Bluehost vs HostGator – Care este gazduirea web cea mai bună?

01.06.2020
Comparație de găzduire 'Bluehost vs HostGator – Care este gazduirea web cea mai bună?
0 20 мин.

Hostgator-vs-bluehost


Lumea de găzduire web poate fi dificil de navigat pentru unii, noi opțiuni fiind disponibile în fiecare zi. Compararea între diferitele companii și toate diferitele servicii pe care le oferă poate fi o sarcină destul de descurajantă.

Pentru a vă menține la curent cu ceea ce este mai bun pentru site-ul dvs. web, este bine să comparați diferite companii cot la cot, pentru a vă oferi o idee mai concentrată asupra a ceea ce vă pot oferi serviciile..

Astăzi, vom analiza BlueHost și HostGator, două companii cu mulți ani de servicii de încredere sub centură. Vom compara unele dintre avantajele lor și le vom contrasta dezavantajele și vom face câteva hotărâri despre care este cel mai bun.

Deci, să începem cu BlueHost.

Despre BlueHost

BlueHost oferă servicii de găzduire web la prețuri rezonabile, de la înființarea sa de către Matt Heaton în 2003. De la achiziția lor de către Endurance International Group, BlueHost s-a consolidat ca nume important în industria de hosting.

În general, BlueHost are o mulțime de resurse la dispoziție și se concentrează foarte mult pe serviciul pentru clienți și ușurința în utilizare. Planurile lor sunt simple, iar performanțele pe care le oferă sunt competitive.

Pentru a face lucrurile un pic mai ușoare pentru noi înșine, împărțiți-le în avantaje și contra:

Beneficiile BlueHost

 • Reputație de marcă. BlueHost oferă găzduire web fiabilă timp de 15 ani. Serviciul lor este raportat pe larg și există o cantitate mare de informații disponibile despre modul în care serviciul lor a funcționat pentru alții în trecut. Nu mai vorbim de resursele pe care le au la dispoziție.
 • Resurse excelente la bord. BlueHost are o vastă gamă de cunoștințe pentru începătorii care învață să își folosească serviciul. De asemenea, folosesc cPanel, care este standardul industriei, permițându-vă să vă familiarizați cu instrumente care pot fi utile pentru viitoare proiecte de design web.
 • Reduceri și oferte speciale. BlueHost oferă întotdeauna o multitudine de oferte speciale de pachete cu serviciile lor de găzduire, care poate fi un plus uriaș pentru utilizatorii care doresc să economisească bani sau să acceseze o gamă largă de funcții la un preț mai mic..
 • Relații Clienți. BlueHost oferă asistență pentru clienți prin telefon 24/7, precum și prin chat live, permițându-vă să primiți asistența de care aveți nevoie atunci când aveți nevoie.
 • Banii inapoi garantat. Este întotdeauna plăcut să obții o rambursare atunci când ceva nu merge bine. BlueHost oferă o garanție de returnare a banilor dacă anulați serviciul de găzduire în termen de 30 de zile. Puteți consulta detaliile garanției pe site-ul lor web.
 • BlueHost este o companie cu nume mari, ceea ce înseamnă că au resurse pentru a-și dedica atenția spre satisfacția clienților lor. Reputația BlueHost s-a construit pentru sine ca o platformă ușor de utilizat și accesibilă, cu un serviciu fiabil vorbește de la sine.
 • Ușurință în utilizare. Interfața standard cPanel care alimentează instrumentele de management ale BlueHost este ușor de utilizat, cu multe informații la dispoziție. În combinație cu resursele de la bord disponibile prin BlueHost, acest factor poate fi foarte atractiv pentru începătorii abia la început.
 • Serviciu excelent. Deși BlueHost a avut unele suicite tipice altor companii, gama serviciilor și prețurile rezonabile sunt mai mult decât compensează acest lucru. Nici statisticile de performanță de pe găzduirea lor nu sunt deloc de discutat. Acești factori fac ca BlueHost să fie foarte competitiv în ceea ce privește costul pentru capacitate.
 • Planuri de facturare flexibile. BlueHost oferă planuri anuale și lunare, cu reduceri pentru planuri mai lungi disponibile. Acest lucru oferă clienților un stimulent să fie alături de companie pentru dezvoltarea mai lungă a unui raport bun cu serviciul de găzduire și crearea încrederii în fiabilitatea site-ului lor web.
 • Oferte speciale. De multe ori BlueHost oferă reduceri și oferte speciale la pachetele lor, așa că este bine să fii atent și să vezi dacă poți economisi bani. Aceasta poate fi o opțiune atractivă pentru persoanele care doresc să cheltuiască mai puțin sau pentru noii care caută să-și minimizeze factorul de risc.

