InMotion Hosting vs Hostinger – Care furnizor de hosting este cel mai bun?

Inmotion-vs-hostinger


Hostinger și InMotion Hosting sunt cele două companii pe care am dorit să le comparăm de mult timp. Acum a sosit timpul în sfârșit și vă putem posta această recenzie detaliată despre avantajele și dezavantajele celor doi. Cu toate acestea, nu suntem aici pentru a vă spune ce companie este mai bună.

Deoarece fiecare furnizor de hosting este diferit, nu putem declara în mod clar câștigător aici. În schimb, suntem aici pentru a vă ajuta să determinați care furnizor este mai bun pentru propriile dvs. scopuri. Până la sfârșitul acestui articol, veți putea face alegerea cu ușurință pe baza detaliilor pe care urmează să le împărtășim.

Vom vorbi despre prețuri, uptime, asistență pentru clienți, hardware și funcțiile gratuite pe care le puteți obține prin abonare. În ciuda faptului că este o companie mai mică în domeniu, InMotion oferă un suport excelent pentru clienți și performanță bazată pe cele mai noi hardware.

Hostinger, pe de altă parte, are o mare reputație în furnizarea de servicii ușor de utilizat la care utilizatorii fără experiență se pot înscrie. Deși sunt prietenoși pentru începători, serviciile lor sunt, de asemenea, fiabile și rapide în comparație cu standardele industriei. Fără alte detalii, să trecem la detalii!

Despre InMotion Gazduire

De obicei, există o diferență semnificativă în opinia utilizatorilor seniori și a noilor veniți atunci când vine vorba de companii de găzduire web. Acest lucru nu este cazul cu InMotion, deoarece oferă pachete de găzduire destul de convingătoare pentru ambele grupuri de clienți.

Au fost întotdeauna buni în a investiga cu atenție nevoile clienților lor. Compania a fost foarte mică la început. În 2001, doi tipi au decis să își dedice timpul lucrului într-un mic birou. Tot ce aveau era un singur server dedicat și un telefon.

Cei doi au avut grijă de întreținere, oferind în același timp sprijin clienților și au grijă de întreaga afacere. În timp ce aveau doar o mână de utilizatori pe server la început, compania a devenit atât de populară încât mii de utilizatori se înscriu astăzi la pachetele de găzduire..

InMotion oferă servicii excelente pentru clienți, hardware de înaltă performanță și multe funcții utile sub formă de software și aplicații online. După aproape două decenii în industrie, au reușit să devină una dintre cele mai bune companii de găzduire. Să vedem ce face InMotion un concurent atât de mare pe piața de găzduire web.

Pro și contra Hosting-ului InMotion

Beneficiile InMotion

Nici un angajament – La InMotion, nu trebuie să vă angajați imediat cu pachetul dvs. de găzduire. Dacă nu îți place, poți să-ți recuperezi banii atât timp cât îți anulezi abonamentul în 90 de zile. Față de alți furnizori de hosting, putem spune că garanția lor de 90 de zile este o ofertă destul de generoasă. Majoritatea altor companii vă oferă 60 de zile, dar garanțiile de 30 și 15 zile nu sunt rare.

Pachetele de găzduire valoroase – InMotion se diferențiază de concurență oferind câteva caracteristici nelimitate în fiecare dintre pachetele sale. Acestea includ transferul nelimitat și stocarea nelimitată. Ambele aceste caracteristici sunt foarte utile pentru diferite tipuri de site-uri web.

Dacă transferul de date și spațiul de disc sunt deosebit de importante pentru site-ul dvs. web, atunci veți fi sigur de un plan de găzduire InMotion. Furnizorul include aceste funcții chiar și în planul lor de bază, permițându-vă să începeți cu un buget strict.

Freebies utile – Furnizorul este dispus să ofere utilizatorilor o mulțime de lucruri gratuit. În primul rând, primiți un nume de domeniu gratuit, indiferent de pachetul de hosting ales. Acest domeniu poate fi obținut în timpul procesului de înregistrare sau transfer al site-ului.

Aceasta este o veste excelentă, deoarece domeniul dvs. va fi temelia site-ului dvs. web. În al doilea rând, primiți credite gratuite care pot fi utilizate pentru promovarea site-ului dvs. online. InMotion vă oferă credite pentru Bing, Yahoo și Google AdWords, permițându-vă să conduceți trafic suplimentar din aceste surse.

Dar asta nu este tot! De asemenea, InMotion vă protejează datele cu ajutorul copiilor de rezervă automatizate gratuit. Când lucrurile nu merg bine, puteți reveni cu ușurință la o versiune mai veche a datelor site-ului dvs..

Suport priceput – Nu trebuie să fiți un expert pentru a cumpăra un pachet de găzduire și pentru a construi un brand online. Cu toate acestea, cu siguranță ai nevoie de o echipă de asistență pentru clienți pricepută, care să aibă spatele. Deși InMotion oferă un serviciu extraordinar, lucrurile din lumea tehnologică pot fi uneori destul de imprevizibile.

Asistența lor pentru clienți este pregătită să răspundă dacă aveți nevoie de sfaturi sau de o soluție rapidă la o problemă cu care v-ați confruntat. Puteți ajunge la ele prin diverse canale, inclusiv telefon, chat live și e-mail sau completând formularul de pe site-ul lor web.

InMotion ar putea fi mai mic decât celelalte companii de top, dar știu cu siguranță să ofere asistență clienților excepționali. În plus, puteți vizita baza lor completă de cunoștințe. O mulțime de ghiduri utile, întrebări frecvente, tutoriale video și articole sunt disponibile pentru utilizatorii care au nevoie de o soluție rapidă.

Hardware de înaltă performanță – Dacă furnizorul de găzduire web folosește cea mai recentă tehnologie pentru serverele sale, atunci site-ul dvs. web se va încărca cu siguranță la viteza fulgerului. InMotion este una dintre companiile care nu s-a ferit să investească în hardware de ultimă generație.

Este vorba despre viteza de comunicare între server și site-ul dvs. web. Există mai mulți factori care determină viteza de încărcare, dar dacă hardware-ul nu este suficient de puternic, atunci nimic altceva nu va putea ajuta situația.

InMotion are doar 2 centre de date, ceea ce poate să nu pară convingător, dar cel puțin aceste două sunt caracteristice și sunt pe deplin de încredere.

99% uptime – Serverele de la InMotion funcționează mai mult de 99% din timp. Acesta este un factor crucial pentru companii, deoarece chiar și o oră de oprire poate duce la pierderi semnificative de venituri pentru acestea. De fapt, „uptime ridicat” sau „uptime de încredere” sunt printre cei mai căutați termeni atunci când întreprinderile doresc să găsească o alternativă de găzduire web pentru site-ul lor web..

Serverele lor se bazează pe tehnologie de ultimă generație. Utilizează servere Dell cu sistem de operare Linux care rulează pe ele și componente Cisco instalate. Aceste trei nume vorbesc de la sine, deoarece ar fi păcat pentru aceste tehnologii avansate să lase serverele jos.

În ciuda unui set atât de fiabil de hardware, InMotion angajează și un grup de experți. Acestea asigură timpul de rulare continuu pentru servere și rezolvă eventualele probleme, chiar înainte de a deveni vizibile pentru utilizator.

Software de securitate – InMotion vă oferă un filtru de spam, care este un instrument simplu, dar extrem de eficient, care vă poate economisi mult timp. În loc să selectați manual e-mailurile importante printre abundența de spam, instrumentul le filtrează pentru a vă putea vedea clar ce este important în căsuța de e-mail.

În plus, primiți două platforme de securitate extrem de populare, inclusiv Patchman și Sucuri. Patchman, așa cum spune și numele său, ține totul la zi, împiedicând astfel site-ul dvs. să fie vulnerabil la atacuri. Principalul obiectiv al ambelor aplicații software este de a vă proteja datele împotriva atacurilor malware și DDoS, sortându-se completându-se reciproc în aceste sarcini..

Mediu prietenos – Nu este de mirare că centrele de date au nevoie de multă energie pentru a funcționa corect. Acest lucru înseamnă de obicei că astfel de companii lasă o amprentă importantă de carbon, dăunând mediului.

Tehnologia de astăzi ne permite să generăm energie din surse regenerabile și să o utilizăm astfel pentru viața noastră de zi cu zi, protejând totodată globul de poluare. A devenit din ce în ce mai popular printre companiile de găzduire pentru a utiliza energia verde.

InMotion, fiind una dintre cele mai high-tech companii din industrie, a început, de asemenea, să utilizeze energie verde, permițându-vă să reduceți daunele produse pe planetă prin înscrierea la unul dintre planurile lor de găzduire.

Contra InMotion

Prețuri peste medie – V-am sfătui să accesați cu atenție prețurile la InMotion Hosting. Desigur, planurile lor de bază ar putea părea accesibile, în timp ce treptele își scad treptat la cele mai scumpe servere dedicate. Aproape toți furnizorii respectă aceeași schemă.

Cu toate acestea, se dovedește că, în general, prețurile la InMotion sunt mai mari decât media dacă le compari cu pachetele similare oferite de alte companii. Un alt factor dezamăgitor este că nu puteți plăti lunar, ci vor să vă angajați cel puțin un an întreg.

Garanția lor de returnare de 90 de zile este singura dvs. șansă de a anula abonamentul fără durere. Numerele spun că potențialii clienți decid să plece după ce aruncați o privire asupra prețurilor, în ciuda garanției generoase.

Limitări inutile – Planurile de bază de găzduire sunt destul de puternice la InMotion Hosting, dar există unele limitări stricte. Planul Lansare vă oferă cel mai neplăcut prin limitarea cantității de site-uri web pe care le puteți avea la 2.

Deși sunt incluse și alte funcții frumoase, mulți utilizatori încă nu pot crește mai departe doar din cauza acestei limitări. InMotion îi obligă practic să treacă la un plan mai scump, care s-ar putea să nu fie în concordanță cu bugetul lor. Nu mai vorbim că puteți găsi rapid un furnizor care vă permite să rulați site-uri web nelimitate cu un pachet de bază.

Setări lungi și activare – InMotion are o politică neobișnuită în ceea ce privește configurațiile și verificarea site-ului web. Aceste sarcini necesită un timp inutil de lung pentru a termina, în timp ce alți furnizori vă permit să vă activați contul și site-ul web mult mai rapid.

Politica strictă de rezervă – Serviciul de backup automat furnizat de companie este un lucru minunat la început, dar poate deveni o cheltuială suplimentară dacă nu sunteți atenți. Odată ce dimensiunea datelor site-ului dvs. web depășește limita de 10 GB, trebuie să plătiți copiile de rezervă în loc să le primiți gratuit.

În plus, copiile de rezervă nu sunt disponibile pentru totdeauna. Din momentul creării copiei de rezervă, acesta este disponibil timp de 4 luni înainte de a fi șters. Pur și simplu nu puteți merge mai departe în timp.

Despre Hostinger

Mii de oameni se înscriu în planurile Hostinger în fiecare zi, adăugând până acum un total de 29 de milioane de conturi. Numerele nu mint; acest furnizor asigură cu siguranță un serviciu peste medie pentru publicul țintă. Acum singurul lucru de care trebuie să aflați dacă vă încadrați în acel grup de oameni sau nu.

Vă putem ajuta, alinând toate avantajele și dezavantajele furnizorului. Conform site-ului lor web, primiți un serviciu complet ușor de utilizat, rapid și de încredere de la ei, cu securitate de vârf, personal priceput pentru asistență pentru clienți și o mulțime de freebies.

Pare bine, nu? Cu toate acestea, trebuie să fiți mereu un pic sceptic în privința acestor furnizori. De multe ori, aceste servicii nu sunt aproape atât de bune pe cât pretind că sunt. În primul rând, să vedem unele dintre cele mai bune funcții oferite de Hostinger. Apoi, vă vom arăta câteva dintre potențialele întreprinderi.

Pro și contra Hostinger

Pro de Hostinger

Servere puternice – În zilele noastre, dacă doriți ca site-ul dvs. să aibă succes, trebuie să vă asigurați timpi de încărcare rapidă a paginilor. Dacă site-ul dvs. web necesită mai mult de câteva secunde pentru a încărca, puteți să vă luați rămas bun de la majoritatea vizitatorilor dvs..

Din fericire, Hostinger asigură o conexiune rapidă cu serverele și infrastructura lor de înaltă calitate. Au înființat centre de date în Europa, SUA și Asia, punându-le la dispoziție serviciile la nivel mondial. Echipamentul lor poate garanta o conectare de 1000 Mbps pentru utilizatori.

Chiar dacă utilizați o temă solicitantă pentru site-ul dvs. web, probabil că nu va dura mai mult de 1 secundă pentru a se încărca. Dacă viteza este una dintre prioritățile dvs., atunci nu puteți greși cu Hostinger.

Ușor de utilizat – Serviciile de găzduire pot fi destul de complicate uneori, în special pentru utilizatorii fără experiență. Principalul obiectiv al Hostinger este de a face mai puțin frustrant pentru începători să folosească un serviciu de găzduire. Ei s-au asigurat că lipsa de experiență nu va fi o problemă pentru oricine dorește să se înregistreze la serviciile lor.

Panoul de control de la Hostinger este un pic diferit. Utilizează un design minimalist, colorat, cu un aspect ușor de navigat. Fiecare opțiune are o mică descriere scrisă pe ea în cazul în care nu înțelegeți imediat ce face.

În cadrul acestui panou de control inteligent, puteți găsi toate instrumentele și opțiunile de care aveți nevoie pentru gestionarea site-ului și a contului dvs. de găzduire. Nu este nimic ascuns sau greu de găsit, puteți ajunge la toate cu câteva clicuri.

Securitate și confidențialitate dincolo de SSL – Nu mai este o afacere atât de mare când un furnizor de hosting oferă SSL gratuit împreună cu planurile sale. Este atât de crucial să ai instalat un SSL pe site-ul tău, încât nici nu ar trebui să iei în considerare să începi unul fără el.

Ai nevoie de mai mult decât un SSL pentru a fi complet sigur pe Internet. Hostinger se asigură că există unele măsuri suplimentare de securitate în acțiune care protejează datele site-ului dvs. web. Indiferent de planul pe care îl alegeți, primiți o platformă de securitate numită Bitninja care vă oferă o mulțime de funcții utile.

Te protejează în mod constant împotriva atacurilor DDoS, malware, forță brută și orice fel de alte atacuri pe care le poți primi de la hackeri. În plus, primești SpamAssassin, un filtru de spam care elimină mesajele de e-mail pe care le-ai muta oricum în coșul de gunoi. Un alt lucru care dovedește că Hostinger ia securitatea în serios este serviciul gratuit de backup.

Constructor web gratuit – Hostinger are un avantaj mare față de mulți alți furnizori cu constructorul de site-uri web. Nu numai că veți primi un plan fiabil și puternic de găzduire web, dar veți putea, de asemenea, să vă construiți site-ul perfect. Nu este un site de bază cu aspect sloppy, ci unul care pare cu adevărat profesional.

Rezultatul final va fi un site unic, nu unul dintre cele pe care oamenii le produc în masă cu alte platforme. Există o gamă largă de șabloane de site-uri din care puteți alege, cu o multitudine de opțiuni de personalizare în fiecare dintre ele.

Odată ce ați terminat site-ul nou, Hostinger vă va oferi opțiunea de a înregistra gratuit un nume de domeniu. Pentru a obține domeniul gratuit, trebuie să alegeți planul Business sau Premium.

Baza impresionantă de cunoștințe – Hostinger este dornic să împărtășească cunoștințe și să le ofere utilizatorilor lor corecții rapide și explicații legate de site-uri web și de găzduire în general. Acesta este motivul pentru care și-au creat propria bază de cunoștințe în care puteți găsi cu ușurință subiectele care vă interesează, folosind bara de căutare.

Numeroase tutoriale video, ghiduri și articole utile sunt disponibile pentru fiecare utilizator. Este o oportunitate excelentă pentru cei care nu au experiență în găzduire web să învețe rapid lucrurile. Puteți utiliza chiar chat-ul lor live ca bază de cunoștințe. Personalul lor de asistență este instruit să comunice cu clienții ca profesori.

Planuri accesibile – La Hostinger, puteți găsi planuri de găzduire destul de puternice, chiar dacă aveți un buget restrâns. Dacă îl comparați cu unii dintre alți furnizori de hosting de top din joc, se pare că prețurile lor sunt destul de mici. În plus, primiți o mulțime de funcții gratuite cu fiecare dintre planurile lor.

Acum, suntem conștienți de faptul că există câteva tactici în acțiune care vă vor determina să plătiți un pic mai mult, dar acesta este cam cazul în fiecare companie. Ei doresc să afișeze cele mai puține informații posibile despre pachetele lor, astfel încât oamenii să se înscrie mai mult.

Instrumente de e-mail utile – Acest lucru poate părea un bonus mic, dar un pachet de instrumente de e-mail poate fi foarte util pentru întreprinderile online. Orice plan Hostinger, cu excepția celui mai de bază, vă oferă conturi de e-mail nelimitate fără a vă solicita să plătiți un plus.

Prin crearea unui cont Hostinger, veți putea să vă autentificați și să vă gestionați contul de e-mail ori de câte ori sunteți. Dacă lucrați cu o echipă, puteți da acces și la fiecare dintre membri. Obțineți instrumente extrem de utile împreună cu conturile de e-mail, inclusiv respondenții auto, filtrul de spam și software-ul de redirecționare prin e-mail.

Timp de funcționare excepțional – Unul dintre lucrurile la care un furnizor de hosting ar trebui să fie cu adevărat bun este să vă păstrați site-ul online fără întrerupere. În găzduire web, există multe lucruri care pot merge greșit atât în ​​hardware, cât și în software.

Hostinger are un record uptime excelent datorită hardware-ului de înaltă performanță și capacitatea sa de a preveni problemele înainte ca acestea să devină vizibile pentru utilizatori. Acestea garantează că site-ul dvs. web nu va experimenta mai mult de câteva ore de imobilizare în fiecare lună, care este mai mare de 99,9% uptime.

Contra Hostinger

Asistență clienți prea ocupată – Hostinger vă solicită să vă conectați la contul dvs. dacă doriți să vă conectați la asistența clienților prin chat live. Uneori, acest lucru poate fi destul de enervant. Echipa lor de asistență este formată din experți cu experiență înaltă în domeniul lor. De asemenea, sunt foarte buni pentru a remedia problemele și a oferi sfaturi.

Dezavantajul este că trebuie să așteptați o perioadă semnificativă de timp până când veți obține acel suport de înaltă calitate. După ce ajung în sfârșit la dvs., v-ar putea solicita să așteptați ceva mai mult până când vor găsi un membru al echipei sau o resursă care să fie complet adecvată situației actuale.

Fără cPanel – Au dorit ceva simplu, ceea ce i-a dus la decizia de a scăpa de cPanel și de a oferi propriul panou de control. Aceasta poate fi o veste proastă pentru acei utilizatori care s-au obișnuit deja să cPanel și care acum trebuie să învețe din nou cum să navigheze prin noua platformă.

În total, versiunea lor este destul de simplă și explicabilă de la sine, dar totuși, există un motiv în spatele cPanel fiind atât de popular în rândul furnizorilor de hosting. Există, de asemenea, utilizatori cu mai multă experiență, care sunt obișnuiți cu sarcini complicate și poate fi enervant pentru aceștia să funcționeze cu un astfel de panou de control supra-simplificat.

Trucuri neplăcute de preț – Este comun în rândul furnizorilor de găzduire să pună în aplicare câteva trucuri și să convingă clienții că au prețuri ieftine și, în cele din urmă, să ceară mai multe. Hostinger nu este cu siguranță o excepție, așa că ar trebui să fiți pregătit pentru cheltuieli suplimentare dacă doriți să vă alăturați.

Vor fi costuri de reînnoire, dar puteți obține un preț decent dacă vă înscrieți pentru un an întreg sau mai mult. La urma urmei, prețurile sunt destul de accesibile dacă decideți să o găzduiți pe termen lung. Un alt dezavantaj este că nu există planuri de la lună la lună.

Concluzie: Hostinger sau InMotion Hosting?

InMotion ar putea fi una dintre cele mai mici companii din topul clasamentului, dar cu siguranță este una cu creștere rapidă. Ei iau în serios toate problemele și se străduiesc să-și satisfacă clienții cât mai bine. Din păcate, această atitudine nu este prea frecventă printre furnizorii de gazduire web. În plus, primiți o mulțime de lucruri gratuite, indiferent de planul de găzduire pe care v-ați înscris.

Compania vă oferă o garanție de returnare a banilor de 90 de zile, ceea ce este foarte mult timp pentru a încerca serviciile lor și pentru a determina dacă sunteți mulțumit sau nu. InMotion a început să ofere servicii cu un singur server dedicat încă din acea zi. Astăzi este o companie complet independentă care se îmbunătățește zi de zi.

Hostinger este foarte recomandat pentru începătorii care doresc să stabilească o prezență online și să creeze un brand puternic. Serviciile lor sunt ușor de utilizat, rapid și obțineți o gamă largă de suplimente cu fiecare pachet. Dacă sunteți pregătit pentru cheltuielile suplimentare care pot apărea pe parcurs, atunci Hostinger este o alegere excepțională. Acum depinde numai de dvs. să determinați care dintre ele vă oferă mai multă valoare!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map