер ће се они побринути за вас.

Ми би препоручили ВП Енгине, ЦлоудВаис или Кинста као управљани ВордПресс хостинг један је од њихових главних сервиса и они су заиста добри у томе. У наставку ћете сазнати све што требате знати о њима.

Најбољи управљани ВордПресс хостинг провајдери

Ако заиста нисте тип који би седео и бавио се подешавањима сервера и ВордПресс-ом, онда ћете радо знати о тим компанијама. Они су најбољи у пружању потпуно управљаних ВордПресс планова за хостинг који обезбеђују да ваш веб сајт функционише несметано. Не морате померати прст, само се бавите основном администрацијом и управљањем садржајем.

ВП Енгине

впенгине-вооцоммерце

ВП Енгине је врхунски хостинг услуга која се налази у Тексасу. Њени оснивачи били су свесни важног места на које је ВордПресс дошао да попуни светску мрежу и створио изузетно успешан посао. ВП енгине има 500.000 купаца у 120 земаља, што је прилично невероватно. Њихове услуге штеде сулудо вријеме за све који покрећу ИТ пројекте и требају стручњаци да се брину о својој веб локацији за разумну цену. На овај начин, нико нема непотребних главобоља и целокупно особље може уложити сву своју енергију у вођење посла.

ВП енгине ради веома много ствари.

 • Они обезбеђују вашу ВордПресс локацију.
 • Оптимизирајте поставке сервера како бисте постигли брза времена учитавања.
 • Извршите свакодневне сигурносне копије да не бисте изгубили ништа.
 • Ажурирајте све ВП додатке након што изађе нова верзија.

Ако већ имате веб локацију ВордПресс која не ради најбоље, можете да их преместите за вас. Од тамо надаље, поставиће право окружење за постављање, пружиће вам ССЛ, ЦДН интеграцију треће стране и још много тога. То можете учинити без ризика, јер нуде издашну гаранцију поврата новца у року од 60 дана. Њихов најјефтинији план је 35,00 УСД. То може бити шест пута више од онога што бисте платили за једноставан заједнички хостинг план, али нуди и много већу вредност. Поред тога, добићете много већи РОИ од потпуно оптимизованог сајта који ради на врхунцу перформанси.

Али главне предности плана хостинга оптимизованог за ВордПресс су:

 • Брзина: Ваша веб локација ће радити 10 пута брже него на обичном серверу.
 • Сигурност: Било који сигурносни проблем с којим се суочавате закрпаће стручњак за сигурност.
 • Алати: Имаћете приступ мноштву алата који олакшавају управљање веб страницом ВордПресс-а.
 • Подршка: Имате опције подршке за ВордПресс које нису доступне код редовних хостинг провајдера.
 • Правилно сценско окружење: Уочите грешке брже од посетилаца ваше веб локације.

Можете добити скоро све што би вам требало да покренете своју веб страницу у најбољем реду. ВП Енгине је од стране хостинг индустрије препознат као један од најбољих у пружању управљања ВордПресс хостингом. Дакле, заиста нема ризика од коришћења или испробавања њихових услуга.

За више информација о ВП Енгине-у, погледајте њихову званичну веб страницу!

ЦлоудВаис

цлоудваис-вооцоммерце

ЦлоудВаис је још једно чудо за ВордПресс кориснике, јер нуде високе перформансе по приступачној цени. У ствари, они постижу савршену равнотежу између приступачности и сјајне функционалности. Они нуде у потпуности управљане услуге хостинга засноване на облаку које осигуравају да ваша веб локација буде што бржа. Њихова инфраструктура је оптимизована за брзину, сигурност и поуздане перформансе. Можете да испробате њихове услуге током 30-дневног гаранције поврата новца и уверите се сами. Ако сте у потпуности задовољни оним што сте добили, месечна накнада за услугу је само 5 $. То је лако најбоља понуда коју можете добити на тржишту, али је ли заиста поуздана услуга?

ЦлудВаис постоји од 2009. године и од тада послују добро. Имају 30+ особља и 8000 купаца који користе њихову услугу у 43 различите земље. ЦлоудВаис је помогао у покретању 25.000+ веб апликација на 12.000 сервера, што је прилично невероватно за тако малу компанију. Иако нису толико популарни као ВП Енгине, али они тамо стижу.

ЦлудВаис победи традиционално гостовање на више начина. За почетак ће ваша веб локација бити сачувана на више сервера, а не само на једном. То ће осигурати да буде доступно 100% у години, а такође ће осигурати сталну брзину. То значи да ни физички инциденти не могу наштетити вашој веб локацији и она ће бити на мрежи, чак и ако нешто пође по злу.

Оно што га чини бржим од традиционалног хостинга је то што детектује локацију ваших купаца и преноси садржај са сервера који му је најближи. Такође користе ССД да побољшају перформансе сајта. Али оно што њихове услуге чини још бољим је то што пружају управљане услуге и за ВордПресс, Друпал, Магенто, Јоомла и Моодле. Можете бити сигурни да је ваша веб локација сигурна и да звучи у рукама стручњака.

Постављање налога, покретање веб локације и уживање у њој уз врхунске перформансе никада није било лакше. Ако сматрате да су услуге ЦлоудВаис атрактивне, погледајте њихову званичну веб страницу!

Кинста

кинста-вооцоммерце

Кинста је још једно ВордПресс решење засновано на облаку и дизајнирано је за мала предузећа која желе да поштеде своју радну снагу и радије би неко други управљао њиховим веб локацијама. Обезбеђују домове као што су Убисофт, Генерал Елецтриц и Интуит, што изузетно говори о томе колико су поуздани.

Међутим, Кинста је изванредна опција све док је бирате за ВордПресс. Ако радите са било којим другим системом за управљање садржајем, боље је да користите ЦлоудВаис или било коју другу компанију која нуди управљани хостинг за ваш ЦМС по избору. Иначе, Кинста је лако савршен избор за ВордПресс кориснике.

Рећи ћу још једном, Кинста је направљен за јединствену сврху, изузетно брз и сигуран ВордПресс хостинг и то је управо оно што нуде. Све њихове карактеристике усмерене су на брзину и безбедност и тешко је наићи на пружаоца услуга хостинга који је тако добро специјализован као Кинста. Њихова архитектура хостинга у облаку је изграђена широм Гоогле Цлоуд-а, који осигурава да су њихови сервери у току са најновијим оквирним верзијама и да имају максималну подршку.

Ако размишљате о куповини услуга Кинста, имате три опције:

 • Стартер 30 долара – Хостинг за једну ВордПресс инсталацију, која је погодна за посете 20К и има 3 ГБ простора за смештај
 • Про 60 долара – Нуди хостинг за две инсталације ВордПресс-а и 40К посета са 6 ГБ простора на диску.
 • Посао 100 долара – Омогућава хостинг за три инсталирања ВордПресс-а која је погодна за посете од 100 до 1,5 милиона и има 10ГБ до 120ГБ простора за складиштење.

Непотребно је рећи да је Кинста скупа, али ћете морати да платите цену за услугу водећу у индустрији. Дакле, ако их одаберете да управљају вашом ВордПресс веб страницом, нећете погријешити, то је сигурно.

Закључак

Иако је ВордПресс усмерен на употребљивост, то је сложен систем испод хаубе. Морате добро управљати да бисте радили оптималном брзином и ефикасношћу. Или то морате сами да урадите, унајмите веб програмера или купите управљани хостинг сервис за обраду ваше веб локације. Али ако желите да најбоље искористите ВордПресс и свој посао, најбоље је ако наставите са оптимизацијом.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map