Contra de BlueHost

Niciun serviciu nu este lipsit de defectele sale, iar BlueHost, din păcate, nu este diferit. Există câteva domenii în care BlueHost tinde să rămână în urmă concurenței:

 • BlueHost are atât servicii fiabile, cât și competitive, dar există unele care sunt mai bune. În timp ce este posibil ca BlueHost să nu aibă cele mai mari viteze în oraș, acestea sunt în față cu privire la acest fapt, publicând specificațiile pentru serverele și funcțiile lor.
 • Structura prețurilor BlueHost poate fi foarte rezonabilă cu oferte și oferte speciale, dar, în general, prețurile lor sunt puțin câștigătoare în comparație cu concurența. Acest lucru se reflectă în mare măsură în faptul că multe dintre planurile BlueHost sunt foarte limitate în ceea ce privește stocarea și anumite alte funcții.
 • Limite de stocare. Una dintre cele mai strălucitoare caracteristici pe care mulți utilizatori le vor observa despre planurile de servicii ale BlueHost este limita pe care multe dintre planuri o au asupra unor lucruri precum stocarea și domeniile parcate. În timp ce prețurile și serviciile efective ale BlueHost sunt foarte competitive, este bine să aveți grijă și să știți exact ce primiți și dacă se potrivește sau nu planului pe care îl aveți pentru site-ul dvs. web.
 • Companie mare. Deși resursele și recunoașterea mărcii BlueHost o fac atractivă în mai multe moduri, există și o mulțime de modalități prin care o companie mai mare poate să nu fie redusă. Cu accentul lor mare pe informarea și deservirea utilizatorilor, unele piețe de nișă pot fi părăsite și unele servicii pot fi ignorate sau uitate. Fiind o companie mare face, de asemenea, BlueHost o țintă pentru cyberattacks, ceea ce este un punct important de luat în considerare.
 • Fără acreditare BBB. BlueHost nu este acreditat de Better Business Bureau, în ciuda faptului că este o companie cu nume mari din industrie de peste 15 ani. Acesta poate fi un steag roșu pentru unii care obișnuiesc să fie liniștiți de organizații precum BBB.

Unele dintre aceste dezavantaje pot părea destul de majore, dar este într-adevăr o întrebare despre modul în care BlueHost se ocupă de concurenții săi. BlueHost oferă multe avantaje care anulează cu ușurință multe dintre dezavantajele pe care le-am menționat aici.

Deci, acum când am aruncat o privire bună la BlueHost, să aruncăm o privire la HostGator.

Despre HostGator

HostGator este un furnizor de găzduire web cu sediul în Houston, Texas, care s-a extins puțin și în Austin, Texas. Au fost fondate în octombrie 2002 de către studentul de atunci Brent Oxley.

Compania a trecut 200.000 de domenii înregistrate în 2006 și a fost inclusă în lista Inc. Magazine a companiilor cu cea mai rapidă creștere din 2008. Ca și BlueHost, acestea au o reputație recunoscută pentru servicii de calitate pe care le-au creat pe o perioadă lungă de timp..

Deci, care sunt diferitele argumente pro și contra HostGator?

Pro de HostGator

 • HostGator oferă o durată de lucru garantată de 99,9% și are o reputație de menținere a acestei garanții. O gazdă de încredere este incredibil de importantă, iar pentru unele site-uri web, câteva minute pot însemna o pierdere uriașă de trafic și de venituri. Să știți că serviciul dvs. de găzduire are spatele dvs. este un plus uriaș.
 • Banii inapoi garantat. HostGator oferă o garanție de înapoiere de 45 de zile pentru serviciile sale. Dacă nu sunteți mulțumit și anulați în termen de 45 de zile, veți primi o rambursare completă. Este demn de remarcat faptul că această garanție acoperă o perioadă mai lungă de timp decât garanția BlueHost de 30 de zile.
 • Ușurință în utilizare. HostGator se bazează pe cPanel-ul standard al industriei, cunoscut pentru interfața sa ușor de învățat, precum și pentru interfața Plesk. Serviciul Plesk bazat pe cloud și cPanel confortabil fac din HostGator foarte prietenos pentru utilizatorii noi și avansați deopotrivă.
 • Linux & Planuri Windows. HostGator oferă planuri bazate atât pe Linux cât și pe Windows pentru serverele lor partajate și dedicate. Aceasta poate fi o caracteristică mai atractivă pentru unii utilizatori mai avansați, dar utilizatorii mai noi sau mai puțin experimentați le va păsa mai puțin de acest factor.
 • Migrarea site-ului gratuit. HostGator oferă un serviciu gratuit de migrare pentru mutarea site-ului dvs. web pe gazduirea lor. Acesta este un plus uriaș pentru persoanele care doresc să schimbe furnizorii de hosting, sau persoanele care au achiziționat un domeniu folosit și doresc să-l recondiționeze pe HostGator.
 • Suport clienți 24/7. Ca și BlueHost, HostGator oferă asistență 24/7 clienților prin telefon. Este întotdeauna important să fii capabil să beneficiezi de o anumită asistență în cazul în care serviciul tău are timp de întrerupere sau dacă ai o întrebare referitoare la serviciul tău. Menținerea site-ului dvs. funcționează fără probleme este numele jocului, iar o linie bună de asistență este o modalitate bună de a vă asigura că faceți asta.
 • Planuri de facturare flexibile. Ca și BlueHost, HostGator oferă atât planuri anuale, cât și lunare, cu reduceri pentru planuri mai lungi. HostGator oferă o varietate mult mai largă de planuri, cu o gamă mai complexă de funcții, astfel că acest factor poate fi un pic mai puternic în comparație cu BlueHost.
 • Consultație SEO gratuită. HostGator oferă consultare gratuită privind optimizarea motorului de căutare pentru site-ul dvs. web. Acesta este un plus uriaș pentru utilizatorii care doresc să își maximizeze traficul sau să-și vadă conținutul de cât mai multe persoane. Acesta este un mod bun pentru oamenii care încep să ucidă două păsări cu o singură piatră, deoarece SEO va fi un accent major pentru o mulțime de site-uri noi abia la început, iar consultările profesionale pot fi costisitoare.
 • Gazduire WordPress specializata. Ceva alte companii oferă în mod constant că BlueHost nu este gazduire WordPress specializată. Acest serviciu este creat pentru a maximiza utilizabilitatea cu WordPress și oferă migrații gratuite și alte funcții de specialitate.

După cum puteți vedea, HostGator are câteva cotleturi impresionante atunci când vine vorba de caracteristicile și avantajele lor. Unele dintre ofertele lor chiar și în afara spațiului BlueHost! Ambele companii sunt destul de comparabile și vom analiza mai detaliat modul în care se compară într-o secundă.

Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, aruncăm o privire la unele dintre dezavantajele asociate cu HostGator.

Contra HostGator

 • Fără nume de domeniu gratuit. Hostgator nu oferă un nume de domeniu gratuit cu planurile lor și va trebui să eliminați aluatul pentru un domeniu. Aceasta nu este o problemă atât de mare pentru persoanele care migrează sau care plătesc deja pentru propriul domeniu, dar poate fi un factor pentru anumite persoane care doresc să economisească bani.
 • Marketing agresiv. HostGator încearcă cu adevărat din greu să-ți vândă funcții suplimentare și planuri mai scumpe și nu le este timid. Deși planurile lor oferă caracteristici bune la prețuri rezonabile, comercializarea agresivă a vânzărilor nu este cea mai atractivă caracteristică a serviciului..
 • Fără gazduire VPN Windows. Din păcate, HostGator nu oferă găzduire VPN bazată pe Windows. Aceasta poate face o diferență mare pentru oamenii obișnuiți să lucreze pe platformă, dar nu are tendința de a fi o afacere mare pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, poate face diferența pentru utilizatorii care au mai multă nevoie de securitate decât alții. Securitatea este întotdeauna importantă, dar anumite servicii pot solicita mai mult, iar lipsa în această categorie poate fi o preluare automată a jocului.
 • Nu este acreditat de BBB. Ca și BlueHost, HostGator nu are acreditare BBB, în ciuda faptului că a fost în afaceri de peste un deceniu. Din nou, acest lucru nu face cu adevărat diferența cu site-ul propriu-zis, înseamnă doar că fiabilitatea serviciilor sale și corectitudinea competitivă a structurii sale de prețuri nu au fost examinate de o organizație de încredere precum BBB. Acest lucru este într-adevăr doar un mare lucru dacă o astfel de acreditare înseamnă foarte mult pentru dvs., dar există o mulțime de alte companii de hosting care au acreditare de la BBB.
 • Angajamente lungi pentru cele mai bune reduceri. Pentru a obține cele mai bune reduceri de la HostGator, va trebui să vă angajați ani la rând, ceea ce poate fi incomod pentru unele persoane. Acest lucru va face diferența mai ales dacă doriți să vă reduceți la minimum riscul sau dacă aveți îndoieli cu privire la serviciile HostGator. Cu excepția cazului în care vă așteptați să schimbați gazdele în curând sau chiar aveți nevoie să economisiți banii, probabil că nu va fi mare lucru.

Acum, după ce am aruncat o privire la ce au de oferit ambele companii, haideți să vedem cum se stivuiesc unul lângă altul pentru a vedea care iese deasupra.

Funcționalitate, asistență și preț

Pentru a analiza ce companie oferă mai mult decât cealaltă, vom împărți comparația noastră în trei categorii: funcționalitate, asistență și preț. Găsirea unui lider evident în aceste categorii ne va oferi o idee definitivă a companiei care este cea mai bună pentru găzduirea site-ului dvs. web.

Funcționalitate

Ambele site-uri web au o garanție destul de fiabilă pentru serviciile lor. Serviciul BlueHost este, de asemenea, capabil să se potrivească cu HostGator în ceea ce privește viteza și timpul de funcționare. Garanția de returnare a banilor pentru HostGator este mai lungă, la 45 de zile față de 30 de zile pentru serviciul BlueHost.

HostGator are o gamă mult mai largă de planuri, care, în general, au mai puține limitări decât cele ale BlueHost. HostGator a specializat hostingul WordPress, pe care BlueHost nu îl are. La capătul inferior al intervalelor de prețuri, limitările la stocare și domenii se potrivesc efectiv cu BlueHost, așa că este posibil să vedem că BlueHost va avansa aici.

HostGator are, de asemenea, un instrument de construire a site-urilor web, care poate fi un bonus uriaș pentru persoanele care nu doresc să alerge în comparație cu un alt set de software pentru a găsi ceea ce caută. Ei pot utiliza pur și simplu constructorul care funcționează cel mai bine integrat cu platforma lor de găzduire.

În general, o voi numi egalitate în această categorie, deoarece ambele site-uri web funcționează bine și au seturi de caracteristici comparabile la intervale mici de preț. HostGator poate atrage mai mulți utilizatori cu experiență sau oameni dispuși să facă furori cu ceva mai mulți bani.

A sustine

Ambele companii oferă asistență 24/7 prin telefon. BlueHost oferă asistență prin chat live, dar HostGator este la fel de bine, fiind disponibil și 24/7. HostGator oferă, de asemenea, asistență printr-un sistem de bilete.

Ambele companii au o reputație de asistență de încredere pentru clienți și pare destul de ușor să contactăm o ființă umană pentru a primi sprijin, ceea ce poate fi important pentru unele persoane. HostGator oferă mai multe opțiuni pentru a contacta asistența, în timp ce BlueHost oferă o bază de cunoștințe mai mare pentru utilizatorii săi.

În general, va trebui să-l numesc și la egalitate. Este dificil să judecăm asistența clienților fără să o folosim efectiv, așa că trebuie să judecăm pe baza a ceea ce există. Ambele companii oferă servicii la fel de fiabile, astfel încât nu există un lider clar aici.

Preț

Pentru mulți utilizatori, acesta va fi momentul de make-or-break pentru acest concurs. Structura prețurilor determină cât de eficient va fi setul de funcții al unui serviciu de găzduire. Dacă plătești de două ori mai mult decât ar trebui, cine îi pasă dacă site-ul tău este cel mai rapid?

BlueHost oferă găzduire partajată începând de la 3,95 USD pe lună, găzduire VPS începând de la 19,99 USD pe lună și Gazduire dedicată server începând de la 79,99 USD pe lună. Gama lor de opțiuni este puțin limitată la prima vedere, dar planurile pe care le oferă au multă versatilitate, iar BlueHost poate fi utilizat eficient pentru o mare varietate de site-uri web diferite.

 • Pentru newbies, planurile partajate sunt probabil o idee bună. Încep de la 3,95 USD pe lună (în mod normal, 7,99 USD) pentru un plan de bază cu stocare SSD limitată, subdomenii, stocare e-mail și fără oferte sau funcții speciale. Planul plus este de 5,95 USD pe lună (în mod normal 10,99 USD) și oferă site-uri web nelimitate, stocare SSD, subdomenii și stocare prin e-mail. Planul plus are, de asemenea, 200 de dolari în oferte de marketing disponibile. Opțiunea plus pachetul este de asemenea 5,95 USD pe lună în acest moment (în mod normal, 14,99 USD) și oferă toate caracteristicile nelimitate cu toate pachetele și ofertele suplimentare.
 • BlueHost oferă VPS Gazduire pentru 19,99 USD pe lună cu 2 Cores, 30 GB SSD, 2 GB RAM, 1 TB lățime de bandă, 1 domeniu / adresă și SSL gratuit. Pachetul VPS îmbunătățit pentru 29,99 USD vă oferă 2 nuclee, 60 GB SSD, 4 GB RAM, 2 TB lățime de bandă, 1 domeniu și două adrese. Pachetul VPS final pentru 59,99 USD pe lună vă oferă 4 nuclee, 120 GB SSD, 8 GB RAM, 3 TB lățime de bandă, 1 domeniu și 2 adrese. În general, aceste prețuri și caracteristici lipsesc în comparație cu cele ale Host Gator, deși prețurile sunt comparabile în intervalele mai mici.

HostGator oferă găzduire cloud de la 4,95 USD pe lună, găzduire specializată WordPress începând de la 5,95 USD pe lună, găzduire VPS începând de la 29,95 USD pe lună și găzduire dedicată începând de la 119 USD pe lună.

 • Gazduirea Cloud este similară cu planul comun al BlueHost, pachetul „Hatchling” oferind un singur domeniu, 2 GB memorie, 2 CPU core și certificat SSL gratuit pentru 4,95 USD pe lună. Aceasta crește până la 7,95 USD pe lună cu pachetul „Baby”, care dublează memoria și CPU și aruncă domenii nelimitate. Cel mai scump aici este pachetul „Business”, cu 9,95 USD pe lună, care vă oferă 6 GB memorie, 6 CPU core, upgrade gratuit la SSL pozitiv, IP dedicat gratuit și instrumente SEO gratuite.
 • Celelalte planuri demne de remarcat sunt planurile de găzduire WordPress. Pentru 5,95 USD pe lună primești 1 site web, cu 100 de vizite pe lună, 1 GB în copii de rezervă și un certificat SSL gratuit. Pentru 7,95 USD pe lună, primiți 2 site-uri, 200k vizite și copii de rezervă de 2 GB. Cel mai mare este de 9,95 USD pe lună cu 3 site-uri, 500k vizite și copii de rezervă de 3 GB. Aceasta este o structură de preț destul de simplă, alte planuri de găzduire WordPress cu alte servicii oferă, de obicei, o gamă mai largă, dar aceasta este încă o opțiune foarte bună dacă doriți fiabilitatea și alte avantaje ale HostGator cu un site bazat pe WordPress..
 • Gazduirea VPS de HostGator începe de la 29,95 USD pe lună, oferind 2 gb de memorie RAM, 2 nuclee, 120 GB spațiu și 1,5 TB de lățime de bandă. Opțiunea de 39,95 USD pe lună vă oferă 4 GB RAM, 2 nuclee, 165 GB spațiu și 2 TB de lățime de bandă. Cea mai scumpă este opțiunea de 49,95 USD, care vă oferă 8 GB RAM, 4 nuclee, 240 GB spațiu și 3 TB de lățime de bandă. În general, aceste planuri sunt comparabile cu cele ale BlueHost, dar HostGator oferă opțiuni de stocare mult superioare cu planurile VPS.

Verdict: HostGator sau BlueHost?

După cum am văzut, ambele companii oferă o gamă largă de funcționalități pentru prețuri competitive. Aceste două companii se apropie foarte mult de o mulțime de aspecte și fiecare tinde să se încadreze în cazul în care cealaltă are avantajul.

În general, din cauza opțiunilor de preț mult mai puternice, va trebui să îl ofer pe HostGator. Funcționalitatea pe care o oferă pentru gamele de preț pe care le depășesc pur și simplu oricare dintre celelalte domenii în care BlueHost ar putea să le atragă.

Dar nu-mi lua cuvântul pentru asta, fă niște cercetări proprii și vezi dacă nu găsești ceva care îți iese în evidență.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector