Зашто вам је потребна аутоматска израда сигурносних копија?

аутоматска израда резервних копија веб страница


Чување података о веб локацијама требало би да буде главни приоритет за било ког власника веб локација. Покушаји хаковања, кварови сервера, оштећења хардвера могу све ометати правилно функционисање ваше веб странице и умањити вашу жељу да се подаци о вашој веб локацији сачувају. Аутоматизиране сигурносне копије веб страница или услуге сигурносног копирања у облаку су обавезне за све који желе да им се подаци поврате у случају да нешто пође по злу. Чување података помоћу застареле технологије оставља вас рањивим на све врсте претњи, укључујући кварове хардвера и софтвера, хаковање, неовлашћени приступ и неповратна физичка оштећења.

Аутоматске сигурносне копије или услуге сигурносног копирања у облаку су показале да имају неколико предности у односу на ослањање само на ручне сигурносне копије. Ако већ користите интернетске сигурносне копије, вјероватно сте свјесни многих предности које имају. Иако су ове услуге све распрострањеније, многи власници веб локација тек треба да открију његове предности. Дакле, зашто је аутоматско прављење сигурносних копија важно и зашто вам је потребно?

Предности аутоматизованих сигурносних копија веб локација

Системи за аутоматско прављење сигурносних копија, складиштења и опоравка датотека уклањају значајне ризике повезане са ручним, офлајн сигурносним решењима, попут сигурносних копија заснованих на ХДД-овима. Неке од најупечатљивијих предности аутоматизованих сигурносних копија веб локација које власници веб локација треба да примете укључују:

Погодност

Ако се одлучите за услуге сигурносног копирања у облаку, подаци о вашој веб локацији и рачунарски подаци се чувају на удаљеној локацији која није отпорна на рањивости које могу да угрозе ваше датотеке ако су сачуване користећи традиционална резервна решења. Чињеница да се сигурносне копије догађају аутоматски на дневној фреквенцији или на фреквенцији коју одабере корисник, елиминира даље ризике повезане са заборављањем сигурносне копије података, што се такође дешава прилично често.

Помоћу услуга бацкуп-а у облаку, важне датотеке и подаци аутоматски се праве резервне копије и ажурирају се тако да у случају квара сервера, неовлашћеног приступа, покушаја хаковања или неисправности, датотеке се могу одмах вратити.

Побољшана сигурност

Рјешења за сигурносно копирање и похрану не могу се надметати с побољшаним сигурносним мрежним услугама сигурносних копија које пружају ваше податке. Будући да сигурносне копије засноване на ХДД-у могу изложити ваше датотеке неповратним губицима података, корупцији датотека, неприступачности, физичким оштећењима и неисправностима, интернетске сигурносне копије су врхунска алтернатива прављењу сигурносних копија на традиционални начин.

Услуге резервних копија у облаку такође пружају сувишну меморију као додатни ниво сигурности ваших датотека. Знајући да су ваше датотеке заштићене на више локација на серверу, донијет ћете вам мир у случају да у случају догађаја који резултира губитком или компромитовањем ваших података, можете лако опоравити све сигурносне копије података.

Инстант опоравак

Тек када се суочите са ненадокнадивим губитком података на веб локацији, почињете препознавати вредност аутоматске резервне услуге. Квалитет интернетске копије сигурносних копија такође је показан брзим опоравком података и временима обнављања, тако да можете имати своје податке надохват руке без обзира на околности које су узроковале угрожавање података похрањених на рачунару или на спољном чврстом диску..

Ово је несумњиво једна од најважнијих предности које можете да добијете преласком са ручних сигурносних копија на аутоматизоване копије на мрежи..

Синхронизујем могућности

Још једна велика предност мрежних резервних сервиса је лако доступна функција синхронизације која није доступна са ручним резервним копијама. Синхронизација преко таблета, преносних рачунара и других подржаних уређаја олакшава вам приступ најновијој верзији података са било којег уређаја.

Ово вам омогућава довршење пројеката или уређивање датотека чак и у покрету. Приступ датотекама у сваком тренутку вам штеди вријеме и поједностављује задатке повезане са управљањем, уређивањем и ажурирањем датотека.

Повољан и временски ефикасан

Решења за резервно копирање на веб локацији у облаку су приступачна и временски ефикасна алтернатива ручним резервним копијама. Више не требате да се бринете због хардвера који је склон физичким оштећењима и кваровима, и не морате да вас мучи одржавање јер се резервне копије аутоматски дешавају.

Без обзира да ли сте мали или велики бизнис, сигурносно копирање података о веб локацији у облаку је најбоље што можете да учините за заштиту датотека и база података на веб локацији.

Угледни пружатељи услуга хостинга нуде бесплатне аутоматизоване сигурносне копије укључене у неке од њихових хостинг планова. Ове хостинг компаније редовно врше љубазно аутоматско прављење резервних копија ваше веб странице како би се увериле да ће у случају искључења сервера или других непредвиђених околности ваше датотеке бити сигурне и повратне у потпуности..

ИнМотион Хостинг – Бесплатна аутоматизована сигурносна копија веб локација за сигурно чување датотека

инмотион хостинг бесплатно аутоматизовано резервно веб местоИнМотион Хостинг је водећи пружатељ услуга хостинга који пружа разне хостинг услуге и за појединачне кориснике и за компаније. Компанија већ 13 година заредом пружа услугу сертификата ЦНЕТ-а и пружа квалитетне услуге хостинга по повољним ценама. Поред своје врхунске серверске инфраструктуре, ССД складиштења, најновије хардверске и софтверске технологије и арсенала функција доступних уз сваки од њихових планова хостинга, ИнМотион Хостинг нуди и аутоматску даљинску израду сигурносних копија са свим њиховим дељеним хостингом, ВПС серверима и планови за хостинг продавца.

Ове аутоматске сигурносне копије веб страница се изводе сваких 24-36 сати и преписују претходно резервне копије података најновијом верзијом. Онима који желе да имају приступ неколико претходних верзија сигурносне копије веб страница, саветује се да одржавају и резервне копије. Као најбоља пракса, купцима се саветује да направе пуну резервну копију веб странице пре него што унесу било какве измене на својој веб локацији.

ИнМотион хостинг такође омогућава корисницима да креирају сопствене резервне копије путем уграђеног алата за израду резервних копија цПанела. Због тога можете направити сигурносну копију МиСКЛ база података и датотека веб локација у цПанелу. Корисници могу да пронађу детаљне информације на страници центра за подршку ИнМотион-а који детаљно описују како извести потпуне сигурносне копије цПанел-а и како вратити датотеке у цПанел ако икад требају.

Уштедите још више помоћу ових кодова купона ИнМотион Хостинг.

Закључак

Без обзира да ли желите да направите резервну копију датотека и база података на веб локацији или желите потпуну сигурносну копију датотека сачуваних на лаптопу, коришћењем рачунара или спољних дискова за резервне копије не би требало да буде једина опција за опоравак података. Нема разлога да не искористите предности интернетске сигурносне копије која омогућује боље чување датотека на аутоматски, ефикасан и штеди вријеме..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map