BlueHost vs A2Hosting – Care gazduire web este cel mai bun?

01.06.2020
Comparație de găzduire 'BlueHost vs A2Hosting – Care gazduire web este cel mai bun?
0 22 мин.

Bluehost-vs-a2hosting


Gazduirea web este o industrie în creștere rapidă, care constituie o piatră de temelie uriașă a economiei de afaceri de astăzi. O prezență online este pâinea și untul multor modele de afaceri în aceste zile și chiar în afara lumii de afaceri, pasionații și bloggerii independenți cumpără domenii cu o viteză record..

Cu o piață sănătoasă vin opțiuni sănătoase. Există o multitudine de servicii de găzduire atât bune, cât și rele, la dispoziția noastră, ca designeri web. Cum putem merge despre alegerea celui perfect pentru site-ul nostru web? Recurgerea la toate reducerile și ofertele diferite poate fi o durere, în special pentru cineva mai nou.

Așadar, vom analiza două companii unul lângă altul și le vom compara direct. Acest lucru ne va ajuta să avem o idee mai exactă a modului în care cele două companii se compară între ele și ceilalți concurenți. Sperăm să terminăm cu o idee care dintre ele va fi mai potrivită pentru găzduirea site-ului nostru web.

Astăzi vom arunca o privire asupra BlueHost și A2Hosting. Ambele companii sunt cunoscute în industrie și oferă o gamă extinsă de caracteristici competitive. Acestea fiind spuse, există unele diferențe esențiale între cele două, așa că să ne scufundăm corect și să începem cu o privire generală asupra Bluehost.

Ce este BlueHost?

Bluehost este o cunoscută companie de găzduire fondată în 2003 de Mike Heaton. După înființarea lor, au devenit rapid unul dintre cele mai de încredere nume din industrie, iar astăzi găzduiesc mult peste 2 milioane de site-uri web împreună cu site-urile lor suror Hostmonster, FastDomain și iPage.

În general, Bluehost este cunoscut pentru fiabilitate, utilizare și servicii excelente pentru clienți. Unele dintre specificațiile lor tehnice sau funcțiile mai avansate pot tinde să rămână în urmă în comparație cu unii dintre concurenții lor, dar sunt o opțiune foarte atractivă pentru utilizatorii mai noi sau pentru persoanele care caută ceva la o scară mai mică..

Planurile lor au un preț rezonabil, dar tind să aibă limitări stricte la punctele de preț mai mici. Vom trece peste asta într-un minut, deocamdată aruncăm o privire asupra avantajelor și contra de la Bluehost.

Beneficiile BlueHost

 • Bluehost asigură găzduire web competitivă de peste 15 ani. Și-au construit o reputație pentru ei înșiși ca o gazdă de încredere, cu resurse excelente de învățare. Aceasta este o reputație pe care vor dori să o protejeze. Au fost câteva sughițe de-a lungul anilor (mai multe despre acest lucru mai târziu), dar nimic atât de important încât să-și târăască numele.
 • Resurse de învățare. Bluehost are o serie excelentă de cunoștințe pe care le pun la dispoziție. Învățarea modului de utilizare a platformei lor este o adiere ușoară și la orice întrebare posibilă ai putea răspunde; fie prin resursele excelente de îmbarcare și învățare, fie de unul dintre încântătorii reprezentanți ai serviciului lor pentru clienți.
 • Oferte speciale. Ca orice gazdă bună, Bluehost oferă întotdeauna oferte speciale și reduceri la multe dintre caracteristicile și planurile sale. Este posibil să nu fie o mare afacere pentru dvs., cu excepția cazului în care sunteți interesat în primul rând de a economisi bani. Aceste oferte tind să se schimbe frecvent, astfel încât cercetarea dvs. este esențială.
 • Relații Clienți. După cum am mai spus, Bluehost este foarte cunoscut pentru faptul că are o echipă excelentă de asistență pentru clienți. Oferă asistență 24/7 prin telefon și, de asemenea, prin chat live, deși chat-ul este limitat. Deși pot avea mai puține căi de asistență decât alte companii, echipa lor reală de asistență și serviciile sunt foarte revizuite de clienți. În general, poate fi greu să judeci asistența dacă nu ești genul de persoană care are nevoie de o mulțime de lucruri, dar pentru persoanele cărora le place să beneficieze de puțin sprijin de partea lor, aceasta este cu siguranță o caracteristică foarte atractivă..
 • Banii inapoi garantat. Bluehost oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru serviciile sale. Dacă nu vă plac serviciile, puteți anula în termen de 30 de zile pentru o rambursare completă. Garanțiile de acest gen sunt destul de standard, iar Bluehost este de fapt mai scurt decât o mare parte a concurenței; dar aceasta este încă o atingere plăcută pentru cei care vor să-și minimizeze riscul.
 • Resurse cu nume mari. Fiind o companie cu nume mari oferă Bluehost câteva privilegii speciale. Au la dispoziție o mulțime de resurse pentru a se asigura că clienții lor sunt mulțumiți. Utilizatorii tind să se simtă ca acasă cu Bluehost, iar reputația lor de nume mari se arată prin serviciile și fiabilitatea lor.
 • Bluehost este un nume recunoscut din punct de vedere al utilizării în ceea ce privește gazdele web. Interfața lor este alimentată de cPanel-ul standard al industriei, care este renumit pentru utilizabilitatea și simplitatea sa. Faptul că este, de asemenea, standard de industrie înseamnă că puteți utiliza abilitățile pe care le învățați în eforturile viitoare care utilizează aceeași interfață. Împreună cu resursele de la bord și serviciul pentru clienți, acest lucru face ca Bluehost să fie un concept fără probleme pentru utilizatorii mai noi sau pentru persoanele cu site-uri web mai mici..

Acestea sunt principalele avantaje ale Bluehost. Cu toate că nu ne este foarte mult aici, ne oferă o promisiune de fiabilitate și îndreptare. În general, Bluehost tinde să fie o opțiune bună pentru proiecte de site-uri la scară mai mică sau pentru persoanele care încă învață funiile ca designer web.

Așadar, acum când am aruncat o privire asupra avantajelor lui Bluehost, ar trebui să aruncăm o privire peste contra.

Contra de BlueHost

 • Deși Bluehost oferă capacități foarte competitive în comparație cu concurența sa, specificațiile lor reale de server nu sunt prea speciale în comparație cu unele dintre cele mai rapide gazde. În cele din urmă, aceasta înseamnă doar o scădere mică a vitezei, atâta timp cât rulează un site web relativ mic. Utilizatorii care doresc să ruleze site-uri web mai mari sau care se bazează pe cel mai rapid site-ul lor, ar putea dori să se uite în altă parte.
 • Deși prețurile Bluehost sunt foarte competitive, unele dintre punctele sale de preț sunt puțin costisitoare pentru seturile de caracteristici pe care le furnizează. Acest lucru este valabil în special pentru unele dintre planurile mai ieftine, credeți sau nu, deoarece există astfel de limitări stricte asupra multor capacități ale planurilor cu prețuri mai mici.
 • Așa cum am spus mai sus, Bluehost pune o mulțime de limitări utilizatorilor săi, în special la prețuri mai mici. Planul lor cel mai scump este cu adevărat util doar pentru un singur site web mic, fără funcții speciale. Acest lucru nu va fi atât de mare pentru dvs. dacă intenționați să mergeți cu un plan final, sau dacă limitările nu afectează tipul de site web pe care intenționați să îl faceți.
 • Probleme cu nume mari. Fiind un nume recunoscut în industrie poate avea capcanele sale. Deși echipa de servicii pentru clienți Bluehost vine foarte recomandată de recenziile utilizatorilor, linia lor de asistență reală poate avea uneori timp de așteptare lung. Fiind un nume mare face, de asemenea, compania o țintă pentru cyberattacks.

Există, de asemenea, unele probleme de securitate cibernetică pe care Bluehost le-a avut în trecut. Deși evenimente de genul acesta pot fi un steag roșu imens pentru unii clienți, Bluehost s-a dovedit a fi o gazdă web fiabilă și competitivă în ultimii ani și rămâne o opțiune atractivă pentru mulți utilizatori.

Deci, acum când am aruncat o privire spre Bluehost, să ne uităm la A2Hosting.

Ce este A2Hosting?

A2hosting este o companie independentă de găzduire Linux care promite calitate și accesibilitate. Oferă planuri VPS, distribuite, revânzători și găzduire dedicate, și susțin că este una dintre gazdele independente cu cea mai rapidă creștere din industrie.

Există o mulțime de lucruri care ies în evidență despre A2hosting chiar din liliac; dar pentru a avea o idee concentrată asupra a ceea ce pot face pentru noi, vom arunca o privire asupra unora dintre avantajele și contra lor.

Beneficiile A2Hosting

 • Depozitare nelimitată. A2Hosting oferă stocare nelimitată, chiar și pe planurile sale cu prețuri mai mici. Acesta este un plus uriaș în comparație cu Bluehost, care limitează stocarea chiar și pe cele mai scumpe planuri ale acestora. Dacă nu intenționați să aveți un site web mare, cu o mulțime de aplicații sau alte lucruri, acest lucru nu va fi o problemă mare pentru dvs., dar este totuși un plus uriaș în comparație cu Bluehost.
 • Site-uri web nelimitate. A2Host oferă, de asemenea, site-uri web nelimitate prin planurile sale Swift și Turbo. Aceasta este o caracteristică excelentă dacă aveți nevoie de mai multe site-uri web, dar va fi mai puțin important dacă tot începeți să începeți. Unele planuri Bluehost oferă și site-uri web nelimitate.
 • Baze de date nelimitate. Un alt mare plus oferit cu planurile Swift și Turbo este funcția de baze de date nelimitate. Acest lucru este excelent dacă executați o mulțime de aplicații sau alte lucruri care necesită o mulțime de baze de date. Din nou, dacă site-ul dvs. web nu va avea nevoie de toate aceste bunătăți nelimitate, este posibil să mergeți mai bine cu Bluehost.
 • Optime de 9%. Deși Bluehost are statistici foarte fiabile pentru serverele lor, A2Host are o rată de funcționare de 99,9% și are o reputație de a atinge acest etalon. Acest lucru este într-adevăr o mare sumă dacă aveți nevoie de site-ul dvs. web să fie super-rapid, dar majoritatea utilizatorilor vor considera că viteza va fi un factor imens în performanța site-ului lor web..
 • 4x rețea redundantă. A2Hosting are o rețea redundantă de patru ori care oferă o fiabilitate fără precedent. Rețeaua redundantă înseamnă că, chiar dacă serverele eșuează de trei ori, a patra redundanță o va menține în funcțiune. Acest lucru este excelent pentru site-urile web care sunt într-adevăr sensibile la timpul de dezactivare potențial.
 • interfață cPanel. Ca și Bluehost, A2Hosting folosește cPanel-ul standard al industriei. Aceasta oferă toate aceleași avantaje de ușurință în utilizare și învățare la care te-ai putea aștepta. Interfața cPanel este bine cunoscută pentru simplitatea și utilizabilitatea sa.
 • Parte a „Inițiativei de securitate perpetuă” a A2Hosting, Hackscan este o protecție împotriva programelor împotriva malware împotriva programelor non-stop 24/7, care este inclusă în contul dvs. gratuit. Împreună cu unele din celelalte funcții „Securitate Perpetuală”, acesta poate fi un plus uriaș pentru utilizatorii care se ocupă de securitate.
 • Planuri WordPress. A2Hosting are software optimizat pentru manipularea WordPress, Drupal sau Prestashop. Acest lucru este excelent pentru persoanele care utilizează aceste servicii în construirea site-ului lor web. Multe gazde oferă servicii specializate pentru WordPress, dar A2Hosting are un software extrem de optimizat pentru integrarea utilizării acestor programe.
 • Stagiul site-ului web inclus. A2Hosting oferă un site gratuit de înscenare pentru testarea modificărilor și a funcțiilor pe site-ul dvs. live. Aceasta este o atingere plăcută, deoarece o mulțime de gazde costă suplimentar pentru funcțiile de organizare. Dacă aveți deja o strategie QA decentă în vigoare, este posibil să nu fie cea mai esențială caracteristică.
 • Instrumente SEO Attracta. A2Hosting oferă acces la instrumentele SEO puternice ale Attracta. Optimizarea motoarelor de căutare este o parte uriașă a rulării unui site web de succes pentru o mulțime de nișe, astfel încât această opțiune poate fi un avantaj uriaș. Acesta este în special un instrument bun dacă sunteți mai puțin familiarizat cu SEO și doriți să învățați cum să îl utilizați eficient în construirea site-ului dvs. web.
 • Oricând garanție de returnare a banilor. Ca orice gazdă bună, A2Hosting oferă o garanție de înapoiere în termen de 30 de zile. Totuși, au crescut un pic, inclusiv o rambursare anticipată după 30 de zile de serviciu neutilizat. Aceasta este o îmbunătățire semnificativă față de garanția de restituire a banilor mai degrabă de Bluehost. Deși garanția lor acoperă aceeași perioadă de timp, garanția adăugată „oricând” oferă o oportunitate uriașă pentru servicii fără riscuri.

Aceasta este o listă destul de lungă și multe dintre aceste avantaje sunt foarte atractive pentru anumite tipuri de site-uri web. Dar, după cum spunem, niciun site nu este perfect, iar A2Hosting nu face excepție. Pentru a vă face o idee echilibrată despre ce avem de-a face, aruncăm o privire asupra contra.

Contra de A2Hosting

 • Unele caracteristici necesită planuri Swift sau Turbo. Deși multe dintre funcțiile enumerate mai sus fac din A2Hosting o opțiune foarte atractivă, unele dintre ele necesită planuri mai scumpe pentru a obține avantajul maxim. Acestea includ: site-uri web nelimitate, baze de date nelimitate și backupuri de date de rebobinare a serverului.
 • Marketing agresiv. Deși nu este necesar să cheltuiți bani în plus cu A2Hosting, cu siguranță încearcă să vă determine să cumpărați mai multe lucruri pe site-ul lor web. Aceasta nu va fi o problemă mare dacă nu vă deranjați de urări agresive, dar pentru unii utilizatori poate fi un pic durerea..
 • Prețul A2Hosting este în general foarte rezonabil și competitiv, dar unele dintre caracteristicile lor par puțin în afara punctelor de preț. Un exemplu în acest sens ar fi prețurile de reînnoire mai ridicate pentru planurile anuale în comparație cu planurile de 2 ani. Planurile lor mai ieftine sunt, de asemenea, în general strict limitate, cam în același mod sunt și Bluehost.
 • Funcțiile de bord lipsesc. A2Host pur și simplu nu are același proces de bord simplificat și fontul de resurse de învățare oferit de Bluehost. Această problemă nu va fi prea mare dacă sunteți obișnuiți să învățați și să vă obișnuiți cu lucrurile singuri, dar pentru utilizatorii care așteaptă un pic mai mult sprijin în timpul procesului de bord, acest lucru ar putea fi o afacere importantă.

După cum puteți vedea, multe dintre aceste dezavantaje sunt foarte specifice sau apar doar la anumite puncte de preț. În ciuda acestor defecte, A2Hosting rămâne o opțiune atractivă și de succes. Există câteva moduri în care se apropie de Bluehost pentru găzduire de ultimă generație, dar considerăm că Bluehost va fi probabil cel mai bun pariu pentru designeri web și newbies din timp mai mic..

Acestea fiind spuse, setul de funcții mai avansat și prețurile ușor mai atractive fac din A2Hosting o opțiune bună pentru cei care nu se deranjează să cheltuiască ceva mai mult pentru o funcționalitate puțin mai mare. Diferența nu este la fel de pronunțată precum în unele comparații ale site-urilor, dar este semnificativă.

Acum că am avut o idee bună despre ce ne pot oferi ambele companii, să le stivuim unul lângă altul și să vedem cum se măsoară. Pentru a obține o comparație concentrată a celor două companii, vom împărți comparația noastră în trei categorii: Funcționalitate, suport, și Preț.

Comparație de funcționalitate

Ambele site-uri oferă un set de caracteristici foarte competitive. Setul de caracteristici Bluehost pare să fie concentrat în principal pe ușurința de utilizare. Deși ambele gazde sunt foarte prietenoase, folosesc cPanel-ul standardului industriei și oferă garanții clienților săi pentru o încercare fără riscuri a serviciilor lor.

Performanța efectivă a A2Hosting este mult mai consistentă decât Bluehost. De asemenea, oferă mai multe opțiuni de securitate cibernetică, cum ar fi Hackscan. Dacă sunteți preocupat de securitatea site-ului dvs. web sau dacă afacerea dvs. este într-adevăr sensibilă la timpul dezactivare, performanța adăugată și fiabilitatea A2Host vor fi probabil cel mai bun pariu.

Oamenii care rulează site-uri web mai mici, totuși, pot considera că Bluehost este opțiunea mai bună, deoarece au resurse de învățare mult mai extinse pentru utilizatorii noi. În cele din urmă, este un compromis, deoarece avantajele și dezavantajele ambelor site-uri din această categorie sunt foarte bine echilibrate..

Comparație de suport

O altă piatră de temelie uriașă a unei gazde web bune este asistența pentru clienți. Utilizatorii noi și cei avansați deopotrivă le va fi greu să devină eficiente cu un nou site web dacă nu pot primi niciun sprijin pentru a-l administra eficient. În acest departament, Bluehost este câștigătorul clar, deoarece au o reputație excelentă pentru serviciul pentru clienți, precum și o bibliotecă extinsă de resurse la bord și de învățare pentru a ajuta utilizatorii mai noi să înceapă cu site-ul lor web.

Desigur, A2Hosting oferă, de asemenea, un suport bun pentru clienți, dar nu au reputația de servicii excelente pe care Bluehost le are. De asemenea, le lipsește biblioteca extinsă de resurse. În cele din urmă, deși ambele site-uri web sunt foarte echilibrate din punct de vedere al capacității, Bluehost este cu siguranță runner front clar în ceea ce privește asistența pentru clienți..

Compararea pretului

Acesta este factorul cel mai mare pentru majoritatea utilizatorilor. Nu are niciun sens să acaparați cea mai eficientă și mai puternică găzduire web de pe piață, dacă pur și simplu vă va da faliment. Așa cum am spus anterior, compararea diferitelor puncte de preț și a reducerilor poate fi dificilă, dar vom arunca o privire asupra planurilor specifice pe care le oferă fiecare companie, pentru a vedea care este opțiunea mai bună din punct de vedere al prețului..

