InMotion Hosting vs A2Hosting – Care companie de gazduire este cea mai bună?

Inmotion-vs-a2hosting


InMotion Hosting și A2Hosting sunt laudate de baza de clienți. Înainte de a decide ce furnizor de găzduire să aleagă dintre aceste două alternative respectate, trebuie să aprofundezi în detalii. În acest articol, vom parcurge o revizuire aprofundată, prezentându-vă avantajele și dezavantajele ambelor companii.

Până la sfârșitul acestui articol, veți ști exact la ce să vă așteptați de la ei. Astfel, va fi mult mai clar care se potrivește cel mai mult nevoilor site-ului dvs. web. Veți vedea o mulțime de instrumente gratuite, funcții puternice, planuri bine adaptate, feedback general al utilizatorilor despre cei doi furnizori și multe altele. Cei mai mulți oameni au auzit de InMotion Hosting datorită asistenței sale de înaltă calitate a clienților.

Deși este o parte importantă a oricărui furnizor de găzduire web, există încă multe lucruri mai importante pe care dorim să le menționăm despre ele. La A2Hosting, puteți obține, de asemenea, o mulțime de ajutor profesional din partea asistenței lor pentru clienți, deși nu că mulți oameni sunt familiarizați cu compania. Motivul din spatele ei este faptul că A2Hosting nu se concentrează deloc pe publicitate. Singurul lucru pe care și-l doresc este să investească în îmbunătățirea serviciilor lor. Acum să vedem ce se întâmplă dacă comparăm aceste două nume uriașe!

InMotion – Gazduire Web consistentă

De obicei, noii veniți și utilizatorii de lungă durată nu au aceeași părere despre un furnizor de găzduire web. Utilizatorii noi sunt mai optimiști în legătură cu serviciul decât cei care au experimentat dezavantajele acestuia. Cu toate acestea, InMotion Hosting este cu siguranță o excepție. Fiind unul dintre cei mai consistenți furnizori, câștigă cu ușurință încrederea majorității clienților săi. Compania sa înființat într-un birou mic în 2001 și avea doar doi membri la început.

Totul a început cu un singur server care a evoluat în două centre de date uriașe după mulți ani de muncă. Este posibil să nu fie cea mai mare companie din industrie, dar asta se datorează doar faptului că investesc în principal în îmbunătățirea serviciilor lor și în furnizarea de funcții mai utile cu planurile lor. Gazduirea în comun a fost tipul serviciului cu care au început inițial.

Acum oferă diverse tipuri de planuri de găzduire, inclusiv afaceri, VPS, distribuitori și pachete dedicate. În calitate de utilizator WordPress, puteți profita de gama largă de planuri de găzduire partajate care sunt optimizate și pentru CMS și WooCommerce. Serviciile suplimentare la InMotion includ înregistrarea domeniilor, construirea site-urilor web și diverse instrumente de găzduire a site-urilor.

Pro-uri & Contra de gazduire InMotion

Beneficiile găzduirii InMotion

 • Cea mai bună garanție de returnare a banilor – Indiferent de planul de găzduire pe care îl alegeți la InMotion, puteți fi sigur că vă vor returna toți banii dacă vă anulați abonamentul în 90 de zile. Aceasta este o garanție de întoarcere destul de generoasă și probabil una dintre cele mai lungi dacă o comparați cu unii dintre ceilalți furnizori. Perioadele de 15, 30 și 60 de zile sunt mult mai frecvente, dar furnizarea unei perioade mai lungi de rambursare arată doar cât de încrezător este furnizorul în serviciile sale. Pe măsură ce trece timpul, descoperiți din ce în ce mai multe funcții și instrumente bune și, pe măsură ce atingeți nota de 90 de zile, nu veți dori nici măcar să părăsiți.
 • Caracteristici nelimitate valoroase – Proprietarii de site-uri web aleg un furnizor de hosting pe baza setului de funcții nelimitate pe care le oferă. Acest lucru se datorează faptului că fiecare site web are nevoi diferite, iar dacă caracteristicile nelimitate oferite de InMotion vin la îndemână pentru site-ul dvs., probabil că merită să vă înscrieți. Principalele puncte de vânzare ale planurilor lor sunt transferul de date nelimitat și spațiul de disc nelimitat și puteți obține chiar și cu planul lor de bază. Multe alte companii oferă doar o cantitate limitată de stocare și transfer chiar și în planurile lor mai avansate, așa că acesta este de fapt un mare avantaj pentru InMotion Hosting.
 • Funcții suplimentare gratis – Furnizorul apreciază nou-veniții atât de mult încât oferă nume de domeniu gratuite pentru ei, împreună cu alți freebies. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți și să obțineți instantaneu un domeniu împreună cu credite gratuite pe care le puteți utiliza pentru promovarea site-ului. Motoarele de căutare acceptate unde puteți promova sunt Google, Yahoo și Bing. În plus, InMotion se asigură că datele site-ului dvs. web sunt întotdeauna securizate prin crearea de copii de rezervă regulate. Copiile de rezervă sunt complet automatizate și nu trebuie să plătiți niciun ban, decât dacă depășiți o anumită limită. Dar vom vorbi despre asta mai târziu.
 • Asistență utilă pentru clienți – Greșelile, sclipirile și erorile se pot întâmpla oricând, chiar dacă sunteți o persoană pricepută din punct de vedere tehnic. În aceste cazuri, vă puteți bloca cu ușurință și poate fi nevoie de ajutor pentru a putea rezolva problema. Un caz mult mai simplu este atunci când doriți să puneți câteva întrebări despre servere sau o platformă pe care lucrați în prezent. Ambele cazuri indică faptul că trebuie să existe o echipă de asistență pentru clienți la care puteți ajunge când lucrurile nu merg bine. Din fericire, asistența pentru clienți este unul dintre costumele puternice ale InMotion Hosting. Cu greu puteți găsi o companie care să o facă mai bine, chiar dacă există o mulțime de companii mai mari. Au o echipă de profesioniști pregătiți, gata să vă ajute 24/7. Pot fi accesate prin diferite canale, inclusiv telefon, chat live, mesaje de e-mail sau formulare de contact. În plus, au o bază de cunoștințe extinsă, unde toate problemele comune sunt rezolvate și explicate în profunzime. Utilizând bara Căutare, puteți găsi în biblioteca lor tone de ghiduri, tutoriale video și întrebări frecvente.
 • Componentele serverului high-end – Performanța site-ului dvs. web depinde în mare parte de hardware-ul folosit de furnizorul dvs. de găzduire. Dacă este pe cale de a fi depășit, aceasta va afecta negativ timpul de încărcare a paginilor tale web. Acesta este motivul pentru care ar trebui să alegeți un furnizor care nu se oprește să investească în cele mai recente hardware. InMotion Hosting consideră că este obligatoriu să-și echipeze serverele cu componente de ultimă generație. Compania a umplut până acum 2 centre de date cu serverele lor, care sunt ambele situate în SUA. Acestea garantează că site-ul dvs. web poate comunica cu serverul cu puțin sau fără întârziere. Furnizorii pot îmbunătăți viteza serverelor lor cu o infrastructură software adecvată și gestionarea contului, dar la sfârșitul zilei, performanța va depinde în mare parte de hardware.
 • Înregistrare convingătoare pentru uptime – Dacă doriți să conduceți o cantitate foarte mare de trafic către site-ul dvs. ca proprietar de afaceri sau chiar blogger, trebuie să vă asigurați că timpul de utilizare al furnizorului dvs. este peste valoarea de 99%. Puteți calcula cu ușurință ce înseamnă acest număr. Înseamnă că site-urile dvs. web vor experimenta doar aproximativ 6 ore de oprire pe parcursul anului, ceea ce este practic nimic. Rețineți că acesta este cel mai rău caz. InMotion Gazduire este unul dintre furnizorii care își păstrează cu succes timpul de funcționare peste 99%, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru părinții dezamăgiți care vă părăsesc site-ul offline. Au investit mult în serverele Dell și în cele mai recente componente Cisco, ceea ce explică modul în care acestea pot fi atât de consecvente cu timpul de funcționare. Acest lucru sună deja suficient de bine, dar trebuie să se asigure că există o echipă de experți care monitorizează serverele în cazul în care ceva nu merge bine. Adăugați infrastructura de ultimă generație și componenta umană, iar rezultatul este o găzduire puternică și fiabilă.
 • Securitate la nivel înalt – Securitatea este un alt costum puternic al InMotion Hosting. Cu filtrul lor de spam, căsuța de e-mail nu va mai fi o încurcătură plină de spam. În schimb, acesta va fi completat cu e-mailuri reale, care sunt de fapt importante. Pentru a vă proteja împotriva malware și a menține totul la zi, folosesc două platforme populare de securitate: Patchman și Sucuri. Patchman este excelent pentru a detecta și a elimina malware, și detectează, de asemenea, punctele vulnerabile ale site-ului dvs. web și aplică cele mai recente corecții ori de câte ori este necesar. Sucuri, pe de altă parte, este responsabil pentru alertele de securitate, backup, performanța site-ului și malware. Ambele sunt soluții extrem de puternice, care garantează că sunteți protejat sută la sută.
 • Reducerea amprentei de carbon – InMotion nu este tipul de furnizor care poluează mediul cu serverele sale. Folosesc turbine eoliene pentru a genera energie într-un mod ecologic. Centrele de date necesită atâta energie încât lasă amprentă importantă de carbon pentru a o menține în mod tradițional. InMotion vă oferă practic oportunitatea de a contribui la reducerea amprentei de carbon prin înscrierea la pachetul lor de găzduire. Desigur, este și o bună practică de marketing pentru companie, dar reducerea poluării este din ce în ce mai importantă pe planeta noastră.

Contra de gazduire InMotion

 • Prețuri nu optime – Proprietarii de site-uri web care se înregistrează la un plan de bază de găzduire web de obicei doresc să meargă pas cu pas. Pe măsură ce site-urile lor web cresc, în cele din urmă vor să treacă la următorul plan, care este puțin mai puternic și mai scump decât cel precedent. Până la urmă, nu vrei să plătești pentru mai multe resurse de care ai nevoie de fapt. Lucrul cu InMotion Hosting este că planurile lor de găzduire nu sunt chiar ideale. Dacă începeți cu planul lor cel mai ieftin, veți rămâne rapid fără resurse și va exista un decalaj mare de prețuri între următorul plan și cel actual. Nu mai vorbim că nu puteți plăti lunar, deoarece există doar un contract de un an sau mai mult. Este posibil ca noii veniți să nu dorească să stea un an întreg. Cu toate acestea, ei pot profita de garanția de returnare a banilor de 90 de zile la InMotion. Potrivit feedback-urilor, această garanție nu înseamnă mare lucru. Mulți oameni decid să plece imediat după ce văd prețurile.
 • Limitări discutabile ale pachetului – Dacă aruncați o privire asupra planurilor de găzduire de la InMotion, se pare că încearcă să-i forțeze pe utilizatori să își actualizeze planul. De exemplu, planul lor de lansare vă limitează la 2 site-uri web și 2 baze de date, deși este un plan destul de puternic, cu toate celelalte funcții incluse în pachet. Acestea vin ca limitări inutile. Pentru cei care doresc cu adevărat să își dezvolte prezența online cu mai mult de 2 site-uri web, singura opțiune este să plătești pentru următorul plan care ar putea fi inutil de puternic. Este ca și cum ai arunca câțiva dolari pe fereastră în fiecare lună. Puteți găsi o mulțime de alți furnizori în care planurile sunt adaptate într-un mod astfel încât să vă puteți prelungi bugetul cu afacerea online până când vă puteți permite următorul plan. Multe dintre ele vă permit, de asemenea, să găzduiți mai mult de 2 site-uri web, dacă nu nelimitate.
 • Configurare lungă a contului – Întregul proces de configurare la InMotion Hosting este destul de lung și complicat. În loc să-l facă cât mai simplu și rapid, au ales să-și conducă clienții printr-o secvență de pagini care durează mult până la final. Nu ar trebui să fie un proces atât de enervant pentru ca serverul și site-ul dvs. să funcționeze.
 • Backup gratuit limitat – Deși fac backup la datele site-ului dvs. web în mod regulat, au stabilit o anumită limită pentru serviciul gratuit de backup. Atâta timp cât datele site-ului dvs. web nu ocupă 10 GB, veți primi copii de rezervă. În cazul în care depășește această limită, devine un serviciu plătit. Cu toate acestea, este de înțeles că nu vor să mențină gratuit o cantitate atât de mare de date. De asemenea, fișierele mai vechi de 4 luni sunt șterse, deci este cât de departe vă permit să vă întoarceți în timp.

A2Hosting – Gazduire Web de înaltă calitate

Motivul pentru care acest furnizor de hosting nu este atât de popular este pentru că nu le place să investească în promovarea brandului lor. Scopul lor principal este de a îmbunătăți cât mai mult calitatea serviciilor de găzduire. De fapt, nici nu au nevoie să se facă publicitate. Majoritatea oamenilor care își găsesc site-ul și se înscriu la unul dintre pachetele lor de găzduire devin instantaneu convinși că au de-a face cu o companie de gazduire extrem de puternică.

În loc să încerce să-și impresioneze clienții în mod direct, A2 investește mult în a bate alte nume mari din industrie în ceea ce privește viteza, timpul de funcționare, funcțiile, securitatea și asistența clienților. La final, rezultatul este același. Serviciile lor atrag atenția din ce în ce mai mulți proprietari de site-uri care doresc să se înscrie și să își dezvolte afacerile.

Pro-uri & Contra de A2Hosting

Beneficiile A2Hosting

 • Timpuri de încărcare fulgerătoare – După cum am menționat, găzduirea de calitate este tot ceea ce trebuie să vă așteptați de la A2Hosting. Serverele lor sunt echipate cu cele mai recente hardware, care garantează viteze de încărcare rapidă a fulgerului pentru proprietarii de site-uri web. Acest lucru nu este doar ceea ce compania spune pe site-ul lor oficial, dar clienții lor spun și același lucru în review-urile lor. Pentru cei interesați de serviciile lor, A2Hosting are centre de date disponibile în trei locații. Acestea includ Michigan, Amsterdam și Singapore, care acoperă SUA, Europa și Asia. Aceasta garantează găzduire de site-uri fiabile pentru oameni din întreaga lume. Pentru a menține serverele care funcționează la performanțe maxime, acestea permit doar un număr specific de site-uri web să ruleze pe fiecare server.
 • Acest lucru previne, de asemenea, externalizarea, astfel încât A2Hosting nu va fi cu siguranță tipul de furnizor care vinde mai multe conturi de găzduire decât se pot ocupa de fapt.
 • Asistență bine pregătită – Echipa lor de asistență pentru clienți nu este doar bine instruită, ci adevărați experți atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor legate de site-ul dvs. web sau serviciul de găzduire. Cu A2Hosting, nu trebuie să așteptați ore până când o problemă este rezolvată. Aceștia sunt în continuu să ajute un client după altul. Le puteți contacta prin e-mail, chat live și telefon. Personalul foarte prietenos și la îndemână este pe deplin conștient de faptul că fiecare minut contează pentru un proprietar al unui site web. Sunt disponibile non-stop și așteaptă cu ușurință clienții care au nevoie de ajutor. Dacă le-am acorda asistența pentru clienți, cu siguranță i-am acorda un rating de 5 stele pe baza performanței lor puternice din ultimii ani.
 • Funcționare excelentă a serverului – A2Hosting a avut un succes destul de mare până în prezent, menținându-și timpul de funcționare al serverului peste 99,92%, ceea ce este un număr care bate mulți dintre ceilalți furnizori din industrie. Ce înseamnă acest lucru este că, dacă rulați site-ul dvs. pe serverele lor, atunci veți experimenta în medie 6-7 ore de oprire pe an. Având în vedere că problemele pot apărea tot timpul și niciun furnizor de hosting nu este perfect, acesta este un număr destul de îngrijit. Majoritatea furnizorilor se luptă să își mențină timpul de funcționare peste 99%.
 • Securitate administrată – Alături de pachetul de găzduire, furnizorul aplică și anumite măsuri de securitate în contul dvs. Virusurile și atacurile hackerilor sunt destul de frecvente, motiv pentru care trebuie să vă protejeze datele site-ului dvs. de pagube. După ce v-ați înscris, aceștia activează un firewall care oferă protecție împotriva amenințărilor fără pauză. A2Hosting previne malware-ul să se apropie de datele dvs. cu HackScan, un serviciu de securitate popular și extrem de eficient. Acest lucru este oarecum diferit de cele furnizate de alte companii de hosting, deoarece nu necesită să monitorizați singur software-ul. A2Hosting o va face pentru tine, în timp ce te poți concentra pe sarcinile site-ului tău. Acestea oferă un serviciu care nu necesită nici măcar să îl mențineți.
 • Transfer gratuit de site – De obicei nu este o experiență plăcută când părăsiți un furnizor de găzduire web. De obicei, există taxe suplimentare și nici nu vă gândiți să le cereți să migreze datele site-ului dvs. web. Cu toate acestea, A2Hosting nu este deloc așa. Sunt generoși chiar și cu acei clienți care doresc să își încheie abonamentul. Să presupunem că doriți să părăsiți furnizorul după un an de abonament, deoarece ați găsit o alternativă mai promițătoare. În acest caz, ei vor fi mai mult decât dispuși să vă ajute să migrați datele site-ului dvs. web către noul server. Cine știe, poate vei decide în cele din urmă să te întorci. Acest lucru necesită doar noul furnizor de găzduire pentru a rula cPanel pe serverele lor. Acest serviciu este util în special pentru site-urile web mai mari care au acumulat mult conținut și utilizatori. Acesta ar fi și un serviciu plătit minunat, dar au decis să îl facă gratuit.
 • Gazduire cu energie verde – A2Hosting este una dintre companiile de găzduire care contribuie la un mediu mai bun și mai sănătos. Rularea serverelor cu energie verde este o soluție din ce în ce mai populară printre furnizorii de hosting. Nu este doar o captură de marketing, deoarece reducerea pagubelor cauzate de astfel de activități este extrem de importantă astăzi. A2Hosting dorește să ofere oamenilor șansa de a face Lumea un loc mai bun, alegând un server care nu-și poluează mediul. Compania a făcut echipă cu Carbonfound.org, care este o organizație dedicată reducerii amprentei de carbon cauzate de diverse activități diferite. Prin urmare, site-ul dvs. web va rula pe un server neutru de carbon.

Contra de A2Hosting

 • Planuri de găzduire scumpe – Această companie de găzduire are personal de înaltă performanță, profesionist, securitate maximă, dar cu ce cost? Se pare că prețurile la A2Hosting sunt semnificativ mai mari decât media. Nu spunem că nu primiți suficientă valoare pentru banii dvs. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea de planuri de găzduire accesibile, atunci aceasta nu este probabil compania pentru care ar trebui să mergeți. După ce ați consultat planurile de găzduire partajate, veți vedea că cel mai ieftin costă 4,90 USD pe lună. Pentru a reduce prețul, puteți face acest lucru prin înscrierea la contractul lor de 1, 2 sau 3 ani. Acest lucru poate reduce semnificativ prețul, ceea ce face ca planul lor Lite să coste doar 3,92 USD pe lună. Dacă considerați planul de găzduire și funcțiile potrivite pentru site-ul dvs. general, atunci vă putem recomanda să accesați planul de 3 ani. A2Hosting are cu siguranță câteva pachete puternice de găzduire, dar poate fi dureros să le plătiți lunar de lună cu un buget redus.
 • Planuri low-end limitate – Deși puteți găsi câteva planuri ieftine promițătoare pentru site-ul dvs. web la A2Hosting, este posibil să vă solicite rapid să treceți la unul mai puternic. De exemplu, planul Lite vă limitează la un singur site web cu 5 baze de date. Acest lucru indică doar că aceste planuri nu sunt proiectate pe termen lung. Ei bine, așa sunt, dacă vă mențineți traficul și conținutul dvs. tot timpul redus. Cel puțin putem spune că planul Lite oferă o viteză remarcabilă de încărcare a paginilor. Celelalte două pachete (Swift și Turbo) sunt și mai rapide. Cu toate acestea, dacă aveți bani, nu ar trebui să vă îndepărtați de planurile mai puternice de la A2Hosting. Nu veți regreta cu siguranță.

A2Hosting vs InMotion – care să alegi?

InMotion Hosting nu este cea mai mare companie, dar cu siguranță una cu creștere rapidă. Este posibil să nu aibă la fel de multe centre de date precum concurența lor, dar investesc mult în furnizarea de servicii de înaltă calitate. Obține o mulțime de feedback pozitiv atât din partea utilizatorilor în vârstă, cât și a celor nou-veniți. Ei se străduiesc să ofere utilizatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a avea succes online.

La InMotion, fiecare plan de găzduire este încărcat cu caracteristici utile, fără a menționa că fiecare dintre acestea oferă o performanță nebună. Ceea ce se adresează cel mai mult clienților lor este independența lor totală ca companie și garanția lor generoasă de returnare a banilor. La InMotion, utilizatorii nu simt presiunea de a se angaja imediat. În schimb, își iau timpul și încearcă toate caracteristicile frumoase.

Atunci de ce ar trebui să alegeți A2Hosting? Răspunsul este simplu. În mod evident, nu le pasă de publicitate, trucuri de marketing sau trucuri financiare. Nu veți auzi cu adevărat despre ei, pentru că sunt ocupați să ofere performanțe maxime clienților lor și să mențină calitatea serviciilor lor. Își păstrează cu ușurință timpul de funcționare peste 99% și asigură securitate și copie de rezervă excepționale. Care sună mai bine? Depinde de tine să decizi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map