HostGator vs InMotion Hosting – Care furnizor de gazduire este cel mai bun?

01.06.2020
Comparație de găzduire 'HostGator vs InMotion Hosting – Care furnizor de gazduire este cel mai bun?
0 22 мин.

Hostgator-vs-hosting Inmotion


InMotion Hosting și HostGator sunt printre cele mai importante nume în acest moment în industria de gazduire web, acesta fiind principalul motiv pentru care dorim să le comparăm în acest articol. La urma urmei, trebuie să fii capabil să decizi care este mai potrivit pentru nevoile site-ului tău. Există o mulțime de furnizori puternici, dar asta nu înseamnă neapărat că fiecare dintre ei este perfect.

De fapt, fiecare furnizor are propriile sale modificări și defecte. Suntem aici pentru a le descoperi pentru dvs., oferindu-vă astfel o informație despre cum este să folosiți serviciile lor ca client. Există un motiv pentru care aceste companii conduc multe dintre listele de top de pe Internet. Ei știu să își servească bine publicul principal, oferindu-le instrumentele și funcțiile exacte de care au nevoie pentru site-urile lor web.

Cât de fiabile sunt acestea? Prețurile lor se potrivesc bugetului dvs.? Care sunt feedback-urile comune ale clienților lor? Vom răspunde la aceste întrebări pentru dvs. și multe altele. În primul rând, vom parcurge principalele avantaje și dezavantaje ale InMotion Hosting, apoi vom continua cu HostGator.

După ce ajungeți la sfârșitul articolului nostru, veți putea decide care dintre ele funcționează mai bine pentru dvs. Ceea ce vă putem spune imediat este faptul că InMotion este lăudat pe scară largă pentru asistența sa prietenoasă și utilă pentru clienți, în timp ce HostGator este compania directă dacă doriți să vă asigurați o gamă largă de funcții utile pentru afacerea dvs. Să vedem ce mai au acești furnizori pentru clienții lor!

InMotion Hosting – Companie de găzduire web reputat

Conform realizărilor lor, această companie și-a stabilit cu siguranță câteva obiective stricte. Aceștia au un număr remarcabil de utilizatori care își folosesc serviciile de ani buni și continuă să scrie recenzii pozitive despre furnizor. Pe de altă parte, noii veniți sunt, de asemenea, foarte mulțumiți. Conform bazei de utilizatori, această companie nu poate face nimic rău.

Vorbim despre o companie care are o istorie lungă. InMotion Hosting și-a început călătoria înapoi în 2001, când doi tipi și-au pornit singurul și singurul server într-un mic birou. Cei doi au fost practic managerii, serviciul pentru clienți și personalul de întreținere din cadrul companiei la început. Cine ar fi crezut că se va transforma într-o afacere atât de mare?

Au continuat să închirieze servere timp de mai mulți ani, îmbunătățindu-și constant serviciile și sunt în continuare considerate o companie cu o creștere rapidă. Oferă găzduire partajată pentru bloggeri, servere dedicate pentru întreprinderi și VPS pentru companii de talie medie. În total, au o gamă largă de pachete de găzduire web. Acum să vedem care sunt principalele lor avantaje!

