BlueHost vs SiteGround – Care furnizor de gazduire este cel mai bun?

Bluehost-vs-Siteground


Răsfoiți toate diferitele gazde web cu toate site-urile lor flashy și oferte speciale pot deveni obositoare, în special pentru persoanele care doresc să înceapă cu primul lor site web. Fără să aveți cunoștințe speciale și să cercetați fiecare gazdă web, poate fi greu să vă faceți o idee foarte solidă despre modul în care toate stivuiesc unul lângă altul..

Acesta este motivul pentru care poate fi o idee bună să descompunem câteva gazde web simultan, pentru a compara punctele tari și punctele slabe ale acestora. Făcând acest lucru, ne oferă o idee concentrată despre ceea ce avem de-a face și ne permite să luăm cu adevărat legătura cu ceea ce fiecare companie ne poate oferi atunci când construim site-urile noastre web.

Pentru astăzi, vom arunca o privire către BlueHost și SiteGround. Aceste două companii sunt nume mari în industria de gazduire web, cu peste 2 milioane, respectiv 1,7 milioane de domenii. Fiecare companie merge la distanțe diferite, cu resursele la dispoziție și ambele au propriile atuuri și puncte slabe.

Despre BlueHost

Fondată în 2003 de Matt Heaton, BlueHost este unul dintre cele mai de încredere nume din industria de gazduire web astăzi. Planurile lor oferă o configurație eficientă din punct de vedere al costurilor pentru începători și designeri web experimentați deopotrivă și se concentrează foarte bine pe asistența clienților, ceea ce vine în revistele clienților lor.

Ele sunt un nume bine conectat în lumea gazdelor web și operează cu o serie de site-uri surori, cum ar fi Hostmonster, Fastdomain și iPage. Deși au avut câteva sughițe în trecut, pe măsură ce s-au extins ca companie, au o reputație bine stabilită pentru servicii de calitate și prețuri competitive.

Există anumite lucruri, cum ar fi prețul sau limitele de date, care pot influența decizia dvs., așa că este important să aruncăm o privire bună și concentrată asupra avantajelor și contra.

Beneficiile BlueHost

 • BlueHost are o reputație ca unul dintre cele mai de încredere nume din industrie. Deservesc peste 2 milioane de domenii și au un interes interesat în menținerea acestei reputații. Acest lucru vine printr-o mulțime de aspecte ale serviciului lor, în special a asistenței clienților și a capacității lor de utilizare. Oamenii care doresc să utilizeze o companie încercată și adevărată nu vor greși cu BlueHost.
 • Resurse de învățare. Chiar dacă abia începeți, BlueHost are o bibliotecă extinsă de resurse de învățare concepute pentru a-i îmbarca pe utilizatori noi și fericiți. Aceste resurse, în paralel cu capacitatea de utilizare generală a BlueHost și serviciul excelent pentru clienți, o fac o alegere excelentă pentru persoanele care caută simplitatea.
 • Oferte speciale. Ca orice gazdă bună, BlueHost are oferte și oferte frecvente care permit clienților săi să economisească bani pe serviciile de găzduire. Acestea se schimbă tot timpul și poate fi greu să le urmăriți și să le comparați cu toate diferitele oferte pe care le au alte gazde, așa că ar putea fi o idee bună să cercetați unele dintre aceste oferte pentru dvs..
 • Relații Clienți. BlueHost oferă asistență pentru clienți în direct 24 de ore din 24 și 7 prin telefon, precum și asistență limitată pentru chat live. Deși numai asistența lor telefonică este disponibilă 24/7, linia lor de asistență pentru clienți are recenzii excelente, iar echipa lor de asistență pentru clienți este gata să vă ajute prin orice ar putea să vă confunde experiența cu serviciul lor.
 • Banii inapoi garantat. BlueHost oferă o garanție de returnare a banilor dacă anulați serviciul în termen de 30 de zile. Garanția lor este puțin scurtă în comparație cu alte alte gazde, dar acesta este în continuare un plus pentru cei care se pricep să se angajeze la un serviciu.
 • Resurse pentru companii mari. BlueHost este o companie mare și au la dispoziție o cantitate mare de resurse pentru a răspunde nevoilor clienților lor. Acest lucru face o diferență uriașă în asistența lor pentru clienți și calitatea serviciilor generale.
 • BlueHost folosește interfața standard cPanel din industrie și este proiectată pentru a fi învățată cu ușurință, împreună cu resursele de bord pe care le oferă. Interfața cPanel în sine este bine cunoscută pentru simplitatea și ușurința de utilizare.
 • Serviciu excelent. BlueHost este un nume recunoscut în industrie de peste 15 ani și au o echipă realizată de oameni instruiți în a vă oferi cel mai bun serviciu de găzduire posibil. Site-urile găzduite cu BlueHost au performanțe competitive și seturi de caracteristici care sunt foarte rezonabile pentru gama de prețuri.

Acestea sunt cele mai importante avantaje ale BlueHost. Există și alte lucruri pe care trebuie să le ofere, așa că ar putea fi o idee bună să arunci o privire asupra planurilor lor pentru tine.

Acestea fiind spuse, nicio companie nu este perfectă, așa că aruncăm o privire asupra domeniilor în care BlueHost are loc pentru îmbunătățiri.

Contra de BlueHost

 • Performanța BlueHost este competitivă pentru structura prețurilor sale, dar există și alte servicii de găzduire acolo cu o viteză mai bună. Cu toate acestea, BlueHost are multă transparență și postează specificațiile pentru serverele lor direct pe site-ul lor web.
 • Structura prețurilor BlueHost este concepută în mod rezonabil și are o mulțime de opțiuni pentru persoanele care încearcă să înceapă mici, să crească sau să meargă cu ceva specific, cum ar fi hostingul WordPress. Acestea fiind spuse, multe alte site-uri web cu funcții și performanțe similare oferă planurile lor pentru prețuri mai mici.
 • BlueHost pune o mulțime de limite pentru date și alte lucruri precum domeniile parcate, în special pe planurile lor mai ieftine. Acest lucru este tipic pentru majoritatea companiilor de găzduire, dar limitările BlueHost tind să fie puțin mai stricte decât alte companii la toate punctele de preț..
 • Probleme ale companiilor mari. Deși resursele cu nume mari ale BlueHost le permit să pună la dispoziție o mulțime de resurse, există și probleme asociate cu a fi o companie mare. Linia lor de asistență pentru clienți poate avea uneori perioade de așteptare îndelungate, iar a fi o companie mare te transformă într-o potențială țintă a atacurilor informatice.

După cum vedeți, aceste probleme nu sunt atât de importante și se ocupă în principal de compararea BlueHost cu alte companii care se ocupă în anumite categorii. Dacă sunteți în căutarea de simplitate, performanță competitivă și preț rezonabil, BlueHost este încă o opțiune bună pentru dvs..

Despre SiteGround

SiteGround a fost fondată de câțiva prieteni universitari în 2004. Acestia deservesc peste 1,7 milioane de domenii din întreaga lume și au o reputație de a fi unul dintre cele mai rapide și mai performante gazde web de pe piață. Compania lor angajează în prezent peste 400 de persoane.

Planurile lor sunt structurate în mod similar cu BlueHost și sunt, de asemenea, o companie de nume mare, cu o reputație de servicii excelente, care acoperă aproape aceeași perioadă de timp ca BlueHost.

Pentru a vă face o idee bună despre compararea acestor două companii, ar trebui să aruncăm o privire mai întâi asupra avantajelor și contra contra SiteGround..

Pro de SiteGround

 • Relații Clienți. Obținerea unei idei bune
 • Există o mulțime de variabile care afectează viteza unui site web. SiteGround se mândrește cu o mulțime de statistici puternice pentru serverele lor de pe site-ul lor web și se pare că serviciul lor este la zi. SiteGround este cunoscut ca una dintre cele mai bune gazde din punct de vedere al performanței, așa că nu vine o surpriză.
 • Conturi de e-mail și baze de date nelimitate. Siteground oferă baze de date nelimitate și conturi de e-mail pentru planurile lor. Aceasta poate fi o caracteristică foarte atractivă dacă intenționați să utilizați funcții care necesită mai multe baze de date sau dacă sunteți interesat să aveți mai multe conturi de e-mail asociate domeniului.
 • interfață cPanel. Ca și BlueHost, SiteGround folosește interfața cPanel. Acest lucru vine cu toate avantajele simplității și ușurinței de utilizare pentru care este cunoscut cPanel. Acesta este, de asemenea, un factor bun dacă intenționați să utilizați o altă gazdă în viitor, deoarece interfața este utilizată pe scară largă.
 • Conformitate PCI gratuită prin planul GoGeek. Planul GoGeek al SiteGreound oferă conformitate PCI gratuită, precum și Git gratuit & zone de amenajare. Acestea sunt caracteristici frumoase pe care le ai dacă ești concentrat pe simplitate, deoarece îți eliberează o parte din timp pentru a te concentra pe domenii mai importante.
 • Transparenţă & comunitate. SiteGround are o reputație de transparență și susține o comunitate înfloritoare de utilizatori care pot furniza o mulțime de informații. Dacă aveți o comunitate mare de utilizatori vă oferă o mulțime de resurse de la care veți căuta răspunsuri în afara serviciului de asistență SiteGround.

În general, cel mai puternic avantaj al SiteGround este performanța sa. Prețurile și alte caracteristici sunt la fel cu alte companii precum BlueHost.

Acestea fiind spuse, trebuie să aruncăm o privire și asupra dezavantajelor, dacă dorim să ne gândim bine la ce avem de-a face.

Contra de SiteGround

 • Deși SiteGround oferă deseori reduceri considerabile la planurile sale, prețurile lor sunt puțin mai mari decât concurența pentru aceleași seturi de caracteristici. Aceasta nu este o problemă foarte mare atunci când luați în considerare creșterea performanței, dar poate fi un factor dacă prețul este cea mai mare problemă a dvs..
 • La fel ca BlueHost, SiteGround are limitări extinse la o mulțime de planuri, în special la cele mai ieftine. Dacă începeți de mici, este posibil să nu fie un factor important pentru dvs., dar persoanele care caută planuri de nivel superior pot considera că aceasta este o problemă.
 • Serviciu orientat pentru dezvoltatori. O mulțime de caracteristici și specialități SiteGround sunt axate pe dezvoltatorii profesioniști care construiesc site-uri web profesional. Deși acesta nu este de fapt un dezavantaj în sine, în decizia dvs. poate fi influentant pentru decizia dvs. Oamenii care încă învață cum să construiască și să gestioneze un site web sau întreprinderile cu prezență minimă online vor găsi în continuare un serviciu precum BlueHost.

Aceasta este o listă destul de scurtă, cu unele dezavantaje destul de generale. În general, chiar dacă mergeți cu un plan mai ieftin, funcțiile sunt foarte comparabile cu planurile la prețuri similare de la alte gazde, iar performanța merită costul suplimentar sau câteva limitări.

Persoanele care doresc să-și extindă prezența online sau să dezvolte site-uri web în mod profesional vor considera că SiteGround este o alegere bună, în timp ce persoanele care doresc mai multă simplitate și sprijin complet vor dori probabil să meargă cu BlueHost.

Cu toate acestea, ar trebui să aruncăm încă o privire cot la cot la cele două companii și să vedem cum se compară în mod specific diferitele lor funcții. Pentru aceasta, ne vom concentra pe trei domenii: Funcționalitate, suport, și Preț.

Funcționalitate

În ceea ce privește puterea brută, SiteGround câștigă hands-down. BlueHost este la curent cu specificațiile lor și, deși serviciile lor sunt destul de competitive, acestea nu pot corespunde destul de mult cu viteza SiteGround. Veți ajunge să plătiți un pic în plus, așa cum vom vedea într-o clipă, dar performanța merită prețul, dacă asta vă cere site-ul dvs..

Există, de asemenea, factorul orientării către dezvoltatori. Caracteristicile SiteGround sunt adaptate în mare măsură dezvoltatorilor profesioniști, ceea ce înseamnă că serviciul lor de găzduire este bine echipat pentru a răspunde cerințelor unui designer de site-uri profesionale. Dacă acesta este tipul de client pe care îl considerați a fi, atunci SiteGround va fi probabil alegerea dvs..

Cu toate acestea, scăderea funcționalității nu este atât de extremă încât să facă comparația nedreaptă. Așa cum am spus, BlueHost oferă un set de caracteristici foarte competitive, cu o mulțime de resurse de învățare și un sistem de asistență pentru clienți bine revizuit, care poate fi atras de utilizatori mai noi sau de timp mic..

Cu toate acestea, probabil, va depinde de tipul de site web pe care doriți să îl dezvoltați, dar vom înmâna aurul aici site-ului pe baza performanței sale.

A sustine

BlueHost oferă asistență telefonică în direct 24/7, cu recenzii bune și o reputație de a fi atent și de ajutor cu clienții săi. De asemenea, oferă asistență la chat live, deși nu este disponibilă tot timpul. Chiar dacă asistența lor pentru clienți este bine revizuită, lipsa diferitelor căi de asistență, cum ar fi sistemul de e-mail sau sistemul de bilete, face ca acest avantaj să fie plictisitor. Sprijinul este foarte important doar dacă ai nevoie de ajutor.

Cu toate acestea, este încă important să aveți în vedere ceea ce veți avea nevoie cel mai mult atunci când dezvoltați site-ul dvs. web. Dacă sunteți nou la dezvoltarea web sau dacă serviciul dvs. este foarte sensibil la performanță sau la probleme de asistență pentru clienți, este posibil să fie nevoie să se implice, BlueHost rămâne un concurent foarte puternic. Acest lucru este valabil mai ales atunci când aveți în vedere cantitatea de resurse de învățare pe care BlueHost le oferă utilizatorilor săi.

Acestea fiind spuse, SiteGround nu este complet neutilizat în departamentul de asistență pentru clienți. Serviciul lor de asistență este, de asemenea, foarte bine revizuit și, în timp ce serviciile lor sunt mai complexe, au o presă foarte bună despre asistența lor pentru clienți online. Suportul lor este disponibil și prin diferite căi în comparație cu BlueHost, cum ar fi un sistem de bilete. Suportul pentru chat este disponibil și 24/7.

Deși BlueHost este, în general, un site mai ușor de utilizat, lipsa diferitelor căi de deservire a clienților sfătuiește din nou scalele către SiteGround..

Preț

Suma pe care o veți plăti pentru serviciul dvs. de găzduire este adesea factorul de pauză pentru majoritatea utilizatorilor. Un set minunat de funcții nu este foarte util dacă trebuie să vă falimentați pentru a-l permite, sau dacă puteți obține o ofertă mai bună în altă parte.

Aici poate deveni complicat. Așa cum am mai spus, urmărirea tuturor ofertelor și ofertelor speciale disponibile poate fi o durere imensă în gât. Acesta este motivul pentru care vom stiva pur și simplu unele dintre planurile BlueHost cot la cot cu SiteGround pentru a vedea cum se compară fiecare dintre planurile lor în ceea ce privește funcțiile și costurile..

BlueHost oferă găzduire partajată începând de la 3,95 USD pe lună, găzduire VPS începând de la 19,99 USD pe lună și Gazduire dedicată server începând de la 79,99 USD pe lună. Gama lor de opțiuni este puțin limitată la prima vedere, dar planurile pe care le oferă au multă versatilitate, iar BlueHost poate fi utilizat eficient pentru o mare varietate de site-uri web diferite.

 • Pentru newbies, planurile partajate sunt probabil o idee bună. Încep de la 3,95 USD pe lună (în mod normal, 7,99 USD) pentru un plan de bază cu stocare SSD limitată, subdomenii, stocare e-mail și fără oferte sau funcții speciale. Planul plus este de 5,95 USD pe lună (în mod normal 10,99 USD) și oferă site-uri web nelimitate, stocare SSD, subdomenii și stocare prin e-mail. Planul de plus are, de asemenea, 200 USD în oferte de marketing disponibile. Opțiunea plus pachetul este de asemenea 5,95 USD pe lună în acest moment (în mod normal, 14,99 USD) și oferă toate caracteristicile nelimitate cu toate pachetele și ofertele suplimentare.
 • De asemenea, oferă planuri specializate de găzduire WordPress începând de la 3,95 USD pe lună pentru un singur site web cu 50 GB spațiu și un domeniu gratuit pentru un an. Planul Plus Plus crește acest lucru până la 5,95 USD pe lună și aruncă site-uri web nelimitate, spațiu nesimțit pe site și unele caracteristici esențiale. Cea mai scumpă opțiune este planul Choice Plus, care oferă site-uri web nelimitate, spațiu pentru site-uri nemeritat, domeniu gratuit timp de un an, 1 domeniu de confidențialitate și backup automat pentru 5,95 USD pe lună (în mod normal 14,99 USD).
 • Există, de asemenea, VPS Gazduire pentru 19,99 USD pe lună, cu 2 Cores, 30 GB SSD, 2 GB RAM, 1 TB lățime de bandă, 1 domeniu / adresă și SSL gratuit. Pachetul VPS îmbunătățit pentru 29,99 USD vă oferă 2 nuclee, 60 GB SSD, 4 GB RAM, 2 TB lățime de bandă, 1 domeniu și două adrese. Pachetul VPS final pentru 59,99 USD pe lună vă oferă 4 nuclee, 120 GB SSD, 8 GB RAM, 3 TB lățime de bandă, 1 domeniu și 2 adrese.

SiteGround oferă trei planuri: Startup, cu 3,95 USD pe lună, include un site web, 10 GB spațiu, 10 000 vizite lunare și toate caracteristicile esențiale. Planul lor GrowBig este de 5,95 USD pe lună și oferă mai multe site-uri web, 20 GB spațiu și 25.000 de vizite lunare. Acest plan include, de asemenea, toate caracteristicile esențiale și premium. Cel mai scump plan al acestora este planul GoGeek, cu 11,95 USD pe lună, care oferă mai multe site-uri web, 30 GB pe lună, 100.000 de vizite lunare și toate funcțiile esențiale, premium și Geeky Advanced..

În general, aceste două structuri de prețuri sunt foarte comparabile, deși BlueHost oferă un pic de personalizare. Planurile pentru SiteGround sunt puțin simplificate, dar toate funcțiile sunt încă acolo. Reducerile fac ca prețul să fie foarte rezonabil, deși prețurile obișnuite sunt mult mai mari.

Este dificil să compari cele două servicii din punct de vedere al prețului, deoarece seturile lor de caracteristici sunt comparabile și totuși diferite. Așa cum am mai spus, dacă ai nevoie de mai multă putere și ești dispus să plătești ceva mai mult, SiteGround va fi probabil cel mai bun pariu al tău. Caracteristicile pe care le oferă sunt adaptate cerințelor mai mari, iar structura lor de prețuri este încă foarte competitivă în comparație cu BlueHost.

Utilizatorii mai noi și oamenii care încă învață, pe de altă parte, nu vor găsi puterea suplimentară sau funcțiile necesare. Prețurile pentru BlueHost sunt mai ieftine până la urmă, așa că poate fi o idee bună să parcurgi acel traseu dacă nu ai nevoie de atât de multă putere.

Asistența pentru clienți este, de asemenea, un lucru bun de luat în considerare ca parte a prețurilor BlueHost, deoarece acestea sunt în cele din urmă destul de comparabile cu cele ale SiteGround. Ambele site-uri web oferă un serviciu foarte bun pentru clienți, dar BlueHost se concentrează asupra dezvoltatorilor web mai noi și a clienților cu mai puțin experiență, în cele din urmă, va face suportul clienților mai fiabil pentru cei care au nevoie de el.

Verdictul: BlueHost sau SiteGround?

Acum că am descompus ambele aceste gazde cot la cot, putem vedea că serviciile lor sunt foarte comparabile, dar SiteGround tinde să tragă mai departe în ceea ce privește performanța. Am văzut, de asemenea, cum resursele de învățare extinse ale BlueHost, programele la bord și ușurința generală de utilizare sunt foarte atractive pentru utilizatorii care încă învață. Acest lucru funcționează bine cu specificațiile inferioare și setul de caracteristici încă competitiv de BlueHost.

Natura SiteGround orientată de dezvoltator, însă, o face foarte atractivă pentru un set de clienți cu totul diferit. Dacă sunteți un dezvoltator profesionist sau o persoană care necesită o viteză și personalizare mai mare pentru site-ul dvs. web, banii în plus vor fi bine cheltuiți pentru a alege SiteGround.

Ambele site-uri web au o istorie lungă și o reputație consacrată cu o bază de clienți extinsă. Este greu să alegem un câștigător definitiv aici, dar din moment ce probabil dorim să începem mici, cu mult sprijin, BlueHost primește recomandarea noastră finală. Din nou, dacă aveți standarde mai ridicate, veți găsi SiteGround foarte atractiv la fel.

Există o mulțime de funcții pe care nu le-am acoperit atât pentru companii, cât și pentru o comunitate extinsă de utilizatori consacrați, care pot fi dispuși să-și împărtășească propriile povești cu tine. Efectuați o parte din propriile dvs. cercetări și vedeți dacă nu puteți găsi ceva ce mi-a lipsit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map