 • Bluehost oferă găzduire partajată începând de la 3,95 USD pe lună, găzduire VPS începând de la 19,99 USD pe lună și Gazduire dedicată server începând de la 79,99 USD pe lună. Gama lor de opțiuni este puțin limitată la prima vedere, dar planurile pe care le oferă au multă versatilitate, iar Bluehost poate fi utilizat eficient pentru o mare varietate de site-uri web diferite.
  • Pentru newbies, planurile partajate sunt probabil o idee bună. Încep de la 3,95 USD pe lună (în mod normal, 7,99 USD) pentru un plan de bază cu stocare SSD limitată, subdomenii, stocare e-mail și fără oferte sau funcții speciale. Planul plus este de 5,95 USD pe lună (în mod normal 10,99 USD) și oferă site-uri web nelimitate, stocare SSD, subdomenii și stocare prin e-mail. Planul plus are, de asemenea, 200 de dolari în oferte de marketing disponibile. Opțiunea plus pachetul este de asemenea 5,95 USD pe lună în acest moment (în mod normal, 14,99 USD) și oferă toate caracteristicile nelimitate cu toate pachetele și ofertele suplimentare.
  • De asemenea, oferă planuri specializate de găzduire WordPress începând de la 3,95 USD pe lună pentru un singur site web cu 50 GB spațiu și un domeniu gratuit pentru un an. Planul Plus Plus crește acest lucru până la 5,95 USD pe lună și aruncă site-uri web nelimitate, spațiu nesimțit pe site și unele caracteristici esențiale. Cea mai scumpă opțiune este planul Choice Plus, care oferă site-uri web nelimitate, spațiu pentru site-uri nemeritat, domeniu gratuit timp de un an, 1 domeniu de confidențialitate și backup automat pentru 5,95 USD pe lună (în mod normal 14,99 USD).
  • Există, de asemenea, VPS Gazduire pentru 19,99 USD pe lună, cu 2 Cores, 30 GB SSD, 2 GB RAM, 1 TB lățime de bandă, 1 domeniu / adresă și SSL gratuit. Pachetul VPS îmbunătățit pentru 29,99 USD vă oferă 2 nuclee, 60 GB SSD, 4 GB RAM, 2 TB lățime de bandă, 1 domeniu și două adrese. Pachetul VPS final pentru 59,99 USD pe lună vă oferă 4 nuclee, 120 GB SSD, 8 GB RAM, 3 TB lățime de bandă, 1 domeniu și 2 adrese.
 • A2Hosting oferă găzduire partajată începând de la 5,16 USD pe lună, găzduirea revânzătorului începând de la 17,39 USD pe lună, găzduirea VPS începând cu 6,59 USD pe lună și găzduirea dedicată începând de la 131,24 USD pe lună..
  • Gazduirea partajată oferă optimizare WordPress și Drupal, servere turbo cu o viteză de până la 20 de ori și o ușurință mare de utilizare. Pentru a obține unele dintre caracteristicile mai frumoase, va trebui să plătiți mai mult decât prețul de bază.
  • Găzduirea revânzătorilor lor este bună pentru persoanele care răsfoiesc site-urile web, oferind o configurație ușoară pentru conturile de găzduire individuale, precum și un panou de control WHM de clasă mondială..
  • Pentru utilizatorii care doresc mai multă securitate, găzduirea lor VPS oferă o viteză mare, mai multă izolare și un nivel de management dinamic. Din nou, va trebui să mergeți cu un preț mai mare pentru unele dintre caracteristicile mai luxoase.

În general, ambele companii au un preț rezonabil. Limitările la planurile cu prețuri mai mici sunt foarte comparabile, dar diferența de asistență pentru clienți și resurse este semnificativă.

Deci, Care este verdictul?

Deși ambele companii oferă prețuri și caracteristici foarte comparabile cu planurile lor mai ieftine, BlueHost tinde să depășească A2Hosting pur și simplu datorită resurselor sale mai mari și capacității de asistență a clienților. La puncte mai mari de prețuri, A2Hosting începe să tragă înainte cu caracteristicile sale mai atractive și limitările mai puțin stricte.

Desigur, s-ar putea să ne lipsească ceva, așa că faceți un pic de googling și vedeți dacă nu puteți găsi ceva care să mă dovedească greșit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector