InMotion Hosting vs BlueHost – Care furnizor de hosting este cel mai bun?

Inmotion-hosting-vs-bluehost


Industria de web hosting se schimbă în fiecare zi. Companiile noi apar și oferă noi oportunități de găzduire interesante pentru site-urile web cu idei mari, precum cea pe care intenționați să o construiți. Cheia pentru a vă asigura că o alegeți pe cea potrivită este să fiți informați.

Există o cantitate uriașă de informații pentru toate gazdele diferite și poate fi dificil de identificat, așa că vom arunca o privire asupra a câteva companii de găzduire și vom vedea cum se acumulează unul lângă altul. În acest articol vom compara doi dintre cei mai buni furnizori de hosting acolo: InMotion și BlueHost.

Să începem cu o privire de ansamblu a BlueHost.

BlueHost – lider de industrie de găzduire

BlueHost a fost fondată în 2003 de Matt Heaton și sunt unul dintre cele mai mari nume din gazduire web astăzi. Alături de companiile sale surori; Hostmonster, FastDomain și iPage, găzduiesc un total de peste 2 milioane de domenii.

Se pot spune multe despre BlueHost, sunt pești de mare nume într-un iaz plin de viață. Deci, cum ne dăm seama dacă sunt potriviți pentru noi? Ei bine, să aruncăm o privire la unele lucruri pe care le consider avantaje și dezavantaje ale colaborării cu BlueHost.

Beneficiile BlueHost

BlueHost oferă o gamă respectabilă de funcții, cu resurse pentru nume mari și opțiuni de asistență pentru toate nevoile clientului lor:

 • Timp de 15 ani, BlueHost și-a construit un nume pentru ei înșiși ca un serviciu de găzduire de încredere. Acestea oferă o gamă largă de servicii de calitate pentru care sunt cunoscuți. A avea un nume mare înseamnă, de asemenea, că există o mulțime de informații despre modul în care această companie a lucrat pentru alții în trecut. Aruncați o privire la ce spun alții despre BlueHost și vedeți dacă nu puteți ajunge la o concluzie singur.
 • Resurse bune de învățare. La bordul noilor utilizatori este o parte integrantă a unei bune companii de găzduire, iar BlueHost are un font de resurse excelente de învățare pentru a-i accepta pe utilizatori noi la servici. BlueHost folosește, de asemenea, cPanel standard pentru industrie și vă poate învăța abilități importante care vă vor ajuta să mergeți mai departe cu site-ul dvs. web.
 • Oferte speciale. Ca orice companie bună de găzduire, BlueHost oferă oferte speciale dese pentru reduceri la diversele lor servicii de găzduire. Vedeți și companiile lor surori și vedeți dacă nu puteți obține oferte bune.
 • Relații Clienți. A vă asigura că clienții dvs. au sprijinul de care au nevoie este unul dintre cei mai importanți factori pentru o bună companie de găzduire web. Mai ales atunci când abia începeți, resursele de asistență vă pot transforma sau destrăma experiența de găzduire. BlueHost oferă asistență telefonică 24/7, precum și asistență chat live.
 • Banii inapoi garantat. BlueHost oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru serviciile lor. Dacă anulați serviciul de găzduire în termen de 30 de zile, primiți o rambursare completă pentru serviciile de găzduire. Cu toate acestea, există o imprimare excelentă, așa că este o idee bună să o verificați mai departe site-ul lor web.
 • Resurse cu nume mari. A fi unul dintre cei mai mari înseamnă că BlueHost are la dispoziție suficiente resurse pentru a se concentra cu adevărat pe satisfacția clienților. O companie bună de găzduire web este la fel de bună pe cât clienții lor sunt mulțumiți, așa că acesta este un factor important.
 • Așa cum am mai spus, BlueHost folosește interfața cPanel standard pentru industrie și oferă o bază extinsă de cunoștințe pentru noii utilizatori. Interfața cPanel este cunoscută pe scară largă pentru ușurința de utilizare, iar acești factori se combină pentru a face BlueHost foarte ușor de utilizat. O calitate cu adevărat atractivă pentru dezvoltatorii mai noi de proprietari de afaceri care doresc să se extindă online.
 • Serviciu excelent. BlueHost și-a petrecut 15 ani prin a-și clarifica abilitățile pentru a vă oferi cele mai bune servicii de găzduire web posibil. De-a lungul drumului au apărut câteva denivelări, dar reputația lor ca unul dintre gazdele web de top pare adevărată. Site-urile gazduite cu BlueHost sunt foarte rapide, iar gama de caracteristici disponibile este foarte rezonabilă pentru gama și structura prețurilor.

Contra de BlueHost

Evident, trebuie să existe ceva ce BlueHost nu face mai bine. Iată câteva domenii în care competiția tinde să înainteze puțin BlueHost:

 • Deși BlueHost oferă viteze excelente pentru gama de prețuri și structura caracteristicilor lor, unele alte servicii tind să le depășească în această categorie. Cu toate acestea, BlueHost este foarte sincer cu privire la serviciile sale și oferă în mod transparent informații precise despre specificațiile tuturor serverelor și funcțiilor sale.
 • BlueHost are o structură rezonabilă a prețurilor, care tinde să se încalce favorabil față de concurenții săi, dar uneori poate fi scurtă. Unele planuri și funcții extinse sunt mai scumpe decât concesiunile similare din concurența lor și se pare aproape că plătești pentru sprijin și recunoașterea mărcii, mai degrabă decât funcțiile.
 • Planuri de stocare limitate. Spre deosebire de majoritatea altor companii de găzduire, BlueHost nu oferă stocare nelimitată de date cu planurile sale de găzduire. Deși ratele sunt foarte rezonabile, acesta este un dezavantaj clar în comparație cu unele alte gazde cu capacități nelimitate.
 • Probleme cu nume mari. A avea un brand recunoscut poate fi un mare avantaj pentru companie; atrage afaceri și creează încredere în potențialii dvs. clienți și investitori. Acestea fiind spuse, însă, există și unele probleme asociate cu a fi o companie mare. A fi un nume mare vă poate face o țintă pentru cyberattacks, așa cum am văzut în trecut cu BlueHost. Acest lucru poate face, de asemenea, o diferență uriașă în ceea ce privește nivelul de control al calității și calitatea serviciilor pentru clienți.

Pentru BlueHost, unele dintre dezavantaje pot părea steaguri roșii imense, dar, în general, sunt o companie de găzduire solidă al cărei model robust și o gamă largă de resurse și funcții le fac o opțiune atractivă pentru o gamă largă de site-uri web.

Așadar, următorul itinerariu este să aruncăm o privire la InMotion.

Gazduire InMotion – stabilitate & scalabilitate

InMotion este un alt brand cu nume mare, comparabil cu BlueHost. Și-au crescut baza de clienți la peste 300.000 de domenii începând din 2001 și depun cereri extinse despre faptul că au cele mai bune performanțe din toate companiile de găzduire.

Acestea fiind spuse, multe dintre aceste companii cu nume mari pot vorbi despre discuțiile mari cu recunoașterea brandului lor și apoi se pot dezlipi sub un control serios. Să aruncăm o privire la ce aduce InMotion în tabel înainte să vedem cum cele două companii se compară cot la cot..

Beneficiile găzduirii InMotion

 • Serviciu clienți. InMotion pune un accent deosebit pe asistența clienților lor pentru marketing. Oferă asistență bazată pe SUA prin telefon, e-mail, bilet sau chat live. Cei mai mulți dintre noi s-au ocupat de serviciul pentru clienți și știm cum poate părea că companiile nu le pasă. InMotion pare să fie dedicat vehement disipării acestei idei, însă mulți clienți mulțumiți raportează fericit un serviciu excelent din locurile de asistență..
 • InMotion se mândrește cu o durată medie de utilizare de 99.926%. Aceasta se află pe capătul inferior al celor mai bune medii, dar este încă o medie foarte bună. Uptimes-urile lor reale s-au comportat uneori mai bine decât acesta. Un alt standard bun de evaluat este Time to First Byte (TTFB). Adică cât durează serverul să răspundă după ce o solicitare a fost făcută de un vizitator. InMotion a fost testat cu un site web WordPress de bază pe un plan de găzduire partajat în jur de 0,528 secunde pentru TTFB.
 • InMotion oferă o garanție de returnare de 90 de zile, care este semnificativ mai mare decât garanția BlueHost de 30 de zile. Acesta poate fi factorul de pauză pentru unii clienți, în special pentru cei care doresc să scadă taxa pentru un an întreg pentru a economisi bani, fără a maximiza factorul de risc.
 • Oferte speciale. Ca multe companii din industrie, InMotion are o serie de oferte speciale și funcții gratuite disponibile. Este întotdeauna o idee bună să facem cercetări în ceea ce oferă fiecare companie în acest moment, pentru a vedea dacă nu puteți obține o ofertă mai bună în altă parte..
 • Copii de rezervă gratuite de date. Copiile de rezervă fiabile de date sunt o parte foarte importantă a unui serviciu bun de găzduire, deoarece majoritatea oamenilor nu sunt prea dornici să își piardă toate datele. Copiile de rezervă realizate de InMotion sunt gratuite pentru a fi recuperate, ceea ce este atractiv în comparație cu alte companii care se taxează pentru preluarea datelor de rezervă.
 • Migrarea site-ului gratuit. Acesta este un mare avantaj pentru persoanele care se găsesc sărind foarte mult sau care se pot simți nemulțumiți de compania gazdă pe care au ales-o pentru site-ul lor web. InMotion oferă un serviciu gratuit de transfer de site-uri cu zero dezactivare pentru site în timp ce acestea efectuează transferul.
 • Bună comunitate de sprijin. Fiind un alt nume important în industrie, InMotion are o comunitate fidelă de clienți și adepți care formează o bază de cunoștințe și suport solid pentru oricine dorește să înceapă cu InMotion. InMotion este, de asemenea, unul dintre puținele mărci cu adevărat independente din industrie, ceea ce le permite să se concentreze cu adevărat asupra comunității lor de clienți și a satisfacției lor în sprijinul clienților..
 • Ca și BlueHost, InMotion folosește cPanel standard pentru industrie pentru interfața sa. Panoul de control este ușor de utilizat și există o mulțime de informații și literatură acolo despre modul de utilizare eficientă. InMotion integrează, de asemenea, interfața cPanel direct în tabloul de bord, ceea ce înseamnă că nu veți avea nevoie de conturi de conectare separate pentru cPanel și facturare..
 • Acreditare BBB. Spre deosebire de BlueHost, InMotion Hosting, Inc. este acreditat de Better Business Bureau încă din 2003. Au un rating A +, ceea ce înseamnă că au notat foarte mare din punct de vedere al performanței serviciului și al satisfacției clienților..

Contra de gazduire InMotion

 • Structura prețurilor. Găsirea serviciului potrivit pentru un preț corect este numele jocului aici. Nimeni nu vrea să plătească mai mult decât trebuie pentru un serviciu care nici măcar nu poate merita. InMotion are prețuri publicitate foarte mici pentru planurile sale, dar acestea sunt planuri anuale în care ar trebui să cumpărați tot anul simultan. Au planuri accesibile, dar există limitări extinse despre care voi discuta mai jos.
 • Limitările site-ului web. Numărul de baze de date permise pe site-ul dvs. va determina ce aplicații puteți rula și modul în care site-ul dvs. va avea performanțe în general. Numărul de site-uri web pe care le puteți avea pe un singur domeniu este, de asemenea, un punct important de vânzare pentru multe servicii de găzduire. Din păcate, InMotion, limitează strict aceste funcții, limitând numărul de site-uri și baze de date chiar și cu planurile lor mai scumpe.
 • Focus de brand. InMotion oferă o gamă variată de servicii specializate pentru o varietate de tipuri de site-uri diferite. Acest lucru poate fi bun dacă găsiți ceva care se potrivește perfect site-ului dvs. web, dar poate fi, de asemenea, o durere dacă nu știți prea bine ce doriți. Chiar dacă știți ce doriți, faptul că compania își va răspândi atenția pe atât de multe modele de servicii poate crea probleme pentru unii clienți care pot primi o atenție mai specializată de la o companie mai concentrată.
 • Verificare lentă. InMotion are foarte multă grijă în securitatea sa și necesită verificarea telefonului pentru toți clienții noi. Nu există nicio opțiune să vă accesați instantaneu contul, iar procesul de verificare a identității dvs. poate dura mult timp. Unii clienți chiar au raportat că sunt obligați să trimită o poză cu ID-ul. În timp ce acesta este un lucru bun pentru securitate, poate fi un efect de dezactivare pentru mulți potențiali clienți.
 • Probleme mari de nume. La fel ca în cazul BlueHost, InMotion este o companie cunoscută, cu un număr mare de clienți consacrați. În timp ce aceasta oferă o serie de avantaje distincte, aceasta poate transforma anumite aspecte ale relației cu compania într-o durere de cap nejustificată.

Așa cum puteți vedea, există multe aspecte între cele două companii. Ambele au avantaje și dezavantaje distincte, iar performanța și reputația lor sunt foarte comparabile. Deci, cum alegem care este potrivit pentru noi?

Cum se stivuiesc?

A decide ce companie de gazduire este mai bună poate fi o provocare. Există o mulțime de puncte diferite de acoperit și fiecare companie oferă o gamă foarte diferită de servicii și oferte speciale. Depinde într-adevăr de ceea ce căutați, dar dacă dorim să aruncăm o privire mai atentă, o putem împărți în trei categorii: funcționalitate, suport, și Preț.

Funcționalitate

Ambele site-uri web beneficiază de statistici impresionante de viteză și uptime, spațiu pe disc nelimitat, nume de domeniu gratuit timp de un an și garanții de returnare a serviciilor. Garanția InMotion este de trei ori mai lungă decât BlueHosts, deși BlueHost se mândrește cu hardware-ul și timpul de funcționare de top din industrie..

În general, BlueHost pare să funcționeze într-un mod mai bun, dar diferența de preț și structura este ceea ce va face sau va rupe acest factor. BlueHost oferă un instrument gratuit de construire a site-urilor cu șabloane, împreună cu CDN gratuit Cloudfare și o mulțime de reduceri, în funcție de cine vă adresează serviciul. InMotion oferă, de asemenea, o serie de opțiuni gratuite cu planul lor de găzduire cu reduceri, inclusiv instrumente și șabloane gratuite de construcție, migrații gratuite, stocare gratuită SSD, &c.

Lățimea de bandă nelimitată chiar și pentru planurile de reducere pentru InMotion îl face atractiv în gama de preț scăzută, deși BlueHost oferă, probabil, performanțe mai mari și capacități de asistență cu planurile lor mai ieftine..

InMotion începe să se extindă atunci când te uiți la planurile mai scumpe, cu îmbunătățirile de performanță și funcții care tind să depășească BlueHost pe măsură ce crești prețul.

A sustine

Suportul pentru clienți și resursele de învățare oferite de o companie de găzduire sunt unii dintre cei mai importanți factori pentru o mulțime de clienți. Chiar dacă nu intenționați să aveți vreodată nevoie de asistență pentru clienți, să aveți cunoștințe și expertiză disponibile în cazul în care vă confruntați cu probleme este un avantaj de neprețuit.

Ambele companii dispun de centre de cunoștințe extinse în care noii utilizatori pot învăța cum să își folosească serviciile de găzduire în mod eficient, iar ambele companii oferă suport pentru chat-uri live pentru clienții lor. În timp ce ambele companii oferă asistență telefonică, doar BlueHost oferă acest serviciu 24/7. Pe de altă parte, InMotion oferă și asistență clienților printr-un sistem de bilete sau apeluri Skype.

InMotion este puțin mai mic decât BlueHost și se arată în dedicarea lor pentru satisfacția clienților. În timp ce caracteristicile lor pot părea puțin lipsite de comparație, reputația lor de asistență pentru clienți este fenomenală. Ați fi greu de găsit pe cineva care a fost constant dezamăgit de opțiunile de asistență ale clienților InMotion.

Acestea fiind spuse, asistența telefonică 24/7 a BlueHost poate fi de mare ajutor pentru clienții care nu doresc să treacă printr-un serviciu automat sau un sistem de bilete pentru a primi asistență, iar echipa de experți în asistență BlueHost are, de asemenea, o reputație foarte bună pentru rezolvarea problemelor..

Până la urmă, acest lucru va depinde de cât de mult ai nevoie și de ce fel. Ambele companii oferă asistență clienților foarte fiabile, care ar trebui să fie suficiente pentru a vă menține satisfăcut de găzduirea dvs. web.

Preț

După cum vedeți, ambele servicii oferă o gamă largă de funcții și suport. Aceste diferențe arată unele avantaje și dezavantaje evidente, unul dintre cei mai importanți factori pentru majoritatea clienților va fi Preț. Cât costă fiecare serviciu și cum se compară prețurile?

 • BlueHost oferă găzduire partajată începând de la 3,95 USD pe lună, găzduire VPS începând de la 19,99 USD pe lună și Gazduire dedicată server începând de la 79,99 USD pe lună. Gama lor de opțiuni pare destul de limitată, dar planurile lor sunt foarte versatile și pot fi utilizate eficient cu o gamă largă de modele de site-uri web.
  • Pentru persoanele care abia încep, planurile lor partajate sunt probabil cea mai bună pariu și încep de la 3,95 USD pe lună (în mod normal, 7,99 USD) pentru un plan de bază cu stocare SSD limitată, subdomenii, stocare e-mail și fără oferte sau funcții speciale. Planul plus este de 5,95 USD pe lună (în mod normal 10,99 USD) și oferă site-uri web nelimitate, stocare SSD, subdomenii și stocare prin e-mail. Planul de plus are, de asemenea, 200 USD în oferte de marketing disponibile. Opțiunea plus pachetul este de asemenea 5,95 USD pe lună în acest moment (în mod normal, 14,99 USD) și oferă toate caracteristicile nelimitate cu toate pachetele și ofertele suplimentare.
 • In miscare oferă o gamă extrem de largă de opțiuni la prețuri diferite, concepute pentru a fi adaptate la orice nevoie de site-ul dvs. web. Planurile lor variază de la 3,99 USD pe lună pentru găzduirea de afaceri partajate de bază, până la planurile lor dedicate de server, care încep de la 95 USD pe lună.
  • Găzduirea lor de afaceri partajate, cu o reducere de 50% în acest moment, vine cu stocare gratuită SSD, instalare cu un singur clic cu 400 de aplicații și un domeniu gratuit.
  • Au gazduire WordPress specializata incepand de la 4,99 USD pe luna. Aceste planuri sunt concepute pentru a fi optimizate pentru site-urile web bazate pe WordPress și oferă viteze și fiabilitate excelente. Acest lucru îl căutați dacă doriți să porniți un site WordPress.
  • O altă opțiune interesantă pe care o au este pachetul de revânzători, specializat pentru cei interesați să revândă domenii. Acestea încep de la 13,99 USD pe lună și vă permit să găzduiți propriii clienți și să revindeți domenii cu site-uri web nelimitate.

Așa cum putem vedea, gamele de prețuri pentru ambele servicii sunt foarte diferite. InMotion are o structură mult mai versatilă, cu planuri specializate pentru revânzare WordPress sau domeniu. Pe de altă parte, BlueHost oferă o performanță inegalabilă și o cantitate imensă de resurse pentru clienții lor de a folosi în avantajul lor. Planurile BlueHost sunt, de asemenea, ceva mai ieftine.

În final, va depinde de tipul de site web pe care doriți să îl faceți. Oamenii care încep doar vor prefera probabil BlueHost pentru simplitatea sa, în timp ce clienții mai specializați vor opta pentru InMotion datorită versatilității și opțiunilor sale.

Verdictul: InMotion sau BlueHost?

Ambele servicii de găzduire au zeci de ani de servicii de încredere sub centurile lor și niciunul nu a avut un sughiț extrem de important în activitatea lor. BlueHost este un nume mai mare și, deși acest lucru poate însemna uneori un serviciu și o satisfacție neplăcută pentru clienți, BlueHost se apropie într-adevăr de placă când vine vorba de sprijinirea bazei de clienți..

De asemenea, performanța este destul de uniformă, InMotion devenind cu adevărat opțiunea mai atractivă doar dacă căutați un plan specializat. Clienții care se uită la aceste două companii vor ajunge probabil să fie mulțumiți indiferent de ce ar merge, dar este întotdeauna o idee bună să ia o decizie în cunoștință, mai degrabă decât una pripită.

Acestea fiind spuse, va face o diferență să vă gândiți greu la tipul de site web pe care doriți să îl proiectați și la modul în care vă așteptați ca diferitele caracteristici ale ambelor servicii să funcționeze în avantajul dvs. Recomandarea mea este să analizezi ambele companii în mod independent, poate chiar să vorbești cu un reprezentant și să vezi dacă nu găsești ceva potrivit pentru tine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map