Pro-uri & Contra de gazduire InMotion

Beneficiile găzduirii InMotion

 • Nici o presiune – Cu garanția lor generoasă de returnare de 90 de zile, nu veți fi presionați în niciun caz. Vă puteți anula abonamentul ori de câte ori doriți, iar InMotion vă va oferi o rambursare completă, fără întrebări. Aceasta este una dintre cele mai lungi perioade de rambursare pe piață acum, majoritatea companiilor oferind garanții de 15, 30 sau 60 de zile. O astfel de lungă arată doar că furnizorul este încrezător în calitatea propriilor servicii.
 • Cele mai bune opțiuni nelimitate – Practica obișnuită în rândul furnizorilor de găzduire este de a include câteva pachete nelimitate în pachetele lor și apoi să ofere alte funcții pe care trebuie să le plătiți. Gazduirea InMotion nu este o excepție. Adevărata întrebare este dacă puteți folosi cu adevărat acele caracteristici nelimitate. InMotion a decis să aleagă transferul de date și spațiul pe disc ca fiind caracteristicile lor nelimitate. Nici nu trebuie să plătiți un plus pentru ca acestea să fie incluse în pachet, deoarece le puteți obține chiar și cu cel mai de bază plan. Dacă doriți să rulați tipul de site web care necesită foarte mult spațiu pe disc și transfer de date, atunci ar trebui să vă înscrieți cu siguranță la unul dintre planurile lor. În caz contrar, nu veți primi la fel de multă valoare pentru banii dvs..
 • Domeniu gratuit, promovare și backup – Cu InMotion, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la înregistrarea numelor de domeniu. Nu va trebui să găsiți un registrator de domenii, deoarece vă permit să înregistrați unul pe site-ul lor. De asemenea, dacă sunteți nou venit la InMotion, primiți un domeniu gratuit. După ce v-ați înscris, acestea vă oferă opțiunea de a alege unul pentru site-ul dvs. web. Veți putea începe imediat promovarea site-ului dvs. web datorită creditelor gratuite pe care le obțineți cu fiecare plan. Platformele în care puteți face reclamă includ Google AdWords, Yahoo și Bing. Cele trei site-uri care contează cu adevărat pentru cei care doresc să promoveze. Și în cele din urmă, dar nu în ultimul rând, InMotion va crea automat copii de rezervă gratuite ale datelor site-ului dvs. web. Acest lucru poate fi util în cazul în care aveți probleme și doriți ca datele dvs. să fie înapoi în formă bună.
 • Asistență integrală pentru clienți – Acesta este unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le căutați într-un furnizor de hosting. Fără un suport bun pentru clienți, cine știe ce se va întâmpla dacă lucrurile merg prost pe site-ul dvs. web. Este sarcina furnizorului de a fi expert în tehnologie și de a rezolva problemele cât mai repede posibil. Asistența pentru clienți este una dintre cele mai potrivite costume pentru InMotion Hosting. Sunt întotdeauna gata să vă ofere sfaturi și să rezolve orice problemă care apare. Puteți vedea companii care afirmă că echipa lor de asistență este disponibilă 24/7, dar nu este întotdeauna adevărat. Conform recenziilor, personalul de la InMotion este într-adevăr disponibil non-stop, prin chat live, e-mailuri, forum-uri web și telefon. Rețineți că vorbim despre o companie relativ mică. Când îl comparați cu celelalte nume mari de pe piață, se dovedește că acesta nu este aproape la fel de mare. Acesta este motivul pentru care este o afacere atât de mare încât mențin în permanență munca bună, oferind sprijin profesional. Pentru cei care nu doresc să contacteze încă echipa de asistență, există o bază de cunoștințe disponibilă cu tone de ghiduri, tutoriale video, întrebări frecvente și articole. Majoritatea problemelor comune sunt documentate acolo, astfel încât utilizatorii să găsească o soluție rapidă.
 • 2 centre de date de înaltă tehnologie – Unul dintre motivele pentru care oamenii numesc InMotion o companie mică este pentru că are doar 2 centre de date, ambele din SUA. Serverele lor sunt echipate cu cele mai recente hardware, care garantează performanțe ridicate. Dacă nu sunteți prea departe de SUA, site-ul dvs. web se va încărca cu siguranță la viteza fulgerului. Deși compania nu s-a extins mai mult de două centre de date, cu siguranță nu se opresc să investească în cele mai noi tehnologii. Ei doresc să se asigure că experiența utilizatorului este de vârf pentru toți cei care își folosesc serviciile.
 • Serverele lucrează 99% din timp – Pe lângă asistența pentru clienți, timpul de funcționare este celălalt lucru pe care trebuie să-l verificați înainte de a alege furnizorul. Evident, cu cât este mai mic timpul de oprire al unui anumit furnizor de hosting, cu atât mai bine pentru afacerea dvs. De fapt, este bine pentru fiecare tip de site web, deoarece spectatorii îl urăsc atunci când nu pot accesa site-ul dorit. La InMotion, serverele funcționează 99% din timp. Personalul lor îi monitorizează constant, asigurându-se că fiecare server oferă performanțe maxime și, de asemenea, prevenind probleme. Acestea maximizează timpul de funcționare folosind cele mai durabile componente Cisco, sistemul de operare Linux și serverele Dell. Aceste nume vorbesc de la sine, deoarece au o istorie lungă în fabricarea de mașini și componente de înaltă calitate.
 • Protecție împotriva spamului și programelor malware – Cu InMotion, nu vor mai fi e-mailuri spam. Datorită software-ului gratuit de filtrare spam, veți găsi cu ușurință mesajele care contează. În plus, includ programe de securitate cunoscute în pachetele lor: Patchman și Sucuri. Patchman găsește și elimină programele malware și, de asemenea, se asigură că totul este actualizat corect pe server. Sucuri, pe de altă parte, este responsabil pentru alertele de securitate, backup-uri, viteza site-ului și atacurile DDoS.
 • Gazduire cu energie verde – Centrele de date au nevoie de multă energie, mai ales dacă doriți ca hardware-ul de top să funcționeze la performanțe maxime. Acest lucru înseamnă de obicei multă poluare pentru mediu. Cu toate acestea, această companie își generează energia din surse regenerabile, asigurându-se că nu lasă o amprentă de carbon ca cea mai mare parte a concurenței sale. Prin găzduirea site-ului dvs. web la InMotion, puteți reduce daunele provocate mediului.

Contra de gazduire InMotion

 • Gazduire scump – Dacă vizitați site-ul oficial al InMotion Hosting, puteți vedea diverse prețuri. Se pare că există planuri ieftine și altele mai scumpe, la fel ca la orice alt furnizor. Cu toate acestea, dacă comparați prețurile de pe piață, se dovedește că InMotion nu este deloc ieftin. Prețurile lor sunt în mod clar peste medie și nici nu vă permit să plătiți lună de lună. Singurul lucru pozitiv în acest sens este faptul că îți oferă 90 de zile pentru a anula abonamentul. Începeți planul, încercați toate caracteristicile, testați asistența pentru clienți etc. Dacă simțiți că nu veți obține suficient pentru banii dvs., puteți pur și simplu să vă luați la revedere și să vă înapoiați toți banii; simplu ca asta. Din păcate, prețurile lor sunt deja marketing prost pentru spectatorii de pe site-ul lor, deoarece majoritatea pleacă imediat după ce le văd.
 • Lacune mari de preț – Planul lor de lansare este atât de limitat încât te obligă să treci la următorul plan după un timp scurt. Dacă doriți să creșteți online, atunci nu vă va servi mult timp. Caracteristicile sale pot fi puternice, dar planul este limitat la maximum 2 site-uri web și 2 baze de date. În acest caz, actualizarea ar fi convenabilă dacă ar costa doar puțin mai mult decât planul dvs. actual. Din păcate, există un decalaj destul de mare între prețuri. Pentru a face upgrade, trebuie să țineți cont de un buget semnificativ mai mare decât înainte. Alți furnizori îți oferă mult mai multă libertate chiar și cu planurile lor de bază.
 • Durează mult să înceapă – InMotion este destul de amănunțit când vine vorba de securitate. Poate de aceea este nevoie de atât de mult timp pentru a configura un cont nou și, în cele din urmă, un site web. Trebuie să parcurgeți nenumărate pagini și formulare până când ajungeți la punctul în care în cele din urmă veți putea lansa site-ul. Dacă decideți să vă înscrieți, pregătiți-vă pentru un lung proces de activare manuală.
 • Dezavantaje de rezervă – Copie de rezervă gratuită la InMotion este o caracteristică gratuită excelentă, iar utilizatorii cu site-uri web mici sunt complet satisfăcuți de aceasta. Problema este că pe măsură ce site-ul dvs. web crește, puteți ajunge la o limită în care trebuie să plătiți, dacă doriți ca aceștia să continue susținerea site-ului. Dacă doriți o copie de rezervă gratuită, atunci păstrați dimensiunea site-ului dvs. Web sub 10 GB. În caz contrar, este considerat un serviciu premium. De asemenea, nu vă așteptați să aduceți înapoi date care sunt mai vechi de 4 luni. InMotion șterge automat copii de rezervă mai vechi de atât.

HostGator – Găzduire de afaceri puternică

HostGator este furnizorul care oferă unul dintre cele mai diverse repertorii ale planurilor de găzduire. Pachetele lor nu sunt doar diverse, dar foarte puternice și ieftine. Acestea garantează că veți obține o cantitate enormă de valoare pentru preț, ceea ce face ca serviciile lor să merite absolut pentru toată lumea.

Aceștia fac în mod constant o treabă excelentă pentru a-și menține serverele și pentru a rula 99% din timp. Cu cât este mai mare acest număr, cu atât este mai mică șansa ca întreprinderile online să piardă potențiali clienți. Sunt considerați experți în mai multe tipuri diferite de pachete de hosting, inclusiv partajare, cloud, VPS și hosting dedicat.

Gazduirea partajată este larg utilizată de site-urile web mici. Se bazează pe servere care sunt împărțite în multe părți mai mici. Fiecare parte este un cont în care utilizatorul își poate găzdui site-ul. Cu găzduirea partajată, contul este legat de un singur server, în timp ce hostingul cloud vă permite să vă extindeți folosind părți ale mai multor server.

Aceste părți sunt lipite practic, ceea ce înseamnă că datele site-ului dvs. web sunt stocate pe mai multe servere în același timp. HostGator oferă alternative excepționale de găzduire pentru afacerile online. Acest lucru se datorează mai ales faptului că includ soluții speciale în pachetele lor care le mențin în fața concurenței. Să vedem care sunt aceste oferte speciale!

Pro-uri & Contra HostGator

Pro de HostGator

 • Planuri ieftine, cu funcții complete – HostGator are o mare reputație în prezent ca furnizor de hosting ieftin. Fiecare dintre planurile lor merită complet banii. Nu vor să vă forțeze să alegeți un plan mai scump. Doar aruncați o privire la unul dintre planurile lor de bază, planul Baby. Cu acest plan ieftin, obțineți deja lățime de bandă nemodificată, domenii nelimitate și o mulțime de instalări cu un singur clic. Acest lucru este mai mult decât suficient dacă doriți să lansați un site web și să stabiliți o prezență online solidă. Dacă mergeți cu un pas mai departe, se dovedește că planul lor de afaceri are câteva planuri premium incluse pe care alți furnizori le vând la un cost mult mai mare. De asemenea, trebuie să fiți atenți la reduceri, deoarece acestea oferă unele destul de mari în mod regulat. Prețurile sunt deja atrăgătoare, dar iată lucrul: noii veniți își primesc pachetul pentru un preț mai mic pentru primul an de abonament. HostGator vă oferă libertate în plăți, ceea ce înseamnă că veți plăti lunar în loc în loc de an.
 • Asistență utilă pentru clienți – Configurarea unui site web pe un nou cont de găzduire poate să nu fie atât de simplă pe cât credeți; mai ales dacă o faci prima dată. Cu toate acestea, puteți fi sigur că HostGator nu vă va lăsa să vă încurcați. Ei sunt gata să vă ghideze pe întregul proces, oferind suport profesional. Desigur, poți să o faci singur, dar nu este necesar. Sunt mai mult decât dornici să vă ajute cu timpi de răspuns rapid. Puteți chiar să aveți încredere în ele cu datele de autentificare. Odată ce îl trimiteți, încep imediat să lucreze și setează totul pentru tine. Nu doriți să se implice asistența pentru clienți? Nici o problema. Dacă doriți să o faceți singuri, există site-uri video utile disponibile pe site-ul lor. Trebuie doar să le urmezi pas cu pas și îți vei finaliza sarcinile în cel mai scurt timp.
 • Uptime de încredere – După cum am menționat anterior, uptime-ul serverului este unul dintre cele mai potrivite costume ale HostGator. Timpul liber este unul dintre cele mai importante aspecte ale găzduirii web, însă mulți furnizori mari se luptă să își mențină timpul de funcționare peste 99% dorit. Monitorizarea și infrastructura serverului sunt atât de bune la HostGator încât este destul de ușor pentru ei să-și satisfacă clienții cu o înregistrare bună. Acestea reduc la minimum șansele ca serverele lor să scadă prin prevenirea problemelor înainte de a efectua chiar și serverele lor. Odată cu timpul de funcționare de 99%, timpul de oprire estimat pentru site-urile dvs. web va fi de aproximativ 6 ore pe an, ceea ce nu este cu adevărat nimic. În plus, a existat chiar o scădere a cantității de timp de dezactivare a serverului raportat în ultimii ani.
 • cPanel gata – Furnizorii de găzduire nu pot nega că cPanel este cel mai popular panou de control în acest moment. Este ușor de utilizat și convenabil pentru utilizatorii care trec de la un furnizor la altul. Nu trebuie să învețe o nouă platformă, ci pot lucra în același mediu și este un avantaj uriaș. cPanel vă asigură că puteți gestiona backend-ul site-ului dvs. cu ușurință. Datorită popularității sale, numeroase tutoriale utile apar pe zi de zi pe Internet, oferind ajutor celor care nu au experiență în utilizarea acestuia. HostGator este întotdeauna gata pentru noii veniți care doresc să transfere datele site-ului lor de la furnizorul anterior. După ce v-ați înscris, există un FTP care așteaptă să începeți.
 • Protectia mediului – Energia verde este un lucru popular în prezent în rândul furnizorilor de hosting, dar nu își reduce nici măcar importanța. Este întotdeauna mai preferabil să vă înscrieți la un furnizor care își alimentează serverele cu energie verde. HostGator este unul dintre jucătorii din joc care apreciază această idee. Sunt contribuitori uriași când vine vorba de protejarea mediului împotriva poluării. Folosind serviciul lor, puteți contribui, de asemenea, la un mediu mai bun, mai curat. În locul centrelor de date tradiționale, HostGator deține o mulțime de centrale naturale care generează energie regenerabilă. Este infinit mai bine să generezi energie folosind ferme eoliene în loc de centrale de cărbune.
 • Baza de cunoștințe imensă – Compania salută utilizatorii fără experiență și le oferă șansa de a se educa. Au o imensă bază de cunoștințe în care puteți găsi tutoriale cu privire la diferite probleme legate de construirea site-urilor web, găzduirea și afacerile online. Obțineți materiale de înaltă calitate pe care alte companii le vând de obicei pentru mulți bani. Tot ce ai nevoie este să creezi un cont HostGator și poți începe să înveți lucruri noi gratuit.

Contra HostGator

 • Configurare confuză – Procesul de înscriere la HostGator este destul de ușor, dar este mult mai dificil să configurați site-ul dvs. web. Este destul de confuz să ajungeți la punctul în care toate datele site-ului dvs. web sunt pe serverul lor, gata de rulare. Veți avea greutăți chiar dacă folosiți materialul util pe baza lor de cunoștințe.
 • Lipsa securității – Da, HostGator este destul de acceptabil dacă aveți nevoie de ajutor cu migrarea site-ului sau orice altceva în timpul configurației. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu veți avea probleme. Cert este că veți întâmpina probleme destul de frecvent cu această companie, care va pierde destul de mult timp. Chiar dacă personalul lor rezolvă majoritatea problemelor, mulți dintre ei vor reapărea din nou. Pe de altă parte, primiți doar backupuri săptămânale în loc de rutina zilnică obișnuită pe care o oferă alți furnizori. Ei scanează foarte rar malware, astfel încât datele dvs. nu vor fi atât de protejate pe cât ați crede. Dacă un virus lovește site-ul dvs. Web la momentul potrivit, acesta va provoca inevitabil daune.
 • Cel mai mic număr de freebies – Acestea includ câteva suplimente în pachetele lor de găzduire, dar există multe alte companii care vă oferă mult mai multe. HostGator se concentrează pe oferirea unui server de încredere și a unei experiențe premium de găzduire, dar nu atât pentru a oferi ajutor suplimentar. Raționamentul din spatele său este probabil prețurile lor ieftine. Dacă doriți o găzduire la prețuri accesibile, nu veți primi la fel de multe gratuit-uri valoroase. Cel puțin acestea îți oferă câteva instrumente simple care îți pot îmbunătăți puțin prezența online. Acestea includ credite pentru Google AdWords pe care le puteți utiliza pentru a vă promova site-ul pe motorul de căutare. Acestea sunt mai generoase cu garanția de returnare a banilor decât furnizorul obișnuit de găzduire, permițându-vă să vă primiți banii înapoi dacă vă anulați abonamentul în 45 de zile.

HostGator sau InMotion – care ar trebui să alegeți?

Putem concluziona că HostGator este un furnizor pe care vă puteți baza cu siguranță dacă doriți un timp de funcționare constant, suport de calitate și performanțe ridicate. Acestea oferă planuri accesibile pentru bloggeri și alte persoane care doresc să ruleze site-uri web mici, în timp ce există și pachete bine adaptate pentru întreprinderile de toate dimensiunile. Aproape toată lumea poate găsi planul care se potrivește nevoilor lor.

Motivul pentru care le-am recomanda planurile lor de afaceri este faptul că există unele caracteristici puternice disponibile în planurile lor bugetare mai mari. Acestea sunt caracteristici care te pot ajuta să crești online și să atragi mai mulți vizitatori pe site-ul tău într-un timp scurt. Aruncați o privire la lista de funcții de pe site-ul lor web și va fi evident de ce acest furnizor este atât de recomandat pentru companii.

Există o mulțime de clienți seniori care sunt încă mulțumiți de acest serviciu după ce l-au folosit de ani de zile, postând recenzii pozitive pe diverse forumuri online. Să vorbim acum despre InMotion Hosting pentru o comparație. Recomandăm InMotion celor care au nevoie de un furnizor de hosting de încredere rapid și rapid, care investește constant în îmbunătățirea serviciilor lor. Este o companie independentă care s-a construit de la zero de-a lungul mai multor ani câștigând reputație.

Indiferent ce fac alte companii, au o abordare diferită și iau problemele în serios. Puteți observa acest lucru aruncând o privire la lista lor de funcții. Acestea oferă numeroase freebies care vă ajută să rezolvați probleme complexe într-un mod simplu. Până la urmă, InMotion nu vrea să te blochezi și să pierzi timpul. Vă puteți concentra pe afacerea dvs. online, în timp ce instrumentele lor au grijă de restul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector